Presedintele rus Dmitri Medvedev: EI CAUTA SA REPETE SI IN RUSIA SCENARIUL REVOLTELOR

25-02-2011 30 secunde Sublinieri

Şeful statului rus spune că revoluţiile din ţările arabe pot determina dezmembrarea statelor şi venirea la putere a extremiştilor religioşi.

Preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev şi Bortnikov, directorul FSB, s-au întâlnit pe 22 februarie la şedinţa Consiliului Naţional Antiterorist ce a avut loc la Vladikavkaz. Preşedintele rus a comentat, cu această ocazie, evenimentele din Libia şi din alte ţări din Orientul Mijlociu.

“Uitaţi-vă la situaţia creată în Orientul Mijlociu şi în lumea arabă. Se poate întâmpla orice. E posibil să se dezintegreze state mari, foarte complexe. Evenimentele pot aduce fanatici la putere, (…) ceea ce ar însemna răspândirea extremismului în lume”.

Dmitri Medvedev a adăugat, potrivit Rador, că “ei au pregătit un asemenea scenariu şi pentru noi, iar acum, cu atât mai mult, vor încerca să-l pună în aplicare. În orice caz un astfel de scenariu nu ţine la noi”. Preşedintele rus nu a precizat la cine s-a referit când a folosit cuvântul “ei”.


Categorii

1. DIVERSE, Revolte populare, revolutii, SUA versus Rusia

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Presedintele rus Dmitri Medvedev: EI CAUTA SA REPETE SI IN RUSIA SCENARIUL REVOLTELOR

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Tentative de creare a unei miscari protestatare si in China
  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » ARTICOLELE SAPTAMANII (3): Filiere revolutionare sau cum au fost scoliti bloggerii lideri ai miscarii egiptene si pe banii cui?
  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » REVOLTELE DIN SIRIA: presedintele Bashar al-Assad acuza o conspiratie in spatele protestelor ce au fost reprimate violent
  4. Pingback: Razboi întru Cuvânt » SKYPE, GMAIL SI HOTMAIL sunt definite drept pericol la adresa sigurantei nationale in Rusia
  5. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Analistul Gerald Celente ”profeteste” ca revoltele din tarile arabe si din Spania deschid calea razboiului mondial, pentru care a si fost provocata criza. SE AUDE ZANGANITUL ARMELOR? DE CE ROMANIA AR PUTEA FI UNUL DIN PRI
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare