MINUNEA POGORARII LUMINII SFINTE LA IERUSALIM ARATA IN FIECARE AN ORICUI VREA SA VADA UNDE ESTE BISERICA. Dovezi si marturii. Imagini si din 2010

4-04-2010 0 secunde Sublinieri


(sursa: Saccsiv)


Categorii

Video

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “MINUNEA POGORARII LUMINII SFINTE LA IERUSALIM ARATA IN FIECARE AN ORICUI VREA SA VADA UNDE ESTE BISERICA. Dovezi si marturii. Imagini si din 2010

  1. Pingback: Istorii minunate legate BISERICA SFANTULUI MORMANT – Biserica Invierii « Saccsiv’s Weblog
  2. Am vazut aceste imagini de la mormantul sfant si sunt curios ce se intampla de pastele catolic. Au loc aceleasi minuni?(in imagini din ce am vazut eu e vb de patriarhul grec).

  3. HRISTOS A INVIAT !!!

    Florine draga,

    Acu doi ani, prin Mila lui Dumnezeu, am avut bucuria de a participa la citeva conferinte ale parintelui Profesor Doctor Vasile Mihoc. Parintele ne-a povestit putin despre experienta Sfintiei sale cind a slujit la Sfintul Mormint, ne-a povestit printre altele cum si-a pus barba lunga in flacara Luminii Sfinte a manunchiului de 33 de luminari pe care-l tinea in mina. Flacara nu l-a ars. Apoi parintele ne-a mai raspuns la unele intrebari, printre care si cea pe care o pui tu aici. De Pastele catolic nu vine nici o lumina ci catolicii aprind un foc mare in fata bisericii si de acolo isi aprind ei luminarile. Eu i-am spus parintelui ca este limpede mesajul lui Dumnezeu pentru omenire : ORTODOXIA ESTE LUMINA CEA ADEVARATA CARE VINE DE LA DUMNEZEU ! Exista numai o singura religie adevarata pentru ca exista numai un singur Dumnezeu adevarat.
    Eu ma rog, multumesc lui Dumnezeu, pentru toate sufletele, ca sa rinduiasca Bunul Dumnezeu mintuirea pentru toti oamenii, cum stie El ca un Dumnezeu care toate le stie ! Eu nu stiu cum pentru ca eu sunt incurcat in intunericul a multe patimi si pacate dar Dumnezeu stie pentru ca El toate le stie !

    MINTUIESTE DOAMNE TOATE SUFLETELE, CUM STII TU DOAMNE, CA UN DUMNEZEU CARE TOATE LE STIE ! AMIN !

    Mircea

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare