Belgia: PROIECT DE EXTINDERE A EUTANASIEI LA COPII fara acordul parintilor. CATRE STATUL FASCIST GLOBAL?

13-06-2013 2 minute Sublinieri

Haghani_Pouya-Euthanasia

Un proiect de lege pe cale de fi promovat de catre Parlamentul belgian va permite copiilor sa decida singuri daca-si doresc sa fie eutanasiati (“omorati”) de catre personalul medical. La ora actuala, legea belgiana limiteaza eutanasierea la persoanele de peste 18 ani, insa ca urmare a numarului crescand de copii autisti, consecinta a folosirii biopesticidelor, organismelor modificate genetic si a vaccinurilor, natiunile incearca sa-si dea seama ce sa faca cu acesti copii permanent lezati de industriile medicala si biotehnologica.

Raspunsul, desigur, este de a-i ucide. Sub legea actuala, este dificil sa omori copii fara a fi acuzat de ucidere. Astfel ca noua lege va permite doctorilor sa decida daca un copil, de orice varsta (da, chiar si unul de 5 ani), poate “consimti” de unul singur pentru a fi eutanasiat, fara aprobarea parintilor.

Nu e de mirare ca proiectul a fost propus de socialisti, deoarece acestia tind sa urasca umanitatea indiferent de tara in care se afla. Propunerea cere ca “legea sa fie extinsa si la minori, in cazul in care acestia au capacitate de discernamant sau daca sunt afectati de o boala incurabila sau vreo suferinta pe care nu o pot alina”, citeaza AFP.

Senatorul socialist Phillipe Mahoux, care a ajutat la redactarea propunerii, a afirmat ca au existat cazuri de adolescenti care “aveau capacitatea de a-si decide” viitorul.

Deoarece, desigur, un copil de 6 ani nu este destul de batran pentru a conduce sau pentru a bea o bere, dar poate cu siguranta sa-si dea acordul in a fi ucis de catre stat… mai ales daca este deja o povara pentru serviciile sociale.

Promotorii legii sunt de parere ca aceasta “marcheaza un punct de cotitura in abordarea la nivel national a drepturilor celor tineri, unii dintre care ar putea alege sa moara, chiar daca legea le interzice inca sa conduca, sa se casatoreasca, sa voteze sau sa consume alcool pana ce vor implini 18 ani”.

Si bolnavii de Alzheimer vor fi afectati de lege

Dar stati, mai e ceva! Legea nu se refera doar la copii, ci si la multimea bolnavilor de Alzheimer. “Parlamentarii considera extinderea uciderii din mila si catre suferinzii de Alzheimer tip S”, a mai afirmat senatorul.

Eutanasierea este, desigur, cea mai facila cale pentru un guvern de a scapa de populatia pe care nu doreste sa o ingrijeasca. In loc de educarea publicului in directia prevenirii sau a vindecarii bolii, guvernul pur si simplu promoveaza o noua lege pentru a-i ucide, numind-o “medicina milei”.

Era genocidului guvernamental bate la usa. Nu va trece mult timp pana cand asemenea legi vor aparea si-n celelalte tari, fiind extinse la oamenii cu “boli mintale” sau chiar cancer. Chiar daca in teorie eutanasia ar putea fi utila in unele scopuri strict limitate, adevarul este ca guvernele sar acum in caruta eutanasierii pentru a-si justifica legal genocidul copiilor si al batranilor pe care nu mai doresc sa-i sustina cu cheltuieli de sanatate. Salvati guvernul de la faliment! Eutanasiati-o pe bunica (laolalta cu nepotelul ei autist Johnny)!…

Guvernele sunt, pana la urma, masini politice ale mortii si distrugerii, ceea ce explica de ce toate razboaiele purtate in secolul 20 au fost incepute de guverne si nu de popor. Razboiul este doar o alta cale de a atinge genocidul dorit de nebunii din fiecare guvern. Si nu exista nimic mai placut pentru acestia decat uciderea copiilor. Daca poti duce un copil de 5 ani la doctor si acolo sa-i umpli venele de chimicale mortale numind-o “ucidere din mila”, este de-a dreptul erotic pentru acesti nebuni avizi de putere…

Bolnav? Asa este! Vorbim despre uciderea sponsorizata de catre stat a copiilor. Nu e nimic politicos in asta. Si puteti fi siguri ca aceasta va deveni noua cale a guvernelor de a se descotorosi de copiii autisti, declarand mai apoi ca rata autismului este in scadere.

Vedeti, guvernele sunt in stare sa recurga si la genocid pentru a proteja industria vaccinurilor. Si ce este aceasta industrie altceva decat o monstruozitate ucigatoare de copii? Acesta este faptul pentru care industria iubeste experimentarea vaccinurilor pe copiii mici. Nu exista nimic mai satisfacator pentru promotorii vaccinurilor decat sa vada copiii inteligenti transformati in cazuri de autism cu tipete, salivari si comportament de zombi la doar cateva ore dupa administrarea unui vaccin.

Dumnezeu sa ne ajute. Suntem cu totii ucisi in masa de catre statul fascist global, iar majoritatea populatiei este prea indobitocita pentru a realiza ce se intampla.

euthanasia

 


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva populatiei

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

17 Commentarii la “Belgia: PROIECT DE EXTINDERE A EUTANASIEI LA COPII fara acordul parintilor. CATRE STATUL FASCIST GLOBAL?

  1. Doamne!
    Pacatuim inaintea Ta! Distrugem tot ceea ce ne-ai dat! Si tu in mila TA ne arati pacatul ca sa ne trezim! Si ce facem noi pacatosii? “Ascundem” sub pres rodul pacatelor noastre si ne amagim ca suntem fericiti, frumosi, sanatosi! Si “acoperim” totul cu pacatul cel mai mare! Doamne, cum ne mai poti rabda?

  2. ”Chiar daca in teorie eutanasia ar putea fi utila in unele scopuri strict limitate…”

    Eu nu cunosc acele ”scopuri strict limitate”. Se referă poate la condamnări la moarte, cazuri de malformații grave, suferință acută? În toate aceste cazuri eutanasia ramâne crimă.

  3. Si cum se demonstreaza ca un copil “decide”sa fie eutanasiat? Si cine ii explica copilului ce inseamna eutanasierea? Si care ar trebui sa fie martorii acestei “decizii”? Si daca parintii se opun, copilul le va fi luat cu forta si omorit? Sigur, pentru noi astea par intrebari superflue, dar ma gindesc ca pentru un cetatean belgian oarecare cu copii acestea ar fi intrebari importante pentru ca raspunsul la ele, mai ales la ultima, omorirea propriului tau copil impotriva vointei tale este strigator la cer indiferent ca esti ateu, ortodox,protestant, budist sau eschimos. Si, deci, opozitia din partea parintilor ar trebui sa fie una foarte, foarte dura chiar violenta. Mai ales ca, odata acceptat, principiul eutanasierii se poate extinde pe viitor la multe alte categorii de copii (ex. cei considerati a fi avind un IQ mai mic decit media, cei pentru care familiile nu pot sa le ofere anumite conditii materiale,etc)si adulti. N-am auzit nimic in genul asta pina acum. Ca astia din Parlamente sint satanizati in masa mai peste tot nu numai in Belgia, este evident, dar restul….parintilor?? Pentru ca deja vorbim de ceva foarte apropiat de propria piele- de copii.

  4. seamana cunva cu nasterea lui ISUS?cind Irod a dat ordin sa fie omoriti toti copiii nascuti pina in 3 ani????

  5. Iisus se scrie corect.

  6. Mda…inimaginabil!

    Copiii – oricum sensibili si usor de speriat in situatii grele, in loc sa fie incurajati sa suporte boala, suferinta… pana cand VA TRECE, le inoculeaza mandria ca pot decide asupra vietii lor, imbiindu-i (atunci cand nu-si mai fac efectul medicamentele sau, nu mai sunt)sa semneze de buna-voie lui Nichipercea un cec ”in alb” pentru trecerea definitiva in vesnicie ca sinucigasi – pierzand si-n lumea asta, si-n cea de dincolo!

    Pervers dracul asta arhicon, care da prin minte legiuitorilor (de la ei si/sau de la noi)soptindu-le pe motiv de ”mila”, modul de curmare a suferintei!

    Oricum! Cred ca multi isi pun intrebarea legitima cum se face, de se intorc astia impotriva noastra?!
    Ca doar, au iesit dintre noi, sunt de-ai ”nostrii”…simplu!
    A ramas PLEAVA!
    Cine stie cati copii ucisi prin ”n” metode trebuiau sa fie adevarati conducatori pentru noi, medici, profesori, judecatori, preoti sau…pur si simplu PARINTI in adevaratul sens al cuvantului!

  7. Magda deacum incolo va trebui sa ne asteptam la tot felul de nenorociri si de spurcaciuni, uitete si tu cati tineri si mai grav copii asi pun capat zilelor si nimeni nu face nimic ba mai mult decat atit vin ccu astfel de idei abhjecte

  8. Pingback: Casatoriile homosexuale: instrument al GLOBALISMULUI FASCIST pentru INROBIREA omenirii? - Război întru Cuvânt
  9. Pingback: DISTRUGEREA COPILARIEI PRIN TEMBELIZARE SI SEXUALIZARE/ Televizorul da COSMARURI copiiilor iar expunerea indelungata la noile tehnologii duce la DEMENTA DIGITALA/ Campanie agresiva globala pro-avort (stiri familie) - Recomandari
  10. Pingback: Eutanasierea legala a copiilor si batranilor | acsalexandru
  11. De unde e preluată aceasta ştire ??
    Am dat o căutare apare doar aici şi mai e pe un alt blog care a preluat-o de aici .
    E revoltătoare si aberantă , au ei grijă să ne trimită “dincolo” fără astfel de legi .
    Vaccinurile copilăriei duc la distrugerea imunităţii naturale a organismului pentru toată viata , de aici şi majoritatea bolilor “noi” care pană acum 25 de ani erau rarităţi.

    Iar cei care au făcut acest blog dacă au legătură cu biserica îi întreb cată vreme se vor ruga la fiecare slujba , oriunde în ţara asta, pentru sănătatea aleşilor ??? Multă lume înca mai merge la biserica , DE CE nu se face o campanie iniţiată de biserică contra a ce se votează în detrimentul sănătăţii şi linştii sufleteşti ??
    Rugaţi-vă pentru aleşii nostri şi vom ajunge cu toţii mai repede în lumea de dincolo înainte de vreme !

  12. @admin

    Asa cum toata lumea stie, minciuna este un mare pacat.

    Linkurile alea nu fac decat sa dovedeasca faptul ca cine a scris “stirea” asta a adaugat de la sine o multime de minciuni.

    Prin alea se spune ca deja se practica eutanasia in Belgia la copii, si ca pana acuma niciunul din care au eutanasiat copii nu au fost cercetati penal. Astfel modificarea asta a legii nu e sub niciun fel un mod de a-i scuti de inchisoare pe cei care practica asta in prezent, asa cum se minte in articolul asta.

    In al 2-lea rand nu-mi pot imagina cum cineva a putut aproaba postarea unui articol care indeamna lumea la a nu-si mai vaccina copiii.
    Sunt tot felul de boli cumplite care pot fi prevenite printr-un simplu vaccin, si sa indemni lumea la a-si condamna copiii la o viata plina de suferinta, mi se pare inacceptabil.

    Cea mai mare minciuna din articol e faptul cam acuza socialistii de a ura “omul” cand de fapt socialistii in general vor binele omului. Pana si astia din Belgia sustin ca propun asta pentru ca vor sa dea posibilitate oamenilor sa scape de suferinta. Socialistii sunt cei care au scop egalitatea intre oameni, indiferent de origini, aspect, sex, etnie, nationalitate sau orice altceva poate fi folosit pentru a diferentia 2 indivizi.

    Alta minciuna deghizata e faptul ca se citeaza ceva referitor la adolescenti, ceea ce e oricine de la pubertate 11-12 ani pana pe la 18 ani, insa disctutia continua de parca citatul se referea la copii de gradinita, si anume cei de 5 ani, cum e dat ca exmplu de autorul acestui articol. Ceea ce citind articolele originale e clar ca nu va fi cazul.

    Citatul mai si mentioneaza ca “au fost cazuri” cu alte cuvinte cateva, nu multe, insa autorul articolului continua discutia de parca ar fi vorba de toti adolescentii.

    Ca sa nu mai zic de ce s-a scris despre razboi. In toata istoria, in mare parte au fost guverne, in trecut regi sau printi, care au pornit razboaiele.
    Singurele razboaie pornite de popor sunt cele civile, unde cetatenii aceleasi tari se omoara unul pe altul, deseori tocmai din cauza religiei, cum a fost in Kosovo de exemplu si cum e prin unele tari din Africa.

    Cel mai nou exemplu e din lumea araba unde in ultimii ani au izbucnit cateva razboaie civile. Libia, Siria, Egipt mai nou, si chiar Turcia e pe urma lor.

  13. @Marius:

    In primul rand, noi am redat o stire+opinie dintr-o sursa identificabila – nu noi am scris textul, ci doar l-am tradus.

    in al doilea rand, vorbiti de doua chestiuni diferite:

    1. Faptul legalizarii eutanasiei: lucru confirmat de toate acele linkuri – demersul institutional belgian catre asa ceva.

    2. Interpretarea care se da acestui fapt. Adica opinia.

    Ca nu va place interpretarea data legalizarii eutanasierii copiilor e una – pentru ca vorbeste rau despre socialisti, pentru ca ati inghitit propaganda pro-eutanasie cu suferinta curmata etc.; asta nu va da insa dreptul sa repudiati FAPTUL stirii.

    Cat priveste restul comentariilor dvs, cu razboaie religioase, sunt prea …precare ca sa merite un raspuns. Ne iertati.

  14. Pingback: EUTANASIEREA COPIIILOR: Parlamentul Belgiei a ADOPTAT legea prin care se legalizeaza eutanasierea minorilor - Recomandari
  15. Pingback: OPRITI EUTANASIEREA MINORILOR! – NOAPTEA ORORII PENTRU COPIII DIN BELGIA - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare