SEFUL BILDERBERG IN ROMANIA: intalniri cu Basescu si Isarescu. Sa ne amintim: in 2011, sponsorul CONFERINTEI BILDERBERG organizate de BNR a fost RMGC!

16-10-2013 1 minut Sublinieri

etienne_davignon_la_clau

Viconte Étienne Davignon, liderul Grupului Bilderberg, se află în România, urmând să se întâlnească joi cu preşedintele Traian Băsescu şi cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Liderul misteriosului grup financiar asimilat unui guvern din umbră al lumii, care a aterizat la Bucureşti miercuri după-amiază, va fi primit de dimineaţă la Palatul Cotroceni, ulterior având programat un discurs la celebrarea a 20 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma.

Étienne Davignon a venit la invitaţia lui Mugur Isărescu, inclus şi el pe lista membrilor Clubului de la Roma şi în grupul Bilderberg, şi va avea, în România, inclusiv câteva întâlniri private.

Vicontele Davignon conduce unul dintre cele mai influente grupuri ale oamenilor politici şi de afaceri din lume, o comunitate elitistă pe seama căreia este pusă ideea trecereii la moneda euro sau la piaţa unică europeană. Din grupul Bilderberg fac parte aproximativ 180 de personalităţi ale lumii, de la bancheri (Paul M. Achleitner, Deutsche Bank AG, , Klaas H.W. Knot, President, De Nederlandsche Bank, Enrico Cucchiani, CEO, Intesa Sanpaolo SpA), importanţi jucători în afaceri (Jeff Bezos, fondator şi CEO, Amazon.com, Jean François van Boxmeer, CEO, Heineken, Thomas Enders, CEO, EADS, Peter Löscher, CEO, Siemens AG, Jean-Dominique Senard, CEO, Michelin Group), profesori universitari de la Oxford, Stanford sau London Business School, până la politicieni precum Christine Lagarde, fostul ministru francez şi actual preşedinte FMI, fostul premier francez Francois Fillon, preşedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, ministrul suedez de Externe Carl Bildt, ministrul suedez de Finanţe, Anders Borg sau ministrul danez de Finanţe Bjarne Corydon, ministrul spaniol al Economiei Luis de Guindos, fostul premier italian, Mario Monti, Mark Rutte, prim-ministrul Ţărilor de Jos sau la figuri precum Prinţesa Beatrix a Olandei, care i-a cedat tronul fiul său.

Membrii grupului Bilderberg se întâlnesc anual, în lunile mai sau iunie, alternativ, în 50 de ţări din Europa sau America, reuniunile fiind prezentate, datorită caracterului lor secret, ca semioculte.


Categorii

1. DIVERSE, Bancherii, bancile, BNR, abuzurile bancilor, Masonerie

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “SEFUL BILDERBERG IN ROMANIA: intalniri cu Basescu si Isarescu. Sa ne amintim: in 2011, sponsorul CONFERINTEI BILDERBERG organizate de BNR a fost RMGC!

  1. Suntem tratati ca o colonie fara ascunzisuri. Dar probabil ca si conducatorii nostri sunt parte activa, nu pasiva la planurile de “reconstructie” mondiala. Iar buldozerele Chevron au un rol mai important decat ne-am astepta. Poate mai mare decat gazul fracturat.

  2. “Ca strainii s-au ridicat inpotriva mea si cei tari au cautat sufletul meu si n-au pus pe Dumnezeu inaintea lor .
    Ca iata,Dumnezeu ajuta mie si Domnul este sprijinitorul sufletului meu.”(ps.53.)
    “Dat-ai celor ce se tem de tine semn ca sa fuga de la fata arcului…..”(ps.59)
    Dumnezeu indelung rabda,pt.ca cei ai lui sa se curete de pacate,apoi vine pedeapsa peste cei ai intunaricului.Rabdare fratilor,rabdare si rugaciune mai ales pt. cei ai intunericului.Aceasta este incercarea noastra.Cine intelege lucrarea aceasta,in smerenie si in ascuns dupa cum o spunea un sf. parinte,Dunnezeu are grija de el.DOAMNE AJUTA.

  3. Pingback: SEFUL BILDERBERG SE INTALNESTE SI CU PATRIARHUL DANIEL. Se vor face presiuni asupra BOR pentru RMGC si CHEVRON? - Recomandari
  4. Pingback: Care este sensul MEGA-SCANDALURILOR MICROSOFT si EADS? Prin anticoruptie la antidemocratie sau cum dispare POLITICUL din Romania. CINE NU E DE ACORD CU DIRECTIVELE OBLIGATORII N-ARE DECAT SA DEVINA “EXTREMIST” - Recomandari
  5. Pingback: Isarescu sta de garda: LAUDA GAZELE DE SIST SI CRITICA ”MILIARDELE” CHINEZILOR | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare