EPISCOPI SI PREOTI PAPISTASI ZBENGUINDU-SE PE RITMURI DE MUZICA SALBATICA – la Rio 2013 si nu numai! (VIDEO)… CADEREA DE PE URMA A UNEI “BISERICI” ERETICE

2-08-2013 2 minute Sublinieri

Catolicii de azi mai au o vreo minima legatura cu crestinismul? Cu acesti “frati” ar trebui sa ne unim noi intr-un potir, asa cum doresc ierarhii si teologii ecumenisti?! Aici duce EREZIA papista, de veacuri nepocaita…

“Coregrafia” episcopilor catolici la Ziua Mondiala a Tineretului, Rio, 2013

Mesa catolica dupa un pelerinaj al tinerilor intre Strasbourg si Notre Dame du Chêne, Franta, 2009.

Iata ca acest caz nu este deloc unul izolat:

Sa nu uitam ca Papa Francisc a laudat miscarea harismatica a penticostalilor si astfel de “zbenguieli” demonice fac parte, intr-un anume sens, din aceeasi panoplie a religiozitatii de carnaval:

RELIGIOZITATE ANTIHRISTICA DE CARNAVAL: Pe urmele lui Ioan Paul II, PAPA FRANCISC se maimutareste purtand o PODOABA DE PENE INDIANA cu rol de AMULETA PAGANA. Catolicism in bikini: mesa catolica uriasa pe PLAJA COPACABANA

Aceeasi incercare a catolicismului de a merge spre lume coborand stacheta pana la a da in mintea (nebunia) lumeasca cea mai grotesca:

Insa nebuniile, mai ales dupa (si din cauza) Conciliului Vatican II sunt insutit mai multe si nenumarate, pe linia “adaptarii” la spiritul antihristic al miscarii New Age…

Vezi si:

***

***

***

***


Categorii

"Reforma" in biserica/ aggiornamento, 1. DIVERSE, Erezii, secte, rataciri, sminteli, inselari, scandaluri..., Papa (Papism), Video

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “EPISCOPI SI PREOTI PAPISTASI ZBENGUINDU-SE PE RITMURI DE MUZICA SALBATICA – la Rio 2013 si nu numai! (VIDEO)… CADEREA DE PE URMA A UNEI “BISERICI” ERETICE

  1. Ce ritm alert au toate schimbarile! Cautam zilele trecute un articol pe site despre simbolurile religioase si mi-au ramas in memorie cateva cuvinte de aici:

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/11/04/noua-ordine-religioasa-a-lumii-panreligia-ecumenismul-inter-religios-total-si-tacticile-folosite/

    “Lola Davis intreaba:

    Ce se va intampla cu marile grupari religioase de astazi? Si tot ea raspunde: Probabil ca religiile actuale vor continua sa functioneze la inceput ca si astazi… insa, pe masura ce concep­tiile Noii Religii Mondiale vor fi validate stintific, vor deveni cunoscute si se vor raspandi, religiile de astazi vor face schimbari si se vor transforma in centre ale noii Religii Mondiale.”

    “Crestinismul, care este responsabil pentru pro­blemele actuale (razboaie, foame, poluarea mediului inconjurator), se va devaloriza, va disparea, asa cum cantau si The Beatles.

    Cei care raman alipiti de vechea epoca sunt oameni care se gasesc pe un plan de evolutie inferior. Daca vor ramane in aceasta alipire, vor fi mutati intr-un alt plan de existenta (n.a. vor fi omorati), ca sa poata evolua in viitoarea lor reincarnare. In limbajul Noii Ere aceasta se numeste actiune de curatire. (Ceva asemanator cu solutia finala a celui de-al III-lea Reich al lui Hitler pentru evrei, tigani si altii nedoriti). Bineinteles, aceasta „actiune de curatire” va fi dovada celei mai inalte iubiri (!).”

    “Sa auzim ce a spus gurul indian Vivekananda in cuvantarea sa rostita la Primul Congres al Religiilor Lumii (Chicago 1893), unde a fost principalul mentor:

    Daca cineva din auditoriu crede ca aceasta unitate va rezulta prin triumful unei religii – oricare ar fi ea – si disparitia celorlalte, unuia ca acesta nu pot sa-i spun decat: Fratele meu, sperantele tale vor fi inselate. Oare eu doresc ca si crestinii sa devina hinduisti? Pentru numele lui Dumnezeu! Oare doresc ca hinduistii sau budistii sa devina crestini? Niicidecum!… Cres­tinii nu trebuie sa devina hinduisti sau budisti, nici acestia sa devina crestini, ci fiecare religie va trebui sa-si insuseasca duhul celorlalte religii, pastrandu-si totusi particularitatile ei, pentru a putea propasi potrivit propriilor legi.”

  2. Parintele Dan Badulescu are o serie de lucrari dedicate: ftp://ftp.logos.md/Biblioteca/_Colectie_RO/Dan_Badulescu/

  3. Sa ma ierte Dumnezeu ca mi s-a parut amuzant primul filmulet. Situatia este foarte trista, in contextul in care foarte multi crestini ortodocsi nu “sunt la curent” cu diferentele majore intre Biserica si catolicism, privind, astfel, cu multa admiratie catre “aplecarea” catre oameni a celor din urma. Oricum, ce ati prezentat aici este o joaca de copii pe langa ce se poate gasi pe youtube legat de modernismele lor. Un mic exemplu:
    http://www.youtube.com/watch?v=rh_nqtp3VrU

  4. Pe mine ma ingrijoreaza nivelul de imbecilitate la care s-a ajuns (mai rau ca la paradele comuniste). Parca imi vine sa zic cuvintele lui Pr. Serafim Rose: “e mai tarziu decat credem”.

    Insa si altceva observ si este trist: ca acestea sunt organizate si manipulate de sus ca nu toti episcopii ar face asa ceva din propria initiativa. Cu adevarat, un adevarat regim autoritar.

  5. Supusi fericiti omuletzului verde care-i dirijeaza…

  6. Pana la urma e si asta parte a cernerii care se produce continuu.

    In umila mea opinie, cineva care are o forma de cautare spirituala se va desprinde mult mai rapid de manifestari de acest gen, patetice si aproape grotesti. Cu cat mai superficiale si “spectaculoase” devin acestea, cu atat mai repede se departeaza de ele o persoana aflata in cautarea unui “ceva” cat de cat profund.

    Poti esua o vreme in – sa zicem – catolicismul noii ere insa dezamagirea va veni mult mai repede comparativ cu timpurile cand acesta isi pastra o alura de veridic si de “biserica” crestina.

    Ca o conexiune ce nu are legatura directa cu subiectul as zica ca poate legat de aspectul asta sa se intrezareasca, pe undeva, rolul Rusiei ca far al ortodoxiei.
    Macar la nivel de perceptie daca nu si in adevar, mai degraba decat orice alt rol de maica protectoare a popoarelor (asa cum vaz ca tot spera unii ca va fi).

  7. Aici sunt mai multe date despre ereziile și practicile catolice degenerate: http://eresulcatolic.50webs.com/credinta.html.

  8. Pe aceasta “biserica” o numesc ierarhii nostri drept biserica sora si cu aceasta “biserica” vor sa ne uneasca si sa ne includa in Marea Religie Mondiala (a satanei, bineinteles).

    Dar sa vedem ce lege a hotarat Sfantul Sinod din anul 1583:

    “Către toţi creştinii adevăraţi, mădulare ale Sfintei, Catholicesti [Universale] şi Apostoleşti Biserici de Răsărit a lui Hristos din Constantinopol şi din tot locul, har, pace şi milă vouă de la Atotputernicul Dumnezeu.

    Nici un pic de tulburare nu a făcut în Corabia din vechime furtuna care s-a ridicat din adâncuri. Şi dacă Domnul Dumnezeu, amintit de Noe, nu ar fi binevoit a potoli apele, nu ar fi fost nici o şansă de salvare a ei. În acelaşi chip şi împotriva Corabiei Bisericii Ortodoxe, ereticii au ridicat un război neîndurător, şi noi am socotit a fi voia lui Dumnezeu de a lăsa urmaşilor prezentul tom împotriva lor, aşa încât hotărârile cele scrise aici să fie fără doar şi poate în apărarea Ortodoxiei noastre. Dar pentru ca documentul să nu fie prea împovărător (greoi) pentru oamenii simpli, am hotărât a-l pune în opt capete lesnicioase, după cum urmează:

    Din Vechea Romă au venit anumiţi oameni care au învăţat acolo să gândească latineşte. Dar cel mai rău lucru e că înainte au fost bizantini, născuţi şi crescuţi prin părţile noastre; dar nu numai că şi-au schimbat credinţa, dar au şi ridicat război Ortodoxiei şi adevăratelor dogme ale Bisericii de Răsărit şi s-au răzvrătit împotriva lui Hristos Însuşi, împotriva dumnezeieştilor Apostoli şi Sfintelor Sinoade ale Sfinţilor Părinţi care ni le-au lăsat. Drept pentru care i-am tăiat ca nişte mădulare putrede şi

    HOTĂRÎM

    I. Orişicine nu ar mărturisi cu inima şi cu gura că este mădular al Bisericii de Răsărit botezat ortodox şi că Sfântul Duh purcede numai de la Tatăl fiinţial şi ipostatic, aşa cum Hristos spune în Evanghelie, ci Duhul purcede de la Tatăl şi de la Fiul în acelaşi timp, unul ca acesta să fie lepădat afară de Biserică şi să fie anatema.

    II. Orişicine nu ar mărturisi că în taina Sfintei Liturghii, laicii trebuie să se împărtăşească odată cu cele două sfinte părţi, a Preasfântului Trup şi a Preasfântului Sânge, ci să spună că este de ajuns a primi numai trupul pentru că sângele este inclus, chiar dacă Hristos le-a sfinţit separat şi le-a dăruit fiecăruia din Apostoli, unul ca acesta să fie anatema.

    III. Orişicine ar spune că Domnul nostru Iisus Hristos la Cina cea de Taină a folosit azime ca şi evreii şi nu pâine dospită, unul ca acesta să fie departe de noi şi sub anatemă ca unul ce gândeşte ca un evreu şi vrea să introducă doctrina lui Apolinarie şi a armenilor în Biserica lui Hristos, cu a Cărui încuviinţare îl dăm de două ori anatemei.

    IV. Orişicine ar spune că atunci când Hristos Dumnezeu va veni să judece lumea, El nu va veni să judece sufletele împreună cu trupurile, ci numai să hotărască asupra trupurilor, să fie anatema.

    V. Orişicine ar spune că atunci când mor, sufletele creştinilor care s-au pocăit în această viaţă dar nu şi-au câştigat mântuirea merg în Purgatoriu – care este un basm grecesc – unde focul şi chinurile îi purifică, şi ei cred că nu sunt chinuri veşnice – aşa cum credea blestematul Origen – şi dau din această pricină slobozire păcatelor, pe unii ca aceştia îi dăm anatemei.

    VI. Orişicine ar spune că Papa e capul Bisericii şi nu Hristos Dumnezeu, şi că Papa are autoritatea de a trimite în Rai prin scrisorile sale, şi că poate ierta păcatele prin plata indulgenţelor, unul ca acesta să fie anatema.

    VII. Orişicine nu ar urma hotărârile Bisericii statuate în cele Şapte Soboare Ecumenice şi Sfintele Paşti socotite pentru a le urma, ci vrea să urmeze noua invenţie a pascaliei şi a noului calendar al astronomilor atei papişti, şi vor să răstălmăcească şi să distrugă dogmele şi tradiţia Bisericii care noi le-am moştenit de la Sfinţii Părinţi, anatema unora ca aceştia şi să fie îndepărtaţi de Biserică şi de împărtăşirea credinţei.

    VIII. Rugăm pe toţi binecredincioşii ortodocşi: rămâneţi în credinţa strămoşească ce-aţi învăţat-o până acum, în care v-aţi născut şi crescut, şi când vremurile o vor cere, vărsaţi-vă sângele pentru a păstra credinţa moştenită de Sfinţii Părinţi. Luaţi aminte la cele scrise mai înainte şi credeţi că Hristos vă va ajuta să le împliniţi. Fie ca umila noastră binecuvântare să fie cu voi cu toţi. Amin.

    Semnăturile ierarhilor:

    † Ieremia al Constantinopolului

    † Silvestru al Alexandriei

    † Sofronie al Ierusalimului

    dimpreună cu tot soborul episcopilor prezenţi în Sfântul Sinod

    Anul 1583 de la naşterea Domnului, indictionul 12, 20 noiembrie.”

    Trecerea BOR la calendarul nou s-a facut cu forta, prin intermediul Patriarhului mason din acea vreme si a inclus prigoana, arestarea, torturarea si uciderea ortodocsilor care nu vroiau sa se abata de la Sfintele Canoane ale Bisericii Ortodoxe.

    Aceasta inventie, noul calendar, s-a facut cu scopul de ai apropia pe ortodocsi de catolici, protestanti, anglicani …

    S-a spus si se spune in continuare ca nu e dogma si ca nu are importanta. Dar de la schimbarea calendarului, au avut loc mai multe schimbari.
    BOR a sarbatorit de 3 ori Pastele cu catolicii, intr-una din dati chiar inainte de pastele evreilor, incalcand in felul acesta Canoanele Apostolice.

    Dupa trecerea la calendarul papist, a fost o perioada de cativa ani in care, BOR a introdus postul papist, cu oua, lapte, branza …

    Dupa trecerea la calendarul papist, postul ortodox nu mai este cel de paine si apa o singura data in zi, ci este imbuibare de mancare vegetala, incalcand din nou alte Canoane Sfintelor Sinoade.

    Dupa trecerea la calendarul papist, postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel s-a scurtat, incalcand alte Canoane.
    Si cate si mai cate.

    Iar acum, in zilele noastre, se vede din ce in ce mai limpede ca, unicul scop al inventarii calendarului papist, a fost cursa diavolului de a distruge ortodoxia si a include in “biserica” sa, denumita “Marea Religie Mondiala”.

    Cu mintea mea putina si pacatoasa, ma gandesc ca, poate ar fi bine daca BOR ar hotara reintoarcerea la calendarul vechi, calendarul Sfintilor Apostoli si al Sfintilor nostri Parinti.
    In felul acesta ne-am intoarce la vietuirea dupa Legile date de Sfintele Sinoade ale Bisericii lui Hristos.

  9. Cred ca cu acelasi “entuziasm” nebun, acesti sacerdoti catolici (si cel mai grav este ca sunt episcopi…) care si-au pierdut controlul ratiunii si al vointei il vor “aclama” demential pe “falsul mesia”, adica pe antihrist, cand se va arata in fata lor…
    Daca niste tinerei de cantareti brazilieni pot sa faca din acesti episcopi niste simpli “zombi imitatori” de gesturi si cuvinte lumesti si nebunesti, CE VA FACE adevaratul “fiu al satanei” cu acesti sarmani oameni cu nume de crestini…si de clerici catolici
    Catolicii au inceput sa se apropie de penticostali, ca trend de exprimare a religiei lor…

    http://www.youtube.com/watch?v=QxcOv4zPoVo
    http://www.youtube.com/watch?v=Va3ra84NZP8
    http://www.youtube.com/watch?v=sD10cGH-WQc
    http://www.youtube.com/watch?v=I-hBULmfF8Q

    Biserica Catolica NU MAI ESTE DE MULT TIMP “fidela” lui Hristos, de sute de ani, este o “DESFRANTA spirituala” si culturala in toata regula…!

    Dumnezeu sa aiba mila DE ADEVARATA SA BISERICA DREPTMARITOAREA A RASARITULUI, SINGURA, care I-A RAMAS FIDELA Intru Adevar, ca o mireasa curata, Mirelui Ei, Adevarul Intrupat – HRISTOS, si fiecare dintre noi care suntem membrii si madulare ale Trupului Mistic al Bisericii Crestine ortodoxe a Rasaritului SA RAMANEM FIDELI SINGURULUI ADEVAR descoperit de Hristos si Apostolii Sai lumii, care este ORTODOXIA si sa NU-L tradam, caci numai daca il vom PASTRA si MARTURISI pana la capatul vietii noastre si al istoriei, vom primi Rasplata vietii eterne a Domnului si SATISFACTA cu care el ne va bucura, si anume ca ne va arata si dovedi CA SINGURII OAMENI si crestini care am RAMAS NORMALI si IN ADEVAR in mijlocul unei lumi asa-zis crestine care s-a imbolnavit de NEBUNIA pierzatoare de suflet si mantuire a EREZIILOR si care S-A LEPADAT de Adevarul cel Curat si ORIGINAR, pe care Hristos l-a descoperit Bisericii Sale! Amin!!!

    Amin!

  10. cu ani in urma mai exact prin 2005 am intrat intr-o ”biserica” penticostala insa ce am putut vedea acolo sincer am ramas masca, recunosc ca am comis un pacat intrand acolo, insa vreau sa va spun ca acei oameni ca sa le zic asa nau nimic in comun cu pocaiala desi ei asi zic pocaiti

  11. Pope Francis:

    What you say is very true about the loss of faithful: it’s true, it’s true. There are statistics. We spoke with the Brazilian bishops about the problem, in a meeting we had yesterday. You asked about the Charismatic Renewal Movement. I’ll tell you something. In the years, at the end of the 70s, beginning of the 80s, I couldn’t stand them. Once, speaking of them, I said this phrase: “They confuse a liturgical celebration with a samba school!” I said this. But I repented. Then, I got to know them better. It’s also true that the Movement, with good advisers, has gone on a good path. And now I think this Movement has done so much good to the Church in general. At Buenos Aires, I met with them often and once a year had a Mass with all of them in the Cathedral. I’ve always favored them, after I was converted, when I saw the good they do. Because at this moment of the Church – and here I lengthen the answer a bit – I think the Movements are necessary. The Movements are a grace of the Holy Spirit. “But how can one stop a Movement that is so free?” The Church is also free! The Holy Spirit does what He wishes. Then He does the work of harmonizing, but I think the Movements are a grace, those Movements that have the spirit of the Church. Because of this, I think that the Charismatic Renewal Movement not only serves to avoid some going to join Pentecostal confessions. But no! It serves the Church! It renews us. And each one seeks his Movement according to his charism, where the Spirit takes him.

    http://www.zenit.org/en/articles/francis-press-conference-on-return-flight-from-brazil-part-2

  12. Alexey Bukalov:

    Good evening Holy Father. Holy Father, returning to ecumenism: today the Orthodox are celebrating 1,025 years of Christianity. There are great celebrations in many capitals. Would you like to comment on this event, I would be happy if you did. Thank you.

    Pope Francis:

    In the Orthodox Churches they have kept that pristine liturgy, so beautiful. We have lost a bit the sense of adoration. They keep, they praise God, they adore God, they sing, time doesn’t count. God is the center, and this is a richness that I would like to say on this occasion in which you ask me this question. Once, speaking of the Western Church, of Western Europe, especially the Church that has grown most, they said this phrase to me: “Lux ex oriente, ex occidente luxus.” Consumerism, wellbeing, have done us so much harm. Instead you keep this beauty of God at the center, the reference. When one reads Dostoyevsky – I believe that for us all he must be an author to read and reread, because he has wisdom – one perceives what the Russian spirit is, the Eastern spirit. It’s something that will do us so much good. We are in need of this renewal, of this fresh air of the East, of this light of the East. John Paul II wrote it in his Letter. But so many times the luxus of the West makes us lose the horizon. I don’t know, it came to me to say this. Thank you.

    http://www.zenit.org/en/articles/francis-press-conference-on-return-flight-from-brazil-part-2

    sursa: http://adevarul.ro/cultura/spiritualitate/papa-francisc-lauda-practicile-biserica-ortodoxa-retrograda-1_51fe4da1c7b855ff56a38d60/index.html

  13. Interesanta este si pozitia fata de femei, probabil ca nu este intamplatoare nici alegerea unei preotese pentru cuplul homosexual (asa cum spunea cineva la comentarii, parca).

  14. Pingback: “Calugarita” catolica (Sora Cristina) face senzatie la “VOCEA ITALIEI”, cantand si manifestandu-se ca un STAR POP, sustinuta de alte “maici” si extaziindu-se de imbratisarea rapperului-jurat care se compara cu diavolul&
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare