PARE INCREDIBIL, DAR E PROBAT: ZAPADA DIN BUCURESTI ESTE, IN MOD DUBIOS, EXTREM DE TOXICA SI POATE UCIDE! / Noi dezvaluiri despre vaccinuri si despre banalul Algocalmin…

5-02-2010 8 minute Sublinieri
  • Antena3:

Institutul de Cercetări Alimentare: Zăpada din Bucureşti este extrem de toxică (VIDEO)

Motive de îngrijorare pentru iubitorii zăpezii. Zăpada din Capitală este foarte nocivă pentru populaţie, în condiţiile în care conţine mai multe metale grele. Acest lucru a fost confirmat de Institutul de Cercetări Alimentare. Plumb, nitraţi şi nitriţi. Asta conţine zăpada din Capitală, potrivit cercetătorilor de la Institutul de Cercetări Alimentare. Acest lucru este cu atât mai îngrijorător, cu cât cantităţile înregistrate pot afect grav sănătatea bucureştenilor, dacă zăpada este ingerată.[…] Cel mai îngrijorător semnal de alarmă este, însă, prezenţa DDT-ului în zăpada din Capitală, un pesticid interzis în urmă cu 20 de ani.

Dr. Laurentiu Luca (foto), directorul Clinicii Puls din Capitala: “Compusii metalelor grele nu se elimina din organism decat dupa ani sau chiar zeci de ani. Ingerarea omatului poate provoca boli digestive si nervoase, mai ales ca unele substante rezultate la analize sunt cunoscute ca fiind cancerigene”. (Oana Timar )

“Nitratii pot ucide un copil in cateva ore”

Va prezentam concentratiile substantelor otravitoare din zapada, conform buletinelor de analiza ICA si interpretarile lor:

– Plumb – 76,72 mg/litru depistat in zapada bucuresteana. “Este de opt ori mai mult decat limita maxima admisa. E uluitor! Teoretic, in Capitala nu ar trebui sa mai existe surse de plumb puternic poluatoare”, ne-a spus Gheorghe Mencinicopschi, directorul ICA. Plumbul produce saturnismul, cad unghiile si parul. De asemenea, distruge sistemul nervos si provoaca afectiuni ale sangelui.

– Cadmiu – 0,075 mg/litru – un metal greu, deosebit de toxic. In cazul copiilor, se acumuleaza in rinichi si provoaca decesul.

– Nitrati – 11,35 mg/litru. “Este periculos de mult. Ca exemplificare, pot sa spun ca o concentratie de 50 mg/litru poate omori un copil in doar cateva ore. Nu este o gluma”, ne-a explicat Mencinicopschi. – Nitriti – 0,16 mg/ litru – declanseaza cancerul sistemului limfatic.

– Lindan – 0,0593 micrograme/litru – e un pesticid neurotoxic incadrat de Agentia Internationala de Cercetare a Cancerului in grupa substantelor cancerigene.

– DDT
– 0,0415 micrograme/ litru – este un pesticid interzis in tarile industrializate inca din 1970, iar la noi, din 1990, din cauza efectului cancerigen puternic.

– Reziduuri petroliere –
28 mg/decimetru cub – “Sunt cancerigene, iar concentratia este foarte mare”, a afirmat Gheorghe Mencinicopschi.

Rezultatele investigatiilor i-au speriat pe oameni

Zapada este foarte periculoasa! Nu o spunem noi, ci rezultatele analizelor efectuate in laborator. Ziarul Libertatea a mers la Institutul de Cercetari Alimentare (ICA), cu o proba de zapada pentru a afla ce contine aceasta. Spre surprinderea noastra, in omat sunt foarte multe metale, iar plumbul se regaseste in cea mai mare cantitate. Cititorii Libertatii au ramas uimiti de substantele pe care le contine zapada.

Mai bine expirat decât deloc. Asta spune Ministerul Sănătăţii despre vaccinul împotriva tuberculozei administrat nou născuţilor. Aşa că, în toate maternităţile din ţară, bebeluşii sunt vaccinaţi cu un produs expirat încă de acum şase luni. Decizia trasată de la centru e respectată de medici, care nici măcar nu-i anunţă pe părinţi că vaccinul introdus în corpul nou născuţilor trebuia incinerat de luni bune.

Potrivit datelor furnizate pentru Gândul de către Cegedim, companie internaţională independentă de studii în industria farmaceutică, cea mai bine vândută pastilă din România este Algocalminul. Aproape 190 de milioane de pilule au fost cumpărate la liber din farmacii şi alte aproape 29 de milioane pe bază de reţetă. În topul analgezicelor urmează Nurofenul – 108 milioane pastile şi Paracetamol – 56 de milioane de pastile. Ion Fulga, profesor doctor la catedra de Farmacologie din cadrul UMF “Carol Davila”, spune că o substanţă conţinută de unele din aceste medicamente provoacă o boală gravă, care duce la distrugerea măduvei osoase. Metamizolul a fost interzis încă de acum câteva decenii, după cum puteţi citi mai jos.

Cantgrip, vaccinul testat pe copii la Arad si la Timisoara, nu este autorizat de catre Agentia Europeana a Medicamentelor. Intrebati de catre Romania libera despre Cantgrip si despre firma farmaceutica ce il testeaza, IFE Human Pharmacology (rebotezata recent Pierrel Research HP-RO), oficialii Agentiei Europene a Medicamentelor nu au putut decat sa afirme ca nu au auzit niciodata nici de una, nici de cealalta. Agentia Europeana a Medicamentelor, instalata la Londra, este singura structura europeana autorizata sa evalueze si sa recomande comercializarea medicamentelor in interiorul Uniunii Europene. Agentia a recomandat pana in prezent doar patru vaccinuri impotriva gripei “porcine”, toate fabricate in Elvetia si in Marea Britanie.

Cantgrip nu se numara printre vaccinurile impotriva A/H1N1 autorizate de catre Agentia Europeana a Medicamentelor”, a declarat pentru Romania libera Monika Benstetter, purtatoarea de cuvant a Agentiei.Pentru orice informatie privind legalitatea lui, adresati-va autoritatilor romane competente.” Monika Benstetter mai confirma si ca firma Pierrel Research HP-RO nu a contactat niciodata Agentia. Din partea Comisiei Europene, reactia este, de asemenea, una de mare prudenta. O situatie cum este cea ivita recent in Romania pare a se situa mai degraba intr-o zonaa cenusie a legislatiei europene. Ton van Lierop, purtatorul de cuvant al comisarului pentru Industrie, Günter Verheugen, de a carui autoritate depinde comercializarea vaccinurilor in Europa, afirma ca, daca produsul este destinat exclusiv pietei interne romanesti, nu se poate vorbi despre o incalcare a legislatiei comunitare. “Daca produsul e doar pentru interiorul Romaniei, atunci totul depinde de autoritatile romane”, spune Ton van Lierop.

Comisia Europeana, precum si Agentia Europeana a Medicamentelor au fost deja criticate, inclusiv de catre experti ai Organizatiei Mondiale a Sanatatii, pentru faptul ca au aprobat in graba cele trei vaccinuri britanice si elvetiene (pentru cel de-al patrulea, Arepanrix, Comisia inca nu si-a dat avizul). In ambele cazuri este vorba despre produse inca netestate suficient, ceea ce a impins unele guverne sa purceada la teste rapide, permitand insa ca in asteptarea rezultatelor produsele sa fie deja distribuite. Astfel, in Spania, in septembrie anul trecut, guvernul a aprobat testarea pe 400 de copii cu varste intre 6 luni si 17 ani a vaccinului Pandemrix elaborat de laboratorul britanic GlaxoSmithKline. Aprobarea testelor a fost data de Agentia Spaniola a Medicamentelor, pe baza semnaturii parintilor.

Rezultatele testelor nu sunt deocamdata cunoscute, intrucat pentru prelucrarea lor este nevoie de circa 6 luni. Laboratorul britanic GlaxoSmithKline organizeaza de ani de zile teste ale diferitelor produse farmaceutice in multe tari ale lumii a treia, in special in America de Sud, unde compania a fost acuzata ca foloseste metode de presiune inacceptabile asupra familiilor sarace pentru a le convinge sa-si lase copiii sa fie supusi experientelor medicale.

  • Adevarul:

Vaccin all-inclusive, din toamnă

România va avea, în toamna acestui an, un vaccin care va lupta atât împotriva gripei sezoniere, cât şi a celei pandemice, a anunţat epidemiologul Geza Molnar, consultant al Ministerului Sănătăţii. „Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că în luna mai va elabora schema unui vaccin antigripal sezonier care va conţine şi tulpina A(H1N1). Asta înseamnă că din luna octombrie şi vaccinul produs la Institutul Cantacuzino va avea ambele valenţe”, a explicat prof. Molnar.

Fiecare copil testat va lua 550 de euro

Geta Catrința așteaptă ca medicii maghiari să-i pună un diagnostic

Se află de aproape o săptămână într-o clinică din Szeged, Ungaria, iar medicii de aici nu au reușit să-i pună un diagnostic. Geta Catrința, tânăra care a suferit reacții severe după ce și-a administrat vaccinul anti gripă nouă este în continuare sub observația medicilor din Ungaria.

  • Mediafax:

Testele vaccinului împotriva gripei porcine la copii, blocate din cauza controverselor

Pe de altă parte, vicepreşedintele ANM, Robert Ancuceanu, a arătat că în România se fac prea puţine studii clinice faţă de Uniunea Europeană, UE alocând în ultimii doi peste 10 milioane de euro pentru studii clincie la copii. Există un regulament foarte riguros pentru studiile clinice la copii, iar acest mecanism european prevede şi asiguarea pentru evntualele situaţii neplăcute ale celor aflaţi în studii, a mai spus Ancuceanu.

  • Dr. Mircea Puscasu: Cateva probleme punctuale ale vaccinarilor “obisnuite”:

Daca vaccinurile au eradicat epidemii, de ce se mai administreaza acum cand nu mai sunt epidemiile?

Ca sa nu mai fie alte epidemii, ar zice unii.

Sa credem deci ca guvernantii nostri incheie din ce in ce mai multe contracte de milioane si zeci de milioane de euro cu Big Pharma (marile companii farmaceutice) din grija pentru sanatatea noastra, sa ne fereasca de epidemii de difterie, de tetanos, de tuse magareasca (pertusis), de oreion, rubeola si rujeola de TBC, de poliomelita, de hepatita etc. ?

Sa fim seriosi ! Primele trei boli enumerate se trateaza cu …banala penicilina (AMOXICILINA, AUGMENTIN etc.), oreionul, rubeola si rujeola cu rabdare, TBC-ul face ravagii cumplite (7000 de morti pe an) desi suntem ultra vaccinati cu BCG, poliomielita a disparut, iar hepatita se transmite doar prin sange si alte lichide biologice si oricum nu este prevenita prin vaccin. (In SUA, in ciuda vaccinarilor masive impotriva hepatitei B, incidenta acestei boli a crescut cu 15% in 6 ani, de la 55 la 63 de cazuri la suta de mii de locuitori)

De ce se vaccineaza sugarii anti difterie? E vreo epidemie de difterie? Ati auzit in ultimii ani de vreun caz de difterie?

Serul antidifteric a fost descoperit in 1890 de von Behring, care a si luat pentru asta premiul nobel pentru medicina in anul 1901. De atunci se face vaccinare antidifterica pe scara larga. A fost o mare descoperire la vremea ei. Doar ca atunci nu se stia de antibiotice, de penicilina in special care trateaza difteria, pentru ca Flemnig cu Chain si Heatley, au terminat cercetarile incepute in 1929, abia in 1940, aducand lumii penicilina. La cata Amoxi inghitim pe cap de locuitor nu cred sa mai fie pe planeta vreo urma de Corynebacterium diphtheriae care este agentul cauzal al difteriei.

Stiati ca incidenta poliomelitei postvaccinale este mult mai mare decat cea a poliomelitei cu virus salbatic? Adica poti face poliomelita mai degraba de la vaccin decat din aer, alimente etc. !

In Massachusetts, SUA erau in 1954, 272 de cazuri de poliomielita. Apoi s-a trecut la administrarea VPO (vaccin anti polio cu virus viu) ce a avut ca rezultat o crestere exploziva a numarului de cazuri de poliomielita, ajungandu-se la sfarsitul anului 1955 la 2027 de cazuri.

In 1976, dr. Jonas Salk, cratorul vaccinului cu virus mort, a depus marturie ca VPO a fost principala, daca nu singura cauza a tuturor cazurilor de poliomielita raportate in SUA incepand din 1961.

Pozitia oficiala recunoaste riscurile VPO si ineficienta VPI:

Disadvantages of Oral Polio Vaccine

Although OPV is safe and effective, in extremely rare cases (approx. 1 in every 2.5 million doses of the vaccine, plus foarte multe neraportate, neconcludente, “curatate” din liste) the live attenuated vaccine virus in OPV can cause paralysis – either in the vaccinated child, or in a close contact. Immune deficiency of the recipient may be among the causes. This  risk of vaccine-associated polio (VAPP) is well known…. . [Exista tari in care exista mai multa  poliomelita postvaccinala, decat cea “naturala”.]

Disadvantages of inactivated Polio Vaccine

Unlike the oral vaccine, IPV confers only very little immunity in the intestinal tract. When a person immunized with IPV is infected with wild poliovirus, virus can still multiply inside the intestines and be shed in stools — risking continued circulation. For this reason, OPV is the vaccine of choice wherever a polio outbreak needs to be contained, even in countries which rely exclusively on IPV for their routine immunization programme (polio outbreak in the Netherlands in 1992).” [Adica nu prea are eficienta VPI-ul, dar hai sa-l injectam copiilor, ce daca are reactii adverse…] (http://www.polioeradication.org/vaccines.asp)

“In prezent, se ştie că inducţia cancerului este un fenomen care porneşte de la o singura celulă şi că o singură unitate functională de ADN străin în genomul celulei-gazdă poate induce transformarea celulară malignă. O confirmare a acestor adevăruri este descoperirea, în anul 1960, a virusului SV40 (Simian Virus 40) în vaccinul anti- polio oral “Sabin”, preparat cu virus viu. Ulterior, s-a descoperit că şi vaccinul anti-polio “Salk” (varianta cu virus inactivat, administrat pe cale injectabilă) este contaminat, deoarece virusul a supravieţuit formaldehidei folosite pentru inactivare. Cercetătorii americani Sweet şi Hilleman de la Merck Institute for Therapeutic Research, care au făcut descoperirea, afirmă că toate cele 3 tulpini de virus polio vaccinal au fost găsite infestate. Virusul SV 40 provine din rinichiul maimuţei verde din Africa, pe care s-a cultivat, dintotdeauna, vaccinul anti-polio. Confirmarea rolului oncogen al acestui virus a venit în momentul în care genomul viral SV40 a fost descoperit în tumori maligne diverse ale adulţilor injectaţi cu vaccinul anti-polio în copilarie: mezotelioame,3 limfoame,18 limfoame non-hodgkiniene,26 tumori cerebrale,4,8 osteosarcoame,6 tumori maxilo-faciale. “Virusurile ascunse”, cum au fost denumite, au o particularitate care explică şi numele lor: deşi creează distrucţie marcată in vitro şi in vivo, ele nu sunt recunoscute de sistemul imunitar uman, deoarece nu au în structura lor antigenele critice necesare pentru identificare. Ele determina, astfel, boli grave, trenante, ale sistemului nervos central si periferic, frecvent cu sfărşit letal. Cercetătorul care le-a descoperit afirmă că ele pot fi considerate “o arma biologică a naturii”, deoarece pot îmbrăca forme structurale diferite, dar îşi păstrează capacitatea de a se include în celula nervoasă şi de a o distruge.

Actul vaccinării trebuie înţeles, în ultimă instanţă, ca un act de introducere de material genetic străin direct în fluxul sanguin. Campaniile de vaccinare în masa au avut un impact covârşitor asupra populaţei, în sensul că au condus, pe termen lung, la mutaţii genetice imprevizibile şi la alterarea în sens negativ a codului genetic uman. Legătura dintre mutaţiile genetice şi oncogeneza la om a fost demonstrată ştiinţific, iar creşterea incidenţei şi mortalităţii prin cancer este o realitate a zilelor noastre.

Pe de alta parte, aparitia virusurilor atipice, nemaiintalnite pana acum, legate de contaminarea vaccinurilor, arata ca, in momentul in care orice material biologic este introdus direct in curentul sanguin, posibilitatile de contaminare sunt practic nelimitate si imposibil de controlat la nivelul stiintei actuale.” (Vaccinul pentru gripa porcină: periculos si ineficient! – Federaţia Organizaţiilor Ortodoxe Pro-vita din România)

Stiati ca, desi vaccinurile au fost introduse in Europa cu aproape 10 ani mai tarziu decat in SUA, bolile pentru care se administrau vaccinurile, doar in SUA, au scazut IN ACELASI TIMP si cu ACEEASI RATA  si in Europa unde nu se administrau  vaccinuri inca?

Daca aveti timp si rabdare :

Vaccine Nation – dr.Gary Null, PhD

un documentar care contine si foarte multe date despre “paradoxurile” de care scriam mai sus.

http://video.google.com/videoplay?docid=6531447125053615129&hl=en#
Stiati ca un copil cu situatie favorizanta poate face autism de la un singur vaccin?”
Un copil pleaca din spital fara certificat de nastere, dar cu un “certificat de vaccinari” si cu doua vaccinuri facute HepB si BCG. Plus antitetanosul facut de mama in sarcina. Aceste vaccinuri pot da efecte adverse imediate mai grave decat autismul, cu promisiunea ca vor feri copilul de hepatita B si de TBC. Daca promisiunile nu se respecta (TBC face anual 7.000 de victime la populatia vaccinata), ramane copilul doar cu riscul reactiilor adverse. Iar daca acestea arata ca cele din cazul relatat la linkul de mai jos, atunci oricine este indreptatit sa nu-si mai vaccineze copiii, cu nici un vaccin, niciodata.

http://iansvoice.org/default.aspx

Iar despre legatura de cauzalitate dintre vaccinuri (in special prin componenta ce contine mercur)  si autism sunt studii multiple care au demonstrat asta de mult. Sunt si pe net, uite cateva:

Autism: A Unique Type of Mercury Poisoning

http://www.vaccinationnews.com/DailyNews/July2001/AutismUniqueMercPoison.htm

Mercury on the Mind – dr. Donald W. Miller, MD

http://www.lewrockwell.com/miller/miller14.html

Thimerosal in Childhood Vaccines, Neurodevelopment Disorders, and Heart Disease in the U.S.

– MarkR. Geier, MD, PhD

http://www.jpands.org/vol8no1/geier.pdf

PS:

Schema programului national de vaccinari se aplica fara informarea parintilor

privind riscurile si beneficiile, de multe ori cu presiuni din partea medicilor,

fara sa fie informati ca ei, parintii, sunt factorul de decizie,

fara a urmari reactiile adverse sau a le despagubi.

Schema este asa:

Primele 24 de ore         1 vaccin   (Hep B)
4-7 zile                          1 vaccin   (BCG )

2 luni                            5  vaccinuri    ( D,T,P, Hep B, VPO)

4 luni                             4 vaccinuri   (D,T,P, VPO )

6 luni                             5 vaccinuri  (D,T,P, Hep B, VPO )

12 luni                           4 vaccinuri  ( D,T,P, VPO )

12-15 luni                      3 vaccinuri  ( R,R,O )

30-35 luni                      3 vaccinuri  (D,T,P )

7 ani (in cls. I)               5 vaccinuri   (D,T, R,R,O )

9 ani (in cls. III-a)         1 vaccin    ( VPO )

14 ani (in cls VII-a)       3 vaccinuri  ( D,T, Rub)

18 ani (in cls XII-a)       1 vaccin  ( Hep B )

Mi se pare monstruos ca unui copilas

de la nastere pana la 3 ani, sa-i fie facute 26 de vaccinuri,

pana in clasa a II-a 31 de vaccinuri, iar pana la clasa a XII-a 36 de vaccinuri.


Categorii

Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “PARE INCREDIBIL, DAR E PROBAT: ZAPADA DIN BUCURESTI ESTE, IN MOD DUBIOS, EXTREM DE TOXICA SI POATE UCIDE! / Noi dezvaluiri despre vaccinuri si despre banalul Algocalmin…

  1. Ma gândesc la chemtrails că au legatura cu toxicitatea zăpezii. Nu este zi de la Dumnezeu in care sa nu zăresc pe cer dâre lungi de chimicale lăsate in urmă de avioane.

  2. Referitor la vaccinurile enumerate mai sus.nu sunt obligatorii.sunt multe familii care nu-si vaccineaza copiii.e foarte simplu,trebuie doar sa le refuzi.cititi “Vaccinarea:eroarea medicala a secolului” scrisa de dr. Louis de Brouwer.

  3. Vaccinurile nu sunt obligatorii, dar tocmai aici este cursa, căci se fac presiuni psihologice mari asupra populației prin minciună și dezinformare. Majoritatea CREDE în vaccinare, și de aici se poate ajunge la o reală epidemie PRIN vaccinare ceea ce ar duce OBLIGATORIU la vaccinarea tuturor. Inutil de amintit că până la urmă vor încerca o variantă sau alta pentru a scăpa de o parte din populație – ”useless eaters”…

  4. In mod cert,avioanele care zboara fara incetare peste Bucuresti,si care spreiaza aceste substnte otravitoare sunt responsbile de toxicitatea zapezii.In S.U.A sunt multe relatari pe internet despre chemtrails , cu alte cuvinte cer chimic.La noi, desi zi si noapte spreiaza fara incetare,nimeni nu vorbeste despre acest lucru.Aceste avioane nu sunt romanesti,au aceiasi forma cu cele pe care le-am vazut in America,si de fapt le poti vedea pretutindeni.Au indraznit sa vorbeasc despre ele ceva oameni de stiinta germani, italieni etc, dar nimeni nu i-a bagat in seama. Stau si ma intreb, unde sunt militrii romani,serviciile de securitate,oamenii politici pe care i-am votat.Cum este posibil, ce este aici tara nimanui, laborator de experimente pe cobai? Se doreste cumva decimarea populatiei romanesti pentru a creea un sptiu liber ? Cei care aveti responsabilitatea de a apara acest popor si nu o faceti, DUMNEZEU sa va judece.Amin

  5. Felicitari, admin, pentru articolul despre vaccinuri al Dr. Mircea Puscasu
    Va rog sa nu va opriti doar la un articol ci sa formati cumva un curent de opinie anti vaccinuri “obligatorii”. Cu acestea ne luptam noi din Romania, cele gen Gardasil si H1N1 sunt ocazionale si mai usor de evitat.

    Foarte interesant ar fi si experientele parintilor la refuzul vaccinarilor in maternitati, gradinite, scoli. Cel putin in maternitate, unde domneste haosul (nu stii nimic niciodata), cred ca ar avea tupeul sa vaccineze si fara consimtamantul parintilor.

  6. Cătă demagogie şi făťarnicie atâť la nivel local căť şi european. Căť tam tam pe tema prtotecťiei cetăţeanului şi-a mediului… Guverne….ministere…mii de angajaţi… promisiuni electorale etc..etc. Plăitim atătea taxe statului ca să ne apere. Dar o face? De unde provin aceste otrăvuri . Cine ne dă ra spuns si cum pot fi oprite aceste otrăviri in masă la nivel local şi naťional? Nu se sesizează nimeni,nu răspunde nimeni ? Sa văzut acum cu zăpada dar când nu mai avm zăpada cine controlează mediu şi ce ne aduc ploile ? Ni se cer taxe tot mai mari şi mai multe inclusiv de acest pom lăudat Europa care vedem ce mare bine ne-a adus şi mai ales ce mare bine ne pregăteşte. de la vaccinuri la cipuri la avort şi sodomie la fonduri promise care nu pot fi date ptr ca….şi că….etc dar suntem valizi ca plătitori. De unde provin aceste otrăvuri ? Ce măsuri pot fi luate ? De către cine şi cănd ?

  7. In caz ca o familie refuza vaccinarea nou nascutului,inainte de a se ajunge la maternitate,se merge la un notar si se da o declaratie cum ca se refuza vaccinarea si se legalizeaza.Inainte de nastere se anunta doctorul de refuzul vaccinurulor,aratandu-i si declaratia legalizata.
    Pe langa aceste demersuri e necesar ca parintii sa fie foarte hotarati si documentati pt ca e posibil sa intalneasca multe piedici si pareri contradictorii.
    Cei care vor refuza vaccinarea sa nu se astepte ca le va fi usor.Nu vreau sa descurajez pe nimeni,dar spun asta pt ca stiu prin ce am trecut eu si altii.Dar sa se stie ca sunt multe familii ce nu-si vaccineaza copiii si sunt foarte sanatosi.
    In caz ca sunt vaccinuri deja administrate copiilor dar va hotarati sa le refuzati pe urmatoarele,dati o declaratie la medicul de familie si e de ajuns.
    Domnul sa va ajute si sa va lumineze!!!

  8. In Timisoara nu a mai nins atat de 20 de ani din ce imi aduc aminte. Anul acesta a fost noros 5 luni aproape in continuu si ceata ciudata cu miros dubios aproape o luna (noiembrie). Cum se face 1-2 zile senin apar avioanele cu chemtrails mai ales pe inserat si dau cu solutii (sunt si alte avioane dar arderile dispar imediat) iar dimineata e noros. In total in Timisoara in ultimele 5 luni au fost sub zece zile insorite ceea e de-a dreptul dubios.

    Parerea mea e ca otravirea zapezii se datoreaza chemtrails nu circuitului apei care a avut timp vreo 20 de ani sa se tot purifice. ESTE NECESAR SA SE FACA ANALIZELE ZAPEZII IN TOATA TARA. DE ASEMENEA NE-AR TREBUI DATELE DE LA UN CONTROLOR DE TRAFIC SA VEDEM CINE SE DA PE DEASUPRA TARII SI DE CE DEOARECE DE OBICEI NU SUNT ATATEA AVIOANE. SA NE SOLIDARIZAM ODATA FRATILOR!!!

  9. si eu vreau sa evit vaccinarea ulterioara…dar am auzit ceva…daca imi poate raspunde marius…

    ca daca refuzi…se anunta sanepidul…si apoi intervine protectia copilului…pentru a ti se lua copilul , considerand infractiunea de rele tratamente aplicate minorului…

    asta e f ciudat…

    e vb de parerea fostului medic de familie…

    ce parere aveti?a patit cineva ceva similar?timpul e scurt…am nevoie de un raspuns:)

  10. @ Maria:

    Cred ca doar te-a speriat pe tine, nu am auzit de asa ceva si nu ar fi legal. Macar deocamdata… Pe viitor poate.

  11. din pacate, cineva din bucuresti mi-a confirmat ca a patit acest lucru, in final fiind determinata sa vaccineze copilul…asadar…as dori parerea celor ce au trecut prin asta, si cum s-au descurcat, daca au avut astfel de presiuni :)multumesc anticipat!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare