DIVERSIUNEA BARBU. Agresarea verbala a ministrului Barbu si vandalizarea masinii sale, provocare premeditata pentru DISCREDITAREA SI REPRIMAREA PROTESTELOR ANTI-CORPORATISTE (video)

18-10-2013 9 minute Sublinieri


Noua persoane au fost identificate in urma incidentului de joi seara, din Centrul Istoric, in care opozanti ai proiectului minier de la Rosia Montana au spart luneta masinii ministrului Daniel Barbu, doua dintre acestea au fost audiate, iar celelalte sapte vor fi citate sa dea declaratii. 

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Emilia Mihai, a declarat vineri, pentru Mediafax, ca barbatul care a spart luneta masinii in care se afla ministrul Culturii si o alta persoana au fost audiati la Sectia 10 Politie inca de joi seara, acestia fiind gasiti de politisti in zona in care s-a produs incidentul. De asemenea, joi seara a fost audiat si soferul ministrului Culturii.

Alte sapte persoane care ar fi participat la agresiune urmeaza sa fie citate si audiate de politisti. Totodata, in cursul zilei de vineri urmeaza sa fie audiati aproximativ 40 de martori, a precizat Emilia Mihai.

Potrivit anchetatorilor, luneta autoturismului in care se afla ministrul Daniel Barbu a fost sparta de o singura persoana, care s-a urcat pe masina si a lovit geamul cu pumnul.

Pana in prezent, ministrul Culturii nu a depus nicio plangere la Politie, motiv pentru care indivizii nu pot fi cercetati pentru distrugere. Incadrarea juridica a faptelor este de ultraj contra bunele moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice, potrivit Agerpres.

Politistii Sectiei 10 vor sta de vorba, vineri, cu toate persoanele care au participat la eveniment, fie ca vorbim despre protestatarii impotriva proiectului Rosia Montana, cei care i-au si vandalizat autoturismul demnitarului, fie ca este vorba despre alti oameni care au asistat la incident.

Deocamdata, nicio persoana nu a fost retinuta.

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost huiduit joi seara intr-un club din Centrul Vechi al Capitalei, unde demnitarul participase la o dezbatere. Barbu a declarat ca opozanti ai proiectului minier de la Rosia Montana i-au spart luneta masinii, dupa care a iesit din autovehicul si le-a spus acestora ca “se poarta ca niste neofascisti”. Un clip urcat pe contul Youtube al miscarii Rezistenta Urbana arata momentul in care luneta masinii a cazut, fara a se putea vedea cin a spart-o anterior. Trei protestatari au fost dusi la audieri. Premierul Ponta a declarat ulterior ca “Agresorii trebuie identificati si sanctionati”.

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat vineri dimineaţă că incidentul din centrul Capitalei în care a fost implicat ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost premeditat.

Ministrul de Interne a anunţat că zeci de persoane au fost reţinute în urma incidentului, iar procurorii vor începe o anchetă în acest caz.

Citeşte şi: Ce spun Ponta şi Antonescu despre incidentele de la Universitate

Maşina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocată şi avariată, joi seara, de protestatarii din Piaţa Universităţii faţă de exploatarea minieră de la Roşia Montană.

Aproximativ 50 de protestari l-au bruscat pe ministrul Culturii şi l-au împiedicat, timp de circa o jumatăte de oră, să părăsească strada din faţa Club A, din centrul vechi al Capitalei.

Nouă persoane au fost identificate în urma incidentului de joi seară, din Centrul Istoric, în care opozanţi ai proiectului minier de la Roşia Montană au spart luneta maşinii ministrului Daniel Barbu, potrivit Poliţiei, două dintre acestea au fost audiate, iar celelalte şapte vor fi citate să dea declaraţii, notează Mediafax. Protestatarii spun, pe contul de Facebook “Uniţi Salvăm“, că manifestaţia lor a fost şi va rămâne paşnică şi că incidentele de la Club A au fost provocate de “instigatori”.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai, a declarat vineri, pentru Mediafax, că bărbatul care a spart luneta maşinii în care se afla ministrul Culturii şi o altă persoană au fost audiaţi la Secţia 10 Poliţie încă de joi seară, aceştia fiind găsiţi de poliţişti în zona în care s-a produs incidentul. De asemenea, joi seară a fost audiat şi şoferul ministrului Culturii.

Alte şapte persoane care ar fi participat la agresiune urmează să fie citate şi audiate de poliţişti. Totodată, în cursul zilei de vineri urmează să fie audiaţi aproximativ 40 de martori, a precizat Emilia Mihai.

Potrivit anchetatorilor, luneta autoturismului în care se afla ministrul Daniel Barbu a fost spartă de o singură persoană, care s-a urcat pe maşină şi a lovit geamul cu pumnul.

[…]

Poziţia protestatarilor despre incidentul de la Club A 

Pe contul de Facebook “Uniţi Salvăm”, protestatarii pro-Roşia Montană spun că manifestaţia lor a fost şi va rămâne paşnică şi că incidentele de la Club A au fost provocate de “instigatori”.

“Ministrul Barbu nu a fost atacat cu pietre. Ministrul Barbu a fost „atacat” cu pancarte și sloganuri în cadrul unei dezbateri care includea și subiectul patrimoniului. Flash-mob-ul de azi a apărut în contextul unui raport pe care Barbu l-a negat, raport care atestă valoarea de patrimoniu a Roșiei. Protestul rămâne pașnic, iar Barbu e un intelectual care și-a trădat menirea. Restul e manipulare și intimidare. Rămânem solidari și protestăm și duminică. Pentru detalii citiți și descrierea pe lung a evenimentelor”, spun protestatarii.

[…]

  • Voxpublica/ Mihai Gotiu: 

DOVADA VIDEO: Ministrul Barbu NU a fost atacat! Domnule Ponta, de ce nu doriţi să fie identificaţi agresorii de la RMGC ? Cine a dus ţara în haos

“Ministrul Culturii, Daniel Barbu, ATACAT CU PIETRE în centrul Capitalei de manifestanţii anti-Roşia Montană”, titra aseară “Gândul.info”. Alte instituţii media au relatat pe larg despre “agresiunile” la care ar fi fost supus ministrul Culturii. Peste noapte, pe Youtube, au apărut şi înregistrări video care demonstrează că nu e vorba de nicio agresiune fizică, iat povestea unui “atac cu pietre” e o aberaţie totală. Mai mult, luneta maşinii în care a urcat Daniel Barbu cade în momentul în care chiar acesta trânteşte portiera (urmăriţi cu atenţie a doua înregistrare, de la min. 7,29). Mă rog, domnul Barbu poate considera scandările “Demisia!” sau “Trădătorule!” ca fiind agresiuni verbale, dar cum se cheamă calificativul “Neofasciştilor!” adresat de către ministru protestatarilor? În fine, în prima înregistrare, se aud clar voci care strigă “Nu-l agresaţi!”, “Nu puneţi mâna pe el!”, ceea ce, de fapt, nici nu s-a întâmplat.

Pentru cei care nu înţeleg supărarea cetăţenilor pe Daniel Barbu, citeşte raportul profesorilor şi experţilor de la Universităţile Oxford şi Leicester, realizat chiar pentru Ministerul Culturii, referitor la valoarea absolut excepţională a patrimoniului de la Roşia Montană.

Dezvăluire bombă: A fost găsit raportul experţilor de la Oxford, “pierdut” de Ministerul Culturii. Concluziile şterg pe jos cu propaganda RMGC: Roşia Montană îndeplineşte criteriile UNESCO!

***

Premierul Victor Ponta a dat şi el amploare momentului  solicitând “identificarea” şi “tragerea la răspundere” a celor vinovaţi. “E normal ca oamenii să protesteze, în cazul ăsta vreau să fie să fie identificaţi toţi cei care au fost, să fie traşi la răspundere, fie contravenţională fie penală, pentru că există o limită peste care, dacă laşi să se treacă, dupa aceea ţara va fi cuprinsă de anarhie”, a declarat premierul la Antena 3 (locul unde poate spune orice, fără ca vreun moderator să-i pună vreo întrebare incomodă [nu ar fi cazul cu Oana Stancu, Dana Grecu, Radu Tudor sau Oana Stanciulescu, n.n.). […].

Dar, mai ales, sper să aplice aceeaşi măsură şi în cazul agresorilor de la RMGC. Pentru că vreau să-i amintesc domnului premier că oameni îmbrăcaţi în salopetele companiei au agresat de mai multe ori, pe parcursul anului trecut şi în acest an jurnalişti, arhitecţi, fotografi şi studenţi în Roşia Montană. Iar agresorii nu sunt nici până în ziua de astăzi identificaţi!

Pe 5 februrarie 2012, am fost personal victimă a unui astfel de atac, fiind lovit cu gheaţă şi ouă, înaintea unei emisiuni realizate de Mihai Tatulici din Roşia Montană (moment consemnat şi în Raportul FreeEx – detalii aici). Mai mult, după emisiune, a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor pentru a mă proteja, aceleaşi persoane în salopetele RMGC încercând să mă lovească prin cordonul de protecţie format de forţele de ordine. Atenţie, am fost atacat direct, nu maşina.Asta nu înseamnă că, dimineaţa, nu mi-am găsit maşina vandalizată. Am depus plângere la Poliţie, dar am aflat că “agresorii nu au putut fi identificaţi”. Asta în ciuda numeroaselor camere de luat vederi care funcţionează în centrul Roşiei Montana, a câtorva zeci de martori care au asistat la agresiune, inclusiv jandarmi şi poliţişti! Pe 9 decembrie 2012, în timpul şi după încheierea Referendumului Cianurii, liderul Sindicatului “Viitorul Mineritului” al RMGC, Cristian Albu, m-a ameninţat de mai multe ori în faţa secţiilor de votare din Abrud, din nou sub ochii jandarmilor şi poliţiştilor care nu au intervenit. Iar asta vine după ce, la sfârşitul anului 2010 şi începutul lui 2011, maşina mi-a fost vandalizată de mai multe ori (roţi tăiate, capacul de la rezervorul de benzină rupt, zgârâiată vopseaua), stranie coincidenţă, de fiecare dată după ce publicam câte un articol critic legat de proiectul de la Roşia Montană. Când am depus plângere, un inspector (de altfel, o domnişoară simpatică) mi-a spus că “Poliţia nu dispune de efective pentru a realiza o pândă care să-l prindă pe vandal”…

Vara trecută, în timpul unei tabere de fotografie, arhitecţii de la ARA, Ştefan Bâlici şi Virgil Apostol, precum şi invitaţii lor au fost, de asemenea, agresaţi în centrul comunei Roşia Montana. Au depus plângere şi, din nou, autorii nu au fost identificaţi! Agresiunile şi ameninţările au continuat şi în această toamnă, pe parcursul Şcolii de Vară de Restaurare, organizatorii fiind obligaţi să suspende şcoala şi lucrările de restaurare cu voluntari din cadrul programului “Adoptă o casă la Roşia Montană!”. Click aici pentru amănunte aici!

Domnule Ponta, e vorba de agresiuni reale, fizice, îndreptate împotriva unor persoane. În aceste cazuri de ce nu aţi făcut declaraţii publice legate de identificarea agresorilor şi tragerea lor la răspundere contravenţională sau penală? Sau aceste situaţii nu aduc România în haos? Ori legile cu dedicaţie, derogatorii de la reglementările comune aplicabile tuturor, consideraţi că nu generează dezordine şi pierderea încrederii cetăţenilor în însăşi conceptul şi ideea de lege? Aveţi curajul să vă priviţi în oglindă şi să vă întrebaţi, totuşi, cine va fi vinovat pentru eventualul haos în care va ajunge ţara, dacă cetăţenii vor continua să fără agresaţi, fie, la modul fizic, direct, de către angajaţi ai RMGC, fie de către politicieni, prin legi cu dedicaţie, fără ca responsabilii să fie traşi la răspundere?

Domnule Ponta şi domnule Băsescu, aţi trecut definitiv linia roşie! Alburnus Maior se delimitează de violenţele fizice. Protestele continuă (comunicat)

Declaraţii la televiziuni ale preşedintelui şi premierului României. Conferinţă de presă specială a şefului Poliţiei Capitalei. Peste 40 de persoane “audiate” sau în curs de “audiere”. Ştiri despre cum ministrul Culturii ar fi fost “atacat cu pietre”. Catalogări de genul “grup turbulent”. Acuzaţii de “neofascism” şi “legionarism”. Pentru ce? O spune chiar şeful Poliţiei: o persoană a lovit cu mâna (sublinez, cu mâna) luneta maşinii în care urcase Daniel Barbu, care a căzut când acesta a trântit portiera. Sper că nu sunt prea mulţi cei înzestraţi cu o minimă raţiune care să catalogheze lovirea unei maşini cu mâna drept o agresiune capabilă să pună în pericol câtuşi de puţin integritatea corporală a vreunei persoane care se afla înăuntru.

Asta nu înseamnă că încurajez în vreun fel violenţa (îndreptată fie şi doar împotriva unor bunuri) şi sunt suficienţi martori de la puţinele incidente din timpul protestelor de la Cluj, când am intervenit pentru a calma câţiva manifestanţi mai agitaţi, care încercau să provoace o reacţie în forţă a jandarmilor. Habar nu am dacă cel care a lovit cu mâna maşina ministrului era un protestar ori un provocator (deşi este destul de dubioasă amânarea cu care identitatea acestuia este păstrată sub tăcere, lăsând să planeze îndoiala asupra tuturor contastetarilor ministrului Culturii – cei care strigau, se aude cât se poate de clar pe înregistrările video, “Nu-l agresaţi!”, “Nu-l atingeţi!”).

Ma dezgustă însă total, amploarea pe care oficialităţile o dau incidentului, dublate de o ipocrizie maximă: invocarea calităţii de “cetăţean” a lui Daniel Barbu. O dublă măsură revoltătoare: de peste zece ani, localnicii din Roşia Montană şi opozanţii proiectului minier al RMGC sunt agresaţi. De la agresiuni psihice, ameninţări şi până la agresiuni fizice cât se poate de directe, care au ajuns până la punerea cuţitului la gâtul uneia dintre membrele Asociaţiei Alburnus Maior (despre acest episod, puteţi citi aici). După cum am scris şi în articolul anterior, personal am fost ameninţat şi lovit de către angajaţi ai companiei, iar cazul a fost muşamalizat (“nu au fost identificaţi agresorii”). Calitatea mea de cetăţean şi a celorlalte persoane supuse ameninţărilor şi agresiunilor de ce au contat mai puţin? De ce nu au ieşit premierul şi preşedintele să solicite în mod expres ministrului de Interne identificarea de urgenţă a agresorilor, în condiţiile în care şi acele agresiuni au fost publice?

Domnul Victor Ponta vorbeşte despre necesitatea respectării legii. Asta în timp ce în Parlament a ajuns o lege specială (să nu inducă pe nimeni în eroare cosmetizările din ultimele zile, esenţa proiectului de lege specială pentru Roşia Montană a rămas aceeaşi) prin care sunt încălcate numeroase alte legi care apără drepturile cetăţenilor (cel de proprietate şi liberul acces la justiţie), patrimoniul cultural, pădurile, apele, bunurile publice etc. Şi aceasta este o AGRESIUNE, domnule Ponta. O agresiune îndreptată împotriva localnicilor din Roşia Montană, împotriva a zeci de mii de moţi ale căror vieţi vor fi puse în pericol dacă proiectul minier va începe şi împotriva tuturor cetăţenilor României, pentru care ideea de lege nu va mai avea nicio valoare: Aceasta este, domnule Victor Ponta, adevărata trecere dincolo de linia roşie!

Pentru a protesta împotriva acestei agresiuni ridicate la nivel de politică de stat se adună moţii, mâine, la Câmpeni. Împotriva acestei agresiuni au ieşit şi vor ieşi în continuare zeci de mii de oameni în stradă. Pentru că legile trebuie să-i apere pe toţi CETĂŢENII României, nu doar pe CETĂŢEANUL Daniel Barbu. Sau mai ştiu pe mai ştiu eu ce corporaţie născută din mintea bolnavă a unui condamnat pentru posesie de droguri prin Australia.

***

Din comunicatul de presă al Alburnus Maior:

„Campania Salvați Roșia Montană se delimitează de eventualele acte menite să afecteze integritatea fizică a oamenilor politici, oricât de servili ar fi aceștia intereselor companiei miniere. Campania încurajează totodată protestatarii din întreaga lume să continue acțiunile de nesupunere civică, non-violente, precum flash-mobul desfășurat în aceeași seară la Club A când Ministrul Barbu a primit bani imprimați cu figura sa. Suntem în stradă pentru a cere respectarea statului de drept, iar protestele vor continua și în această duminică. Dezinformările evidente din relatarea incidentului din fața Club A nu fac decât să distragă atenția de la publicarea raportului independent al specialiștilor de la Oxford şi Leicester ce recomandă includerea Roșiei Montane în Unesco.” (comunicatul integral aici)

 

Tot ce am vazut ieri seara legat de incidentul in care a fost implicat ministrul culturii poarta amprenta unui bun scenarist.

Banii cu fotografia ministrului, masina care a incremenit in proiect ca sa fie filmata pe toate partile, jandarmii atenti ca masina sa nu plece, geamul spart cu delicatete.

Pana si ideea de a participa la un eveniment in Club A poarta amprenta unei puneri in scena impecabile.

Cui serveste aceasta dramoleta edulcorata? Evident, Guvernului Ponta care se poate declara victima inocenta. Singurul aspect autentic: tinerii din Club A care, tocmai pentru ca erau sincer revoltati, au dat credibilitate intregului vodevil.

Planul de compromitere a mişcării de protest contra proiectelor antinaţionale merge înainte.

Era previzibil valul de violenţă care se ridică pentru provocarea jandarmilor, la Bucureşti – am scris anterior despre asta.

Să-şi infiltreze şi Stroe oamenii, ca să-i neutralizeze pe infiltraţii din (celelalte) servicii! E singura metodă de a dezamorsa planul vizând compromiterea mişcării de protest.

Serviciile sunt stupid service, ca de obicei. Că una e să provoci violenţă în Piaţa Universităţii şi s-o atribui demonstranţilor şi alta, să găseşti un ministru în timpul lui liber şi să-i vandalizezi maşina.

Cine ştia că ministrul Daniel Barbu merge la un club cultural? Asta-mi aminteşte de minerii care au vandalizat casa în care locuia Corneliu Coposu, pe care taximetrişti cu experienţă nu prea reuşeau s-o găsească.

Dar şi Daniel Barbu are minte multă, când se laudă că i-a făcut “neofascişti” pe securişti. :P Helmut Kohl şi-a luat ouă în cap şi n-a zis nici pâs. Şi era uriaşul care a făcut istorie. Vă închipuiţi ce ieşea dacă-şi permitea să-i facă pe-ăia neonazişti?! :shock:

Apropo, Daniel Barbu, demisia!

P.S. Într-o pauză publicitară, între două filme, am dat de Ponta care făcea propagandă pentru guvernanţa mondială, îngânat de Gâdea. Cel mai greţos fariseism al sistemului trădător de ţară e invocarea “independenţei energetice”. Pentru cretini. Aşa-i consideră Ponta pe români. Ca şi Băsescu.

În rest, constat că publicitatea pentru RMGC merge mai departe, în ciuda deciziei CNA.

Şi un mesaj pentru MRU: i-a insultat inteligenţa directorului demis al Institutului Geologic, care ştie prea bine cât se exalta pentru RMGC şi Chevron. Pe vremea în care USL se opunea. Acum, Ponta susţine ceea ce susţinea MRU pe când Ponta se opunea, iar Ponta îl acuză că susţine contrariul poziţiei anterioare. Să se ia de mână şi să se uite în oglindă.

UPDATE. Trăiască pauzele publicitare! Ponta cică el poate să aducă-n stradă 100 de mii. Păi de ce nu i-a adus după ce CCR ne-a furat referendumul? Sau după alegerile parlamentare, ca să sărbătorească victoria USL spre 70%? Aduce pe naiba, aduce pactul cu Băsescu.

  • Comentariul cititorului MirceaB:
Submitted on 2013/10/18 at 09:07

Raspunsul lui Ponta la actiunile legitime ale taranilor: diversiune mediatica dupa model iliescian; cu Daniel Barbu pe post de victima.

Dupa ce diversiunea mediatica isi va fi atins fie si partial obiectivele vor interveni scutierii.

Una din marile probleme: ecologistul neroman si necrestin Florin [Remus] Cernea este infiltrat impreuna cu structurile sale in miscarea protestatarilor. Si pe multi i-a pacalit.

PS: Acum se vede ca presa “libera” loveste puternic in interesele poporului; presa libera a devenit un instrument de represiune, care actioneaza impotriva libertatii.

[nota noastra: exista si exceptii: Realitatea TV – pe acest subiect si pe Rosia Montana, nu si pe altele – si unii (doar unii!) jurnalisti inca necompromisi de la Antena 3]

barbu-la-club-a

VEZI SI:

***


Categorii

1. DIVERSE, Cuvantul cititorului, Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Opinii, analize, Revolte populare, revolutii, ROSIA MONTANA, Roxana Iordache

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la “DIVERSIUNEA BARBU. Agresarea verbala a ministrului Barbu si vandalizarea masinii sale, provocare premeditata pentru DISCREDITAREA SI REPRIMAREA PROTESTELOR ANTI-CORPORATISTE (video)

  1. Pingback: “ANARHISTII” DE LA ”BALIGA VACII” SI “POPIMEA OBSCURANTIST-MEDIEVALA”: noua amenintare la adresa sigurantei nationale! - Recomandari
  2. Pingback: DIVERSIUNEA LEGIONARA. Ponta instiga la REPRESIUNEA protestelor impotriva FRACTURARII HIDRAULICE si a proiectului RMGC, agitand spctrul VIOLENTELOR LEGIONARE - Recomandari
  3. Da, si eu cred ca este vorba de “regizarea” atacului, in scopul de a discredita manifestatiile legitime impotriva exploatarilor cu tehnologii periculoase ! Din pacate, constat ca in Romania toti politicienii au mentalitate de sluga, si-si pun tara la mezat pentru interese personale sau de clan !

  4. @Hrisanti,
    tot occidentul,si nunumai,stiu ca avem o tara bogata si considera ca nu o meritam,ca de fapt ei o merita,noi fiind ramasi in urma,nedezvoltati,piperniciti mental.Considerandu-se democrati,nu ne ocupa armat,ci ne toaca incet,incet si ne ocupa pe nebagare de seama.(la anul,strainii au voie sa cumpere pamant,cat vor)Ce lege mai idioata ca aceasta puteau sa dea cei ce ne conduc in prapastie?,caci ne CONDUC, SPRE PAGUBA NOASTRA.Neam facut reclama, singuri,frumusetii tarii noastre,sperand la ce?Asa am capatat invidia celor din ooccident.Am patit exact ca ROBOAM,care a distrus tot ce au cladit innaintasii lui,laudandus-se, cu ceea ce nu pusese nici barem o unghie, la confectionarea lor.(tron,scuturi de aur,cladiri……).DOAMNE AJUTA.

  5. @GHEORGHE

    Aveti dreptate, ne-am mandrit cu tara, da, ca asa suntem noi, fudulia e boala nationala!Ca sunt sau nu motive! Traim numai ca sa vada altii ca traim bine si sa crape de ciuda!
    Dar de ce nu ataca nimeni aceasta lege ca fiind anticonstitutionala?!
    Si s-o faca mai multi, ca doar de unul singur te mananca lupii din justittie.
    Sau Constitutia insasi a fost schimbata prin vot general in acest sens si nu mai stiu eu…. ?!
    Pai daca da, de ce sa ne miram de rezultate?!
    Prostia se plateste, rautatea la fel!
    Numai pocainta mai poate salva ceva!

  6. Apropo de legionari, cand miscarea luase amploare, s-a procedat la infiltrarea in randurile miscarii a unor diversionisti, oameni instruiti ca sa scoata in afara legii miscarea. Daca ne referim la cazul de fata, avem de-a face cu acelasi tip de atitudine de a scoate orice protest incomod in afara legii prin folosirea unor provocatori. Practic oamenii superficiali se vor disocia de orice forma de protest doar pentru ca au vazut la TV ca protestatarii sunt legionari, deci criminali impotriva umanitatii.

  7. SRI si celelalte sevicii sunt asi in tot felul de diversiuni! Nu suntem postii din 1990 cand eram dusi cu zaharelul. NU MOR CAII CAND VOR CAINII!

  8. @ Ionel:

    Nu sunt chiar asa de asi, dar ii ajuta faptul ca gasesc foarte usor cozi de topor cu care sa lucreze in orice grup si mai gasesc si multa bravura stupida si provocatoare care se compromite singura foarte usor. Din pacate, “tinerii frumosi si liberi” comandati de Craciun-ul lui Parvulescu si Mungiu chiar se comporta dubios de provocator, cu o agresivitate de caini turbati care nu serveste catusi de putin solidarizarii si simpatiei cu cauza lor. Impresia de banda de teroare urbana este totusi una izbitoare, dincolo de manipularile lui Ponta si ale tuturor goarnelor propagandei oficiale. Nu sunt cu nimic mai presus, din pacate, asa cum s-au comportat in scandalul de la club A cu ministrul Daniel Barbu, decat ultrasii coborati din copac, de acum 2 ierni. Asta daca nu e totul chiar un scenariu, un joc foarte prost si murdar al lui Claudiu Craciun et co prin care se duc in gard protestele si se da apa la moara celor care abia asteapta un motiv nu atat sa le reprime (ceea ce ar fi o si mai mare prostie din partea lor, produce efectul opus), cat sa le poata ruina miza, sa poata discredita definitiv in ochii opiniei publice cauza Rosia Montana. La asta isi da tot concursul si toata jurnalimea ingenuncheata ori in fata serviciilor, ori in fata Puterii. Este o prostitutie astazi in presa… ceva de nedescris.

  9. Pingback: In atentia SRI si a premierului Ponta: ANARHISTO-EXTREMISTII LEGIONARI AU IMPANZIT INTREAGA LUME CU PROTESTELE ANTI-FRACTURARE HIDRAULICA/ Miting anti-fracking si la SILISTEA-PUNGESTI [video+foto]/ Protestul MOTILOR de la CAMPENI caracterizat de Ponta dre
  10. Pingback: “Pregateste guvernul o intrare in forta in Piata Universitatii?” - Recomandari
  11. Pingback: Gazele de sist: APARAREA APEI, HIMERA INDEPENDENTEI ENERGETICE, DENIGRAREA MANIFESTANTILOR si nostalgia negociatorilor demni ai Legii Minelor din 1924 (video)/ Mai multe ONG-uri dau in judecata CHEVRON/ Cine sunt PRIMITIVII SI DEMAGOGII in materie de dezv
  12. Pingback: Codul Silvic, amendat pentru GOLD CORPORATION?/ Scandalul raportului EXPERTILOR BRITANICI care aprobau INCLUDEREA ROSIEI MONTANA in PATRIMONIUL UNESCO care a fost “secretizat” de Ministerul Culturii - Recomandari
  13. Pingback: Daniel Barbu: cum a trecut de la ortodoxia predaniei la catolicism… - Recomandari
  14. Pingback: “LIDERII” PROTESTELOR ANULUI 2013: militanti de profesie, veleitari, “rebeli” fara cauza. Si ceva “laboratoare sociale” de “redesteptare a tinerilor” cu fonduri de la SOROS - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare