OPERATIE DE SCHIMBARE DE SEX IN PREMIERA IN ROMANIA : “minunile” contra naturii ale unui sistem sanitar falimentar si falimentat

1-06-2011 2 minute Sublinieri

O echipa de medicii de la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti a efectuat, in noaptea de marti spre miercuri, o operatie de schimbare de sex a unei femei de 35 de ani, interventia durand aproape 12 ore, relateaza Mediafax.

Interventia chirurgicala a fost una complexa, a declarat, miercuri, Cristian Nitescu, medic din echipa care a efectuat operatia. El a precizat ca starea pacientului este buna si ca acesta ramane sub monitorizare.

Transformarea fizica din femeie in barbat va fi dublata de modificarea tuturor documentelor de apartenenta la sexul pe care l-a capatat. Prima operatie de schimbare de sex din Romania a avut loc Spitalul de Urgenta Floreasca in aprilie 1995, in urma interventiei, un tanar de 19 ani, Sorin Florin Ratiu, devenind femeie.

Spre deosebire de homosexualism si intersexualism (hermafrodifism), transsexualismul are ca unic remediu corelarea prin interventie chirurgicala a fizicului uman cu trasaturile psihice diametral opuse.

Adevarul [Simona Popa]: Schimbare de sex din pensia mamei

Operația prin care o femeie încearcă să devină bărbat nu mai e doar o ştire tabloidă a zilei de ieri din momentul în care am aflat că ea s-a făcut pe banii noștri. Inclusiv ai mamei, a cărei pensie a fost taxată cu 5,5% la fondul de sănătate.

Mamei mele nu i-a picat prea bine când a aflat, la 1 ianuarie, că i se va tăia din pensie vreo 40 de lei, ca și contribuție la fondul asigurărilor sociale de sănătate. Emil Boc a explicat atunci că extinderea acestei taxe și la pensionarii cu venituri de peste 740 de lei va susține banii de la sănătate, mult prea puțini pentru nevoile actuale. “Dar nu pot să renunț la asigurarea asta?” – m-a întrebat mama. I-am explicat că nu, că ea este obligatorie și că nici nu poate să cotizeze într-un fond privat, cum ar fi vrut, “dacă ăștia tot îmi iau banii pentru sănătate”.

Ca să cotizăm într-un fond privat de sănătate, statul român trebuia să facă până acum câteva lucruri. Primul: să stabilească un pachet bazal de servicii medicale. Adică să recunoască limita de consultații, de servicii medicale și de rețete pe care ne-o poate asigura fiecăruia dintre noi. Iar ce depășește această limită, să plătim.

Apoi trebuia să legalizeze un sistem de asigurări private de sănătate, la care să cotizeze cine vrea și cine poate și care să acopere un plus de servicii. Nu le-a făcut, din diverse motive. Primul este că niciun guvern de până acum n-a vrut să recunoască faptul că nu poate să-și trateze gratuit pe toți cetățenii săi, de orice boală ar avea. Imaginați-vă cum ar fi dat pe sticlă ca un bătrân cu picioarele betegite de arterită să fie întors de la poarta spitalului, pe motiv că “tratamentul nu e acoperit din asigurările de sănătate”.

Așa se face că acum, cu vreo câteva excepții care țin, de exemplu, de chirurgia estetică și de niște investigații costisitoare, din fondul de sănătate se plătește, teoretic, orice. Inclusiv operația de schimbare de sex de acum câteva zile de la Spitalul de Chirurgie Plastică din București. Operația care a durat 14 ore nu este singura cheltuială a acestui caz medical. Ea a fost precedată de evaluări endocrinologice, tratamente cu hormoni și diverse investigații. Și vor urma noi investigații urologice și încă o intervenție, în care pacientului (sau pacientei?) i se va aplica și un suport osos. Cu excepția consultațiilor la psiholog, statul plătește întreg tratamentul pentru femeia care vrea să fie bărbat.

Cât este acesta? Nu se știe, pentru că nici Casa de asigurări și nici Ministerul Sănătății nu au vrut să spună. Undeva între 20.000 și 60.000 de euro. Suntem una dintre țările cu cel mai mic PIB alocat sănătății și cu un buget insuficient, dar cheltuiala banilor este ținută în continuare la secret.
Casa Națională de Asigurări de Sănătate ar trebui să afișeze lunar, în detaliu, ce face cu fondul de asigurări de sănătate, pentru că sunt banii românilor. Câți s-au alocat pentru bolnavii de SIDA, cât s-a cheltuit pentru cardiaci, ce sumă a primit Spitalul din Salonta și cum a drămuit-o. Casa ar trebui să ne spună, de fapt, periodic, cât nurofen și câtă insulină a cumpărat și pentru câți bolnavi. N-o face. În schimb, șeful ei, președintele Lucian Duță, are inițiative de înlocuire a criteriilor de internare în urgență, pe care le susține până la Palatul Victoria.

Domnule Duță, până stabilim noile reguli după care ne internăm, care se înțelege că sunt pentru economia cheltuielilor din sănătate, spuneți-ne măcar atât: cât a costat operația cu penisul? Ca să știu din câte pensii ale mamei se va amortiza ea.

Operatiile de schimbare de sex sunt facute pe bani publici la noi… Si, cel mai probabil, programarea ei exact in “saptamana diversitatii” nu este deloc o coincidenta. Cum nu poate fi intamplatoare propaganda mediatica intensa, pe mai toate canalele si emisiunile de stiri, a acestei “revolutii medicale”, chiar inainte de Marsul homosexualilor si al celorlalti perversi, care va avea loc sambata, 4 iunie.  Toate acestea, evenimente promovate premeditat pentru “schimbarea mentalitatii” romanilor intru acceptarea ca normala a sodomiei.

Vedeti:


Categorii

Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Sistemul romanesc de sanatate

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

17 Commentarii la “OPERATIE DE SCHIMBARE DE SEX IN PREMIERA IN ROMANIA : “minunile” contra naturii ale unui sistem sanitar falimentar si falimentat

  1. Pingback: operatie de schimbare de sex in romania pe banii cui?
  2. Bine ca s-au inchis spitalele….dar raman cele pentru schimbari de sex…vai si amar…exact pe banii cui se fac toate acestea?
    Ne mai miram inca de urgiile ce vin peste neamul ortodox????

  3. Genetic acesti oameni raman oricum ceea ce au fost si inainte. Cromozomul Y e la locul lui in celule, in cazul barbatilor, iar la femei tot lipsa este. Dupa operatie ei sunt barbati mutilati si nu femei sau femei mutilate, nu barbati! Astfel, cel mutilat, la pacatul impotriva firii isi mai adauga si automutilarea.

    Dar si medicii care accepta sa faca asa ceva se descalifica si, pe langa faptul ca si-au tradat menirea, vor da socoteala inaintea lui Dumnezeu pentru mutilarea cununii creatiei Sale – fiinta umana! Singurul motiv pentru care un organ este extirpat ar trebui sa fie cazul in care starea sa pune in pericol viata pacientului, adica pentru a-i salva viata. Acesti medici si-au pierdut complet busola. Ei care ar trebui sa fie primii care sa-si puna toata priceperea pentru a reda sanatatea, echilibrul si normalitatea bolnavului, fizica si psihica, il mutileaza dupa mofturile lui! Si pentru ce? Ca acesta sa poata pacatui linistit impotriva firii.
    Pe langa faptul ca este o incurajare a acestui tip de automutilare, indirect este si o incurajare a pacatelor impotriva firii si o publicitate pentru acestea, la care medicii respectivi contribuie din greu. Oare isi dau seama ce fac?
    Cat despre faptul ca asemenea interventii chirurgicale se fac pe banii pubilici este strigator la cer! In conditiile in care pensionarii nu ajung uneori la tratamente de baza, dupa o viata de munca si plata cotizatiei la asigurarile de sanatate, moftangii cu mintile ratacite pot sa-si schimbe sexul pe banii publici. Intr-adevar, urgii vor veni peste noi!

  4. Asemenea operatii nu ar trebui sa se faca pe bani publici, pentru ca banii publici se folosec pentru SANATATE, nu pentru ciudatenii.
    Probabil insa ca unii chirurgi romani fac din asemenea operatii “performante” profesionale.
    Oricum, oamenii acestia, transsexuali, sunt de toata mila sincera, pentru ca nu se regasesc total in nici una dintre cele doua identitati umane : barbat-femeie. Problema lor este psihica si este o ipocrizie sa se spuna ca poate fi tratata chirurgical.

  5. Pentru asemenea operatii se gasesc bani, pentru bolnavii grav si pentru pensionari, nu. E chiar strigator la cer!

  6. Cred ca e mare diferenta intre un hermafrodit, omul care se naste cu ambele organe reproducatoare si transexualii astia rataciti, gen naomi. Adica parerea mea e ca hermafroditul saracul nu are nicio vina , are o cruce de dus, pacatele parintilor , bunicilor, ale cui or fi ….Povestea o prietena ca atunci cand a nascut era la sectia de maternitate un bebelus hermafrodit si se dusese buhul in tot spitalul. Ea inca nu-si vazuse copilul dupa nastere, din cauze obiective si se gandea cu groaza ca ar putea fi chiar al ei hermafroditul de care se vorbea…a avut ore de cosmar pana cand s-a asigurat ca nu e vorba despre copilul ei.
    Marsurile astea pe care le fac homosexualii nu trebuie contracarate cu violenta de niciun fel nici verbala nici fizica, cred ca trebuie sa iesim legal si noi sa marsaluim pentru familia traditionala, asa cum a lasat-o Dumnezeu BARBAT SI FEMEIE.
    Daca am suparat pe cineva iertare..
    Doamne, ajuta !

  7. asta nu e operatie ! e crima ! este ucisa o femeie ( sau sinucisa , cu complicitatea felcerilor numiti medici ! ) si grefata pe.o p….! si rezulta un fel de frankenstein ( un monstru creat de un doctor diabolic, din bucati de cadavre, caci asta este un trup automutilat ! )! ce e grav e faptul ca la damblaua nebunei, sau nebunului , se asociaza si plata ,,distractiei scabroase ” este decontata de casa de sanatate ! asta e revoltator ! nu se gasesc bani pentru vindecarea bolnavilor ! dar pentru dementa si capriciile ei , da ! pacat ! mare pacat !

  8. “Prima operatie de schimbare de sex din Romania a avut loc Spitalul de Urgenta Floreasca in aprilie 1995, in urma interventiei, un tanar de 19 ani, Sorin Florin Ratiu, devenind femeie.”

    L-am cunoscut sub numele Sorina in anii studentiei cand faceam practica la un spital de boli mintale.
    Si asta spune tot.

    Desi as putea completa imaginea cu ceea ce ne-a povestit el: ca medicii l-au sustinut in decizia de a se opera, au spus ca-l vor ajuta sa se integreze in noul rol (ba chiar in societate) etc. Nu stiu cat este adevar, un lucru e cert: daca medicii nu-l operau, el ar fi fost mult mai aproape de normalitate (nu pacient la spitalul de boli mintale).

  9. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Articolele saptamanii: TOTALITARISM HOMOSEXUAL: ceea ce doresc homosexualii nu este o egalitate in fata legii, ci un control al constiintei
  10. Pingback: Razboi întru Cuvânt » REZOLUTIE ”ISTORICA” A ONU IN FAVOAREA GRUPARILOR HOMOSEXUALE: drumul catre legalizarea casatoriilor gay a fost deschis
  11. Pingback: Razboi întru Cuvânt » RAPORTAM LA FMI: genocidul din sanatate parafat si semnat de autoritatile romane
  12. Pingback: DE CE SUNT CONDAMNATI JUMATATE DINTRE ROMANI SA MOARA CU ZILE? Problemele reale ale sistemului sanitar si minciunile propagandistice ale autoritatilor demontate de dr. Vasile Astarastoae
  13. Pingback: Noul Cod Civil, partea foarte buna: INTERZICE CASATORIILE SI PARTENERIATELE HOMOSEXUALE!
  14. Pingback: DEZBATERE: ateii contesta finantarea publica a Bisericii. DAR NOI DE CE PLATIM PENTRU AVORTURI, SCHIMBARE DE SEX SAU ACTE ELECTRONICE?
  15. Pingback: CONTRA MARSURILOR SI PROPAGANDEI "GAY". Duhovnici si ierarhi romani care au vorbit impotriva PACATULUI HOMOSEXUALITATII. Ar trebui si mai mult, dar...
  16. Pingback: DIALOG CU UN HOMOSEXUAL: despre respingerea CELUILALT, indreptatire, autosuficienta si anti-civismul propagandei gay - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  17. Pingback: Articolele saptamanii: BISERICA NU POATE APROBA NICIODATA HOMOSEXUALITATEA. Surpriza: Despre problema propagandei homosexuale si atitudinea Bisericii in... chiar ziarul Lumina - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare