“Revolutia” din Piata Universitatii: ULTRASII PROVOCATORI, VIOLENTELE, TEHNOCRATII SI DETURNAREA PROTESTELOR

15-01-2012 3 minute Sublinieri

UPDATE: LUPTE DE STRADA INCREDIBILE IN CENTRUL CAPITALEI INTRE HULIGANII PROVOCATORI SI JANDARMI

proteste ars

Ingamfarea inveninata a presedintelui tarii, ”MODERNIZATORUL” Romaniei, confruntat, alaturi de ”specialistii” lui, cu nerecunostinta ”prostimii” romanesti, a dus la ceea ce era greu de crezut ca se va intampla in tara noastra: izbucnirea unor proteste stradale tot mai extinse si mai categorice impotriva Puterii. Sigur ca masurile de austeritate au dus la acumularea acestor nemultumiri, insa poporul roman, destul de pasiv, fara o cultura a protestului public, destul de dresat cu televizorul si cu mallurile, nu s-ar revolta asa de usor daca actuala putere nu s-ar fi comportat atat de arogant, atat de sadic si autoritar.

Protestele totusi continua deja zile intregi, oamenii sunt vizibili nemultumiti, iar cei care nu ies in strada ”participa” de la televizor. Multi se asteapta ca nemultumirile sa continue si sa se amplifice.

Astfel incat era timpul sa intre in scena agentii provocatori si scenariile diversioniste care sa capitalizeze aceste proteste stradale (reale, autentice, pe fondul lor) inspre o directie pre-stabilita.

Agentii provocatori sunt, cel mai probabil, derbedeii sau “anarhistii” de profesie, asa-zisii ultrasi uneori ”nationalisti” – care sunt, de altfel, supravegheati si controlati bine-mersi de SRI dar care sunt lasati (sau directionati!) sa se infiltreze in grupurile de protestatari pentru a deturna complet, A COMPROMITE si a anula substanta protestelor decente, pentru a declansa conflicte  violente cu Jandarmeria si a justifica, astfel, o eventuala represiune dura, care va descuraja oamenii normali sa mai iasa in urmatoarele zile, speriati de imaginile transmise si amplificate catastrofic prin televiziuni. Fara COMPLICITATEA serviciilor secrete asa ceva nu se poate intampla, de vreme ce, asa cum a aratat si episodul huliganului de la Ploiesti, acesti ultrasi sunt folositi in strada, la nevoie, ca grupuri de presiune, provocare si diversiune.

Ei pot fi folositi pentru deturnarea miscarii intr-o panta violenta, asa cum se intampla deja, la ora la care scriem. Agenda lor este clara si nu se ascund: dusmanul acestora nu este Traian Basescu sau guvernul, nu au treaba cu saracia, cu sanatatea sau cu Arafat, ci inamicul lor declarat este… jandarmeria, o tampenie absoluta si care nu poate fi inteleasa sub nicio forma. Nici macar legionarii, la care pseudo-ideologii lor de blog fac trimitere, nu se infruntau violent cu jandarmii, atunci cand actionau, gresit, prin violenta. Provocarea este evidenta!

O alta deturnare ce poate fi pusa in scena acum ar fi directionarea protestelor catre solicitarea de instaurare a unei guvernari a tehnocratilor. Este, de altfel, scenariul pus in aplicare in Italia si Grecia, unde liderii politici compromisi in fata publicului – Papandreou si Berlusconi – au fost inlocuiti de figuri anoste, care nu provoaca, dar care sunt membri Bilderberg si Comisia Trilaterala si pun in aplicare aceeasi agenda de austeritate. Daca protestele continua in Romania, putem intra in scenariul ”B” – al ”revolutiilor Bilderberg”.

La noi in tara, o asemenea varianta ar duce la inscaunarea unui eventual Mugur Isarescu in fruntea guvernului sau, poate, a ”profesionistului” Calin Georgescu ce ar mai avea, nu-i asa, avantajul de a reprezenta, chipurile, si ”miscarea” Romaniei profunde. Sau orice alt tehnocrat bun pentru acest scenariu. O asemenea guvernare ar putea fi insotita de o serie de grupari ”anti-sistem”, tinere si cu o spoiala de patriotism si crestinism: Romania Juna si Noua Republica ar fi numai bune pentru acest rol de ”asanare a clasei politice”, de ”moralizare” a politicii si alte stereotipuri natange legate de ”reformarea” clasei politice. Alba ca Zapada lui Sebastian Lazarescu asteapta inca sa isi intre serios in rol

Facebook si retelele de socializare, despre al caror rol in manipularea miscarilor sociale am tot atras atentia, abia de-acum vor fi asa cum trebuie “luate in primire” si intens folosite pentru raspandirea mesajelor diversioniste din categoria ”anti-sistem”.

Asadar, e posibil sa asistam la urmatorul scenariu: presedintele Traian Basescu ar ramane, ”sacrificand” guvernul Boc si PDL. In acest caz, ne-am afla in fata unei variante perfect diversioniste, care ar imbina atat sadismul prezidential cat si guvernarea austeritatii de figuri tehnocrate cu succes la public, asezonate de ”noi republicani” si ”juni romani”. Cu o asemenea compozitie guvernamentala si cu (o parte din) PDL pe post de ”capul lui Motoc”, miscarile ”tineresti” anti-sistem ar putea chiar sa participe la alegeri si sa spere sa obtina scoruri electorale considerabile.

In orice caz, reformele austeritatii vor continua, ca si conducerea noastra ca o colonie marginala de catre americani si europeni. Alternativa reala la aceasta varianta, din pacate, nu exista, si e bine sa constientizam acest lucru. Cel mai bun lucru care s-ar putea intampla ar fi doar plecarea presedintelui de la putere cu tot cu ”camarila” sa. Si ar fi un lucru bun pentru un unic motiv: ar mai reprezenta o buna AMANARE de scurt moment dinspre planurile antihristice accelerate in care suntem antrenati, noi, romanii, ca avangarda experimentala si programati pioni de sacrificiu.

Este insa o mare amagire sa nutresti acum speranta ca va veni o guvernare buna, curata, patriotica. Nu a venit ea in timpuri in care oamenii erau altfel, cand exista inca Romania veche, daramite acum, cand Romania este aproape complet vanduta si controlata.

Si atunci… nu e mai bine sa fim fatalisti? Pasivi cu totul? Raspunsul poate va dezamagi: nu!; e bine sa fim normali si sa fim realisti. Nu este normal sa acceptam nelegiuirile actualei stapaniri, e normal sa spunem ”nu se cuvine”, decent, crestineste, dar ferm. Si e realist sa nu ne lasam amagiti de diversiunile anti-sistem si/sau tehnocrate.

Legaturi:

***

***


Categorii

Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Opinii, analize, PROTESTE ROMANIA 2012, Revolte populare, revolutii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

143 Commentarii la ““Revolutia” din Piata Universitatii: ULTRASII PROVOCATORI, VIOLENTELE, TEHNOCRATII SI DETURNAREA PROTESTELOR

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 4 / 4 >>

  1. Indraznesc sa reformulez oleaca..:
    Prin demo(no)cratie (sistem politic de conducere re-inventat de evreii nedoritori de Dumnezeu, dupa ce au constatat ca comunismul nu are randament suficient la dus oameni in iad) se poate conduce “din umbra” orice tara din lume. :”>

  2. @ VIctor “Basescu reprezinta partea lumeasca a poporului si Daniel pe cea duhovniceasca, deci avem ca reprezentanti doua catastrofe pe doua planuri diferite”. Mi se pare foarte corect spus. Impartasesc si eu opinia aceasta de multa vreme, numai ca mai recent am inceput sa ma gindesc si putin mai altfel.

    Ca la nivel de popor avem pacate care reprezinta o constanta generalizata, da, asa este. Si sigur, este bine sa constientizam asta. Este necesar, poate. DAR…aceasta metanoia de care vorbiti dvs. nu se poate realiza la nivel de masa si tot repetind pina la satietate ca “este vina noastra ca popor”. Tot ce-i mult nu-i bun, in general vorbind si asta din doua motive in acest caz: metanoia incepe de la nivel individual, pentru ca degeaba ma enervez impotriva “poporului” mai tot timpul cind eu insumi am o gramada de probleme ….cu mine insami,lasind la o parte ca, mai subtil, s-ar putea sa-mi creeze imaginea distorsionata ca eu as fi putin mai altfel decit “majoritatea” (tocmai pentru ca-i observ tarele si atunci observatorul are tendinta sa se disocieze intr-un fel de subiectul observat, in multe cazuri); in al doilea rind, la cum evolueaza lucrurile, cred ca ceea ce ar trebui sa inceapa sa primeze este compasiunea si mila pentru necazurile pe care le sufera cei din jurul nostru. Judecata “X, care este in suferinta, primeste ceea ce i se cuvine” nu ar trebui sa primeze in constiinta noastra din doua motive: 1. Ne erijam in judecatori divini, ori, pina la urma, asta este treaba lui Dumnezeu si 2. o astfel de logica ne inaspreste constiinta si inimile pe principiul: daca primeste ce merita, atunci eu nu am motive sa sar si sa-l ajut sau sa simt compasiune pentru el.

    Repet, asta nu inseamna ca nu trebuie sa avem SI constiinta vinovatiei noastre ca popor, dar ea nu trebuie impinsa in fata intotdeauna, oricum si oricind in dauna altor ratiuni poate mult mai folositoare. Sa nu uitam ca religia ortodoxa se adreseaza in principal individului si NU maselor, asa cum fac ideologiile.

  3. admin, si asta e adevarat. Te pomenesti ca vor sa-l aduca pe printul mostenitor fara mostenire daca tot e compromis sistemul republican 😀 devine tot mai interesant. Intre timp, se suprima prezumtia de nevinovatie – fotografierea oamenilor pe strada este ILEGALA, chiar daca provine de la politisti si incalca dreptul persoanei la propria imagine, asa cum spunea si Avocatul poporului. Si se bat oameni intre ei… iar nevinovatii vor fi din nou victime, asa cum ne-am obisnuit.

  4. Victor,
    O mica completare. Democratia nu a aparut pentru ca evreii au scapat comunismul de sub control. Ambele sisteme au fost inventate de aceeeasi sursa demonica si au functionat in paralel un timp, democratia fiind prima care a fost pusa in practica inainte de inventarea comunismului in laboratoarele SUA si ale Europei de vest. Da, democratia si-a implinit misiunea si urmeaza sa fie inlocuita cu statele militaro-politienesti, in care legea martiala va fi la ea acasa. Intr-adevar ceea ce nu a reusit comunismul a „desavarsit” democratia. Democratia a fost fata soft a manipularii si controlului, care prin abundenta materiala, prin desfrul placerilor si al consumismului, l-a indepartat pe om de Dumnezeu. Au stiut care tara se „preteaza” comunismului si care se „preteaza” ccapitalismului. In tarile ortodoxe numai cu comunismul puteau obtine „rezultate”, si le-au obtinut, nu atat cat sperau ei, dar cred ca sunt destul de „multumiti”. Nu le-a iesit pasenta cu miile de martiri pe care i-au dat romanii, rusii, sarbii … Cu Grecia cred ca a fost o exceptie. Ea s-a pretat captalismului, grecii fiind mult mai de stanga (!) decat romanii, cel putin in prima jumatate a secolului 20 cand experimentele acestea se puneau cu frenezie in practica. Comunismul a fost fata hard a manipularii si controlului, care s-a impus asa cum stim prin teroare si prin crearea cu forta a „omului nou”. Avem acum o lume de oameni noi iesiti din laboratoarele demonice ale controlului global, o lume cu creierii bine spalati, gata sa accepta orice fara a opune o rezistenta reala, si, foarte important, fara a intelege ce se intampla de fapt. Da, lumea este condusa de ceva vreme si va fi condusa doar de interfete. Optiunea noastra de vot „liber” este aceea de a alege interfata care ni se pare mai „simpatica”. Sansa de a ne salva exista si depinde de noi cand hotaram sa „apelam” la ea. Cand omul ajunge la fundul sacului si si nu mai vede nici o iesire, apeleaza (si) la Dumnezeu, care ne primeste oricum, chiar daca este al doisprezecelea ceas si jumatate.

  5. @Victor,

    Asa ca orice presedinte care va veni dupa Basescu va fi tot clona lui Basescu dar mai pe placul poporului. Cu alte cuvinte in cel mai fericit caz se poate schimba vasul din care se varsa otrava, dar continutul vasului va fi acelasi tot otrava si venin. Deci, cu Basescu sau fara tot in rahat suntem si tot rahat o sa mancam, dar cu alta forma.

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2012/01/13/asa-poate-incepe-revolutia-in-romania/#comment-64197

  6. Totusi… O sa ducem curand de tot, si foarte tare, dorul democratiei asa cum este/a fost ea, cand o sa gustam pe pielea noastra biciul nemilos al dictaturii.

  7. @Victor:

    O alta adaugire: puteau evreii sa inventeze democratia asa cum inventa Da Vinci masini de zburat pe vremea lui. Nu atat asta conteaza, cat faptul ca acest sistem a corespuns unor transformari sociale, politice, unor tendinte reale. Altfel, democratia nu ar fi dus la nimic.

    Si nu e chiar asa… democratia asta era si la atenieni, si in obstea sateasca romaneasca. A participa la viata cetatii si a alege conducatorii (stie cineva de Republica razaseasca de la Vrancea?) nu e inventie evreiasca.

    Singurul accent – foarte important – iudaic in aceasta constructie este ideologia democratica, mesianismul democratic, receptarea sistemului ca un rai pe pamant etc. Aici nu mai avem de-a face doar cu ”democratia”, ci cu democratismul.

  8. “Dobandeste pacea, si mii de oameni din jurul tau se vor mantui”.-o pastila superconcentrata pentru toate bolile noastre.

  9. Pingback: Raed Arafat REVINE la Ministerul Sanatatii, dupa discutii cu BOC si BASESCU. Se pune “batista pe tambal”? - Razboi întru Cuvânt
  10. @ Admin2

    Totusi este dificil sa gasim asemanari intre notiunea moderna de democratie si organizarea ateniana, de pilda. Sclavii erau numerosi si cvasilipsiti de drepturi, la fel şi femeile sau cei saraci.

    Conceptul modern de democratie se naste, practic, istoriceste vorbind, odata cu cel de capitalism, in formele sale incipiente. Deci stim clar cine sunt “taticii” capitalismului.

    Practic democratia moderna a inceput odata cu Revolutia Franceza care a avut ca baza ideologia de ‘libertate, egalitate, fraternitate”. Si stim clar cine a fost in spatele Revolutiei Franceze si ce scop a avut ea.

    Apoi mai tarziu a urmat emanciparea femeii si acordari dreptului la vot precum si alte privilegii. Interesant ca liderele acestei miscari au fost toate evreice.

    Toate aceste fenomene au contribuit la crearea democratiei moderne ca sa zicem asa si folosirea ei cu si pentru scopuri malefice de manipulare si subjugare a statelor democratice.

    Probabil ca sunt multe de discutat si punctat pe acest subiect care este totusi destul de amplu.

  11. @Victor:

    Evident, asta e si diferenta intre un sistem politic care contine structuri, proceduri, institutii, si o mentalitate, un program, o agenda. Din pacate, s-a ajuns la situatia in care democratia sau tipul de societate sa zicem mai participativa, este identificata strict cu programul revolutionar francez sau cu agenda de care aduci aminte. Nu era nevoie sa vina boierii de la Paris masonizati sa faca democratie in Principate, era de ajuns sa lase obstile satesti sa functioneze.

    Este insa foarte gresit sa ajungi la concluzia ca e totuna sa fie destiintat un sistem politic democratic din punct de vedere institutional ca oricum e nu stiu ce inventie. Sa ne aducem aminte ca Marturisitorul Ioan Ianolide afirma ca in inchisoare fiind, ajunsese sa regrete sistemul politic interbelic, corupt si politicianist. Si cu siguranta ca nu ii prefera nici lumea comunista.

  12. Daca ar fi sa dau o definitie democratiei ultimelor secole,acesta ar fi :modalitatea unor elite secrete,motivate de aceleasi idealuri religioase in primul rind,apoi economice de a conduce societatea si prin intermediul poporului,care prin tehmici de educare,formare si manipulare alege mai intotdeauna ceea ce aceste elite isi doresc.

    Ca strategii alese:

    Puterea politica de la guvernare ( aleasa prin alegeri libere ) cit si opozitia politica apartine aceluiasi grup de oameni controlat de aceste elite.

    Supravegherea,infiltrarea,cumpararea sau deturnarea dupa caz a oricarei alte forte politice care s-ar naste natural si ar posta un pericol la status-quoul celor 2 poli politici consacrati ( puterea si opozitia )

    Controlul mass-media care apartine elitelor ( si aici poate exista mass-media a puterii si mass-media opozitei…acelasi circ ca si in parlament )…mai bine cunoscut sub termenul de mainstream media sau media controlata.

    Controlul serviciilor secrete,virfurilor armatei,curtea constitutionala sau curtea suprema de justitie ( pentru contracararea justitiei libere,judecatorilor necorupti )

    ONG cu diverse scopuri de formare,intimidare,generare a unor legi dorite de elite.

    …..

    Cit timp SUA si westul au avut un dusman redutabil in USSR si blocul tarilor comuniste,democratia in vest a fost lasata sa funtioneze mai mult,pentru a stimula cresterea economica si intarirea armatei,pentru atragerea oamenilor de stiinta din toate colturile lumii si impulsionarea cercetarii stiintifice,pentru a reprezenta un tarim al libertatii si sperantei pentru toti cei oprimati.
    Cind URSS a colapsat,si SUA s-au infiltrat in tarile adiacente Rusiei,cind Rusia a devenit un partener mult slabit economic, politic si militar…cind americanii au construit peste 1500 de baze militare in intreaga lume,cind dolarul este moneda internationala,obligatorie in unele schimburi ( petroliere ),cind Federal Reserve ” Rotschild et co “tipareste acesti bani din nimic ( copaci taiati din care sint destui si in Sua si in Canada )…atunci democratia aproape ca si-a incheiat misiunea istorica.

    NU cred ca in imperii democratia ar fi forma ideala de guvernamint…chiar daca antihristic ea poate fi pastrata doar ca aparenta.

    De acord insa 100 % cu :

    Marturisitorul Ioan Ianolide afirma ca in inchisoare fiind, ajunsese sa regrete sistemul politic interbelic, corupt si politicianist.

    Adica este de preferat sa alegem oameni ai elitelor care ne duc la esafod in 30 de ani,lasindu-ne sa facem si o mica rugaciune intre timp…decit sa-i alegem pe cei care ne inglobeaza in sistemul de reeducare Pitesti incepind de miine.

    Iar de marturisit adevarul si de a incerca sa facem omeneste tot posibilul sa incetinim caderea si coruperea vertiginoasa a bazelor societatii umane mi se pare o datorie.Incepind de la noi,din familie…

    O parere…

  13. Pingback: “ANARHIA” CONTROLATA – PRETEXT PENTRU INSTITUIREA STARII DE NECESITATE SAU PENTRU REPRESIUNI (in perspectiva)? - Razboi întru Cuvânt
  14. Pingback: GRUPURILE DE DIVERSIUNE PRIN VIOLENTA SI VANDALISM – arma identica a regimurilor Ceausescu, Iliescu, Basescu (VIDEO). PIATA UNIVERSITATII – 1990-2012 - Razboi întru Cuvânt
  15. Pingback: DETURNAREA PROTESTELOR PUBLICE CATRE SOLUTIA “ANTI-SISTEM”? Cum se ascunde regimul Basescu in spatele LOZINCILOR ANTI-POLITICA - Razboi întru Cuvânt
  16. Pingback: RUGACIUNE PENTRU ROMANIA -
  17. Pingback: ANONYMOUS contribuie la deturnarea protestelor in directia antisistem tip OCCUPY [VIDEO] - Razboi întru Cuvânt
  18. Pingback: ULTRASII INFILITRATI LA PROTESTE – masa de manevra in mana autoritatilor. CAZ SCOALA DE PROVOCARE folosita pentru evacuarea Pietii Universitatii – seara, la ora 11 (VIDEO) - Razboi întru Cuvânt
  19. Pingback: Cand mamaliga explodeaza si nadragii incep sa tremure… - Razboi întru Cuvânt
  20. Pingback: EMIL BOC A DEMISIONAT. Ce va urma? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  21. Pingback: GAZELE DE SIST POT SA DECLANSEZE “REVOLUTIA” LA CARE VISEAZA UNII? FOARTE GRAV: Rugaciunea “TATAL NOSTRU” huiduita de o parte din manifestantii “ecologisti” din Bucuresti. CIOCNIRI GRATUITE CU JANDARMII, OBSCENITATI, DI
  22. Pingback: DIVERSIUNEA LEGIONARA. Ponta instiga la REPRESIUNEA protestelor impotriva FRACTURARII HIDRAULICE si a proiectului RMGC, agitand spectrul VIOLENTELOR LEGIONARE - Recomandari
  23. Pingback: DIVERSIUNEA BARBU. Agresarea verbala a ministrului Barbu si vandalizarea masinii sale, provocare premeditata pentru DISCREDITAREA SI REPRIMAREA PROTESTELOR ANTI-CORPORATISTE (video) - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare