Isteria vaccinarilor slabeste, apar noi victime/ PRIGOANA CRESTINILOR ASTAZI!/ Atac infam la IPS Bartolomeu Anania/ EFECTELE CRIZEI GRECESTI SI FEBRA DISPONIBILIZARILOR IN MASA/ Filmul AVATAR deprima si ucide; si multe alte STIRI (10-15 ianuarie 2010)

15-01-2010 15 minute Sublinieri

credit_slavery

În acelaşi timp, cadrele medicale din Ploieşti, şi suntem siguri că şi restul cadrelor medicale din ţară, au fost de-a dreptul fugărite prin spital cu doza de vaccin, surse din cadrul Spitalul Judeţean de Urgenţă, din Ploieşti, spunând că acest vaccin s-a făcut cu „martori”. „O colegă nu a a vrut să facă acest vaccin, dar a fost obligată, ba mai mult i s-a spus că dacă nu îl face să se ducă acasă, pentru că nu mai are ce căuta în spital! Pentru a se convinge că face vaccinul, au fost desemnaţi martori care să semneze pentru asta şi care să asiste la vaccinare”, ne-au declarat sursele citate, care au preferat să rămână în anonimat. Cel mai trist este că două dintre asistentele angajate în cadrul acestei unităţi sanitare acuză dureri de cap, chiar şi la două zile după vaccinare. „Mă doare capul şi mă simt ameţită. Am luat tot felul de ceaiuri în speranţa că o să îmi treacă, dar nicio schimbare. Colegii mi-au spus că aşa trebuie să fie şi că e normal, dar mie parcă îmi este din ce în ce mai rău”, ne-a spus una dintre cadrele medicale obligate să îşi facă acest vaccin. De ce această disperare şi de ce atâta insistenţă la vaccinare nu ştim, cert este că ceva necurat este la mijloc! Nu vrem să ne impunem în decizia nimănui, în fond fiecare decide ce face cu viaţa şi sănătatea lui, dar ni se pare normal ca multele întrebări pe care noi le punem înaintea vaccinării să îşi găsească un răspuns chiar de la cei care ar trebui să ai aibă grijă de sănătatea noastră. Altfel, este clar că toată această gripă porcină nu este nimic altceva decât „planul anticriză” pentru farmaciile româneşti, şi nu numai!

Pentru a evita efecte adverse grave, experţii propun ca imunizarea contra gripei noi să se facă după un control atent.

Medicii de la Ministerul Sănătăţii, Institutul „Cantacuzino” şi Direcţiile de Sănătate Publică din ţară nu au stabilit o legătură directă între vaccinare şi complicaţiile ori decesele apărute după imunizarea a peste 500.000 de oameni contra A/H1N1 în ţara noastră.

Este vorba despre un angajat al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) din Buzău, care a făcut un atac cerebral, două femei din Prahova, un medic din Cluj şi un muncitor la o firmă de construcţii din Bistriţa, care au decedat.

Vaccinarea la metrou şi efectele adverse

Medici de renume, consultaţi de EVZ, atrag atenţia că vaccinarea românilor ar trebui să se facă „personalizat”, „în cadru organizat” şi la medicul care le cunoaşte cel mai bine istoricul medical. „Vaccinarea în masă la gurile de metrou, în pasaje sau în alte locuri publice de acest tip nu oferă un control bun al reacţiilor adverse, nu oferă posibilitatea de a discuta pe larg cu pacientul, de a ţine legătura cu el şi de a interveni în cazul unor urgenţe majore”, a precizat medicul Molnar Geza, preşedintele Societăţii Române de Epidemiologie. “În cazul fiecărui pacient în parte trebuie cântărite riscurile şi beneficiile vaccinării contra A/H1N1, iar asta nu o pot face decât medicii care îşi cunosc pacienţii. Nu susţin vaccinarea în masă“, Prof. dr. Ovidiu Băjenaru, şef secţie de neurologie de la Spitalul Universitar Bucureşti

Primaria Municipiului Bucuresti, Ministerul Sanatatii, Directia de Sanatate a Municipiului Bucuresti, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti au decis sa inchida, incepand de joi, 14 ianuarie, ora 18.00, punctul de vaccinare din Parcul Unirii din Capitala. Aceasta masura a fost luata din cauza faptului ca nu au mai existat solicitari de vaccinare impotriva virusului AH1N1 din partea bucurestenilor.

O eleva care a fost vaccinata impotriva gripei noi este internata in Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou din Suceava dupa ce a acuzat o paralizie usoara a mainii stangi, aceasta fiind, in prezent, sub observatie, examenul neurologic infirmand insa diagnosticul de internare, scrie Mediafax. Potrivit Directiei de Sanatate Publica (DSP) Suceava, institutia a fost sesizata de un medic de familie despre o “manifestare paretica” mana stanga la o pacienta, simptom care a coincis cu administrarea in ziua precedenta a vaccinului antigripal A/H1N1 pandemic, surse din institutie precizand ca este vorba despre o eleva.

Este oare posibil ca vaccinul sa acutizeze problemele de sanatate ale oamenilor care si-l fac? De vreme ce explicatia oficiala este ca toate cazurile de efecte adverse grave se explica printr-o simpla coincidenta (!) a unor probleme de sanatate cu vaccinarea, nu cumva asta ar indica faptul ca efectul advers este o acutizare a acestora? Cine investigheaza?

  • Gandul:

Anchetă în cazul unui bărbat care a murit după ce o asistentă i-a dat o fiolă cu vaccin anti-A/H1N1. Specialiştii încearcă să afle dacă tânărul şi-a făcut vaccinul înainte de a muri

Oficialii anunţă că epidemia de gripă nouă s-a încheiat în Franţa

Jumătate din experţii Guvernului britanic au interese în companii farmaceutice

Mai mult de 50% din consilierii guvernamentali în domeniul gripei AH1N1 au legături cu cele mai importante companii farmaceutice. 11 dintre cei 20 membri ai Grupului de Consilieri în caz de Urgenţă au lucrat pentru cele mai mari companii din industria farmaceutică, arată Daily Mail. Cei mai mulţi dintre aceştia au legături cu GlaxoSmithKline, compania farmaceutică cu cele mai mari venituri de pe urma vaccinului anti AH1N1. Această dezvăluire vine la numai câteva zile după ce un oficial din Consiliul Europei a declarat că pandemia de gripă nouă este falsă şi că majoritatea companiilor farmaceutice au răspândit informaţii false referitoare la gripa AH1N1.

Citez din articolul FURY AT VACCINE SCANDAL (Furie in scandalul vaccinarii) : Sute de lucratori din sectorul public care susţin ca vieţile lor au fost distruse de catre vaccinuri, spun ca Guvernul i-a abandonat.

In jur de 200 de doctori, asistente, pompieri, ofiţeri de inchisoare, ofiţeri de poliţie, oameni de ştiinţa medico-legali şi gunoieri spun ca au capatat grave probleme de sanatate fizica şi psihica in ultimii 10 ani, dupa injecţii considerate esentiale pentru activitatea lor. Toti au renunţat la locurile lor de munca, iar unii dintre ei sunt acum cu handicap 60%.

Noaptea trecuta  s-a aflat ca ei vor fi sariti de la plata, starnind furia militantilor. Mai mult de 150 de parlamentari si-au acordat sprijinul pentru obtinerea unor conditii mai bune pentru victime.

(… ) Deşi legal nu sunt obligati sa se vaccineze, fara vaccin nu li se permite sa lucreze.
Experţii cred ca injecţiile au cauzat problemele de sanatate, care includ oboseala cronica, dureri musculare, stare de slabiciune şi probleme cognitive, pentru ca bolile s-au dezvoltat la scurt timp dupa vaccinare. Unul din cazuri este al lui Steve Robinson, 43 de ani, tata a trei copii, anterior cu o stare a sanatatii foarte buna, a fost vaccinat in urma cu şase ani impotriva hepatitei A, B,  a poliomielitei, tetanosului si a difteriei, pentru a-si exercita functia de specialist medico-legal.
Doua zile mai târziu, s-a imbolnavit avand slabiciune musculara şi oboseala cronica. Domnul Robinson, din Morpeth, Northumberland, este in prezent handicapat 60%, lucru pe care un tribunal pentru accidente industriale il pune pe seama vaccinarilor.

  • Agentia.org:

Ministerul Sanatatii testeaza vaccinul dupa ce a injectat 500.000 de oameni

Tigresa lui Morar refuza ancheta porcinei

Trei procurori anticoruptie, revoltati de dezvaluirile aparute in presa, dar si de moartea femeii proaspat vaccinate cu “Cantgrip”, s-au adresat procurorului-sef adjunct al DNA Laura Oprean cu o cerere verbala referitoare la inceperea unei anchete privind gripa porcina. Tinta fiind Ministerul Sanatatii si isteria provocata de secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel.

Printre procurori s-a aflat si cel care cerceteaza la DNA dosarul firmelor de pui de la Codlea si care a ajuns la concluzia ca in Romania n-a fost gripa aviara. Acesta inca se mai chinuie sa obtina o rezolutie favorabila de la sefii sai pentru a transmite dosarul spre instanta. Problema cea mai mare este ca seful sau direct nu stie daca e bine sa faca public faptul ca Romania a fost ocolita de aviara, spunandu-i la un moment dat subalternului sau ca “in intreg contextul geopolitic in care ne aflam, poate ca nu e inca bine, mai stam, mai cercetam…”

“Vreti sa va dati foc la valiza?!”

Procurorii au considerat ca mai tanara Oprean ar putea sa-l influenteze pe Daniel Morar sa accepte autosesizarea DNA, pe baza documentelor si faptelor aparute in presa si sa demareze cercetarea. Oprean a fost procuror sef al DNA Cluj si face parte din fieful lui Morar. Si desi nu are poza pusa pe site-ul DNA si nici n-a prea aparut prin ziare, procurorii anticoruptie spun despre ea ca e dragutica si simpatica, dar in chestiunile justitiare e foarte dura, drept pentru care au poreclit-o “Tigresa”. Numai ca febletea lui Morar le-a intors-o scurt si cuprinzator: “Voi vreti sa va dati singuri foc la valiza?!” Dupa care le-a zambit amabil si i-a condus la usa. Apoi, oficial: “Daca vreti, puteti face o sesizare pe scara ierarhica, pentru domnul procuror sef…”, le-a taiat-o “Tigresa”.

Procurorii nu se lasa

Procurorii, insa, nu vor sa lase lucrurile asa. Din informatiile noastre, unul dintre ei a amenintat cu demisia si cu dezvaluiri in presa daca nu va izbuti in demersul sau. Daca n-au izbutit s-o convinga “la o cafea”, pe mai tanara lor sefa, sunt acum dispusi sa-i ceara pe cale ierarhica lui Daniel Morar demararea unei anchete privind achizitionarea de seringi, de masti, de vaccin, de Tamiflu, de provocarea isteriei pentru epuizarea stocurilor, dar si unde s-au dus comisioanele in aceasta afacere care, cert lucru, nu are datele unei pandemii. Poate nici macar ale unei epidemii. Procurorii au fost sesizati ca pe foile de tratament nu este trecut in niciun caz termenul de gripa porcina sau infectare cu virusul AH1N1, nici pe foile de externare si, mai mult, pe documentele de deces in spital nu este trecuta ca si cauza gripa cea noua. La fel ca la actorul Toni Tecuceanu.

La “Matei Bals” nu testeaza nimeni porcina

In plus, au fost sesizati ca foarte multi dintre cei carora li s-a prescris tratament pentru gripa porcina cu Tamiflu nici macar nu au fost testati, ci medicii le-au recomandat imediat acel tratament numai pe baza simptomelor pe care le descria cel ce se prezenta la Matei Bals sau la centre similare anuntate de Ministerul Sanatatii si de secretarul de stat Streinu-Cercel. Date fiind aceste fapte, care i-au revoltat pe cei trei procurori DNA, este foarte grav ca nu au fost lasati sa se autosesizeze pe baza documentelor de presa si a sesizarilor sosite la DNA. Daniel Morar isi asuma un mare risc. Daca se va demonstra, peste un an sau doi, tot la DNA dupa o ancheta ca in Romania n-a fost vorba nici de gripa porcina, ci de o banala gripa comuna care a isterizat populatia prin Ministerul Sanatatii, pentru ca cei din conducerea acestuia sa incaseze comisioane grase si sa-si rotunjeasca averile.

Problema: in timp ce Streinu-Cercel mananca banii pe vaccinuri riscante si campanii isterizante, spitalele si bolnavii cronici mor cu zile pentru ca NU SUNT BANI!

***

prigoana-biserica

Să fii creştin a fost o treabă periculoasă încă de acum două milenii. Chiar şi în prezent,creştinii reprezintă grupul cel mai persecutat din lume. Poate suntem obişnuiţi cu ideea că în China, Pakistan, Iran şi alte ţări, creştinii suferă de pe urma inadaptării la majoritatea religioasă locală. Dar cum rămâne cu persecuţiile creştinilor de lângă noi? Fără să exagerăm, am putea spune că drepturile ne-ar fi mai în siguranţă şi dacă am fi musulmani, homosexuali sau porci de guineea. Nu că apărarea drepturilor minorităţilor ar fi un lucru rău. Răul apare abia atunci când minorităţile ajung să discrimineze majoritatea. Când valorile moral-creştine nu numai că sunt privite cu repulsie, ci sunt scoase cu forţa din mentalitatea colectivă.

M-am întrebat întotdeauna de ce  abuzurile împotriva creştinilor nu sunt mediatizate. Avem jurnale de ştiri care abundă în crime, violenţe şi atacuri la adresa diferitelor sisteme. Totuşi, despre execuţiile misionarilor şi abuzurile autorităţilor nu se aude aproape nimic, deşi ele există. Despre un astfel de abuz am citit ieri. Despre părinţi creştini încarceraţi pentru că nu îşi lasă copiii la orele de educaţie sexuală. Se întâmplă în Germania pe baza unor legi de pe vremea naziştilor. Tot acolo unde, în 2007, ministerul familiei emitea un document prin care încuraja incestul şi pedofilia.

S-a ajuns în situaţia în care asemenea abuzuri sunt ignorate. Asta chiar dacă există militanţi până şi pentru drepturile porcului de crăciun. Dar există şi veşti bune (deşi nu le-aş numai aşa) pentru unii dintre noi. Ataşamentul şi respectul faţă de valorile creştine este atât de scăzut în rândul aşa-zişilor creştini, încât prea puţini ar avea de suferit de pe urma propriei credinţe. De fapt, într-o situaţie de viaţă şi de moarte, probabil peste 90% dintre noi am renunţa cu bucurie la titlul de creştin. Poate ar trebui mai întâi să ne comportăm ca nişte creştini, pentru a putea lupta împotriva discriminării. Sau putem, pur şi simplu, să aşteptăm să ne apere alţii drepturile.

***

bartolomeu-anania

O campanie incalificabila a EvZ, prin condeiul slugarnic al Mirelei Corlatan, impotriva IPS Bartolomeu Anania.

  • EvZ:

Mitropolitul Bartolomeu Anania: nume de cod „Apostol”

CORLĂŢAN: „Leul Ardealului” în jungla Secu

Bartolomeu Anania, faţă cu reeducarea

  • Claudiu Tarziu:

Cum îşi dă un jurnalist cu firma în cap. Cazul “turnătorului” Anania

Comunicat: AZEC dezaprobă pseudo-anchetele de tipul celei contra ÎPS Bartolomeu Anania (aici si alte linkuri la bloguri care comenteaza acest caz)

***

poverty

Rezolvarea problemelor fiscale ale Greciei va necesita un control fara precedent exercitat de autoritatile din zona euro asupra finantelor publice dintr-un stat suveran, iar reformele nu se vor bucura de sprijinul influentei Fondului Monetar International, care poate bloca transe dintr-un acord de imprumut daca guvernul nu-si respecta obligatiile.Totodata, instrumentele de politica fiscala aflate la dispozitia UE sunt mai directe si, odata aplicate, rezolva dezechilibrele fiscale, dar afecteaza economia. Grecia risca sanctiuni costisitoare din partea autoritatilor europene si noi retrogradari ale ratingului de tara daca nu ia masuri urgente de reducere a cheltuielilor publice si crestere a veniturilor la buget. Noi reduceri ale ratingului de credit ar determina cresterea costurilor de imprumut si ar adanci recesiunea economica a Greciei.

  • Hotnews:

Grecia: Sub presiunea internationala, Grecia anunta un plan drastic de reducere a cheltuielilor publice, pentru redresarea economiei nationale

Sub presiunea internationala, guvernul grec a prezentat joi planul de stabilitate si de crestere destinat scoaterii tarii dintr-o criza financiara care ar putea deveni cel mai puternic test cu care se confrunta Uniunea economica si monetara europeana de la crearea sa, in 1999, relateaza AFP. Programul prevede reduceri importante ale cheltuielilor publice, inclusiv ale veniturilor functionarilor cu salarii mari si ale fondurilor alocate sanatatii.[…] La economii, statul va obtine 600 de milioane euro prin reducerea primelor acordate functionarilor publici, respectiv reducerea celor mai mari salarii, in timp ce scaderea cheltuielilor din sanatate va aduce economii de 1,4 miliarde euro. Daca aceste masuri nu sunt suficiente, guvernul va proceda la taieri suplimentare la cheltuieli si la cresteri de impozite, a precizat Papaconstantinu.

Grecia, prima provocare pentru noua Comisie Europeana

Zona Euro este pusa in fata primei provocari serioase de la crearea sa, in urma cu zece ani. Dezordinea financiara din Grecia – deficitul si datoria publica ating 13% si, respectiv, 125% din produsul intern brut  – cere masuri urgente si radicale pe care Atena nu pare pregatita sa le adopte, chiar daca o echipa a Fondului Monetar International ajunge marti in aceasta tara, pentru a oferi “asistenta tehnica” guvernului grec, noteaza Le Monde, in editia electronica.

Andrei Gheorghe angajat al Ministerului de Finanţe! Funcţia: MUCI! Dan Bittman angajat al Ministerului de Finanţe! Funcţia nu se ştie. Peste aceştia tronează Vlădescu! Funcţia: ministru şi epicurean. Peste Vlădescu este BOC. Funcţia: prim ministru şi lingău. Peste Boc este Băsescu. Funcţia: preşedinte şi bagabont. Probabil ar mai fi trebuit să amintesc de udrea, berceanu, videanu, blaga s.a.m.d. În rest, comentariile nu au niciun sens deoarece simpla enumerare a acestor nume spune totul. Sunt ferm convins că s-a găsit formula ideală pentru ieşirea din criză. Mai amintesc doar că, în tot acest coşmar, nu trebuie să uităm un singur lucru: prostia asta o să ne usture. Rău de tot! […]

  • Gandul:

În plină criză, Banca centrală a SUA a înregistrat cel mai mare profit din istorie

Cel mai prost an pentru zeci de milioane de americani a fost cel mai bun din istoria de 96 de ani a băncii centrale (Federal Reserve – Fed) a SUA, care a făcut un profit de cel puţin 45 miliarde USD. Rezultatele financiare ale Fed reprezintă o “veste bună pentru bugetul federal”, apreciază The Washington Post (WP), căci profitul trebuie virat Trezoreriei SUA.

Doar 46% dintre americani îl aprobă pe Obama

***

1263157321

  • Antena3:

Iran îl acuză pe Obama de terorism de stat

Preşedintele parlamentului iranian Ali Larijani, fost negociator şef în problema nucleară, l-a acuzat pe liderul american Barack Obama de terorism de stat pentru uciderea unui cercetător nuclear la Teheran. În cadrul unui mesaj în faţa parlamentului, Larijani a reiterat acuzaţiile că CIA din SUA şi Mossad din Israel s-ar afla în spatele atentatului cu bombă ce a dus la moartea omului de ştiinţă. “Asemenea acţiuni murdare sunt uşor de îndeplinit, dar o asemenea aventură nu îţi va face bine,” arăta Larijani referindu-se la Obama. “Practic, aţi promovat acte de terorism. Acest punct negru va fi înregistrat în dosarul crimelor SUA contra poporului iranian.”

Hillary Clinton: Vom stabili noi sancţiuni contra Iranului

Trei militani palestinieni au fost ucisi in urma unui atac aerian al Israelului petrecut duminica asupra unei zone din Fasia Gaza folosite pentru a lansa rachete catre teritoriul israelian, la doar cateva ore dupa ce premierul Benjamin Netanyahu a rostit un discurs in care a promis “o riposta in forta” impotriva oricaror atacuri” venite din teritoriul palestinian, scrie Reuters.

  • Hotnews:

Robotii de lupta conceputi de Israel vor redesena fata viitoarelor conflicte militare

Israelul dezvolta o armata de roboti de lupta care ar putea schimba fata viitoarelor conflicte militare. 60 de ani de razboi neintrerupt, o toleranta redusa fata de victime in randul propriilor soldati si o industrie foarte competenta in domeniul tehnologiilor de varf au facut din Israel unul dintre principalii actori pe piata robotilor militari, relateaza The Wall Street Journal.

Comisie olandeza: Razboiul din Irak a fost ilegal

O comisie de ancheta din Olanda a stabilit, marti, ca razboiul din Irak nu a avut “nicio baza in dreptul international”, aceasta fiind prima ancheta independenta a invaziei asupra Irakului realizata pana acum. Comisia formata din 7 persoane a ajuns la concluzia ca razboiul, sustinut si de guvernul olandez, nu a fost justificat – guvernul olandez si-a oferit sprijinul intr-un razboi ale carui scopuri nu erau in concordanta cu politica guvernului olandez. Actiunea militara nu avea un mandat clar conform dreptului international”.

Oficialul israelian îl convocase pe ambasadorul Oguz Celikkol pentru a transmite iritarea autorităţilor de la Ierusalim după difuzarea, în Turcia, a unor episoade din serialul „Valea Lupilor”, în care agenţii Mossad sunt descrişi drept indivizi fără scrupule care se ocupă cu răpirea copiilor. Deşi, de obicei, presa nu este prezentă la astfel de întâlniri, ambasadorul turc a fost filmat făcând anticameră şi complet ignorat, fără să i se ofere nici măcar un pahar cu apă.

Mai mult, în timpul întâlnirii, care a avut loc la sediul parlamentului şi nu al Ministerului de Externe, aşa cum de regulă se procedează, Ayalon ar fi cerut cameramanilor să îi filmeze pe el şi pe consilierul său aşezaţi pe scaune înalte, în timp ce Celikkol stătea pe o canapea mai joasă. Contrar uzanţelor, oficialul israelian nu i-a întins mâna oaspetelui său, iar pe masa din faţa lor se afla doar steagul statului evreu, mai notează France Presse.

Criticat de presă, dar şi de foşti diplomaţi israelieni, Ayalon a refuzat, ieri, să îşi prezinte scuze, susţinând că nu a vrut să îl umilească pe Celikkol , ci doar să îi transmită un mesaj. Ministerul turc de Externe, unde a fost convocat ieri ambasadorul Israelului, a pretins aseară scuze din partea statului evreu pentru tratamentul aplicat lui Oguz Celikkol, cu doar câteva zile înainte de vizita la Ankara a ministrului israelian al apărării, Ehud Barak.

În ceea ce o priveşte, Pana Film, compania care produce serialul, a anunţat că „Valea Lupilor” va continua să arate „adevărul”. Statul evreu mai protestase, în octombrie 2009, faţă de difuzarea de către un post de televiziune turc a unui alt serial în care militarii israelieni erau pe cale să execute civili palestinieni.

  • Antena3:

Israel cere scuze Turciei

Londra în conflict cu CEDO pentru legea privind terorismul

Guvernul britanic a anunţat că va face apel la o decizie a justiţiei europene conform căreia anumite puteri ale poliţiei de a opri şi percheziţiona sunt o încălcare a drepturilor omului. Conform art.44 din legea privind terorismul în Marea Britanie, ofiţerii în uniformă pot opri orice persoană sau automobil pentru percheziţie, indiferent dacă au motive rezonabile de suspiciune sau nu sau au observat o infracţiune. Grupurile pentru drepturile omului se plâng că regulamentul permite abuzuri, dar guvernul de la Londra crede că aceste atribuţii sunt importante în lupta contra terorismului.

***

avatar

Fanii sensibili ai megaproducţiei de 1,4 miliarde de dolari „Avatar”nu vor să se mai întoarcă în lumea reală după experienţa 3D. Sunt deprimaţi şi obsedaţi de film şi de personajele sale, iar unii se gâdesc la sinucidere, în speranţa că „lumea de dincolo” va fi ca în „Avatar”. Alţii, la rândul lor, se simt profund dezgustaţi de rasa umană.

Iubitorii acestui film împânzit cu efecte vizuale, în care regizorul Titanicului s-a întrecut pe sine, fac foarte greu diferenţa între ficţiune şi realitate. Realitatea este foarte bine îmbinată cu partea SF a filmului, astfel încât totul pare cât se poate de posibil.

Fata era studenta la Facultatea de Medicina Veterinara din Cluj si, aparent o tanara fara nici o grija. Potrivit RealitateaTV, care citeaza Adevarul de Seara Constanta, mama tinerei sustine ca aceasta s-a sinucis dupa ce a vazut productia 3D “Avatar”, film care i-a alimentat depresia prin care trecea in urma despartirii de prietenul ei. Productia lui Cameron a creat controverse inca din primele ore de la premiera, iar comentariile pro si contra au inceput sa apara. Toata lumea a recunoscut ca este o adevarata capodopera, iar incasarile au demonstrat-o, dar au exista si voci care sustineau ca filmul poate crea depresie in randul tinerilor. “Seara am fost la film, iar dimineata cand m-am trezit, lumea era atat de gri”, spune un tanar american, in varsta de 17 ani. Psihologii sunt primii care au reactionat negativ si care i-au indemnat pe tineri sa nu se duca sa vada filmul lui Cameron. O parte dintre ei sustin ca lumea magica pe care o prezinta si modul in care sunt infatisate personajele o sa-i faca pe tineri sa devina depresivi si lipsiti de optimism. Presa americana a speculat imediat declaratiile acestora, iar teoriile potrivit carora vizionarea filmului poate aduce pe cineva in pragul sinuciderii nu au intarziat sa apara. Mai multi specialisti sustin ca imposibilitatea vizitarii planetei Pandora este primul factor care induce depresia si chiar aparitia gandurilor sinucigase in randul adolescentilor.

„Nu mai puţin de cinci tineri cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani au murit, în ultima perioadă în Bucureşti, după ce au consumat „Special Gold”, substanţa comercializată legal, ca „sare de baie cu aromă de fructe de mare”, în „magazinele de vise”.

  • Saccsiv:

Studiu socant: 12% dintre copii aflati sub custodie guvernamentala sunt abuzati sexual

HAITI: peste 100 000 DE MORTI dupa CUTREMUR. Au facut haitienii un pact cu diavolul?

SISTEMUL nu se lasa: la summit-ului din martie, din California, se va examina folosirea GEOINGINERIEI pentru stoparea INCALZIRII GLOBALE …

Specialisti de renume afirma ca NE ASTEAPTA 30 DE ANI DE RACIRE LA NIVEL GLOBAL

Frigul polar a pus stăpânire pe centrul Europei şi în unele regiuni din Statele Unite, iar căderile de zăpadă au reuşit să perturbe traficul aerian şi rutier în mai multe regiuni de pe continentul european, cu precădere la Berlin, unde sute de avioane au fost ţinute la sol sâmbătă.

  • Hotnews:

AUDIO VIDEO Catalin Tolontan:  Sorin Ovidiu Vantu are mandat extern, dinspre Vest, sa democratizeze piata media din Moldova

  • Stiti ce teorie am eu in legatura cu Sorin Ovidiu Vantu? Desi fug de teoria conspiratiei, acum intru in ea. Si spun asa: dupa parearea mea, SOV are un mandat. Are mandatul – un mandat extern – de a incerca sa “democratizeze” piata media din Romania si acum, brusc, piata media din Moldova. Pentru ca nu are nici o explicatie economica investitia majora pe care o va face la Chisinau, alta decat a incerca sa-si obtina un soi de imunitate sau bunavointa de undeva de afara, de la americani, de la europeni, investind in media si colectionand acele voci diverse si valoroase.
  • CT: Am informatii ca Sorin Ovidiu Vantu are mandat extern, dinspre Vest, pentru a face ceea ce intr-un fel a facut Ringier in Romania si CME prin Adrian Sarbu la jumatatea si apoi pe finaul anilor ’90. Adica vine Joe Biden in Romania si vorbeste despre podul romanesc spre Moldova si la o luna de zile Sorin Ovidiu Vantu isi anunta investitia la Chisinau care nu are nici un fel de logica din perspectiva business-ului. Sigur ca are un pret acest mandat, cand bagi zeci de milioane si raportezi ca ai facut democratizarea media, spun ce stiu si ce cred punand informatii cap la cap. Asa se explica ca presedintele Basescu si SOV au avut un joc mai degraba de-a soarecele si pisica, in nici un caz un joc transat de unul din personaje.

Politica demografica in China: In zece ani, 24 de milioane de barbati nu vor reusi sa isi gaseasca o mireasa

California ar putea legaliza consumul de marijuana

Un prim pas privind legalizarea marijuanei in California ar putea fi facut marti, cand legislatorii statului american se vor pronunta in privinta unui proiect de lege care vizeaza reglementarea si impozitarea consumului de marijuana, informeaza NBCBayArea.com. Este pentru prima data in istoria SUA cand un for legislativ al unui stat american are in vedere abrogarea interdictiilor privind consumul de marijuana, ramase in vigoare inca din 1913.

Ministrul Sanatatii: Fiecare persoana va avea un card national de sanatate pana in anul 2012

Pro TV se pregateste pentru digitalizarea din 2012, renuntand la emisia a 16 statii locale

  • Ziua:

Femeile care opteaza pentru cezariana isi tripleaza riscurile de aparitie a complicatiilor

Romania, condamnata la CEDO pentru discriminare religioasa

Marea mea durere este că suntem mai manipulaţi acum noi, ăştia tinerii, care avem impresia că deconspirăm lucrurile şi deci, trăim în adevăr, dar suntem încă manipulaţi de cei care fac aceste deconspirări pentru că ei nu vor să contextualizăm. Lasă-mă să ştiu numele victimei, să contactez omul ăla daca mai e în viaţă, sa înţeleg contextul.

A.Gh.: Mai e un lucru relevant – reacţia celui care a turnat, acum.

C.R.: Mie mi se pare că oamenii nu înţeleg că mizeriile continuă şi acum, în 2009, doar că nu se mai înregistrează de nimeni. Şi se profită de faptul că mizeriile umane au fost înregistrate la un moment dat.

S.: Exact. Nimeni nu mai percutează la asta pentru că nu mai vor. Tinerii se consideră “liberi”, asociază manipularea şi supravegherea vieţilor lor cu o epocă apusă, a părinţilor şi bunicilor. Şi nu vor să înţeleagă că libertatea lor e o negociere de determinări şi manipulări. Că decolteul pe care-l poartă a fost gândit de cineva, înseamnă ceva. Nu-ţi spun să nu te îmbraci aşa, dar fii conştient de ele şi nu-mi spune că nu eşti generat, în comportamentul tău de alţii, pentru că eşti.

C.R.: E o aroganţă a generaţiei noastre.
S.: E o disperare combinată cu multă prostie. Suntem atât de superficiali şi de oportunişti şi pentru nişte scopuri atât de mici.

114c8d8f5e4fa92d3aac4703fea073a6


Categorii

Grecia, IPS Bartolomeu Anania, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

22 Commentarii la “Isteria vaccinarilor slabeste, apar noi victime/ PRIGOANA CRESTINILOR ASTAZI!/ Atac infam la IPS Bartolomeu Anania/ EFECTELE CRIZEI GRECESTI SI FEBRA DISPONIBILIZARILOR IN MASA/ Filmul AVATAR deprima si ucide; si multe alte STIRI (10-15 ianuarie 2010)

  1. @PG: Senatorul Urban nu e chiar protectia consumatorului si ne cam indoim de motivele pentru care dl. sen. se implica in astfel de subiecte…

  2. SOLUTIE !

    TREBUIE FACUT O PLANGERE SAU SESIZARE PENALA impotriva lui ADRIAN STRAINU CERCEL la Parchetul General , precum si la DNA (atat la Bucuresti, cat si la serviciile teritoriale), prin care sa se ceara cercetarea penala (daca a savarsit sau nu o serie de infractiuni), precum : abuzul contra intereselor publice, omorul (cu intentie sau macar culpa, precum si eventual pentru infractiuni de coruptie.
    Aceasta plagere poate fi facuta de orice ONG, precum si de orice persoana fizica sau juridica din Romania.
    Rezultatul va fi inceperea unei anchete oficiale impotriva celor vinovati !

  3. Referitor la articolul lui Dragos Paul Aligica : Prigoana crestinilor astazi – am retinut doua idei esentiale :”…se datoreaza si crestinilor insisi. Modul in care accepta actuala
    situatie , felul in care gasesc pretexte pentru a se uita in alta parte , elocventele sterile si afundarea in varii forme de escapisme si “chemari sociale” ecumenice , lasandu-si coreligionarii singuri in fata persecutiilor si martiriului…” si “…popoarele civilizatiei iudeo-crestine occidentale sunt mostenitoarele unor resurse care fac din ele
    azi superputerile militare , politice si economice ale veacului…”
    Si articolul lui Florin Puscas duce la o trista , sumbra
    concluzie :”… situatie de viata si de moarte , probabil peste
    90 la suta dintre noi am renunta cu bucurie la titlul
    de crestini”

    Sa mai zic de nemernicia celor care au regizat Vladicai Anania acel atac , cum sa-i zic … incalificabil ?! pai nu le convine , ca este unul dintre putinii stalpi care rezista in Ortodoxia adevarata … nu le face jocul “modernilor”,
    ecumenistilor …

    “…dr. Strainu Cercel doar pentru satisfactia personala de a
    dovedi ca daca el a anuntat Apocalipsa , tot el ii vine de hac ?” … nuuu , cu toti masonii lui si cu toate trusturile farmaceutice aservite intereselor proprii …nuuu , nu va veni el de hac Apocalipsei despre care este vorba acum … nuuu , pentru ca are CINE …

    Toate aceste crize sociale , economice , financiare , militare …si de care-or mai fi , medicale , religioase , etice , etc. … ce efecte cumplite produc peste tot in tara si in lume …si omenirea [ in general ] tot nu se invata minte…

  4. Atita s-a vorbit de Avatar ca pina la urma l-am vizionat si eu online.

    Aduce cu filmele (si cartile) sovietice de propaganda de pe vremuri despre raiul comunist in care bobul de strugure era cit marul, marul cit pepenele etc. Numai ca in Avatar e vorba de un rai “ecologic” in care am putea trai si noi, oamenii, daca nu am fi atit de ticalositi.

    Filmul promoveaza ideile extremiste ale unor miscari ecologiste—idei de genul: oamenii sunt un cancer pentru Mother Earth—si e trist sa vezi ca le-a sucit mintile unor bieti adolescenti.

  5. Pro-vita Bucureşti a facut plângere penală împotriva lui Streinu Cercel
    ABUZURILE REPETATE ÎI ADUC LUI STREINU–CERCEL O PLÂNGERE PENALĂ
    – Comunicat de presă –
    Bucureşti, 15 ian. 10 – Asociaţia Pro-vita pentru Născuţi şi Nenăscuţi – Filiala Bucureşti a depus, astăzi, o plângere penală împotriva Secretarului de stat la Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu Cercel, privind săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.
    Plângerea vizează încălcarea de către cel învinuit a art. 246 (Abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor), 247 (Abuzul în serviciu prin îngrădirea unor drepturi) şi 248 (Abuzul în serviciu contra intereselor publice) Cod Penal. În fapt, printr-o adresă semnată de Secretarul de stat Adrian Streinu Cercel şi trimisă Direcţiilor judeţene de sănătate publică, Ministerul Sănătăţii stabilea că personalului medical care refuză vaccinarea contra noii gripe i se va interzice prestarea de activităţi medicale care presupun prezenţa pacienţilor. Continuarea la
    http://ro.altermedia.info/mediusanatate/streinu-cercel-va-da-cu-subsemnatu-la-parchet_18288.html

    Dati mai departe. Raspanditi.

  6. “Mult prea mult seamana cuvantul catre Biserica din Sardes( Apoc 3, 1-5)cu starea de lucruri din crestinatatea moderna, caci sunt astazi un miliard de oameni cu nume de crestin, dar crestinatatea aceasta e moarta. In mijlocul ei toate FAPTELE CREDINTEI sunt false din pricina nenumaratelor vicii, comoditati si COMPROMISURI.[…]

    Sa ne pocaim deci, caci EL va veni ca un FUR si nimeni nu stie ceasul JUDECATII SALE. Atunci crestinii ce nu si-au intinat CREDINTA vor fi scrisi in CARTEA VIETII si vor fi marturisiti de HRISTOS inaintea lui DUMNEZEU si a INGERILOR Lui.”( I.I.)

    Orice boala a trupului are la baza o boala a sufletului. Nu e de mirare ca vaccinul are consecinte nefaste pentru trupul omului pt ca: “Nu esti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau firbinte! Astfel, esti caldicel- nici firbinte, nici rece- am sa te vars din gura Mea!”

    “In greutati, in neintelegeri si in toate imprejurarile, cel mai apropiat mijloc si sigur spre folosul nostru este adresarea catre Domnul si lasarea in seama Lui a necazurilor si grijilor noastre.”(Sf Moise de la Optina)

  7. Doamne ajuta-ne!Subscriu, OPUNERII VACCINARII OBLIGATORIE IMPOTRIVA GRIPEI PORCINE,alaturandu-ma institutiilor si persoanelor, facute cunoscute prin revista PRESA ORTODOXA (acum,numindu-se FAMILIA ORTODOXA)pe care o citesc cu bucurie sfanta.Am vazut cum d-l secretar de stat Cercel Streinu,accentueaza(accelereaza”subtil”ca de obicei)a vaccina intreaga populatie,indeosebi copiii si CADRELE MEDICALE,care,de voie-de-nevoie,face ascultare de SEF,pt.ca altfel,nu se stie ce masuri va lua cu posturile lor(cum s-a intamplat in Spitalul Municip.Ploiesti).
    Dumnezeu si Maicuta Domnului, sa ne ocroteasca de tot raul,mai ales de cel ce vine din afara noastra.
    Doamne,Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu,miluieste-ne pe noi! Amin!

  8. Prigonirea crestinilor si a Bisericii lui Hristos,nu trebuie sa ne uimeasca,stiind- vazand cu ochiul liber,cum dracii ies la iveala prin toate mijloacele de comunicare sub indrumarea MARILOR SEFI, care se cunosc a fi PUTEREA CE VA CONDUCE LUMEA DE JOS.Avem de ales!Chiar si aici,jos,pe pamant fiind, poti alege IMPARATAIA CELUI DE SUS,VESNICIA SI DREAPTA TRAIRE,luptand,cu CUVANTUL-pavaza,marturisind ADEVARUL,DAND SLAVA LUI DUMNEZEU.Si pentru ca maine este Pomenirea unui mare STALP AL ORTODOXIEI,unul dintre cei TREI NOI IERARHI LUMINATORISI MARTURISTORI AI DREPTEI CREDINTE, SFANTUL MARCU, VREDNIC PASTOR AL EFESULUI SI BISERICII NOASTRE, sa-l rugam sa mijloaceasca pentru noi,luminand intunericul dinmintile intunecate,pentru BUNAVIETUIRE IN BISERICA LUI HRISTOS.”Stim ca trebuie SA SLUJIM NU VREMURILOR,CI LUI DUMNEZEU”,ne spune Sfantul pomenit azi,ATANSIE CEL MARE SI INTELEPT.Sa ne rugam,fratilor in Hristos,atati cati suntem,sa ne rugam cu ravna si dorinta buna,pentru pace si buna-voire in Casa lui Dumnezeu, datatoare de Lumina si Viata fara sfarasit.Amin noua tuturor!

  9. Pingback: Război întru Cuvânt » Din nou din cartea “Zeul tolerantei…”, un capitol fundamental: CRESTINISMUL: CAUZA A INTOLERANTEI? Care este diferenta intre marturisire si FANATISM?
  10. Pingback: Razboi întru Cuvânt » ANTICRESTINISM MANIFEST: Comisia Europeana sterge sarbatorile crestine din agenda
  11. Pingback: Razboi întru Cuvânt » CRESTINISMUL SUB ASALTUL TOTALITARISMULUI CORECTITUDINII POLITICE: “Ne indreptam spre o persecutie fara sange”, “Jurnalistii si formatorii de opinie sunt cei mai anticrestini”/ Comunicatul Arhiepiscopului
  12. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Biserica Greciei ia atitudine fata de CALENDARUL FATIS ANTICRESTIN al Uniunii Europene
  13. Pingback: VOCEA COMENTATORILOR referitoare la cazul atentatelor de la Oslo: "Aici se dorea a se ajunge!... CRESTINII SUNT VINOVATI" si: "Sa ne intre bine in capetele noastre seci ca APROAPELE ESTE TERORIST"
  14. Pingback: Ce mai zic expertii in terorismul ”alb” de extrema dreapta: STATUL AR TREBUI SA INTERVINA DACA INFLUENTA IDEOLOGICA A PARINTILOR AMENINTA BUNASTAREA COPIILOR
  15. Pingback: NOUA ORDINE RELIGIOASA A LUMII, PANRELIGIA (Ecumenismul inter-religios total) SI TACTICILE FOLOSITE
  16. Pingback: INVIEREA FIICEI LUI IAIR. Predica marturisitoare a PS Sebastian despre luarea in ras a credinciosilor "medievali" care se inchina la moastele sfintilor
  17. Pingback: Cum intampina unii Nasterea Domnului: zeci de crestini ucisi in atentate (Nigeria)/ BATAIE DE JOC in Kosovo fata de ortodocsi/ Romania refuza AZILUL unui IRANIAN CONDAMNAT LA MOARTE PENTRU "APOSTAZIE"
  18. Pingback: MUCENICIE IN ZILELE NOASTRE: decapitarea unui tanar crestin de islamisti extremisti. PRIGOANA CRESTINILOR DIN LUMEA MUSULMANA. NOI CE AM FACE? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  19. Pingback: HOLOCAUSTUL CRESTIN - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  20. Pingback: Un text de acuta actualitate: Toleranta şi “corectitudinea politica”: NOUA MILITIE A GANDIRII (“SPIRITUALA”) SI NOUA REEDUCARE TOTALITARA ANTICRESTINA. Directivele staliniste se aplica la litera astazi. Se intorc anii `50? -
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare