Sunt implicate Rusia si organizatiile rusofile moldovenesti in PROTESTUL ANTI-GAZE DE SIST DIN VASLUI? Si daca sunt, CU CE SCHIMBA ASTA FONDUL GRAV AL PROBLEMEI? Unde intervine MANIPULAREA “agenturilor straine”?

22-10-2013 5 minute Sublinieri

moldovenisti-pungestiUn steag ce pare a fi acelasi cu steagul moldovenilor rusofili din Rep. Moldova – marea dovada a implicarii Rusiei in protestele de la Pungesti

Articolele care “demasca” implicarea rusilor nu mai prididesc sa apara in mass-media. Tocmai ce am semnalat unul in Adevarul, iata ca nici Evenimentul Zilei nu a ramas dator.

Andrei Badin, in articolul intitulat Agenții cu cap de bour de la Pungești, pleaca de la o asa-zisa dezvaluire a site-ului inliniedreapta, conform careia la protestele de la Pungesti ar fi fost fotografiat, la un moment dat, un steag (un cap de bour pe fond rosu) folosit de organizatiile moldovene (din Rep. Moldova) rusofile si antiromanesti. Asupra acestui aspect nici nu merita sa zabovim – un asemenea steag putea fi strecurat de oricine, eventual chiar de servicii sau provocatori infiltrati tocmai pentru a se face apoi poze si demascari.

Informatii ceva mai serioase sunt date, insa, despre alte personaje implicate in proteste si in opozitia de la Vaslui:

Agitatorul de la Pungești, agentul comuniștilor moldoveni

Am continuat cercetările pe filiera moldovenească care acționează la Pungești. Principalii organizatori ai manifestațiilor anti-americane sunt protopopul de Bârlad, Vasile Lăiu și Lucian Timofticiuc, un jurnalist din Vaslui care deține principalul cotidian local [VREMEA NOUA – N. R.i.C]. Să ne reamintim un moment important în punerea informațiilor cap la cap. În februarie 2007, Lucian Timofticiuc era primit oficial la Chișinău de președintele de atunci al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, în calitate de lider al Asociației Moldovenilor din România. A doua zi, Timofticiuc era dus în Parlamentul de la Chișinău, unde în uralele comuniștilor rusofili a trecut la acuzații împotriva României.  Mai apoi, comuniștii i-au organizat lui Timofticiuc o conferință de presă, iar seara o emisiune la postul public, Moldova 1.

Delegația venită din România și condusă de jurnalistul din Vaslui a fost însoțită permanent de ideologul Partidului Comuniștilor, Victor Stepaniuc. “I-am și spus președintelui Voronin că noi vrem să fim vocea diasporei moldovenești și prin noi să se transmită și de o parte și de alta a Prutului mesajele reale, netrunchiate”, a declarat la emisiunea de la postul public de televiziune din Chișinău, Lucian Timofticiuc, uns cu aceea ocazie purtătorul de cuvânt al Asociației Moldovenilor din România. Asociaţia Comunitatea Moldovenilor din România număra printre membrii fondatori un fost lider al organizaţiei de tineret a Alianţei Socialiste din Iaşi, Marian Russo. Potrivit corespondentului BBC la Iaşi, nostalgicii comunismului au văzut în el un lider al Alianţei Socialiste. Marian Russo avea atunci 20 de ani şi s-a autoproclamat urmaş al familiei scriitorului Alecu Russo.

TV Pungești pe net de un an

Mai mult decât atât celebrul canal prin internet, TV Pungești, care a activat în întreaga țară manifestația din Vaslui a fost inființat acum un an, ceea ce arată premeditarea acțiunii. De altfel, informațiile pe care le avem indică că încă de acum doi ani o grupare filo-moldovenească patronată de Timofticiuc a început acțiunea în zonă. Prin două ong-uri: unul din Iași care a coordonat TV Pungești și unul din Bârlad. Manipularea a fost pusă la cale ca la carte. Ong-iștilor li s-au pus la dispoziție copii ale celebrului film Gasland, produs în Venezuela cu finanțarea GAZPROM, conform dezvăluirilor din presa occidentală.

Informatiile despre Timofticiuc sunt reale si pot fi gasite si pe siteul Formula As si BBC Romania. Conform ultimului material citat (BBC), Timofticiuc pare a se fi delimitat de turnura capatata de Asociatie dupa vizita de la Chisinau (probabil Voronin o facuse prea lata si i-a dat de gol):

Din delegaţia Comunităţii Moldovenilor din România, primită la Chişinău de Preşedintele Vladimir Voronin a făcut parte şi jurnalistul Lucian Timofticiuc, de la Adevărul de Vaslui. In presă din România au apărut citate potrivit cărora liderii Comunităţii ar fi susţinut că moldovenii ar fi discriminaţi în România.

“Am constatat cu uimire că, deşi membrii acestei acociaţii nu şi-au propus altceva decât să facă schimburi culturale cu cei dinLT Republica Moldova, ea este folosită ca instrument politic şi se încearcă acum ca relaţiile dintre cele două state să se tensioneze”, a spus Lucian Timofticiuc.

“Din acest motiv toţi membrii fondatori ai acestei comunităţi au luat decizia ca, dacă se continuă în acest fel şi fundaţia este folosită în scopuri politice, ea să se autodizolve imediat, deci în cel mai scurt timp vom lua decizia autodizolvării şi considerăm că astfel toate problemele legate de această organizaţie şi toată vâlva din aceste zile se vor incheia”, a declarat Lucian Timofticiuc, purtătorul de cuvânt al Comunităţii Moldovenilor din România colaboratoarei BBC la Vaslui Loredana Ciobanu.

Timofticiuc este citat astfel de Formula As:

 Sa-l citam din nou pe inepuizabilul Timofticiuc, in dialog cu un ziarist: “Stii de unde a venit ideea etniei moldovenesti? Este foarte simplu. Pentru a accesa mai usor fondurile europene, ai nevoie de o etnie. Si noi le-am dat aceasta etnie.” Iata, deci, cum etnia devine o afacere, o potentiala sursa de profit. Mai grav este ca demersul samsarilor de etnii a fost aprobat prin hotarare judecatoreasca definitiva de Judecatoria Iasi. Numai recursul inaintat de procurori l-a oprit. Dar aspectul financiar este mult mai putin grav decat cel politic, pe care initiatorii Acmr nu-l puteau ignora. Lucian Timofticiuc recunoaste doar cu o jumatate de gura complicitatea sa cu parlamentarii de la Chisinau. Cum-necum, iata-l primit in Parlamentul de la Chisinau ca un erou al luptei impotriva “iredentismului romanesc”, invitat la discutii cu Voronin, precum si la o ampla emisiune de televiziune. 

Ei da, aici e, intr-adevar, o problema. Dar, nu una care sa ne mire. Era limpede si am afirmat-o ca printre cei implicati in proteste se afla si figuri dubioase. Este de asteptat sa existe tot felul de infiltrati, diversionisti si agenti provocatori in asemenea miscari.

Nu aceste figuri constituie, insa, esenta fenomenului si problemei de la Vaslui si nu ele au reusit sa genereze si sa intretina protestele impotriva exploatarii gazelor de sist. Sa ne imaginam numai, pe domnul din imagine, mergand la sate sa mobilizeze oamenii impotriva sondelor Chevron. In afara unor injuraturi din coltul gurii probabil nu ar fi obtinut nimic… 

De aceea, aceste dezvaluiri sunt o manipulare, nu o informare, din cauza modului in care este livrat mesajul si pentru ca, in realitate, nu Timofticiuc este tinta, ci pr. Vasile Lăiu, prezentat invariabil – deci asociat – cu astfel de figuri dubioase (care, la o adica, pot fi chiar agenti dubli…). Este, de fapt, aceeasi teza a implicarii rusilor in proteste emisa pentru a compromite preotii luptatori. Ieftin si cusut cu ata alba!

De ce? Pentru ca:

1. Problema din Vaslui si din toata tara nu este una artificiala, ci una reala, creata de metoda fracturarii hidraulice care pune in pericol APA. PUNCT. Asta e cauza, asta trebuie discutat, pana la rusi, Gazprom, Venezuela si cap de bouri.

2. Principala rezistenta a oamenilor din Vaslui este generata si intretinuta de preoti, nu de agenti, nu de jurnalisti, nu de oengisti. Aici vorbim despre BISERICA, totusi. Iar Biserica e a lui Hristos, nu a statului roman, nici a statului rus, nici a agenturilor. Crestinii nu asculta de ce spun x oengisti sau y jurnalisti/oameni de afaceri, ci asculta de ceea ce le spun preotii cu vocatie misionara. Preotul nu este un extern al comunitatii, nu vine din zone necunoscute, el este cunoscut de oameni, uneori cunoscut de zeci de ani. 

3. Asa cum Timofticiuc e acuzat ca ar avea legaturi dubioase cu agenturi din est, asa multi acoperiti din presa au legaturi cu agenturi din vest. Ce treaba avem noi, publicul, si ce vina are Biserica, pentru acest razboi intre servicii?! Faceti domnule parte-n parte si nu ne amestecati in rafuielile voastre de bransa…

Altfel spus, interesele acestor acoperiti sunt ilegitime si nesemnificative pentru interesul public, care trebuie abordat si discutat cu onestitate de toti cei implicati si, mai ales, afectati. In schimb, interesele si vocea celor de la Pungesti si ale Bisericii sunt LEGITIME. Primii care au calcat in picioare norma elementara (pentru o tara ce se vrea democratica si civilizata) a participarii oamenilor la deciziile care ii privesc au fost guvernantii si cei de la Chevron. 

Incheiem aducand aminte de replica pe care Cuvantul lui Nae Ionescu a dat-o, in perioada interbelica, celor care acuzau ca in spatele rezistentei basarabenilor/moldovenilor fata de reforma Pascaliei s-ar afla rusii. Era, si atunci, un adevarat rechizitoriu facut taranilor inapoiati care refuzau progresismul Bucurestilor (aplicat, cum altfel, cu bâta jandarmilor, de progresisti ce erau). Si atunci, ca si acum, se facea caz de cat de diferita si indaratnica este Moldova/Basarabia si se acuza faptul ca exista agitatori de presa care ar fi fost intretinuti de URSS. Iar Cuvantul remarca, in ianuarie 1929:

E regretabil, dar trebuie să o constatăm: PE TEMA DATEI SF. PAȘTI ÎN 1929, AGITATORII AU DREPTATE.

Ce vrea sa spuna asta? Nae Ionescu stia prea bine de influenta rusa pe care a si denuntat-o anterior. Ceea ce conta, insa, in tulburarile provocate si de atunci, si conteaza si acum, este ca reactia oamenilor este JUSTIFICATA, de inteles, provocata nu de o agitare diversionista creata de cine stie ce servicii, ci de o PROBLEMA REALA: atunci, schimbarea pascaliei, acum, CONTAMINAREA APEI. Agitatorii (sau, astazi, agentii moldovenisti rusofili) nu au facut altceva decat sa se puna pe valul unei situatii create de altii, nu de ei! 

Daca e cineva de vina pentru ce se intampla, nu Rusia, ci guvernul Romaniei si cei care au vandut tara aceasta pe cativa arginti. Si este de la sine inteles ca vor exista infiltrati care vor cauta sa DETURNEZE acest fenomen de rezistenta catre altceva, catre agende straine. Asadar, in rezistenta de la Vaslui cu siguranta sunt implicati si agenti ai SRI, ai SIE-CIA si agenti ai rusilor, si agenti dubli. Asta nu schimba cu nimic LEGITIMITATEA rezistentei si justetea cauzei. Asa cum in protestele impotriva RMGC sunt implicate o groaza de ONG-uri mai mult decat dubioase, insa asta nu schimba cu nimic justetea cauzei. 

Si, la fel ca in interbelic, si astazi cheia problemei se afla la Biserica. Pentru ca, atunci, implicarea preotilor in sustinerea protestelor taranilor a dus la renuntarea de catre Bucuresti a acestei reforme radicale si la reinstaurarea unui minim consens social si national. Acum, doar implicarea preotilor, a Bisericii, este garantia ca rezistenta nu va fi deturnata catre agende straine, fie de la vest, fie de la est. 

Nu in ultimul rand, trebuie denuntate categoric ipocrizia si cinismul acoperitilor din presa care vaneaza agenti rusi. Cum au ei obraz sa invoce ideea ca sunt interese straine infiltrate, cand ei sunt primii care arunca cu piatra in moldovenii simpli de la Pungesti? Cand ei sunt primii care ii scuipa, desconsidera, dispretuiesc?! Cum sa nu se revolte si sa se instraineze acei oameni, daca li se interzice orice cuvant pe motiv ca stau “la balega vacii”?! 

Un comentariu Razboi intru Cuvant


Categorii

Gazele de sist, Opinii, analize, PUNGESTI, Revolte populare, revolutii, Servicii secrete

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

22 Commentarii la “Sunt implicate Rusia si organizatiile rusofile moldovenesti in PROTESTUL ANTI-GAZE DE SIST DIN VASLUI? Si daca sunt, CU CE SCHIMBA ASTA FONDUL GRAV AL PROBLEMEI? Unde intervine MANIPULAREA “agenturilor straine”?

  1. Un comentariu la obiect, ca de obicei. Însă conţine un adevăr care le convine şi lor, şist-siştilor 🙂
    Anume că în acest protest sunt implicaţi şi mulţi securişti, de toate culorile, iar acest adevăr, promovat de unul singur, alienează posibilii participanţi la protest care sunt de bună credinţă. Omul normal pur şi simplu nu vrea să aibă părtăşie cu securiştii, iar acest fapt le poate fi util. În orice caz, adaugă o temere în plus, care poate fi speculată de şistsişti şi care poate fi un vehicul viabil pentru propaganda acestora.

    Însă, peste toate aceste dezvăluiri, tronează adevărul că securiştii sunt irelevanţi. Aţi subliniat bine că s-au cocoţat în fruntea valului sperând la o deturnare într-un sens sau în altul, după cum sunt plătiţi cu ruble/dolari sau ambele. Ideea e însă că protestul pe fond este generat de poziţia Bisericii, înţelegând aici clerici şi mireni, iar cât timp vom trăi în Biserică, securiştii vor da din buze degeaba.

  2. Probabil Chevron nu le-a dat acoperitilor din presa bani, asa cum a facut-o RMGC, si de-asta fac gargara. Mircea Toma si compania nu a luat bani de la Soros? Desi toata lumea stie asta, desi comisia parlamentara a spus ca RMGC a “sponsorizat” jurnalistii nimeni nu s-a inflamat atat de tare, nimeni nu a pus etichete stimabililor jurnalisti. Pare-se ca Rosia Montana e un fel de diversiune, sau oricum posibil sa nu aiba o miza financiara sau ecologica la fel de mare precum gazele de sist. De aproape 20 de ani “americanii canadieni” se chinuie sa dea drumul exploatarii, iar Chevron a reusit intr-un an ce n-au reusit altii in 20. Cam suspect. Ori vor sa ne lichideze ca natie si de-asta incearca sa otraveasca tot, ori sunt doar pusi pe capatuiala si pluseaza acolo unde e miza mai mare, in domeniul gazelor. Guvernantii, desi problematica gazelor de sist nu e foarte bine definita in ceea ce priveste protectia mediului, dau avize peste avize si promit s-o tina tot asa – http://www.mediafax.ro/social/plumb-asigura-in-sua-ca-o-eventuala-exploatare-a-gazelor-de-sist-va-fi-posibila-doar-cu-nou-aviz-11546618. Despre Rosia Montana presa a spus cel mult ca e un proiect controversat. In schimb, opozitia fata de gazele de sist e mana rusilor. Doar pentru ca nu a bagat Soros bani in chestia asta inseamna ca e ruseasca? Asa cum am citit pe RIC mobilizarea pentru gazele de sist e mult mai mica in comparatie cu Rosia Montana. Cineva si-a “cumparat mai multi iepuri” ca sa se poata juca mai bine.

  3. Vad ca sunteti un blog crestin …inseamna ca spuneti adevarul ….sau așa ar trebui
    Vizionati acest clip si spuneti ce ONG învață oamenii despre gazele de sist si “nenorocirea ” lor ???….asociatia Vira e unul din ONG-urile finanțate de Soros

    http://youtube.com/watch?v=PYuyq5v3hJ0

  4. @nightmare:

    Ne vom consola cand vom bea apa contaminata cu gandul ca ONG-urile anti-fracturare sunt sorosiene.

    Bravo, aplauze!

    …de cosmar…

  5. Ok….esti sigur in ce priveste ca modelul de fracturare implica așa ceva???……chiar nu te interesează pentru ce ong-urile sorosiste lucrează la greu ??…si de ce tocmai un securist ca generalul in rezerva Rotaru e initiatorul de anul trecut al protestelor din Bârlad ???? …. Chiar nu te intereșaza ca asociatia Facias este a Varanului ???….. De ce converg interesele ong-urilor sorosiste ,a fundatiillor securistilor cu interesele Rusiei ????…de acord ca proiectul trebuie oprit cit sunt hotii astia penali la putere ….dar totuși trebuie aratat avantajele si dezavantajele acestui procedeu ….se mana lumea in lupta fără sa stie clar depre ce e vorba …

  6. @nightmare:

    Penalii de acum sunt ca penalii de ieri si, cel mai probabil, ca penalii de maine.

    Facias ce treaba are, ca trustul lui Voiculescu a facut aceeasi suceala ca si aliatul lor Ponta, sustinand (cu unele exceptii) acum fara jena exploatarile si RMGC-ul.

    Despre ONG-urile sorosiste am scris si noi: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/09/10/proteste-rosia-montana-soros-despagubiri-o-perspectiva-crestina/

    Se pare insa ca nu ai citit atent argumentul de mai sus: una e problema reala a riscului procedurii fracturarii hidraulice, mai ales cand vorbim despre Romania si nu despre terenuri imense ca in SUA, si alta este problema activistilor. Ca sunt activisti manevrati de x sau y nu ne rezolva problema fracturarii hidraulice!

    Si ne bazam opinia pe studii si pe bunul simt:

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/10/21/marea-britanie-risc-contaminare-ape-fracturare-hidraulica-pretul-gazelor/

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/10/11/franta-interzice-fracturarea-hidraulica/ (atentie la motivatie)

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/07/18/apocalipsa-chevron-reportaj-formula-as-exploatarea-gazelor-sist-sua-accidente-poluare-contaminare-cutremure/

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/07/02/rovana-plumb-risc-mediu-explorare-studiu-contaminare-apa-fracturare-hidraulica-mol-explorari-vestul-romaniei/

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/06/17/gaze-de-sist-lectia-poloneza-ponta-redevente-nu-buget-proiecte-politice-punctul-de-intalnire-dezbatere-chevron-admite-injectarea-de-substante-radioactive-studiu-parlamentul-european-eploziv-riscuri/

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2012/07/12/fractionare-hidraulica-surse-de-apa-contaminare-gaze-de-sist/

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2012/02/27/efectele-devastatoare-ale-exploatarilor-gazelor-de-sist/

    http://www.familiaortodoxa.ro/2013/03/25/chestiunea-gazelor-de-sist-in-romania/

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/07/23/anrm-propaganda-info-gaze-sist/

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/05/27/the-sky-is-pink-cerul-este-roz-gasland-documentar-video-subtitrat-romana/

  7. da de cand agenturile au aceleasi interese cu problemele cetatenilor,eu cred ca taranii aia cand s.or aduna asa o sa va sparga capatinile cand o sa intrati pe pamanturile lor,vedeti ca moldovenii is cam rai la suparare,o sa va iei cu furcile ,vreti sa punem pariu

  8. @nightmare, da-le deoparte de ong-uri, ca nu ong-urile s-au revoltat la Pungesti, alea se vede de la o posta ca au venit acolo la o revolta gata facuta, ca deh, ce treaba au si ele decat sa dea cu batul prin gard…

    Zici ca nu e sigur ca panza freatica ar fi afectata? Sau ca nu e sigur ca vor fi cutremure care sa le crape oamenilor casele? Dar e sigur ca nu va fi nimic din toate acestea? Nimic nu e sigur, au spus si cei de la guvern ca nu exista tehnologie fara risc de mediu. Da’ oamenii aceia din Pungesti ce folos au ei din exploatarea aia care se face pe pamantul lor, sau, mai precis, pe sub pamantul lor. Nimic, nici macar nu ii angajeaza Chevronul cum ii angajeaza RMGC pe minerii din Rosia. Ia, sa fie si la noi ca la America aia de unde vine Chevronul, sa ne dea statul bogatiile subsolului cetatenilor care detinem pamantul. Sa-i vedem atunci cum calculeaza redeventele dupa formula “nu-mi dai cat cer, nu faci nimic pe pamantul meu”, ce-i aia ca se stabilesc prin lege la valori minime? Asta-i economia de piata libera, cu mercurial? Atunci de ce fac “liberalizarea” preturilor? Scoti adica din pamantul meu gazul si apoi mi-l vinzi mie cu pretul de import de la rusi? Ca doar asa s-a angajat in scris guvernul fata de SUAUEFMICEBCEBM etc. Adica ma crezi prost pentru ca sunt din Vaslui? Ete, nu-i.

    Si ce independenta energetica e asta, daca statul roman spune in gura mare ca n-are bani si tehnologie sa extraga singur gazele, aurul, petrolul, cuprul etc. Ce mi-e mie ca depind de teava de la rusi sau de sonda de la Cevron? Care-i diferenta cat timp robinetul nu-i la mine? Eu ca cetatean al acestei tari si ca om pur si simplu n-am nimic nici cu rusii, nici cu americanii, nici cu nimeni si nici ei n-as vrea sa aiba ceva cu mine. Dar daca au ei ceva de impartit intre ei, sa si le imparta la ei acolo si sa ma lase pe mine in pace. Ergo: procedeul nu are nici un avantaj pentru Romania, sau cetatenii ei. Absolut nici unul.

  9. http://www.evz.ro/detalii/stiri/patriarhul-daniel-vrea-sa-faca-jocurile-in-investitiile-strategice-1063489.html

    O insailare care pute, efectiv, de manipulare si rea-vointa, pe acelasi calapod al americanilor cinstiti fata cu coruptii romani, aici BOR, prin insusi PF Daniel si protopopul Vasile Laiu. Un articol care poate candida cu sanse la titlul de mizeria anului!

  10. @admin: Biserica nu mai afuriseste?

  11. Oioioioi! Ce perversă este biserica- după capul pătrat al celor de la EVZ! Unde mai pui, că l-au scos pe păr Daniel capul bisericii!?! De adevăratul Cap, Domnul Iisus Christos, nu mai vorbim deja; căci poate ne ardem cu Numele Său, Care putere mare are. Am învăţat câte ceva în ultimii 2000 de ani, nu-i aşa?
    Precum Titus L, am şi eu presimţirea, că în ultimul timp, clericii noştri nu mai dau adevărata însemnătate afuriseniei. Da’ parcă este nevoie de ea tot mai mult, dacă au ajuns să facă public asemenea jeg de articole, precum acesta din EVZ. Au ajuns destul de jos unii jurnalişti, şi f probabil sunt în cârdăşie cu politicieni până sus la Băsescu şi Ponta şi cu securişti până la G Maior şi T Meleşcanu. Dacă i-ar fi “ars” Biserica (în primul rând dintre ierarhi) din timp pe aceştia, tare îmi vine să cred, că nu mai ajungeam în situaţia actuală. Acu fac cele ale diavolului dar se dau mari creştini, naşi, închinători, binefăcători, etc.
    Am văzut, că în 1937, când Biserica i-a “ars” pe francmasoni, mulţi dintre ei au bătut de urgenţă în retragere, iar teama de a fi consideraţi afurisiţi de către popor a fost f mare. Da’ din păcate poporul mai şi uită, aşa că preoţii noştri ar tb să repete gestul …. Acum ar fi momentul perfect!

  12. @admin,
    ce este scris ,in acel sit,este adevarat?,a cerut BOR ,bani de la CHEVRON?

  13. @admin,
    iertare,am fost superficial in a citi situl si a pricepe, ca nu-i decat o facatura.DOAMNE AJUTA.

  14. Pingback: Patriarhia Romana pune la punct Evenimentul Zilei pentru DEZINFORMARILE ABJECTE pe tema GAZELOR DE SIST. In acelasi timp, Patriarhia recomanda, politic corect, “abtinerea” preotilor de la participarea personala la proteste, lasand totusi auton
  15. Pingback: HOTNEWS ridica miza in CAMPANIA PRO-CORPORATII si ANTI-B.O.R.: Gazele de sist, pasapoartele biometrice si nationalismul sau NOUA TEMA DE ATAC IMPOTRIVA BISERICII: conflictul intre TRADITIONALISTI SI MODERNISTI, intre MOLDOVA habotnica si CENTRUL progresis
  16. Pingback: De ce sunt enervate AGENTIILE DE PROPAGANDA NEOLIBERALE de portalul Doxologia? Romania Libera ataca site-ul Mitropoliei Iasilor din cauza ”RAZBOIULUI CU OCCIDENTUL” - Recomandari
  17. Pingback: Actiuni hazardate la Pungesti: PROTESTATARII AU RUPT GARDUL CHEVRON [FOTO+stream live]. Casa Regala se declara ”PROFUND INTRISTATA” de situatia din PUNGESTI si cere CONSULTAREA LOCALNICILOR - Recomandari
  18. Pingback: PUNGESTIUL – “ZONA SPECIALA” A ROMANIEI ASEDIATE. TERFELIREA OAMENILOR SIMPLI DE CATRE STATUL ROMAN IN NUMELE CORPORATIEI. Pana unde merg bataia de joc si abuzurile? Ce poate fi facut? - Recomandari
  19. Pingback: update – CHEVRON REIA OPERATIUNILE. MOARTEA DEMOCRATIEI LA PUNGESTI? Tabara de rezistenta declarata ”CAMP INFRACTIONAL”, satul ”ZONA SPECIALA DE SIGURANTA PUBLICA”[VIDEO]. O analiza critica a miscarii de rezistenta antifraking de la Pungesti
  20. URGENT: Apa fracturata – de 10 ori mai sarata decat apa marii.
    Peste 10 ani ne vom omori pentru apa?

    Aceasta este o atentionare foarte urgenta!
    Apa fracturata e de 10 ori mai sarata decat apa marii! NU SE POATE BEA!
    Repet: Apa fracturata e DE 10 ORI MAI SARATA DECAT APA MARII! Nu se poate bea!
    Repet: Apa fracturata e de 10 ori mai sarata decat apa marii! NU SE POATE BEA!
    Cine va aduce apa de baut taranilor de pe 70% din suprafata Romaniei si de unde?
    Cu ce costuri de transport si la ce pret?
    Ce vor bea animalele?
    Recoltele cresc udate cu apa sau cu saramura de acizi?
    Sunteti mai destepti decat mine! Interesati-va si voi!
    Haideti sa oprim nebunia asta!

    VA IUBESC PE TOTI!

  21. Pingback: “PUNGESTI – STARE DE NECESITATE“. Reportaj despre metodele DICTATORIALE aplicate in satul din Vaslui in numele GAZELOR DE SIST la emisiunea “DOSAR ROMANIA” [TVR 1 - Video]. “La Pungeşti, adică acasă la noi, ne simţi
  22. Pingback: PROPAGANDA RUSA IN ROMÂNIA - adevaruri si mituri
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare