AVION BOEING MALAEZIAN DOBORAT cu o racheta la granita UCRAINEI cu Rusia, in regiunea DONETK, cu toti cei 295 de pasageri morti. KIEVUL ACUZA REBELII PRO-RUSI SI CHIAR IMPLICAREA RUSIEI IN “ACTE DE TERORISM”. Provocarea unui “casus belli” decisiv intre Rusia si Occident? (VIDEO)

17-07-2014 8 minute Sublinieri

STIREA SE ACTUALIZEAZA

Obama şi Putin au vorbit la telefon// Separatiştii prorusi acuză armata ucraineană că a doborât avionul // Rusia: spaţiul aerian comercial era închis în estul Ucrainei, nu se ştie cum a ajuns avionul acolo

Ora 20:55 Primele filmari de la locul tragediei. Atentie, imagini dramatice!

UPDATE

Presedintele american Barack Obama a declarat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Casa Alba, ca prabusirea zborului MH17 a fost provocata de o racheta lansata din teritoriul controlat de separatist pro-rusi sustinuti de Moscova. Totodata, liderul american a subliniat ca omologul sau rus Vladimir Putin a avut puterea si posibilitea sa reduce violenta din aceasta regiune insa a ales sa nu o faca, precizand ca separatistii rusi au primit constant sprijin tehnic si armament,  inclusive instalatii anti-aeriene, din partea Rusiei.

[…] Intrebari: Cazul avionului prabusit schimba modul in care veti actiona in Ucraina?

Obama: Este inca devreme sa spunem daca avionul a fost lovit intentionat. In urmatoarele zile si sapatamani vor aparea alte informatii. acum putem spune ca o racheta a fost lansata iar aceasta a doborat avionul. Putem spune ca racheta a fost lansata din teritoriul controlat de separatistii pro-rusi. Asta spun faptele. raman insa chesiuni care vor face subiectul unor informatii care vor aparea ulterior. […] Un grup de militanti nu pot dobora un avion fara sprijin tehnic si fara antrenament specializat, iar acestea vin din Rusia. […]/ integral pe hotnews.ro

  • Mediafax:

ANALIZĂ a serviciilor de informaţii din SUA: Separatiştii din Ucraina au doborât avionul malaysian. IPOTEZA Uniunii Europene – VIDEO

Racheta care a doborât joi avionul Malaysia Airlines a fost lansată cel mai probabil de separatişti proruşi din estul Ucrainei, conchide o analiză preliminară clasificată a serviciilor americane de informaţi a declarat un oficial american din domeniul apărării. Ipoteza unui tir de rachetă este puternic privilegiată şi de către Uniunea Europeană (UE), care este totuşi prudentă, aşteptând rezultatele anchetei. […]/ integral pe mediafax.ro

Premierul Ucrainei ACUZĂ ruşii de “crimă internaţională”: Persoanele responsabile de doborârea avionului trebuie judecate de CPI

Persoanele responsabile de tirul de rachetă care a doborât joi avionul malaysian în estul Ucrainei trebuie judecate de Curtea Penală Internaţională de la Haga, a declarat vineri premierul ucrainean, Arseni Iaţeniuk, acuzând ruşii de această “crimă internaţională”, transmite AFP. “Ruşii au mers prea departe. Este o crimă internaţională ai cărei responsabili trebuie judecaţi la Haga”, a declarat premierul, potrivit agenţiei Interfax-Ukraine. […]/ integral pe mediafax.ro

Rusia nu vrea să preia cutiile negre ale avionului prăbuşit în Ucraina

Rusia nu intenţionează să preia cutiile negre ale avionului Malaysia Airlines prăbuşit joi în regiunea Doneţk, din estul Ucrainei, a declarat vineri ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. […]

Moscova AMENINŢĂ că va riposta în cazul unor tiruri ucrainene pe teritoriul său

Moscova a ameninţat vineri că va riposta în cazul unor tiruri ucrainene pe teritoriul său, relatează AFP. […]

————————

Serviciul ucrainean de Securitate a interceptat o discuţie telefonică între doi ofiţeri ruşi din Estul Ucrainei. În cadrul discuţiei, cei doi, supranumiţi “Maiorul” şi “Grecul”, recunosc faptul că au doborât aeronava. […]/ integral pe publikatv.md

SBU, serviciul secret al Ucrainei, a publicat o înregistrare din care reiese că un lider separatist prorus îi raportează unui colonel al serviciilor secrete ruseşti că a doborât un avion. Din discuţie reiese că separatiştii au crezut că e un An-26 de transport ucrainean, iar când află că au doborât de fapt un avion civil de pasageri, se poate auzi o replică: “Aşa e la război!”. Separatiştii intră în panică când îşi dau seama ce au făcut. Anterior, un lider separatist din zona Doneţk a publicat pe o reţea de socializare un mesaj şi înregistrare prin care susţinea că au doborât un avion militar ucrainean, la scurt timp după prăbuşirea aeronavei Malaysia Airlines. Imaginile publicate de el erau cele de la locul prăbuşirii avionului Malaysian Airlines. Ulterior, el şi-a şters postarea. […]/ integral pe gandul.info

avion malaezian prabusit in ucrainaGandul - separatisti pro-rusi la locul prabusirii aeronavei MalaysiaAvionul Malaysian Airlines MH17, care a fost doborât în estul Ucrainei şi toţi cei 298 de oameni de la bord au murit

  • Hotnews:

UPDATE VIDEO Un avion Boeing al Malaysia Airlines cu 295 de pasageri la bord s-a prabusit in Ucraina, in regiunea Donetsk, in apropiere de granita cu Rusia. Nu exista supravietuitori

UPDATE

Ora 00.00 Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a declarat ca “statul pe teritoriul caruia s-a intamplat acest lucru poarta raspunderea pentru teribila tragedie”.

Ora 23.50 Compania aeriana malaeziana confirma ca la bord s-au aflat cetateni din Olanda, Germania, Marea Britanie, Belgia, Malaezia si Australia. Nu au fost identificati inca toti pasagerii.

Ora 23.45 Vicepresedintele american, Joe Biden, a declarat conform Reuters ca “Nu a fost un accident, avionul a fost doborat de pe cer”.

Ora 23.30 “Serviciile secrete americane confirmă că o rachetă sol-aer a fost trasă către avionul malaezian, dar originea acesteia este nesigură” anunţă The Wall Street Journal pe twitter. Si Washington Post difuzeaza informatia.

Ora 23.00 Seful serviciilor de securitate ucrainene acuza doi agenti ai serviciilor de informatii ruse de implicare in accidentul aviatic. El isi bazeaza acuzatiile pe interceptari telefonice intre cei doi agenti, scrie Reuters.

Ora 22.50 Marea Britanie a cerut o reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU pe tema accidentului aviatic din estul Ucrainei. Reuniunea, care va fi publica, ar urma sa aiba loc vineri dupa-amiaza, a precizat un diplomat al Consiliului, citat de AFP.

Ora 22.15 Nu se mai zboara in spatiul aerian din Ucraina

Ora 22.13 Eforturile de cautare la locul prabusirii avionului Malaysia Airlines sunt impiedicate de “teroristi inarmati”, afirma seful serviciilor de urgenta ucrainene, potrivit Reuters

Ora 21.35
Cel putin patru cetateni francezi se aflau la bordul avionului, a declarat ministrul francez de externe, Laurent Fabius.

Ora 21.23 Separatistii pro-rusi spun ca au gasit “cutia neagra” a aparatului,
scrie Interfax

—————-

Un avion malaezian de linie care efectua o cursa Amsterdam – Kuala Lumpur, cu 295 de oameni la bord, s-a prabusit joi in regiunea Donetsk, in estul Ucrainei, in conditiile in care Kievul nu exclude ca acesta sa fi fost “doborat”, scrie AFP. Avionul zbura la peste 10.000 metri altitudine.

“Numarul mortilor nu este cunoscut inca”, a afirmat administratia regionala din Donetsk, care a precizat ca avionul a cazut intr-o zona controlata de separatistii pro-rusi, in apropiere de granita dintre Rusia si Ucraina.

Malaysia Airlines a confirmat ca a “pierdut contactul” cu unul dintre avionale sale, un Boeing 777 care transporta 295 de persoane, iar ultima pozitie cunoscuta era deasupra Ucrainei.

Potrivit presedintelui ucrainean Petro Poroshenko, nu este exclus ca avionul sa fi fost “doborat”. “Este al treilea caz tragic in ultimele zile, dupa avioanele An-26 si Su-25 ale fortelor armate ucrainene doborate de pe teritoriul Rusiei”, a declarat presedintele Poroshenko, citat intr-un comunicat al presedintiei.

“Nu excludem ca acest avion sa fi fost doborat si subliniem ca fortele armate ucrainene nu au efectuat tiruri susceptibile de a atinge tinte in aer”, a adaugat acesta, inainte de a prezenta condoleante familiilor victimelor.

Iata mai jos filmul evenimentelor:

[…]

Ora 21.20 Avionul Malaysia Airlines zbura normal, fara probleme, pana cand a disparut de pe radar, a precizat autoritatea aeronautica din Ucraina, potrivit Reuters.

“Zborul se desfasura normal… Nu a existat nicio informare referitoare la vreo problema din partea echipajului”, a declarat Dmytro Babeychuk intr-o conferinta de presa.

Ora 21.10 Rusia a cerut Kievului permisiunea de a ajuta la operatiunile de locul tragediei, a transmis Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, potrivit Reuters.

“Serviciile de urgenta ruse au transmis o solicitare oficiala colegilor nostri ucraineni de a desfasura o operatiune comuna la locul prabusirii avionului Boeing pe teritoriul ucrainean”, a declarat pentru agentia RIA Novosti ministrul rus pentru Situatii de Urgenta, Vladimir Puchkov.

[…]

Ora 20.48 Peste 300 de morti, intre care 23 de cetateni americani, afirma un consilier din cadrul Ministerului ucrainean de Interne, potrivit Reuters.

“Peste 300 de oameni nevinovati si-au pierdut viata… se stie ca 23 de cetateni americani au murit”, a declarat Zoryan Shkyryak, citat de agentia Interfax.

Ora 20.33 Companiile aeriene Lufthansa, Air France, Turkish Airlines, precum si companiile ruse Aeroflot si Transaero, au anuntat ca vor evita spatiul aerian din estul Ucrainei pentru toate zborurile lor.

Ora 20.23 Malaysia Airlines confirma, intr-un comunicat, ca a primit o notificare din partea autoritatii de control aerian din Ucraina despre faptul ca a pierdut contactul cu zborul MH17 la ora 14.15 GMT (17.15, ora Romaniei), la 30 de kilometri de punctul de trecere Tamak, aflat la aproximativ 50 de kilometri de granita ruso-ucraineana.

“Zborul MH17 operat de un Boeing 777 a parasit Amsterdam la ora locala 12.15 (13.15, ora Romaniei) si urma sa ajunga pe aeroportul international din Kuala Lumpur la ora locala 06.10 (01.10, ora Romaniei) a doua zi. Aeronava transporta 280 de pasageri si 15 membri ai echipajului”, a precizat Malaysia Airlines in comunicat.

Ora 20:20 Liderul separatist Igor Girkin, alias Strelkov, a afirmat pe pagina sa de VKontakte, Facebook-ul rusesc, ca a doborat un avion AN-26, la putin timp dupa aparitia primelor informatii legate de prabusirea avionului Boeing,
scrie Free Europe, care prezinta si o captura de ecran cu postarea in rusa a liderului separatist.

“In vecinatatea Torez, tocmai am doborat un avion AN-26. A cazut undeva langa mina Progres. Am emis un avertisment sa nu se zboare in spatiul nostru. Avem inregistrari video care confirma. Pasarea a cazut pe un morman de deseuri. Casele din jur nu au fost lovite. Civilii nu au fost raniti”.

Torez este o localitate de 80.000 de locuitori aflata la circa 40 kilometri este de Donetsk. Postarea include doua inregistrari video care arata coloane de fum ridicandu-se in departare.

Postarea a fost publicata la ora Moscovei 5:50 pm, la scurt timp dupa aparitia primelor informatii legate de prabusirea cursei Amsterdam – Kuala Lumpur, in aceeasi zona din estul Ucrainei.

Ora 20:05
Avionul malaiezian a fost doborat de un aparat ucrainean, acuza separatistii pro-rusi (site-ul oficial, preluat de AFP)

Ora 20.00 Ministrii de externe ai Suediei si Poloniei, Carl Bildt si Radoslaw Sikorski, se refera pe twitter la prabusirea avionului malaezian ca la un avion care ar fi fost doborat. […]/ integral pe hotnews.ro

Ambasada: Ucraina va prezenta dovada implicarii militare a Rusiei in prabusirea avionului Boeing

Ucraina va prezenta dovada implicarii militare a Rusiei in prabusirea aeronavei Boeing, avionul fiind doborat deoarece sistemul de aparare antiaeriana al Rusiei oferea protectie mercenarilor si teroristilor din zona respectiva, se arata intr-un comunicat al Ambasadei Ucrainei transmis joi la solicitarea Agerpres.

Sursa citata arata ca Ucraina nu are rachete cu raza lunga de actiune in zona in care s-a prabusit avionul.

“Un avion de pasageri de mari dimensiuni de tip Boeing 777 care efectua un zbor intre Amsterdam si Kuala Lumpur a fost doborat in estul Ucrainei. Potrivit Statului Major General al Fortelor Armate Ucrainene, avionul a fost doborat de rachete rusesti de tip Buk, in timp ce avionul zbura la o altitudine de 10.000 de metri”, se arata in comunicatul amintit.

[…]/ integral pe hotnews.ro

Traian Basescu cere ca experti ai UE sa participe alaturi de autoritatile ucrainene la ancheta privind accidentul aviatic din Ucraina

Presedintele Traian Basescu transmite, intr-un comunicat, ca este “consternat” de tragicul eveniment petrecut joi in spatiul aerian al Ucrainei si cere clarificarea imediata a conditiilor in care s-a produs accidentul aviatic. Totodata, seful statului solicita ca experti ai Uniunii Europene sa participe la ancheta alaturi de autoritatile ucrainene. […]/ integral pe hotnews.ro

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat la telefon cu omologul său rus, Vladimir Putin, despre prăbuşirea avionului companiei Malaysia Airlines în estul Ucrainei. […] Discuţia telefonică a avut ca subiect principal noile sancţiuni impuse de Statele Unite Rusiei din cauza crizei ucrainene. […]/ integral pe gandul.info

Gandul-mediafax-foto-montaj-avion-prabusit-doborat-ucraina

Nu e pentru prima dată când un avion commercial e atacat, iar oamenii nevinovaţi îşi pierd vieţile. Americanii se luptă, de ani de zile, împotriva actelor de terorism, însă sunt responsabili pentru o crimă sângeroasă pe care presa internaţională a „îngropat-o“. Din primele informaţii reiese că Boeing-ul companiei Malaysian Airlines a fost doborât lângă Doneţk de o rachetă lansată de pe teritoriul Ucrainei. Deocamdată, se fac investigaţii în acest caz, însă, altul, dovedit şi la fel de grav s-a petrecut în 1988 în apele Golfului Persic.

La 3 iulie 1988, un Airbus A300, aparţinând companiei Iran Air, a decolat din Bandar Abbas cu destinaţia Dubai (Emiratele Arabe Unite). Aeronava era încă în faza de decolare, când o navă americană de război, USS Vincennes, a doborât-o cu o rachetă, deasupra Golfului Persic. Americanii au susţinut că au confundat Airbusul A300 cu un avion de război F-14! Mai mult, ei au spus că li s-a părut că avionul era în coborâre pentru a bombarda nava, pe când zborul 655 era în urcare! Seria explicaţiilor ridicole a continuat, atunci când reprezentanţii SUA au dezvăluit că au încercat să ia legătura cu Airbusul A300 pe o frecvenţă militară. Asta în condiţiile în care, fiind o aeronavă comercială, zborul Iran Air 655 n-avea acces la frecvenţele militare. SUA nu şi-au cerut niciodată scuze pentru doborârea avionului, iar echipajul navei USS Vincennes a primit medalii şi distincţii pentru curaj şi servicii extraordinare, la revenirea în State! Dintre cei 290 de pasageri aflaţi la bord, 66 erau copii. În 1996, SUA le-au plătit familiilor victimelor sume cuprinse între 150.000 şi 300.000 de dolari, drept despăgubire.

Avionul Boeing 777 al Malaysian Airlines prăbuşit în Ucraina se afla în spaţiul aerian al regiunii Doneţk în momentul tragediei, fie că a fost vorba despre o defecţiune sau despre un atac cu rachete.

Televiziunile locale, atât din Rusia, cât şi din Ucraina subliniază că spaţiul aerian deasupra regiunii Doneţk este închis pentru zborurile civile, până pe 31 octombrie. “Potrivit precizărilor din partea autorităţilor ucrainene, spaţiul aerian de deasupra regiunilor Doneţk şi Lugansk este închis pentru aeronavele civile”.

Totodată, încă de la începutul lunii iulie, aeroporturile din Doneţk şi Lugansk au fost închise până pe 31 octombrie, respectiv, 10 septembrie, autorităţile ucrainene invocând raţiuni de ordin tehnic.

Pe data de 5 iunie, ITAR-TASS relata că, potrivit directorului Aeroportului Internaţional din Lugansk, autorităţile de la Kiev au închis spaţiul aerian al regiunilor Doneţk si Lugansk pentru zborurile civile, în aceste regiuni desfăşurându-se o operaţiune militară.

Potrivit Administraţiei de Stat pentru Aviaţie de la Kiev, zborurile civile sunt interzise în regiunile Doneţk şi Lugansk, unde se desfăşoară o operaţiune antiteroristă.

Imediat după prăbuşirea avionului malaezian, ITAR TASS relata, citând un reprezentant al autoproclamatei Republici Populare Doneţk, că în această zona nu pot fi operate în conditii de securitate zboruri civile, deoarece infrastructura de comunicaţie a fost distrusă.

“Controlul traficului aerian al zborurilor civile se face de la Kiev. Nu este limpede cum un avion poate să ajungă aici. În timpul luptelor din Doneţk turnul de control, care este parte a sistemului de control, a fost aruncat în aer. Avioanele nu pot zbura aici”, a spus reprezentantul rebelilor.

Compania în care guvernul malaezian deţine 69% din acţiuni are toate şansele să dispară, în curând. Oamenii se gândesc de două ori, înainte de a-şi cumpăra un bilet de la Malaysian Airlines, după ce compania a pierdut un Boeing 777-200 în martie, iar altul s-a prăbuşit astăzi.Cât de ghinionist trebuie să fii ca să nimereşti într-un avion care se prăbuşeşte? Potrivit specialiştilor, trebuie să călătoreşti, zilnic, în următorii 10.000 de ani, ca să ajungi victima unui accident aviatic. De aceea, Malaysian Airlines pare a fi o companie blestemată. La 8 martie, deja celebrul zbor MH370 a decolat de la Kuala Lumpur, cu destinaţia Beijing, însă a dispărut de pe radar după o oră de zbor şi de atunci nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu Boeingul 777-200 şi cu cei 239 de oameni care erau la bordul aeronavei. […]/ integral pe adev.ro/n8v95p

Cu cele mai agresive sanc­ţiuni impuse până acum Rusiei Washingtonul a luat la ţintă jucătorii din categoria grea din industria financiară, energetică şi de apărare rusească blocându-le accesul la finan­ţare în dolari pe termen mediu şi lung în speranţa că astfel îşi vor secătui de dolari banca centrală şi prin interzicerea importurilor în cazul producătorilor de armament.

Sancţiunile, care nu afectează cu nimic activele acestor companii şi nu interzic firmelor ame­ricane să facă afaceri cu ele, au reuşit să sperie pie­ţele şi pe… americanii pasionaţi de arme. Ei nu vor mai avea pie­se noi de schimb pentru legendarele puşti de asalt Kalaşnicov.

Sancţiunile, impuse pentru că Moscova continuă să întreţină violenţele din Ucraina, ţintesc companii foarte apropiate preşedintelui rus Vladimir Putin şi aliaţilor săi – băncile Gazprom­bank, a treia ca mărime din ţară, şi VEB, agentul de plăţi al guvernului rus, şi al doilea mare producător de gaze naturale, Novatek, dar şi unor oameni de afaceri americani – cel mai mare producător de petrol din Rusia Rosneft.

De asemenea, sancţiunile vizează opt producători de armament printre care cel al puştilor de asalt Kalaşnikov. Practic, pedepsele blochează accesul afacerilor ruseşti la pieţele de acţiuni şi obligaţiuni americane pentru fi­nan­ţare cu scadenţe mai mari de 90 de zile, dar nu le obstrucţionează finanţa­rea pe termen scurt necesară operaţiunilor de zi cu zi, potrivit Thomson Reuters. Această strategie ar trebui să majoreze costurile de finanţare şi să evite lovituri directe date companiilor ruseşti, cu care unele mari grupuri americane precum Exxon Mobil au parteneriate ambi­ţioase. […]/ integral pe zf.ro

avion_doborat_ucraina2_43155100


Categorii

Al treilea razboi mondial, America, Rusia, SUA versus Rusia, Ucraina

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

58 Commentarii la “AVION BOEING MALAEZIAN DOBORAT cu o racheta la granita UCRAINEI cu Rusia, in regiunea DONETK, cu toti cei 295 de pasageri morti. KIEVUL ACUZA REBELII PRO-RUSI SI CHIAR IMPLICAREA RUSIEI IN “ACTE DE TERORISM”. Provocarea unui “casus belli” decisiv intre Rusia si Occident? (VIDEO)

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. Circula tot mai mult teoria cum ca tinta ar fi fost de fapt acei cercetatori AIDS/HIV. De altfel si conferinta la care mergeau nu intamplator are loc in Australia, tara unde numarul celor infestati cu HIV a crescut ingrijorator de mult in ultimii ani(homosexualii fiind cauza).

    http://jurnalul.ro/stiri/externe/avion-prabusit-ucraina-cercetatori-sida-673283.html
    http://thinkprogress.org/health/2014/07/18/3461625/aids-experts-malaysian-plane/

  2. Un singur lucru as vrea sa mai aduc in discutie, e legat de acel MH370 disparut in primavara. Atunci s-a spus ca printre pasagerii aflati la bordul avionului se aflau doi ucraineni si un rus dar ca nu se cunosc detalii despre ei si ramasese ca Rusia sa se ocupe de identificarea lor. Stiti cumva daca au mai aparut ceva informatii despre persoanele respective? Eu am cautat pe net dar nu am gasit nimic.

    “Doi ucraineni şi un rus se aflau la bordul avionului de tip Boeing 777.

    De asemenea, examinarea simulatorului de zbor confiscat la domiciliului pilotului avionului a dezvăluit că unele “date” au fost şterse.”
    http://www.mediafax.ro/externe/malaysia-anunta-ca-au-fost-sterse-date-din-simulatorul-pilotului-zborului-mh370-12291839

  3. Deci ucrainienii ii asculta pe astia cu urechea pana-n cel mai mic detaliu si stiu ca au BUK-ul. Pe urma le dau de lucru. Daca se dovedeste ca ucrainienii au deviat avionul ca sa-l serveasca drept stire horror fara mila pentru acei oameni, atunci sa-i miluiasca Dumnezeu. Totusi aveau informatii din alta sursa despre pasageri, as spune. Pentru ca prea sunt faimoase bietele victime. Cred ca pe acest considerent a fost selectata aeronava, ca sa faca astfel cat mai multe valuri in mentalul. Si cine stie de cand o fi fost selectata. A vent si BUK-ul cam la timp si a si plecat. Biletele erau booked demult mai ales pentru o conferinta.

  4. Incep sa am dubii ca va fi scos la lumina adevarul. Deja apar informatii ca separatistii rusi au mutat o parte din cadavre dar si o parte din resturile avionului distrugand astfel posibile dovezi.

    “Malaezia acuza faptul ca o serie de “indicii vitale” au fost compromise la locul prabusirii zborului MH 17 si denunta o “tradare”” fata de victimele care si-au pierdut viata in accident. “Exista riscul ca ancheta sa fie compromisa. Indicii vitale au disparut de la locul accidentului”, a declarat ministrul malaezian al Transporturilor.” HN.ro

  5. Nu vreau sa-mi dau cu parerea prea mult despre tragedia asta, si se pare ca ‘adevarul’ poate depinde foarte mult de cine conduce ancheta.

    Acum 18 ani, pe 17 iulie, a avut loc un ‘accident’ aviatic in zona NY, unde un avion cu 230 de pasageri ‘a explodat’ la cateva minute dupa decolare. Multi martori au spus ca au vazut ceva indreptandu-se spre avion inainte de explozie…

    La http://whatreallyhappened.com/RANCHO/CRASH/TWA/twa.php se gasesc o multime de date despre accident, anchete, procese, etc. Destul de interesant… In consecinta, oare cine o sa fie declarat vinovat daca fac ancheta vesticii? Dar daca o fac esticii?

    Un lucru pare insa clar: cine a indreptat avionul spre zona respectiva, unde se stie ca oamenii sa lupta, cu rachete, si alte d-astea, si mai dau jos si obiecte zburatoare din cand in cand? Nu cred ca avionul intra in zona venind din Rusia, asa ca probabil n-o sa mai auzim in presa prea multe despre asta.

  6. Pingback: ACUZATII DURE LA ADRESA RUSIEI, INVINOVATITA PENTRU DOBORAREA AVIONULUI MALAYESIAN/ Basescu vrea sa puna “DEGETUL PE RANA”/ “Jefuirea mortilor” – TOTI SUNT VINOVATI - Recomandari
  7. Vechea intrebare “Cui prodest?” Cui foloseste? e cheia. Evident nu Rusiei. Iata un comentariu ce mi se pare pertinent:

    We know nothing from the missile firing location or manufacturer: these are standard false-flag operations. What we know is that MH17 was put there at that time by the US.

    Remember that the US CIA diverted flight 007 (Korean Airlines) over USSR missile bases in the 1980s where it refused to change course despite fighter intercepts, and was shot down. The US never apologized to the Korean victims families for neglecting to tell the passengers of their military mission.

    Now we see that the CIA caused this flight MH17 to just happen to fly over Eastern Ukraine (from Amsterdam to Kuala Lumpur) for similar military surveillance purposes, neglecting to inform the passengers of their military mission. And there will be no apologies.

    So now we know what happened to the last Malaysian Airlines flight that went missing. It is missing in the vicinity of some US surveillance target, probably in China, and the US dares not admit that it knows very well where that is, or what it knows happened.

    No doubt flight MH17 was diverted at this time, because Israel asked the US to do so as a media cover for its Gaza invasion. And very likely this particular flight was chosen, because it was full of AIDS conference attendees. And very likely it was shot down by Kiev forces by prior arrangement, as a false-flag operation to blame on Russia. All this will be revealed in the 2030s and 2040s.

    Da, cam la fel ca documentele Conferintei de la Yalta din feb. 1945, care ramane una din cele mai cinice crime din istoria umanitatii.

    Inclin sa cred ca CIA a ales Malaysian Airlines si fiindca Malaezia e o tara musulmana, insa una aflata complet sub control american, asa ca no risks with the government there, tocmai bun de folosit ca unealta. Primul zbor, cel “disparut” in martie, a fost ales fiindca zbura spre Beijing si avea mult chinezi la bord, deci o lovitura la adresa Chinei. Avioanele nu “dispar”. Mai degraba a fost deturnat spre o baza CIA, toti cei la bord ucisi, iar avionul dezmembrat rapid si-n liniste…Crima abominabila comisa cu sange rece – poate ca sa “exerseze” pe viu?

    Cu cel de-al doilea avion, doborat in aer alaltaieri, the stakes are higher: impingerea Germaniei & Frantei si a publicului mondial impotriva Rusiei, discreditarea ei ca fiind “omul negru”, media coverage pt. a abate atentia de la ce face Israelul in Gaza, si pregatirea terenului pt. a ataca Rusia in baza actului “terorist” comis impotriva unei tari membre NATO ca Olanda, din care provin majoritate pasagerilor macelariti – dupa cum s-a scapat ieri Obama momentan la press conference: “An agression against our allies the Dutch”.

    Make no mistake, totul e parte din plan, victimele si cadavrele nu conteaza pt. ei, se aduna nori negrii, iar acest tavalug n-a fost pornit ca sa fie oprit curand, pentru ca in joc sunt suprematia mondiala si “noua ordine”.

    E gretos sa vezi cum toata media mondiala repeta neincetat versiunea lansata ieri de Obama, pt. a dresa masele – se stie reteta, daca va mai aduceti aminte barajul de presa desfasurat luni in sir cum ca Saddam are arme de distrugere in masa, ca e o amenintare directa la adresa Americii si e musai ca America sa mearga acolo etc. etc. La talk shows se incepe nu cu intrebarea: “Cine a facut-o?”, ci, exact ca McCain, “Daca Rusia e vinovata, ce credeti ca se va intampla?”. Pai cum sa nu miroasa rau de tot a facatura CIA?…Intre timp, se dau imagini sfasietoare cu victimele si familiile lor, they are milking it pt. efect maxim asupra opiniei publice.

  8. Reports on Friday said as many as 100 passengers on the plane were en route to the 20th International AIDS Conference in Melbourne when it went down in a rebel-held part of the country on Thursday, killing all 298 on board.
    But International AIDS Society president Francoise Barre-Sinoussi said just six attendees were confirmed dead.
    http://news.yahoo.com/world-aids-community-mourns-colleagues-crashed-malaysian-plane-030506782.html

    Argumentele de la #28 s-au dovedit a fi corecte!

  9. @Eu:

    Mda, iarta-ne, dar tot aberatie este. Aia nu e o dovada pentru faptul ca un avion intreg, piloti cu echipaj cu tot, persoane (in primul zbor majoritatea erau malaiesieni) si familii intregi au fost furate acum cateva luni si apoi aruncate pe campul de la Donetk. De ce ar face cineva asa ceva, cand e mult mai simplu si safe dpdv al veridicitatii sa arunci la moarte un avion obisnuit cu oameni obisnuiti?

  10. ^ stirea asta schimba cu totul datele problemei asa incat cred ca de aici incolo voi lua o pauza macar pana la primele rezultate oficiale ale investigatiilor ce urmeaza sa fie facute. Altfel risc sa ma afund in tot felul de conspiratii si nu e bine 🙂

  11. Praznic cu bucurie tuturor!

    “Professor Helen Reese, head of Productive health at Wits University worked with some the HIV/AIDS experts who died in the Malaysia flight.”
    https://www.youtube.com/watch?v=TWr48fS58ek
    In inregistrarea respectiva un specialist din domeniu spune explicit ca este vorba despre peste 100 de participanti care au murit in accident. (Am vazut ca si BBC-ul are o stire in care se spune ca este vorba doar de sase experti. Ma rog.) Helen Reese spune, de asemenea, care era abordarea lui Joep Lange, una chitita spre solutii accesibile si celor saraci.

    Pe langa faptul ca au murit atatia entuziasti ai domeniului respectiv, putem sa ne intrebam cum i-a influentat pe participantii ramasi toata suita de evenimente. Si, in fond, nu doar cei din cercetarea medicala si farmacologica isi pot pune intrebari despre cum mai pot ei schimba lumea sau nu. Si in sociologie, economie, probleme de mediu s.a.m.d.

    Apropo de media, pentru cei care urmaresc stiri si in limba engleza, unele surse din Australia si Noua Zeelanda pot prezenta puncte de vedere diferite fata de presa mainstream. Dar nu mi se pare ca mai e nimic de aflat. Cred ca un razboi nu incepe abia cand se declara razboi fatis, ci de cand partile implicate sunt hotarate ca asta vor. Pana la razboiul explicit urmeaza faza pe naratiuni si pretexte (cat sa antreneze umorile populatiei), care deja se da.

    Rugaciune. Doamne, ajuta!

  12. Am uitat sa pun niste randuri de ghilimele undeva, dar se intelege ideea. Iertati-ma.

  13. Pingback: “MOMENTUL ADEVARULUI PENTRU RUSIA”. SUA si tarile occidentale declara Rusia VINOVATA pentru doborarea AVIONULUI MALAYESIAN/ Comentariile lui Dan Dungaciu si Mircea Cosea pe subiect [VIDEO] - Recomandari
  14. Pingback: ZBIGNIEW BRZEZINSKI despre avionul doborat in Ucraina: “ACEST MOMENT ARE O SEMNIFICATIE DECISIVA PENTRU VIITORUL SISTEMULUI MONDIAL” [video]. Strategul american despre “LEADERSHIPUL” AMERICAN al Europei si IZOLAREA RUSIEI - Recoman
  15. Pingback: BASESCU PROVOACA GRATUIT RUSIA cu un discurs de o vehementa deliranta si SE RASTESTE LA LIDERII EUROPENI, PREDANDU-LE LECTII DE “VALORI EUROPENE” (!) pe un ton cu totul deplasat: “Federatia Rusa este parte a actului terorist”. DE C
  16. Pingback: BASESCU PROVOACA GRATUIT RUSIA cu un discurs de o vehementa deliranta si SE RASTESTE LA LIDERII EUROPENI, PREDANDU-LE LECTII DE “VALORI EUROPENE” (!) pe un ton cu totul deplasat: “Federatia Rusa este parte a actului terorist”. DE C
  17. Pingback: PUTIN – NOUL PARIA AL LUMII/ Doborarea avionului malayesian: CRIMA DE RAZBOI?/ Europa, sanctiunile si IPOCRIZIA/ Isteria antirusa a lui Basescu si interesul national/ Rusia pune EMBARGO Moldovei/ CEDO a condamnat Polonnia pentru INCHISORILE CIA - Re
  18. Pingback: “Nu e razboiul lor”. ROMANII DIN CERNAUTI PROTESTEAZA IMPOTRIVA MOBILIZARII TINERILOR LA RAZBOI [video]/ Vor produce SANCTIUNILE impuse Rusiei RUPTURA FINALA?/ Va izbucni RAZBOIUL fatis intre Rusia si Ucraina in AUGUST? Comando olandez la Hark
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare