Blogul ActiveWatch ataca Razboi intru Cuvant: “VREAU RAZBOI, FARA SCRUPULE, FARA MILA”. Revista băsistă Kamikaze: “SOLUTIA CU CRESTINII HOMOFOBI: VIOLENTA, NU ARGUMENTE!”

23-02-2013 9 minute Sublinieri

DEZLANTUIRE DE URA SI INTOLERANTA FATISA A AGENTILOR ANTIORTODOCSI AI “TOLERANTEI”

activewatch

Nota noastra:

Redam mai jos, integral si ne-editat, doua articole. Unul de pe blogul ActiveWatch, semnat de Cornel Vîlcu, si unul din Revista Kamikaze, semnat de Andrei Manțog.

Primul semnatar face si ceva politica, pe langa atacul sau anticrestin, amestecand chestiunea ICR-Andrei Marga cu chestiunea MTR si propaganda homosexuala. Atat articolul sau, cat si al lui Manțog, sunt exemple clare ca, pentru acesti oameni, crestinii sunt sub-oameni. Cu crestinii, toleranta nu este permisa, ci chiar contraindicata. Cu ei trebuie purtat, asa cum spune Vîlcu, ”un razboi”, ”fara mila si fara scrupule”. Sau, cum spune Manțog, ei trebuie pur si simplu BATUTI. 

Pentru a face o comparatie, nu veti gasi vreodata, in randurile pe care le-am scris noi de cand avem acest site, asemenea indemnuri, nici in gluma, nici metaforic. Nici despre homosexuali, nici despre activistii gay, despre nimeni si nimic nu am scris si nici indemnat la o asemenea atitudine. Singurul lucru pe care l-am propus a fost marturisirea unei atitudini crestine asupra provocarilor noii lumi care sta sa se nasca. Bineinteles ca Vîlcu nu se refera explicit la violenta fizica, asa cum o face editorialistul de la Kamikaze, insa principiul este limpede exprimat si el poate justifica, la o adica, si o represiune a crestinilor pentru luari de pozitie publice. Pe scurt, ideea este de a evacua prezenta crestina din cetate

In speta de fata, ”pacatul” nostru a fost o postare in care am afirmat (prin titlu, fara comentariu) ca Ambasada SUA santajeaza autoritatile romane cu Raportul despre drepturile omului al Departamentului de Stat. Pentru cine stie cat de cat uzantele diplomatice, cand Ambasada SUA mentioneaza oficial Raportul fata de un eveniment din tara-gazda, atunci mesajul e extrem de clar si de explicit. Si, in viziunea noastra, un santaj: ori rezolvati problema, ori vom mentiona in Raport. Se numeste colonialism cultural sau hegemonie culturala si s-a practicat si in tari ca Rep. Moldova sau Nigeria.

O asemenea gandire, a unui razboi ”fara scrupule si fara mila”, am mai intalnit doar la extremistii nationalisti sau ortodoxisti, cu care am avut atat de furca, dupa cum cititorii acestui site stiu (si tot de la astfel de specimene am fost amenintati cu bataia). Doar acolo mai era gandirea aceasta diabolica a renuntarii la orice scrupul si a folosirii oricaror mijloace pentru ca, nu-i asa, scopul nobil le justifica. Si aceasta asemanare de familie este explicabila tocmai pentru ca avem de-a face cu acelasi fenomen: extremism intolerant, agresiv, care vede dusmani peste tot, care vrea razboi, care vrea sa puna pumnul in gura, sa interzica libertatea de exprimare, sa distruga. 

In unele tari cu ceva mai multa experienta in democratie, mai este valabil un dicton (si acolo pe cale de disparitie din cauza corectitudinii politice) ce este folosit atunci cand e vorba despre o confruntare de idei diferite, ireconciliabile: nu sunt de acord cu tine, dar ma voi lupta pentru dreptul tau de a te exprima. Este ceva ce lumea noua nu va mai tolera. Toti cei care au ceva de zis a contre-courent trebuie redusi la tacere. Si cat de ironic suna, langa articolul bezbojnic de pe ActiveWatch, anuntul acesta: Dacă ți-a fost încălcată libertatea de exprimare, scrie-ne la freeex@activewatch.ro!

Poate ca vajnicul, viteazul de la Kamikaze abia asteapta sa “argumenteze” niste scatoalce si doamnei Silvia Radu, nu? Ce atatea scrupule si de unde atata mila, la o adica? Trebuie domnule “argumentati” bine cu pumnul si  oameni cu parul alb ca alde Sorin Dumitrescu si femei, si oricine indrazneste, in general, sa ne stea in cale sau sa deschida gura.

Acestia sunt aparatorii democratiei, ai statului de drept, ai libertatilor si ai tolerantei. Animati de ura. Nu toti din aceste ONG-uri sunt astfel, insa, dupa cum s-a putut vedea in deversarea de jeg uman din aceste zile (vezi editorialele de pe blogurile Adevarul, spre exemplu, vezi cum, sub pretextul “nobilei cauze a gay-ilor”, cu crestinii sunt permise orice jigniri, orice insulte, orice bataie de joc), sunt multi, foarte multi. Ura aceasta intensa, care defineste o atitudine CRESTINA (atentie, nu o atitudine de dreapta, nu una nationalista, ci una CRESTINA) drept extremism, habotnicie, homofobie etc., arata ca, la o adica, roadele pentru o noua campanie stalinista impotriva Bisericii ar fi coapte. Mai lipsesc doar imprejurarile si timpul pentru ca acesti propovaduitori ai ”domniei knutului sa treaca si la fapte, depasind stadiul vorbelor.

Oamenii astia nu inteleg si nici nu vor sa inteleaga faptul ca nu poti fi si crestin si “homofil”, asa cum spunea si doamna Silvia Radu. Cine e crestin adevarat, este nu pentru ca s-a nascut intr-o societate crestina sau pentru ca are parintii crestini, sau pentru ca ”asa a apucat” dar iata, acum se schimba vremurile. Cine este crestin este pentru ca crede in Sfintele Scripturi, in Sfanta Traditie si in Parintii Bisericii. A crede altfel inseamna a nu mai crede. A pretinde crestinului sa accepte homosexualitatea inseamna a-i pretinde sa nu mai existe. 

Voua ce impresie va produc cele doua articole?

PS: C. Vîlcu ne mai improasca niste insulte in fata si pentru o masura de siguranta tehnica pe care ne-am luat-o pentru a impiedica obiceiul prost de a fi copiate materialele de pe siteul nostru pe blogurile altora. Acesta este motivul pentru care am recurs la masura tehnica standard ce o aplica si alte siteuri de stiri, avand in vedere ca exista numeroase bloguri ce pur si simplu copiau integral materialele noastre, fara sa dea sursa, fara sa modifice macar titlul.

kamikaze

Război întru cuvânt

Aşa se numeşte un site de spiritualitate ortodoxă, care din păcate găzduieşte şi o literatură pe care n-aş putea-o numi altfel decât para-creştină, cam în sensul în care există grupări paramilitare. Nişte texte cu un damf spiritualist şi o voinţă de monopol asupra gândirii de-a dreptul sufocante, scrise de personalităţi într-atât de cuprinse de propria lor importanţă, încât există un mic script care, în clipa când vrei să dai copyunei bucăţele de text, pentru citare/ comentare pe undeva, te previne că eşti obligat să precizezi, cu claritate, sursa. Simplă procedură anti-plagiat? din punctul meu de vedere, ca om obişnuit cu practica destul de riguroasă a trimiterii ştiinţifice, nu despre asta e vorba – ci despre megalomanie amestecată cu paranoia. Domnii autori se feresc, chipurile, de… scoaterea din context, de greşita interpretare, de manipularea ideilor domniilor-lor – uitând că asta e, la urma-urmelor, esenţa umanului, a culturii şi în cele din urmă chiar a raţionalităţii sociale: o perpetuă de- şi recontextualizare, un perpetuu dialog, pe cât posibil egal, al inteligenţelor şi poziţiilor.

Nici mie nu-mi displace (poate cu excepţia prea noiceanului ‚întru’, un pic caraghios pentru 2013) această sintagmă care vine de la Steinhardt, aşa că da, o voi folosi: sunt de acord că trebuie făcut război pentru cuvinte, pentru limbajul cel mai bun, cel mai folositor, cel mai viu. Şi tocmai de aceea, cred că trebuie să ducem o luptă sprintenă şi inventivă împotriva îngropătorilor limbii, printre care autorii menţionatelor texte ocupă locul de frunte.

„Ontologică care”, sau limbajul-de-lemn pietrificat

Poate exista ceva mai rău decât limba lăsată moştenire de comunism, sau decâtnewspeak-ul (vai, din păcate atât de vechi! al) politicienilor convertiţi la capitalism? Dacă aveaţi impresia că nu, iată un fragment din articolul, vai! (al) academicianului Sorin Dumitrescu: „… de ce a ţinut morţiş acest grup de băştinaşi şi băştinaşe gay să vină tocmai aici, într-un loc incompatibil cu orientarea lor, să violeze arhetipul ancestral al unui întreg popor, propagând mediatic o derivă ontologică care ne-a costat Potopul! /…/ După 30 de ani şi mai bine, schimbat-au buldozerele cu gay! // Creştini, treziţi-vă şi apăraţi definiţia României în ochii lui Dumnezeu! Popor român, lasă Piaţa Universităţii unde e şi apără-ţi grabnic dăinuirea şi Modelul umanităţii tale specifice! Ia seama, acum sublima Piaţă s-a mutat la M.Ţ.R.”

Am să las la o parte, intenţionat, aberaţiile de conţinut ale textului – cu care vă invit din nou a vă delecta urmând acest link – şi să ne concentrăm asupra formei. Pe bune, „schimbat-au buldozerele cu gay?” Ce e cu inversiunea asta arhaizantă lângă neologismul buldozer şi ultraneologismul gay? Cine a scris lucrurile astea, Dosoftei, Miron Costin, Miron Cozma, Marinela Niţu? Iar mai sus: „să violeze arhetipul ancestral”? O derivă ontologică al cărei cost (cu scuzele de rigoare, n-am mai citat literal) a fost Potopul? Veţi spune că aici avem de-a face cu mai-mult-decât-limba-de-piatră a unui neoortodoxism care, la nivelul gândirii, n-a depăşit nicicând Evul Mediu. Că nu e vorba, aşadar, de limbaj, ci de idei. Ei bine, toată cunoaşterea şi toată experienţa mea profesională de lingvist şi semiotician îmi spun că acestea două, limba şi gândirea, nu pot fi despărţite şi că nimic nu poate fi mai păcătos decât această spoială-de-cultură-tradiţionalistă pe care aceşti, n-o să mă feresc de cuvânt, antiintelectuali o aruncă peste ideile lor vorbind, vezi Doamne! ca-n biserică.

Şi când spun: antiintelectuali, spun: agenţi, habar n-am cât de conştienţi, fiindcă mie îmi par a se situa la limitele clinicului, ai îngropării totului, idei şi vorbe de-a valma, în climatul mental al unor vremuri demult apuse. Când spun: antiintelectualism, spun: ucidere, nu ştiu dacă deliberată sau din simplă prostie, a oricărei, şi voi repeta o vorbă folosită mai sus, sprinteneli a minţii, a oricărei sclipiri şi a oricărei diferenţe. Adică a însuşi sensului intelectualităţii.

Nişte dementori

Asta zic eu că sunt oamenii ăştia. Nişte… imbecilizatori ai poporului, în numele românismului ancestral – el însuşi un concept contradictoriu, fiindcă însăşi ideea de românime pe care se sprijină ei, întinzând-o până la Traian şi Decebal, provine în cel mai bun caz de la început de secol XIX.

Cum? Dementori? Un cuvânt din seria Harry Potter, pentru a-i caracteriza pe apărătorii aproape-sodomizatului arhetip al altfel-atât–de-purului-ţăran român? (Fiindcă, da, nu-mi pot reprima imaginea arhicetăţeanului naţional, această damzelle in distress, alergat[ă] prin muzeu de homsexuali şi lesbience, şi a Noii Drepte apărându-i, cu fluturări de tricolor şi intonări mantrice ale imnului naţional, arhetipal-virginalul dos.) Cum e posibil aşa ceva?

Unde eşti tu, Potopule, cum de-i permiţi lui Vîlcu să ‚bată’ astfel de lucruri pe mârşava-i tastatură?

Fapt e, însă, că în momentul scrierii acestor rânduri, afară e mult soare şi bine. Ba chiar la, vorba aia, fereastruica-mi cântă, a primăvară, nişte păsărele. Probabil, Apocalipsa e prinsă cu treburi pe undeva – dar cine ştie, poate o să mă trăsnească atunci când voi apăsa butonul send, iar atunci nici unul dintre voi, cititorii, nu va mai trebui să îndure această mârşăvie.

————————————-

Normalitate-de-balamuc

Aparent fără o legătură directă, la un alt ‚capăt’ (dintre cele multe, ca la balauri, ale Noii culturi USL-iste) al spectrului comportamental, găsim un comunicat al Institutului Cultural Român, semnat de Andrei Marga, privitor tocmai la „intrarea în normal”. Aici, stilul nu mai e nici pe departe atât de deşănţat ca în textul citat anterior; avem de-a face doar cu multe vorbe fără fond, cu multe acuze lansate în vânt, fără a nominaliza vinovaţii sau culpele lor concrete, în fine, cu numeroase (şi groase) laude-de-sine ale actualului şef al instituţiei.

Cu alte cuvinte, dacă în celălalt caz aici-prezentat era suficient să vezi sau să auzi limba în care se exprimă totul, ca să înţelegi cât de gravă e situaţia, dincoace e nevoie de o cunoaştere prealabilă. Iar pe aceasta nu o deţine foarte multă lume – e nevoie să fi lucrat în UBB sau măcar în colaborare cu această universitate ca să recunoşti… simptomele. E nevoie să fi citit (cum am făcut-o, mulţi, cu tot mai mare stupoare în ultimii ani) un odios ‚organ de presă’ intern acestei instituţii clujene, numit Buletinul Informativ al Universităţii, ca să recunoşti ce se petrece acum la ICR.

Acest Buletin Informativ a fost un soi de ziar de propagandă, aproape auterotică, margiană, în care ex-rectorul clujean îşi publica, printre diverse decizii mai mult sau mai puţin aberante ale conducerii universitare, toate scrisorelele de salut, simpatie sau, hai să zicem, admiraţie din partea te-miri-cărei-personalităţi. În care Marga se războia (adesea nu sub semnătură proprie, ci sub cea a administraţiei sau senatului universitar), într-un stil pe zi ce trece mai isteric-ilogic-agramat, cu oricine îndrăznea, privitor la un aspect sau altul, să-l contrazică. Astfel, o singură răsfoire a Buletinului Informativ devenise mai mult decât suficientă ca să te facă, mai ales dacă veneai, inocent, din afară, să te întrebi dacă nu cumva Universitatea „Babeş-Bolyai” e un ospiciu în care nebunii au dat o eficientă lovitură-de-stat.

Ei bine, cam aşa încep să arate ICR-ul şi comunicatele sale. Încă nu e perfect vizibil acest lucru… dar, fiţi siguri, va fi. Presupun că încă mai sunt acolo oameni care să-i corecteze, măcar gramatical, şi poate chiar să-i tempereze un pic textele ‚marelui Conducător’. Dar în cele din urmă „personalitatea” acestuia se va impune, şi vom putea admira, curând, cu toţii adevărata… statură a lui Andrei Marga, înţelegând că nimic nu poate fi mai periculos decât ceea ce domnia-sa numeşte „normalitate”.

————————————

O concluzie la aceste două ‚poveşti’? Am să încerc să fiu cât pot de scurt şi explicit: e o greşeală să credem că atâta inteligenţă câtă am cunoscut, atâta creativitate câtă am arătat, atâta capacitate de dialog şi toleranţă câtă aveam, să zicem, în Anul Domnului 2012, sunt bunuri câştigate, valide în şi prin ele însele, care nu mai trebuie afirmate sau apărate. Pentru că viaţa culturii, spiritul ei viu, neliniştit, prin definiţie liber, pot fi şi sunt ameninţate de către astfel de oameni şi astfel de instituţii. Şi atunci, ca să închei, spun: cred în război. Vreau război, voi face război pentru toate aceste lucruri, şi nimeni n-o să mi le poată lua, oricât sprijin… politic ar avea.

Sunt convins că şi voi aţi făcut, faceţi şi veţi face la fel. Aici am vrut doar să vă arăt cu degetul două tipuri, foarte pregnante printre numeroasele posibile, de duşmani. Adăugând că, oricât de adormitor-demobilizatoare (pentru noi) ar fi multe dintre prostiile pe care le debitează, în relaţie cu ei şi, mai ales, cu puterea lor nu trebuie să avem nici scrupule, nici milă.

Sigur că cre(ș)tinii (îmi pare rău, foarte slabă găselnița, dar practic nu pot să n-o fac) care au oprit proiecția aia de la MȚR sunt foarte proști. De fapt, asta e și ideea. Oare gheii și militanții pentru toleranță își dau seama cât de proști sunt adversarii lor? Băi, sunt prea proști, zău! Sunt bătuți în cap. Iar când începi să te contrazici argumentat cu oameni bătuți în cap, e clar că și tu ai o mică problemă. Nu știți dictonul ăla ieftin pe care îl afișau corporatiștii șmecherași prin birouri? ”Nu te contrazice niciodată cu un prost. Oamenii s-ar putea să nu se sesizeze diferența dintre voi”.

Asta e problema gheiuților din presă și din societatea civilă, așadar. Mi s-a părut că nici ei nu debordează de inteligență. Am citit ieri niște lamentări absolut grețoase ale taberei dosnice. Și nu mă scârbesc gheii, sexualmente vorbind. Mă scârbesc gheii comportamentali, în sensul de fătălăi. Să fim ghei, ok, e treaba fiecăruia pe ce pune gura, dar dacă avem coaie, hai să fim niște ghei bărbați, zic! Numai niște fătălăi pot reacționa atât de ofensați la o acțiune a unor țărănoi. Ce să-ți spun, le invocă toleranța lui Dumnezeu și fac apel la sentimentele lor paterne! Hahaha! Gheilor, voi glumiți?! Ăștia nu înțeleg nimic nici din ideea de divinitate, nici din aia de paternitate, nu v-ați uitat cum arată sau cum scriu? Faptul că voi le expuneți chestii pe care orice om normal le-ar considera evidente vă descalifică, zău. Știți ce trebuia să faceți când s-a întâmplat golănia de la proiecție? Să-i jucați în picioare.

Uite, eu am doi colegi care, întâmplător, i-au bătut pe frații Roncea până le-au schimbat zodia în urma unei neînțelegeri de natură intelectuală. I-au bătut la propriu, zic, nu bătăi în dialog, ci picioare și pumni în cap. Nu știu dacă mai găsesc filmările (făcute de victime), dar mă credeți pe cuvânt. E drept, ai mei au fost pe la poliție vreo două zile după, dar uite c-au scăpat de rigorile legii și acum toată redacția se mândrește cu ei. Mai mult decât atât, frații Roncea au înțeles ideea. Dacă s-ar fi chinuit să le explice că se înșală și că ideile lor sunt invalide în niște texte afectate și deștepte, sigur n-ar fi reușit nici până azi să-i convingă (și întâmplarea să tot fie de vreo trei ani vechime).

Chiar așa, nu mai avem un poponar care să dea bine cu pumnul în țara asta? Hai, că deja m-ați enervat. Nu vă e rușine, mă?! Sunt pline sălile de forță de voi, mâncați sănătos, sunteți eco, stau să crape tricourile transparente pe voi, aveți nu-știu-câți traineri și nutriționiști, dar când vine vorba să vină niște umflați cu cruci și steaguri peste voi, voi vă retrageți într-un colț și huiduiți anemic, după care vă refugiați într-un internet cafe și-i combateți nemilos pe bloguri? Hai, nu vă trimitem noi doi băieți? Două-trei încleștări ideatice și facem din fanaticii religioși cei mai toleranți oameni din țară. E și greu să fii intolerant când mai vezi doar cu un ochi, și cu ăla așa, prin ceață.

PS – am văzut că niște lezbience (le numesc așa generic, femeile or fi heterosexuale, nu știu și nu mă interesează) au luat chestiunea în propriile mâini nedate cu ojă și au vandalizat, acum două nopți, niște afișe ale intoleranților de prin oraș. Ei, ăsta e un început! Cu karata nu știu cumva doamnele să presteze? Poate le mai spală onoarea colegilor lor care au făcut mușchi doar ca să stea hainele alea pretențioase bine pe ei.

*


Categorii

Homosexualitate, Muzeul Taranului Roman, Opinii, analize, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

117 Commentarii la “Blogul ActiveWatch ataca Razboi intru Cuvant: “VREAU RAZBOI, FARA SCRUPULE, FARA MILA”. Revista băsistă Kamikaze: “SOLUTIA CU CRESTINII HOMOFOBI: VIOLENTA, NU ARGUMENTE!”

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 3 / 3 >>

  1. @admin
    Faceti treaba buna altfel nu s-ar fi aprins asa de tare cel rau! Daca nu ati fi postat articolele nu as fi stiut cat de mult suntem urati noi crestinii! Stiam ca cel rau ne uraste dar nu am crezut ca manevreaza cu atata putere oameni ce se pretind, culmea!, intelectuali! Sigur si-au dat seama ca ceea ce faceti este de folos crestinilor altfel ati fi fost ignorati! Tocmai de aceea trebuie sa continuati. Bine a spus Vela Gheorghe ca nu-i stiti pe toti cei care va citesc. Eu sunt convinsa ca sunt foarte multi chiar daca sunt smeriti si nu trimit comentarii! Eu va marturisesc ca de foarte multe ori nici nu caut alta sursa pentru stiri. Ma multumesc cu ceea ce citesc aici pentru ca in felul acesta nu risc sa ma murdaresc. Este adevarat ca cele doua articole au fost murdare dar este bine sa stim cum suntem perceputi sau cum vom ajunge sa fim perceputi (pentru ca aceasta este imaginea pe care vor sa ne-o faureasca). Oricum nu trebuie sa ne intereseze cum ne vede lumea ci cum ne vede Dumnezeu!

  2. Nu-i riguros exact că “după 30 de ani şi mai bine, schimbat-au buldozerele cu gay”, cum spune “neconvingătorul”,”ultraortodoxul” S. Dumitrescu.

    Buldozerele n-au operat decît indirect în plan simbolic (ca demonstraţie de forţă anticreştină, aşa cum, de pildă, s-a petrecut în URSS); altfel nu s-ar mai fi făcut uriaşul efort de “translatare” a unor biserici. Demolările au ţinut exclusiv de planul (practic) de sistematizare urbană; s-a demolat acolo unde nu s-a putut muta. Totuşi, au apărut şosele, grădiniţe, blocuri. Nu spun că e bine, spun că măcar s-a pus ceva nenociv/neutru în loc. În replică, tot atunci, s-au construit (aproape) nestingherit alte sute de biserici în ţară. Buldozerul şi-a spălat păcatul într-un fel.
    Atacul pidosnicesc e orientat însă strict simbolic. Dacă buldozerul urmărea o sistematizare urbană, gheiul vizează o sistematizare umană; o destructurare şi o realcătuire a sufletului românesc (în cazul nostru). Ce-i mai rău?
    De aceea, să nu-l vorbim prea de rău pe mătăhălosul utilaj; azi îmi pare inocent. Oricum mai inocent decît ecumenismul, decît Remus Cernea, Activoaci, ACCEPT, Lazlo Tocheş, marţafoii de la camicaţe,institutul elivizel, mungiii şi tizmănenii cu care-am fost blestemaţi parcă, sau decît ambasada SUA la Bucureşti. Ce-ar pune, aşadar, gheiul în locul “terenului” pe care-l vrea degajat? Nu mai adaug nimic.
    Aşa că, Sorin Dumitrescu, mai bine să ne aducem aminte cu tandreţe de buldozer! Trăim vremi per-verse…

    PS
    Apropo, ce credeţi, azi, dacă o plănuită autostradă ar fi incomodată de o biserică, s-ar modifica planul autostrăzii, sau se va demola biserica? Vă spun eu: nu se va schimba planul. Parohienii? Păi parohienii vor face ce ştiu ei mai bine; ce-au făcut şi ieri. Vor bombăni. Atît.

  3. Pingback: Reteaua Nationala a Muzeelor IL SUSTINE PE DIRECTORUL MTR PRO-GAY NITULESCU. Angajatii Muzeului Taranului Roman, obligati LA DELATIUNI! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  4. Pingback: "PERVERSII". Alte reactii editoriale fata de AGRESIUNEA LOBBY-ului HOMOSEXUAL/ "Parteneriatul strategic" cu SUA&UE = AGENDA GAY si JAFUL NATIONAL - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  5. Pingback: ActiveWatch vs. Razbointrucuvant (II). CORNEL VILCU insista in atacarea FLAGRANT NECINSTITA SI DIVERSIONISTA a siteului nostru, folosind CLASICA STRATEGIE A STIGMATIZARII TOTALITARE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Apropo:

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2009/12/07/60_de_ani_de_la_inceperea_patimilor_reeducarii_din_inchisoarea_pitesti/

    Ceea ce a făcut din reeducare un fenomen şi mai dur, a fost faptul că mulţi din cei care au trecut prin ea, se considerau ajunşi în iad, din pricina faptului că torturile erau astfel aplicate încât nu se murea de la prima bătaie, astfel încât nimeni nu ştia cât va dura acest tratament. Fiecare probabil se gândea dacă va putea să reziste atât cât a fost condamnat. Mai mult, în urma unor incidente, autorităţile vor lua măsuri pentru ca deţinuţii să nu se mai poată sinucide. De altfel, pe frontispiciul închisorii exista o pancartă pe care scria: PENTRU DUŞMANII POPORULUI NU EXISTĂ NICI MILĂ, NICI ÎNDURARE.

  7. Pingback: TERORISMUL INTELECTUAL, batalia cuvintelor si STRATEGIA STIGMATIZARII oponentilor prozelitismului homosexual: ”Homofobul este fascistul de azi” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  8. Pingback: "MAI SUNTEM VREDNICI DE UN MUZEU NATIONAL?" Reactie a oamenilor de cultura fata de "totalitarismul ideologic" al propagandei homosexuale de la MUZEUL TARANULUI ROMAN - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  9. Pingback: Iulian Capsali in Familia Ortodoxa si Costion Nicolescu in Ziarul Lumina despre AGRESIUNEA LGBT de la Muzeul Taranului Roman. "ASTAZI ASISTAM LA APOSTAZIA DE BUNAVOIE A OAMENILOR" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  10. Pingback: Parintele grec ELPIDIE: "Va cer sa va rugati toti impreuna, sa faceti un lant al rugaciunii... Sa nu va speriati cand veti vedea ca se vor aprinde focuri in jurul Greciei, ca vor fi linsati oameni politici si state se vor prabusi" - Razboi într
  11. Pingback: Ce se ascunde sub agenda casatoriilor homosexuale: TIRANIA BIOPOLITICA, DISTRUGEREA FAMILIEI SI CONTROLUL REPRODUCERII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  12. Pingback: BLASFEMIE: Obama invoca "binecuvantarea Domnului" asupra PLANNED PARENTHOOD, mizerabila cloaca a AVORTURILOR/ Casatoriile gay si DESPOTISMUL CONFORMISMULUI/ Franta: ACT FINAL in legalizarea URACIUNII GAY/ Brazilia: inca o tara cucerita de VALUL
  13. Pingback: BOMBA ATOMICA CU CEAS PUSA LA TEMELIA FAMILIEI SI A BISERICII. O noua PRIGOANA impotriva crestinilor, in Romania, incepe prin noua CONSTITUTIE dictata de lobby-ul HOMOSEXUAL? -
  14. Pingback: REVIZUIREA CONSTITUTIEI. RASTURNARI DE SITUATIE HALUCINANTE. Aprobarea amendamentului ce consfinteste FAMILIA CRESTINA, preambul ce evoca ROLUL BISERICII, dar si crearea cadrului pentru LIMITAREA LIBERTATII DE EXPRIMARE - Razboi întru Cuvânt - Recomanda
  15. Pingback: Ponta si activistii anticrestini preseaza puternic pentru A NU INTRODUCE IN CONSTITUTIE DEFINITIA FAMILIEI NORMALE. Antonescu accepta ca AMENDAMENTUL ANTI-GAY POATE FI RESUPUS LA VOT! (video) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  16. Pingback: Definirea explicita a familiei in Constitutie inseamna ”CANALIZAREA URII” pentru seful CNCD. ROMANIA, SANTAJATA CU RAPORTUL DE TARA AL SUA SI CU "FAMILIILE POLITICE EUROPENE"/ Plagiatorul Ponta nu vrea sa facem COPY-PASTE dupa UNGARIA CONSER
  17. Pingback: Pr. C-tin Sturzu despre dictatura homosexuala: "TRAIM MOMENTELE CELE MAI CUMPLITE DE DUPA 1989, DAR PUTINI SUNT CONSTIENTI. Va veni o persecutie "corectă politic", cum n-a mai cunoscut istoria României" - Razboi întru Cuvânt - Reco
  18. Pingback: VREME REA. COPIII: folositi deja in propaganda LGBT de la "MARSUL DIVERSITATI"/ "Marea topiala" a PARADEI GAY, circ sodomit "strategic" impanat cu VATAFI IMPERIALI/ Cu ce ne afecteaza CASATORIA HOMOSEXUALA? Controlul gandirii
  19. Pingback: Noua Constitutie ne va INTERZICE sa spunem ADEVARUL despre homosexualitate si SA NE APARAM COPIII, prin legitimarea “delictului” de “HOMOFOBIE”? Tavalugul NOII ORDINI MONDIALE vrea DISTRUGEREA FAMILIEI -
  20. Pingback: Revizuirea Constitutiei: AMENDAMENTUL PENTRU FAMILIE ELIMINAT! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  21. Pingback: DELIR HALUCINANT: asalt IMPOTRIVA CONSTITUTIEI pe motiv de "FASCISM CLERICAL, DOGMATISM RELIGIOS, ORTODOXISM FUNDAMENTALIST"! Autor: trompeta nemteasca DEUTSCHE WELLE, la care se raliaza organizatiile Fundatia Soros, APADOR-CH, Accept si ActiveW
  22. Pingback: De ce Biserica se opune sodomiei?/ EXISTA VINDECARE PENTRU INCLINATIILE NEFIRESTI?/ Puterea propagandei gay, corectarea realitatii si crima de a gandi normal/ CUI II PASA CU ADEVARAT DE HOMOSEXUALI?/ Noua revolutie totalitara - Război întru Cuvânt
  23. Pingback: Update – PRO TV PREGATESTE MARELE SOC CULTURAL? Emisiunea “Patru nunti si-o provocare” ar promova un CUPLU HOMOSEXUAL - Recomandari
  24. Pingback: Site-ul neoliberal IN LINIE DREAPTA manipuleaza josnic si grosier cu privire la orientarea Razboi intru Cuvant (update) - Recomandari
  25. Pingback: Razbunare corect-politica. CNCD A AMENDAT ASOCIATIA PRO-VITA SI AFR pentru protestele de la MUZEUL TARANULUI ROMÂN - Recomandari
  26. Pingback: PRO-VITA si AFR amendate de CNCD pentru un TRUCAJ FOTOGRAFIC la reclamatia Active Watch! Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii – in razboi cu crestinii (COMUNICAT) - Recomandari
  27. Pingback: GASTILE VIRTUALE: “Cum gandesti cu propriul cap, cum vin oamenii Nasului sa te puna la punct…” - Recomandari
  28. Pingback: Aviz naivilor cu privire la MITUL SPONTANEITATII protestarii populare. Srdja Popovic, liderul revolutiei anti-Milosevici: REVOLUTIA SPONTANA DE SUCCES ESTE O MINCIUNA. NU EXISTA ASA CEVA [video, conferintele TED] - Recomandari
  29. Pingback: Costion Nicolescu: PROPAGANDA LGBT DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN, UN ACT DE PROVOCARE SI DE SFIDARE/ Dictatura confuziei: casatoria si adoptiile homosexuale vor duce la INTERZICEREA NORMALITATII - Recomandari
  30. Pingback: De ce Biserica se opune sodomiei?/ EXISTA VINDECARE PENTRU INCLINATIILE NEFIRESTI?/ Puterea propagandei gay, corectarea realitatii si crima de a gandi normal/ CUI II PASA CU ADEVARAT DE HOMOSEXUALI?/ Noua revolutie totalitara - Recomandari
  31. Pingback: DEMONTAREA PONCIFELOR PRO-HOMOSEXUALITATE. Totalitarismul inversiunii si sfarsitul omenirii - Recomandari
  32. Pingback: DOSARE PENALE DESCHISE PROTESTATARILOR DE LA PUNGESTI/ Jurnalistul Mihai Gotiu anchetat pentru INSTIGARE PUBLICA/ Masuri impotriva ”grupurilor de presiune” care ar protesta de ziua nationala impotriva Gold Corporation si GAZELOR DE SIST? - Recomandari
  33. Buna ziua!
    Un singur lucru doresc sa va intreb: din moment ce acel editorial nu mai exista pe pagina Kamikaze, autorul (sau revista) poate fi inca actionat in justitie, la procuratura, continutul articolului incadrandu-se in sfera penalului (este instigare la violenta, intoleranta religioasa etc) ?

  34. Pingback: De ce Biserica se opune sodomiei?/ EXISTA VINDECARE PENTRU INCLINATIILE NEFIRESTI?/ Puterea propagandei gay, corectarea realitatii si crima de a gandi normal/ CUI II PASA CU ADEVARAT DE HOMOSEXUALI?/ Noua revolutie totalitara | Cuvântul Ortodox
  35. Pingback: ACTIVEWATCH a lansat primul Raport asupra anual privind discursul instigator la ură din România. “Influencerii” cer si CAZURI instrumentate de PROCURORI. CRESTINILOR SI SARACILOR LI SE REFUZA DELIBERAT STATUTUL DE VICTIME ALE INSTIGARII LA U
  36. Pingback: COMENTARII SI ANALIZE asupra deciziilor istorice ale CURTII SUPREME a SUA si CJUE. Doua batalii importante in RAZBOIUL ASUPRA LIBERTATII RELIGIOASE si SUVERANITATII NATIONALE/ Demontarea unui raspuns arogant si mincinos al ACTIVEWATCH
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare