Japonia dupa cataclism: POVESTI DE VIATA SI DE MOARTE… IN IMAGINI. Avem ce pune la inima si la rugaciune

15-03-2011 57 secunde Sublinieri

Un japonez în vârstă de 60 de ani a fost găsit duminică la circa nouă mile în larg, după ce, timp de două zile, a stat agăţat de rămăşiţele locuinţei sale.

Am crezut că astăzi va fi ultima zi din viaţa mea, le-a spus Hiromitsu Shinkawa celor care l-au salvat, potrivit agenţiei Kyoto, citată de CNN.

Bărbatul a povestit echipei de salvare că el şi soţia sa s-au întors acasă, la scurt timp după ce cutremurul de 8,9 grade a lovit insula, pentru a lua câteva bunuri personale, dar, în acel moment, oraşul Minamisoma a fost lovit de tsunami.

Eu am supravieţuit pentru că m-am prins de acoperiş, dar soţia mea a fost luată de ape, a spus Hiromitsu cu durere în suflet.

Când un membru al echipajului i-a înmânat bătrânului ceva de băut în barca de salvare, acesta a izbucnit în lacrimi:

Niciun elicopter şi nicio barcă care au venit în apropiere nu m-au observat, a spus el.

Trei persoane în vârstă au fost găsite în viaţă într-o maşină aruncată de valurile de tsunami. O altă femeie s-a agăţat de ramurile unui copac şi a riscat arucându-se pe o rogojină pe care a plutit în derivă. Curenţii au împins-o pe lângă multe clădiri, a spus ea. Din păcate, fiica ei a fost înghiţită de ape.

Toată noapte am aşteptat să vină cineva să mă salveze, a declarat femeia.

Premierul nipon a anunţat că, până în prezent, circa 15.000 de persoane au fost salvate.

Japonia, copiii cutremurului:

Giappone, i bimbi del terremotoGiappone, i bimbi del terremotoGiappone, i bimbi del terremotoGiappone, i bimbi del terremotoGiappone, i bimbi del terremotoGiappone, i bimbi del terremoto

***

Vezi si:


Categorii

Dezastre, calamitati, Minuni, Presa, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Japonia dupa cataclism: POVESTI DE VIATA SI DE MOARTE… IN IMAGINI. Avem ce pune la inima si la rugaciune

  1. Tragedia intregi lumii trebuie plinsa ca propille pacate , a spus Pr Arsenie Papacioc
    Sa ne rugam pentru ei si sa nu uitam c a in Japonia sint peste 10 000 de credinciosi Crestini Ortodocsi numai intr -un oras

    Maica Domnului sa mijolceasca la fiul ei cel bun sa nu se mai repeta aceasta tragedie in nici un loc de pe pamant.

    Dumnezeu sa ii ierte
    maria

  2. Pingback: Război întru Cuvânt » MICII MUCENICI ASCUNSI. Cum ne rusineaza si ne mustra pacatele niste copii si tineri chinuiti, suferind de boli rare… O PROPUNERE DE PREGATIRE PENTRU INTRAREA IN SAPTAMANA PATIMILOR
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare