Jonathan Jackson, actorul convertit la ortodoxie, premiat la EMMY, isi face cruce si multumeste Sfintei Treimi si monahilor de la Athos! (VIDEO)

26-06-2012 19 secunde Sublinieri

Jonathan Jackson Wins Emmy Award for Best Supporting Actor (2012)

Nota noastra:

La min. 1.16 se poate observa cum actorul Jonathan Jackson, cand incepe multumirile, incepe cu o inchinare adusa Sfintei Treimi, gestul fiind insotit si de o exprimare verbala: “Inainte de toate, vreau sa aduc slava si cinste Tatalui, Fiului si Sfantului Duh pentru har si mila”.

La sfarsitul scurtului discurs, la min. 2.01, actorul multumeste si “monahilor de la Athos care se roaga neincetat pentru lume”.

Povestea convertirii la ortodoxie a actorului american:

A se vedea si:


Categorii

1. DIVERSE, Convertiri, Video

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Jonathan Jackson, actorul convertit la ortodoxie, premiat la EMMY, isi face cruce si multumeste Sfintei Treimi si monahilor de la Athos! (VIDEO)

  1. Uite ca se poate, intr-un loc al idolilor. A punctat extrem de inteligent si a transmis un mesaj profund, cu zambetul pe buze, fara evlavie teatrala. Sa-i ajute Dumnezeu, Cel ce l-a intarit!

  2. Dumnezeu sa-i ajute sa-si duca marturisirea DREPTEI CREDINTE pana la capat si pana la sfarsitul vietii!

    DA! Frumoasa marturisire a acestui actor si crestin ortodox! Se observa in el CLAR faptul ca pentru el ORTODOXIA a devenit o problema esentiala a vietii lui si simte nevoia ca in orice loc sa spuna tuturor oamenilor cat de bine este sa fii crestin ortodox!

    Si cand te gandesti ca exista atat de multi crestini de rand in tarile crestine ortodoxe, care nu sunt nici “V.I,P-uri” si nici “celebritati”, carora le este jena si chiar rusine sa-si faca pana si “cruce” cand trec prin fata unei Biserici Crestine Ortodoxe… fara ca cineva sa le interzica sau sa-i opreasca…

    Dumnezeu sa aiba mila de noi toti!

  3. In conditii similare mie mi-ar fi fost rusine sa vorbesc despre Dumnezeu. Bravo, esti mare!

  4. S-a comportat normal, cum trebuie sa se comporte cineva care Il are in suflet pe Dumnezeu. Nu cred ca a stat sa se gandeasca la vreun fel de “marturisire”. Cinste lui!
    Si felicitari pentru premiul primit 🙂

  5. Pingback: PARINTELE SAVA DE LA MANASTIREA OASA - americanul convertit la Ortodoxie si calugarit in Romania (VIDEO "In premiera" si text "Formula As") - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Pingback: CONVERTITI CONTEMPORANI LA ORTODOXIE dau marturii vii si puternice despre intoarcerea lor "ACASA", in singura Biserica adevarata: "Ortodoxia e o trezire" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: UNDE SUFLA DUHUL: Un american si un austriac – calugari ortodocsi la Manastirea Oaşa: PARINTII SAVA SI SERAFIM (video) - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare