MOSCOVA a interzis PARADELE GAY pentru 100 de ani

8-06-2012 32 secunde Sublinieri


Paradele homosexuale au fost interzise in Moscova pentru 100 de ani, in urma unei decizii de joi a unui tribunal moscovit, informeaza gayrussia.ru citat de RIA Novosti.

Interdictia a fost impusa dupa ce asociatiile homosexualilor au cerut Primariei din Moscova, in august 2011, o autorizatie pentru a organiza parade gay in capitala Rusiei pana in 2012.

Activistii pentru drepturile homosexualilor s-au folosit de o portita in lege care stabileste ca cererile pot fi depuse cu cel putin 30-45 de zile inaintea evenimentului, fara a preciza si un termen maxim.

Tribunalul din Moscova a respins cererea si a emis o interdictie de 100 de ani, informeaza Gayrussia.ru. Decizia s-a mentinut in urma apelului.

Activistul pentru drepturile homosexualilor, Nikolai Alexeyev, a declarat pentru Gayrussia.ru ca vor ataca decizia la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Rusia

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

17 Commentarii la “MOSCOVA a interzis PARADELE GAY pentru 100 de ani

  1. Bravo lor! Asta am putea să copiem și noi de la ruși.

  2. O masura dreapta,care contine si un anumit umor…

  3. Deci, DA 🙂 … ca sa zic asa…

  4. Pentru acest gest ,de interzicere al acestui gen de demonstratii, rusii merita felicitat!Poate ii inspira (pozitiv) si pe ai nostri conducatori,ce la Strasburg invata a vietii pervertire si-a neamului apus..

  5. Bravo! Bravo! Bravo!!

  6. Genial! Cu adevarat rusii au seminte de genii printre ei, o astfel de masura nu face decat sa raspunda cu aceeasi moneda perseverentei diabolice si hartuielilor penibile ale lobby-ului poponar mondial. Pacat ca la noi nu exista masuri similare si pacat ca nu exista politicieni care sa miroase “potentialul” electoral pe care o atitudine anti-gay pe fata l-ar aduce.

  7. Să nu ne facem iluzii. Noi suntem mult prea europeni si pro “valori” moderne, aşa că nu va mişca nimeni în front. Fratele mai mare nici măcar nu mai trebuie să zică ceva, reflexul pavlovian fiind deja format printre politicienii noştri, iar restul, de la vlădică până la opincă, vor tăcea speriaţi de gândul unei proaste imagini şi/sau noi acuzaţii de fundamentalism asortat cu înapoierea specifică Evului mediu. Din contră, reacţia va fi un zâmbet dispreţuitor şi superior către persecutori (însoţit poate şi de o ascunsă ciudă ne-mpăcată că ei pot şi noi nu), urmat eventual de o şi mai mare deschidere şi toleranţă faţă de mult asupriţii şi neînţeleşii dosnici.

  8. Inca o dovada ca vecinii de la est inca nu au fost au fost cotropiti de ideile “europene”…ce pot sa zic in afara de felicitari!

  9. Tare 🙂 in sfarsit zambesc la o stire…

  10. Nu stiu, dar eu sint mai sceptica. Chestia cu 100 de ani….o s-o mai vedem peste 2-3 ani, iar cit despre sinceritatea acestei decizii….s-ar putea sa aiba mai mult de-0a face cu consideratii electorale decit moral-ortodoxe. Nu stiu, dar mie vecinii de la rasarit si mai ales ai lor Putin si Medveedev bine integrati in reteaua mafiota internationala nu-mi inspira nici o incredere.

    Pe de alta parte, e bine ca s-a ajuns la aceasta decizie chiar si asa. Sa vedem cit o tine.

  11. Ca-i si intereseaza pe rusi de ce zice Curtea Europeana a Drepturilor Omului, ha ha ha … rusu cand zice niet, niet ramane!

  12. Se vede că unde credința ortodoxă e puternică și oamenii au o conduită morala cât de cât acceptabila chiar superioară celei din Vest… Îmi pare bine că rușii nu s-au lăsat influențați de mizeria ”culturii americane” și de valul acesta de gândire catalogat drept ”modern” care trebuie adoptat de toată lumea altfel e privit aiurea…Se vede că Rusia e o mare putere care are propriul ei mers original catre progres…Bravo lor păcat că nu suntem cel puțin în această privință la fel ca ei…verticali în convingerile noastre cinstite și firești, independenți în gândire și naționaliști ca rușii încă o dată toată stima și respectul pentru ei și pentru tribunalul din MOSCOVA!!!

  13. Pingback: Azi, in Bucuresti, MARSUL GAYFEST – parada sodomiei/ OBIECTIVUL SECRET AL AGENDEI PENTRU DREPTURILE HOMOSEXUALILOR – LEGALIZAREA PEDOFILIEI?/ Biserica Bulgariei condamna parada gay. Biserica noastra tace si in acest an?/ “Revolutia famil
  14. Pingback: Rusia elimina complet PROPAGANDA HOMOSEXUALA. La noi se pregateste "LUNA ISTORIEI LGBT". Va fi implicata si anul acesta SCOALA? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  15. Pingback: RUSIA: interzicerea TOTALA a propagandei homosexuale PROTEJEAZA DREPTURILE MAJORITATII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  16. Pingback: De la ONU la GOOGLE si de la OBAMA la scriitorii de Nobel – PROPAGANDA HOMOSEXUALA AGRESIVA si PRESIUNE INFERNALA pe toate fronturile asupra RUSIEI, cu ocazia inceperii OLIMPIADEI de iarna de la SOCI - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare