Si Dr. Lemnete este anti Gardasil!

25-11-2008 24 secunde Sublinieri

Opinia celui mai cunoscut medic ginecolog de la noi:

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:dS2Yvaa-z22FQM:http://www.csid.ro/uploads/RTEmagicC_lemnete.jpg.jpg

Nimeni nu a dovedit că HPV determină apariţia cancerului uterin, ci doar că este un factor favorizant. Este greşit să se spună, şi sub sigla Guvernului, că acest vaccin este împotriva cancerului de col uterin. Este un vaccin împotriva a patru subramuri virale de HPV, în condiţiile în care există 100 de subramuri virale ale HPV. Eu nu le pot spune mamelor că vaccinul le protejează pe fete de cancerul de col uterin, pentru că dacaă aceste fete se vor îmbolnăvi de cancer mă vor da în judecată pentru că le-am minţit, ne-a declarat dr. Gabriel Lemnete, membru al Societăţii Române de Obstetrică-Ginecologie. (…) „Nu au fost făcute sudii clinice serioase, cu întindere în timp, care să dea certitudini ştiinţifice“, afirmă dr.Gabriel Lemnete”.

Sursa: ziarul Gandul


Categorii

Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Si Dr. Lemnete este anti Gardasil!

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » GARDASIL: EFECTE SECUNDARE GRAVE, CAMPANII DE PROMOVARE INSISTENTE, IN CIUDA RETICENTEI PUBLICE
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare