Expert ce a lucrat in industria farmaceutica: CUM SE FABRICA MEDICAMENTE PENTRU REDUCEREA POPULATIEI

20-03-2014 1 minut Sublinieri

Shane Ellison este om de ştiinţă premiat şi chimist, care a mărturisit că a lucrat în industria farmaceutică, domeniu în care a simţit că ştiinţa este complet abandonată. El susţine că la interviurile de angajare aceste companii farmaceutice nu ezitau să îi spună că ele dezvoltă medicamente pentru a trata simptomele, nu pentru a vindeca.Aşadar, ce te faci când nu mai există simptome? Inventezi boli, susţine Ellison. Dacă nu există simptome, atunci nu există pacienţi.

El povesteşte că fiind chimist se întreba cum este posibil să vândă companiile farmaceutice medicamente care în laborator se dovedesc a fi mortale, ineficiente sau care provoacă aceleaşi efecte pe care ele ar trebui să le trateze. Şi tot el oferă şi răspunsul: companiile farmaceutice au cele mai bune departamente de marketing din lume: plăteşti experţi (doctori, profesori, psihiatri) care să depună mărturie că studiul a avut rezultate pozitive. Cumperi ştiinţa.

“Cel puţin 125.000 de persoane mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici. Ai crede că ar trebui să se aloce mai mulţi bani pentru cercetare, pentru a reduce rata mortalităţii, dar nu: companiile farmaceutice continuă să facă marketing, să hipnotizeze oamenii.Există o industrie de miliarde de dolari, care face o mulţime de oameni bolnavi şi care prosperă în urma acestui lucru.

shane


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva sanatatii, Video

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “Expert ce a lucrat in industria farmaceutica: CUM SE FABRICA MEDICAMENTE PENTRU REDUCEREA POPULATIEI

  1. Pe Mendel au vrut sa-l judece,drept criminal de razboi,daca l-ar fi prins,mosii(bunicii)celor care astazi sunt mai rai(criminali)decat maestrul lor.Nimic nou sub soare.DOAMNE AJUTA!

    9\

  2. Dar lucrul acesta,cum ca medicamenele trateaza simptomele,este stiut de multa vreme. Pai de ce sa vindece bolile,ca sa ramana fara clienti si sa dea faliment? Spre exemplu:o persoana cu hipertensiune arteriala,in scurt timp,din cauza betablocantelor ajunge la insuficienta cardiaca si circulatorie,artroze etc.Si uite asa ajungi de la o boala la mai multe si client fidel industriei farmaceutice.Dumnezeu a spus ca alimentul sa ne fie medicament si medicamentul aliment,de ce nu-l ascultam?

  3. Ultima lista cu medicamente cancerigene, publicata in Franta:
    http://s1.lemde.fr//mmpub/edt/doc/20110523/1525968_fb80_parabenes_1_.pdf
    Toate aceste produse farmaceutice contin parabeni si sunt comercializate si in tara noastra.
    Veti observa ca lista contine antibiotice, siropuri pentru copii, pasta de dinti.
    Parabenii sunt perturbatori hormonali si au fost semnalati in toate produsele cosmetice (sampon, crema pentru ras, parfum).

  4. Si totusi care este compania farmaceutica la care a lucrat acest domn?Macar atat, sa stim sa ne ferim.

  5. Nu conteaza compania. Toate sunt la fel. Ideal este sa te feresti de toate si sa incercam pe cat posibil tratamentele naturiste! Natura face minuni…:) In rest, Dumnezeu cu mila..:D 🙂

  6. In Asia (India,China, Brazilia, Pakistan) demografia a explodat.

    Acolo nimeni nu ia pastile

  7. Eu am lucrat in laboratorul de microbiologie din Europharm Brasov(glaxosmithkline) si stiu ce produse analizam si ce rezultate negative aveam .Daca stiam mai multe decat ei din experienta noastra, de munca , gaseau motive de eliberare din functie. Ne obligau sa promovam prin farmacii produsele lor adica sa stau la coada la farmacie si sa recomand la pacienti produsele de Europharm.
    Sunt de acord ca cele scrise mai sus sunt informatii exacte .

  8. Pingback: Traficarea bolilor si mercantilizarea sanatatii. CUM INVENTEAZA INDUSTRIA FARMACEUTICA BOLI SI CUM SE DISTRUGE SISTEMUL PUBLIC DE SANATATE - Recomandari
  9. Pingback: Vasile Astărăstoae despre LIMITAREA LIBERTATILOR INDIVIDUALE sub pretextul SANATATII PUBLICE | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare