Portavocea prezidentiala Sebastian Lazaroiu: LEGALIZAREA PROSTITUTIEI – OBLIGATORIE PENTRU EVITAREA REVOLTELOR SI VIOLENTELOR!

14-02-2011 7 minute Sublinieri

Cum este vazut romanul de azi de catre puternicii cinici ai zilei?

Cum este degradata si instrumentata sociologia pentru a legitima politicile anti-umane dorite de strategii noii (dez)ordini mondiale?

Recomandat recent de Traian Băsescu drept “sociolog”, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a revenit la profesiunea sa de bază cu un studiu despre demografia din România, intitulat “Demografia iubirii: revoluţie sau război”. Printre concluziile sale: peste opt ani, vor fi mai mulţi bărbaţi la vârsta căsătoriei decât femei, există riscul ca agresivitatea să crească pe fondul frustărilor sexuale, soluţia fiind legalizarea “obligatorie” a prostituţiei. “În anul 2019, în România vor fi mai mulţi bărbaţi la vârsta căsătoriei decât partenere disponibile. Un milion de tineri îşi vor căuta perechea, iar aproximativ 160.000 de bărbaţi vor rămâne necăsătoriţi. În asemenea perioade de dezechilibru, cercetătorii arată că există riscul de avea revoluţii (chiar de catifea) sau creşteri ale agresivităţii (războaie). Dacă în 1989 aveam două partenere la un bărbat şi s-a ajuns la o revoluţie politică, în 2019 vom avea 1,3 parteneri la fiecare parteneră, iar efectele nu sunt încă foarte uşor de anticipat”, afirmă Lăzăroiu, în studiul publicat de Q Magazine. (…)

Consilierul prezidenţial afirmă că politica demografică “agresivă” a lui Nicolae Ceauşescu, de la sfârşitul anilor ’60 a contribuit semnificativ la căderea dictatorului: “Practic, la sfârşitul anilor ’80 erau aproximativ 800.000 de tineri (cu vârste între 21 şi 23 de ani) care îşi căutau perechea. Dintre aceştia, un sfert de milion erau fete, pentru ele existând riscul să rămână singure. (…) Fenomenul nu a fost probabil diferit de cel petrecut în Statele Unite în anii ’60. Se creaseră premisele unei revoluţii sexuale, având în vedere că pentru patru cohorte de vârstă era un raport de două fete la un băiat. (…) În asemenea perioade, din cauza lipsei partenerilor, fetele lasă garda jos mai repede, iar băieţii încearcă să profite cât mai mult de acest trend libertin. Numai că, în 1989, frustrarea era de ambele părţi. Fetele nu îşi găseau parteneri, iar băieţii nu puteau profita de numărul mare de potenţiale partenere din cauza regimului extrem de restrictiv. Un asemenea potenţial de frustrare a contribuit, cu siguranţă, la revoltele de la sfârşitul lunii decembrie. Mai ales că Revoluţia din 1989 a fost una, în primul rând, a tinerilor ieşiţi în stradă. Aşadar, împiedicarea unei revoluţii sexuale a dus la o revoluţie politică”. Lăzăroiu precizează că nu doar acest factor a condus la căderea lui Ceauşescu: “Nu vreau să spun că doar acest fenomen al aglomeraţiei de mirese a produs răsturnarea regimului din 1989, dar sigur a fost un factor favorizant. Pe lângă frustrările alimentare şi cele privind libertatea de exprimare, s-au adăugat frustrările unei revoluţii sexuale neîmplinite”.

“La Cairo erau prea mulţi bărbaţi frustraţi”

În opinia sociologului de la Cotroceni, o situaţie similară s-a petrecut şi la Cairo, unde revoluţia l-a măturat pe Hosni Mubarak:Multe dintre ţările arabe în care au izbucnit revoltele de stradă din ultima perioadă s-au confruntat cu fenomenul aglomeraţiei de mirese. Tineri întrebaţi pe străzile din Cairo de ce au ieşit în stradă invocau repetat ca motiv imposibilitatea de a-şi întemeia o familie din cauza sărăciei. (…) Din cauza polarizării sociale şi a regulilor specifice societăţilor tradiţionaliste (legate de zestre şi statut social la căsătorie), tinerii bărbaţi din Egipt s-au confruntat cu oportunităţi maritale mai mari (pentru că erau mai multe potenţiale partenere), în condiţiile unor constrângeri materiale serioase, ceea ce nu poate duce decât la frustrare şi, implicit, la protest”.

Agresivitatea bărbaţilor singuri: violuri, crime şi găşti de cartier

Plecând de la statistici privind natalitatea lui SUA, China şi India, ultimele două state confruntându-se cu un excedent de populaţie masculină matură, Lăzăroiu spune că, în România, din cauza surplusului de bărbaţi previzibil în 2019 există pericolul creşterii agresivităţii: “Cercetătorii arată că, în asemenea perioade în care apare o aglomeraţie de miri, este foarte probabilă o creştere a violenţei sexuale. Ceea ce poate să însemne o creştere a numărului de violuri, de cazuri de violenţă domestică iniţiată de bărbaţi sau chiar crime care au la bază motivaţii şi impulsuri sexuale. Deşi nu este o condiţie esenţială pentru creşterea agresivităţii şi a violenţei, numărul mare de bărbaţi fără partenere este, fără îndoială, un factor favorizant pentru instabilitate socială, pentru formarea găştilor de cartier şi creşterea crimelor cu violenţă.

“Legalizarea prostituţiei – obligatorie”

Lăzăroiu afirmă că, în mod normal, nu există metode guvernamentale pentru a corecta deficitele pe piaţa matrimonială, o soluţie pentru bărbaţii singuri din România ar fi să-şi caute soţii în afara ţării, în societăţi cu excedent de populaţie feminină, dar nu este o variantă la îndemână. “În orice caz, în asemenea perioade ne putem aştepta la o înflorire a industriilor sexuale, în special a prostituţiei. De altfel, statul trebuie să ia în calcul legalizarea prostituţiei pentru a rezolva măcar o parte din problemă. Chiar dacă mulţi dintre aceşti bărbaţi nu îşi vor găsi o pereche stabilă, va trebui ca ei să îşi satisfacă pulsiunile sexuale. În condiţiile în care numărul de prostituate este mic, iar fenomenul clandestin, vor creşte agresivitatea şi violenţa sexuală, dar şi conflictele între bărbaţi generate de o parteneră”.

“Bărbaţii mai puţin dotaţi sunt de două ori frustraţi”

Sebastian Lăzăroiu crede că un alt potenţial pericol vine din partea bărbaţilor “fără resurse”, care vor avea greutăţi mai mari în a-şi găsi o parteneră: “Chiar şi atunci când perechile maritale se vor fi format, este de aşteptat ca bărbaţii cu resurse mai mari (mai bogaţi, mai educaţi, mai frumoşi) să se căsătorească mai repede, iar cei cu resurse limitate să fie şi cei care rămân singuri. Atunci, potenţialul de frustrare va fi cu atât mai mare la cei care rămân «pe dinafară», cu cât el este accentuat de lipsa resurselor materiale. Ne aşteptăm să avem mai multe «spiţe sterpe» (bărbaţi care nu îşi găsesc partenere de viaţă, conform terminologiei sociologice – n.red.) la marginea societăţii, în mediile sărace şi cu o educaţie mai scăzută, zone care, de altfel, au deja un potenţial ridicat de protest şi instabilitate socială”. (…)

Nota noastra: Va vine sa credeti ca ati citit ceea ce tocmai ati citit? Iata, asadar, cine este inspiratorul politicilor demografice in Romania… Si iata ca inca odata se agita steagul legalizarii prostitutiei, tot din zona prezidentiala. Eliberat strategic in preajma zilei de “praznic” al curviei normalizate si comercializate, Valentine’s day, studiul “sociologului” Lazaroiu ne aduce aminte de o alta recomandare “sociologica”, la fel de absurda si aberanta din punct de vedere stiintific, dar si profund imorala:

VEZI: Blestematiile se tin lant… Cadoul lui Basescu la final de mandat: legalizarea prostitutiei si a drogurilor “usoare”!

Scriam atunci:

in tarile in care prostitutia a fost legalizata, masura a dat, in primul rand, un avant considerabil tocmai “pestilor”. Industria sexului s-a dezvoltat exponential, bordelurile au aparut unde vrei si unde nu vrei (indiferent de faptul ca vecinii, de pilda, ar fi oripilati de aceasta idee… E legal!). Dar nu era acest lucru la mintea cocosului? Oare chiar atat de rupti de realitate sunt comisarii prezidentiali? Este evident ca cine vrea sa intre in industrie, ca sa aiba clienti, sa aiba pe cineva care sa o introduca in “sistem”, apeleaza la “pesti”, adica la acesti intermediari care, de fapt, reprezinta “coloana vertebrala” a industriei prostitutiei! Si exact acestia sunt cei care profita de legalizare, dupa cum demonstreaza, faptic, studii sociologice pe subiect. De pilda, in Olanda, exemplul care ni se tot vantura prin fata nasului, legalizarea prostitutiei a dus la dezvoltarea exploziva a traficului cu carne vie din tarile europene “periferice”, adica a dus exact la situatia pe care legea pretindea ca o va rezolva: cca. 80% din femeile ce se aflau in bordelurile din Olanda proveneau din tarile central-est-europene care, evident, ajungeau acolo prin retelele de traficanti.

In Danemarca, legalizarea prostitutiei a dus la acelasi deznodamant. In plus, ministrul danez al Justitiei a propus o cota anume de prostituate care sa provina din tarile straine, “pentru ca piata daneza a prostitutiei are nevoie de o varietate de corpuri”. Iata, ministrul a devenit “peste” in toata regula, cam cum este acum presedintele Romaniei, care ar merita titlul de prim-proxenet onorific al tarii, alaturi de “locotenentii” sai Blaga si Macovei. Mai mult, tot guvernul danez o obtinut o decizie de la Curtea Europeana care dadea dreptul prostituatelor din fostele tari sovietice sa isi faca permise de munca (!), intr-o vreme in care oamenii obisnuiti care pleaca la munca in vest nici nu viseaza ca isi pot legaliza situatia. Ei bine, ONG-urile olandeze care pledeaza impotriva prostitutiei au demonstrat ca aceasta decizie a pompat mari fluxuri de prostituate pe canalele traficantilor de carne vie…

Pe langa toate acestea.. in tarile unde bordelurile sunt legalizate, ele pot fi amplasate oridune. Chiar daca respectiva comunitate este conservatoare si exista multi copii mici, oamenii sunt neputinciosi in fata (farade)legii. In Olanda municipalitatile care au cautat sa interzica bordelurile (43) au fost admonestate de Ministerul Justitiei deoarece au intrat in conflictul cu “dreptul la libera alegere a muncii”…

In Germania, aceeasi lege, aceeasi situatie, aceeasi profitori: industria “pestilor”, de aceasta data cu “carne vie” din tarile latine. Deh, necesitatile pietei locale de desfacere… Dar acolo s-a ajuns la un alt “efect pervers” (conceptul este, evident, aberant folosit de comisia prezidentiala. Efectul pervers exista atunci cand scopul propus este unul pozitiv. Aici, scopul este de la bun inceput pervers.). Prostituatele sunt integrate complet in sistemul social, prostitutia este un job onorabil, ca toate celelalte. Drept urmare, jobul de prostituata exista pe piata muncii. La ce duce asta? Este celebru cazul femeii care s-a vazut cu ajutorul de somaj taiat de la stat pentru ca… refuzase sa lucreze ca prostituata intr-un bordel, slujba pe care acelasi stat “patern” se ingrijise sa i-o gaseasca, iar ea, nerecunoascatoarea, refuzase “oferta” generoasa.

Si, ca sa aratam ca propunerile sunt false pana la capat, in Australia legalizarea bordelurilor nu a dus doar la explozia industriei ca atare, ci la inmultirea exponentiala inclusiv a bordelurilor ILEGALE, care s-au dezvoltat de 4 ori mai mult decat cele legale!

Alte consecinte ale legalizarii de prostitutie: reclame in ziare, pe afise, case cu “vitrine” in care stau, expunandu-se, prostituatele… Adica o desfranare generalizata, ajunsa insa fapt cotidian, banal, neamendat nici macar prin insasi precaritatea conditiei sale ilegale si imorale, ci beneficiind de protectie sociala, politici publice si o mana de ajutor pentru proxeneti de la guvernanti. Pana la urma, trebuie sa ne dam seama ca nu este “decat” o legalizare a unui fapt care deja se petrecea. Caci este evident ca “sistemul” a incurajat prostitutia, inclusiv de la cele mai inalte nivele ale sale.

Cat priveste siguranta femeilor, in Australia legalizarea bordelurilor a inclus si legalizarea prostitutiei sado-masochiste. Da, ati citit bine. Sado-masochismul este legal in Australia. (…)

Cand vrei sa combati o plaga sociala cauti cauzele care o produc si intervii asupra lor, cu mai mult sau mai putin succes. Este de mare ajutor daca acea plaga este deja condamnata moral de societate si interzisa juridic. Autoritatea nu ar avea de facut decat sa aplice in mod efectiv si inteligent legile si sa utilizeze oprobriul public. Sa incurajeze formarea unui curent de opinie total defavorabil, care sa amendeze orice simpatie aratata fenomenului. In schimb, comisia de tarcovnici prezidentiali aplica o “strategie” de-a dreptul halucinanta: combat plaga sociala incurajand extinderea ei. Vindeca boala raspandind-o in intreg organismul. (…)

Cateva surse de documentare:

Download documentaţie

Faţa ascunsă a prostituţiei legalizate

Studii

10 Reasons for Not Legalizing Prostitution, by Janice G. Raymond; Coalition Against Trafficking in Women International (CATW).

The Legalisation of Prostitution: A failed social experiment, Talk given by Sheila Jeffreys at the Swedish Mission side event at the Commission on the Status of Women, United Nations, New York 5/03/03.

Sigur, de aceasta data “argumentele” pentru legalizarea prostitutiei provind din alta zona a subiectelor sociologice si sunt acompaniate nu doar de pretinsul scop de a controla fenomenul, asa cum a propus comisia prezidentiala, ci chiar de un indemn la… “revolutie sexuala”, adica, daca se putea imagina, la un si mai mare libertinaj decat exista acum! Nu ar mai fi deloc de mirare sa se vina chiar cu ”solutia” incurajarii homosexualitatii, a pedofiliei, a fenomenului “swinger”, pentru ca ”pulsiunile” sa fie eliberate…

Prin acest “studiu” Sebastian Lazaroiu se afiliaza unei zone din sociologie de un cinism extrem. Exista, de pilda, asa-zise studii sociologice tinute la mare cinste de destui “guru” academici de la noi, care au conchis ca exista o legatura cauzala intre legalizarea avortului si scaderea criminalitatii in orasele americane. Cu cat creste rata avortului si cu cat este incurajata, cu atat scade natalitatea si, implicit, si rata infractiunilor. Se poate rationament mai aberant? Cu alte cuvinte, daca crestem rata crimelor legalizate, in masa (avorturile), scadem rata infractiunilor de orice fel. Rezolvam o problema sociala prin exterminare! Doar ca nu o facem prea fatis, ci politicos si “academic”, aseptic, cu manusi…

La noi acest cinism de manipulare a datelor demografice nu face apel la avort (mai ales ca rata avortului este oricum foarte mare la noi), ci la un alt flagel vandut drept “solutie” – prostitutia. Rationamentul sociologului prezidential este acesta: Daca legalizam prostitutia, scadem rata violentelor si, mai ales, sansa unei revolte sociale. Cu alte cuvinte, in conditiile in care exista risc de revolte, sa deturnam aceasta “energie” negativa colectiva in directia desfraului generalizat si legalizat. In loc de revolutie propriu-zisa, sa servim poporului revolutie sexuala. Evident, nicio referire la cauzele reale ale problemelor demografice – tocmai incurajarea avortului, educatia precara, ruperea tinerelor generatii de valorile traditionale, descurajarea natalitatii, a traiului in propria tara, a familiei etc. Domnul sociolog ar trebui sa stie foarte bine ca toate relele sociale provin din slabirea vietii comunitare, din disparitia a ceea ce este numit capital social. Iar masurile preconizate de distinsele inteligente care roiesc in jurul tronului prezidential – legalizarea prostitutiei, revolutia sexuala – nu vor face decat sa elimine ultimele urme de capital social, de viata comunitara, de normalitate, introducand o stare de haos si anomie sociala definitiva si irevocabila.

Cel mai mult ingrijoreaza modul in care acesti sociologi din trena puterii privesc omul: ca un simplu animal posedat in mod fatal de pulsiuni, ca o fiinta bruta, lipsita de ratiune, care trebuie dresata prin politici demografice cinice si prin experimente psiho–sociale perverse.

E limpede ca daca avem aceasta imagine despre om, atunci “se justifica” politicile numite eufemistic ale “ajustarii” – e firesc sa incepem sa taiem nutretul de la “vite”, sa le desfiintam spitalele, sa le lasam in frig, sa le stantam urechile cu cipuri si, cand acestea incep sa dea din copite, sa le dam drumul sa se imperecheze. Iar, cand va veni momentul, sa le ducem la abator… 🙁



Categorii

Opinii, analize, Presa, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

28 Commentarii la “Portavocea prezidentiala Sebastian Lazaroiu: LEGALIZAREA PROSTITUTIEI – OBLIGATORIE PENTRU EVITAREA REVOLTELOR SI VIOLENTELOR!

  1. Acum inteleg de ce spun Sfintii ca cei care vor rezista in vremurile de pe urma vor fi mai mari decat cei din pustia Egiptului.

    Ne vor convinge ca au dreptate atunci cand mamele, surorile, sotiile si fiicele lor vor figura ca prostituate cu carte de munca pe statele de plata ale bordelurilor. Nu le-o doresc, dar Dumnezeu nu se lasa batjocorit asa, la infinit.

    Si, da, aproape ca nu mi-a venit sa cred ceea ce am citit. Sigur, in decembrie 1989 s-a iesit in strada pentru ca erau prea multe mirese nenuntite. Chiar ca i-a lasat Dumnezeu la mintea lor.

  2. Cu acest “studiu” dl Lazaroiu impusca mai multi iepuri dintr-o lovitura.
    Pe de o parte da satisfactie unora care abia asteapta sa “scape” la bordel sub protectia legalitatii, pe de alta reuseste sa aprinda spiritele unora din cei care mai incearca sa-si mentina calmul. Dar in primul rand, concluziile sale reprezinta un ATAC pe fata, fara niciun pic de rusine, sub masca unui studiu stiintific, asupra sufletului, asupra credintei noastre ortodoxe, pentru ca spune lucrurile astea cetatenilor unei tari ortodoxe de 2000 de ani.
    Oricum e clar pe cine (sau cui) slujesc “alesii” nostri – nu chiar toti…
    Ce “viata morala”, ce “Biserica”, ce “pacat”? Avem de-a face cu un anti-crestinism pe fata si inca este loc de mult mai mult rau. Unii se tem de cutremure de pamant, dar iata care sunt cutremurele – aceste ATENTATE LA SUFLET. Intr-adevar, “diavolul urla”.
    Ce avem de facut? Sa intetim rugaciunea, sa urgentam pocainta, sa nu nadajduim in oameni.

  3. Sa ne rugam pentru dusmani sa primeasca LUMINA!
    Sa incercam sa traim curat, sa facem Sfanta Sa Voie!
    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii!
    E greu, e trist…dar fiind ascultatori si implinitori ai CUVANTULUI, asa cum putem, EL NE AJUTA NEINCETAT.

  4. distractiv articol. Adica “revolutia” din ’89 a fost o revolutie a hormonilor :)))))) Pana azi nu am stiut ca toate visele tinerilor, idealurile lor de libertate pt care au murit DEGEABA, au izvorat din fenomenul “aglomeraţiei de mirese” si din “frustrările unei revoluţii sexuale neîmplinite”. Oare cei care l-au ucis pe ceausescu or fi de acord cu asta?
    Intr-o societate normala ar trebui ca individul asta penibil sa nu mai poata scoate capul in lume pt ce aberatii i-au iesit, de unde i-or fi iesit. Din pacate nu mai suntem o societate normala si multi, f multi il iau in serios pt simplul fapt ca aceste aberatii le pot aduce mai multi bani in buzunar ori mai multe femei in pat.

  5. @emanuela:

    Ar fi comic, intr-adevar, daca n-ar fi tragic si daca omul acesta nu s-ar lua in serios si daca nu ar fi cel mai influent si mai important consilier al sefului statului… Si, cum am titrat deja, daca n-am sti ca este, de fapt, portavocea acestuia.

  6. Cateva comentarii:
    1. A fost regimul comunist restrictiv in ceea ce priveste libertatea sexuala? Eu retinusem ca din contra, regimul promova “dragostea libera”(chiar in “Intoarcerea la Hristos” Ioan Ianolide aminteste de o relatare in care o rusoaica, gardian la unul din lagarele comuniste, se indragosteste de un detinut roman iar atunci cand se afla de relatia dintre cei doi, ea isi gaseste scaparea fata de conducerea lagarului in aceasta idee promovata de ideologia comunista a “dragostei libere”).
    2. Una dintre constatarile fundamentale ale demografiei se refera la faptul ca intr-o societate care nu este afectata de evenimente care sa influenteze structura pe sexe (pierderi masive de barbati datorate razboaielor, migratiei etc.) este firesc ca in populatia tanara sa se regaseasca mai multi barbati. In Romania varsta de egalizare intre sexe se produce in jurul varstei de 40 de ani. Prin urmare sunt curioase cifrele prezentate de Dl. Lazaroiu: doua treimi din tinerii anilor ’80 (21-23 de ani) erau femei…Asa o fi oare?
    3.Promovarea prostitutiei ca mijloc de combatere a violentei este pur si simplu o ideea caraghioasa de care ar trebui sa se rusineze orice om nu doar un sociolog. De altfel nici Dl. Lazaroiu nu indrazneste sa stabileasca o cauzalitate intre raportul supraunirar al barbatilor si cresterea violentei in societate. El doar indruga niste vorbe fara legatura unele cu altele si niste rationamente si cauzalitati inexistente. Pura ideologie pro prostitutie.

  7. Ar trebui privita problema si din alt unghi, 160.000 de bărbaţi pot reprezenta 16 DIVIZI paramilitare tinand cont ca acesti barbati sint in puterea varstei si pot lupta cu arma in mana . Este usor de inteles ca domnul Sebastian Lazaroiu ii vrea pe acesti oameni la BORDEL si nu cantonati in BAZE paramilitare planuind cine stie ce revolutii anti guvernamentale . Se pare ca sindromul Egipt i-a cam speriat pe unii .

  8. Noi credem ca i-ar speria nu daca se aduna in baze paramilitare, ci in rugaciune, in biserici si manastiri, si fiind barbati cinstiti si buni parinti pentru copiii lor… Acolo e frica mai mare!

  9. Pai de unde ?( … buni parinti pentru copiii lor )? daca nu au femei ca sa le faca copii ? . Serios acuma , ori nu am priceput eu , ori imi scapa ceva 🙂

  10. @ Gheorghita:

    Pai ati si crezut acea gogorita?! Cum sa nu fie!?

  11. In momentul in care o tara isi pierde independenta, fie doar si aia economica, este de asteptat ca sa urmeze alte abdicari: este vorba de virtuti in sens duhovnicesc iar in final apostazia.
    Cine citeste cu atentie profietiile celor 7 sihastri de la Neamt din sec XVII furnizate de Paul din Alep, vede foarte clar etapele caderii duhovicesti a Moldovei, care va fi “mai mare decat cea a Bizantului”.

    Oamenii vor lepada munca binecuvantata de Dumnezeu a campului , ocupandu-se cu lucruri nefolositoare, isi vor vinde pamanturile la straini, se vor amesteca cu acestia preluand si obiceiuri paganesti – “multiculturalismul, amestecurile de neamuri au in spate odemonologie bine elaborata”. Apoi vor aparea “un soi de crestini cu biserici fara cruci”, se va ajunge acolo incat sa se scoata Sf Maste din Biserici si sa fie profanate mormintele strabunilor. Ca sa realizezi aceasta agenda conceputa de mai marii slujitorilor lui satan, trebuie sa-i arunci pe oameni in pacate de moarte pentru ca treptat sa-i departezi de Biserica si sa-i faci dusmani ai ei.

    Profetia celor 7 sihastri biveaza cateva etape intermediare cheie, greu de anticipat. Astea concrete pe care le vedem implinindu-se le pregatesc pe celelalte; sunt parintii celorlalte.

  12. Oricine poate spune orice, problema intervine in momentul in care acel oricine, spunand orice, este preluat si promovat oricum.

    Dubiosul domn Lazaroiu, asa zis sociolog…amu, faptul ca ai fi studiat sociologia intr-o universitate de specialitate nu te face automat sociolog. Ar trebui pe undeva o continuitate si, daca nu ma inseala memoria, ceva studii stiintifice per-review publicate in niscaiva reviste serioase. Abea de acolo inainte sa-ti poti spune sociolog.
    Dara cand tu lansezi un asa zis studiu presupus serios…ca pe un produs etnobotanique de larg consum, cu marketingul si PR-ul de rigoare: incepand de la tema facila a “varstelor sexului” cu cea serioasa a prostitutiei din societate, trecand prin specularea momentului kitch al valentinelor importate si de folosirea actualei pozitii de consilier la Cotroceni…oare nu esti un fel de curva?
    Si atunci, e cumva fireasca dorinta tovarasului nostru de a pune umarul la legalizarea prostitutiei…

    Un “studiu” (sociologic, in acest caz) publicat in revista Q Magazine…ma mir ca nu sesizeaza nimeni ironia situatiei.
    Daca n-ar fi trist, ar fi amuzant. In ziua de azi, pericolul nu vine numai de la afumarea cu etnobotanice a tinerei generatii ci si de la consumul (intelectual) unor asemenea materiale pseudo-stiintifice cu pretentii de studii.

  13. Mă bucur că mai sunt încă credincioşi ortodocşi, cu mintea luminată de Dumnezeu, care sa îşi dea seama unde se ascunde perfida otrava a sufletelor imorale, care nu se multumesc să se spurce doar pe ei,ci cauta să generalizeze înrobirea in pacat, numita ” libertate sexuala”, “emancipare”,”modernizare a gândirii” etc.
    Să nu ne lasam inselati.
    Cei care au functii de decizie şi mai au luciditatea binelui, credinciosi fiind, sa se opuna prin decizii.
    Noi cei simplii sa ne rugam dupa puterile noastre.
    Caci stim că Dumnezeu exista şi e viu, deci NU TOTOL ESTE PERMIS.

  14. Conferinta, audio, pe tema Pornografiei
    – Cum intra pornografia in viata noastra, de ce creeaza dependenta, care sunt consecintele la nivel psihic si trupesc si cum s-ar putea scapa de ea

    sustinuta de Virgiliu Gheorghe
    autorul cartii “Pornografia maladia secolului”
    http://dlf.transfer.ro/transfer_ro-10feb-6b901d50f5e9.zip

    Materialul de mai sus mi se pare extrem de interesant.

  15. Pingback: La bordel cu Lazaroiu!
  16. Pingback: Razboi întru Cuvânt » LEGALIZAREA PROSTITUTIEI: deocamdata respinsa, deocamdata, in bloc, la comisia juridica a senatului
  17. Pingback: Razboi întru Cuvânt » INTRE CINISM SI RAZVRATIRE. Scurta cugetare despre modelul austeritatii, ”miracolul” maghiar si saracia romaneasca
  18. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Sebastian Lazaroiu, ministrul muncii, militeaza pentru legalizarea prostitutiei
  19. Pingback: DEFICITUL DE... FEMEI: pericolul la care cugeta al nost' ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu. Solutia: LEGALIZAREA PROSTITUTIEI
  20. Pingback: (video) Profetism al crizei si pe malul Dambovitei: Sebastian Lazaroiu despre NOUA ORDINE INSTITUTIONALA ce i se pregateste Romaniei
  21. Pingback: "NOUA REPUBLICA" = noua diversiune cu pretentie de "alternativa", pusa in slujba regimului BASESCU-CIA-FMI. Despre manipularea miscarilor "ANTI-SISTEM"
  22. toate astea-mi suna ca o propaganda -culmea destul de pe fata -si totusi foarte inghitita ori nebagata in seama de roamani datorita “impovararii zilnice” ori nepasarii ori strecurarii acestor stiri prin ziare ori canale care nu “prezinta interes” – PRO sex, drugs and rock&roll (sex, droguri si joaca mitica dupa cum canta duhul Antichrisic…
    durerea mea e ca sunt prea putini oameni cu care sa poti vorbi , intelege deci o neputinta de a face intr-adevar ceva , pentru ca asa noi intre noi …. stiti cum e minunile sunt pentru cei care nu cred sa se pocaiasca pt cei care cred …pentur intarire ….deci sa ne dea Dumnezeu putere , tarie , credinta, nadejde si iubire sa putem sa ne ducem si crucea de romani, europeni, oameni sociali …si ce mai ramane crucea persoanala …
    oricum e minunat sa mai citesc si eu ce se mai intampla in lume intr-un mod corect, concret. pe fata si cinstit

  23. Pingback: Sebastian Lazaroiu sustinte infiintarea TINUTULUI SECUIESC si vrea sa fie CONCEDIATI 300 000 BUGETARI pentru SINECURISTII NOII REPUBLICI!
  24. Pingback: Cotidianul patriarhal Lumina, rampa de lansare pentru MIHAIL NEAMTU si NOUA REPUBLICA a lui Traian Basescu
  25. Pingback: LEGALIZAREA PROSTITUTIEI: incurajarea TRAFICULUI DE CARNE VIE si EXPLOATAREA FEMEILOR. Ancheta Der Spiegel cu o prostituata …romanca - Recomandari
  26. Pingback: DEZINCRIMINAREA PROSTITUTIEI in noul Cod Penal: o forma incipienta a LEGALIZARII acesteia? - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare