TEORIA “SUPER-ORGANISMULUI” sau despre cum ARATA MATEMATIC COMPLEXUL FINANCIARO-BANCAR PRIN CARE SE DOMINA LUMEA

9-09-2011 2 minute Sublinieri

Trei cercetatori. Toti elvetieni. Toti  de la Institutul federal de tehnologie din Zurich. Ei bine, cei trei au facut un studiu. O sa incep cu sfarsitul. Cu ce au descoperit ei, adica. 80% din tot ce inseamna transnationale e controlat de 737 de entitati (persoane, banci, firme de asigurari samd.) Mai mult: 147 companii multinaţionale controleaza 40% din valoarea economică şi financiară a tuturor multinaţionalelor. Din cele 147, restrangem la 50 marii detinatori de capital, denumiti “super-organismul. Acesta este compus în principal din bănci: Barclays în frunte, urmat deci de  “stelele” de pe Wall Street (JP Morgan, Merrill Lynch, Goldman Sachs, Morgan Stanley…). Mai avem asigurătorii şi băncile Axa, Societe Generale…, scrie Dan Popa pe blogulHymerion.ro

Am terminat de citit studiul intr-o nota pesimista. Printre eminentele cenusii ale planetei nu am gasit nicio companie romaneasca. Nici CEC Bank, nici macar pe Isarescu, carele stim bine ca face parte din grupul acela misterios….

Cititi The network of global corporate control

Aparatul matematic utilizat de cei trei elvetieni este extrem de sofisticat si riguros. Institutul Federal de Tehnologie al Elvetiei (ETH, Zurich) este o universitate de stiinta si tehnologie din Zurich, aflata in administrarea guvernului elvetian. Institutul a fost fondat in 1854 si s-a deschis in 1855. ETH este cotata ca fiind printre primele universitati din lume.

Este considerata cea mai buna din Elvetia, printre primele cinci din Europa si intre primele 25 din lume (in 2004). De-a lungul timpului, ETH si-a castigat reputatia datorita activitatilor din domeniile: chime, matematica si fizica. Exista 21 de laureati ai premiului Nobel care sunt asociati cu acest institut , printre care si Albert Einstein.
ETH a fost intre primele 50 de universitati din lume timp de cinci ani consecutivi (2004-2009)

Nota noastra:

Adevarul este ca matematica nu poate ajuta mai mult decat atat: sa arate care sunt principalele puncte de control folosite pentru a domina economic-financiar lumea. Dar trebuie spus acest lucru: complexul financiaro-bancar are forma unei retele de sistem nervos (sau de panza de paianjen daca preferati) in care exista anumiti centri nervosi care induc stimulii ce vor provoca reactiile organismului. Exact in acest mod s-a intamplat criza pe care o traversam. Ea nu poate fi localizata insa doar in centri nervosi reprezentati de corporatiile financiar-bancare enumerate in materialul de sus. Complexul e mai… complex si contine si latura institutional-coercitiva, adica bancile centrale si institutiile mondiale, globaliste, ca FMI, Banca Mondiala etc.

Abia asa obtinem o imagine mai ampla asupra intregului proces, altfel riscand sa obtinem o imagine partiala in care vinovate sunt doar marile banci sau doar marii bancheri. Iar centrul coordonator al acestor centre subsidiare in complexul financiaro-bancar este reprezentat de cercurile oamenilor care au ca hobby sa discute despre viitorul omenirii…

Scopul tuturor acestor crize este, bineinteles, o noua ordine sociala, economica, politica, internationala.

Partial vedem intruparea acestei ordini viitoare in proiectul Statele Unite ale Europei.

(…) 2. Evident, bancherii nu au puterea absoluta, asa cum nimeni nu a avut vreodata putere absoluta pe pamant, fie ca s-a numit Nabucodonosor sau Alexandru Macedon, Antioh Epifaniu sau Stalin, fie ca sunt francmasoni sau altceva. Dar au avut, toti acesti “grasi ai pamantului”, ingaduinta de a-si duce pana la capat gandul lor de nebunie. Nu ar fi putut insa acestia sa faca nimic, de nu ar fi fost patimile si faradelegile la mijloc. In mod similar, nici elita actuala nu ar putea face nimic, oricate planuri de programare si reconstructie ar planui, daca nu ar fi patimile omenirii la mijloc, prin care sa poata inainta in rau.

In privinta elitelor, a puternicilor zilei, trebuie sa mentionam ca iarasi avem de-a face cu simplificare simplista din partea autorului articolului. Este evident ca bancherii sunt doar o parte a problemei, sunt doar o parte a elitei care constitutie puternicii zilei si ai vremurilor de sfarsit. Alaturi de ei sunt elitele politice, industriale, religioase, un intreg complex, de fapt, inter-dependent. O importanta deosebita in acest complex o joaca insa nu bancherii in calitatea lor de grup ce detin puterea economica, ci acea elita – fie ea bancara, industriala, statala, religioasacare face parte dintr-un grup ideologic puternic sudat, bazat pe o serie de rituri si grade, ce se inchina unui anonim Mare Arhitect. Acest grup, care isi poate asuma, pe buna dreptate, revolutia franceza cu toate “excesele” sale teroriste, revolutiile pasoptiste, crearea bancilor centrale, experimentul comunist, precum si marea lor capodopera, Uniunea Europeana, este francmasoneria. (…)


Categorii

1. DIVERSE, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Opinii, analize, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “TEORIA “SUPER-ORGANISMULUI” sau despre cum ARATA MATEMATIC COMPLEXUL FINANCIARO-BANCAR PRIN CARE SE DOMINA LUMEA

  1. Unde a fost facuta fotografia de mai sus? Stie cineva? Si cam ce reprezinta acel tablou,care nu este tot timpul descoperit?

  2. Nu stim, este de pe internetul larg…

  3. Este din sediul O.N.U. acea incapere. Inca o poza din alt unghi cu aceasta:
    http://cdn1.beeffco.com/files/poll-images/normal/the-united-nations_5212.jpg

  4. Este sala Consiliului de Securitate al ONU. Am descoperit si despre tablou:
    http://www.flickr.com/photos/briancreech/3020831597/#/photos/briancreech/3020831597/lightbox/

  5. Da,e lumea cea noua,luminata de civilizatie si stiinta,care salveaza vieti din lumea necivilizata si ignoranta.Multumesc pentru link.

    De remarcat asezarea scaunelor in acea incapere si culorile lor.Arata mai mult a sala ritualica decat a sala de sedinte.

  6. Pingback: Cotidianul patriarhal Lumina PROPOVADUIESTE GLOBALIZAREA COMUNIST-"CRESTINA"
  7. Pingback: PRESEDINTELE BILDERBERG IN ROMANIA: Etienne Davignon la o conferinta patronata de BNR si Mugur Isarescu!
  8. Pingback: STAT EUROPEAN TOTALITAR (DE TIP URSS) SI APOI GUVERN MONDIAL: obiectivul crizei generate artificial - considera un economist leton - ARTICOLUL SAPTAMANII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare