Din nou despre FLAMINIA – bomba plutitoare si otravitoare, foarte probabil si radioactiva. CINE SUNT (I)RESPONSABILII CARE NE DISTRUG SANATATEA SI MEDIUL? Litoralul romanesc si judetul Prahova in pericol

22-05-2013 2 minute Sublinieri

Radu Tudor despre nava FLAMINIA, distrugerea grava a mediului si a sanatatii oamenilor din zona litoralului si ministrii (i)responsabili: FENECHIU si PLUMB

Jurnalistul Radu Tudor a comentat în ediţia de marţi a emisiunii “La ordinea zilei“, de la Antena 3, decizia autorităţilor române de a primi în rada portului Constanţa, spre decontaminare de deşeuri periculoase, vasul portcontainer MSC Flaminia.

Înţeleg că, potrivit avizelor oficiale, totul e în regulă cu nava asta, iar noi ne agităm de pomană. E adevărat că nici o ţară europeană nu a vrut să o primească, e adevărat că în mijlocul Atlanticului au apărut din senin două explozii la bordul navei, şi eu pot presupune că cineva a încercat să o scufunde pe fundul Oceanului Atlantic. Atât era de periculoasă, a comentat Radu Tudor la Antena 3.

Jurnalistul şi-a exprimat dezacordul faţă de “rapoartele pozitive” ale miniştrilor Mediului şi Transporturilor, adăugând că apa care va fi folosită la curăţarea containerelor va fi vărsată “undeva în apele sau în solul României“.

Doar nu pleacă cu ea în sticle şi o aruncă în Liban“, a completat Radu Tudor, făcând referire la firma libaneză care se va ocupa de această decontaminare.

Bomba toxica FLAMINIA ameninta judetul PRAHOVA…

Interlopii din Prahova, amenintari si afaceri cu deseuri toxice

  • Antena3:

Ploieştiul şi întreg judeţul Prahova – locul unde se vor vărsa deşeurile toxice din vasul-tomberon Flaminia

Ploieştiul şi judeţul Prahova au devenit în acest moment locul-ţintă pentru deşeurile toxice periculoase, pentru că la staţia de epurarea Ploieşti ar trebui să ajungă apele după decontaminarea deşeurilor de pe nava Flaminia.

Potrivit unui document al Gărzii de Mediu, deşeurile de pe nava Flaminia pot polua mediul şi afecta sănătatea, dacă nu se respectă tehnologia.

La rândul lor, reprezentanţii Protecţiei Mediului şi ai Gărzii de Mediu arată că nu se respectă legea şi deşeurile au fost deversate pe câmp.

Subiectul a fost dezbătut în ediţia de sâmbătă a emisunii Exces de putere, de la Antena 3.

Vaporul german plin cu substanţe atât de periculoase încât niciun port european nu l-a vrut a fost primit de România. Ţara noastră îşi asumă toate riscurile şi a acceptat să repare nava Flaminia.

Nava Flaminia a fost numită “bombă toxică plutitoare“, dar ce conţin exact cele 150 de containere cu substanţe periculoase nu ştie nimeni. Sau, cel puţin, nu spune nimeni. Nici măcar autorităţile române, care se pregătesc să o primească în port, cu orice risc.

Odiseea navei a început în mijlocul Atlanticului. În iulie 2012, încărcătura de la bord a luat foc. Un membru al echipajului a murit în incendiu iar altul a ajuns la spital. De ce, nu se ştie clar. Unii vorbesc chiar de substanţe radioactive.

Din acel moment, Franţa, Marea Britanie şi Olanda au refuzat să o primească pentru reparaţii. Singurii care au acceptat, într-un final, nava-cargo au fost germanii. Flaminia a stat 6 luni într-un port de apă adâncă, nefinalizat.

La final, germanii nu au vrut să păstreze nava în apele lor. Aşa a ajuns în România. La Constanţa, zeci de oameni vor munci timp de o săptămână ca să descarce nava. Vor goli şi vor spăla containerele, iar reziduurile vor fi duse la Ploieşti.

Flaminia va ajunge apoi la şantierul naval de la Mangalia, unde a fost construită în 2001 şi unde va fi, acum, reparată.

Un grup de interese de generaţie nouă face afaceri cu deşeuri în Prahova

Un grup de interese de generaţie nouă face afaceri cu deşeuri în Prahova, mai exact în Târgşorul vechi.

Informaţiile au fost prezentate în ediţia de sâmbătă a emisiunii Exces de putere, de la Antena 3.

Un grup de oameni de afaceri voiau să facă un depozit de deşeuri de produse petroliere.

Firma nu a primit toate avizele şi a făcut o dezbatere publică. Oamenii din localitate au strâns semnături împotriva proiectului, iar Garda de Mediu, atunci când a venit, a văzut că oamenii aveau dreptate.

La dezbaterea făcută de firma respectivă, au fost făcute şi presiuni asupra unor persoane din localitate care au semnat împotriva acestui constituirii acestui depozit.

Una dintre persoanele implicate în această afacere este consilier în guvernul României.

Marcel, pe numele lui real Marcel Păvăleanu Cristian, în relatări este bodyguardul lui Răzvan Alexe, angajat al firmei. În acte, este director adjunct la firma lui Alexe, S.C. Grup Cons Expert S.R.L, dar şi membru al Consiliului de Administraţie al S.C. Ploieşti Industrial Parc S.A., societate deţinută în proporţie de 100% de Consiliul Judeţean condus de Mircea Cosma.

De la începutul acestui an, Marcel este consilier de demnitar în Guvernul României, la Secretariatul General al Guvernului

flamina8

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Gazele de sist, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva Romaniei, Razboiul impotriva sanatatii, Tradatori si lichele

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “Din nou despre FLAMINIA – bomba plutitoare si otravitoare, foarte probabil si radioactiva. CINE SUNT (I)RESPONSABILII CARE NE DISTRUG SANATATEA SI MEDIUL? Litoralul romanesc si judetul Prahova in pericol

  1. Stiti ce ma intreb, eu?!

    Asa, retoric: “Ce pazesc serviciile SPECIALE?! SRI-ul, in special…chiar DORM?!”;

    -iar daca STIU/AU HABAR de ceea ce se intampla, ce fac?! Dau raportul la Guvern, asteptand – pana cand si cat?!- aprobarea/declansarea/interventia in regim de urgenta actionand deodata, cu alte organe abilitate sa faca curatenie acolo unde incepe sa miroasa gunoiul (propriu sau lasat de altii).

    Serios…chiar devine INFRICOSATOR sa mai traiesti in Romania – ce-a mai rams din ea…senzatia de CAPCANA nu ma paraseste, orice-as face, oriunde as intoace capul!

  2. nu Magda serviciile secrete o fac cu buna stiinta, in concluzie sistemul tace si face

  3. Pingback: Zeci de vagoane de tren continand AZBEST CANCERIGEN, aduse din Franta spre dezafectare, FOLOSITE PENTRU TRANSPORTUL CFR CALATORI DIN 2006 (video) - Recomandari
  4. Pingback: Pe langa Flaminia, ALTA NAVA CU DESEURI TOXICE (Volgo Balt 219) adusa in Romania, urmare a unei afaceri murdare care implica legaturi cu MAFIA ITALIANA. Portul Constanta – GROAPA DE GUNOI A EUROPEI, cu pretul sanatatii românilor? - Recomandari
  5. Pingback: NAVA FLAMINIA – deznodamant “fericit”, macar pe jumatate? - Recomandari
  6. Pingback: VASUL FLAMINIA: A INCEPUT DESCARCAREA DESEURILOR, desi nava are 14.000 TONE DESEURI IN PLUS fata de cele declarate de armatorul german, considerate “IMPORT ILEGAL” chiar de autoritatile romane! [Reportaj Romania, te iubesc - si VIDEO] - Recoma
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare