SCUTUL ANTIRACHETA AMERICAN: Prima reactie concreta a Rusiei – instalarea unui sistem de antiaeriene in Bielorusia

24-05-2011 22 secunde Sublinieri

Moscova intenţionează să amplaseze în Belarus sisteme de rachetă tip S-400, ca reacţie la decizia României de gădzuire a elementelor din scutul antirachetă american de la Deveselu, susţine secretarul de stat al Uniunii Rusia-Belarus, Pavel Borodin, conform Russia Today.

Conform oficialului, decizia a fost luată deja: “Sistemele vor fi amplasate în Rusia şi Belarus. Avem un teritoriu comun, nu avem frontiere”, a eplicat Borodin. Decizia de amplasare a elementelor antirachetă în România, la Deveselu a fost dur criticată de Rusia. Ruşii consideră scutul o ameninţare pentru interesele sale. Sistemele antiaeriene ruse S-400 (SA-21 Growler, conform terminologiei NATO) pot intercepta şi distruge avioane militare, rachete de croazieră şi rachete balistice.


Categorii

Al treilea razboi mondial, Revolte populare, revolutii, Scutul antiracheta (Deveselu), SUA versus Rusia

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “SCUTUL ANTIRACHETA AMERICAN: Prima reactie concreta a Rusiei – instalarea unui sistem de antiaeriene in Bielorusia

  1. Pingback: Zăngănitul armelor | Gigel Chiazna
  2. As we speak: astazi in Atena, Thessalonikki si Patras cele trei mari orase ale Greciei s-a organizat concomitent o demonstratie mamut dupa modelul celei din Spania ca amploare si dupa modelul celor din Orientul Mijlociu ca organizare: facebook.

    imagini de la fata locului (centrul Atenei) in timp aprox real pe:
    http://www.skai.gr/
    Ζωντανή μετάδoση από το Σύνταγμα

  3. presupun ca se subintelege dar totusi mentionez ca:
    se striga impotriva FMI si a lui Papandreou care este facut tradator.Prin intermediul retelelor de socializare, facebook, si nu numai se schimba impresii de la fata locului.

  4. De cand am devenit oare o papusa americana ? Inca mai speram ca vor veni americanii ? Ce prostia mare facem…suntem mai aproape de Rusia,puterea Orientului si mult prea departe de America dorita de “omul de rand”.Pentru acest act necugetat am intrat in vizorul rusilor si intr-adevar suntem un pion nesemnificativ in ochii Americii…treziti-va oameni buni! Ce alegeti sa fiti miei sau oameni ?

  5. Pingback: Razboi întru Cuvânt » update – Acum si China protesteaza fata de scutul antiracheta american. TANDEMUL RUSIA-CHINA, UNIT SI IN PRIVINTA SIRIEI/ Israel va relua exercitiile aviatice in Romania din luna august
  6. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Rusia vestejeste ”sfidarea nerusinata” a presedintelui Traian Basescu
  7. Pingback: Rusia ameninta cu dezvoltarea fortelor nucleare daca nu se cedeaza in privinta scutului antiracheta, SUA impune sanctiuni Iranului
  8. Pingback: SUA CATRE RUSIA: nu vom garanta NICIODATA ca SCUTUL ANTIRACHETA nu este indreptat impotriva RUSIEI
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare