Isteria Black Friday (VINEREA NEAGRA): violente intre cumparatori si politie in SUA (FOTO SI VIDEO)

26-11-2011 1 minut Sublinieri

Febra cumpărăturilor de “Black Friday” nu a însemnat doar reduceri masive de preţuri, ci şi violenţe între cumpărători sau intervenţii brutale ale poliţiştilor americani, arată Daily Mail.

Un bunic a fost trântit la pământ de poliţişti, rămânând inconştient şi plin de sânge, o femeie le-a dat cu spray paralizant în ochi altor clienţi, o alertă cu bombă a provocat evacuarea unui magazin, poliţiştii au folosit spray cu piper în timp ce încătuşau un client nervos, iar un alt client a fost pus la pământ cu un electroşoc.

În Phoenix, Arizona, un bărbat de 54 de ani şi-a pierdut cunoştiinţa, plin de sânge, după ce un poliţist l-a trântit la pământ, suspectându-l de furt. Nevasta acestuia a declarat că bărbatul încerca să-şi scoată nepotul din înghesuială şi şi-a îndesat un joc video în pantaloni, pentru a avea mâinile libere.

Citeşte şi BLACK FRIDAY – ZIUA ÎN CARE PREŢURILE PICĂ. Românii au cheltuit într-o noapte MILIOANE DE EURO pe internet

Un magazin Wal-Mart, tot din Phoenix, Arizona, a fost evacuat după ce angajaţii au chemat poliţia, raportând un pachet suspect, care se afla în frigiderul din sala de mese a angajaţilor. Poliţiştii nu au găsit nimic periculos în pachet.

Într-un mall din Fayetteville, Carolina de Nord, în jurul orei 2 dimineaţa, a avut loc un schimb de focuri de armă, însă nimeni nu a fost rănit.

Un poliţist dintr-un magazin Wal-Mart, din Caolina de Nord, a folosit sprayul cu piper, pentru a-l încătuşa pe un suspect care a provocat scandal, spărgând o vitrină.

Un tânăr de 22 de ani, din Florence, Alabama, a fost pus la pământ de poliţişti cu electroşocul. Tânărul ar fi fost băut, susţin martorii.

Într-un oraş din Pennsylvania, martorii spun că mai multe femei s-au luat la bătaie într-un magazin Victoria’s Secret, în faţa rafturilor cu haine pentru yoga.

În SUA, magazinele se aşteaptă la peste 152 de milioane de clienţi în acest weekend de reduceri.

“Vinerea neagră”, ziua tradiţională cu reduceri foarte mari care urmează sărbătorii de Thanksgiving şi lansează sezonul reducerilor în Statele Unite, a fost marcată de violenţe soldate cu mai mulţi răniţi, informează Mediafax. Incidentul cel mai grav a avut loc în California, în parcarea unui hipermarket Wal-Mart din San Leandro, unde un client a fost atacat cu focuri de armă în timp ce se îndrepta spre maşina sa, după ce îşi terminase cumpărăturile.

Vineri dimineaţa, bărbatul era în stare “critică dar stabilă”, a declarat sergentul Mike Sobek.

Pe coasta de est, în South Carolina, hoţii care încercau să jefuiască o femeie în vârstă de 55 de ani în parcarea unui alt Wal-Mart au împuşcat-o în picior, potrivit postului local de televiziune WMBF. Una dintre prietenele sale a reuşit să îi pună pe fugă pe agresori trăgând în aer cu propria armă. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.


Categorii

1. DIVERSE, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Isteria Black Friday (VINEREA NEAGRA): violente intre cumparatori si politie in SUA (FOTO SI VIDEO)

  1. Pingback: Inca o alarma falsa: COD ROSU SI VISCOL CA IN 1954? Intoxicarea iresponsabila a ministrului Igas si isteria proviziilor de la hipermarket… CARE E ADEVARUL? (VIDEO) - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare