Familia traditionala: INAMICUL ORDINII PUBLICE/ IPS Anthim CONDAMNA PARADA GAY din Tesalonic/ Activistii LGBT din Romania pregatesc PARADA GAY la AMBASADA SUA/ Dezvaluirea procedurilor de MASACRARE a COPIIILOR NENASCUTI in Congresul SUA/ Propuneri pentru REVIZUIREA CRESTINA a Constitutiei (recomandari familie)

1-06-2013 13 minute Sublinieri

Spectrul VENDEEI bantuie FRANTA REVOLUTIONARA?

fam trad fran

Bruno Vercken, membru al miscarii La Manif Pour Tous a declarat pentru RT ca Francois Hollande nu se astepta la proteste publice atat de vaste atunci cand si-a pus semnatura pe legea casatoriilor homosexuale, lege promovata de grupul de lobby ce i-a finantat campania prezidentiala. 
Centrul Parisului s-a confruntat cu violente stradale pe parcursul weekend-ului, marsul masiv de protest impotriva casatoriilor homosexuale transformandu-se in ciocniri.
Politia a arestat 350 de persoane care au refuzat sa se imprastie sau care ocupau proprietatea privata.

Bruno Vercken, coordonator regional al miscarii impotriva casatoriei homosexuale care a luat parte la protestele de duminica, este de parere ca numarul de francezi ce se pronunta impotriva respectivei casatorii si a legii adoptiei este atat de mare deoarece respectivele legi violeaza drepturile copiilor.

RT: A exagerat cumva politia in adminstrarea protestului?

Bruno Vercken: Da, asa este. Daca analizezi numerele incepand cu luna noiembrie, mai multe milioane de oameni au iesit in strada pentru a protesta si nu vei putea gasi nicio poza sau film cu geamuri sparte, masini incendiate, sau orice fel de violenta in timpul protestelor. In acelasi timp, multi oameni au fost arestati. Mai multe sute de oameni au fost arestati de catre politie doar fiindca purtau costume cu emblema Miscarii impotriva casatoriilor homosexuale. Pana sambata trecuta, oamenii erau arestati in Paris si daca se plimbau cate doi. Si, in acelasi timp, cu doar doua saptamani in urma, cand Paris Saint-Germain si-a celebrat victoria in campionatul national al Frantei, mai multi indivizi au distrus cateva magazine fara a fi arestati.

RT: Care sunt motivele pentru care politia se comporta astfel cu protestatarii?

BV: Guvernul este extrem de surprins si enervat de amploarea si durata miscarii. Francois Hollande nu anticipase ca prin aprobarea casatoriilor homosexuali si a adoptiei de catre acestia va crea o astfel de ingrijorare printre atatia cetateni. A facut aceasta pentru a satisface un lobby mic, dar foarte activ, care i-a finantat campania prezidentiala. Nu anticipase ca mariajul homosexual va insemna in Franta adoptie si adoptie deplina – care declanseaza imediat riscul de a pierde legatura biologica intre copil si parintii sai. Iar in Franta aceasta legatura este unica. Oamenii protesteaza pentru apararea drepturilor copiilor.

RT: A fost vorba doar de obiectia impotriva mariajului homosexual sau au existat si alte grupuri care ai deturnat miscarea impunandu-si propria agenda?

BV: Nu poate fi vorba despre asa ceva. Nu sunt membru al niciunui partid politic si nu poate fi vorba despre preluarea miscarii de catre un partid, oricare ar fi acesta. Multi dintre acesti oameni au inclinatii atat de dreapta, cat si de stanga, deci vorbim despre depasirea granitelor politice.

RT: Franta este acum cea de-a noua tara europeana care a legalizat casatoria intre persoane de acelasi sex. De ce nu puteti fi in pas cu vremurile?

BV: Ai putea pune 9 doamne la un loc si tot nu vei reusi sa creezi un bebelus. Si nu cred ca este vorba despre a fi modern, de a fi in pas cu vremurile. Trebuie sa ne gandim: viata cui este in joc aici? Ne-am gandit, am luat in considerare dreptul celei mai slabe persoane de aici – cine-i copilul? Si stiti, atunci cand un copil si-a pierdut parintii, cea mai mare dorinta a lui este probabil aceea de a fi adoptat de un barbat si o femeie. Dvs si cu mine suntem copiii unui barbat si ai unei femei iar in aceasta lege zace o mare minciuna – aceea de a-i convinge pe oameni ca in viitor vor putea fi nascuti din doi barbati sau doua femei. Iar aceasta este extrem de periculos – va deschide calea catre procrearea medicala si folosirea de mame surogat, aspecte primite de cetatenii francezi cu foarte multa ingrijorare si impotrivire.

Riscurile unor “confruntari violente” au facut ca prefectura Vendeei sa interzica orice manifestare de pe 1 iunie in favoarea sau contra legii mariajului homosexual. 

Apeluri pentru demonstratii au fost facute in aceste zile pe retele sociale si, conform prefecturii, “anumite atitudini ale celor implicati ridica temeri asupra unor confruntari violente”.Colectivul anarho-sindicalist CNT a facut apel, totusi, prin intermediul retelelor sociale, la o adunare publica impotriva “extremei drepte”, avand in vedere opozantii mariajului homosexual. 

Prefectura nu a dat, totusi, numele organizatiilor care ar fi apelat la demonstratii pro sau contra mariajului homosexual. Documentul oficial subliniaza faptul ca apelurile nu au fost inainte in mod oficial prefecturii. (…)

Pe 1 aprilie, în lunea Paștilor, Franck Talleu, un parizian tată a 6 copii, a fost reținut pe stradă, interogat la poliție și apoi amendat pentru „ținută contrară bunelor moravuri” și „organizarea unei manifestații ludice fără autorizație.”

Care a fost de fapt „crima” lui Talleu? A venit în celebra jardin du Luxembourg, un parc public foarte vizitat, împreună cu familia sa pentru a sărbători Paștele catolic, purtând un tricou imprimat cu imaginea unei familii: mama, tatăl și doi copii. Acesta este logo-ul mișcării civice „Manif pour tous”, care se opune așa-zisei căsătorii între persoane de același sex, proaspăt legiferată de guvernul socialist al președintelui Hollande.

picnicIncidentul a fost departe a de fi unul izolat, cel puțin câteva zeci de astfel de situații de cetățeni amendați sau reținuți fiind relatate în ultimele luni.

Pe jumătate în glumă, pe jumătate serios, omul nostru declara pentru Le Figaro: „Dacă doar desenul unei familii pe un tricou este contrar bunelor moravuri, ce e de făcut cu un cuplu care se plimbă pe stradă de mână cu copiii săi?”.

Văzând starea de demență în care „revoluția culturală” marxistă a reușit să arunce, după doar câteva decenii, societatea occidentală – mai ales în Europa, în SUA lupta nefiind încă încheiată – ne amintim de cuvintele profetice rostite acum un secol de G.K. Chesterton:

„Fires will be kindled to testify that two and two make four. Swords will be drawn to prove that leaves are green in summer. We shall be left defending, not only the incredible virtues and sanities of human life, but something more incredible still, this huge impossible universe which stares us in the face. We shall fight for visible prodigies as if they were invisible. We shall look on the impossible grass and the skies with a strange courage.”

Într-adevăr, afirmarea unui lucru clar ca lumina zilei – că familia înseamnă bărbat și femeie – a devenit un act de curaj în aceste „vremuri ale minciunii universale”, în care propagandiștii omnipotenți și omniprezenți ai devianței profesează din gură „toleranța” și „diversitatea” doar pentru a le reprima, în fapt. Depinde (și) de noi dacă vom permite, prin pasivitate și ignoranță, ca aceștia să fie, de aici înainte, cei care vor stabili normele societale – caz în care civilizația și temeiul său, familia, libertatea și prosperitatea economică, vor deveni, din dezideratistorie de-a dreptul.

Mitropolitul Anthim al Tesalonicului l-a acuzat pe primarul Yannis Boutaris pentru atitudinea sa fata de parada Gay Pride. Mitropolitul, opunandu-se vehement programarii paradei pe 14 si 15 iunie, a cerut tesalonicienilor sa isi tina copii departe de acest eveniment.

Mitropolitul a cerut primarului Thesalonicului sa anuleze “carnavalul”. Anthimos a aratat ca Boutaris a facut o singura concesie, cerand organizatorilor sa nu tina parada in apropierea bisericilor. 

Mitropolitul a evocat evenimentele ce au avut loc in Georgia in legatura cu aceeasi parada si sinuciderea unei persoane care se opunea legalizarii mariajului homosexual in Franta, in catedrala Notre Dame de Paris. De asemenea, el a subliniat seriozitatea situatiei, recomandand localnicilor ortodocsi sa evite orice manifestare de violenta si conflict si sa raspunda, in schimb, afirmandu-si obiectiile ferme fata de eveniment. 

In final, mitropolitul a amintit ca, recent, o delegatie a cetatenilor i-a inmanat o lista cu 19500 semnaturi ale tesalonicienilor care au reactionat fata de prezenta homosexualilor in oras si a cerut parintilor sa-si tina departe copiii de aceste “evenimente intinate si nefiresti”

Fostul ambasador al Statelor Unite la Bucursti, Michael Guest, a purtat, miercuri seara, o discutie video cu reprezentantii comunitatii LGBT (lesbian, gay, bisexual, transgender) din Romania, prezenti la sediul Ambasadei, inainte de Parada Gay, programata sa aiba loc sambata 8 iunie, la Bucuresti. Parada ar urma sa aiba loc in acest an pe bulevardul Kiseleff, intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei. Guest, primul ambasador american care si-a asumat public orientarea sexuala, a evocat momente din timpul mandatului sau la Bucuresti si i-a incurajat pe reprezentantii comunitatii LGTB sa-si asume identitatea si sa lupte pentru drepturile lor. Acestia au acuzat faptul ca sunt lipsiti de o serie de drepturi civile.

“Ati spus ca sunt multi transsexuali in Romania. Nu sunt singur ca am intalnit unul cat am fost ambasador, nu spun ca nu sunt. Imi amintesc ca, la o receptie, au venit la mine trei oameni si unul mi-a spus in soapta: suntem multi ca tine in aceasta tara, s-au retras zambind si au plecat“, a spus fostul ambasador. Michael Guest a fost intrebat cum a reactionat in calitate de ambasador la atacurile politicienilor romani. Guest a evocat cateva situatii din perioada 2001-2004, in care a fost ambasadorul Statelor Unite in Romania:

Michael Guest: Am avut probleme cu Vadim Tudor, nu mai stiu ce face azi, dar atunci in 2001 avea sprijin popular. Fusese atent sa nu ma atace cateva luni, m-a complimentat chiar pana cand a devenit clar ca nu o sa-l intalnesc. Cauta sa obtina poza dand mana cu el sa o publice in Tricolorul sau Romania Mare, nu mai stiu. Dar cand a devenit limpede ca politica Statelor Unite nu este sa avem intalniri “low level” si ca nu vom gira pe cineva cu discurs antisemit, cand a devenit clar ca nu se va intalni cu mine m-a atacat pe tema faptului ca sunt gay. A fost oribil, a publicat scrisori deschise adresandu-se cu Mihaela Guest etc.

Am mai avut unele momente stanjenitoare cu unii lideri politici si nu vreau sa-i numesc, care nu pareau confortabili sa se afiseze cu persoane openly gay. Am inteles asta, in acel moment nu cred ca era in Romania vreo oficialitate openly gay. Ar putea fi acum, desi nu cred. De obicei, momentul stanjenitor era la advocateguestinceput, dar in timp cand oamenii au vazut ca nu sunt in Romania sa promovez drepturile  gay ci sa lucrez in slujba tarii mele si sa fac acest lucru cat de inteligent si profesionist – Cand oamenii au inceput sa vada acest lucru si sa inteleaga relatiile s-au ameliorat si am fost capabil sa avem acel tip de dialog care sa ne permita sa mergem mai departe. 

(…) A fost greu pentru mine sa vin intr-un mediu in care diferentele nu sunt intelese si nu se vorbeste deschis despre orientarea sexuala. In aceasta tara s-au produs schimbari mari in ultimii 5 – 10 ani. E greu sa te ridici si sa spui ca homosexualitatea e ceva rau cand ai un fiu sau o sora, un asociat, coleg de birou sau cel mai bun prieten din copilarie (…) Multi mi-au reprosat ca ma ocup mai mult de coruptie, insa mi-a pasat si de libertatea presei. Atunci libertatea presei a fost foarte atacata in Romania
Reprezentantii comunitatii LGTB au avertizat ca Romania va modifica legea fundamentala si ca sunt initiative care propun ca definitia casatoriei sa se se refere la uniunea intre “barbat si femeie”. Fostul ambasador a amintit ca si in Statele Unite tema casatoriei intre persoane de acelasi sex este controversata si ca doar 12 state au legalizat-o.Prefer sa o numesc marriage equality”, a spus fostul ambasador. “Casatoria, a adaugat Guest, nu este doar o insitutie religioasa, ci si o institutie legala, civila iar cele doua lucruri trebuie separate”. 

Florin Buhuceanu, liderul  Accept, a amintit ca organizatia sa a avut o initiativa inca din 2008, asumata in acest an de liderul verzilor, Remus Cernea, precizand insa ca initiativa se refera la parteneriatul civil, nu la casatorie. Buhuceanu a mai spus ca in Romania si in Estul Europei se manifesta o puternica miscare impotriva homosexualilor. Reprezentantii comunitatii LGBT au evocat declaratiile fostului ministru al culturii, Puiu Hasotti, care a declarat ca “homosexualii sunt doar niste oameni bolnavi”. Hasotti a comentat astfel initiativa deputatului verzilor, Remus Cernea, privind parteneriatul civil intre persoane de acelasi sex.

Michael Guest este primul abasador american care si-a asumat public orientarea sexuala. De trei ani militeaza pentru obtinerea de drepturi egale pentru partenerii oficialilor gay din cadrul Departamentului de Stat (acces la servicii medicale, asigurari etc). Dupa 26 de ani de cariera, Guest a demisionat din serviciul diplomatic american in decembrie 2007 in semn de protest fata de tratamentul discriminatoriu la care sunt supusi partenerii homosexuali ai diplomatilor trimisi la post in alte tari. 

Este in prezent “fermierul Mike”, dupa cum singur se prezinta. Detine 16 ha de teren agricol in California, insa continua sa tina discursuri la conferinte pe tema drepturilor comunitatii LGBT si acorda consultanta unor companii care doresc sa investeasca in Europa Centrala si de Est. Este senior advisor la Council for Global Equality. A lucrat o vreme si pentru administratia Obama pe problema drepturilor comunitatii LGBT. Intre timp, s-a casatorit cu partenerul sau, Alex Nevarez, in California, unul dintre cele 12 state care au legalizat casatoriile intre persoane de acelasi sex.

De John McCormack

Joi, un subcomitet al Comitetului  Judiciar de pe langa Casa Reprezentantilor a Congresului SUA a gazduit o audiere pe marginea unui proiect de lege care ar interzice la nivel national  majoritatea avorturilor infaptuite pe durata ultimelor patru luni de sarcina. Initiatorii proiectului de lege au invocat deseori in sustinerea acestei propuneri atat procesul pentru crima intentat doctorului avortionist Kermit Gosnell, cat si declaratiile presedintelui Obama.

“Procesul lui Gosnell ne aminteste ca, atunci cand nou nascutii sunt taiati cu foarfece, ei plang si tipa si se feresc de durere” a spus Bob Goodlatte, presedintele Comitetului Judiciar, in cursul remarcilor introductive.

“Dar e nevoie doar de un moment de gandire pentru a realiza ca oriunde bebelusii sunt taiati, ei plang si tipa si se feresc de durere. Nascuti sau nu, bebelusii sunt bebelusi, si pot simti durerea la 20 de saptamani. Este timpul sa-i primim pe copilasii care pot simti durerea in randul umanitatii. Iar aceasta lege va face, in sfarsit, aceasta.”

Trent Franks, reprezentantul in Congres al statului Arizona, sustinatorul proiectului de lege si presedintele subcomitetului, a citat extensiv din discursul luiu Obama ca raspuns la masacrul din Newton. “Aceasta este prima noastra sarcina: sa avem grija de copii. E principala noastra functie. Daca nu reusim asta, nu vom reusi nimic. Asa vom fi judecati ca societate”, a spus Franks citandu-l pe Obama. “Chiar suntem pregatiti sa spunem ca suntem neputinciosi in fata unui astfel de macel? Ca politica e prea grea? Suntem pregatiti sa spunem ca o astfel de violenta care se abate asupra copiilor nostri an dupa an este cumva pretul libertatii noastre?”

Unul din martori, dr. Anthony Levatino, un obstetrician care a efectuat peste 1.200 de avorturi inainte de a fi oprit de propria trezire morala, a depus marturie in legatura cu brutalitatea inerenta procedurilor de avort intarziat pe care obisnuia sa le foloseasca.

Pe cand dr. Gosnell ucidea nou nascuti taindu-le gatul si sectionand coloana vertebrala, dr. Levantino a declarat ca procedura standard de avort in cazul sarcinilor avansate, cunoscuta sub formula “dilatare si evacuare”, include taierea in utero a membrelor unui copil aflat intr-un stadiu avansat de dezvoltare.

Dupa taierea membrelor bebelusului, a spus Levantino, “cateodata iese o fata care se uita fix la tine. Felicitari. Tocmai ati efectuat cu succes un avort de extragere de trimestrul doi tip D&E. In acest fel i-ati dat dreptul [n.n. femeii] sa aleaga.”

“Aceste proceduri sunt brutale prin natura lor”, a depus marturie Levatino. “Cazul Gosnell cred ca a adus in atentia publicului despre ce este vorba atunci cand vorbim despre avortul in aceste stadii.” Desi propunerea de interzicere a avorturilor dupa a cincea luna de sarcina include exceptii pentru cazul in care viata sau sanatatea fizica a mamei ar fi amenintata, Levatino a depus marturie ca, potrivit experientei sale, avortul intarziat nu e necesar pentru salvarea vietii mamei. Doctorul a aratat ca avorturile intarziate dureaza trei zile, pe cand nasterea se poate produce mult mai repede. Levatino a incetat sa mai efectueze avorturi dupa moartea fiicei sale, cand nu a mai suportat continuarea uciderilor. 

Opozantii proiectului legislativ au criticat absenta unei exceptii care sa permita avortul copiilor cu handicap sever. Jerrold Nadler, reprezentant in Congres din partea New York-ului, a spus ca proiectul de lege “apare a fi doar o noua lupta din razboiul republicanilor impotriva femeii”.

“Sper ca, pe langa multele preocupari pe care le vom auzi exprimate astazi fata de fetusi, vom auzi si preocupari pentru femei si familiile lor”, a spus Nadler. Nadler a adus o femeie pe nume Christy Zink pentru a depune marturie impotriva propusei legi. Zink a descris cum a facut un avort intarziat dupa ce doctorii i-au spus ca bebelusului ii lipsesc parti ale creierului si ca ar fi urmat sa sufere de leziuni daca s-ar fi nascut.

Dar opozantii au evidentiat ca nu vor doar introducerea unei exceptii in cazul eutanasiei fetale. Federatia Nationala a Avorturilor – organizatie care a stiut de “casa ororilor” a lui Gosnell dar nu a raportat autoritatilor – a emis o declaratie prin care spune ca avortul intarziat ar trebui sa fie legal cand femeilor le trebuie mai mult de 5 luni pentru a “strange fondurile necesare sau cand calatoresc distante mari pentru a avea acces la avortul de care au nevoie”. Avorturile in primul trimlestru de sarcina costa mult mai putin decat cele din al doilea sau al treilea trimestru.

“Planificarea Parentala” si Huffington Post au insistat asupra faptului ca membrii comitetului (atat democrati, cat si republicani) sunt toti barbati. Huffington Post a omis sa informeze ca doua femei, dr. Maureen Condic (Universitatea din Utah) si asistenta Jill Stanek, au depus marturie in favoarea proiectului de lege. (“Planificarea Parentala” a ignorat, de asemenea, faptul ca peste 50% din avorturile intarziate au ca victima copii de sex feminin)

*

Condic a depus marturie ca, la 18 saptamani dupa conceptie, “un fetus este foarte bine dezvoltat. Toate organele si structurile sunt complet formate. Are fata si amprente.” Stanek a remarcat ca nu exista informatii demne de incredere privind numarul total de avorturi efectuate la 20 de saptamani de la conceptie din cauza ca nu exista o obligatie in acest sens stabilita la nivel federal. Desi reprezinta un procentaj redus din totalul de avorturi, numarul avorturilor intarziate este probabil de zeci de mii pe an.

Desi nu stim cate avorturi in stadii avansate de sarcina au loc in fiecare an, stim ca Gosnell nu este singurul care a apelat la astfel de proceduri. O investigatie sub acoperire a aratat ca dr. LeRoy Carhart va efectua in Maryland avorturi “pur selective” la 28 de saptamani de sarcina. O alta investigatie a aratat ca dr. James Pendergraft va efectua avorturi inca si mai intarziate sub acoperirea exceptiei de sanatate din statul Maryland, ce se poate aplica atunci cand mama sufera de “stress si anxietate” de pe urma sarcinii. Masura discutata ieri urmareste sa puna capat acestei brutalitati extreme.

Un grup de câteva zeci de organizații non-guvernamentale creștine a remis Comisiei parlamentare care elaborează proiectul legislativ pentru revizuirea Constituției României un set de propuneri și opiniiprivitoare la acest proces de modificare a legii fundamentale. Documentul a fost elaborat în urma unor consultări extinse între organizații civice creștine importante și cuprinde propuneri de întărire a unor prevederi constituționale relevante pentru respectarea familiei și a moștenirii creștine a poporului român, dar și pentru participarea cetățenească la viața politică.

„Conștienți de însemnătatea revizuirii Constituției, organizațiile semnatare ale acestui document, ca parte a societății civile, vă roagă să luați în considerare propunerile de amendare, cu scopul adecvării legii fundamentale la tradiția și moștenirea poporului român, dar și pentru adaptarea acesteia la realitățile și împrejurările de astăzi”, se arată în scrisoarea transmisă membrilor Comisiei.

În primul rând, se solicită modificarea articolului 48 în sensul definirii exprese a căsătoriei ca fiind „uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie”. Amendamentul propus urmărește recunoașterea rolului primordial al familiei întemeiată pe căsătoria între un bărbat și o femeie, în conformitate cu tradiția românească și după standardele universal recunoscute, ca instituție esențială pentru societate și civilizație. „Considerăm că se impune această mențiune mai ales având în vedere evoluția societății românești din ultimii ani, creșterea ratei divorțului, reducerea natalității, înmulțirea familiilor destrămate, monoparentale sau sărace, toate acestea afectând copiii într-un mod ce pune în pericol viitorul României.”

Tot la articolul 48 se dorește întărirea dreptului părinților de a asigura creșterea, educarea și instruirea propriilor copii. Propunerea este motivată prin aceea că exercitarea drepturilor parentale și limitarea intervenției statului în familie, consideră semnatarii, au un efect benefic și rezultă în dezvoltarea unor generații viitoare sănătoase.

Recunoașterea prin Constituție a tradiției creștine este foarte importantă. În sensul acesta, organizațiile semnatare au propus introducerea la art. 4 a mențiunii că „baza valorilor poporului român se regăsește în tradiția creştină, pe care statul are datoria de a o proteja.” Rolul acestui amendament este acela de a recunoaşte, prin legea fundamentală a ţării, o realitate evidentă, fără a afecta în niciun fel laicitatea statului.

Un alt capitol important este acela al participării cetățenilor la viață politică, pe care semnatarii propunerilor o consideră mult prea dificilă pentru un stat democratic.

Astfel, se propune reducerea numărului necesar de semnături pentru inițiativa legislativă cetățenească la 55.000 (de la 100.000) și a celui pentru revizuirea Constituției din inițiativa cetățenilor, la 250.000 (de la 500.000). Actualele cerințe, apreciază organizațiile non-guvernamentale creștine, fac aproape imposibil de transpus în practică inițiativa legislativă cetățenească și se situează mult peste procentul impus pentru acțiunile similare la nivelul Uniunii Europene. Mai remarcăm că nu există egalitate de șanse între un grup de cetățeni și un deputat sau senator care poate propune o inițiativă legislativă singur, deși numărul de voturi cu care a fost ales cel din urmă în Parlament poate fi cu mult mai mic decât necesarul de semnături pentru o inițiativă cetățenească.

În același scop, se solicită ca propunerea de revizuire a Constituției pe calea inițiativei cetățenești să nu mai necesite adoptarea de către Parlament, ca o modalitate de a asigura, în mod nemijlocit, suveranitatea populară pentru decizii importante.

Puteți citi documentul integral aici.

Printre semnatarii scrisorii se numără Federația Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din România, Alianța Familiilor din România, Asociația pentru Apărarea Familiei și Copilului, Fundația Națională pentru Românii de Pretutindeni, Caritas etc. La formularea amendamentelor s-a ținut cont de angajamentele internaţionale ale României, iar propunerile au fost prezentate și în timpul dezbaterilor preliminare din Forumul Constituțional.

sigla

Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania/ Nr. 241, 28 mai 2013

Copii crescuti de homosexuali. Va recomandam un articol despre situatia tragica a copiilor crescuti de homosexuali (link).

In februarie, Muzeul Taranului Roman a intentionat sa ruleze un film de propaganda homosexuala. Filmul incerca sa arate, zic homosexualii, ca copiii crescuti de ei sunt bine dpdv social. Asta e fantezia care vine din Hollywood. Realitatea descrisa in articolul pe care-l recomandam e opusa.

Involutia rapida a valorilor – Lumea musulmana. Joi am discutat despre involutia rapida a valorilor intr-o tara crestina, SUA. Dar musulmanii, ei cum gandesc? Luna trecuta, agentia de sondaje de opinie Pew Research Center a publicat rezultatele unui sondaj de opinie mondial, gigant, facut in 39 de tari. Cum gandesc ei? O majoritate covarsitoare afirma ca prostitutia, homosexualitatea, sinuciderea, avortul, eutanasia si consumul de alcool sunt imorale (link).

Involutia valorilor – SUA. Un recent sondaj de opinie din SUA denota ca procentul populatiei care favorizeaza legalizarea „casatoriilor homosexuale” e stabil de cativa ani incoace, la 53%. 45% inca se opun (link).

Biserica denunta casatoriile homosexuale. Acum cateva saptamani, statul american Rhode Island a legalizat casatoriile homosexuale. Arhiepiscopul catolic de San Francisco le-a denuntat, afirmand ca ele dovedesc ca societatea a intrat in epoca “post-crestina” (link).

Irlanda spune NU casatoriilor homosexuale. Peste tot unde socialistii ajung la putere, fie legifereaza casatoriile homosexuale, fie incearca. Ultimul indiciu parvine din Irlanda, unde socialistii doresc un referendum pentru legalizarea acestor parodii. Constitutia Irlandei defineste casatoria naturala barbat-femeie. Motiunea socialistilor a fost respinsa (link).

Pornografia distruge barbatii. Pornografia distruge barbatii, afirma comentariul alaturat (link).

Indoctrinare cu homosexualitate. Luna trecuta la o scoala elementara din New York, copiilor li s-a tinut o lectie sa nu „hartuiasca” homosexualii. Parte din lectie a fost si un segment practic: fetele au fost facute sa se sarute intre ele, iar baietilor li s-a explicat cum pot sa identifice fete cu moravuri usoare. Indoctrinarea cu imoralitate merge inainte. Parintii au protestat, dar in zadar. Tribunalele nu ii iau in seama (link).

Felicitari Croatiei (I). Curtea Constitutionala a Croatiei a invalidat recent legea educatiei sexuale din Croatia. Motivul: a fost adoptata fara acordul sau consultarea parintilor (link).

Felicitari Croatiei (II). Croatia catolica intra vara asta in UE. Crestinii croati vor sa puna casatoria barbat-femeie in constitutia tarii cand inca se poate. Pentru a declansa un referendum constitutional au nevoie de semnaturi echivalente cu 10% din electoratul national. Deja au obtinut 380.000 de semnaturi, ceea ce garanteaza referendumul. Ultimul obstacol ar fi, insa, declararea constitutialitatii propusului amendament de catre Curtea Constitutionala (link).

Secularizarea Occidentului – Aparitie editoriala. O carte interesanta a fost publicata in aprilie, “How the West Really Lost God” (“Cum l-a pierdut Occidentul pe Dumnezeu”?), o carte despre secularizarea Occidentului. Cum de am ajuns aici? Cartea explica. Va recomandam o recenzie (link).

Romania – Pretuieste-ti libertatea! Libertatea e o valoarea fundamentala. Haideti sa o pretuim! In Coreea de Nord, situatia totalitara a degenerat in canibalism, conform unui articol din Candva Marea Britanie (link).

ONU face promisiuni homosexualilor. Secretarul General al ONU, Ban Ki-moon, promite homosexualilor ca va lansa o campanie globala pentru promovarea drepturilor lor (link).

Libertatea religioasa. E religia o afacere privata ori publica? Totalitarii ne spuneau ca e una privata pentru care nu era loc in spatiul public. Oare? Mai exista o alta libertate care se practica doar in privat, nu public? Nu. Sexualitatea nu mai e privita ca o chestiune privata, dar religia? (link)

Imoralitatea publica. E sexualitatea o afacere privata ori publica? Publicul spune ca ar trebui sa fie una privata. Recent, cetatenii unui cartier din Baltimore, Maryland, s-au revoltat impotriva unui „festival” al sexualitatii programat in cartierul lor. Ca urmare, festivalul a fost anulat (link).

Statul ne confisca copiii. Cui apartin copiii, intreaba articolul alaturat, parintilor biologici sau celor care au banii sa-i creasca? E o intrebare tot mai persistenta, pusa de homosexualii care nu se pot procrea, dar vor copii (link).

Copii eutanasiati – Olanda. Stiri ingrijoratoare parvin din Olanda – zeci de copii nascuti cu handicap sunt eutanasiati in Olanda (link).

Macelarul din Houston. Lunile trecute am scris despre “macelarul din Philadelphia”, doctorul Gossnel care ucidea si copii nascuti. Juriul l-a gasit vinovat de omorarea a 3 copii nascuti si l-a condamnat la inchisoare pentru trei vieti consecutive, fara posibilitatea de gratiere. Asta inseamna ca va muri in puscarie. Intre timp, un alt “macelar” a fost depistat, de data asta in Houston, Texas, doctorul Karpen. Si el avorta copii nascuti ori abia sa se nasca. Angajatele lui au facut poze si au facut publice crimele lui Karpen. In linkul alaturat puteti vedea un articol lung asupra acestui subiect, cat si poze tulburatoare, cu copii tocmai nascuti si ucisi (link).

Clonarea umana. Recent s-a anuntat ca oamenii de stiinta sunt cu “un pas mai aproape” de clonarea umana. S-a izbutit clonarea celulelor stem. Cu alte cuvinte, fiinta umana a ajuns in punctul in care poate clona parti ale corpului uman care ar putea, in final, fi asamblate ca sa formeze o noua fiinta umana. Nebunie ori un pas spre progres? Comentariul alaturat din Wall Street Journal explica semnificatia acestei descoperiri (link).

Georgia respinge marsul homosexual. In Georgia, homosexualilor li s-a permis sa faca parada, dar nu au reusit. Cei cativa zeci de homosexuali au trebuit sa fie escortati de politie afara din Tbilisi dupa ce mii de tineri au facut o contrademonstratie (link).

Candva Marea Britanie – Mai putini crestini, mai multi musulmani. Recensamantul britanic de anului trecut indica ca 1 din 10 persoane care se nasc in prezent in Marea Britanie sunt musulmani. Asta inseamna ca in scurt timp 10% din populatia Candva Marii Britanii va fi mulsulmana. Doar 59,3% dintre britanici se identifica azi ca crestini, in comparatie cu 71,7% in 2001. 5% dinpopulatie, sau 2,7 milioane este musulmana. Crestinismul britanic ar fi cunoscut un declin si mai drastic, dar a fost incetinit intr-o oarecare masura de influxul polonilor si nigerienilor catolici (link).


Categorii

Mitropolitul Anthimos al Tesalonicului, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Revizuirea constitutiei, Traduceri, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

18 Commentarii la “Familia traditionala: INAMICUL ORDINII PUBLICE/ IPS Anthim CONDAMNA PARADA GAY din Tesalonic/ Activistii LGBT din Romania pregatesc PARADA GAY la AMBASADA SUA/ Dezvaluirea procedurilor de MASACRARE a COPIIILOR NENASCUTI in Congresul SUA/ Propuneri pentru REVIZUIREA CRESTINA a Constitutiei (recomandari familie)

  1. “Ai putea pune 9 doamne la un loc si tot nu vei reusi sa creezi un bebelus. Si nu cred ca este vorba despre a fi modern, de a fi in pas cu vremurile. Trebuie sa ne gandim: viata cui este in joc aici? Ne-am gandit, am luat in considerare dreptul celei mai slabe persoane de aici – cine-i copilul? Si stiti, atunci cand un copil si-a pierdut parintii, cea mai mare dorinta a lui este probabil aceea de a fi adoptat de un barbat si o femeie. Dvs si cu mine suntem copiii unui barbat si ai unei femei iar in aceasta lege zace o mare minciuna – aceea de a-i convinge pe oameni ca in viitor vor putea fi nascuti din doi barbati sau doua femei. Iar aceasta este extrem de periculos – va deschide calea catre procrearea medicala si folosirea de mame surogat, aspecte primite de cetatenii francezi cu foarte multa ingrijorare si impotrivire”

    Chiar daca nu credinta sta la baza opozitiei, vedem ca bunul simt macar nu a disparut de tot in Europa! cel putin, pana acum, din cea latina. Pasajul de mai sus mi se pare o varianta de argument,chiar daca nu se fundamneteaza pe credinta.cel putin nu dorm in papuci si nu zic, docili:”oui,biensur!”

  2. Pingback: HOMOCRATIA INVADEAZA ROMANIA?/ "ACCEPT" organizeaza iarasi GAYFEST si MARSUL DIVERSITATII. Sau PARADA UNEI DIVERSIUNI AMERICANE?/ Casatoria homosexuala din Marea Britanie: LIDERUL ANGLICANILOR considera ca tema nu tine de credinta! - Razboi înt
  3. Pingback: ABERATIILE REVIZUIRII CONSTITUTIEI: interdictia discriminarii pe baza ORIENTARII SEXUALE, introducerea termenului de REGIUNE si respingerea CONSULTARII POPULATIEI in procesul REGIONALIZARII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  4. Pingback: GayFest 2013. FAMILIA CRESTINA – sub asediu orchestrat si inversunat, amenintata cu disparitia. “CE URMEAZA? URMEAZA COPIII NOSTRI!” -
  5. Pingback: BOMBA ATOMICA CU CEAS PUSA LA TEMELIA FAMILIEI SI A BISERICII. O noua PRIGOANA impotriva crestinilor, in Romania, incepe prin noua CONSTITUTIE dictata de lobby-ul HOMOSEXUAL? -
  6. Pingback: COPIII: folositi deja in propaganda HOMOSEXUALA de la "MARSUL DIVERSITATII"/ "Marea topaiala" a PARADEI GAY, circ "strategic" impanat cu VATAFI IMPERIALI/ Cu ce ne afecteaza CASATORIA HOMOSEXUALA? Controlul gandirii, educatie
  7. Pingback: PARADE GAY LA TEL-AVIV SI ATENA/ Sinodul Bisericii Ruse pe tema homosexualitatii si transsexualitatii/ CRIN ANTONESCU, tot in doua luntri, se spala pe maini ca Pilat: RAMANE CONTRA casatoriilor si adoptiilor homosexuale, dar NU MAI LUPTA pentru interzicer
  8. Pingback: PARADE GAY LA TEL-AVIV SI ATENA/ Sinodul Bisericii Ruse pe tema homosexualitatii si transsexualitatii/ CRIN ANTONESCU, tot in doua luntri, se spala pe maini ca Pilat: RAMANE CONTRA casatoriilor si adoptiilor homosexuale, dar NU MAI LUPTA pentru interzicer
  9. Pingback: Noua Constitutie ne va INTERZICE sa spunem ADEVARUL despre homosexualitate si SA NE APARAM COPIII, prin legitimarea “delictului” de “HOMOFOBIE”? Tavalugul NOII ORDINI MONDIALE vrea DISTRUGEREA FAMILIEI -
  10. Pingback: Pr. C-tin Sturzu despre dictatura homosexuala: "TRAIM MOMENTELE CELE MAI CUMPLITE DE DUPA 1989, DAR PUTINI SUNT CONSTIENTI. Va veni o persecutie "corectă politic", cum n-a mai cunoscut istoria României!" - Razboi întru Cuvânt - Rec
  11. Pingback: Revizuirea Constitutiei: AMENDAMENTUL PENTRU FAMILIE ELIMINAT! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  12. Pingback: Franta: prima CONDAMNARE la inchisoare a unui OPOZANT AL CASATORIILOR HOMOSEXUALE - Război întru Cuvânt
  13. Pingback: Biserica Bulgariei CONDAMNA PARADA GAY din Sofia - Recomandari
  14. Pingback: COSMAR ORWELLIAN sau INCEPUTUL IADULUI PE PAMANT: Marea Britanie REDEFINESTE termenii de SOTIE si SOT. Scotia: angajatii din sectorul public au DATORIA DE A PROMOVA casatoriile homosexuale, iar oponentii pot fi PERSECUTATI - Recomandari
  15. Pingback: SAPTAMANA AGRESIUNII HOMOSEXUALE. Lobby-ul LGBT cauta sa homosexualizeze capitala: “BUCHAREST PRIDE” – festivalul GAYFEST ce va culmina cu “traditionala” PARADA GAY - Recomandari
  16. Pingback: ONG-urile crestine protesteaza fata de asocierea numelui BUCURESTIULUI in campania de propaganda homosexuala GAY FEST/ Fostul ambasador american Michael Guest militeaza pentru CASATORIILE HOMOSEXUALE si impotriva INFLUENTEI BISERICII SI A DEFINIRII FAMILI
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare