“TRILATERALUL” MUGUR ISARESCU A SPUS ADEVARUL: sunt in aceste cercuri in care se discuta de viitorul omenirii, dar nimeni nu stie clar unde se indreapta lumea. CUGETARI DESPRE MINTI BOLNAVE DE CONSPIRATIE SI LOGICA SANATOASA

5-09-2011 2 minute Sublinieri

(…)  “Lumea trece printr-o transformare deosebit de importantă. Ce se va întâmpla? Nu ştiu. Şi v-o spun clar, nu ştiu ce se va întâmpla cu toate că circul în toate aceste cercuri în care se discută şi de viitorul omenirii şi al băncilor centrale, nu ştiu nici ei foarte clar. Nu cred în conspiraţii, probabil că aţi aflat că fac parte din nu ştiu ce grupuri care pun la cale omenirea, ne adunăm şi…astea sunt… Dar sincer nu se întâmplă numai în România, minţi din astea bolnave şi dominate de ideea conspiraţiei mondiale există peste tot”, a mai spus guvernatorul BNR. (…)

Nota noastra:

Isarescu are dreptate. Chiar daca face parte din acele cercuri care discuta despre viitorul omenirii, este clar ca, atat el cat si colegii din Comisia Trilaterala, de loja si de alte think-thankuri globaliste, cu certitudine NU STIU CATRE CE SE INDREAPTA LUMEA… intr-un final. Sa explicam.

1. Cercurile pasionate de viitorul omenirii si teoriile conspiratiei

Cf. prestigiosului nostru guvernator, doar mintile bolnave, dominate de ideea conspiratiei mondiale, pot crede ca grupurile din care face parte domnia sa conduc lumea. Este adevarat insa, recunoaste, ca aceste cercuri discuta despre viitorul omenirii, doar ca nici macar ele nu stiu unde se indreapta lumea.

Asa si este. Partial… Cercurile respective, cum ar fi Comisia Trilaterala, sunt alcatuite din decidenti cheie ai lumii sau/si formatori de opinie publica – guvernatori ai bancilor centrale, sefi de stat, ministri, tehnocrati, editori din mass-media etc. Asadar, simpla compozitie a unui astfel de cerc pune in alta lumina problema influentarii “afacerilor lumii”: pentru ca nu avem de-a face cu pensionari care dau in bob ca sa afle ce va fi peste 5 ani, ci avem oameni cu putere de decizie si cu putere de influentare a opiniei publice. Pe scurt, avem de-a face, in aceste cercuri:

– cu lideri ai lumii

– care discuta viitorul omenirii

– si care stabilesc o agenda de comun acord implementabila institutional de decidenti si “propovaduita” in opinia publica de formatori.

Partea cu agenda comuna a fost, printr-un gest demn de trisor de alba-neagra, acoperita de Mugur Isarescu. Ar fi mai mult decat naiv sa ceara cuiva dl guvernator sa creada ca liderii lumii se intalnesc in astfel de cercuri doar ca sa bea cafea.

Dar chiar daca am admite, prin reducere la absurd, ca in aceste cercuri nu s-ar stabili o agenda anume (asa cum se stabileste), ar ramane faptul cert ca acolo se discuta despre viitorul omenirii, adica se discuta IDEI DESPRE CUM AR TREBUI GUVERNATA LUMEA, de catre cei care o si conduc pe plan local. Si suntem siguri ca Dl guvernator nu ar putea sa nu fie de acord cu urmatoarea realitate general valabila: ideile guverneaza lumea.

Dar, daca ideile guverneaza lumea, atunci cu atat mai mult o fac ideile discutate in cadrul acestor cercuri alcatuite din lideri ai lumii, de unde rezulta, pe cale de consecinta, ca… aceste cercuri conduc lumea.

Q.e.d. (Si asta chiar fara sa facem apel la nicio teorie conspirationista, ci la logica si la bunul simt).

2. Aceste cercuri nu stiu unde se indreapta lumea

De doua ori adevarat.

– intr-adevar, aceste cercuri nu stiu care va fi deznodamantul ultim al lucrarii lor. Ele nu stiu ca, daca ceasul le apartine, este lasat de la Dumnezeu, si ca finalul a ceea ce se intampla va fi, dupa aparitia fiului pierzarii, A Doua Venire a lui Hristos, de aceasta data in slava, pentru a judeca pamantul.

– nestiind insa care va fi viitorul, le este inca odata dovedita rautatea si trufia de a avea pretentia demiurgica de a construi o noua ordine mondiala, institutionala sau cum le mai place sa-si boteze fantasmele utopice si ucigase. Daca au o cunoastere atat de failibila, asa cum ii place si lui Soros sa pretinda, atunci de ce se incapataneaza sa traseze planuri de salvare, uniuni inter-statale, interventii pe burse, acorduri financiare cu tari, adica sa stabileasca o serie de masuri care sunt specifice nu unor minti constiente de limitele lor, ci unor capete cu pretentii de omniscienta, de planificatori totali ai vietii societatii umane? Adica unor capete… iluminate.

Legaturi:


Categorii

Criza mondiala, Masonerie, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Opinii, analize, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

36 Commentarii la ““TRILATERALUL” MUGUR ISARESCU A SPUS ADEVARUL: sunt in aceste cercuri in care se discuta de viitorul omenirii, dar nimeni nu stie clar unde se indreapta lumea. CUGETARI DESPRE MINTI BOLNAVE DE CONSPIRATIE SI LOGICA SANATOASA

  1. Excelenta analiza (as usual).

  2. Lumea se îndreaptă spre un final sigur, mai apropiat sau mai îndepărtat în funcţie de escaladarea păcatelor omenirii. Degeaba ar fi discutat şi răsdiscutat toate cercurile, trilateralele, cvadrilateralele, şi toate comitetele şi comiţiile despre viitorul omenirii, pentru că nu ar fi reuşit să ajungă la nici un rezultat, deoarece lumea dacă ar fi trăit conform poruncilor lui Dumnezeu, ar fi ţinut la mare distanţă orice apocalipsă. Să ne aducem aminte de exempulul ninivitenilor care au schimbt mersul istoriei, şi L-au făcut pe Dumnezeu să renunţe la pedeapsa pregătită poporului necredincios.
    Precum potopul de odinioară care a spălat răul din lume (tot mai rămânând însă o sămânţă în chiar familia lui Noe), aşa şi apocalipsa va arde tot răul din lume şi păcatul.
    «Cercurile » respective au loc să discute şi putere să decidă doar pentru că oamenii le-au dat-o. Pe tavă de argint (ţi)! Puterea lor este în esenţă cea a banului care ştim ochiul cui este. Chiar şi în numeroase Sf. Evanghelii ni se aminteşte cât de rău este să te bazezi doar pe averi: bogatul nemilostiv şi săracul Lazăr, tânărul bogat, sau bogatul căruia i-a rodit ţarina, ca să amintim doar câteva. Răul acaparează lumea astăzi prin bani, mass-media şi politică şi astfel cercul se închide.
    Mai straniu este că oricât s-ar separa oamenii pe ei înşişi în grupuri şi grupuleţe unele mai elitiste decât altele, unele mai cu moţ şi mai speciale decât celelalte, până la urmă toţi se află în aceeaşi oală, şi orice se pune la cale pentru distrugerea omenirii îi va afecta pe toţi fără excepţie. Poate vreo categorie de oameni să creadă că va avea vreun tratament special la judecata lui Dumnezeu, şi că dreptatea Sa nu se va aplica tuturor oamenilor? Tot cel ce seamănă vât culege furtună. Dumnezeu ne chiamă să fim blânzi şi smeriţi cu inima şi să ne iubim duşmanii! Apostolii, Proroocii, Profeţii, Sfinţii, au fost aleşi dintre cei mai simpli, mai umili, mai neînsemnaţi şi mai de lepădat oameni pentru lumea aceasta. Dumnezeu caută la inima omului smerit, iar celui mândru îi stă împotrivă. Este vorba de o guvernare lumească ce-l exclude complet pe Dumnezeu. Poate într-adevăr cineva care nu ţine seama de Dumnezeu, Cel care a făcut cerul şi pământul şi fără ştiinţa Căruia nu se mişcă un fir de păr din capul nostru să creadă că va putea înfăpui ceva care să fie bun şi să-i aducă plată adevărată? Pământul este singurul lor „rai” pe care vor să-l transforme în iad pentru alţii, încurcând lucrurile, relativizându-le şi ducând totul în derizoriu. A spune răului bine şi binelui rău a ajuns norma (litatea) vieţii. Nu există frică de Dumnzeu de judecata Sa şi de veşnica pedeapsă. Mândria care vine de la cel rău întunecă minţile unora şi face din ei primele victime.

  3. Isarescu se straduieste sa para de-a dreptul candid, ingenuu, chiar. Cel putin in fotografie are fata unui nestiutor, aproape “picat din luna”! Ai impresia ca pana si baba Tanta de la Cucuietii-din-Deal stie mai multe decat el despre viitorul omenirii! Te si miri ca ocupa pozitia pe care o ocupa, nu-i asa?. Ce sa mai zici? Astia din categoria lui au doua stari: cand nu sunt profetici sunt nestiutori asa…pana la nedumerire! Numai “papusari” nu! Nu le place imaginea de “papusar” chiar pe fata pentru ca comporta niste riscuri. Poate se supara cineva si te ia la intrebari, la un moment dat.
    Ce putem noi sa le raspundem acestor “iluminati” de o “stiintifica” lumina cu palpairi de jalnica veioza?
    Ce-am putea sa le spunem acestor puternici, aroganti si dspretuitori ai vremurilor noastre care batjocoresc o lume intreaga cu aere de demiurgi? Parafrazandu-L pe Domnul, putem sa le spunem doar atat: N-ati avea nici o putere asupra noastra, dacă nu v-ar fi fost dat voua de sus!
    Pentru pacatele noastre, desigur, dar, sa nu uitam ca “vremea este aproape” si Hristos cel rastignit si Inviat va veni sa judece!

  4. Ne lasam mult prea afectati de declaratiile acestor papusari, ei cu planul lor noi cu Dumnezeu!
    Ei incearca sa ne panicheze, sa ne induca ideea ca nimic nu mai putem face sa-i oprim, sa ne rugam din toata inima si Bunul Dumnezeu ne va auzi rugaciunea!
    Doamne scoate din inimile noastre ce nu e voia Ta!

  5. @Robert
    De acord cu tine. Oricum aceste declaratii, date de finantisti care sustin un regim sau altul, nu au nicio valoare.
    Daca s-ar renunta la speculatiile bursiere (care opereaza cu valori virtuale) si la recapitalizarea bancilor in prag de faliment, criza ar disparea…Din pacate bancherii si acolitii lor doresc sa-si refaca fondurile prost utilizate pe seama omului de rand, de oriunde ar fi el.
    De aceea se spune “nu stim incotro mergem, dar avem nevoie de solidaritate”, desigur solidaritatea saracilor cu cei bogati, nu si invers…:-(

  6. Poate pare paradoxal, dar parcă îmi vine să-l cred pe Isăresc, când spune, că nici el nu ştie, încotro se îndreaptă lumea.
    Am citit din mărturia unui american care avusese gr 33 în masonerie, iar după ce mai vorbise cu altul de acelaşi nivel din altă lojă, şi-a dat seama, că în fapt, cei care îi conduc, nu le spun decât ceea ce doresc şi cât doresc, şi practic nu sunt decât nişte papagali sau maimuţe, care se cred mari/iluminaţi, dar habar n-au pe ce lume trăiesc. Probabil că numai cei 300 care provin din Rothschilzi şi care s-au cam corcit între ei, ştiu într-adevăr, care este planul (nota bene: nu ceea ce se întâmplă sau se va întâmpla! Că doar nu sunt dumnezei, deşi ar vrea ei…). Iar ceilalţi, indiferent de grade şi gradaţii, sunt creştinii aleşi, dar amăgiţi de cel viclean şi aflaţi pe calea pierzării, precum ne spune şi Domnul în NT. Dea Dumnezeu, să se lumineze cu adevărat de la El şi să părăsească organizaţia pierzării şi smintelii! Căci la Dumnezeu totul este posibil!!

  7. @Cristian: hai sa nu dam vina pe Rothschilzi…exclusiv. Tare mi-e ca ei sint doar bratul financiar al unor creiere rabinice specializate in a se conversa direct si intim cu taticu’ lor si despre care noi nu stim cu adevarat nimic (adica cine sint).

  8. Isarescu crede ca daca el nu stie, nimeni nu stie. Cum sa nu se stie incotro merge lumea daca pana si Basescu, care probabil e pe un nivel mult mai jos decat Isarescu in treptele “iluminarii” stie: spre soviet, tovarasi!, intr-acolo merge lumea.

    http://www.chiazna.ro/1998/de-ce-a-primit-isarescu-legiunea-de-onoare

  9. Ceea ce se întâmplă acum în SUA şi în UE este echivalent cu ceea ce s-a petrecut în ţările Europei de est în timpul comunismului. Acum este însă “the capitalistic way”, sau “the global way”, care are efecte mult mai devastatoare în plan sufletesc, pentru că baza pe care se construieşte este şi mai afectată de schimbările lumii moderne. Vom ajunge să avem tot mai puţine subiecte comune cu cei din jurul nostu. S-a generalizat un nou limbaj de lemn, mai pervers decât cel comunist, pentru că acesta este însuşit ca ceva firesc, bun şi necesar.

  10. Isarescu e mentionat ca ctitor al paraclisului Schitului Iezerul-Valcea.
    De ce i-o place sa se plimbe cu fundu-n doua luntri, nu stiu.
    Dar, daca e convins (cum atati dintre noi suntem, din pacate) ca se poate face si frate cu necuratul si sa fie mai mult decat “apropiat” de casa lui Dumnezeu, atunci orice e posibil si nimic vrednic de crezare.
    Poate l-or mai scoate din zgura “iluminarii” rugaciunile celor de la Iezerul.

  11. Pingback: TEORIA "SUPER-ORGANISMULUI" sau despre cum ARATA MATEMATIC COMPLEXUL FINANCIARO-BANCAR PRIN CARE SE DOMINA LUMEA
  12. Pingback: "Profeticul" George Soros confirma: ESTE NEVOIE DE O CRIZA PUTERNICA PENTRU O AUTORITATE PAN-EUROPEANA. De ce este agenda eurocratilor una... marxist-leninista?
  13. Pingback: Mihai Tanasescu (FMI si Comisia Trilaterala): SA NE PREGATIM PENTRU UN ALT MOD DE A TRAI PE PAMANT/ Noul val al crizei: pretext pentru jefuirea resurselor miniere ale tarii
  14. Pingback: Cotidianul patriarhal Lumina PROPOVADUIESTE GLOBALIZAREA COMUNIST-CRESTINA
  15. Pingback: CUM SI DE CE NI SE SCHIMBA RADICAL VIATA DE LA 1 OCTOMBRIE. Ce-i de facut?
  16. Pingback: Noua ordine mondiala, elite, crize artificiale, institutii supra-nationale: o alternativa academica la "teoria conspiratiei"
  17. Dragii mei,

    Dumnezeu stie incotro se indreapta lumea ! Si mai stiu si cei curati cu inima, fara de patimi, care nu pot sa urasca, nu pot sa se tulbure, iarta pe toti si pe toate, nu lasa Dragostea din inima lor ca sa moara ! Toate astea, bineinteles, ei le pot cu ajutorul lui Dumnezeu.
    Si apoi trebuie sa ne fie Mila de sufletele acestea bolnave care conduc lumea si care sunt rau chinuite de diavol prin patima de a controla si stapini lumea intreaga, adica patima de a inlocui pe Dumnezeu ! Saracii ! Viata aceasta este o lupta apriga pe viata si moarte, intre Viata si moarte. Noi avem sansa, prin Mila lui Dumnezeu in care noi credem, slava lui Dumnezeu, noi avem sansa de a fi de partea Vietii ! Cei care au ales ca sa slujeasca lui satana, au respins aceasta sansa si s-au alaturat inupta, de partea mortii ! Deci, va dati seama ca lupta din start pentru o cauza pierduta ! Noi stim, suntem siguri ca Hristos a inviat, este Viu si ca moartea va fi invinsa ! Viata va triumfa ! Asadar sa ne rugam, ca Dumnezeu sa lumineze aceste suflete bolnave de patimi crunte, sa le mantuiasca cum stie El, pentru ca El toate le stie ca un Dumnezeu !

    DOAMNE AJUTA !

    Mircea

  18. Pingback: Vicontele Davignon, seful BILDERBERG, despre ORDINEA EUROPEANA, RAZBOI SI POPULISM. Cum sa interpretam spusele sale? (VIDEO)
  19. Pingback: Adrian Vasilescu, consilierul lui Mugur Isarescu: MINCIUNI TICALOASE DESPRE "NOUA NORMALITATE"
  20. Pingback: "BILDERBERGII" - LA PUTERE IN EUROPA, OFICIAL, PE NOUL VAL AL "REVOLUTIILOR" TEHNOCRATE, SOFT: Mario Monti, noul premier al Italiei si Lucas Papadimas, noul sef al guvernului grec sunt membri ai COMISIEI TRILATERALE
  21. Pingback: Adio, suveranitate! - CONSECINTA SUMMIT-ULUI EUROPEAN "CRUCIAL". Romania, sub jugul GUVERNANTEI FISCALE si al constrangerilor bugetare nemiloase. CE NE ASTEAPTA DE ACUM?
  22. Pingback: Adio, suveranitate! – CONSECINTA SUMMIT-ULUI EUROPEAN “CRUCIAL”. Romania, sub jugul GUVERNANTEI FISCALE si al constrangerilor bugetare nemiloase. CE NE ASTEAPTA DE ACUM? - Razboi întru Cuvânt
  23. Pingback: DETURNAREA PROTESTELOR PUBLICE CATRE SOLUTIA “ANTI-SISTEM”? Cum se ascunde regimul Basescu in spatele LOZINCILOR ANTI-POLITICA - Razboi întru Cuvânt
  24. Pingback: Tratatul european, “OPTIUNEA SEVERA” a lui Traian Basescu: o “bataie de joc”. UE = SPATIUL VITAL pentru Germania + SFARSITUL DEMOCRATIEI SI AL STATULUI NATIONAL - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  25. Pingback: Mugur Isarescu: 2012, anul MARILOR TRANSFORMARI. Guvernatorul BNR: am lucrat bine cu Mihai Razvan Ungureanu/ Cerintele FMI ne afunda definitiv/ Grecia, spre un EXIT EURO? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  26. Pingback: IPS SERAFIM DE PIREU: interviu despre premierul Papademos, Rockefeller si Rotschild, lobby-ul sionist si DICTATURA GROAZEI (VIDEO) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  27. Pingback: Thierry de Montbrial, membru de frunte al BILDERBERG, isi lanseaza cartea “Jurnal romanesc”. II LAUDA PE ISARESCU, NASTASE SI GEOANA SI VREA FORUM GLOBAL la Bucuresti, in 2013 - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  28. Pingback: Clubul de la Roma: FARA UN GUVERN GLOBAL OMENIREA VA DISPAREA. Adunarea Generala a Clubului va avea loc in Bucuresti (octombrie 2012) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  29. Pingback: Comisarul European Neelie Kroes, promotor al DIRECTIVEI BIG BROTHER SI AL ACTELOR ELECTRONICE, MEMBRU AL BILDERBERG, vrea sa ne faca tuturor din UE identitati electronice, virtuale [video] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  30. Pingback: DOCTRINA SOCULUI: documentar VIDEO. De ce SOCIALISMUL si NEOLIBERALISMUL sunt doua fete ale aceleiasi FILOSOFII MASONICE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  31. Pingback: A decis BILDERBERG inlocuirea lui Obama cu MORMONUL Romney? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  32. Pingback: HARTA BILDERBERG sau reteaua de multinationale, trusturi media, think-tankuri si organizatii guvernamentale conectata la “club” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  33. Pingback: Calin Georgescu, speranta masonica a LIGII DISTRIBUTISTE, face propaganda CLUBULUI DE LA ROMA. Adunarea Generala a Clubului tocmai a avut loc in Romania, co-organizator fiind BNR si guvernatorul Mugur Isarescu - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  34. Pingback: ”FRATIA BANCHERILOR” si experimentul global prin care conduc lumea - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  35. Pingback: SUPRAGUVERNUL ROMÂNIEI sau instituirea TEOCRATIEI BANCARE: ce este Comitetului National de Supraveghere Macroprudentiala? Mugur Isarescu emite primul ”avertisment”: LEGEA DARII IN PLATA ar reprezenta un ”RISC SISTEMIC SEVER”! | Cuvântul Ortodox
  36. Pingback: TUPEUL OLIGARHILOR BNR INTRECE ORICE LIMITA. Veniturile uriase ale lui MUGUR ISARESCU si BONUSURILE angajatilor BNR din IMPRUMUTUL ONEROS LA FMI/ Bancile vor justitie obedienta si REEDUCAREA judecatorilor intru CAMATARIE/ Cum a salvat BNR bancile fraudand
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare