EVREU CRESTIN ORTODOX – UCIS in Israel, in timpul slujbei de Craciun

9-01-2012 35 secunde Sublinieri


Unul dintre conducătorii minorităţii creştine evreieşti a fost înjunghiat în timpul procesiunii religioase de Crăciun de către o persoană îmbrăcată în Moş Crăciun.

TEL AVIV, Israel

Poliţia a arestat 6 persoane în legătură cu această crimă. Creştinul ucis se numeşte Gabi Kadees din Jaffa şi era preşedintele Asociaţiei Ortodoxe Israeliene din Jaffa. El a fost înjunghiat în spate de către un zelotist anti-creştin, cred autorităţile israelite.

Atacatorul îmbrăcat în Moş Crăciun s-a pierdut în mulţime, a spus preotul ortodox grec Atallah Hanna. “El a ucis şi bucuria noastră de Crăciun, a ucis valorile umane şi spirituale purtate de Moş Crăciun, care face pe toţi copiii din lume fericiţi de Ajunul Crăciunului” a spus Hanna pentru Agenţia Reuters.

Poliţiştii cred că uciderea iudeului creştin are legătură cu acţiunea acestuia de săptămâna trecută, în care acesta a denunţat persecuţia musulmanilor din zonă, cărora le-au fost confiscate difuzoarele de pe moschee de către autorităţile israelite.

Traducerea şi adaptarea: Pr. Ioan Valentin Istrati

Sursa: http://www.maannews.net


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “EVREU CRESTIN ORTODOX – UCIS in Israel, in timpul slujbei de Craciun

  1. Pingback: Extremismul iudaic, tot mai periculos: ”VA VOM CRUCIFICA” si alte blasfemii grave anti-crestine, scrise pe zidurile din Ierusalim - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  2. Imi pare deosebit de rau. Au facut o atrocitate. Evreii crestini sunt cei mai deosebiti dintre oameni, care pot sa faca cel mai mare bine din lume, o data pentru ca genetica evreiasca are ceva deosebit si apoi, cel mai important, urmand invataturile Mantuitorului Iisus Hristos reusesti cu adevarat sa progresezi, singurele invataturi care aduc salvarea ta.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare