Jeffrey Franks (FMI) si Sorin Blejnar (Seful ANAF) AU PETRECUT DE ZOR LA BUSTENI. Daca mai era nevoie de o dovada ca regimul Basescu JOACA HORA cu LUPII finantei mondiale

31-01-2012 2 minute Sublinieri

Şeful delegaţiei FMI la Bucureşti, Jeffrey Franks, şi preşedintele Fiscului, Sorin Blejnar, au chefuit în acest weekend într-o staţiune de pe Valea Prahovei, informează Romania TV.

Jeffrey Franks a participat în weekend la un chef pe Valea Prahovei, unde s-a prins într-o horă alături de şeful ANAF, Sorin Blejnar, şi de primarul din Buşteni, Emanoil Savin, informează Romania TV. Imaginile au fost trimise de un telespectator pe adresa de e-mail stireata@rtv.net.

Şeful delegaţiei FMI a declarat luni că România este din nou pe creştere economică, dar este insuficientă. Şomajul a scăzut, dar există impedimente care ar putea împiedica revenirea economiei. Reprezentanţii FMI spun că România a cheltuit ineficient banii pentru asistenţă socială.

Vestea bună este că România este din nou pe creştere economică. Estimăm o creştere economică de 1,5% în 2012. Vestea proastă este că economia nu are destulă forţă. Creştea este prea lentă. Nu este suficient pentru România. O altă veste proastă este că sunt multe provocări în orizontul apropiat care ar putea împiedica revenirea economiei. Totuşi, pe piaţa muncii se întrevăd semnale pozitive. Rata şomajului a scăzut de la 8%, la 7%. Salariul real, care a scăzut în mediul privat, va reveni pe creştere. Şomajul va fi stabil sau ar putea scădea în următoarele trimestre. Salariile sunt foarte mici şi trebuie creşteţi productivitatea. Angajările în mediul privat au fost slabe în 2009 şi 2010, dar îşi revin“, a declarat şeful misiunii FMI în România Jeffrey Franks.

Fondul Monetar Internaţional nu se opune unei creşteri a salariului minim, “dar pentru asta trebuie făcute calcule foarte exacte”, mai spune Jeffrey Franks, şeful Misiunii FMI pentru România.

  • Gandul: 

Cum l-au “pregătit” oficialii români pe Jeffrey Franks pentru negocieri: Cu miel la proţap şi o horă cu şeful Fiscului

Şeful misiunii FMI la Bucureşti, Jeffrey Franks, a fost invitat în acest weekend la o petrecere privată la Buşteni, pe Valea Prahovei, unde s-a sărbătorit cu miel la proţap, la final fiind “încinsă” şi o horă, conform Ştirile ProTV.

Petrecerea, ţinută la poalele munţilor Bucegi, a avut loc cu puţin timp înainte ca, luni, Franks să înceapă discuţiile cu cabinetul Boc privind derularea acordului de tip preventiv semnat în martie anul trecut.

La petrecere au participat, printre alţii, primarul comunei, Emanoil Savin, şeful Fiscului, Sorin Blejnar şi Jeffrey Franks, şeful misiunii FMI în România. Franks a mâncat, printre altele, miel la proţap, jumări, cârnaţi şi afumături. La finalul ospăţului, invitaţii au “încins” o horă, la care s-au evidenţiat atât Franks, cât şi Blejnar.

(Lelia Munteanu): În horă, cu badea Jeffrey

V-aţi prins de unde are gaură-n pantof? De la hore. Cum se joacă horele? Ca la FMI. Mai întâi facem un cerc şi ne prindem de mâini. P-ormă o luăm în câş: trei paşi înainte – bătaie cu dreptul pe loc. Trei paşi înapoi (am ajuns de unde-am plecat) – bătaie cu stângul pe loc. Şi tot aşa. În timpul ăsta, lăutarii cântă, dar putem să dăm şi noi din fălci: “Deficite, deficit/ Na, că te-am îndeplinit!/ Şi iar verde cont curent/ Mă dusei acu recent/ Ca să iau un împrumut/ Muta-l-aş în PIB să-l mut!”…

Asta a fost duminică, la o băută (pardon: bătută), într-o cârciumioară, cu barosanii din Finanţe, în Buşteni. L-au dat pe brazdă, l-au spurcat la Periniţe. Luni dimineată, adică astăzi, coborâse de la munte şi avea idei cornute. Zicea badea Jeffrey, ca să priceapă şi Băsescu: “România e ca o navă care a ieşit din furtună, a făcut câteva reparaţii, este într-o stare mai bună, dar se vede în depărtare o nouă furtună“. Ce ne-a speriat! Credeam că în depărtare se vede Jolly Roger. Nu vă pripiţi,  nu e şefu’ lui Jeffrey Franks, e steagul piraţilor.


Categorii

1. DIVERSE, Acordul cu FMI, Video

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Jeffrey Franks (FMI) si Sorin Blejnar (Seful ANAF) AU PETRECUT DE ZOR LA BUSTENI. Daca mai era nevoie de o dovada ca regimul Basescu JOACA HORA cu LUPII finantei mondiale

  1. “Vestea bună este că România este din nou pe creştere economică. Vestea proastă este că economia nu are destulă forţă. Creştea este prea lentă. Nu este suficient pentru România.”

    In traducere: vestea buna este ca Romania a luat masurile genocidale propuse de noi. Vestea proasta este ca….au murit dom’le prea putini pina acum! Si, stai asa, ca nu s-a vindut inca totul pe nimic: a mai ramas ceva.Urmeaza actul II.

  2. Vazandu-l pe Jeffrey cu ce placere halea cotlete si cu ce ravna invartea hora, ma gandeam- pai omul asta a descoperit spiritul, omul asta indrageste Romania, cu siguranta va cere si va obtine cetatenie si apoi il vom vedea in Piata Universitatii strigand: “Jos FMI-ul, Jos Oculta Financiara, Jos Basescu-marioneta celor ce ne distrug tarisoara”!

  3. Si asta in timp ce lumea moare de foame, de boli si de suparare, ca sa nu mai vorbim de proteste. Deci, lumi paralele — asta fac pacatele din oameni.

  4. Articolul Le(i)lei(a lu` Clapton)Munteanu e ca o binevenita pastila calmanta ANTACID!Reconfortant!

  5. Aaa,era sa uit de `popindaul de romania` de pe fun dal! Fu nn y!

  6. Pingback: ASASINUL ECONOMIC JEFFREY FRANKS ESTE MORMON. Mormonii – secta antihristica si bazin de recrutare pentru CIA si FBI (si VIDEO) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. scuze ca va trimit acest mesaj, e de ordin tehnic, de fiecare data cand se deschide pagina pe ianuarie, acest video se da play automat- e cam neplacut. sper sa nu supar

  8. @diana:

    Da, din pacate unele video-uri sunt pe play automat, nu din vina noastra, ci pentru ca sa sunt setate de canalele tv respective. E neplacut, intr-adevar, si vom incerca sa reparam cumva.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare