CULMEA CINISMULUI: Agentia Europeana a Medicamentului recomanda vaccinul impotriva gripei AH1N1 DOAR IN CAZURI EXCEPTIONALE, DIN CAUZA EFECTELOR SECUNDARE GRAVE (NARCOLEPSIE)!

24-07-2011 41 secunde Sublinieri

Asa deci, dupa ce au isterizat efectiv o lume intreaga si au chemat-o, aproape fortat, la vaccinare, institutiile care ne poarta de grija, de la OMS la Agentia Europeana a Medicamentelor, sunt brusc responsabile si recomanda acelasi vaccin doar in situatii “cu adevarat exceptionale”! De ce? Pentru ca efectele secundare, de acum si oficial, sunt foarte grave!

Si cand te gandesti ca unii oficiali de la noi (recte, Adrian Streinu-Cercel) strigau in gura mare ca NU EXISTA efecte secundare, sau altii deja chemau politia ca sa se inchida “gura” asociatiilor si site-urilor ortodoxe ce protestau fata de manipularea gripei porcine…

Persoanele care s-au vaccinat împotriva gripei AH1N1 au un risc foarte mare să sufere de o tulburare rară de somn (narcolepsie), drept pentru care Agenția Europeană a Medicamentului îl mai recomandă doar în situații cu adevărat excepționale. Tinerii par să fie cei mai vulnerabili.

În Marea Britanie, zece cazuri suspecte de narcolpsie au fost asociate cu vaccinul Pandemrix, produs de GlaxoSmithKleine. Alte cazuri suspecte au fost semnalate în Finlanda, Suedia și Islanda. În total, au fost raportate 335 de cazuri de narcolepsie de la începutul lui iulie anul acesta, toate asociate cu vaccinul.

Studiile efectuate au relevat un risc de narcolepsie cu 13% mai mare în cazul copiilor și tinerilor vaccinați împotriva gripei AH1N1. Persoanele care suferă de narcolepesie adorm brusc, pe neașteptate, ceea ce poate fi fatal. (…)


Categorii

1. DIVERSE, Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “CULMEA CINISMULUI: Agentia Europeana a Medicamentului recomanda vaccinul impotriva gripei AH1N1 DOAR IN CAZURI EXCEPTIONALE, DIN CAUZA EFECTELOR SECUNDARE GRAVE (NARCOLEPSIE)!

  1. aici nu poate decat fara cuvinte

  2. Pingback: MANIPULARI GROSIERE PE TEMA VACCINARII. Medicul crestin PAVEL CHIRILA linsat la Antena 1, medicul Razvan Constantinescu ”trunchiat” la TVR Iasi/ COMISARUL EUROPEAN PENTRU SANATATE minte flagrant
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare