CU CE SE OCUPA SECTA SATANICA A LUI TOM CRUISE, “BISERICA SCIENTOLOGICA”: trafic de fiinte umane, sclavie in lagare de munca in folosul liderilor, reeducare prin violenta si teroare

11-02-2011 1 minut Sublinieri

FBI-ul anchetează Biserica Scientologică pentru trafic de fiinţe umane şi muncă forţată. Unul dintre beneficiarii acestora este Tom Cruise, starul pentru care scientologii pedepsiţi de capii bisericii muncesc ani de zile pe o nimica toată, 50 de dolari pe săptămână, dacă nu pe degeaba, arată revista americană The New Yorker.

Articolul dedicat Bisericii Scientologice şi practicilor ei odioase se întinde pe un număr foarte mare de pagini în prestigioasa revistă americană. Cuprinde mai multe mărturii ale unor foşti membri ai bisericii, care atestă folosirea violenţei şi terorii de către capii bisericii atunci când membrii ei nu i se supun necondiţionat. Unul dintre cei care depun mărturie despre practicile scientologilor de frunte este celebrul scenarist Paul Haggis, premiat în mai multe rânduri cu Oscar.

Acuzaţiile nu-l vizează doar pe Tom Cruise, despre care foşti membri afirmă că foloseşte scientologii trimişi în lagărele de muncă ale bisericii pentru reeducare ca să-i renoveze casele, să-i întreţină yacht-ul sau să-i repare maşinile, dar şi pe prietenul său apropiat, capul Bisericii Scientologice, David Miscavige, care i-a şi fost starului cavaler de onoare la nuntă.

Deşi Biserica Scientologică neagă faptul că FBI-ul ar desfăşura o anchetă care o vizează şi respinge ca “neîntemeiate” acuzaţiile, The New Yorker are confirmarea de la cel puţin doi agenţi FBI că aceasta este în desfăşurare, dacă nu a fost şi încheiată deja. FBI-ul l-a cercetat pe capul Bisericii Scientologice şi pentru stilul săul ultraluxos de viaţă, care include avioane personale, o colecţie impresionantă de maşini şi motociclete scumpe, dar şi doi maeştri bucătari care să-i gătească, întrucât legile federale interzic organizaţiilor scutite de taxe să primească finanţări şi beneficii materiale prea mari de la donatorii lor.

Vezi si:


Categorii

1. DIVERSE, Erezii, secte, rataciri, sminteli, inselari, scandaluri...

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

18 Commentarii la “CU CE SE OCUPA SECTA SATANICA A LUI TOM CRUISE, “BISERICA SCIENTOLOGICA”: trafic de fiinte umane, sclavie in lagare de munca in folosul liderilor, reeducare prin violenta si teroare

  1. nu-i de mirare, ca nici nu ma mir! ;)) Dumnezeu sa-i ierte!

  2. @ Alexandru:

    Ar trebui sa ne fie de groaza si de durere… ca asa ceva se intampla, aidoma lagarelor comuniste, din partea unor oameni pe care atatia, spre nenorocirea lor vremelnica si vesnica, ii idolatrizeaza.

  3. Mila ar trebui sa ne fie,dar ei au ales calea asta,ei au dorit sa fie departe de Biserica,daca asta au ales nu putem sa le dam in cap,doar sa speram ca le va fi bine…la Sfarsitul Zilelor multi vor crede in aceste secte ce sunt de fapt o afacere profitabila de carne vie…Dumnezeu sa Ii ierte!

  4. Before the 2008 elections, a staff member at Scientology’s San Diego church had signed its name to an online petition supporting Proposition 8, which asserted that the State of California should sanction marriage only “between a man and a woman.” The proposition passed. As Haggis saw it, the San Diego church’s “public sponsorship of Proposition 8, which succeeded in taking away the civil rights of gay and lesbian citizens of California—rights that were granted them by the Supreme Court of our state—is a stain on the integrity of our organization and a stain on us personally. Our public association with that hate-filled legislation shames us.” Haggis wrote, “Silence is consent, Tommy. I refuse to consent.” He concluded, “I hereby resign my membership in the Church of Scientology.”

    Read more http://www.newyorker.com/reporting/2011/02/14/110214fa_fact_wright#ixzz1DlVndn9N

    D-l Higgis a plecat din secta asta nenorocita pentru alte motive decat ce faceau capii ei.

  5. Tot ce este semnificativ din sectele neo-protestante – conducere la varf, inclusiv mult-mediatizatul Bili Graham este integrat in masonerie.
    Scientologii, asemenea lui guru Bivolaru sunt new-ageisti si prin urmare nu se va lua niciodata o masura reala care sa-i scoata in afara legii. Guru Bivolaru a fost eliberat de justitie, a fost compatimit de forurile europene, a fost ajutat sa iasa din tara – dupa ce prima data esuase, iar acum cateva luni delictele de care fusese acuzat au fost prescrise.

    Tom Cruse, Elton John, Pamela Anderson, Madonna & co inainte de a deveni vedete modiale au intrat in masonerie (la noi Catalin Botezatu a devenit asemenea Madonei practicant dr Kabbala). Apoi au interpretat scrise de altii. Mubarak a crezut ca poate face ceva ca independent pt a nu fi tradator al propriului popor. Iar acum este in coma. Condamnarea nu i-a venit de la justitia egipteana ci “de la cealalta”.

    PS: Copii astia nevinovati care vor sa faca cariera in Show Biz, ar trebui sa inteleaga faptul ca pentru a obtine succesul si banii la care viseaza, trebuie sa accepte neconditionat a treia ispita din Muntele Carantaniei (Ev Matei).

  6. Cel din prima poza face parte dintr-o noua “secta” ei se numesc Anonymous si au ca slogan : “we are legion, we do not forget, we do not forgive, expect us” ceva total anticrestin si au un site pe care isi bat joc de orice si zic ca nu exista nimic sacru pentru ei, sunt aceeasi “hackeri” care l-au sustinut si pe Anssange cu wikileaks. Acesti Anonymous au declarat razboi bisericii scientologice si au iesit si in strada pentru a protesta in fata sediului, pe langa alte lucruri pe care le-au facut ca de exemplu trimiterea de faxuri negre, pana le consumau cerneala si le infundau faxurile , le tineau liniile de telefon ocupate cu tot felul de prostii, sunandu-i doar pentru a-si bate joc de ei si multe altele.
    In lume s-au organizat simultan proteste la o anumita data in fata sediilor din toate tarile, Anonymous sunt de toate cetateniile, avem si noi, romanii tineri care se considera parte a acestei grupari. Ei sunt manipulati de cineva desi se considera o grupare fara lideri. Interesant este ca nici biserica scientologica nu e buna dar nici cei care lupta impotriva ei nu pot fi considerati buni.

  7. @ Brodiaga:

    Multumim de observatii. Deci si aici e vorba despre doua fete ale aceluiasi drac, de fapt. Ca sa nu prea mai ai iesire daca ai ajuns acolo… Peste tot e la fel. Avem “mainstream”-ul malefic, odios (si mai vizibil, mai usor de demonizat – pe buna dreptate), dar avem si curentele “disidente”, “anti-sistem”, care realizeaza aceeasi misiune si-i iau in primire “in mod organizat” pe cei revoltati de monstruozitatile liniei dominante, insa o fac intr-un chip insa mult mai subtil. Alternativele reale sunt astfel excluse la nivel de grup.

  8. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Articolele saptamanii (3): SCANDALUL SECTEI MARTORII LUI IEHOVA – studiu de caz pentru cum se manipuleaza si se exploateaza credulii
  9. Pingback: Razboi întru Cuvânt » REPORTAJ “ROMANIA, TE IUBESC” despre ratacirile preotului Cristian Pomohaci de la Mosuni. Si alte fenomene sectare de psihoza in masa si… marketing religios
  10. Pingback: Razboi întru Cuvânt » DE CE CAUTA OMUL SEMNE, MINUNI SI VINDECARI PARANORMALE?
  11. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Vindecari si vindecatori sau CUM DEOSEBIM SFINTENIA DE SARLATANIE?
  12. Pingback: NOUA ORDINE RELIGIOASA A LUMII, PANRELIGIA (Ecumenismul inter-religios total) SI TACTICILE FOLOSITE
  13. Pingback: LAGAR PENTRU COPII: gulagul “Bisericii” Scientologice (VIDEO) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  14. Pingback: SECTELE MANIPULATIONISTE SI MEGA-AFACERILE LOR. Ce este SCIENTOLOGIA si cum se camufleaza in CENTRE DE FILOSOFIE APLICATA, asociatii de REABILITARE a criminalilor si de gestionare a RESURSELOR UMANE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  15. Pingback: EREZIILE CONTEMPORANE. Parintele Arsenie Vliangoftis despre cateva din marile secte antihristice ale zilelor noastre si mijloacele lor de inrobire si spalare a creierelor -
  16. Pingback: Psihiatrul ortodox Dmitri Avdeev: NU FITI PARTASI LA OCULTISME – “LUCRARILE INTUNERICULUI”! Care sunt efectele preocuparilor “paranormale”, sectare sau ale recursului la “vindecatori” oculti? -
  17. Pingback: Psihiatrul ortodox Dmitri Avdeev: NU FITI PARTASI LA OCULTISME – “LUCRARILE INTUNERICULUI”! Care sunt efectele preocuparilor “paranormale”, sectare sau ale recursului la “vindecatori” oculti? | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare