ILIE SERBANESCU: “Fondul Monetar International (FMI) ne-a adus in FUNDATURA in care ne gasim acum” (VIDEO)

31-01-2012 33 secunde Sublinieri

Categorii

1. DIVERSE, Acordul cu FMI, ILIE SERBANESCU, Razboiul impotriva Romaniei, Video

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “ILIE SERBANESCU: “Fondul Monetar International (FMI) ne-a adus in FUNDATURA in care ne gasim acum” (VIDEO)

  1. Serbanescu: “Problema nu este pe CINE punem in loc. Problema este CE punem in loc”. “FMI a obligat pe 90% dintre noi care eram vinovati de doar 10% din situatia creata, sa platim ca sa protejam cei 10% vinovati”…de 90% din situatia creata.

    Repet, eu nu am sa uit acea emisiune in care fostul prim-ministru Tariceanu spunea cu putin inainte de imprumutul(primul din 2008) criminal facut de Basescu, ca: “Bani sint in visteria tarii”, ca nu este nevoie de un astfel de imprumut. Noi nu aveam nici pe departe datoria publica a Greciei la acea data (care era de 15 ori mai mare decit a noastra, nominal, cu toate ca ei sint o tara jumate din a noastra si ca populatie si ca productie- PIB). Si mai imi aduc aminte cum cu ani in urma, adica inainte de criza Basescu spumega impotriva lui Tariceanu ca “ridicase pensiile si salariile”. Si nu o facea numai din motive electorale, este clar. Si o spun pentru ca elucubratiile lui basescu se asemanau foarte mult cu ale individei Mungiu Pippidi, care de muuulta vreme batea darabana pe toate tonurile ca “trebuie sa se privatizeze totul”, ca salariile si pensiile sint prea mari, ca statul este incapabil sa administreze sectorul public pentru ca este corupt (ceea ce este adevarat dar, iata cum motivul coruptiei a fost folosit imabatabil tocmai in scopul de a submina economia nationala, transferind-=o in miini straine).Asa ca ce se intimpla acum a fost planuit si stiut de ceva vreme de DINAINTE de criza. Deci, este foarte probabil ca venirea lui la putere a fost conditionata de acceptarea planului de genocid. Noi nu aveam nevoie de aceste imprumuturi, sau cel putin nu la aceasta rata.

  2. Imi cer scuze, cred ca ultimile fraze sint redundante. Ca doar este EVIDENT ca s-a planuit totul inainte de criza si este evident ca actuala guvernare stia ce se va intimpla si ce va face. Asta o stiu aproape toti cei care realizeaza care sint vinovatii.

  3. Transformarea Romaniei in colonie a inceput din decembrie 1989,prin lovitura de stat data (de agenturile straine-cum spunea Ceausescu).Daca a fost initial o revolutie,ne-au furat-o,apoi au inceput sa ne fure tot,in mod sistematic…pentru ca noi…in loc sa ne apropiem de Dumnezeu,am alergat buimaci spre occident,imbratisand falsa lor libertate cu toate vicisitudinile ei…Intr-o lume plina de pacate si placeri ieftine,abia daca L-am intrezarit pe Dumnezeu,intr-o zi de Craciun sau de Sf Pasti…Acum ca suntem incoltiti incercam in zadar sa ne facem dreptate singuri,dar fara Dumnezeu ne vom afunda mai rau…Nu ne ramane decat sa ne rugam,daca putem,pentru toti,pentru cei care cu insistenta protesteaza pe strazi,dar cu glasurile inghetate si dezamagire in priviri,pentru conducatori,pentru dusmani si pentru Clerul Bisericesc si Monahal,pe care nu l-am cinstit cum se cuvine…si de care avem atata nevoie sa ne fie alaturi si sa se roage pentru noi…Iertare.Doamne ajuta!

  4. Bietul domn Ilie Serbanescu, in fiecare zi incearca sa spuna lucrurilor pe nume… Isi iese din minti, raguseste, se congestioneaza la fata, cand vede ca cei din studio nu au chef de facut lumina in tara asta, ci de facut politica! El de mult incearca sa le deschida ochii, dar….Toata lumea il acopera, pentru ca, spre deosebire de multi altii care nu spun lucrurilor pe nume ci le poleiaza (dar dau bine pe ecran si reprezinta pe cine trebuie), pe el …. nu-l “iubeste sticla”

  5. Pingback: ASASINUL ECONOMIC JEFFREY FRANKS ESTE MORMON. Mormonii – secta antihristica si bazin de recrutare pentru CIA si FBI (si VIDEO) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Pingback: Despre FMI ca “adevaratul guvern al Romaniei” si TICALOSIILE COMPLICE cu puterea - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Presimt ca Ilie Serbanescu o sa aiba vreun accident ori o sa aiba vreun infarct… ca prea le spune…

    El ar trebui pus prim ministru!

  8. Pingback: ROMANIA: de 40 de ani COBAI IN LABORATORUL SOCIAL FMI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare