Parintele Iustin Parvu – operat la Constanta! SA NE RUGAM PENTRU SANATATEA SA

2-06-2012 50 secunde Sublinieri

 

Părintele Iustin Pârvu, unul dintre cei mai mari duhovnici ai ţării noastre, a fost operat, în această dimineaţă, de urgenţă, la Clinica de Ortopedie a Spitalului Judeţean Constanţa.

Arhimandritul a suferit o fractură de şold iar medicii au fost nevoiţi să-i fixeze oasele cu o placă şi şuruburi. Cadrele medicale spun că, deşi are o vârstă apreciabilă, 93 de ani, a trecut foarte bine peste intervenţia chirurgicală.

Imediat după operaţie şi-a revenit, a stat de vorbă cu doctorii iar acum este atent monitorizat. De săptămâna viitoare va începe recuperarea pentru a putea merge normal.

Părintele Iustin s-a născut în anul 1919, în satul Poiana Largului din judeţul Neamţ. La doar 17 ani intră ca frate la Mănăstirea Durău. Între anii 1942-1944, părintele Iustin Pârvu este numit preot misionar pe Frontul de Est, iar după război îşi petrece 16 ani prin închisori. Între anii 1991-1992, alături de alţi doi monahi, părintele construieşte în localitatea Petru Vodă, din judeţul Neamţ, o mănăstire şi se stabileşte aici.

Părintele a ajuns la Constanţa şi urma să sfinţească astăzi locul viitoarei mănăstiri ridicate la Poarta Albă, în cinstea foştilor deţinuţi politici de la canal, martirizaţi în perioada 1949 – 1953.


Categorii

1. DIVERSE, Parintele Iustin

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

28 Commentarii la “Parintele Iustin Parvu – operat la Constanta! SA NE RUGAM PENTRU SANATATEA SA

  1. Slavit fie Domnul!
    Prin mila lui Dumnezeu,indraznesc sa va impartasesc bucuria ca vestea oficiala legata de parintele Justin e putin dura.
    Parintele Justin a fost operat de fractura (fisura,de fapt) de femur,iar medicii sunt foarte optimisti.
    Sa ne rugam fierbinte pentru sanatatea parintelui Justin!

  2. Dumnezeu si Maica Sfanta, cu toate cetele ingeresti, sa/l ocroteasca si sa/l ajute! Parintele Iustin Parvu: un mare Om!

  3. ii spun si eu cu intarziere Parintelui drag IUSTIN!
    LA MULTI ANI! iubite Parinte de ziua numelui…!
    Si Domnul Hristos sa il vindece si insantoseasca degraba…si sa ni-l dea iarasi…CINSTIT, INTREG si INDELUNGAT IN ZILE…..DREPT INVATAND CUVANTUL ADEVARULUI SAU ! Amin!

  4. Pingback: Sfintirea manastirii de la Piatra Alba, dedicata martirilor de la Canal (FOTO) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  5. Multa sanatate si putere din partea bunului Dumnezeu, Parinte…Este multa nevoie de Dvs.! Dumnezeu sa va ocroteasca pe Dvs. si intreaga obste de la Petru Voda.

  6. Multa sanatate !

    Doamne ajuta !

  7. Dumnezeu sa-l ocroteasca pe parintele Iustin!

  8. Scumpul nostru parinte ,te iubim si sunt convinsa ca o sa vii acasa sanatos .Cata liniste sufleteasca am avut in urma vizitelor la Dumneavoastra,nimeni nu putea sa ne-o dea,iar acum este timpul sa va rugati si pentru Dumneavoastra alaturi de noi cei care va iubim sa fiti sanatos si plin de putere,vesnic. VA ASTEPTAM LA PETRU VODA ,sanatos

  9. multa sanatape pentru Parintele IUSTIN PARVU, Dumnezeu sa-i dea putere. Nu am fost la Manastirea Petru Voda, dar daca, sa-mi ajute Dumnbezeu sa ajung. Multa sanatate pentru Parinte sa ne rugam cu totii.

  10. La multi ani,Parintele nostru drag,Iustin Pirvu!Bunul Dumnezeu sa va daruiasca insanatosire grabnica si sa va tina inca multi ani in mijlocul nostru!Sa traiti si sa vedeti terminata Sf.manastire dela Poarta Alba si sa va bucurati impreuna cu noi.Doamne ajuta!

  11. Dumnezeu sa-l ajute pe parintele Iustin.

  12. La multi ani ,Parinte!
    Maicuta Domnului sa va ocroteasca si sa va dea sanatate!

  13. Bunul Dumnezeu cu Maicuta Domnului si toti Sfintii sa va daruiasca sanatate multa si sa va ocroteasca.La multi ani cu multa stima si respect pentru scumpul nostru Parinte Iustin Parvu.

  14. Parinte Iustin Pirvu,va dorim multa sanatate.Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului cu toti Sfintii sa ne ajute.

  15. Rugaciune pentru omul bolnav

    Preaputernice si slavite Doamne Iisuse Hris­toase! Tu, Care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, Care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Din adancul inimii Te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica rugaciune a mea pentru cel incercat de boala!
    Mantuieste-l, Doamne, precum stii, ca un bun si iubitor de oameni, si randuieste Tu toate spre fo­losul sau. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul Tau.
    De e voia Ta, il poti pedepsi precum se cade pentru pacatele sale, tamaduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, pre­cum vei vrea.
    Dar cazand inaintea Ta Te rog, indura-te de robul Tau, potoleste-i fierbinteala, alina-i sufe­rinta, ridica-l din patul durerii.
    Sa ii fie aceasta incercare prin care trece spre indreptarea vietii, spre inceput bun mantuirii si spre iertarea pacatelor.
    Si daca ii e de folos sa duca mai departe cru­cea bolii, fie, Doamne, dupa voia Ta, nu dupa voia noastra. Daruieste-i lui rabdare si liniste, alungand de la el toata frica si toata deznadej­dea, ca sa nu fie ingenuncheat de durere si sa carteasca sau sa cada in patima maniei.
    Ajuta-l, Iubitorule de oameni, ca vazand el mila Ta sa cada la picioarele Tale cu lacrimi de po­cainta si de multumire, ca sa se invredni­ceasca sa auda glasul Tau cel sfant: “Iertate iti sunt pacatele!” Amin.

  16. Pingback: Hramul Manastirii Poarta Alba, praznuit de IPS Teodosie si de parintele Iustin Parvu - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  17. Parinte Iustin Parvu ,Dumnezeu si Maica Domnului impreuna cu cetele ceresti sa va daruiasca sanatate sa va ocrotesca .amin.

  18. Pingback: Parintele Iustin Parvu la hramul Manastirii Poarta Alba, impreuna cu IPS Teodosie [VIDEO] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  19. SĂRUT MÂNA PĂRINTELUI NEAMULUI ROMÂNESC!!!!!!!!!!MULTĂ SĂNĂTATE PĂRINTE SCUMP!!!!!!MAICA DOMNULUI ȘI TOATE PUTERILE BUNE ALE BUNULUI DUMNEZEU SĂ VĂ OCROTEASCĂ!!!!!!!!MILIOANE DE MULȚUMIRI PĂRINTE SCUMP PENTRU TOT CE FACEȚI!!!!SUNTEM ATÂT DE DATORI!!!!!!DUMNEZEU SĂ ADUCĂ LUMINA ÎN SUFLETELE TUTUROR,RUGĂCIUNEA,MĂRTURISIREA ADEVĂRULUI, JERFA, IUBIREA, AȘA CUM BUNUL ȘI SCUMPUL NOSTRU PĂRINTE IUSTIN PÂRVU DOREȘTE ȘI CU BUNĂTATEA SUFLETULUI DOMNIEI SALE PARCĂ NE ROAGĂ SĂ DESCHIDEM ȘI NOI OCHII!!!!ACUM SIMT CĂ NU MAI SUNT CUVINTE PENTRU A EXPRIMA MAREA IUBIRE ȘI RESPECTUL CE ÎL PORT UNUI PĂRINTE CARE ESTE PRECUM MIEREA, PÂINEA, APA DE IZVOR!!!!!!!!ROMÂNI RUGAȚI-VĂ CONTINUU ȘI MĂRTURISIȚI ADEVĂRUL!!!!!!!!SLĂVIT SĂ FIE DOMNUL!!!AMIN!!!AMIN!!!AMIN!!!

  20. SA NE RUGAM PENTRU PARINTELE NOSTRU IUBIT IUSTIN SI DANSUL SE ROAGA IN PERMANENTA PENTRU BINELE SI SANATATEA NOASTRA, ESTE UN INGER SI UN SFANT CARE NE DA PUTERE,NE EMOTIONEAZA CAND IL PRIVIM, CAND II AUZIM VOCEA, CAND IL ATINGEM SI CAND PRIMIM SFATURILE DANSULUI. ESTE SI VA FI ALATURI DE NOI INTOTDEAUNA, CARARILE NOASTRE SA FIE DESCHISE SI SA MAI PRIMIM BINECUVANTAREA DANSULUI MULTI ANI DE AICI INAINTE! LA MULTI ANI SI INSANATOSIRE GRABNICA PARINTELE NOSTRU IUBIT!ULTIMA OARA AM FOST LA DANSUL IN SEPTEMBRIE 2011 SI DE FIECARE DATA AM O EMOTIE DE NEDESCRIS! SA NE RUGAM LA TOATA CEATA INGERILOR, A TUTUROR SFINTILOR SA DUCA RUGACIUNILE NOSTRE CATRE MAICUTA DOMNULUI SI DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS PENTRU INSANATOSIREA PARINTELUI IUSTIN! DOAMNE AJUTA!

  21. Multă sănătate iubite părinte, recuperare şi însănătoşire grabnică, revenire cât mai curănd posibilă, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, pe meleagurile de suflet, acolo unde vă este locul şi unde toţi avem nevoie să ne fiţi cât mai aproape.
    De la un asistent medical ce-şi are obărşia de acolo unde se termină satul Borca!

  22. multa sanatate parinte si roaga-te lui dumnezeu pentru noi pacatosii.

  23. parinte scump si drag sanatate sa ne vedem cu bine.

  24. Parinte Iustin, va spun multa sanatate, putere, recuperare grabnica! Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza si rugaciunile care le spunem zi de zi sa va dea putere si sanatate! Harul si puterea ce o aveti primita de la Dumnezeu, ne ajuta in toate!Parinte Iustin, am fost la D-stra in Iulie 2012, asa putere, eliberare nu am simtit de cand eram mica, trec prin niste momente dificile, mi-am pierdut mama acum 2 luni. Mi-ati dat speranta ca vom trece peste si ne va ajuta Bunul Dumnezeu sa mergem mai departe. Saracia, nevoia ne face sa fim tot mai necajiti, dar simt ca incet incet vom depasi necazurile.
    Va multumim pentru tot si ne rugam pentru Sanatatea Paruntelui Iustin.Multa sanatate!

  25. Ma rog la bunul dumnezeu sa va dea zile bune dragul nostru parinte . ma rog ca dumnezeu sa mi deschida calea de a merge la Petru Voda , si poate voi avea bucuria cea mare de a ma intalni cu parintele iustin sa mi dea binecuvantarea mult asteptata . Doamne ajuta .

  26. @ Stela:

    Va rugam sa scrieti numele lui Dumnezeu cu litera mare, asa cum se cade.

  27. Pingback: Indemn la rugaciune pentru PARINTELE IUSTIN PARVU - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  28. Pingback: PARINTELE IUSTIN de la Petru-Voda - IN STARE GRAVA din cauza unui cancer care a aparut si evoluat... suspect de rapid. SA-I FIM ALATURI DUHOVNICESTE! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare