Alexandru Athanasiu: ROMANII AU FOST COBAII FMI, PENTRU INTERESELE FINANTEI MONDIALE! (video)

17-01-2013 1 minut Sublinieri



Cum povesteste Alexandru Athanasiu ca a “negociat” in 1997 cu reprezentantul FMI Poul Thomson propunerea de inchidere a TRACTORULUI BRASOV

Extrase din emisiunea “Ultima ora” (RTV) din 15.01.2013 cu comentariul lui  Alexandru Athanasiu despre cum este tratata Romania ca un cobai de FMI.

Athanasiu subliniaza faptul ca “Romania a fost un experiment, iar romanii unii dintre cobai“. Exemplifica prin legislatia muncii, care a produs distorsiuni, si care a fost impusa aici in ideea de a putea fi extinsa, apoi, si in alte tari.

La mijloc, arata Athanasiu, se afla si interesele finantei mondiale. Romania nu avea datorii mari, deci a fost indatorata. S-a luat imprumutul cu FMI pentru ca bancile straine sa-si poata retrage banii din Romania, pentru interesele sistemului bancar.

Programul FMI este o reteta bancara impusa economiei reale.

Legaturi:


Categorii

Acordul cu FMI, Razboiul impotriva Romaniei, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “Alexandru Athanasiu: ROMANII AU FOST COBAII FMI, PENTRU INTERESELE FINANTEI MONDIALE! (video)

  1. scuze pentru off…

    dubla masura valabila oricand si oriunde in lume , daca este vorba de banci :

    http://www.ziare.com/bani/moneda/bancile-nu-mai-primesc-monede-de-metal-1213279
    Daca un comerciant este reclamat ca nu a dat rest motivand lipsa fractiei respective ( maruntului ) din sertar , este imediat sanctionat de organele legale , fara drept de apel . O banca ( culmea ironiei ) are dreptul insa sa faca ce vrea , limitandu-se sa lucreze doar cu multiplii monedei de baza , restul este complet neglijabil . Intrevad ca in scurt timp toate preturile vor fi rotunjite superior (scumpiri neglijabile , s-ar spune ) , astfel incat subdiviziunile leului sa fie istorie .

  2. Le-a mers lor cu Boc, marioneta marinerului, dar de acum poporul este la putere.

    A cam trecut vremea glumelor… (si a provocarilor).

    Cat despre FMI si agricultura:

    Ilie Serbanescu: PRIM-MINISTRUL ADEVARAT AL ROMANIEI RAMANE F.M.I./ Marioneta PONTA calca pe urmele lui Basescu in urmarea agendei anti-romanesti: ARE CA PRIORITATE IMPOZITAREA AGRICULTURII!

  3. Nu e nicio gluma. Chiar daca in vara la referendum si-au batut joc de vointa a 7,4 milioane de romani, la alegerile din decembrie n-au mai avut ce sa faca, poporul si-a exprimat vointa de eliberare de sub cizma eurocratilor, care au primit o serioasa lovitura. N-ati vazut cum guvernatorul Basescu sta acum cuminte de frica poporului? Vointa populara l-a redus la tacere. Asa merita tradatorii de neam.

    Pentru viitor putem fi mai optimisti. Noua putere e apropiata de popor, a aratat in mai multe randuri ca le pasa. Eu cred ca daca vointa populara ar fi in directia iesirii din UE (cum vrem noi ortodocsii), ar fi sanse sa reusim. Totul e sa ne exprimam clar, sa aducem pe agenda publica acest subiect. Doar cu insinuari si discutii pe net nu ajungem prea departe. Trebuie o coalizare a euroscepticilor, o forta politica vocala, cu reprezentare in viitorul parlament. Pana cand sa vorbim pe la colturi?

  4. @ Voicu:

    N-ati vazut cum guvernatorul Basescu sta acum cuminte de frica poporului? Vointa populara l-a redus la tacere.

    N-am vazut. Am vazut si vedem cum continua sa intre cu bocancii regimului sau securisto-politienesc in justitie. Si am mai vazut cum l-a prostit si umilit pe Ponta prin pactul acela murdar. Sa inteleaga oricine ca tot el e jupanu`.

    poporul si-a exprimat vointa de eliberare de sub cizma eurocratilor

    Nu, nu asta si-a exprimat poporul. Din pacate.

    Pastrati-va optimismul daca asta va ajuta. Tradatori sunt si de partea cealalta, chiar daca nu la fel de sadici si de zelosi, nici la fel de abili si eficienti in a face rau. Dar frica si oportunismul duc tot la tradare. Am aratat deja in destule postari.

    Le pasa? Poate catorva. Iesirea din UE – mai mult decat utopie. Doar cand insasi UE se va prabusi. Dar atunci va fi deja tarziu.

  5. Pingback: Filmul: Rusanu critica dur FMI-ul, enervanu-l pe DE VRIJER/ Viata: Premierul Ponta anunta un nou acord cu FMI-ul, REFORME STRUCTURALE, privatizarea CFR Marfa si Electrica, introducerea COPLATII… - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Pingback: FMI CA HOARDA TATARA IN ROMANIA. Scumpirea caldurii, vinderea HIDROELECTRICA, noua strategie “pas cu pas” in DISTRUGEREA SISTEMULUI SANITAR PUBLIC si COALIZAREA STATULUI CU BANCILE [si video] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: [update] - CUM ISI BATE JOC UNIUNEA EUROPEANA DE NOI, VASALII "CU DREPTURI DEPLINE"... Egalitate, dar nu pentru catei! Pentru ce pacate platim si la ce sa ne asteptam? (VIDEO) - Razboi întru Cuvânt
  8. Pingback: Academicianul Dinu C. Giurescu: "AJUNGE CU TARAREA IN GENUNCHI IN FATA CELOR PUTERNICI. Fara fermitate si demnitate in relatia cu marile puteri nu putem obtine nimic! Intotdeauna cei mari s-au inteles intre ei" - Razboi întru Cuvânt - Recomand
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare