Presedintele Traian Basescu ii PUNE PUMNUL IN GURA lui Raed Arafat si ii sugereaza sa isi dea DEMISIA (video)

9-01-2012 4 minute Sublinieri

Preşedintele Băsescu i-a spus lui Raed Arafat, într-o emisiune la care a intervenit telefonic, că cea mai corectă abordare este să-i prezinte ministrului observaţiile sale şi nu să creeze “o psihoză publică”, că guvernul ar vrea să distrugă sistemul de ambulanţă, să-l dea “la nişte golani privaţi”.

Preşedintele Traian Băsescu a intervenit, luni seară, într-o emisiune la Realitatea TV, la care invitat era subsecretarul de stat Raed Arafat, replicând nemulţumirilor exprimate de acesta din urmă legate de proiectul noii legi a sănătăţii. Şeful statului şi subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii au avut un schimb de replici în emisiune.

Preşedintele Băsescu a apreciat că o nouă lege, lansată în dezbatere publică, este necesară.

“Vreau să-l atenţionez pe domnul doctor Arafat că acest proiect de lege este pentru discutat, de asta a fost lansat în dezbatere publică, cea mai corectă abordare este să se prezinte la ministru cu observaţiile dânsului şi nu să creeze o psihoză publică, că acest guvern, ticălos, de altfel, nu, domnu’ Arafat, vrea să distrugă sistemul de ambulanţă, să-l dea la nişte golani privaţi”, a spus Băsescu. El a menţionat că, dacă acesta este mesajul, este incorect. Raed Arafat a răspuns că nu a spus aceste lucruri.

Şeful statului a intervenit ulterior şi i-a recomandat lui Raed Arafat să renunţe la funcţia de secretar de stat din Ministerul Sănătăţii, dacă nu este de acord cu noua lege a Sănătăţii. “Aştept ca Raed Arafat să-şi înţeleagă misiunea”, a spus Băsescu, comentând ironic deznodământul în lupta pe care fondatorul SMURD o are cu Ministerul Sănătăţii : “Cine credeţi că o să plece?. Ghici, ghicitoarea mea!”

Subsecretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătății, Raed Arafat, a fost atacat în direct la Realitatea TV de Traian Băsescu, pe tema privatizării sistemului medical de urgență. „Dacă un secretar de stat are ceva de obiectat, trebuie să o facă în primul rând în cadrul ministerului. Dacă are o altă poziție decât ministrul, ori pleacă ministrul, ori pleacă secretarul de stat”, a declarat președintele.

Combatant al intrării asiguratorilor privați în sistemul medical de urgență, Raed Arafat a fost contrazis în direct de președintele Băsescu, care a precizat că indiferent de tipul de asigurare încheiată, orice român va beneficia de asistență medicală de urgență gratuită.

„Care este nemulțumirea dumneavostră față de legea sănătății? Asistența medicală de urgență va fi gratuită, indiferent de asigurator. Și în acest moment există ambulanțe private. Avem spitale cedate administrațiilor locale. Ar fi rău ca administrațiile locale să cumpere ambulanțe pentru aceste unități? Sau ar fi rău ca spitalele private să cumpere ambulanțe pentru transferul pacienților către spitalele de stat? Cu ce vă deranjează dacă o ambulanță privată ajunge mai repede?”, a declarat Traian Băsescu.

De cealaltă parte, Raed Arafat a atras atenția că „va scădea capacitatea de intervenție a sectorului public”, iar în câțiva ani acesta va fi „înghițit” de cel privat.

„Încetați cu psihoza că vom da ambulanțele pe mâna golanilor”

Traian Băsescu i-a cerut subsecretarului Arafat să înceteze cu „psihoza” pe care o induce, „că vrem să dăm ambulanțele pe mâna golanilor din sectorul privat”, dar a ținut să precizeze că „vă înțeleg dorința dumneavoastră de a păstra totul la stat.

„S-a reproșat că legea a fost făcută în laboratoarele de la Cotroceni. Legea a fost făcută de cei mai buni specialiști. Ea ar trebui discutată relaxat, nu trebuie transformată de demnitarii Ministerului Sănătății într-o campanie de denigrare. Subsecretarii ar trebui să o explice mai bine. Profesorii universitari din sănătate au un grad de aroganță”.

„Sistemul de intervenții rapide nu e perfect”

Președintele a mai declarat că „România nu poate rămâne înghețată într-un sistem rigid” și trebuie îmbunătățit. Băsescu a criticat și sistemul de intervenții de urgență.

În acest moment sistemul de intervenții de urgență este departe de a fi perfect. Uităm că sunt oameni care mor fără să ajungă nimeni la el. SMURD-ul nu aparține de Ministerul Sănătății, ci de Interne, nu-l privatizează nimeni. Noua lege deschide ușa privaților în ceea ce privește achiziționarea de ambulanțe private și deschiderea unor unități de primiri urgențe autorizate în alte spitale decât cele de stat. Nu se știe încă ce firme vor fi, dar ele vor fi selectate pe criterii de performanță”, a precizat președintele.

Deși se vorbise inițial de asumarea răspunderii pe lege, Băsescu a precizat că „ar fi o mare greșeală și că legea trebuie dezbătută în parlament, dar până atunci trebuie discutată cu bună credință. Dacă un secretar de stat are ceva de obiectat, trebuie să o facă în primul rând în cadrul ministerului”.

Subsecretarul de stat în ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, i-a răspuns preşedintelui Traian Băsescu  la acuzaţia că ar crea “psihoză publică”, spunând că înainte de a ieşi “la televizor” pentru a se plânge de privatizarea sistemului de urgenţă din România a participat timp de 3 luni discuţii cu specialiştii care au scris legea, fără nici un rezultat.

De cel puţin 3 luni discut în interior, de 3 luni incerc să conving o comisie care nu are de fapt nici un specialist că ce vor să facă cu sistemul de urgenţă trebuie regândit foarte serios […] După primele două discuţii cu aceşti “specialişti” şi după ce am realizat că suntem blocaţi pentru că Vlădescu a decis categoric să nu accepte forma actuală a legii, eu n-am mai participat la aceste întâlniri, la solicitarea dânşilor”, a declarat Raed Arafat, la Realitatea TV.

“Au fost foarte multe încercări din interior. Să nu creadă lumea că am sărit direct la televizor. Am sărit atunci când s-a ajuns la ideea că eu sunt duşmanul privatizării”, a mai spus fondatorul SMURD.

Băsescu: Domnul Arafat are puncte de vedere “stângiste”

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni la Realitatea TV, că Raed Arafat are nişte “puncte de vedere stângiste” în ceea ce priveşte privatizarea sistemului de primire urgenţe din România, întrucât întreaga Europă a demonstrat că un sistem mixt în acest domeniu este cel mai potrivit pentru pacient.

RĂZBOI BĂSESCU- RAED ARAFAT la Realitatea TV: Să nu creeze o psihoză publică! VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu a intervenit luni seara în direct la Realitatea TV pentru a răspunde criticilor aduse de subsecretarul de stat Raed Arafat pe tema proiectului legii sănătăţii

“Cred că este un moment în care trebuie să lamurim totul public. vreau să fim oneşti. V-am rugat ca orice observaţie aveţi pe tema serviciilor de urgenţă să o înaintaţi la noua lege. Acesta a fost şi motivul telefonului meu”, a declarat preşedintele Traian Băsescu, în direct la Realitatea TV.

Nota noastra:

Asadar, proiectul e supus dezbaterii PUBLICE dar secretarul de stat nu are voie sa isi exprime PUBLIC, de altfel argumentat, opinia despre domeniul in care este specialist. Daca o face, se cheama ca denigreaza si face psihoza.

Incredibil!

Si cica traim in democratie…

Nu esti de acord si te exprimi public, se cheama ca nu esti de buna credinta (sa ne amintim de romanul de buna credinta al Noii Republici) si trebuie sa iti dai demisia.

Deocamdata asta se intampla cu oamenii din sistemul lor.

Oare mai e insa asa mult timp pana cand aceste principii ale “dezbaterii”, in care esti pus la zid si “executat” pentru ca denigrezi, esti arogant, de rea credinta si creator de psihoze daca indraznesti sa te exprimi public impotriva vreunui alt maret act de reforma (citeste: distrugere) a Romaniei se vor generaliza la toti cetatenii acestei tari?


Categorii

1. DIVERSE, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Sistemul romanesc de sanatate, Video

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

26 Commentarii la “Presedintele Traian Basescu ii PUNE PUMNUL IN GURA lui Raed Arafat si ii sugereaza sa isi dea DEMISIA (video)

  1. Sa plece nu Raed Arafat, ci Basescu! Sa o ia la vale pe trei carari, la el acolo in Dobrogea – iata ce frumos ar putea incepe anul 2012… :(, 🙂 Ramai fara replica in fata acestui matroz, care cred ca va duhni de 100 de ori mai urat decat marinarul ingropat candva langa mormantul Cuvioasei Parascheva…

  2. Nu sint decit aspecte ale unei politici si administratii dementiale, care a guvernat Romania de la tambalau (rinvolutie) pina azi.

  3. De dupa rinvolutie, guvernantii au zis ca exista Dumnezeu. Daca ar fi crezut ca exista! Nu ar fi facut atitea hotii si escrocherii.

  4. Am văzut în direct cum l-a pus Traian Băsescu la colţ pe doctorul Raed Arafat. Am urmat şi eu firul gândirii prezidenţiale şi nu dă bine deloc.

    Să zicem că avem un buget, 100 RON. Prin privatizare se vor aloca 50% noilor operatori ai serviciilor privatizate. Rămân, firesc, 50% pentru serviciile de stat, operatorii de până acum. Cu 50% fonduri, serviciile de stat au două variante: fie să renunţe la întreţinerea aparaturii medicale achiziţionate până acum şi, în plus, să taie din salariile personalului medical de pe ambulanţe, fie să facă reduceri de personal şi logistică, evident în favoarea operatorilor privaţi care vor intra pe piaţă. Se vor vinde ambulanţe şi aparatură medicală de la stat către privaţi, la preţul pieţei. Stim însă toţi cei care am vândut sau cumpărat maşini care este preţul pieţei pentru orice maşina sau aparatură odată folosită (sunt curios dacă vor plăti vestita taxă de înmatriculare). În concluzie, operatorii privaţi vor folosi aceleaşi ambulanţe care ar fi fost şi în absenţa legii doar, că le vor cumpara la jumatate de preţ faţă de cât i-ar fi costat în mod normal. Diferenţa din banii de la buget care au fost daţi pe ambulanţe de către SMURD şi Ambulanţă se duce pe apa sâmbetei.

    De asemenea, medicii şi asistenţii concediaţi de la stat vor fi angajaţi la noii operatori privaţi, pentru că alţi specialişti nu sunt pe piaţă şi oricum cei concediaţi au nevoie de un loc de muncă. Practic, srl-urile care vor câştiga dreptul să fie operatori de servicii medicale de urgenţă pot fi (şi mai mult ca sigur ca vor fi) nişte firme de apartament, înfiinţate ad-hoc de către alţi băieţi deştepţi. Aceştia nu vor avea nevoie să aibă experienţă în domeniu, vor lua pe mai nimic şi de-a gata logistică, know-how şi personal.

    Escrocheria nu se opreşte aici, cel puţin în consecinţe. Cu 50% din buget, serviciile de stat vor putea asigura 50% din ceea ce asigura acum. Partea proastă este ca ceilalţi 50% nu vor fi asiguraţi de operatorii privaţi. Pentru că operatorii privaţi au ca scop profitul (nu este un scop rău în sine, fără profit nici o firmă privată nu poate activa) ei nu vor folosi la fel cei 50% din buget care le sunt alocaţi: dacă e să ne raportăm la o rată a profitului normală pentru lumea civilizată, înseamnă că cel puţin 10% din bugetul alocat privaţilor va fi reţinut de aceştia sub formă de profit. 10% din 50% este 5% din 100%, deci serviciile medicale de urgenţă vor fi asigurate în cel mai bun caz în proporţie de 95% din ceea ce se asigură astăzi cu aceiaşi bani. Şi încă ar fi bine…

    În realitate va fi chiar mai rău. O instituţie de stat poate să funcţioneze pe deficit dacă interese de ordin superior o cer. Cu alte cuvinte, SMURD şi Ambulanţa pot să depăşească cheltuielile alocate prin buget întrucât scopul lor este asigurarea sănătăţii şi integrităţii fizice a cetăţenilor ţării, adică a celor care cotizeată la bugetul de stat şi în consecinţă inclusiv la bugetul alocat serviciilor medicale de urgenţă. Firmele private, însă, sunt strict dependente de acoperirea cheltuielilor şi obţinerea de profit. La fel cum astăzi poţi să mori în faţa farmaciei cu reţeta de medicamente compensate în mână şi să nu le poţi lua pentru că farmacia cu pricina şi-a depăşit plafonul alocat de casa de asigurări, la fel o să asistăm la oameni care vor muri cu zile pentru ca nu vor veni ambulanţele la apelul lor 112. Vor fi ambulanţe (de stat) care vor circula dublu mărind proporţional uzura şi cheltuielile de întreţinere şi ambulanţe care vor fi trase pe dreapta pentru ca firmele private care le operează şi-au atins plafonul alocat spre decontare de la buget.

    Dacă adaugăm că firmele private vor fi ale unor băieţi deştepţi pe care nu-i mai satură pământul, atunci…

  5. m-am uitat si eu.
    comportament tipic de rinocer care se foloseste de autoritatea functiei ca sa ii puna pumnul in gura “domnului doctor”…multe nu mai sunt de zis decat ca daca Arafat e lasat singur si nu e sprijinit atunci lucrurile nu pot merge decat intr-o singura directie…cea aratata de Titus mai sus.

    si care intr-o fraza scurta s-ar traduce asa: transferul de bunuri si resurse de la stat la privati, la un cost exceptional de bun pentru privati. practic, vor fi pe profit prin simpla inscriere in cursa.

    iar in ceea ce priveste viitorul, acesta este si mai sumbru pentru ca efectul impartirii procentuale este ca sectorul public de stat va fi sugrumat usor, usor, de la an la an…precum un sharpe booa isi sufoca victima: incet, sigur si pe indelete, cu lipsa de graba si de griji a celui care stie ca victima, odata inlantuita, nu mai are absolut nici o sansa chiar daca teoretic INCA este vie.

    acelasi tipar, aceeasi poveste si pentru bietii pacienti. sharpele nu iarta.

  6. Exista inca de pe vremea lui Ceausescu o forma de privatizare ”la negru”. Spaga pe care trebuie de cele mai multe ori sa o dam la medicii si asistentii din sistem. Dupa revolutie lucrurile sunt si mai rele. Platim deja analizele, consultatiile la medicii specialisti care au cabinete cu plata, asistentele care au tarife exorbitante si multe altele. Un vecin a avut cancer. Pentru schimbarea sondei a trebuit sa plateasca 50 lei, pentru o injectie 5 lei, pentru o perfuzie 10 lei. Groaznic! In Romania de mult timp este un lux sa fii bolnav. Noroc ca mai sunt doctori cu frica de Dumnezeu, in fata carora te inclini, pe care ii privesti stupefiat ca exista, si ca nu/ti baga mana in buzunat. Eu il rog pe bunul Dumnezeu sa ne daruiasca Sfinti care sa ne ajute in aceste vremuri in care doar El straluceste prin speranta, iubire, vindecare spirituala si umana.

  7. @ Cristina Orghici:

    O sa ducem dorul “privatizarii la negru” prin spaga si actualului sistem ingrozitor de corupt, intr-adevar. Nici nu ne dam seama ce va urma… si se va chema exterminare fascista pe criterii de conditie materiala. Nu intamplator unii ministri ai actualui guvern anti-national declara ritos ca ei… “cred foarte tare in darwinism”. Se cunoaste. Scapa cine poate, cine are bani si putere.

    Btw, Arafat s-a executat si si-a dat demisia! Adio Smurd in maximum 2 ani, ADIO SISTEM DE URGENTA IN ROMANIA…

  8. @admin:
    urmarea fireasca a interventiei Presedintelui. de ce credeti ca a intervenit in direct, doar de dragul de a palavragi pe marginea proiectului?
    Nope, a fost o interventie in forta menita sa ii arate lui Arafat cum sta treaba. Cine nu e cu noi, e impotriva noastra.
    In traducere libera: “Ce argumente, ce discutii, ce opinii, ce transparenta? Cine nu e cu noi, e impotriva noastra! Ati priceput? Va ordon, treceti Prutul, pardon, legea! Acum!

    Ingrijorator cum ameninta presedintele – in direct – un functionar al statului aflat intr-o dezbatere PUBLICA televizata motivand ca acest functionar trebuia sa se abtina de la a-si spune opinia la televizor pentru ca legea este in dezbatere publica…cu alte cuvinte daca Arafat participa la o dezbatere publica se cheama ca e reactionar pentru ca nu participa la o dezbatere publica dupa cum ar dori unii (adica in acord cu intentiile si metodele lor).

    Batista se pune pe tambal in direct, mai nou, fara nici o jena si rusine. Asta spune multe despre balanta puterii in Romania anului 2012…

  9. Eu încă am rămas blocat la expresia “ghici ghicitoarea mea!”

    Fraţilor! Ce MÂRLĂNIE! Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea şi tristeţea! Cum îţi permiţi […] sinistru o astfel de atitudine!

    Iertaţi-mă, dar nu reuşesc să trec peste acest monument de nesimţire care este în fruntea acestei ţări. În condiţiile în care vorbeam de DEZBATERE iar în joc intră singurul profesionist al nostru care e recunoscut la nivel european şi încearcă să-ţi explice unde greşeşti, iar tu îl obligi să iasă din discuţie/dezbatere/polemică utilizând o mârlănie pur şi simplu greţoasă.. ce mai e de spus!

    În momentul în care ajungi să câştigi o astfel de dispută pentru că spre deosebire de interlocutor, tu nu ai nici o limită a mizeriei fetide în care te poţi bălăci, nu e de mirare că suntem unde suntem! Dezbaterea este o parte esenţială a construcţiei legislative şi e de nepermis ca cineva să-şi dea demisia în urma acesteia şi mai ales în urma bătăii de joc căreia îi este supus din partea preşedintelui ţări! Ce dezbatere fraţilor! Băsescu ştie cel mai bine!

    Cum poţi avea parte de o cină rafinată când interlocutorul tău, în plin restaurant select, îşi scuipă mucii în farfuria ta, iar apoi îţi reproşează că nu ştii să apreciezi calitatea temei pusă în discuţie. […] Tupeu de valutist greţos căruia îi laşi şi cămaşa de pe tine numai să dispară odată din faţa ta să nu-ţi vină rău de atâta nemernicie!

  10. Sa fim atenti!
    Ispitele sunt mari, riscam sa nu mai deosebim pacatul de pacatos.
    Si da, a mai fost Unul in istoria omenirii care si-a lasat si camasa in mana lor.
    Sa ne amintim ca dupa ce le-a dat si camasa de pe El a spus: Iarta-i, ca nu stiu ce fac. Desi nici aceia nu erau inocenti, stiau prea bine ce fac, ca si acestia de acum.

  11. Nu e vorba numai de tupeu la Traian Basescu. Imi cer scuze de continuare, dar inca nu-mi revin dupa ce am auzit aseara. Este tupeu bazat: i-a spus doctorului Raed Arafat ceva de genul ca vorbeste fara sa stie ce va urma sa fie. Foarte interesant… ce va urma si noi nu trebuie sa stim? Parea un fel de avertisment personal adresat doctorului sa stea in “arca” care trebuie…(?)

  12. Hmm,`profesionistu`nostru` e un…Raed!Pardon!?Da frate,un arab,care cel putin vazut`din avion`,pare,prin comparatie,inegalabil de onest!O paradoxala si ipotetica alternativa la `datul cu cutitu`-n piatra`?!O fi pronie divina ca getbegetu` daco-roman,ortodox pursinge,sa fie `trezit`(a se citi deranjat) din…minaret?Oare nu-i asta inca un moment…propice crapatului obrazului` dumneanoastra?Dar daca ar fi fost un…bastinas,atunci oare mai era nevoit sa se ratoiasca popeye?!Nu,e mult mai probabil ca un…localnic sa aiba un `global positioning system-gps` mult mai dezvoltat si mai fidel instinctului de conservare…Ei,pai marinero are anumite `simtaminte` superdezvoltate!Ghici care!

  13. Pingback: PRIVATIZAREA RUPE SISTEMULUI DE URGENTA IN BUCATI [VIDEO] - Razboi întru Cuvânt
  14. – “sunt momente, momente cand simti asa o neputinta si o indignare in fata necuratiei si nedreptatii incat…
    – “bine ca trec repede

    Trec repede, da. Bine
    Bine ca ma “obisnuiesc” repede cu noua situatie. Bine ca nu mai am coloana vertebrala a luptatorilor din alte vremi, nici macar asa departate de prezent; bine ca nu mai am “nebunia” de a merge pana la capat, cu orice pret, in ciuda oricaror evenimente si chiar si atunci cand toti mi-ar sta impotriva. Sau nu mi-ar fi alaturi. Ce bine (ca) m-am “adaptat” la evolutie iar evolutia, iata!, m-a adaptat la randu-i. Iar eu sunt surprins desi nu e nici o surpriza.

    Bine ca am uitat sa mai am curajul de a nu ma murdari prin acceptarea murdariei aruncate asupra noastra desi stiu bine ca-mi va veni si mie randul sa murdaresc. Bine ca am cultivat interesul, nepasarea si indiferenta. Ce bine ca ce-am cultivat atata amar de vreme aduce acum roade. Ca – iata! – cultura asta a mea a ajuns la maturitatea deplina! Iara eu sunt surprins desi nu e nici o surpriza.

    Bine m-am mai prostit si m-am mintit singur zicand in inima mea: “ce bine ca nu e atat de rau pe cat pare!“. Si oricum, oricum ar fi, raul nu e al meu, e in curtea “celorlalti“, intotdeauna e acolo, nu-i asa?

    Eu? Noi suntem bine. Sigur, condescendent pana la alienare, am si eu micile mele tare, capricii si gresale dara eu, spre deosebire de “ceilalti“, eu NU fac rau. NU, EU NU fac rau, dragii mosului…

    Eu doar ii asigur perpetuarea, proliferarea. Eu doar nu fac bine. Eu nu am omorat pe nime, eu doar i-am dus la groapa. Eu nu omor pe nime, eu mor. In fiecare zi cate putin.
    Din ce in ce mai putin.

    Si, din cand in cand ne mai svarcolim indignati, slabanogiti si neputinciosi, ridicand praful de pe mormintele varuite. Dar pana si pe aceasta am uitat s-o facem bine.
    Bine ca n-o facem rau totusi. Nu zambiti. Gandul asta (ne) ajuta, sa stiti!

    Ne ajuta sa ne obisnuim cu noul bine, un pic mai rau decat ieri. Sa traim bine. Ne ajuta sa (ne)linistim inainte sa ne intoarcem iara la somnul ratiunii, singurul care ne mai odihneste intru abisul sau.
    El, care ni-i anestezicul de zi cu zi si pe care-l luam impacati cu ideea ca “oricum nu avem ce face“. Si, chiar daca am avea, nu MAI avem ce face. Este prea tarziu, mult prea tarziu.
    Somnul, singurul lucru care ne-a mai ramas, cel care ne duce de pe o zi pe alta. Ce bine ca ne-a mai ramas ceva.

    Nu-i bun, dar nici rau nu-i. E asaaaa…ca noi. Este “noi“. Somnul ratiunii a nascut. MONSTRII SUNTEM NOI!

    Daca Dumnezeu nu ar exista atunci nimic nu ar mai avea rost. Totul nu ar mai avea nici un rost. Totul ar fi desertaciune, totul ar fi pierdut.

    Dar eu stiu ca El este. Si, fiind, ma cheama la a fi. Si mai stiu ca as vrea sa-L cunosc asa cum este. As vrea sa fiu.
    Nu fugind prin paduri, prin munti, prin vai…nu conducandu-mi viata dupa busolele altora, mereu tulburat, mereu agitat, mereu pe fuga…ci cautandu-l acolo unde El m-a chemat.
    Nu rob, nu sluga, ci fiu.
    Amin.

  15. Pingback: ALCHIMISTII SANATATII: articolul saptamanii despre SPOLIEREA populatiei sub pretextul “REFORMEI” SANATATII - Razboi întru Cuvânt
  16. Pingback: Legea sanatatii DICTATA de Traian Basescu: “PANA ACUM IMPARTEAM SARACIA, DE AICI INAINTE VOR FI ELIMINATI OAMENII” – Ilie Serbanescu [video] - Razboi întru Cuvânt
  17. Pingback: PRIVATIZAREA SANATATII: CEL MAI MAI MARE JAF DIN ISTORIA ROMANIEI. Pretul vanzarii: vietile noastre! Si nu e metafora… - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  18. Pingback: BOLNAVUL CA O PRADA. Debutul “reformei” in sanatate: RATIONALIZAREA listei de medicamente COMPENSATE si a duratei SPITALIZARII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  19. Pingback: Rascoala CAPUSELOR PRIVATE din sanatate si GOARNA propagandistilor basisti. CUM A REACTIONAT ”SISTEMUL PRIVAT” LA DECIZIA MINISTRULUI NICOLAESCU DE A LE TAIA FONDURILE DE LA STAT - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  20. Pingback: Ziceri prezidentiale: BASESCU invoca “SISTEMUL MAFIOT” din sistemul sanitar pentru PROTESTELE impotriva “LEGII (ANTI-)SANATATII” si a CARDURILOR/ Presedintele se declara, mai nou, IMPOTRIVA exploatarii prin CIANURARE de la Rosia Mo
  21. Pingback: SINISTRELE MANIPULARI ALE “CRIMELOR” COLECTIV IMPUTATE SISTEMULUI SANITAR ROMANESC. “Se pregătesc baieții de privatizare și nu știu cum? Știm noi. Pas cu pas | Cuvântul Ortodox
  22. Pingback: SINISTRELE MANIPULARI ALE “CRIMELOR” COLECTIV IMPUTATE SISTEMULUI SANITAR ROMANESC. “Se pregătesc baieții de privatizare și nu știu cum? Știm noi. Pas cu pas”/ ODIOASA DISCRIMINARE intre PACIENTII “PRIVILEGIATI” de
  23. Pingback: Cum iese la suprafata agenda “influencerilor” #COLECTIV: PROPAGANDA PENTRU ASIGURARI SI AMBULANTE PRIVATE. La Cotroceni se pregateste deja proiectul legislativ/ Raed Arafat: PRIVATII VOR SA SE CUPLEZE LA FONDURILE PUBLICE ALE INTERVENTIILOR DE
  24. Pingback: Cum iese la suprafata agenda “influencerilor” #COLECTIV: PROPAGANDA PENTRU ASIGURARI SI AMBULANTE PRIVATE. La Cotroceni se pregateste deja proiectul legislativ!/ Raed Arafat: “PRIVATII VOR SA SE CUPLEZE LA FONDURILE PUBLICE ALE INTERVENT
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare