Se implineste un semn profetit pentru al treilea razboi mondial? TURCIA A BLOCAT CURSUL RAULUI EUFRAT CATRE SIRIA SI IRAK. Avertizarea Cuviosului Paisie Aghioritul: “Folosirea apelor Eufratului de catre turci pentru irigatii va fi o preinstiintare ca a inceput pregatirea marelui razboi”

5-06-2014 1 minut Sublinieri

KebanDam

Guvernul de la Ankara a ordonat, recent, oprirea pompării de apă din râul Eufrat, ameninţând Siria şi Irakul cu o criză majoră de apă. În urma acestei măsuri abuzive, nivelul apei din Lacul Assad a scăzut cu aproximativ 6 metri, lăsând milioane de sirieni fără apă de băut, a constatat Al-Akhbar.

În urmă cu două săptămâni, guvernul turc a intervenit încă odată în criza din siriană. De această dată intervenţia a fost diferită de toate celelalte însă repercusiunile acestei măsuri ar putea aduce catastrofe fără precedent pentru Siria şi Irak.

Încălcând normele internaţionale, guvernul turc a întrerupt complet furnizarea rezervei de apă din râul Eufrat. Ankara a început să reducă treptat pomparea apei din Eufrat în urmă cu o lună jumătate, apoi a închis-o complet cu două săptămâni în urmă, conform publicaţiei citate.

Nivelul apei din Lacul Assad (un rezervor artificial creat pe cursul râului Eufrat) a scăzut cu şase metri sub nivelul normal (ceea ce înseamnă că pierdut milioane de metri cubi de apă), conform unei surse anonime.

”O reducere suplimentară de un metru a nivelului apei va scoate barajul din funcţiune”, a adăugat aceasta.

Statul Islamic Irakian şi Siria (SIIS), o organizaţie islamică teroristă care controlează regiunea barajului, a anunţat că nu a suspendat furnizarea apei.

Rezervoarele ar putea să sece complet în orice moment. Între timp, rezervele de apă auxiliare din al-Khafsa sunt aproape golite şi nici acestea nu pot rezista prea mult. În aceste condiţii, şapte milioane de sirieni riscă să rămână fără apă. În acelaşi timp, din cauza faptului că Barajul Tishrin nu mai primeşte apă, turbinele nu mai generează electricitate, scăzând furnizarea de curent către oraşul Alep şi împrejurimile acestuia, ceea ce va intensifica şi mai mult criza din regiune.

Raqqa, partea nordică a Lacului Assad, este complet scoasă din funcţiune. Două milioane de sirieni care trăiesc în regiunea cuprinsă între localitatea Mica Swaydiya, din est, şi al-Jarniya, în vest, ar putea să rămână fără apă de băut.

”Secarea rezervelor de apă din baraj va face lacul să se usuce ceea ce va pune presiune pe structura sa, provocând fisuri şi posibil un colaps total”, a avertizat Al-Akhabar.

Un conflict istoric

Râul Eufrat a fost în istorie sursa unui conflict între Turcia pe o parte şi Irak şi Siria pe cealaltă parte. Ankara insistă să considere Eufratul un ”râu ce traversează graniţa” şi nu un ”râu internaţional”, iar astfel ”nu se supune legilor internaţionale”. Mai mult. Turcia este una din cele trei ţări ale lumii (împreună cu Burundi şi China) care se opun Convenţiei Folosirii Non-Navigaţionale a Cursurilor de Apă Internaţionale adoptată de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite în 1997.

În 1987, un acord temporar între Siria şi Turcia implica împărţirea rezervelor de apă ale Eufratului în timpului perioadelor în care bazinul Barajului Ataturk era plin. În virtutea acestui acord, Turcia s-a angajat să furnizeze, peste graniţa turco-siriană, un nivel anual de peste 500 de metri cubi de apă pe secundă, ajungând într-un final la un acord cu privire la împărţirea reţelei de apă a râului între cele trei ţări. În 1994, Siria a înregistrat acest acord la Naţiunile Unite, ceea ce a garantat dreptul Siriei şi al Irakului la un nivel minim de apă din râul Eufrat.

Secarea raului Eufrat este considerat, in unele profetii, drept semn al declansarii unor evenimente apocaliptice:

Folosirea apelor Eufratului de cãtre turci pentru irigatii va fi o preînstiintare ca a început pregãtirea marelui rãzboi care va urma.


Categorii

1. DIVERSE, Al treilea razboi mondial, Profetii/ Vremurile de pe urma, Razboi Turcia Grecia Cipru Rusia, Turcia

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

16 Commentarii la “Se implineste un semn profetit pentru al treilea razboi mondial? TURCIA A BLOCAT CURSUL RAULUI EUFRAT CATRE SIRIA SI IRAK. Avertizarea Cuviosului Paisie Aghioritul: “Folosirea apelor Eufratului de catre turci pentru irigatii va fi o preinstiintare ca a inceput pregatirea marelui razboi”

  1. Ma gandeam si la profetia Sfantului Metodie al Patarelor (278-310) care pomeneste de un anume Philip, in’spre sfarsit si la de curand inscaunatul Felippe al 6-lea al Spaniei. Nu stiu daca are vreo legatura, dar parca-s prea multe “coincidente”.

  2. Da, dar nu prea vad o implicare importanta militara a Spaniei….

  3. @Ἑλένη

    Sigur este o legătură. Pe lângă Felippe al 6-lea al Spaniei, anul trecut a mai urcat pe tron un Philippe, după ce a abdicat Albertal II-lea, regele Belegiei.

    Dar după toate datele se pare că Felipe de Bourbon este cel profeţit:
    http://www.mediafax.ro/externe/regele-spaniei-a-abdicat-printul-felipe-va-prelua-tronul-video-12674788
    http://www.mediafax.ro/externe/biografie-felipe-de-bourbon-un-rege-modern-pentru-spania-secolului-al-xxi-lea-galerie-foto-12676204

  4. @Elevn(ma cuzi,dar nu am litere grecesti),
    legatura?In prima faza a celui de al treilea razboi mondial, rusii vor ocupa Costantinopolul,iar in faza a doua(dupa 6 luni de negocieri),Filip cu cele 18 state(armate)ale occidentului ii va alunga pe rusi, inspre Irak si Israel, distrugandui total(proorocire a sf.Andrei cel nebun pt.Hristos).DOAMNE AJUTA!

  5. Si mai este si profetia Pr. Elpidie despre actualul papa. Papii nu abdica f. des. Sigur ca luate separat, toate astea se puteau intimpla de-a lungul istoriei de mii de ani. Insa dpdv matematic, probabilitatea sa se intimple toate intr-un interval atit de scurt, nu cred ca e in favoarea noastra. A mai fost si semnul in luna, care iara este destul de rar.

    Insa nu tre sa intram in panica, sfirsitul numai Dumnezeu il stie. Patr. Bartolomeu si papa isi fac planuri de viitor pentru 2025. Asa ca razboiul nu incepe neaparat miine. Acum iara o sa-l urmarim toti pe Putin 🙂 Parerea mea este ca inainte de posibilitatea inceperii unui razboi, Putin va incerca sa alipeasca toate teritoriile care vor alipirea de buna voie la Rusia, cu pace. Asta il vace si mai puternic. Dupa aia, cine stie incotro o lua-o. Iar dpdv militar, rusia este in stare sa duca un razboi si continua sa se inarmeze. La fel si ceilalti. Daca era rusia slabanogita, nu luam in considerare profetiile ca fiind (posibil) de viitorul apropiat.

    Sintem la mila lui Dumnezeu. Pr. Paisie deja ne-a avertizat despre foametea din Grecia si despre faptul ca raul va incepe din Siria. A inceput de vreo 2 ani. Acum noi sa ne pregatim pe cit ne duce capul si sa ne rugam neincetat, asa cum ne-a sfatuit pr. Paisie. De-o veni razboiul, de n-o veni pentru o vreme, rugaciunea nu strica 🙂

  6. Tot sirienii si irakienii sint loviti! Acu sa vedem cum actioneaza EU, daca le da peste mina turcilor sau nu. Este destul de grav sa lasi un popor sau 2 fara apa, si chestia asta s-a intimplat de vreo 2 saptamini. CIND ii vor sanctiona cei din EU pe turci, dupa ce mor milioane de oameni de sete?

  7. De notat că pe Comandantul suprem al Forțelor aliate ale NATO în Europa îl cheamă Philip Breedlove…

  8. Santem avertizati in SF. EVANGHELIE ,sa nu luam in ras profetiile .

  9. @ Dumitru: pai si cine a luat profetiile in ris in cele de mai sus? Doamne fereste de Asa ceva! Nu cred ca cineva pe aici ar cuteza Asa ceva.

  10. Este destul de clar si fara profetii ca lumea se afla la o mare rascruce si actualul razboi economic se va transforma in razboi armat. In curand vom vedea sanctiuni sectoriale aplicate Rusiei de catre EU, adica pe domeniul financiar-bancar si de petrol si gaz. EU a dispus Bulgariei incetarea proiectului Southstream, iar Ucraina nu are de gand sa achite datoria de 3 miliarde dolari catre Gazprom. Deci Rusia ramane fara surse de venit si va fi nevoita sa actioneze militar pentru a supravietui acestui razboi economic.
    Sa nu uitam nici de faptul ca in mai putin de doua saptamani expira cele 12 luni de libertate, dupa care vine urgia, conform celor spuse de Iustin Parvu inainte sa moara.

  11. Mass media rusa a “pregatit” populatia impotriva Americii, 71% dintre rusi avand o parere negativa: 40% dintre rusi au o parere proasta despre SUA, iar 31% au o parere foarte proasta.
    http://www.rferl.org/content/anti-american-sentiment-on-the-rise-in-russia/25411700.html

    Pe de alta parte, popularitatea lui Putin a atins cote maxime, 83% dintre rusi ii aproba performanta ca presedinte, in conditiile in care autoritatile au folosit un limbaj belicos la adresa Ucrainei, cu mesajul centrat pe “lupta impotriva fascismului” si a “neonazistilor” de la Kiev.
    http://www.rferl.org/content/russia-putin-approval-ratings/25409183.html

    La linkul de mai sus este si un grafic al evolutiei popularitatii lui Putin, care a sarit de la 31% la 80% in primele doua luni ale razboiului din Cecenia, in 1999. Invazia din Crimea si aparitia “Novorusia” i-a adus un salt depopularitate de la 61% la 83%. Este cat se poate de evident ca Rusia nu poate raspunde cererilor NATO de returnare a Crimeei catre Ucraina si nici cererilor de renuntare la Novorusia.
    Acest gen de retorica a fost intotdeauna folosita inainte de inceperea razboaielor si nu a mai fost folosita in Rusia la adresa SUA de pe vremea razboiului rece. Este clar ca Rusia se pregateste de razboi si are nevoie de sprijin popular pentru asta.

  12. Ce fac turcii de capul lor?
    Sunt si ei slugile cui au devenit romanii. Prin aliantele militare semnate de toate guvernele de dupa ’89, am devent complici ai acestor moduri satanice de agresiune.
    Insetarea si implicit, infometarea populatiei civile se numeste crima impotriva umanitatii, mai cu seama cand este folosita strategic, in afara unei situatii de razboi declarat.

  13. pe de alta parte trebuie atintit ochii si spre china si inchipuitiva de o alianta a acesteia cu rusia sau rolul ei in al lll-lea razboi mondialsi sa nu uitam ca aliante va fi si intr-o parte si in cealalta ale taberelor, iar miza acestui razboi este decimarea populatiei planetei si inflorirea comertului cu armament, asta indiferent de cine va iesi ”invingator” din acest razboi mondial, iar dupa cum bine observam se pregateste terenul antihristului, prin ceea ce se legifereaza la nivel planetar pe banda rulanta

  14. se pare ca Rusia si China sint tarile care sint provocate intr-un conflict major de catre SUA. Vedeti ce zice un fost functionar de stat American (traducere Google):

    Sursa:
    http://www.informationclearinghouse.info/article38726.htm

    Minciuni cresc mai îndrăzneață
    De Paul Craig Roberts

    07 iunie 2014 “ICH” – Dacă există dubii că “liderii” occidentali trăiesc într-o fantezie face-cred lume construit din propriile minciuni, G-7 reuniune și aniversare 70 de ani de debarcare Normandia spulberate îndoielile.

    Maimuțele urlătoare emitente de aceste ocazii sunt suficiente pentru a împărți corp. Obama și câinele său tur Cameron a descris debarcarea din Normandia la 6 iunie 1944, ca fiind “cea mai mare forță de eliberare pe care lumea a cunoscut-o vreodată”, și a luat toate de credit pentru SUA și Marea Britanie pentru înfrângerea lui Hitler. Nici o mențiune a fost făcută de Uniunea Sovietică și Armata Roșie, care timp de trei ani înainte de debarcarea din Normandia a fost lupta și înfrângerea Wehrmacht-ului.

    Germanii au pierdut al doilea război mondial, la bătălia de la Stalingrad, care a fost luptat de la 23 august 1942 până la 02 februarie 1943, când cele mai multe dintre resturile de puternic german Armata a șasea predat, inclusiv 22 de generali.

    Nouăsprezece luni anterior cea mai mare forta de invazie asamblate vreodata pe planeta Pamant invadat Rusia peste o mie față milă. Trei milioane sparge trupele germane; 7.500 de unități de artilerie, 19 divizii de tancuri, cu 3.000 de tancuri, 2.500 de avioane și laminate în Rusia timp de 14 luni.

    De iunie 1944, trei ani mai târziu, foarte puțin din această forță a fost lăsat. Armata Roșie a mestecat-o. În cazul în care așa-numitele “aliaților” (un termen care aparent exclude Rusia), a aterizat în Franța, nu a existat putine pentru a le rezista. Cele mai bune forțele rămase la Hitler au fost pe frontul rusesc, care sa prăbușit zi de zi ca Armata Roșie se apropie Berlin.

    Armata Roșie a câștigat războiul cu Germania. Americanii și britanicii au apărut după ce Wehrmacht-ul a fost epuizat și în zdrențe și ar putea oferi puțină rezistență. Iosif Stalin a crezut că de la Washington și Londra au rămas în afara războiului până în ultimul minut și a părăsit Rusia cu sarcina de înfrângerea Germaniei.

    Hollywood și scriitori populare au, desigur, îngropat faptele. Americanii au tot felul de filme, cum ar fi “Un pod prea îndepărtat”, care portretiza evenimente nesemnificative, însă eroic, ca puncte de cotitură în război. Cu toate acestea, faptele sunt clare. Războiul a fost câștigat pe frontul de Est de către Rusia. Filmele de la Hollywood sunt distractive, dar ele sunt prostii.

    Rusia este din nou pe iesirile cu “comunitatea internațională”, pentru că planul lui Obama să profite de Ucraina și Rusia să evacueze de la baza sa de la Marea Neagră în Crimeea a venit un eșec. Crimeea a fost o parte din Rusia, atât timp cât Statele Unite a existat. Hrușciov, un ucrainean, blocat Crimeea în Republica Socialistă ucrainean în 1954, când Rusia și Ucraina au făcut parte din aceeași țară.

    Atunci când guvernul marioneta-a impus de la Washington de la Kiev a declarat recent că a fost renunțarea la utilizarea limbii ruse și arestarea ucraineni care au dublă cetățenie rusă și au început dărâmarea comemorative de război ruse consacrate la eliberarea din Ucraina de naziști, oamenii din Crimeea folosit urna de vot a disocia de la guvern marioneta Washingtonului la Kiev, cu drept de vot în primul rând independența lor și apoi de vot pentru reunificarea cu țara lor mamă.

    Washington, și celelalte G-7 țări următoarele comenzi de la Washington, a descris acest act Crimeea de autodeterminare, care este exact comparabil cu actul de autodeterminare a declarat prin coloniile britanice din America, pentru a fi un caz de “invazia și anexarea rusă. “Eforturi similare de a disocia de la Kiev sunt în curs de desfășurare în alte foste teritorii rusești care astăzi cuprinde estul și sudul Ucrainei. Washingtonul a echivalat auto-determinare în estul și sudul Ucrainei cu “terorismul” și a încurajat functionarul de la Kiev de a folosi violența militară împotriva civililor protesteze. Motivul pentru branding separatiști “teroriști”, este de a face bine să-i omoare.

    Este extraordinar pentru orice persoană care a aflat că președintele Statelor Unite și șefii titulari de stat din țările din Europa de Vest s-ar declara public astfel de minciuni în lume. Lumea are istorici. Lumea are popoare ale căror cunoștințe mult mai mare ca a “mass-media mainstream,” aka, Ministerul de Propaganda, sau, așa cum le Gerald Celente, Marci “, a presstitutes.” Indiferent de nume folosim, mass-media occidentală este o colecție de bine plătit curve. Ei mint pentru bani, invitații partid cina, și invitații cu onorarii mari și contracte de carte, cu avansuri mari vorbind.

    Știu. Au încercat să mă recruteze.

    Observați cât de restrictiv Washington definește “comunitatea mondiala.” “Comunității internaționale” este format din Grupul celor 7. Asta este. Șapte țări alcătuiesc “comunitatea mondiala.” “Comunității internaționale” este format din șase țări albe și de stat marioneta Washingtonului din Japonia. “Comunitatea internațională”, este din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia și Japonia. Celelalte 190 de state care nu sunt parte a Washington-ului “comunitate a lumii.” În doctrina neocon, ele nu sunt chiar o parte a umanității.

    “Comunitatea internațională” nu are populația țărilor unice excluse, cum ar fi China sau India. Eu nu am făcut calculul, dar, probabil, masa teren de Rusia se depășește masa de teren din “comunitatea internațională.”

    Deci, ce este această “comunitate a lumii?”

    “Comunitatea mondială” este ansamblul de state vasale din SUA. Marea Britanie, Franța și Germania au fost importante pe scena secolului 20. Istoriile lor sunt studiate în universități. Populațiile au avut un nivel de trai decent, chiar dacă nu pentru toți cetățenii. Trecutul lor este motivul pentru importanța lor actuală.

    De fapt, aceste țări au fost propulsat înainte de istorie, sau de istorie importantă pentru Occident. Japonia, fiind un apendice de la Washington, a încercat pentru a deveni “occidental.” Este extraordinar modul în care un astfel de, popor mândru de război ca a devenit nimic.

    Așa cum am oprit în cele din urmă râs la non-rolul presupus al Rusiei în înfrângerea lui Hitler, să ne întoarcem la reuniunea G-7. Big Happening acestei întâlniri a fost de excludere a Rusiei și de contracție a G-8 la G-7.

    Aceasta a fost prima dată în 17 ani că Rusia nu i sa permis să participe la ședința de care Rusia este un membru. De ce?

    Rusia este pedepsit. Rusia este izolat din cele 7 țări care Nebunul Casa Albă crede constituie “comunitatea mondială.”

    Obama este supărat că Consiliul său de Securitate Națională și de idioti el a numit la Departamentul de Stat și ONU au fost atât de prost educați că nu știu că o mare parte din Ucraina este format din fostele provincii ruse locuite de ruși. Aceste idioti ignoranti Obama-numiți crezut că ar putea apuca de Crimeea, evacueze Rusia, și părăsească Rusia, fără acces la Marea Mediterană, astfel în imposibilitatea de a organiza pe la baza navală din Tartus, Siria, mai ușor de la Washington de a invada Siria.

    Crimeea a fost parte din Rusia, deoarece Rusia a completat recucerirea de tatari. Îmi amintesc Tarter, sau Tater, etnicii de la vizita mea la Tamerlan (Timur ca el a fost, de asemenea, cunoscut) mormântul cel Mare în Samarkand urmă cu 53 ani. Astăzi oraș Tamerlan este renovat ca un site turistic. În urmă cu 53 ani a fost un loc pustiu, în ruine, prea mare, cu copaci tot mai mare din partea de sus a minarete.

    Ca planul lui Obama de a profita de Ucraina nu au reușit, ca fiecare dintre celelalte planurile sale nu a reușit, purtătorii de cuvânt de la Washington pentru interesele private legitime au profitat de oportunitatea de a demoniza Putin și Rusia și pentru a reporni Războiului Rece. Obama și Grupul său de șapte păpuși sau vasali folosit ocazia pentru a amenința Rusia cu sancțiuni reale, în locul sancțiunilor actuale de propagandă care nu au nici un efect. În conformitate cu Obama și câinele lui tur britanic, Putin trebuie să prevină cumva populația rusă din estul și sudul Ucrainei de a protesta supunerea lor la un guvern neo-fascist de la Kiev, susținută de Washington, sau altceva.

    Putin ar trebui să îmbrățișeze oligarh, un fost ministru al guvernului de la Washington, care au răsturnat, pus în funcție de un vot fals, în care prezența la vot a fost de un procent mic din populatie. Putin ar trebui să-i sărute acest corupt oligarh pe ambii obraji, plata facturilor de gaze naturale din Ucraina și ierta datoriile. În plus, Rusia ar trebui să repudieze oamenii din Crimeea, le evacua din lor re-unirea cu Rusia și să le predea la neo-nazist sectorul Dreptul de a fi eliminate ca răsplată pentru victoria Rusiei asupra Germaniei naziste, pentru care unii ucraineni occidentale au luptat . În schimb, Washington și NATO vor pune bazele de rachete anti-balistice la frontiera Ucrainei cu Rusia, în scopul de a proteja Europa de ICBM nucleare iraniene inexistente.

    Acest lucru ar trebui să fie o afacere win-win pentru Rusia.

    Regimul Obama a folosit ONG-urile sale bine plătite în Ucraina pentru a răsturna un ales, guvern democratic, un guvern nu mai corupt decât cele din Europa de Vest sau de Est sau de la Washington.

    De idioti politice care au Anglia, Franța, Germania, Italia și în mâinile lor sunt dând pumnii lor la Rusia, de avertizare de mai mult, aceasta în timp real, de sancțiuni. Nu aceste cretini chiar vrei aprovizionarea de energie tăiat? Nu există nici o perspectivă, în ciuda pretențiile propagandistice, din Washington furnizare a energiei pe care industria Germania depinde și pe care europenii depind, astfel încât acestea să nu înghețe în timpul iernii.

    Sancțiuni Rusia va distruge Europa și au un efect redus, dacă este cazul, în Rusia. Rusia este deja în mișcare, cu China și țările BRICS, în afara mecanismului de plăți de dolari.

    Ca cererea pentru dolari scade, valoarea de schimb a dolarului va scădea. Inițial, Washingtonul va fi capabil de a forța vasalilor săi să sprijine dolarul, dar în cele din urmă acest lucru va deveni imposibil.

    Ceea ce bufonul de la Casa Albă, neoconized Consiliul Național de Securitate, mass-media presstitute, și servil Congresul fac este de a sprijini și susține politicile bazate pe orgoliu si aroganta care conduc SUA în abis.

    Un abis este ca o gaură neagră. Tu nu ieși.

    Minciunile Washington sunt atât de flagrantă și transparent, care Washingtonul se distruge propria credibilitate. Luați în considerare spionaj ANS. Documente eliberate de Snowden și Greenwald face complet clar că spionii de la Washington nu numai pe liderii guvernamentali și oameni obișnuiți, dar, de asemenea, asupra întreprinderilor străine, în scopul de a promova interesele comerciale și financiare din SUA. Că SUA fura secretele din China de afaceri nu este pusă la îndoială. Deci, ce face Washington? Washington neagă nu numai ceea ce se dovedesc a documentelor, dar se taxa în jurul și acuză cinci generali chinezi pentru spionaj pe corporații americane.

    Singurul scop al acestor rechizitorii exagerat de către procurorul general american este propaganda.The rechizitorii sunt altfel complet lipsită de sens, nu pur și simplu false. China nu este pe cale de a transforma peste cinci generali chinezi să mincinoșii de la Washington. Pentru mass-media presstitute povestea este o modalitate de a muta spionaj ANS a ieșit din lumina reflectoarelor. China este substituit pentru NSA ca vinovat.

    De ce nu China, Brazilia, Germania și orice alte mandate de arestare problemă țară pentru oficialii de top NSA, pentru Obama, și pentru membrii comisiei de supraveghere congresului? De ce alte țări permit întotdeauna de la Washington pentru a controla explicație cu propaganda primele lovituri?

    Americanii sunt foarte sensibile la propagandă. Ele par a avea un gust special pentru ea. Luați în considerare ura incitat împotriva Sgt. Bowe Bergdahl, un soldat american tocmai a fost lansat de către talibani într-un schimb de prizonieri cu SUA. Ura și setea de sânge care mass-media presstitute au incitat împotriva Bergdahl a cauzat orașul său natal pentru a anula celebrarea de eliberarea sa. Presa ura proiectat de Bergdahl a varsat peste în amenințări la adresa Hailey, Idaho.

    Care este baza pentru atacurile asupra Bergdahl? Aparent, răspunsul este că Bergdahl, cum ar fi stele pro-fotbal Pat Tillman, care a refuzat un contract de 3.6 milioane dolari să se alăture Rangers Armatei și du-te pentru a apăra libertatea în Afganistan, a venit cu un caz de îndoieli cu privire la război. Inițial moartea Pat Tillman a fost atribuit acțiunii sale eroice și de focul inamic. Apoi, sa constatat că Tillman a fost o victimă a “friendly fire.” Mulți ajuns la concluzia că a fost ucis, pentru că guvernul nu a vrut un erou sportiv vorbind despre război. Ca Bergdahl este pe câmpul de luptă, el trebuie să fie ucis în presă, cum ar fi Rusia, China, Iran, Putin, Assad, Crimeans, și populația vorbitoare de limbă rusă din Ucraina.

    În America de ură și cultivarea de ură este viu și bine. Dar nu o singură virtute morală este.

    Paul Craig Roberts a fost secretar adjunct al Trezoreriei pentru politică economică și redactor asociat al Wall Street Journal. El a fost cronicar pentru Business Week, Scripps Howard News Service, și Creatorii Syndicate. El a avut mai multe întâlniri universitare. Coloanele sale de internet au atras un text la nivel mondial. Cele mai recente cărți Roberts sunt Eșecul de capitalism laissez-faire și Dizolvarea economică a Occidentului și cum America a fost pierdut.

  15. Rusia a primit de la aliatii sai mii de tancuri si tone de munitie prin nordul scandinaviei ani de zile… erau convoaiele Pq si Qp parca asa erau codificate de catre anglo saxoni. Evident nu trebuie sa uitam efortul urias al poporului rus, de scurtarea cu 6 luni a razboiului de catre romani datorita evenimentului de la 23 aug 1944… evident nu trebuie sa uitam ca rusii au ocupat Polonia cot la cot cu nemtii… minciuni si exagerari sunt in ambele tabere… bagam in scoli sarbatorirea unei tragedii poate nu asa de mari de 3-6 milioane de oameni si ne facem ca nu stim de cele 7-10 milioane de ucrainieni morti de foame datorita lui stalin sau de cei peste probabil 40-50 milioane de oameni morti in gulagurile staliniste… acolo cu siguranta au murit zeci si poate sute de mii de romani. :((

  16. @Nicolae, articolul lui Paul Craig Roberts poate fi regasit la o noua adresa, cu o traducere mai buna.

    https://www.paulcraigroberts.org/2014/06/06/lies-grow-audacious-paul-craig-roberts/

    Minciunile cresc mai îndrăznețe – Paul Craig Roberts
    6 iunie 2014 | Categorii: Articole & Coloane | Etichete: Bergdahl , G-7. Normandia , NSA , Ucraina , al doilea război mondial , | Tipăriți acest articolTipăriți acest articol
    Minciunile cresc mai îndrăznețe

    Paul Craig Roberts

    Dacă au existat îndoieli că „liderii” occidentali trăiesc într-o lume fantezistă construită din propriile lor minciuni, întâlnirea G-7 și sărbătorirea a 70 de ani de la debarcarea Normandiei au risipit îndoielile.

    Urletele emise de aceste ocazii sunt suficiente pentru a vă împărți părțile. Obama și câinele său, Cameron, au descris debarcarea Normandiei la 6 iunie 1944 ca fiind „cea mai mare forță de eliberare pe care a cunoscut-o vreodată lumea” și au luat tot meritul pentru SUA și Marea Britanie pentru înfrângerea lui Hitler. Nu s-a făcut nicio mențiune despre Uniunea Sovietică și Armata Roșie, care timp de trei ani înainte de debarcarea Normandiei luptase și învinseră Wehrmachtul.

    Germanii au pierdut al Doilea Război Mondial la bătălia de la Stalingrad, care a avut loc între 23 august 1942 și 2 februarie 1943, când s-au predat cele mai multe rămășițe ale puternicei armate a șasea germane, inclusiv 22 de generali.

    Nouăsprezece luni înainte, cea mai mare forță de invazie adunată vreodată pe planeta Pământ a invadat Rusia pe un front de o mie de mile. Trei milioane trag trupe germane; 7.500 de unități de artilerie, 19 divizii panzer cu 3.000 de tancuri și 2.500 de avioane au circulat în Rusia timp de 14 luni.

    Până în iunie 1944, trei ani mai târziu, foarte puțin din această forță a rămas. Armata Roșie o mestecase. Când așa-numiții „aliați” (un termen care se pare că exclude Rusia) au aterizat în Franța, nu prea puteau rezista. Cele mai bune forțe rămase lui Hitler s-au aflat pe frontul rus, care s-a prăbușit zi de zi pe măsură ce Armata Roșie se apropia de Berlin.

    Armata Roșie a câștigat războiul cu Germania. Americanii și britanicii au apărut după ce Wehrmacht-ul a fost epuizat și zdrobit și ar putea oferi puțină rezistență. Iosif Stalin credea că Washingtonul și Londra au rămas în afara războiului până în ultimul minut și au lăsat Rusia cu povara de a învinge Germania.

    Despre Hollywood și scriitorii populari au îngropat faptele. Americanii au tot felul de filme, cum ar fi „A Bridge Too Far”, care descrie evenimente nesemnificative, oricât de eroice, ca puncte de cotitură în război. Cu toate acestea, faptele sunt clare. Războiul a fost câștigat pe frontul estic de Rusia. Filmele de la Hollywood sunt distractive, dar sunt prostii.

    Rusia este din nou pe piață cu „comunitatea mondială”, pentru că planul lui Obama de a pune mâna pe Ucraina și de a evacua Rusia de la baza sa din Marea Neagră din Crimeea a devenit un rezultat. Crimeea face parte din Rusia de cât timp există SUA. Hrușciov, un ucrainean, a înfipt Crimeea în Republica Socialistă Ucraineană în 1954, când Rusia și Ucraina făceau parte din aceeași țară.

    Când guvernul stooge impus de Washington la Kiev a declarat recent că abolea utilizarea limbii ruse și aresta ucrainenii care aveau dublă cetățenie rusă și începeau să dărâme memorialele de război consacrate eliberării Ucrainei de naziști, oamenii din Crimeea au folosit urna de vot pentru a se disocia de guvernul stooge al Washingtonului la Kiev, votându-și mai întâi independența și apoi votând pentru reunificarea cu țara lor mamă.

    Washingtonul și celelalte țări ale G-7 care au urmat ordinele Washingtonului au descris acest act de autodeterminare din Crimeea, care este exact comparabil cu actul de autodeterminare declarat de coloniile americane ale Marii Britanii, ca fiind un caz de „invazie și anexare a Rusiei. ” Eforturi similare de disociere de la Kiev sunt în curs de desfășurare în alte foste teritorii rusești care astăzi cuprind estul și sudul Ucrainei. Washingtonul a egalat autodeterminarea din estul și sudul Ucrainei cu „terorismul” și și-a încurajat vitregul din Kiev să folosească violența militară împotriva civililor care protestează. Motivul pentru care marcați separatistii „teroriști” este acela de a face OK să-i ucideți.

    Este extraordinar pentru orice persoană învățată faptul că președintele Statelor Unite și șefii de stat titulari ai țărilor din Europa de Vest ar declara public astfel de minciuni flagrante lumii. Lumea are istorici. Lumea are popoare ale căror cunoștințe o depășesc cu mult pe cea a „mass-media principale”, alias, Ministerul Propagandei sau, așa cum le spune Gerald Celente, „instituțiile de presă”. Indiferent de numele pe care îl folosim, mass-media occidentală este o colecție de curve bine plătite: mint pentru bani, invitații la cină și invitații de vorbire cu onorarii mari și contracte de carte cu avansuri mari.

    Stiu. Au încercat să mă recruteze.

    Observați cât de restrâns definește Washingtonul „comunitatea mondială”. „Comunitatea mondială” este formată din Grupul celor 7. Asta e. Șapte țări alcătuiesc „comunitatea mondială”. „Comunitatea mondială” este formată din șase țări albe și statul marionetă al Washingtonului, Japonia. „Comunitatea mondială” este SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia și Japonia. Celelalte 190 de țări nu fac parte din „comunitatea mondială” a Washingtonului. În doctrina neocon, ei nici măcar nu fac parte din umanitate.

    „Comunitatea mondială” nu are populația țărilor unice excluse, cum ar fi China sau India. Nu am făcut calculul, dar, probabil, masa terestră a Rusiei depășește masa terestră a „comunității mondiale”.

    Deci, ce este această „comunitate mondială?”

    „Comunitatea mondială” este ansamblul statelor vasale ale SUA. Marea Britanie, Franța și Germania au fost importante pe scena secolului XX. Istoricul lor este studiat în universități. Populațiile aveau un nivel de trai decent, deși nu pentru toți cetățenii. Trecutul lor este motivul importanței lor prezente.

    De fapt, aceste țări au fost propulsate înainte de istorie sau de istoria importantă pentru Occident. Japonia, fiind un apendice al Washingtonului, a încercat să devină „occidentală”. Este extraordinar cum un popor atât de mândru, asemănător războiului, nu a devenit nimic.

    Deoarece în cele din urmă am încetat să râd de presupusul non-rol al Rusiei în înfrângerea lui Hitler, să ne întoarcem la întâlnirea G-7. Marea întâmplare a acestei întâlniri a fost excluderea Rusiei și micșorarea G-8 la G-7.

    Aceasta a fost prima dată în ultimii 17 ani când Rusiei nu i s-a permis să participe la întâlnirea la care Rusia este membră. De ce?

    Rusia este pedepsită. Rusia este izolată de cele 7 țări pe care nebunul de la Casa Albă le consideră „comunitatea mondială”.

    Obama este supărat că Consiliul său de securitate națională și idiotii pe care i-a numit la Departamentul de Stat și ONU au fost atât de prost educați încât nu știau că o mare parte din Ucraina este formată din fostele provincii rusești locuite de ruși. Acești idioți ignoranți numiți de Obama au crezut că ar putea apuca Crimeea, evacua Rusia și lăsa Rusia fără acces la Marea Mediterană, fiind astfel incapabili să se mențină la baza sa navală din Tartus, Siria, cu atât mai ușor pentru Washington va invada Siria.

    Crimeea face parte din Rusia de când Rusia a finalizat recucerirea de la tătari. Îmi amintesc de etnicii Tarter, sau Tater, de la vizita mea la mormântul lui Tamerlane cel Mare (Timur așa cum era cunoscut și el) în Samarkand acum 53 de ani. Astăzi, orașul Tamerlane este renovat ca sit turistic. În urmă cu 53 de ani, era un loc pustiu în ruine, acoperit de copaci care cresc din vârfurile minaretelor.

    Pe măsură ce planul lui Obama de a pune mâna pe Ucraina a eșuat, la fel ca toate celelalte planuri ale sale, a eșuat, purtătorii de cuvânt ai intereselor private dobândite de Washington au profitat de oportunitatea de a demoniza pe Putin și Rusia și de a relua Războiul Rece. Obama și grupul său de 7 marionete sau vasali au profitat de ocazie pentru a amenința Rusia cu sancțiuni reale, în locul sancțiunilor propagandistice actuale care nu au niciun efect. Potrivit lui Obama și câinelui său britanic, Putin trebuie să împiedice cumva populațiile rusești din estul și sudul Ucrainei să își protesteze supunerea față de un guvern neofascist din Kiev susținut de Washington, sau altfel.

    Putin ar trebui să-l îmbrățișeze pe oligarh, un fost ministru al guvernului pe care l-a răsturnat Washingtonul, pus în funcție printr-un vot fals în care participarea a fost un procent mic din populație. Putin ar trebui să-l sărute pe acest oligarh corupt pe ambii obraji, să plătească facturile de gaze naturale ale Ucrainei și să-i ierte datoriile. În plus, Rusia ar trebui să respingă poporul din Crimeea, să-i evacueze din reunitatea lor cu Rusia și să-i predea sectorului de dreapta neo-nazist pentru a fi eliminați drept retribuție pentru victoria Rusiei asupra Germaniei naziste, pentru care au luptat unii ucraineni occidentali . În schimb, Washingtonul și NATO vor pune bazele antirachete balistice la granița Ucrainei cu Rusia pentru a proteja Europa de ICBM-urile nucleare iraniene inexistente.

    Acesta ar trebui să fie un acord câștig-câștig pentru Rusia.

    Regimul Obama și-a folosit ONG-urile bine plătite din Ucraina pentru a răsturna un guvern ales, democratic, un guvern nu mai corupt decât cei din Europa de Vest sau de Est sau Washington.

    Tâmpiții politici care au Anglia, Franța, Germania și Italia în mâinile lor dau din pumn la Rusia, avertizând asupra mai multor sancțiuni, de data aceasta reale. Chiar acești idioti își doresc într-adevăr întreruperile de energie? Nu există nicio perspectivă, în ciuda afirmațiilor propagandistice, ca Washingtonul să furnizeze energia de care depinde industria germană și de care europeni depind, astfel încât să nu înghețe în timpul iernii.

    Sancțiunile asupra Rusiei vor distruge Europa și vor avea un efect redus, dacă este cazul, asupra Rusiei. Rusia se deplasează deja, cu China și BRICS, în afara mecanismului de plată în dolari.

    Pe măsură ce cererea de dolari scade, valoarea de schimb a dolarului va scădea. Inițial, Washingtonul își va putea forța vasalii să susțină dolarul, dar în cele din urmă acest lucru va deveni imposibil.

    Ceea ce fac Prostul Casei Albe, neoconizat Consiliul de Securitate Națională, presa de presă și Congresul subordonat este să sprijine și să susțină politicile bazate pe hibrid și aroganță care conduc SUA în prăpastie.

    Un abis este ca o gaură neagră. Nu ieși.

    Minciunile Washingtonului sunt atât de flagrante și transparente încât Washingtonul își distruge propria credibilitate. Luați în considerare spionajul NSA. Documentele publicate de Snowden și Greenwald arată clar că Washingtonul spionează nu numai liderii guvernamentali și oamenii obișnuiți, ci și întreprinderile străine pentru a promova interesele comerciale și financiare ale SUA. Faptul că SUA fură secretele de afaceri chineze nu este îndoială. Deci, ce face Washingtonul? Washingtonul nu numai că neagă ceea ce dovedesc documentele, dar întoarce acuzația și îi denunță pe cinci generali chinezi pentru spionarea corporațiilor americane.

    Singurul scop al acestor rechizitoriile publicate de procurorul general al SUA este propaganda, altfel acuzațiile sunt total lipsite de sens, nu doar false. China nu este pe cale să predea cinci generali chinezi către mincinoșii din Washington. Pentru presa de presă, povestea este o modalitate de a scoate spionajul NSA din lumina reflectoarelor. China este înlocuită de NSA ca parte vinovată.

    De ce China, Brazilia, Germania și orice altă țară nu emit mandate de arestare pentru înalții oficiali ai NSA, pentru Obama și pentru membrii comitetului de supraveghere al Congresului? De ce alte țări permit întotdeauna Washingtonului să controleze explicația cu primele greve propagandistice?

    Americanii sunt foarte susceptibili la propagandă. Se pare că au un gust special pentru asta. Luați în considerare ura bătută împotriva sergentului. Bowe Bergdahl, un soldat american tocmai eliberat de talibani într-un schimb de prizonieri cu SUA. Ura și pofta de sânge pe care mass-media de presă le-au bătut împotriva lui Bergdahl au făcut ca orașul său natal să anuleze celebrarea eliberării sale. Ura creată de presă față de Bergdahl s-a răspândit în amenințări împotriva Hailey, Idaho.

    Care este baza atacurilor asupra Bergdahl? Aparent, răspunsul este că Bergdahl, la fel ca vedeta pro-fotbal Pat Tillman, care a refuzat un contract de 3,6 milioane de dolari pentru a se alătura Armatei Rangers și pentru a apăra libertatea în Afganistan, a venit cu un caz de îndoieli cu privire la război. Inițial, moartea lui Pat Tillman a fost atribuită acțiunii sale eroice și focului inamic. Apoi a apărut că Tillman a fost victima „focului prietenos”. Mulți au ajuns la concluzia că a fost ucis, deoarece guvernul nu dorea ca un erou sportiv să vorbească despre război. Întrucât Bergdahl se află pe câmpul de luptă, el trebuie ucis în presă – cum ar fi Rusia, China, Iran, Putin, Assad, Crimeea și populația rusofonă din Ucraina.

    În America, ura și cultivarea urii sunt vii și sănătoase. Dar nici o virtute morală nu este.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare