SODOMIA PATRUNDE SI IN SCOALA PUBLICA: ”Luna istoriei LGBT” sau PROPAGANDA GAY la doua facultati din Universitatea Bucuresti si la LICEUL COSBUC

19-02-2012 2 minute Sublinieri

logo sodomie in scoli

Mâine, în cadrul evenimentului “Luna Istoriei LGBT”, mai multe instituţii de învăţământ preuniversitar şi universitar găzduiesc trei expoziţii documentare despre istoria recentă a comunităţii minorităţilor sexuale, conform organizaţiei ACCEPT.

Astfel, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea Bucureşti, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială şi Colegiul Naţional Bilingv “George Coşbuc vor găzdui expoziţii care prezintă istoria minorităţilor în perioada comunistă, apoi în anii 1990, când luptau pentru abrogarea articolului 200 şi în anii 2000, când minorităţile organizează evenimentel culturale diverse, printre care Gay Fest şi Gay Pride.

“Sperăm ca acest eveniment să trezească interesul unui număr cât mai mare de oameni. În primul rând, pentru că este un eveniment cultural în care oamenii prezenţi, indiferent de orientarea lor sexuală, se bucură de lucrări de calitate şi de o atmosferă prietenoasă”, au punctat organizatorii de la ACCEPT pentru Rl.

Am primit multe felicitări pe e-mail, pe pagina noastra de Facebook, am primite telefoane, precum si multe cuvinte de incurajare. Oamenii s-au arătat entuziasmaţi de existenţa în premieră a unui astfel de eveniment cultural”, au mai declarat organizatorii evenimentului. În februarie, organizaţia non-guvernamentală ACCEPT sărbătoreşte luna istoriei LGBT (Lesbiene-Gay-Bisexuali-Trans), prin care îşi propune să schimbe mentalitatea oamenilor vizavi de stereotipurile care planează asupra minorităţilor sexuale.

La începutul lunii februarie, mai multe instituţii de învăţământ preuniversitar şi universitar din Bucureşti au demarat acţiuni de familiarizare a tinerilor cu istoria minorităţilor sexuale, arată un comunicat al organizaţiei ACCEPT. În februarie, organizaţia non-guvernamentală ACCEPT sărbătoreşte luna istoriei LGBT (Lesbiene-Gay-Bisexuali-Trans), prin care îşi propune să schimbe mentalitatea oamenilor vizavi de minorităţile sexuale.

Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, precum şi Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul Universităţii Bucureşti,şi Colegiul Naţional Bilingv “George Coşbuc” din capitală vor găzdui expoziţii care prezintă istoria minorităţilor sub un aspect evolutiv, de la perioada comunistă, la anii 1990, marcaţi de lupta pentru abrogarea articolului 200 şi până în anii 2000, când minorităţile organizează evenimente precum Gay Fest şi Gay Pride.

Deşi, potrivit programului, evenimentul cuprinde activităţi desfăşurate pe parcursul întregii luni, presa nu s-a întrecut în relatări privind ocazia sărbătorită. Evenimentul este finanţat de Comisia Europeană prin programul “Fundamental Rights and Citizenship”.

Nota noastra:

Consideram un precedent deosebit de grav gazduirea in SCOLI DE STAT a propagandei homosexualilor. Este limpede ca asistam la o amplificare a presiunii lobby-ului gay.

Scolile de stat sunt finantate din banii tuturor cetatenilor acestei tari si covarsitoarea lor majoritate NU DORESTE sa isi expuna copiii programelor de spalare pe creier ale organizatiilor homosexuale!

De fapt, tocmai asta e si problema – incercarea de a “schimba mentalitatea” oamenilor care, nu-i asa, dau dovada de un “conservatorism extrem“, conform Fundatiei Soros, exact in ceea ce priveste homosexualitatea!

Ne amintim de scandalurile starnite de amplasarea icoanelor in scoli si de predarea religiei. Religia in scoli deranjeaza, dar promovarea sodomiei este OK?! Tocmai in licee s-au gasit? Asta ca sa confirme ca e o legatura directa intre homosexualitate si pedofilie…

Nu in ultimul rand este demn de remarcat faptul ca fondurile provin de la Comisia Europeana – inca o dovada, daca mai era nevoie, despre fortele reale care stau in spatele propagarii homosexualitatii.



Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva Romaniei

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

72 Commentarii la “SODOMIA PATRUNDE SI IN SCOALA PUBLICA: ”Luna istoriei LGBT” sau PROPAGANDA GAY la doua facultati din Universitatea Bucuresti si la LICEUL COSBUC

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. Eu sunt curios care sunt acele versete spuse de unii pe aici care au fost folosite ca pietre.
    Dar mai important este un lucru, spus, dar nu lămurit deplin: trebuie sa facem clar diferenta intre ce apartine firii si ce este specific fiecaruia sau unor largi categorii de oameni. Homosexualitatea nu tine de fire, dimpotriva. De ce ar mai exista diviziunea pe sexe? Oare? Si mai este o diferenta: intre fire si comportamentul social generalizat. Noi nici macar nu ne cunoastem corect firea. Tocmai din cauza micilor si marilor greseli. Dar asta nu inseamna ca nu cunoastem firea noastra, ci detaliile ei, tainele ei, pe care doar Dumnezeu ni le poate pune in valoare prin har, prin Duhul Sfant. Si, in acest sens, macar Scriptura este normativa la nivel general, ca sa nu mai zic de efortul nostru duhovnicesc in particular.
    Acuma… tocmai ca ortodoxia asta propovaduieste: ne putem dezbara de handicapurile noastre mici sau mari. Cu ajutorul lui Dumnezeu. Ne putem veni in fire. Chiar din haul pierzaniei. Chiar daca este colosal de greu. Chiar daca unii ajung incapabili din cauza trufiei lor si prin inaintarea in pacat.
    Daca generalizam de la cazuri particulare fara a trage o concluzie logica, cu o explicatie si sustinere solida, atunci… cum bine a spus admin, chiar de-ar deveni toti oamenii pervertiti (cum aproape ca au devenit), asta nu schimba realitatea.
    Pe scurt, tocmai de asta nu suntem de acord cu manifestarile homosexuale in public, pt ca sedimenteaza pervertirea in lume. Nu avem nimic fata de homosexuali decat mila si gand bun (pe cat omeneste posibil).

  2. Pingback: DIALOG CU UN HOMOSEXUAL: despre respingerea CELUILALT, indreptatire, autosuficienta si anti-civismul propagandei gay - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  3. Mirela, 10 ani de rugaciuni insotiti si de spovedanii (doar mergeam cu bunica la spovedanii odata pe luna), practic copil fiind, nu au avut rezultatele pe care le asteptam. Si ce orgoliu sa aiba un copil? As vrea sa stiu si eu asta… cel putin eu am fost un copil cuminte si ascultator, habar n-am ce insemna orgoliul atunci!

    Admin, imi dau seama ca iti lipseste simtul umorului cu desavarsire (nu e o jignire). Altfel, ai fi detectat nu numai sarcasmul, ironia crasa din mesajul Alinei, dar si stropul acela de rautate, ignoranta si superioritate! De altfel de aceea am decis sa-i dau cateva detalii despre viata mea personala, pentru ca m-a provocat.
    Ai spus ca “Mai spui ca exista homosexuali ascunsi. Si daca exista ce? Exista si criminali pe lume. Asta nu inseamna ca cei care comit crime sunt condamnati sa ramana criminali.” …Pai scuza-ma, un homosexual daca e ascuns, ascuns ramane, prin urmare nu e nici o sansa sa nu mai fie homosexual! Practic… aprobi homosexualitatea numai daca e ascunsa? Pentru ca acea comparatie cu criminalii, sau ce-o fi vrut sa fie, n-are niciun sens !
    Eu am fost de fapt in denial pana la 21 de ani, de la 10, 11 ani m-am tot rugat sa nu fiu homosexual si tot negam ca sunt. Acei oameni care sustin ca “s-au vindecat” sunt de fapt cei care nu au putut face fata presiunii unei societati care condamna iubirea dintre doua persoane de acelasi sex.
    Serios acum, de ce Biserica nu a investit bani in a gasi un leac impotriva homosexualitatii daca rugaciunea nu da roade? Pentru ca nu exista leac pentru asa ceva! Nu sunteti in pielea mea, nu simtiti ce simt eu, nu aveti nici cea mai vaga idee cum e sa fii homosexual si cum sa te lupti o parte din copilarie si in adolescenta cu astfel de sentimente! Ce era sa fac, sa ma rog toata viata mea in continuu si sa ma condamn? Sa ma duc la manastire sa fiu calugar? Scuzati-ma dar multi calugari au ajuns acolo din aceasta cauza! Eu cel putin stiu unul care sta pe anumite bloguri si recunoaste ca se simte atras de barbati, asta fiind motivul principal pentru care s-a alaturat unei manastiri, si acum “pacatuieste doar cu gandul cateodata”, cel putin asta spune. (Si eu am ramas surprins ca unii calugari au acces la internet din chilii… ). Eu nu m-am inchis in niciun zid omul meu, mi-am facut viata pana in momentul asta cum am crezut ca e mai bine pentru mine, mi-am facut o viata, am invatat, am muncit si am exact ce mi-am dorit! M-am dezvoltat ca persoana, sunt un om respactat, de incredere si de onoare, pentru ca am stiut sa ofer la randul meu! Si ii multumesc lui D-zeu ca m-a ajutat.
    Va tineti atat de strans de Vechiul Testament care a fost scris, rescris, tradus si tradus de atatea ori si -de oameni !- incat personal, mi-e greu sa inteleg ceva, ce e adevarat si ce nu.

  4. A….. de ce a trebuit sa faci inca un subiect pe tema asta, postandu-mi comentariile? Ok… poti sa faci si 100 de articole in care sa incadrezi ce vrei, sa subliniezi si sa colorezi replicile mai rau ca la OTV… mai ales titlul acela strident “Dialog cu un homosexual!” . Nu ca n-as fi homosexual, sunt, asta e un fapt, dar mi s-a parut o abordare prea de tabloide.

  5. @Adi:

    Poti sa intri si in butoiul cu aghiazma, sa te invelesti tot in ulei sfintit de la Sfantul Maslu, toate aceste mijloace de sfintire, cum sunt spovedania, rugaciunea, si toate celelalte, nu dau roade AUTOMAT. Ci doar cand exista dorinta de indreptare.

    Repeti aceleasi lucruri, nimeni nu o sa te scoata din blocajul mental autoimpus. Daca nu accepti ca homosexualitatea e nefireasca, NU AI CUM SA TE SCHIMBI. Poti sa te biciuiesti, poti sa te autoflagelezi, sa stai pe coji de nuca si sa tii post aspru – degeaba. Le faci in van, mai rau, le faci ca sa iti demonstrezi inca odata ca nu te poti indrepta. Nu e nevoie sa te spovedesti 10 ani. O singura lacrima, un singur gand sincer, curat, indreptat catre Domnul, ar fi de ajuns. 1 secunda, un gand, o durere a inimii, atat iti trebuie, nu ani de zile.

    Nici Dumnezeu nu te va silui, nu iti va forta vointa. Te lasa asa cum vrei tu.

    Cat despre calugarii mentionati de tine, asta nu face decat sa arate, inca odata, ca atunci cand nu poti discuta rational, recurgi la arsenalul clasic din dotare: mentionarea unor cazuri particulare care nu au nicio relevanta pentru discutia in sine.

    In ceea ce o priveste pe Alina, nu m-am inselat deloc, nu comenteaza prima oara aici, o stim.

    Abordare de tabloid? 🙂 Comentariile tale le-am lasat asa cum au fost scrise, in rest, e aceeasi editare a textului pe care o facem.

    Putem anonimiza complet, daca vrei, oricum am prezumat ca nu e numele real. Si e semnificativ faptul ca te deranjeaza titlul. Daca vrei, il schimbam, cu dialog despre homosexualitate.

    In afara de asta, nu are sens sa continuam. Tu repeti acelasi lucru, noi mai avem si alta treaba…

  6. Cred ca iti dau dreptate pentru prima oara, nu are rost sa continuam. Un Vechi Testament scris si rescris de oameni dupa gandurile si vointa lor pe alocuri, plus tu si alti oameni sustineti ca homosexualitatea e nefireasca. In final ne invartim in cerc. Tot ce am spus nu a fost sa fac propaganda ci sa prezint realitatea, pentru ca tocati subiectul pe toate partile fara sa aveti fi avut opinia unui om care se intampla sa fie homosexual, iar exemplele pe care le-am dat, pentru tine (!) nu au relevanta pentru ca arata exact cum stau lucrurile, lucruri pe care nu le accepti, mergi pe ideea ca daca nu stii, sau nu vrei sa stii, totul e ok.

  7. Adi,
    daca cu Vechiul Testament nu va e usor, poate va este mai la indemana sa priviti in jurul dvs. V-ar putea fi de folos sa contemplati un pic creatia lui Dumnezeu: ANIMALELE RAMAN IN FIREA SI IN ROSTUL LOR – se impreuneaza si fac pui, cresc si se inmultesc.
    Ni s-a intunecat mintea intr-atat incat am cazut mai prejos decat aceste vietati necuvantatoare? 🙁

  8. draga Adi,

    Hai sa ne imaginam ca Adam si Eva nu ar fi pacatuit in Rai…continua tu!

    Problema cu Imparatia Cerurilor,este ca acolo nu mai exista barbat si femeie,ci cu totii vom fi precum ingerii…ori,cum bine ai subliniat,la homosexuali ( ca si la desfrinatii heterosexuali ),puterea gindurilor legate de aceasta patima este f mare,putere care nu se va diminua nici in Cer,de unde si suferinta perpetua pe care acestia o vor trai,de unde si neadaptarea lor la viata fericita de acolo.

    Conform Scripturii,cu totii sintem pacatosi,numai ca Raiul este plin de pacatosi pocaiti,iar iadul de pacatosi nepocaiti ( adica care ramin blocati in vesnicie in trairea pacatelor nepocaite,ca intr-o bucla )

  9. Cand omul nu primeste cuvant atunci efortul unei discutii e in van. Omul nu cauta dialogul si comunicarea ci indreptatirea propriilor patimi si stari prin impartasirea lor unei audiente mai largi decat cea a celor apropiati.
    Este si asta un fel de spovedanie. Nelucratoare insa. Ca si cele anterioare.

    Si daca nu primeste cuvant apai lasati-l sa faca cum vrea el. Voia lui.

  10. @Adi,

    Iarta-ma ca revin. Tu consideri ca homosexualitatea nu este un pacat, pornind de la premiza (gresita) ca Vechiul Testament este gresit, asta dupa ce te-ai rugat in adolescenta sa ti se ia aceasta povara, si nu ai primit raspuns (ajutor).

    Ai spus atunci cand te spovedeai, la preot, tendinta aceasta? Daca nu ai spus, ai gresit, caci spovedania trebuie sa fie curata pentru a fi bine primita (pt a ni se ierta toate pacatele si a primi Har spre ajutor si intarire in lupta cu ispitele), curata in sensul de completa. Si pe langa spovedanie, era necesara si Impartasania, pentru ca Harul lui Dumnezeu sa lucreze in tine, spre curatirea mintii, sufletului si spre indreptarea cugetului. Si inca ceva, cand participi la aceste Sfinte Taine, trebuie sa o faci, nu doar cu sinceritate, dar cu credinta (caci sunt unii care se impartasesc de forma, sau cu indoiala). Deci, pentru ca Impartasania sa aibe efect, trebuie sa fim complet sinceri la Spovedanie, si neaparat avand hotararea de a nu mai repeta greselile, pacatele spuse. Altfel, nu are efect.

    Cat priveste informatia “gresita” din Vechiul Testament, am mai scris, de vreme ce va fi o Judecata finala pentru toti, cum ar putea lasa Dumnezeu ca Legile Lui, (pe care le-a oferit omenirii prin proorocul Moise in conditii total deosebite) sa fie modificate si oamenii indusi in eroare, cand pe baza legilor, poruncilor dumnezeiesti suntem judecati? Nu ar fi aceasta o nedreptate? Este oare Dumnezeu nedrept? Nu are El grija sa stim care sunt poruncile Sale? Nicidecum, altfel, cu acest pretext, toti oamenii s-ar justifica la Judecata de Apoi, ori stim ca Mantuitorul ne-a spus ca nu vom avea cuvant de indreptatire.

    Sa nu socotiti ca am venit sa stric Legea sau proorocii; n-am venit sa stric, ci sa implinesc.
    Caci adevarat zic voua: Inainte de a trece cerul si pamantul, o iota sau o cirta din Lege nu va trece, pana ce se vor face toate.
    (Marcu 5:17,18)

    Si din parabola despre saracul Lazar si bogatul nemilostiv din Noul Testament:

    28. Caci am cinci frati, sa le spuna lor acestea, ca sa nu vina si ei in acest loc de chin.
    29. Si i-a zis Avraam: Au pe Moise si pe prooroci; sa asculte de ei.
    30. Iar el a zis: Nu, parinte Avraam, ci, daca cineva dintre morti se va duce la ei, se vor pocai.
    31. Si i-a zis Avraam: Daca nu asculta de Moise si de prooroci, nu vor crede nici daca ar invia cineva dintre morti.

    Si Sf. Apostol Pavel in Romani cap.1 scrie:

    Pentru ca ceea ce se poate cunoaste despre Dumnezeu este cunoscut de catre ei; fiindca Dumnezeu le-a aratat lor.
    20. Cele nevazute ale Lui se vad de la facerea lumii, intelegandu-se din fapturi, adica vesnica Lui putere si dumnezeire, asa ca ei sa fie fara cuvant de aparare,
    21. Pentru ca, cunoscand pe Dumnezeu, nu L-au slavit ca pe Dumnezeu, nici nu I-au multumit, ci s-au ratacit in gandurile lor si inima lor cea nesocotita s-a intunecat.
    22. Zicand ca sunt intelepti, au ajuns nebuni.
    23. Si au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricacios cu asemanarea chipului omului celui stricacios si al pasarilor si al celor cu patru picioare si al taratoarelor.
    24. De aceea Dumnezeu i-a dat necuratiei, dupa poftele inimilor lor, ca sa-si pangareasca trupurile lor intre ei,
    25. Ca unii care au schimbat adevarul lui Dumnezeu in minciuna si s-au inchinat si au slujit fapturii, in locul Facatorului, Care este binecuvantat in veci, amin!
    26. Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocara, caci si femeile lor au schimbat fireasca randuiala cu cea impotriva firii;
    27. Asemenea si barbatii lasand randuiala cea dupa fire a partii femeiesti, s-au aprins in pofta lor unii pentru altii, barbati cu barbati, savarsind rusinea si luand cu ei rasplata cuvenita ratacirii lor.

    28. Si precum n-au incercat sa aiba pe Dumnezeu in cunostinta, asa si Dumnezeu i-a lasat la mintea lor fara judecata, sa faca cele ce nu se cuvine.

  11. @Mirela si restul:

    Cred ca deja se exagereaza cu sfaturile, fie ele si bine intentionate. Trebuie sa stim sa ne mai si oprim. (e ciudat sa spun tocmai eu una ca asta dar daca nimeni nu o face, indrasnesc eu)

    In primul rand, omul trebuie sa constientizeze din nou pacatul. Asta nu se poate decat cand constiinta primeste iara lumina necesara, intr-un fel sau altul. Puteti sa scriti romane, sa tineti predici kilometrice, cu toata bunavointa. Degeaba. Mai bine durerea inimii, fericit cine-o are, in tacere.
    Ca cercetarea Domnului va veni la timpul ei, sabia Duhului se va implanta pana la despartitura sufletului – si atunci va avea nevoie de toate rugaciunile voastre.

    Apoi, e lucrare duhovniceasca, sub indrumarea unui duhovnic. Poate fi de durata, poate fi de-o clipa, n-avem noi a sti.
    Inca ceva. Uneori “povara” unei patimi, trupesti sau nu, dispare greu tocmai din cauza mandriei, spre smerirea omului. Mai bine in pacate si smerit, decat mandru si far’ de pacat, ziceau parintii. Pot sa treaca multi, multi ani. Cine va rabda pana la sfarsit, se va mantui.

    Iertati.

  12. Doamne ajuta!

    pentru Adi: – CE ATI FACE DACA LA 21, 25 sau chiar 30 DE ANI FIUL VINE ACASA SI SPUNE “SUNT HOMOSEXUAL”?

    Sincer iti raspund: Chiar avem un fiu, ce e drept are 17 ani acum. Daca s-ar intampla ceea ce intrebi tu: 1. am considera ca vestea este extrem de socanta, mai rea ca moartea; 2. am incepe o lupta prin rugaciune si am cere ajutorul doar lui Dumnezeu, Bisericii, duhovnicului si binenteles cu participarea lui directa; 3. am avea rabdare cu el, pentru ca e vorba de salvarea sufletului lui din iadul vesnic in care Dumnezeu osandeste pacatosii nepocaiti; 4. si…daca dupa intreaga lupta(sincer nu stim cat ar dura aceasta lupta, poate dura ani intregi), alegerea lui ar semana cu alegerea ta….ca mama, iti spun deschis l-as considera mort, cu toata durerea pe care ar urma sa o simt in inima mea pana la sfarsitul zilelor mele, dar nu as renunta la rugaciunea continua pentru fiul meu, pentru salvarea lui si intoarcerea lui pe care l-am astepta toata viata asemenea tatalui din pilda Fiului risipitor….

    Iar atunci cand afirmi ca tu crezi in Dumnezeu, dar nu in Biserici si nici in preoti…faci cea mai elementara greseala. De ce? Pentru simplu fapt ca Dumnezeu, Hristos este capul Bisericii, El este Preotul desavarsit, El este Biserica.

    Dumnezeu sa iti calauzeasca pasii inapoi la Adevar. Si lupta nu ai terminat-o, trebuie sa lupti pana la capat. Ai fost infrant de Satana, pe care nu il recunosti, si despre care Sfintii Parinti afirma ca nu suporta sa stea langa homosexuali atat de puternic si de urat le miros sufletele….si dragul meu, nu e nici o poveste, nici o traducere a unor pagani, nici o interpretare ciuntita….HRISTOS E SINGURUL ADEVAR! Revin-o pe cale, Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci intoarcerea si pocainta lui….Salveaza-te cat mai ai timp….timpul e foarte scurt. Cum ai sa stai in fata Judecatorului? Cu ce fapte? Cu aroganta si nepasarea in fata propriului tau suflet?
    Nu e vorba de ura nimanui. Am avut rabdare sa citesc tot ce au postat fratii de la Razboi. Cred ca au dat dovada de mult respect fata de tine, acceptand sa stea de vorba cu tine, sa te asculte…insa e tare pacat ca tu nu stii sa asculti…

    Ai vreme….esti in fata Sfantului si Marelui Post al Sfintelor Pasti. Ai avut atata vointa sa lupti cu sentimentele tale intre 12 si 20 de ani. Incearca din nou, acopera-ti trupul cu platosa rugaciunii, apuca sabia Cuvantului lui Dumnezeu, innoieste-ti inima cu Taina Sfintei Spovedanii, obladuieste-ti mintea cu scutul Postului si ingenuncheaza cu lacrimi in fata icoanei Maicii Domnului si cere ajutor cum nu ai facut-o niciodata….

  13. @Alin-7:

    Am spus si noi ca, din punctul nostru de vedere, nu are sens continuarea, la nesfarsit, a unei discutii in care preopinentul repeta aceleasi lucruri si chiar ajunge sa il faca animal pe unul din comentatori (motiv pentru care acel comentariu al lui Adi nu a fost aprobat). Insa aici nu a fost vorba de sfaturi, totusi, sau nu in primul rand, ci de demontarea unor falsuri.

  14. @Alin,

    Ai dreptate cu multimea sfaturilor, oricum voiam sa ma opresc aici. Si asa e, doar Dumnezeu este cel care poate deschide (lumina) mintea omului, altfel exista deseori opacitate la argumente.
    “Uneori “povara” unei patimi, trupesti sau nu, dispare greu tocmai din cauza mandriei, spre smerirea omului.” – spre smerire e cand e constientizata patima, altfel nu prea. Lucrarea spre indrumarea unui duhovnic, da, insa, la fel, doar cand exista constientizarea pacatului si dorinta de schimbare (altfel nu cere nimeni ajutorul unui duhovnic, mai ales daca nu crede in Biserica si in reprezentantii Ei.)
    Si in celelalte cazuri, cei care fac alte pacate (desfranare, neinfranare, lenevie, etc) sunt macar la stadiul la care constientizeaza ca fac un pacat dar nu se pot abtine. Important e, o data, sa constientizezi greseala, si a doua oara, sa vrei sa te schimbi.

  15. @admin:

    nu ma refeream la cele scrise de domniile voastre cand ziceam de sfaturi. Desi, pana la urma, chiar si “demontarea” de care spuneati…de la un moment dat nu isi mai avea rostul, in contextul evolutiei schimbului de replici.

    @Mirela:

    am pus lucrurile intr-o anumita succesiune in speranta ca “foaia de parcurs” va fi astfel suficient de clara.
    nota aceea de final am strecurat-o din doua motive:

    a) ca o referire la perioada adolescentina relatata de Adi (de obicei fiind vorba de o perioada de cautare copilareasca sincera dar nu lipsita de pericole, din pricina necunoasterii vietii si randuielii duhovnicesti, si, mai ales, a lipsei unei indrumari asa cum trebuie; in special daca Adi a incercat sa scape de problema sa bazandu-se pe eforturile proprii si nu pe lucrarea harului. la varsta aceea e foarte usor de cazut in capcana. urmeaza apoi frustrari, perioade de negatie, desnadejdi, apoi acceptarea pacatului si rataciri de durata).
    Desi nu doream sa intru in astfel de detalii, as zice ca marea problema a lui Adi cel adult nu este homosexualitatea ci mandria care intuneca mintea si judecata aproapelui care atrage dupa sine judecata si nu lasa loc lucrarii milei lui Dumnezeu.

    b) intrucat s-a insistat pe faptul ca e necesara o spovedanie dupa randuiala, curata s.a.m.d. si s-a mers pe ideea ca daca omul nu a scapat de patima inseamna ca, in mod necesar, spovedania sa nu a fost cum trebuie si, cumva, nu ar fi avut efect. Iar eu doream sa arat ca spovedania e posibil sa fi fost in regula dar sa fi fost la mijloc o iconomie mai adanca. De asta e nevoie de rabdare, multa rabdare. Ca si de ascultare in ceea ce priveste canonul si destule alte aspecte pe care numai un duhovnic incercat le poate deslusi, in lumina Adevarului.

    Inca o data, iertati interventiile poate neavenite, pe subiecte ce necesita delicateti pe care eu nu le posed.
    Over and out.

  16. @Adi

    Crezi ca iubirea adevarata se defineste printr-o atractie sexuala ?

  17. Pentru ca Adi nu mi-a raspuns, poate bca nici nu era nevoie, as vrea totusi sa explic de ce i-am pus aceasta intrebare.
    Pentru ca iubirea “fizica” si atractia sexuala sunt ingaduite de Dumnezeu pentru PROCREERE. PENTRU NASTEREA DE FII, nu pentru placerea si “iubirea” sexuala, in ea insasi.

    Homosexualii nu pot PROCREEA pe cale naturala, in “cuplu”, si deci uniunea lor este o perversiune sexuala care nu cauta decat satisfacerea placerii carnale.
    Iar “iubirea” pe care o sustin ca existenta in “cuplu”, nu este o iubire intru mantuire, ci intru pervertirea umanitatii pentru care Hristos si-a varsat Sangele !

  18. Pingback: Protest fata de SODOMIA PROMOVATA IN SCOLI/ Cosmarul demografic al Romaniei, POLITICA DE STAT?/ Noua generatie si OBSESIA BANILOR (stiri si analize familie) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  19. Pingback: E ADEVARAT SAU E HOAX? Vegetarianismul si indragostirea – decretate de OMS boli psihice? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  20. Pingback: Sankt Petersburg (Rusia) INTERZICE PROPAGANDA HOMOSEXUALA, PEDOFILA SI TRANSEXUALA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  21. Pingback: SAPTAMANA URACIUNII SODOMITE: GayFest 2012, vasta agresiune propagandista care va culmina cu PARADA GAY (”Miscarea Diversitatii”) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  22. Pingback: Desene animate sau MANIFESTE DE PROPAGARE A MAGIEI SI VIOLENTEI?/ Corabia avorturilor/ UN ALT GENOCID: copiii care se supun TRATAMENTELOR DE SCHIMBARE a sexului/ Colegiul Anghel Saligny din Bacau: PE AGENDA PROPAGANDEI HOMOSEXUALE! (Razboiul impotriva fam
  23. Pingback: Rusia elimina complet PROPAGANDA HOMOSEXUALA. La noi se pregateste “LUNA ISTORIEI LGBT”. Va fi implicata si anul acesta SCOALA? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  24. Pingback: Sacrilegiu: MUZEUL TARANULUI ROMAN – partener al “LUNII ISTORIEI LGBT”. Fondatorul sau, regretatul HORIA BERNEA: “Prohibirea prozelitismului homosexual este un lucru folositor” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  25. Pingback: Dracii si aghiotantii lor, posedatii homosexuali, joaca tontoroiul pe Biserica Ortodoxa Romana si Muzeul Taranului Roman. Cine sunt activistii popopularii din mafia rozalie care ataca in haita valorile nationale romanesti? | Victor Roncea Blog
  26. Pingback: Ancheta privitor la PROPAGANDA HOMOSEXUALA de la LICEUL GEORGE COSBUC - Razboi întru Cuvânt
  27. Pingback: DESPRE HOMOSEXUALITATE CA PACAT SI BOALA cu Parintele Pantelimon Șușnea si Staretul Iustin Miron de la Oașa -
  28. Pingback: Mai multe organizatii crestine fac apel catre parinti pentru BOICOTAREA COLEGIULUI "GEORGE COSBUC" din Bucuresti - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  29. Pingback: COPILUL IN JUNGLA INTERNETULUI/ Interviu cu medicul Rodica Nanu: “TELEVIZORUL ESTE RAUFACATOR IN VIATA COPILULUI”. Sfaturi practice despre alaptarea si cresterea pruncilor/ PREMIEREA UNUI PROMOTOR AL INFANTICIDULUI (Stiri familie) - Recomandar
  30. Pingback: Vrei copil homosexual şi îndoctrinat cu mizerie occidentală? Dă-l la liceul George Coşbuc din capitală! | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman
  31. Pingback: MANIPULARE ACCEPT POPULARIZATA DE PROTV. O asa-zisa “cercetare” despre cum sunt oprimati elevii homosexuali in România ”homofoba”. In realitate, proiectul se baza pe un CHESTIONAR ONLINE SELECTIV si a fost finantat din FONDURI NORVEGIENE/

Comentariile sunt inchise.

Formular comentarii

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare