MANCAM ANTIBIOTICE SI PESTICIDE? – Ancheta “In premiera” (VIDEO) despre PERICOLUL DIN MANCAREA NOASTRA (II)

4-03-2013 1 minut Sublinieri

PERICOLUL DIN MANCAREA NOASTRA (2) – “RAU CU BUNA STIINTA” – IN PREMIERA, 3 martie 2013

În premieră: Cât de curat e business-ul cu ferme de animale în România?

Echipa emisiunii “În premieră” a realizat o anchetă pentru a afla cât de curat e business-ul cu ferme de animale, de unde se livrează carne şi lapte în pieţe şi în magazine. Concluziile au fost şocante.

Echipa emisiunii În Premieră” a prezentat o anchetă în piaţa alimentară şi în zona afacerilor ascunse care pun în pericol sănătatea noastră.

Romana Puiuleţ a plecat prin ţară, ca să vadă cât de curat e businessul cu ferme de animale, de unde se livrează carne şi lapte în pieţe şi în magazine.

A descoperit cu groază că, de fapt, nu avem idee ce punem pe masă şi că există o conspiraţie la nivel mare, privind modul în care se vând, în farmaciile veterinare, tratamentele pentru animale.

Aceste substanţe, care se injectează ilegal şi cu acceptul tacit al unor personaje aflate în conflict de interese, ajung în alimentaţie şi au urmări pe termen lung, povesteşte Carmen Avram.

Angajaţii unui laborator din Bucureşti au descoperit, anul trecut, în carnea şi laptele pe care reporterii “În Premieră” le-au dus la testare antibiotic şi două tipuri periculoase de pesticid.

La momentul acela, reporterii au fost acuzaţi că au injectat chiar ei antibioticul pentru a produce panică. Pentru a demonstra cât de gravă este situaţia, echipa “În Premieră” a demarat o anchetă de proporţii, cu scopul de a afla care sunt afacerile ascunse care se fac cu sănătatea noastră.

În România, rar poţi găsi o fermă în care animalele să nu fie îndopate toată viaţa cu medicamente. Carnea lor cu reziduuri de substanţe nocive ajunge în abator, apoi în magazine şi în final în organismul nostru, otrăvindu-ne încetul cu încetul.

Se întâmplă chiar ca, din cauza condiţiilor care nu respectă legea, porcii să devină extrem de violenţi şi să se mănânce între ei.

Câţiva investigatori occidentali au surprins, anul trecut, într-o fermă din Germania, imagini de coşmar cu ceea ce se poate întâmpla, pe timpul nopţii, între animale stresate.

Au găsit acolo porci cu răni infectate şi bucăţi din corp mâncate de ceilalţi. Mai mult, au găsit cadavre abandonate printre animalele vii.

Un imens scandal a izbucnit în Germania, acolo unde ferma respectivă exporta porcii trataţi cu antibiotic şi antidepresive pentru calmare.

carne injectata

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Alimentatia (E-uri aditivi cancerigeni), Documentare/ Reportaje, Razboiul impotriva sanatatii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “MANCAM ANTIBIOTICE SI PESTICIDE? – Ancheta “In premiera” (VIDEO) despre PERICOLUL DIN MANCAREA NOASTRA (II)

  1. Frate admin ,
    stim , deja , fiecare dintre noi , ca toate alimentele , toata hrana , este otravita la maximum . Daca cu buna stiinta sau nu , daca doar din iubire de arginti sau nu , este deja o alta discutie . Ceea ce vreau sa evidentiez este faptul ca acest tip de reportaj poate fi , daca ne gandim la contextul mai recent sau mai indepartat , o bomba cu explozie intarziata pentru tara noastra . Nu doar noi urmarim acest gen de reportaje ci si cei din afara , care DEJA asociaza o multime de grozavii cu numele Romaniei . Noi insa preferam sa o spunem apasat , chiar in acest reportaj , ca noi suntem cu mult mai rai decat oricare , ca noi otravim , ca noi indobitocim … , de parca produsele occidentalilor ar fi 100% naturale . Nu cumva ne dam singuri la gioale ? In reportajul acesta , un nene ( despre care Carmen Avram tocmai spusese cu 10 sec. inainte ca are cateva animale pe care le creste in niste conditii nu-mai-stiu-cum ) spune ceva despre cum sunt “cosmetizate” animalele in occident , spunand ca sunt indopate cu de toate , si cand trec pe hrana noastra , ajung piele si os . Cuvintele lui iti trec pe langa ureche , pentru ca ti-a ramas in creier , faptul ca nenea ala tine animalele in conditii improprii si pe retina ti se imprima formele scheletice ale unor vaci care abia se ridica de jos . Mi s-a parut o manipulare de 1 leu . Josnic !

    Manipulare ieftina mi se pare chiar ceea ce face Antena3 , televiziune a mogulului , care este presedintele de onoare a unui partid , care are mandatul agriculturii . Deci… , noi , talpa tarii , prostimea , ce sa intelegem de aici ? Ca dl. Constantin e cam varza la tema de casa ( ca tocmai i-a trecut o ciosvarta de cal pe la ureche ) sau ca ar fi bine sa ne orientam spre produsele de import , chiar daca dl. Constantin clameaza sus si tare ca a facut si-a dres cu promovarea produselor romanesti in super-hiper-extra market-uri ? Daca imi vei argumenta ca difuzarea unui asemenea reportaj pe A3 este tocmai expresia independentei acestei televiziuni , o sa replic doar atat : nici tu , frate admin , nu crezi asta .

    Iti mai dau un exemplu de manipulare josnica pe care am dedus-o din reportajul de aseara : combinarea subiectului ce face obiectul acestui post , cu reportajul despre Sfintii inchisorilor . Cu alte cuvinte : dragi telespectatori crestini , credeti-ma pe cuvant , ca spun adevarul si doar adevarul si , uite , am habar si de un pic de ortodoxie ( chiar daca nepomenita ) .
    Nu stiu de ce ( poate si dintr-o ispita de-a intunecatului ) , dar cand aud de Carmen Avram , incep sa o asociez cu Cineva ( nu spui cine !) din gasca portocalie , unul chel , cu probleme la privire , cu multe probleme la pahare si atatstapanitorul hahaielilor , care arunca cu rahat in tarisoara asta si-n cetatenii ei , de cate ori are prilejul . Stiu , Carmen Avram a vrut sa evidentieze MAFIA din ANSVSVA , complicitatea criminala a inspectorilor , imposibilitatea de ” a lupta cu sistemul ” ( cam asta reiesea din plangaceala celui de la Constanta ) , dar , din pacate , nu i-a iesit delor , BA DIN CONTRA . ( Trist e ca nu e la prima tentativa , dar asta a fost mult prea evidenta ) .

  2. Traim isteria vacii cabaline, o replica tarzie dar eficace a vacii nebune de acum un deceniu.

    Urmeaza porcul antibiotratat si gaina gripata..toate in functie de cum bate vantul. De asta, si de asta, e atat de binevenita vremea postului.

    Parerea mea.

  3. Rezistenta la antibiotice este deja o realitate, emisiunea este execelenta, dar nu strica sa dea si pe la un spital sa intrebe doctorii cum se patimesc sa trateze pacientii si nu mai pot sa puna baza pe antibioticele normale.

    Cant tata era in spital, am asistat cum mai toti bolnavii faceau infectie urinara de la sondele inserate in timpul operatiei si degeaba luau mai apoi antibiotice pentru ca nu aveau efect. Tata a luat preventiv, si degeaba, a tras cateva saptamani de infectie pana cand s-a vindecat singura.

    Am prieteni cu copii care deja trec direct la cele mai puternice antibiotice, cele slabe nu mai au nici un efect. E adevarat insa ca acum si parintii cam abuzeaza unii si nu ii lasa sa faca pic de temperatura.

    Documentarul este insa unul foarte bun, este in primul rand reportaj – un gen pe cale de disparitie in Romania si merita apreciat pentru curajul si profesionalismul cu care a fost realizat – chiar daca este o televiziune a unui mogul. In mod normal astfel de reportaje ar trebui sa avem destul de des, dar putine au mai ramas televiziunile care chiar fac reportaje, majoritatea au fost “infectate” de cancan si crazy-talk-show.

  4. Pingback: SCANDALURI ALIMENTARE in serie cu produsele romanesti din EUROPA. RAZBOI COMERCIAL IMPOTRIVA INDUSTRIEI ALIMENTARE NATIONALE? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  5. Pingback: PACALEALA MEZELURILOR "TRADITIONALE", "NATURALE" - intre pervertirea gustului si perversiunea marketingului ( Reportaj "Romania, te iubesc", VIDEO) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Pingback: Ancheta "In premiera": SISTEMUL CONTRAATACA. Cum sunt persecutati si redusi la tacere putinii oameni care au spus adevarul despre ANIMALELE INDOPATE CU ANTIBIOTICE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: Nu hrani cancerul! - DR. PAVEL CHIRILA - CONFERINTA DESPRE ALIMENTATIE SI STILUL DE VIATA SANATOS/ BOLNAV (video)/ Ce sa mancam in Post?/ SAREA IN EXCES UCIDE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  8. Pingback: CUM SUNTEM MINTITI ZILNIC, LA SUPERMARKET, despre alimentele "sanatoase" pe care le cumparam - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  9. Pingback: Uniunea Europeana, Initium, E-urile si EXPLOZIA CANCERULUI. Cate kilograme de E-uri mancam pe zi? Ce spune SOTIA PREMIERULUI despre INTERESELE CARE NE FAC COBAI ALIMENTARI - Recomandari
  10. Pingback: Prof. Mencinicopschi (video) despre IMBOLNAVIREA “PROGRAMATA” PRIN ALIMENTATIE SI PRIN STILUL DE VIATA. Marketingul alimentar perverteste si ucide incet, dar sigur/ DE CE A EXPLODAT CANCERUL (de colon, de san, de col uterin) SI CUM SE POATE PR
  11. Pingback: GENOCID PENTRU PROFIT. Cum ne otraveste INDUSTRIA ALIMENTARA - Recomandari
  12. Pingback: Cu ce ne mai hranim: CARNE si LAPTE cu ANTIBIOTICE - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare