EXTREMISTII IUDEI au atacat o manastire ortodoxa greaca (Ierusalim)

9-02-2012 33 secunde Sublinieri

Vandalii au atacat o mănăstire în Ierusalim şi o şcoală din aceeaşi metropolă. Poliţia suspectează că extremiştii iudei sunt în spatele acestui atac.

Mesaje violente precumMoarte Creştinilor în limba ebraică au fost scrise pe zidurile unei Mănăstiri Greceşti Ortodoxe din Ierusalim.

Radio-ul Armatei din Israel a declarat pe surse că atacul şi graffiti-urile au fost făcute de o grupare extremistă numită “Macabeii din Migron, macabeii fiind fraţii eroi din Vechiul Testament, iar Migron fiind o aşezare de colonişti ilegală, care a fost evacuată recent.

Extremiştii iudei sunt cunoscuţi pentru incendierea unor moschei, pentru scrierea de mesaje ofensatoare la adresa islamului şi a lui Mohammed, dar şi pentru atacuri împotriva satelor palestiniene.

Traducerea şi adaptarea: Pr. Ioan Valentin Istrati

Sursa: http://www.utsandiego.com

moarte-crestinilor


Categorii

1. DIVERSE, Israel, Polemici, conflicte, zelotism, extremism, provocari, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “EXTREMISTII IUDEI au atacat o manastire ortodoxa greaca (Ierusalim)

  1. Ne mirăm că a fost vandalizată o biserică și o școală? Păi ce se-ntâmplă, fraților, la nivel mondial? Asta fac dușmanii lui Hristos pe față în toată lumea prin legi și presiuni mediatice anticreștine: distrugerea Bisericii și a Școlii ! Dacă nu vedem că dușmanii lui Hristos dintotdeauna vor îndepărtarea omului de Dumnezeu, animalizarea lui și apoi drogarea lui în idolatria jidovească, apăi înseamnă că nu am înțeles nimic din rostul credinței și al vieții pe pământ…

  2. @ av. George Pana. Perfect de acord. Magnific comentariu.

  3. Pingback: Crestinii din Israel, atacati si intimidati de iudei si musulmani - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  4. Pingback: Extremismul iudaic, tot mai periculos: ”VA VOM CRUCIFICA” si alte blasfemii grave, scrise pe zidurile din Ierusalim - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare