COBAII CELOR PUTERNICI SI CINICI: EXPERIMENTE, ORORI SI SPERIETORI GLOBALE – de la sifilis la gripa si orgii yoghine; de la terorism la “extraterestri”. FANTOSA BIN-LADEN REACTIVATA/ Cenzura politic corecta isi arata coltii tot mai ascutiti/ ISARESCU, POPULISTUL-SEF (IPOCRITUL-SEF?), ISI PREGATESTE UN ROL CHEIE IN POLITICA?/ FMI – Noi impunem austeritatea la sange, tot noi o criticam…/ DRAGONUL CHINEZ E PE VALUL ECONOMIEI MONDIALE (Stiri 1-4 octombrie 2010)

4-10-2010 18 minute Sublinieri

Rick Sanchez a fost până ieri una din vedetele CNN. Începând de astăzi este şomer, fiind concediat de conducerea postului tv pentru că într-un interviu radio a declarat că rasismul în mass media din America nu este doar apanajul celor de dreapta, ci şi al celor de stânga şi că evreii controlează presa americană. Acesta a declarat că a simtit pe pielea lui discriminarea rasială din partea elitelor de stânga din presa americană, el fiind de origine hispanică, născut în Cuba şi crescut în Miami unde familia s-a refugiat din calea “epocii de aur” a lui Fidel Castro.

În acelaşi interviu, Rick a mai declarat că tot din cauza originii sale rasiale este ţinta criticilor lui Jon Stewart (pe numele adevarat Jonathan Stuart Leibowitz), vedetă a postului tv Comedy Central, pe care l-a acuzat de bigotism. Reporterul l-a întrebat atunci cum poate să-l acuze pe Stewart de bigotism când şi acesta, fiind evreu, este tot reprezentantul unei minorităţi rasiale. La această întrebare, fostul prezentator CNN a început să râdă, răspunzând că Jon Stewart nu poate fi considerat minoritar când toată presa americană e practic controlată de evrei.

Imediat cum cei de la CNN au aflat de interviu, l-au suspendat pentru ca după doar câteva ore să-l concedieze.

Se pare ca unele subiecte sunt tabu în America şi acesta este unul dintre ele. Trebuie să  amintesc că atât Mel Gibson, cât şi Oliver Stone au fost puşi la zid şi au fost nevoiţi să-şi retragă spusele, după ce au făcut declaraţii similare în legatură cu controlul evreilor asupra mass media americane.

Daca la finalul anului 2008 m-am burzuluit cind s-au blocat niste site-uri romanesti prin furnizorul de servicii Internet(ISP), n-as putea sa stau acum deoparte cind Comisia Europeana propune ceva similar.

1.Problema principiala

Blocarea prin ISP a oricarui site este o masura de cenzura.
Este ca si cum operatorul tau de telefonie ar decide de la cine are voie sa te sune. Sau postasul ar filtra scrisorile care ajung la tine. Nu-i asa ca pare stupid?

Blocarea prin ISP a oricarui site este o masura ineficienta.
Site-ul respectiv isi poate schimba locul in care este gazduit in citeva minute. Isi poate schimba numele de domeniu in alte citeva minute. Continutul este disponibil inca pe Internet pentru cei ce nu sunt blocati sau pentru cei care stiu sa depaseasca blocajul (o chestiune de 2 secunde printr-o cautare pe google)

Blocarea prin ISP a oricarui site este o masura iluzorie.
Site-ul ala ramine pe Internet. Daca el este ilegal, atunci continutul lui ramine ilegal, iar cel care a facut ilegalitatea nu este tras la raspundere. In schimb, problema este ascunsa de ochii publicului.

(…)

In schimb directiva acutuala obliga ISP-istii sa creeze o infrastructura pentru a permite cenzura. Poate am crede ca aceasta va fi folosita numai in acest scop. Poate am putea fi convinsi ca este necesara o astfel de masura doar pentru ca nimeni niciodata sa nu vada accidental astfel de poze pe Internet (iluzoriu.. dar ma rog).

Dar practica ne dovedeste ca statele care au acceptat ca un asemenea sistem de blocare sa fie pus in practica au inceput sa-l foloseasca dincolo de limitele impuse initial, pentru cazuri de potentiala incalcare a drepturilor unor terti (in special pe proprietate intelectuala), jocuri de noroc nelicentiate, tigari importate sau chiar publicatii nedorite. (vezi brosura despre blocarea Internetului de la EDRi)
In plus, ar fi hilara orice masura a UE de a critica blocarea Internetului in Turcia, Iran sau China, in momentul in care tu ai face exact acelasi lucru. (…)

Concluzia
Pentru mine este clar: Blocarea prin ISP reprezinta o cenzura. De aceea prin APTI impreuna cu alte organizatii am facut un comunicat comun prin care incercam sa explicam acest lucru europarlamentarilor romani. Poti citi mai multe si in brosura ref la blocarea Internetului tradusa in romana de Matei. Daca vrei sa sustii ideea, poti scrie opinia ta Parlamentarilor europeni (din Romania sau alta tara).

Daca mai era nevoie de inca o dovada ca in spatele organizatiei sataniste – care se pretinde “anti-masonica” si “anti-cip” si impreuna cu care multi ortodocsi au defilat nonsalant in protestele de tip… “refuz implant” – se acunde o retea orgiastica cat se poate de grosolana si, foarte probabil, dupa toate marturiile, si una de trafic de carne vie. Mare atentie deci cu cine va intovarasiti si pe mana cui va lasati copiii…

 

 

 

Orori americane. Detinuti din Guatemala infectati cu gonoree si sifilis

Atunci, medicii americani au infectat cu buna-stiinta aproape 700 de localnici, cu doua boli cu transmitere sexuala. Majoritatea subiectilor sufereau de afectiuni psihice si habar n-aveau ca sunt niste cobai umani pentru industria de medicamente.

Scandalul a pornit de la o descoperire intamplatoare. O cercetatoare a dat peste dosarele prafuite despre experimentul din 1946-48. Atunci, medicii au infectat 696 de femei si barbati cu sifilis si gonoree. Multi erau internati in clinici de psihiatrie sau erau detinuti care au intretinut relatii cu prostituate. Cum nu puteau face asta in America, autorii studiului au cautat o tara… potrivita.

Daca nu e tratat, sifilisul poate provoca afectiuni cardiace si psihice, orbirea si chiar moartea.

Nu doar americanii trebuie sa raspunda pentru ororile trecutului, ci si oficialii locali.

Acest scandal vine dupa asa numitul Experiment Tuskegee. Acesta s-a desfasurat chiar in Statele Unite si a constat in infectarea a 600 de barbati de culoare din Alabama cu sifilis, intre 1932 si 1972. Nu exista dovezi ca presedintii americani, printre care Roosevelt, Eisenhower sau Kennedy, ar fi stiut. In schimb, e greu de crezut ca seful FBI, Edgar Hoover, nu stia aceste detalii, mai ales ca ambele experimente s-au desfasurat cat el a condus Biroul Federal de Investigatii.

  • Romania Libera: SUA au făcut experimente medicale în Guatemala
  • Americanii au efectuat în anii’ 40 teste ce au presupus infectarea a sute de persoane din Guatemala cu gonoree şi sifilis, potrivit unor dezvăluiri, relatează BBC News online citat de NewsIn.

    Barack Obama a prezentat scuze pentru testele medicale, în cadrul cărora pacienţi cu probleme mintale şi deţinuţi au fost infectaţi fără consimţământul lor. Obama i-a spus preşedintelui Guatemalei, Alvaro Colom, că experimentele din anii ’40 au încălcat valorile americane.

    “Regretăm profund ceea ce s-a întâmplat şi prezentăm scuze tuturor persoanelor afectate de acele practici îngrozitoare”, a subliniat Obama.

    Sifilisul poate provoca probleme cardiace, orbire, boli mintale şi chiar moartea. Nu se ştie câţi dintre pacienţii din Guatemala şi-au revenit.

    Dovezile legate de program au fost prezentate de profesorul Susan Reverby de la Colegiul Wellesley, care a spus că guvernul din Guatemala îşi dăduse permisiunea pentru teste.

    Deocamdată nu s-au făcut oferte de despăgubiri, dar va fi lansată o anchetă.

    “Reacţiile din Guatemala sunt puternice. Desigur, au fost incidente similare şi în alte ţări, dar, vorbind în calitate de preşedinte şi cetăţean al Guatemalei, aş fi preferat ca acele evenimente să nu se fi întâmplat aici”, a declarat preşedintele Colom.

    “Cu toate că aceste evenimente au avut loc în urmă cu 64 de ani, suntem indignaţi cu toţii că s-au putut comite astfel de acte sub pretextul sănătăţii publice. Regretăm profund lucrurile întâmplate”, au spus secretarul de stat Hillary Clinton şi secretarul american al sănătăţii, Kathellen Sebelius.

    Studiul lui Reverby arată că echipele medicale ale guvernului american au infectat aproape 700 de persoane în Guatemala. Medicii au folosit prostituate bolnave de sifilis pentru a infecta pacienţii sau au apelat la inoculare, încercând că stabilească dacă penicilina poate preveni sifilisul, nu numai să vindece această boală. Pacienţii erau trataţi apoi, dar nu se ştie dacă toţi au fost vindecaţi.

    Comentariu: De cate astfel de experimente medicale, derulate ASTAZI, am putea afla, DACA am mai trai, peste cateva zeci de ani, insotite de aceleasi “regrete” si “scuze” fariseice si cu aceleasi lacrimi de crocodil cinic ale celor puternici?

    … Cum de exemplu, a fost, si isteriile gripei porcine si gripei aviare, pentru care s-au aruncat absolut DEGEABA o parte importanta din bugetul sistemului de sanatate, si asa sarac si aproape falimentar:

    Ministerul Sănătăţii a reuşit să arunce pe fereastra din banii noştri, ai tuturor, 1.200.000 de euro. Şi n-a fost greu deloc. A pus Institutul Cantacuzino să producă un vaccin împotriva gripei porcine şi apoi nu l-a folosit. Acum, dozele zac în depozite şi trebuie distruse pentru că au expirat. Practic, vaccinul nefolosit a adus Institutul Cantacuzino în pragul falimentului.

    Plini de optimism. Aşa erau oficialii Ministerului Sănătăţii când au prezentat primele fiole din vaccinul împotriva gripei porcine.

    La diferenţă de un an, aşezate în aceste cutii sunt aproape 20.000 de doze de vaccin împotriva gripei porcine. Ocupă degeaba spaţiul din frigiderul Direcţiei de Sănătate Publică din Arad.  Şi aşa se întâmplă în toată ţara. La Bucureşti, la o primă numărătoare, sunt alte 21.000 de fiole. În total, 1.300.000 de doze de vaccin expirat. Adică 1.200.000 de euro aruncaţi pe fereastră. Campania de vaccinare din iarna trecută a fost un eşec. Nimeni nu voia injecţia. Abia după moartea actorului Toni Tecuceanu, românii au dorit să se imunizeze. Dar efectul Tecuceanu, aşa cum a fost el numit, nu a durat mult. Şi vaccinul nu a mai fost folosit aproape deloc. Va fi distrus, aşa cum e acum Institutul Cantacuzino. Instituţia e acum în pragul falimentului din cauză că a cumpărat materia primă pentru fabricarea vaccinului care n-a mai fost folosit anul trecut.

    Anul acesta, Institutul joacă pe aceeaşi carte. În locul vaccinului pandemic, va apărea un singur vaccin împotriva gripei normale. Numai că el va conţine şi tulpina de gripă porcină.

    Adică, acum Ministerul Sănătăţii suflă şi-n iaurt. Dar, asta după ce a cheltuit prost banii noştri şi a îngropat Institutul Cantacuzino.

    Dar cum vanzarile bune in domeniul farmaceutic nu se pot face fara sperieturi reinnoite, atunci….

    (…) Pe 1 octombrie a inceput supravegherea cazurilor de gripa, specialistii spunand ca in aceasta iarna este posibil sa produca imbolnaviri doua tulpini gripale, care n-au mai circulat in Romania si la care populatia nu are imunitate.

    Cele doua tulpini gripale sunt introduse, impreuna cu tulpina pandemica A/H1N1, in compozitia serului produs la Institutul Cantacuzino.

    Vaccinul din acest sezon rece va oferi astfel protectie impotriva celor trei tulpini gripale, intre care si cea pandemica A/H1N1, formula acesteia fiind transmisa in luna mai de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii.

    Iata la ce si pe cine a “folosit” si psihoza de acum cativa ani a mininoasei “aviara gripa”, vorba D-lui Prim-ministru:

    • Realitatea.net:

    O firmă de apartament fără specialişti a încasat milioane de euro pentru dezinsecţia la gripa aviară

    O anchetă difuzată în emisiunea “Ultima şansă” arată că protejarea faţă de gripa aviară s-a transformat în câteva luni într-o grijă deosebită pentru cheltuirea banului public ceea ce a determinat ca un grup de băieţi deştepţi să se pricopsească cu zeci şi milioane de euro. În 12 septembrie 2005 în România existau 23 de focare de  gripă viară. În 15 septembrie, ministrul Transporturilor de atunci, Gheorghe Dobre, dă ordinul 1732 privind măsurile de prevenire şi combatere a gripei aviare şi în sectorul de drumuri şi căi ferate.

    În regim de urgenţă, băieţii de la Transporturi, prevalându-se de o parte din textul ordonanţei 60/2001 care prevedea atribuirea directă, se grăbesc să semneze cu firma Lumi SRL din Iaşi, o firmă de apartament, cel mai mare contract din istoria României pe dezinfecţie. Lumi SRL aparţinea lui Tonel Ursachi, un medic veterinar prieten cu Victor Butean, directorul adjunct al Agenţiei de Sănătate  Publică din Ministerul Transporturilor. Pe această filieră a ajuns Lumi SRL să gestioneze valori de milioane de euro, neavând niciun angajat  şi niciun fel de cv referitor la gripa aviară.

    Interesant este că grija autorităţilor era mereu împachetată în conceptul de grijă maximă faţă de oameni. Deşi noua boală avea o simptomatică complicată care definea riscul îmbolnăvirii numai dacă omul era în contact permenent cu păsările bolnave în mari ferme avicole. Aşa au apărut pe şoselele României şi pe calea ferată celebrele filtre. În isteria creată, posibil intenţionat, România plătea nouă lei pentru stropirea unui autoturism, 20 de lei pentru un microbuz până la 12 tone şi 30 de lei pentru maşinile mai mari. Pe măsură ce costurile creşteau şi Lumi SRL factura zeci de mii de mijloace de transport ca fiind dezinfectate, Ministerul Transporturilor începe să îşi dea seama că a făcut-o gogonată.

    Numai un exemplu. RAR a confirmat săptămâna trecută pentru Realitatea TV că printr-un singur filtru într-o lună a fost înregistrat că a trecut întregul parc autor al României de până la 12 tone de la vremea respectivă. Cum vă imaginaţi, controlul Ministerului asupra activităţii firmei se făcea pe principiul nu am văzut, nu am verificat, dar doresc să plătesc. Aşa se face că apărând sume din ce în ce mai mari la decontare, ministrul Dobre dictează un control la finalul lui 2005 finalizat în data de 1 martie 2006.

    Rezultatele lui ar fi trebuit să îngrozească pe toată lumea. Prostia, nepriceperea, exagerarea, încălcarea legii, combinate cu indolenţa şi interesul imoral sunt numai câteva din concluziile acestui raport.La dosarul firmei nu se găsesc autorizaţii referitoare la abilitatea acesteia şi/sau personalului de a efectua acţiuni de dezinsecţie“. Aşa sunt una dintre concluzii.

    Mai ciudat este că dezinsecţia în totalitatea filtrelor din România se făcea pe baza unei ipoteze de lucru sanitar-veterinare şi nu pe constatarea ştiinţifică a faptului că virusul s-ar fi putut răspândi mai întâi pe cauciucuri, şine de cale feră sau capote.

    Nici măcar în 2010 preşedintele ANSVSA nu poate oferi dovada ştiinţifică  a aplicării unro măsuri corecte şi, deci, obligatoriu de plătit. “ Prin măsurile pe care le-am luat nu am limitat, am evitat apariţia oricărui caz de îmbolnăvire la om”, spune Radu Roatiş, preşedinte ANSVSA.

    Colac peste pupăză, raportul din 2006 al Ministerului Transporturilor atrage atenţia asupra inutilităţii acestor filtre în combaterea virusului gripei aviare. Aşa-zisele duşuri pe maşini şi trenuri nu au făcut altceva decât să scoată din buzunarul statului român, adică din buzunarele noastre, milioane de euro. Instalarea acestor filtre pe drumurile naţionale a fost măsură aberantă şi ilegală aşa cum ne confirmă directiva europeană 1992/40 care spune textual că locaţiunea infectată e definită de la mare exploataţie avicolă până la gospodăria ţărănească fără să facă trimitere la drumuri sau căi ferate. Precizarea se regăseşte şi în legislaţia românească.

    De la dezinsecţia spaţiilor pentru păsări şi decontaminarea echipamentelor folosite la transportul acestora s-a ajuns la spălarea cu apă de ploaie a milioane de vehicule la aberaţia cu covoraşele îmbibate cu substanţă, la costumele de protecţie ale lucrătorilor din filtre şi până la agitarea populaţiei într-un mod aproape isteric. Toate aceste pentru ca Lumi SRL a lui Tonel Ursachi să mai prelungească prin acte adiţionale un contract din 18 octombrie 2005 până la 31 martie 2006. Cu alte cuvinte Ministerul Transporturilor a încălcat fără scrupule OUG 60/2001 care prevedea expres  în caz de forţă majoră atribuirea directă către o firmă se face de regulă într-o perioadă imediată, nu mai mult de o lună.

    Primul avocat al firmei răspunde presei în 2009 pe un obraznic şi lipsit de echivoc că “întreg dosarul este o făcătură“. În ciuda dosarului Lumi SRL a executat statul român cu peste patru milioane de euro şi ca să se vadă incapacitatea CNADNR de a avea grijă de statul român, vă informăm că joi, 30 septembrie 2010, Lumi SRL a reuşit să execute silit în instanţă CNADNR pentru alte 1,5 milioane de euro. În timp ce dosarul  se mişcă lent la DNA noi pierdem bani publici, pentru că acum cinci ani o isterie neprofesională şi imorală au fost plătite cu milioane de euro facturi pentru splălarea autovehiculelor cu apă chioară.

    Oare vom invata ceva din toate aceste precedente? Dar televiziunile vor inceta, oare, sa fie la fel de zeloase si de “prompte” in raspandirea minciunilor oficiale, acoperite de aceeasi “grija” parinteasca pentru sanatatea noastra? Va face cineva anchete si verificari si IN TIMPUL derularii unei astfel de campanii de panicare lucrativa a maselor?

    Oncolog: Reţeta Monicăi Tatoiu este periculoasă pentru bolnavii de cancer

    Uşor transmisibil în colectivităţi, virusul sinciţial respirator este periculos mai ales pentru prematuri şi pentru cei cu boli cronice. La persoanele sănătoase, infecţia cu virusul sinciţial respirator dă simptome asemănătoare răcelii. Neglijarea sau netratarea infecţiei creşte riscul copiilor de a face otită sau astm.

    Până la vârsta de doi ani, cei mai mulţi copii vin în contact cu virusul sinciţial respirator. Dacă la copiii şi la adulţii sănătoşi, infecţia cu acest virus nu dă decât simptome asemănătoare răcelii obişnuite, pot apărea complicaţii severe la prematuri (din cauza nedezvoltării corespunzătoare a sistemului imunitar şi a celui respirator) şi la sugarii cu boli cardiace, precum şi la cei cu fibroză chistică. De asemenea, infecţia cu acest virus poate avea manifestări severe la copiii cu boli pulmonare, precum displazie bronhopulmonară.

    Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom incerca sa aducem in curand in atentia credinciosilor chestiunea destul de putin cunoscuta, dar extrem de grava, a implicatiilor duhovnicesti si etice ale fertilizarii in vitro (FIV), o practica din ce in ce mai in voga si la noi…

    • EvZ:

    Vecinul meu, extraterestrul

    Viaţa pe planeta Gliese 581g, “aproape sigură”

    Evenimentul Zilei, chiar iesit de sub “pulpana” lui Ringier, isi continua campaniile pe temele “politic corecte” trans-nationale, preluand la modul foarte serios tema tot mai “pe val” a “extraterestrilor” si dedicandu-i un intreg serial. Propaganda tot mai intensa si mai oficiala a unui subiect ce parea pana mai ieri numai apanajul amatorilor de  SF ne face sa ne gandim ca mai-marii acestei lumi ne pregatesc, asa cum anticipa si talcuia Cuv. Seraphim Rose, niscaiva “minuni” dracesti in “vazduh”, care sa uimeasca lumea intreaga si sa ajute in modul cel mai eficient la proclamarea Antihristului ca dumnezeu.

    O mare parte a banilor deblocaţi de către UE pentru integrarea socială a rromilor „se pierd” pe traseu. În spatele acestei “afaceri” se află numeroase ONG-uri şi asociaţii înfiinţate chiar pentru a-i ajuta pe defavorizaţi…

    Potrivit sondajului CCSB comandat de Asociaţia Pro Democraţia, Biserica a cedat, în premieră, poziţia nr. 1 în clasamentul încrederii. Astfel, românii au acum cea mai mare încredere în pompieri (89%) şi abia apoi în Biserică (80%). De ce oare?

    ***

    Aproximativ 400 de credincioşi au venit astăzi la Arhiepiescopia Buzăului şi Vrancei să ceară Presfinţitului Epifanie Norocel să tranforme Mănăstirea Poiana Mărului din Bisoca în mănăstire de călugări aşa cum a fost până anul trecut şi totodată să fie adus aici stareţul Macarie.

    Credincioşii, veniţi din mai multe localităţi vrâncene, precum şi din judeţul Harghita s-au adunat încă de la ora 11.00 în faţa instituţiei bisericeşti pentru a protesta faţă de decizia de a-l muta pe părintele Macarie Beşliu la schitul Muntioru, lăcaş aflat într-o zonă izolată de la munte, după 20 de ani de slujire la Poiana Mărului. „Noi îl vrem pe părintele Macarie că a fost mereu alături de noi şi a muncit la mănăstire. Este un om bun care ne-a înţeles şi ne-a ajutat. Nu e corect să fie aduse maici când acolo e mănăstire de călugări”, a spus Ioana Coniceanu, enoriaşă.

    Până în pânzele albe pentru stareţ

    O delegaţie de 10 persoane a încercat să vorbească cu un reprezentant al Arhiepiscopiei, însă credincioşii s-au lovit de lacătele grele atârnate de porţi. Acum ei sunt mai hotărâţi ca oricând să nu renunţe şi să-l aducă cu orice preţ înapoi pe părintele Macarie. Este vorba de dorinţa oamenilor, care au fost aproapte de părintele Macarie. Dar vrem să fie adus din munţi, îl pot duce oriunde în ţară şi noi vom merge după dumnealui. Noi vom merge la Bucureşti, la Patriarhie, apoi oriunde vom putea”, ne-a spus Toader Gemănaşu, enoriaş din localitatea Nereju.

    Vor dialog cu ÎPS Daniel

    Pentru că nimeni din Arhiepiscopie nu a ieşit să vorbească cu cei prezenţi, aceştia au lăsat o listă cu dorinţele lor agăţate în poartă, în speranţa că cineva le va citi şi se va găsi o rezolvare.Din păcate atitudinea prefericitului Epifanie Norocel este dezgustătoare, dar sperăm că patriarhul României va afla de problemele noastre şi nu cred că va tolera aceste probleme”, ne-a zis Constantin Petrescu, enoriaş.

    După două ore de aşteptare, enoriaşii au plecat spre casele lor cu speranţa că în cele din urmă se va găsi o rezolvare pentru problemele lor, iar părintele Macarie va fi adus din nou la Poiana Mărului.

    Părintele Macarie Beşliu este fondatorul mai multor mănăstiri din Vrancea precum şi din judeţele alăturate şi a slujit la Mănăstirea Poiana Mărului mai bine de 20 de ani. A refăcut lăcaşul de cult după ce a fost lăsat în paragină de comunişti. De-a lungul timpului, mănăstirea a fost vizitată de enoriaşi din toată ţara.

    Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei a fost în ultimele luni ţinta a numeroase scandaluri şi proteste ale enoriaşilor. Credincioşii din Maxenu au venit de nenumărate ori în faţa instituţiei bisericeşti, nemulţumiţi că preotul din comună a fost schimbat. Ca urmare a protestelor credicioşilor, preotul a fost caterisit, Arhiepiscopia acuzându-l că a instigat enoriaşii la revoltă.

    CITIŢI detalii despre seria scandalurilor din ultima perioadă în care a fost implicată Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei:

    VIDEO Buzău: Slujbă religioasă cu huiduieli și poliție

    Protestul enoriaşilor din Maxenu s-a mutat la Prefectură şi la Arhiepiscopie

    VIDEO Dictatură bisericească: Preotul care a avut curajul să ceară salariu lunar a primit pedeapsa maximă. A fost răspopit!

    Preotul răspopit de la Maxenu îşi caută job

    ***

    Sunt crescute rapid, pana la maximum, gradele si in “termometrul” unui alt-mega experiment de psihoza globala, resuscitandu-se masiv gogorita uriasa a “terorismului”, pentru ca, pesemne spectrul ridicol al asa-zisului “most wanted” no. 1 al planetei, faimosul agent american Ben Laden detine un potential nesecat de prostire a maselor de oameni… pentru a fi tot mai obedienti fata de masurile din ce in ce mai draconice de instaurare a “puscariei mondiale”.

    Japonia avertizeaza cetatenii care calatoresc in Europa fata de posibile atacuri teroriste, dupa SUA si Marea Britanie

    Zeci de europeni se antreneaza sa devina teroristi in Pakistan

    Nota noastra: Asadar, paroxismul terorismului a fost urcat cu inca o tonalitate fata de saptamana trecuta, trecandu-se chiar la avertizari date cetatenilor americani care vor sa calatoreasca in Europa, lucru neobisnuit, avand in vedere ca astfel de avertizari se dau de obicei pentru zone aflate in razboi sau in alt gen de tulburari grave. Si ca totul sa fie si mai convingator, a reaparut si vedeta nr. 1 a terorismului, Osama bin Laden, care e preocupat de atacuri, sinistrati si, bancul secolului, de …incalzirea globala. Evident, beneficiind, pentru mesajele sale, de un cover mediatic de invidiat pentru orice lider din aceasta lume.

    Băieţii de la Washington au tot interesul să-l facă pe Bin Laden centenar. Este cel mai bun ţap ispăşitor din câţi se pot găsi şi unde mai pui că e folositor la Casa Albă a omului nu doar să ameninţe cu bombardeaua, dar şi să atragă atenţia asupra problemelor globale ale omenirii. Recent, a apărut o casetă audio în care un personaj prezentat drept Bin Laden deplângea inundaţiile din Pakistan, pe care le punea pe seama încălzirii globale, ţinând totodată să atragă atenţia că schimbările climatice sunt chiar mai periculoase decât războaiele. E drept că nicăieri în Coran nu se face trimitere la efectul de seră, dar asta nu-l împiedică pe Osama să fie ecologist. Convertit la cauza verzilor poate din respect pentru steagul Profetului, teroristul arab pare o caricatură a războinicului de odinioară şi probabil că următoarea sa mişcare va fi înregistrarea unei casete în care va cânta în duet cu Brigitte Bardot, pentru cauza focilor şi a câinilor maidanezi. Nu ştiu cât mai cred arabii în această fantoşă numită Bin Laden, dar eu nu mai cred absolut deloc. Îmi este tot mai clar că personajul căruia de mult trebuie să-i fi făcut cele douăzeci de neveste pomenile a devenit astăzi un Acar Păun de care guvernele occidentale se servesc, oricând sunt în impas sau oricând li se pare că domnii contribuabili şi-o iau în cap cu libertăţile cetăţeneşti”.

    • Hotnews:

    Un avion civil rus a aterizat de urgenta la Volgograd dupa o amenintare cu bomba

    Hugo Chavez promite o revolutie socialista si mai radicala

    ***


    • Ziuaveche:

    Şefii serviciilor de informaţii externe din Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, România, Ucraina şi R.Moldova, reuniţi la Chişinău

    Serviciile de informaţii militare din regiune îşi vor întări cooperarea

    N.n.: Foarte interesanta concentrare de servicii secrete in aceasta regiune. Cu certitudine, are legatura cu faptul ca “Moldova este la moda in UE”. Multe experimente se deruleaza in fosta noastra provincie – iar unele din ele se pare ca au loc si in interiorul Bisericii, care nu putea ramane neinfilitrata…

    ***

    • Antena3:

    Sâmbăta şi duminica ar putea deveni zile de muncă (VIDEO)

    Se scumpesc alimentele. Până la sfârşitul anului, creşterile vor fi de 20% (VIDEO)

    Cei mai mulţi bani ai românilor se duc pe mâncare. Suntem codaşii Europei la achiziţionarea de cărţi

    Un deputat român, de profesie medic, se pregăteşte de emigrare (VIDEO)

    Sute de preşcolari nu pot merge la grădiniţe pentru că angajaţii au demisionat în masă (VIDEO)

    Ilie Șerbănescu a răbufnit la Antena 3: Cel mai mare populist este Isărescu, fiindcă a apreciat leul! În sfârșit, în sfârșit, de când tot aștept pe cineva care să spună acest lucru la televizor (eu o fac atunci când am ocazia). (…) Isărescu rămâne însă populistul-șef. Din 2004 în 2007 a cumpărat 20 de miliarde de euro (ținând cursul), tipărind corespunzător lei. El a asigurat astfel casa, automobilul, frigiderul, televizorul și fierul de călcat al poporului… cu buletinul. Restul sunt detalii, explicații, justificări. Că această inflație importată s-a revărsat în economie prin sectorul imobiliar sau prin cheltuielile guvernamentale contează desigur, dar nu-i știrbește guvernatorului BNR titlul afișat mai sus. Iar acum, prin acest împrumut de la FMI (tot ca să țină cursul), BNR întreține iluzia: “rămâneți liniștiți la locurile voastre”, că avem bani în rezervă. Mda, poate că avem bani dar nu avem resurse. Dar din cauza împrumutului trăim cu iluzia că le avem și pe acestea. Apropos. În finalul articolului anterior am spus că guvernatorul BNR are dreptate atunci când avertizează asupra creșterii îndatorării. Am uitat însă să precizez că, bună măsură, aceste datorii (față de FMI) sunt în ograda BNR. Acolo se virează banii, ați uitat? Deci, cum rămâne cu populismul/populistul?

    Măsurile de austeritate pot afecta creşterea economică şi pot urca rata şomajului, apreciază FMI, după ce a cerut mai multor ţări, printre care şi România, să reducă deficitul bugetar, obiectiv atins de obicei prin reduceri salariale şi de personal în sectorul public sau majorări de taxe. “Consolidarea fiscală reduce de cele mai multe ori creşterea economică, pe termen scurt. Utilizând un nou set de date, am ajuns la concluzia că, după doi ani, o reducere de 1% din Produsul Intern Brut (PIB) a deficitului bugetar tinde să taie 0,5 puncte procentuale din creşterea economică şi să urce rata şomajului cu o treime de punct procentual”, se arată într-o analiză a FMI, citată de Mediafax.

    Nota noastra: Intr-adevar, cata ipocrizie si cat cinism la guvernatorul BNR si la seful FMI! Am aratat de mai multe ori cum BNR este co-responsabila, alaturi de guvernele ce s-au succedat in ultima perioada, pentru starea grava in care se afla economia noastra, fie numai prin incurajarea creditelor si a indatorarii populatiei, dar si prin rolul de paznic al intereselor bancilor straine in Romania. Acum insa Mugur Isarescu pare ca se pregateste de un rol politic major… Cat priveste FMI – a fost nevoie de doi ani sa ajunga la concluzia ca programul “austeritatii” duce la stagnare si la cresterea economica. Asta suna mai degraba a experiment socio-economic…

    • Hotnews:

    Avertismentul lui Stiglitz: Viitorul monedei unice este sumbru din cauza masurilor de austeritate

    Soarta monedei unice europene este sumbra daca Europa nu va ajuta mai mult statele care trec prin grave crize economice, afirma fostul economist sef al Bancii Mondiale si laureat al Premiului Nobel pentru Economie, Joseph Stiglitz. Intr-o conferinta prilejuita de lansarea celei mai recente editii a cartii sale – “Freefall”, Stiglitz a mai adaugat ca este doar doar o chestiune de timp pana cand Spania va fi obiectul atacurilor speculative. Publicatia britanica “The Sunday Telegraph”, a publicat,  un extras din cartea profesorului de economie. Stiglitz a mai explicat ca din cauza masurilor sale de austeritate Spania va cunoaste o crestere a ratei somajului, acum in jur de 20%, si o incetinire a economiei, noteaza si jurnalistii de la Reuters. “Spania ar putea intra intr-o spirala a mortii care a cuprins si Argentina in urma cu un deceniu”, a spus economistul.
    El a criticat guvernele europene ca fac reduceri prea drastice si foarte precipitate ale cheltuielilor publice ceea ce, in opinia sa, poate face ca economiile lor sa intre in recesiune. “Deoarece atatea tari isi reduc prematur cheltuielile, cererea agregata globala se va reduce si cresterea economica va incetini, putandu-se reintra in recesiune”, explica Stiglitz. Stiglitz spune ca singura salvare pentru moneda euro este iesirea Germaniei din zona euro sau divizarea zonei euro in doua sub-regiuni, cea a economiilor solide si cea a economiilor fragile. “Daca Europa nu gaseste o cale sa faca aceste reforme institutionale, probabil va fi nevoita sa-si recunoasca caderea si sa se confrunte cu o crestere a ratei somajului, dar si cu o crestere a suferintei umane”, a mai spus lauretul premiului Nobel.

    Gand de duminica. Despre inflatie, Samuelson si 3 fraze simpatice ale lui

    Grecia: masuri draconice de austeritate si in 2011

    • Capital:

    Noile probleme ale Europei: Irlanda şi Spania

    Dacă problema Greciei s-a rezolvat cât de cât prin acordarea unui ajutor financiar consistent, Europa se află acum în faţa unor noi probleme. Deşi este destul de impropriu spus “noi”, pentru că Spania şi Irlanda îngrijorau de mult timp, totuşi acestea intraseră la un moment dat într-un con de umbră. Acum, au ieşit la suprafaţă. În cazul în care liderii de la Bruxelles vor întârzia să ia decizii coerente, aşa cum au făcut cu Grecia, problema Spaniei ar putea avea consecinţe mai mari asupra echilibrului UE.

    Spania ar putea intra în acelaşi tip de spirală a morţii care a afectat Argentina

    Scriam acum vreo 3 luni ca nu m-ar mira ca economiile vulnerabilizate de criza sa se orienteze cu imprumuturile spre China, dinspre FMI. Nu spun ca asta e in mod necesar un lucru bun, ci ca nu e de mirare ca el se petrece. FMI cere in schimbul banilor aplicarea unor masuri destul de dificile din punct de vedere social, in timp ce banii chinezilor vin tot la dobanzi mici dar fara constrangeri de politici fiscale.  Citesc in WSJ ca premierul chinez a descalecat in Grecia, asigurandu-i pe localnici ca le va cumpara in continuare eurobondurile. Interesele Chinei in Grecia sunt mari si tin in primul rand de sectorul de shipping.

    La o scurta privire in urma, iau nota de faptul ca pana acum China a acordat in aces an urmatoarele imprumuturi:

    – 6 miliarde de dolari, Rusiei in schimbul cresterii livrarilor de carbune

    – 1 miliard de dolari Ucrainei, pentru constructia unei autostrazi

    -1 miliard de dolari, Moldovei

    – 1 miliard de dolari, Iranului

    -1 miliard de dolari, Belarusului

    – 10 miliarde de dolari, tarilor africane

    Si astea sunt doar cele care imi vin acum in minte, pe langa investitiile de zeci de miliarde in sectoarele petroliere din America de Sud sau din alte piete. In SUA, din fiecare dolar pe care administratia Obama il cheltuieste în 2010, peste 30 de cenţi sunt împrumutaţi iar o mare parte din împrumut vine din China.

    China este dispusa sa coopereze cu Uniunea Europeana pentru depasirea crizei financiare, a declarat premierul chinez Wen Jiabao, in timpul unei conferinte de presa desfasurata sambata la Atena, relateaza AFP. Oficialul chinez a afirmat ca tara sa poate coopera cu UE si la supravegherea sistemului financiar international. Premierul de la Beijing a anuntat intentia Chinei de a cumpara obligatiuni guvernamentale grecesti.

    Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite a aprobat un proiect de lege care să-i permită luarea de sancţiuni economice împotriva Chinei, pe care o acuză de subevaluarea yuanului. O lege care să permită Statelor Unite represalii economice faţă de China a fost aprobată, ieri, în Camera Reprezen­tanţilor. SUA acuză China că îşi subevaluează moneda naţională pentru a favoriza exporturile, lucru care afectează serios agenţii economici americani, punându-i în faţa unei concurenţe neloiale.

    Nota noastra: Iata si alte fatete ale razboiului economic care deja s-a declansat. Nu doar Uniunea Europeana pandeste dupa colt pentru a pune mana pe statele care se prabusesc datorita deficitelor bugetare – ci si China. Deocamdata insa, cele doua super-puteri merg impreuna si chiar dau semnalele unei “aliante” – lucru ce nu poate fi decat in avantajul UE. SUA pare a fi in cert dezavantaj in aceasta situatie, avand in vedere faptul ca ea insasi e puternic afectata de deficitul bugetar si de datoriile pe care le are chiar fata de puterea chineza.

    Evaziunea în turism. ANTREC: Mânăstirile fac evaziune. Patriarhia: tăiem chitanţe

    Bulgaria şi România vor adera la spaţiul Schengen în martie 2011 – ministru bulgar


    Categorii

    Acordul cu FMI, Bancherii, bancile, BNR, abuzurile bancilor, Osama bin Laden, Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

    Etichete (taguri)


    Articolul urmator/anterior

    Comentarii

    9 Commentarii la “COBAII CELOR PUTERNICI SI CINICI: EXPERIMENTE, ORORI SI SPERIETORI GLOBALE – de la sifilis la gripa si orgii yoghine; de la terorism la “extraterestri”. FANTOSA BIN-LADEN REACTIVATA/ Cenzura politic corecta isi arata coltii tot mai ascutiti/ ISARESCU, POPULISTUL-SEF (IPOCRITUL-SEF?), ISI PREGATESTE UN ROL CHEIE IN POLITICA?/ FMI – Noi impunem austeritatea la sange, tot noi o criticam…/ DRAGONUL CHINEZ E PE VALUL ECONOMIEI MONDIALE (Stiri 1-4 octombrie 2010)

    1. NU de China imi e mie teama. Ea nu are sau nu pare sa aiba un plan coerent de control total al pirghiilor statului national sau, si mai grav, de control social la nivel global. Ea nu are un plan impotriva distrugerii ultimilor ramasite crestine (in speta bisericile ortodoxe, pentru ca Biserica Catolica s-a raliat cu arme si bagaje la curentul general). China este o putere economica, dar puterea economica nu este totul. China are inca o mentalitate de tip “zid chinezesc”, adica de inchidere in sine, si nu de colonizator (asa cum o au sau au avut-o altii gen Marea Britanie). Ce dovada mai buna dar si mai mare contrast decit cu mica Japonie cu o populatie de nici 5% din cea a Chinei si un teritoriu asisderea, dar care a participat ca mare putere in cele doua razboaie mondiale, in timp ce China nu mai stia cum sa iasa din propriile convulsii interne. Deci, nu, nu China este cu adevarat o problema (nu una centrala, in orice caz).

    2. De ce ati pus poza uratului? Visam urat la noapte. 🙂

    3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » GOOGLE SI “CEA MAI MARE INTRUZIUNE DIN ISTORIA VIETII PRIVATE”/ La urmatoarea versiune de Windows ne vom loga obligatoriu prin recunoastere faciala? FURT DE DATE SI PRIN CONTUL DE FACEBOOK/ Adevarata faţă a Revo
    4. Pingback: Razboi întru Cuvânt » FMI LOVESTE DIN NOU: suntem dati drept “exemplu de redresare economica”. CE PRESUPUNE LAUDA FMI?/ Rezultatul conditiilor FMI&UE: scumpirea gazului si a energiei/ PIATA UNICA EUROPEANA ESTE, DE FAPT, ADMINISTRA
    5. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Si-au ucis marioneta? BARACK OBAMA RAPORTEAZA O “VICTORIE ISTORICA” IMPOTRIVA TERORISMULUI – UCIDEREA LUI OSAMA BIN LADEN! Al-Qaeda amenintase deja cu “iadul atomic” in Europa in caz de capturare
    6. Pingback: Razboi întru Cuvânt » ”Paparuda” OSAMA BIN LADEN, scoasa pe ”ulita” revoltelor din tarile arabe pentru a chema norii razboiului anti-terorist
    7. Pingback: EXPERIMENTE MEDICALE HORROR PE OAMENI: ce au facut laboratoarele americane in Guatemala
    Formular comentarii

    * Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

    Rânduială de rugăciune

    Carti

    Documentare