ANONYMOUS contribuie la confiscarea protestelor pe directia antisistem tip OCCUPY (VIDEO)

19-01-2012 2 minute Sublinieri

Într-un clip postat pe Youtube, gruparea Anonymous salută mişcările de protest ce au loc în România.
Traducerea mesajului:
Salutări românilor, suntem Anonimii!

V-aţi alăturat, în fine, luptei globale pentru o viaţă mai bună.

După 22 de ani de furturi, minciuni şi manipulări, perpetuate de guvernările voastre şi de media corporatistă, vocile voastre se fac auzite din nou pe străzile oraşelor voastre. Trebuie să înţelegeţi că înlăturarea unui om şi alegerea altuia nu rezolvă problemele. Asta nu va face decât să perpetueze circul politic care s-a desfăşurat în faţa ochilor voştri pentru 22 de ani. Trebuie să înţelegeţi că întreaga clasă politică este coruptă şi nu serveşte interesele populaţiei, aşa cum ar trebui să o facă.

Mulţi dintre voi ştiu că lumea este în schimbare, mulţi o simţiţi înlăuntrul vostru. Nu vă pierdeţi speranţa, fiindcă anonimii sunt alături de voi. Trebuie să ne unim împotriva guvernelor noastre şi să ne facem vocile auzite, fiindcă suntem oamenii care vor să pună punct sclaviei economice şi monetare.

Ridică-te România!

Pentru o democraţie reală, pentru viitorul identităţii tale şi pentru tradiţiile poporului tău, ridică-te pentru o schimbare adevărată!

Suntem anonimii, treziţi-vă!!!

[…] De la bun început m-am ținut departe de mișcările având un spate doctrinar dubios, situat pe undeva prin zona serviciilor secrete. Occupy Wall Street a fost un exemplu magistral. Ce puteau face marile interese din spatele sistemului în condițiile în care societatea era sub presiune? Toată lumea știa că oamenii trec prin tensiuni extreme, că ajung la gesturi nebunești și că sunt capabili de orice. După atâția ani de studii, laboratoarele serviciilor secrete au învățat cum să beneficieze de mecanica socială. Ce puteai face cu o societate încărcată, gata de explozie? Un lucru pe cât de vechi, pe atât de eficient: eliberarea unei supape. Inventezi o mișcare, dai impresia că lucrurile scapă de sub control și dozezi porții generoase de revoluție la televizor.

Monitorizezi totul strict, iar când lucrurile tind să o ia razna, băieții tăi aflați la fața locului deturnează în timp util mișcarea către alte false ținte. 

Poate vă întrebați cum poți mișca o groază de oameni, cum poți manipula în direcția dorită o adunătură eterogenă. Ei bine, cu cât e vorba de mai mulți, cu atât e mai simplu, iar cei care au habar de psihologia maselor știu bine la ce mă refer: gloata e imbecilă și poate fi manipulată mai simplu decât un bou care trage la plug. Principiile generale ale mișcării Occupy au fost dubioase din start: toți trebuie să dispară, toți sunt o apă și-un pământ; omorâți băncile, omorâți politicienii, înlăturați tot sistemul.

Iată o metodă genială de a lăsa lucrurile exact așa cum sunt, de a nu face nicio schimbare, dar, în același timp, de a reduce tensiunea acumulată în animalul social. Lasă-i să mugească în număr controlat dându-le impresia că sunt liberi. Filmează-i și multiplică nebun imaginea libertății lor pentru ca restul boilor să se elibereze în fața televizorului, într-o mega-masturbare psihologică. Multiplică mesajele astfel încât fiecare să se regăsească într-unul din ele. Ajută-i să fie imbecili și, mai mult, încurajează-i să rămâna așa cum sunt. După ceva timp, răpuși de oboseală(sau de câteva bâte ale poliției) se vor întoarce în bârlogurile lor infecte bucuroși că au făcut revoluție. O revoluție în care nu s-a întâmplat nimic, dar care i-a eliberat de stress. Sunt numai buni, proaspeți, având conștiința resetată și creierul curățat. Asta e arta revoluțiilor controlate! Este extrem de interesant de observat cum Occupy a fost preluată de toate țările aflate în criză exact la fel cum sunt preluate formulele TV de succes(oare s-or plăti și drepturi de difuzare?). […]

Nota noastra:

Anonymous sunt o grupare dubioasa, cel mai probabil la fel de infiltrata si controlata de serviciile secrete ca si Wikileaks, care se constituie intr-un fel de activism online sau hacktivism.

Motto-ul lor, foarte sugestiv, este:

“We are Anonymous. We are legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.”

Au participat activ la miscarea Occupy din toamna anului trecut, asa cum atesta acest articol din The Guardian.

Cand miscarea Occupy, principala revolutie anti-sistem pe plan mondial, a incercat sa faca valuri la noi, nu a reusit nimic. Pentru ca era vizibil pentru oricine ca e ceva artificial, strain, fara legatura cu realitatile de la noi.

Acum, cand problemele reale si nemultumirile oamenilor au rabufnit, Anonymous se alatura incearcarilor de deturnare catre aceeasi vehiculata “solutie anti-sistem”. Discursul este anti-tot, adica, asa cum explica foarte bine Dan de la Trenduri, anti-nimic.


Categorii

1. DIVERSE, Criza mondiala, Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Internet, New Media, Noile Tehnologii, Opinii, analize, PROTESTE ROMANIA 2012, Razboiul impotriva Romaniei, Revolte populare, revolutii, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “ANONYMOUS contribuie la confiscarea protestelor pe directia antisistem tip OCCUPY (VIDEO)

  1. In teoriile despre STAT si drept…, adica despre “diferitele viziuni si conceptii”, care au existat in istorie si exista si acum despre STAT, desprecum ar trebui sa existe si sa se manifeste statul in viata unui popor, exista si una care se cheama teoria NIHILISTA, teorie care NEAGA orice autoritate statala sau institutionala si care propovaduieste idea centrala ca orice fel de autoritate asupra oamenilor este daunatoare pentru ei… Nihilismul este imbratisat de putini oameni de pe pamant (spre binele omenirii) care sunt asa cum spunea si admin…ANTI-TOT!

    Or, se pare ca baietii de la “Anonymus” sunt un fel de NIHILISTI…!

    NU AVEM NOI ROMANII ce sa invatam de la ei…!

  2. Isi aduce aminte cineva cum si cand a aparut “Anonymous” ?

  3. Pingback: ULTRASII INFILITRATI LA PROTESTE – masa de manevra in mana autoritatilor. CAZ SCOALA DE PROVOCARE folosita pentru evacuarea Pietii Universitatii – seara, la ora 11 (VIDEO) - Razboi întru Cuvânt
  4. videoul anonymous de mai sus nu e real (adica nu vine de la cei din afara, the real anonymous) e facut de niste copii din constanta care au vrut sa dea greutate mediatica “revolutiei” din romania. adevaratii anonymous (cei care din spatele miscarilor occupy si a atacurilor asupra sony samd) au trimis via twitter aseara, acest mesaj:

    http://pastebin.com/KgrKRPCc

    (nu e neaparat o mare diferenta, ca si content, dar trebuie sa stiti care sunt anonymous si care sunt wannabe anonymous)

  5. Interesant mesajul:

    The Corrupt fear us. The Honest support us.

    Deci sa intalegem ca cine nu este cu noi (adica cu ei) este impotriva noastra (a anonimilor) ? Deci este corupt, deci merita sa fie inlaturat, redus la tacere, anihilat, lichidat, reeducat etc. etc.

    Daca inlocuim Honest cu Proletar si Corrupt cu Bandit ne dam seama ca am mai gustat asa ceva: Comunism.

  6. Pingback: “Revolutia” Pietei Universitatii intre UTOPIILE DEMOCRATIEI TOTALE si ale SCHIMBARII DIN TEMELII a sistemului - Razboi întru Cuvânt
  7. http://www.romanialibera.ro/tehnologie/internet/cel-mai-mare-atac-anonymous-de-pana-acum-au-blocat-site-ul-fbi-250928.html

    @anonymous:

    mda, dupa cum observam “the real anon” erau prea ocupati (la operaţiunea de mai sus au participat mai mult de 5.600 de persoane 😉 ) ca sa aiba timp de un video profi si i-au lasat pe niste “wannabeez” din Constanta sa il faca si sa ii dea si drumu’ in presa. curat copchilasi, hmm…

    iar “ei”, adevaratii, au facut, in stil 2.0, un copy-paste pe care l-au tradus si dat pe tuitar. interesanta si adanca implicare. cata compasiune pentru cei batuti de soarta in Romania si de bocanci in piata Universitatii razbate din acel mesaj…

    sa faca un “reality-check” si sa vie in piata cu mesajul asta, sa vezi cum o sa ii ia cei de acolo la alergat cum ii luara si pe aia de la a 9a dreapta.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare