De la ONU la GOOGLE si de la OBAMA la scriitorii de Nobel – PROPAGANDA HOMOSEXUALA AGRESIVA si PRESIUNE INFERNALA pe toate fronturile asupra RUSIEI, cu ocazia inceperii OLIMPIADEI de iarna de la SOCI

7-02-2014 4 minute Sublinieri

Comitetul ONU pentru Drepturile Copilului (!) cere Rusiei abrogarea legilor care interzic propaganda gay!

noul-logo-al-google-o-palma-peste-obrazul-autoritatilor-ruse-fiecare-individ-trebuie-sa-aiba-posibilitatea-sa-faca-sport-fara-discriminari-de-orice-fel-246288

  • Antena3:

Noul logo al Google, o palmă peste obrazul autorităţilor ruse? “Fiecare individ trebuie să aibă posibilitatea să facă sport, fără discriminări de orice fel”

Google marchează deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci printr-un logo special, care prezintă şase imagini stilizate ale unor sporturi de iarnă, probe ale acestui eveniment sportiv.

Potrivit Sky News, noul logo al Google conţine culorile reprezentative pentru comunitatea gay, făcând astfel aluzie la discriminarea homosexualilor de către autorităţile ruse.

Noul logo al Google este însoţit de un citat din Carta Jocurilor Olimpice care, la rândul său, aduce în prim plan problema discriminării.Practicarea sportului este un drept al omului. Fiecare individ trebuie să aibă posibilitatea să facă sport, fără discriminări de orice fel şi în spiritul Jocurilor Olimpice, care înseamnă înţelegere reciprocă în spiritul prieteniei, al solidarităţii şi al fair play-ului”.

O lege care pedepseşte „propaganda” homosexuală în faţa minorilor cu amenzi şi închisoare a fost promulgată în iunie anul trecut de Vladimir Putin. Legea a determinat critici vehemente şi apeluri la boicotarea Jocurilor Olimpice de la Soci, în special în Occident.

Cea de-a XXII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă are loc în oraşul Soci, Rusia, în perioada 7 – 23 februarie. Vor fi organizate 98 de probe sportive, în cadrul a 15 sporturi.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci va avea loc vineri, de la ora 18.14, pe Stadionul Fişt, informează Mediafax.

Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

SUA refuză să accepte discriminarea. Gestul pe care Obama l-a făcut pentru comunitatea gay

Preşedintele american Barack Obama a numit atleţi homosexuali să facă parte din delegaţia oficială americană care va asista la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice (JO) de Iarnă de la Soci, pentru a arăta că Statele Unite refuză să accepte discriminarea, informează AFP.

Liderul american a făcut acest anunţ într-un interviu pentru NBC ce urma să fie difuzat înaintea deschiderii JO. Declaraţia vine după ce vicepremierul rus Dmitri Kozak i-a avertizat pe atleţi şi spectatori cu privire la “propaganda” homosexuală în faţa minorilor, la Jocurile Olimpice.

Barack Obama i-a ales pe jucătoarea de hochei Caitlin Cahow şi pe fostul campion la patinaj artistic Brian Boitano, doi atleţi care şi-au asumat recent, în mod public, orientarea homosexuală, să facă parte din delegaţia americană care va participa la ceremonia de deschidere a JO. Potrivit lui Obama, prin acest gest “este evident că vrem să arărăm în mod clar că nu ne pliem discriminării, inclusiv discriminării persoanelor pe baza orientării lor sexuale”.

“Unul dintre cele mai minunate lucruri la Jocurile Olimpice este că eşti judecat în funcţie de merit, de performanţe, indiferent de unde vii, ce apartenenţă ai, de persoana pe care o iubeşti, iar eu cred că toate aceste lucruri aderă la spiritul Jocurilor” Olimpice, a continuat el.

O lege care pedepseşte „propaganda” homosexuală în faţa minorilor cu amenzi şi închisoare a fost promulgată în iunie anul trecut de Vladimir Putin. Legea a determinat critici vehemente şi apeluri la boicotarea Jocurilor Olimpice de la Soci, în special în Occident.

Niciunul dintre membrii în exerciţiu ai Cabinetului lui Obama nu va fi prezent la Soci.

Rusia ar trebui să abroge legile care interzic “propaganda” homosexuală, fiindcă acestea alimentează discriminările şi violenţele împotriva tinerilor homosexuali şi familiilor acestora, a afirmat miercuri Comitetul ONU pentru Drepturile Copilului, relatează AFP.

În loc să contribuie la protejarea copiilor, aceste legi “încurajează stigmatizarea şi discriminarea persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali), copiilor în general şi copiilor care trăiesc în familii LGBT”, a afirmat Maria Herczog, membră a Comitetului.

Aceste declaraţii au fost făcute după ce Comitetul, format din 18 experţi independenţi proveniţi din diverse ţări ale lumii, a publicat un raport cu privire la respectarea de către Rusia a Convenţiei ONU privind Drepturile Copilului.

Raportul cere Rusiei să “abroge legile care interzic propaganda homosexuală”.

Aceste legi, promulgate anul trecut de preşedintele rus Vladimir Putin, au generat reacţii de contestare la nivel internaţional, în contextul în care Rusia se pregăteşte de găzduirea Jocurilor Olimpice de Iarnă, care se vor deschide vineri, la Soci.

  • Mediafax:

Jocurile Olimpice: Scriitori ca Rushdie şi Pamuk semnează o scrisoare deschisă împotriva legii anti-gay din Rusia

Scriitori de talie internaţională, precum Salman Rushdie, Margaret Atwood şi Jonathan Franzen, au acuzat Rusia că “asfixiază” creativitatea, explicând că legea împotriva “propagandei în favoarea relaţiilor sexuale non-tradiţionale”, recenta interzicere prin lege a blasfemiei şi pedepsirea aspră a defăimării “pun în pericol îndeosebi scriitorii”.

“O democraţie sănătoasă trebuie să asculte vocile independente ale tuturor cetăţenilor săi; comunitatea internaţională trebuie să audă şi să fie îmbogăţită de diversitatea opiniilor din Rusia”, se poate citi în această scrisoare semnată de peste 200 de scriitori din 30 de ţări diferite, printre care patru laureaţi cu premiul Nobel pentru literatură – Günter Grass, Wole Soyinka, Elfriede Jelinek şi Orhan Pamuk.

“Îndemnăm, prin urmare, autorităţile din Rusia să revoce aceste legi care sugrumă libertatea de expresie”, au adăugat scriitorii, care au promis că nu vor păstra tăcerea în legătură cu faptul că “prietenii lor, scriitori şi jurnalişti, sunt constrânşi la tăcere sau se expun urmăririlor şi uneori, pedepselor drastice, pentru simplul fapt că îşi împărtăşesc gândurile”.

Legea promulgată în iunie 2013 de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, care pedepseşte cu amendă şi închisoare “propaganda” homosexuală în faţa minorilor, a suscitat critici vehemente, mai ales în Occident.

Miercuri, în timp ce flacăra olimpică sosea la Soci, ONG-ul de apărare a drepturilor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali) All Out a organizat manifestaţii în 19 oraşe din toată lumea, de la New York, Melbourne până la Paris şi Sankt Petersburg, îndemnând sponsorii Jocurilor Olimpice să “rupă tăcerea faţă de legile anti-gay din Rusia”.

În timpul discursului pe care l-a ţinut marţi la Soci, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, a declarat că toată lumea ar trebui să lupte împotriva “discriminărilor pe baza (…) orientării sexuale sau a prejudecăţilor de orice natură”.

Cu toate acestea, sportul nu ar trebui să fie “o tribună pentru disidenţele politice sau pentru încercările de a aduce în discuţie motive de contestare politică internă sau externă”, a precizat Thomas Bach.

Cea de-a XXII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă va debuta vineri la Soci şi se va încheia pe 24 februarie.

JOCURILE OLIMPICE de la Soci: Reclama care spune că jocurile “au fost mereu puţin gay” – VIDEO

O reclamă creată cu scopul de a ridiculiza aşa-numitele legi anti-gay ale preşedintelui rus Vladimir Putin privind participanţii la Jocurile Olimpice de la Soci transmite mesajul “Jocurile au fost mereu puţin gay. Să luptăm ca să le păstrăm aşa”.

Spotul, conceput de Institutul Canadian pentru Diversitate şi Incluziune (CIDI), în colaborare cu agenţia de publicitate Re-think din Toronto, arată doi sportivi bărbaţi din echipa de sanie în timp se pregătesc pentru probă, balansându-se în faţă şi în spate în ritmul melodiei “Don’t You Want Me” a celor de la The Human League.

“Jocurile au fost mereu puţin gay. Să luptăm ca să le păstrăm aşa” este mesajul cu care se încheie reclama.

“Discriminarea din Rusia este inacceptabilă”, a declarat Michael Bach, fondator şi CEO al CIDI, citat de The Independent. “Ca organizaţie, vrem să ne arătăm susţinerea, în special faţă de atleţii aflaţi în competiţie la Jocurile de la Soci”.

Caleb Goodman, partener şi director de management la Re-think, a explicat că videoclipul de 30 de secunde a fost creat sub forma unui “mesaj despre egalitate” şi “contextul se întâmplă să fie Jocurile Olimpice”.

Spotul apare la scurt timp după ce Organizaţia Mondială a Drepturilor Omului şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la “o situaţie în deteriorare a abuzurilor extinse şi concentrate asupra persoanelor şi activităţilor lesbiene, gay, bisexuale şi transgender (LGBT)“.

5933897146_sochi_xlargeLegaturi:

***

***

***

***

***


Categorii

1. DIVERSE, America, Google, Homosexualitate, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Rusia, SUA versus Rusia

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “De la ONU la GOOGLE si de la OBAMA la scriitorii de Nobel – PROPAGANDA HOMOSEXUALA AGRESIVA si PRESIUNE INFERNALA pe toate fronturile asupra RUSIEI, cu ocazia inceperii OLIMPIADEI de iarna de la SOCI

  1. Pedala “gay” e apasata astazi la maxim mai mult ca o provocare, decat o grija de ‘libertati si drepturi cetatenesti’. Insa intotdeauna s-a spus ca Rusia exceleaza in inteligence si diplomatie, asa ca sa asteptam si replica.

  2. Auzi, nea preşedintele SUA, ăsta… de-ţi zice Omaba, ia zi matale: da’ discriminarea persoanelor pe bază de orientare religioasă e bună?

    Tu ştii şi toţi ai tăi, că DUMNEZEU (ştiu, conform ţie: Dumnezeul meu…, că tu oi avea altu’! – da’ nu contează asta, pt că dacă nu mă discriminezi, ar trebui să mă respecţi, precum pretinzi!) a zis că treaba asta cu homosexualii nu e bună… nu e bună deloc şi io n-am voie să zic altceva, adică n-am voie să zic ca tine?

    De ce ţii tu şi-ai tăi să ne educaţi, dacă tot sunteţi aşa toleranţi? Ia-i, domn’le, pe toţi ăştia: L-G-B-T-I şi cum le-o mai zice (că văd că se tot înmulţesc iniţialele alea!) la matale în America şi lasă-ne pe noi să murim proşti (părerea ta), că nouă ne convine aşa. Nu vrei, nu?

    DE CE GRĂBIŢI MĂ, SFÂRŞITUL? NU MAI AVEŢI RĂBDARE? 🙁

  3. Nu cunosc conținutul legii ”anti-gay” promulgată anul trecut în Rusia, dar am convingerea că nu este interzis niciunui homosexual să participe la jocurile olimpice sau alt fel de întreceri sportive, fie ele naționale sau locale. Dealtfel nici nu ar putea fi interzis lucrul acesta de vreme ce nu se fac înscrierile sportivilor pe baza opțiunilor sexuale.
    Așa încât orice homosexual sau lesbiană (sau alt fel de adept al perversiunilor) ar trebui să poată participa firesc, fără a face lobby cu perversiunea în cauză.
    Dacă prezumția mea este adevărată, înseamnă că nu sunt discriminați cu nimic homosexualii în a participa la astfel de jocuri ci doar propaganda homosexuală este ”discriminată”. Cu alte cuvinte, propagandiștii homosexualității nu au fond pentru critica lor, ci pur și simplu ridică pretenția de a li se da dreptul să facă propagandă homosexuală în timpul jocurilor olimpice.

  4. Păi cum vine asta:

    “Mr. Ban Ki-moon said that he and the United Nations fully supported the Beijing Olympic Games and opposed linking the Olympic Games with politics”.

    http://www.china-un.org/eng/xw/t450176.htm

    Tot aşa: “But at the same time this should be the venue where we can promote the harmony and friendship and mutual understanding, transcending all ideologies and ethnicities and national geographical boundaries,” the secretary-general said”. – Ok, deci atunci trebuia să transcendem ideologiile, acuma, dimpotrivă, trebuie să afirmăm fără echivoc ideologia drepturilor universale ale minorităţilor sexuale. Şi eventual să transcendem doar polaritatea bărbat/femeie, precum membrii comunităţii transgender.

    http://news.xinhuanet.com/english/2008-06/30/content_8463159.htm

    Nici scriitorii lu’ peşte nu ţin minte să se fi agitat prea mult înaintea Jocurilor Olimpice de la Beijing. Nici Google.

    Ce să înţelegem din asta? Că ruşii stau mai prost decât chinezii la capitolul încălcarea drepturilor omului? Chiar nu cred că e cazul. Şi oricum, văd că nici nu se discută de fapt despre încălcarea drepturilor omului. Se pare mai degrabă că încălcarea drepturilor omului tinde să devină o problemă doar atunci când se dau legi cu dedicaţie pentru minorităţile aflate în avangarda luptei de extindere a drepturilor omului (adică pentru minorităţile care ţipă mai tare, chiar dacă nu le doare la fel de tare ca pe diferitele grupări etnice şi religioase din China, sau ca pe femeile forţate să avorteze de către statul chinez)? Dacă nu era treaba cu gayi, să înţeleg că era totul în regulă cu privire la realitatea politică a Rusiei? Doar business as usual, pentru Google şi pentrul restul.

  5. http://blogs.wsj.com/washwire/2014/02/06/obama-freedom-of-religious-is-under-threat/

    “On the Mideast, Mr. Obama said the U.S. has made clear to Israelis and Palestinians “that lasting peace will require freedom of worship and access to holy sites for all faiths.””

  6. Da, @Florin M., asa se pare, nu mai au rabdare.

    Propun sa ii sustinem cu rugaciunile noastre sistematice si din tot sufletul pe Putin si pe toti cei care se opun activ lgtb. Sa rugam pe Dumnezeu sa ‘rusineze si infrunteze’ pe toti cei care sustin miscarea lgtb, si sa le zadarniceasca (anti)lucrarea!

    Ideea lor de discurs – a rusilor – a fost geniala: sunteti bineveniti, dar lasati copiii in pace! Inclusiv cu propaganda voastra.

    Si totusi, si aici au gasit ‘contraargument’: Rusia insufla copiilor ura fata de gay!!! Oh, dear…

    ‘Iubirea’ si ‘libertatea’ au ajuns sa serveasca celor mai sofisticate si perverse argumentatii… Astea nu sunt simple provocari, este vorba de inocularea subtila a unei mentalitati a mortii, degradarii si intinarii menite sa ne perverteasca direct si de buna-voie sufletele.

  7. De unde pana unde au fost JO mereu ” a little gay” ?

  8. @ klontz

    Reinterpretari conform noii ideologii.

    Probabil pentru ca participantii la olimpiade erau doar barbati tineri, atletici, concurand dezbracati, in public aflandu-se doar barbati si viitoare sotii, iar in SUA bodybuildingul e asociat cu homosexualitatea. Sau era.

    Reclamele lui Calvin Klein la lenjerie intima din anii ’80 au impus un ideal masculin de frumusete, definitoriu mai ales pentru gay. Tanar, rar peste 24 de ani, musculatura bine definita.

    http://www.psmag.com/culture/actually-vladimir-putin-the-olympics-are-pretty-gay-64602/

    “Anthropologist Greg Laden writes that “it was a sporting event, but it was also a softly pornographic group voyeuristic tournament.” And a softly pornographic event mostly featuring young men, watched by other men. Not only were their peers competing in a separate tournament altogether, but married women were legally prohibited from watching the Games.””

  9. @ klontz

    Păi de la vechii greci şi până la festivitatea de deschidere de aseară, când lotul olimpic al Federaţiei Ruse şi-a făcut intrarea în stadion pe melodia adolescentelor perverse de la Tatu, că tot veni vorba de relaţia dintre propaganda homosexuală şi minori. Melodia e de ceva ani, aşa că mă gândesc că dintre cei mai tineri care au urmărit festivitatea, şi cărora le-a plăcut melodia, mulţi o să caute clipul pe net. Chiar nu prea ştii ce să mai înţelegi.

  10. Aduceti-va aminte ce au patit sportivii sarbi cand au indraznit sa protesteze impotriva bombardamentelor NATO asupra tarii lor sau cand au refuzat sa accepte “independenta” Kosovo. “politica nu are legatura cu sportul”, au spus atunci…

    Si acum?…Totul e o farsa

  11. Pingback: CAPITALISM GAY. Lobby-ul homosexual provoaca demisia CEO-ului MOZILLA - Recomandari
  12. Pingback: Seful APPLE blasfemiaza cinic: MANDRU CA E GAY, CONSIDERA HOMOSEXUALITATEA SA ”DAR DE PRET DE LA DUMNEZEU”/ ACCEPT si trustul Media PRO urecheaza romanii pentru ca nu tolereaza homosexualitatea - Recomandari
  13. Pingback: CRESTINII DIN AMERICA SE APROPIE DE VREMEA INCERCARII. Cazul isteriei furibunde starnite impotriva legii libertatii religioase din Indiana. Judecatorii, Mass-media si Corporatiile instaureaza REGIMUL GAY TOTALITAR | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare