“Biserica” Scientologica isi inaugureaza o URIASA CATEDRALA in prezenta lui Tom Cruise, John Travolta si alte staruri de cinema

19-11-2013 58 secunde Sublinieri

scient

Actorii Tom Cuise, John Travolta şi Kelly Preston s-au numărat printre cele circa 6.000 de persoane care au participat la ceremonia exclusivistă de inaugurare a “catedralei’ scientologilor construită în oraşul Clearwater, din statul american Florida, scrie Daily Mail.

“Catedrala” scientologilor, persoane care fac parte din mişcarea religioasă controversată creată de către scriitorul SF american L. Ron Hubbard, a costat circa 145 de milioane de dolari.

Lucrările de construcţie la aceasta au început încă din anul 1998, dar au fost oprite de mai multe ori de-a lungul timpul aşa încât membrii sectei au avut nevoie de 15 ani pentru a le finaliza.

Ceremonia de inaugurare a fost deschisă de discursul liderului David Miscavige şi a continuat cu un spectacol de confetii în zona intrării principale a clădirii.

“Catedrala” este cea mai nouă clădire dintr-un complex care serveşte drept sanctuar spiritual pentru scientologi. Aici, membrii mişcării religioase vor putea să exerseze programul “super-puterilor” care a fost dezvoltat de către fondator în anii 1970. Acesta are ca scop dezvoltarea percepţiei şi a simţurilor unei persoane prin intermediul unei serii de sarcini ce vizează atât mintea, cât şi fizicul “enoriaşilor”.

La parterul noii clădiri va exista şi un spaţiu unde vizitatorii vor putea învăţa mai multe despre această religie, în timp ce la etajele superioare vor exista birouri, săli de clasă şi 300 de mici camere unde se va realiza varianta scientologică a consilierii. La subsolul clădirii există o bucătărărie şi mai multe spaţii unde se poate lua masa.

scientologie


Categorii

1. DIVERSE, Erezii, secte, rataciri, sminteli, inselari, scandaluri...

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la ““Biserica” Scientologica isi inaugureaza o URIASA CATEDRALA in prezenta lui Tom Cruise, John Travolta si alte staruri de cinema

  1. Si ca sa vaneze si crestini clatinati de vant, au pus si cruce pe turla…

  2. Da, de ce sa fie numai ei inselati de satana !? Sa mai fie si altii. FEREASCA DUMNEZEU ! Vad ca oamenii nu se opresc din inventatul de noi “biserici”…vadit lucrare diavoleasca. In timp ce unii se preocupa din rasputeri sa pregateasca terenul pentru antichrist…

    SCAPAREA NOASTRA ESTE NUMAI LA HRISTOS, LA MAICUTA DOMNULUI SI LA SFINTI ! Atentie mare si la atacurile diavolului din interiorul bisericii Ortodoxe ! Inspre ce directive “ne conduc” ierarhii si pastorii nostri ?! Noi vom raspunde inaintea lui Dumnezeu daca “dormim” si ne lasam dusi catre iad !
    DOAMNE FERESTE !

    Mircea

  3. pai avem si la noi persoane publice precum actorul mihai bendeac la scientologi, ion tiriac la mormoni si exemplele pot continua

  4. @mihai:

    pai avem si la noi persoane publice precum actorul mihai bendeac la scientologi,

    De unde pana unde?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare