Marea Britanie modifica pasapoartele la presiunea lobby-ului homosexual. LA PARINTI SE VOR SCOATE CUVINTELE TATA SI MAMA…

3-10-2011 43 secunde Sublinieri

Timp de zeci de ani, britanicii care aveau nevoie de pașaport trebuiau să bifeze la căsuța ”părinți” numele mamei și al tatălui. În urma presiunilor făcute de comunitățile gay, s-a decis că în căsuța respectivă se va completa astfel: ”Părinte 1” și ”Părinte2”. Primele pașapoarte cu aceste modificări vor apărea în câteva săptămâni, relatează ziarul ”Daily Mail”, care notează că schimbările vin după plângerile conform cărora vechea formă a fost considerată drept ”discriminatorie”.

Decizia de a modifica datele din documentul de călătorie a generat nemulțumirea în rândul celor care promovează valorile familiei și care spun că prin renunțarea la ”mama ” și „tata” este denigrat ”rolul părinților” din familiile tradiționale. ”Să vorbești despre ”părintele 1” și ”părintele 2” înseamnă să denigrezi rolul pe care îl au tatăl și mama în familie”, afirmă Norman Wells, director al Family Education Trust.

Luna trecută, Australia a decis că cetățenii săi care își fac pașaport beneficiază de o a treia opţiune când îşi înscriu în document sexul, dorind să elimine discriminarea transsexualilor şi a hermafrodiţilor. Prin urmare, paşapoartele australiene vor avea trei opţiuni la rubrica sex – masculin, feminin şi nederminat.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “Marea Britanie modifica pasapoartele la presiunea lobby-ului homosexual. LA PARINTI SE VOR SCOATE CUVINTELE TATA SI MAMA…

  1. Articolul 16.
    Cu începere de la împlinirea vârstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie în ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a întemeia o familie. Ei au drepturi egale la contractarea casatoriei, în decursul casatoriei si la desfacerea ei.
    Casatoria nu poate fi încheiata decât cu consimtamântul liber si deplin al viitorilor soti.
    Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului.

    http://www.onuinfo.ro/documente_fundamentale/declaratia_drepturilor_omului/

  2. Fii convins ca in viitorul apropiat vor scoate sau vor modifica acest articol.

  3. He, he! Corect, parinte. In conformitate cu noile concepte “anti-discriminatoare”, nu mai exista barbat si femeie ca atare, prin nastere, ci doar cel mult mascul si femela, “genul” devenind o chestie dobandita prin educatie. Cu alte cuvinte, daca o “femela” naste un copil de un anumit sex (din cele trei recunoscute mai nou), el va fi barbat sau femeie in urma alegerii arbitrare a parintilor de a-l educa intr-o anumita directie.

  4. PARINTII DECID RELIGIA COPILULUI, NU SEXUL ACESTUIA….

  5. @Gabriel:

    Mai exact…?

  6. Pingback: Premierul ..."conservator" (!) al Marii Britanii, David Cameron, ameninta cu BOICOTUL tarile care NU ACCEPTA HOMOSEXUALITATEA!
  7. Pingback: INVIEREA FIICEI LUI IAIR. Predica marturisitoare a PS Sebastian despre luarea in ras a credinciosilor "medievali" care se inchina la moastele sfintilor
  8. Urmeaza sa protesteze feministele din cauza ca multi vor trece la “parinte 1” numele tatalui si aaaaaabiaaaaa la “parinte 2” numele mamei…Discriminareee !
    Vor cere o noua reglementare prin care sa se scoata numerotarea ! 🙂

  9. Pingback: NOUA ORDINE RELIGIOASA A LUMII, PANRELIGIA (Ecumenismul inter-religios total) SI TACTICILE FOLOSITE
  10. Pingback: Un text de acuta actualitate: Toleranta şi “corectitudinea politica”: NOUA MILITIE A GANDIRII (“SPIRITUALA”) SI NOUA REEDUCARE TOTALITARA ANTICRESTINA. Directivele staliniste se aplica la litera astazi. Se intorc anii `50? -
  11. Pingback: REVOLUTIA GAY MERGE MAI DEPARTE. Germania: prima tara europeana ce introduce categoria AL TREILEA SEX pentru nou-nascuti - Recomandari
  12. Pingback: Impunerea casatoriilor homosexuale: “un pas catre STATUL FASCIST AL INTOLERANTEI” | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare