Mircea Toader (lider PDL) – DECLARATIE FASCISTOIDA: Romanii au murit DE BETI CE ERAU! … nicidecum din cauza zapezilor si a autoritatilor CENTRALE!

13-02-2012 1 minut Sublinieri

Mircea-Toader-.

Liderul deputaţilor PDL a declarat luni, la Realitatea TV, că majoritatea românilor care au murit în ultimele zile din cauza gerului au păţit-o deoarece “au băut şi au adormit acolo”. 

Liderul PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a apărat luni guvernul pentru modul în care a acţionat pentru deszăpezirea drumurilor şi pentru salvarea oamenilor din judeţele sinistrate. El a subliniat că dintre oamenii care au decedat în ultimele zile, doar unul a murit în maşină.

“Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo”, a declarat Toader la Realitatea TV, la emisiunea Deschide Lumea.

Ministerul Sănătăţii a anunţat azi că în România au murit în total 74 de oameni prin hipotermie severă de la avertizarea de Cod galben de ger, emisă de meteorologi, până luni, majoritatea vicimelor fiind găsite în spaţii libere, şase dintre cazuri fiind înregistrate în ultimele 24 de ore, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Totodată, în ultimele 24 de ore, serviciile de ambulanţă şi echipajele SMURD au transportat 207 persoane fără adăpost şi cu hipotermie în unităţile medicale sau în locurile special amenajate pentru această perioadă cu temperaturi scăzute, conform Centrului Operativ de Urgenţă al Ministerului Sănătăţii.

În acest interval au fost înregistrate 6 decese în judeţele Alba (2), Galaţi, Ialomiţa, Mureş, Timiş. Cinci dintre cle şase persoane decedate au fost găsite în afara locuinţei. De la avertizarea de ger până luni la nivel naţional s-au înregistrat 74 decese din cauza hipotermiei severe.

***

COMENTAREA DECLARATIEI SUBUMANE A LUI MIRCEA TOADER:

 

Nota noastra:

Referitor la declaratia dlui Toader:

– denota un dispret nemarginit si fascistoid fata de romani, precum si un cinism crancen la adresa victimelor zapezilor, asimilate toate categoriei generice a “betivilor”;

– din punct de vedere oficial, numarul celor morti in satele izolate si inzapezite (peste 100!) nu se stie. Numarul de morti de pana acum este constituit mai ales din oameni fara adopst si oameni care au murit in conditii incerte la sate. Dar se stie faptul ca exista DOUA decese din cauza ebrietatii, cazuri care NU sunt contabilizate la aceeasi categorie cu cele provocate de iarna grea!

– este cel putin bizara venind din partea unui jalnic executant al presedintelui Traian Basescu, cunoscut pentru… stiti voi ce, apropo de acest viciu!

basescu-sampanie-1


Categorii

1. DIVERSE, Dezastre, calamitati, IARNA GREA ROMANIA, Opinii, analize, Razboiul impotriva Romaniei, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

18 Commentarii la “Mircea Toader (lider PDL) – DECLARATIE FASCISTOIDA: Romanii au murit DE BETI CE ERAU! … nicidecum din cauza zapezilor si a autoritatilor CENTRALE!

  1. Tocmai pentru ca socotesc asuprirea si jecmanirea la care se dedau drept virtuti, reprezentantii regimului basist ajung sa culpabilizeze vulnerabilitatea. Culpabilizeaza vulnerabilitatea pentru a-si justifica ticalosia. Si ca atare, nu se jeneaza sa debiteze cele mai halucinante aberatii cu privire la oamenii pe care tot ei ii omoara cu zile. Cam asa procedau si nazistii, daca mai exista dubii asupra esentei asa zisei doctrine basiste a statului minimal.

    Revolutia basista este intai de toate o revolutie axiologica. Ea presupune reevaluarea nietzscheana a valorilor crestine care stau la baza societatii noastre. “Modernitatea” in care vrea sa ne introduca regimul basist se traduce prin principiul darwinist al supravietuirii celui mai puternic. Ca atare, pentru basisti, modernizarea inseamna efectiv exterminarea categoriilor sociale care nu fac fata la competitie. Insa din moment ce prejudecatile culturale sunt (inca) suficient de puternice, si din moment ce orice societate, inclusiv clica basista, nu poate functiona fara un minim de coeziune si solidaritate, lucrurile nu sunt spuse pe fata. Si atunci apare ideologia basista. Oamenii sarmani, batrani, bolnavi s.a.m.d. nu mai sunt pur si simplu oameni sarmani, batrani, bolnavi, s.a.m.d. In schimb, devin lenesi, betivi, “mahalagii resentimentari”. Exact acelasi mecanism de stigmatizare, in vederea exterminarii, a unor categorii sociale sau etnice, a fost folosit de regimurile totalitare.

  2. Cu alte cuvinte, ceva de genul: “autoritatile statului gestioneaza foarte bine situatia, nu sunt probleme majore decat cu taranii aia de primari locali, asa ca nu va mai vaetati atat, puneti mana pe lopata, betivilor! Hic!

    Vina pentru decese apartine, ca intotdeauna, decedatului. Ah, si primarii aia locali care nu stiu ce e ala cod galben si de aia nu dezapezesc cu tractoarele din dotarea satenilor. Iar cand dezapezesc, sa vezi surpriza, e tocma drumul catre carciuma. Ce chestie!
    In concluzie, inteleg ca mister Toader Mircea (liderul deputatilor PDL), alaturi de MRU si restul mahmurilor de prin conducerea tarii, se vaita ca au de-a face cu o natie de betivi, niciodata pregatiti de iarna, niciodata multumiti cu ce primesc, lenesi si mereu cu mana intinsa dupa pomeni (alea electorale “nu se pune”, alea “e bune”, “aduce votu'”). Si care mai au si tupeul sa moara pe strada in loc s-o faca, calm si linistit, la poarta cimitirului. Eventual, ar putea sa-si sape si groapa inainte, statul nu poate sa plateasca la nesfarsit pentru incompetenta cetatenilor turmentati.

    Asta in timp ce:

    Victor Mocanu, presedintele CJ Buzau: Toate drumurile din partea de campie a judetului Buzau sunt blocate. Vorbim aici de un adevarat dezastru si nu de un eveniment exceptional
    Trei localitati din judetul Buzau sunt izolate complet, 14 localitati sunt izolate temporar, din cauza inchiderii drumurilor nationale, iar alte 22 de comune prezinta risc ridicat de inzapezire, potrivit Agerpres. Toate drumurile din partea de campie a judetului Buzau sunt blocate, a declarat pentru HotNews.ro Victor Mocanu, presedintele Consiliului Judetean Buzau. Potrivit acestuia,

    vorbim aici de un adevarat dezastru si nu de un eveniment exceptional care poate fi limitat. (…) In aceasta situatie, dupa mine si dupa colaboratorii mei, suntem intr-o stare de urgenta. Dar daca presedintele a spus ca nu e cazul, mai mult de atat nu putem sa facem“.

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11499889-victor-mocanu-presedintele-buzau-toate-drumurile-din-partea-campie-judetului-buzau-sunt-blocate-vorbim-aici-adevarat-dezastru-nu-eveniment-exceptional.htm

    Unui consilier local din Scutelnici, Buzău, i s-a făcut rău după ce împărţise toată ziua alimente sinistraţilor. Ambulanţa a ajuns prea târziu.
    Se moare cu zile în România înzăpezită! Un consilier local dintr-o localitate din sudul judeţului Buzău, care a fost izolată până în urmă cu două zile, a murit din cauza efortului şi a temperaturii scăzute care i-au agravat boala.
    http://www.adevarul.ro/actualitate/A_murit_in_timp_ce_salva_vieti_0_645536063.html

  3. Si inca ceva. Domnisoara jurnalista are perfecta dreptate. Cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa ne facem un examen de constiinta: cum de nu am reusit pana acum, ca societate, sa impunem un minim standard pentru politica romaneasca? Cum se face ca am ajuns sa fim “reprezentati” de astfel de indivizi, care nu manifesta, nici macar de ochii lumii, un minim nivel de “common decency”? Care nu au un dram de frica de Dumnezeu? Sau, poate si mai grav, cum se face ca in societatea romaneasca a ajuns sa se dezvolte o anumita specie de umanoizi care se simt reprezentati de astfel de (mi-e greu sa-i numesc asa) oameni? Cum se face ca au ajuns sa-si permita asa ceva? Cred ca e o chestiune asupra careia trebuie sa reflectam cat se poate de serios, pentru ca aici nu mai e vorba doar de afaceri si hotii, ci de principii fundamentale, repet, fie ele si afirmate doar de ochii lumii. Iar afirmatiile de neconceput prevestesc actiuni de neconceput. Lucrurile astea s-au mai intamplat in secolul douazeci.

  4. Aaaahhh. Si inca ceva. Asta habar n-avea cati au murit, informatie pe care putea s-o afle daca nu de la guvern, macar din presa, dar nu avea nici un dubiu ca toti cei care au murit erau betivi! Pai ce altceva puteau sa fie!? S-a stabilit aprioric ca stihiile dezlantuite nu-i ucid decat pe lenesi si betivi! Nu m-ar mira ca pe viitor sa declare ca ar fi bine sa avem parte de dezastre naturale mai des, ca sa mai scapam de lenesi si betivi!

  5. Infiorator! te lasa fara suflare acest individ (initial am vrut sa scriu om, dar…)!
    “Din 80 de oameni sau 64,”!!!! Nu se poate atata cinism, 80 sau 64!, cand e vorba de oameni, nu-s coceni de porumb pusi in sac! ma intreb mereu: ce mame au avut acesti neni care sunt acum in frunte? Ce parinti i-au crescut?

  6. Si nu numai atat, a aparut aseara tarziu la Romania TV, cred, dar nu ca sa-si ceara scuze, spasit, ci tot cu coada sus s-a exprimat ceva de genul asta: imi cer scuze, daca chiar vreti acuma asta….(nu e citat)

  7. Din solidaritate pentru cei morti ”de betie”, ma declar” Betiva zilei”. Eu nu mai suport sa ascult asa ceva. Este vreme rea si s/au rarit manifestantii? Vine ia si caldura…..

  8. Dar betivii aceia, sa presupunem ca or fi existat si astfel de cazuri desi nu cred, nu or fi tot cetateni romani? aceia nu trebuie salvati? Si nici batranii, ca oricum nu mai folosesc la nimic… Decat poate la votari, si unii si altii, ca, fiind mai “”turmentati”” sau mai amarati, sunt mai usor de pacalit cu punguta cu doi bani porocalii!!!

  9. Pingback: “Declaratiile de neconceput anunta ACTIUNILE de neconceput”. DESPRE SFIDAREA CELOR PUTERNICI, “SPIRITUL CIVIC” SI BUBOIUL COPT AL MODERNIZARII ROMANILOR - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  10. Pingback: “Declaratiile de neconceput anunta ACTIUNILE de neconceput”. DESPRE SFIDAREA CELOR PUTERNICI, “SPIRITUL CIVIC” SI BUBOIUL COPT AL MODERNIZARII ROMANILOR - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  11. Pingback: “Declaratiile de neconceput anunta ACTIUNILE de neconceput”. DESPRE SFIDAREA CELOR PUTERNICI, “SPIRITUL CIVIC” SI BUBOIUL COPT AL “MODERNIZARII” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  12. “”…regret, daca vreti neaparat, am declarat asta intr-un context si.. asta eate…acestea sunt scuzele lui mircea toader la Romania TV, minutul 1:55:37, aici ;http://inregistrari.antena3.ro/view-13_Feb-2012-Sinteza_Zilei_cu_Mihai_Gadea-12.html, inregistrarea din 13.febr.2012

  13. …acest specimen ,sa uitat in oglinda sa vada un betiv ,sigur daca se uita il vedea in persoana sa , acest gunoi ptr ca altfel nu-l pot numi ,nu este vrednic sa ne reprezinte pe noi ca romani …ne conduc numai gunoaie ,specimene fara suflet si pic de umanitate … in rest nu mai am cuvinte

  14. @cerber:

    Totusi, daca avem acest limbaj, cu toata revolta indreptatita, atunci nu ne vom deosebi prea mult de ei…

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare