Framantarile lui PAUL TECUCEANU despre cauzele mai mult decat dubioase ale mortii fratelui sau, Toni. “NU CUMVA ESTE DOAR O MANIPULARE FARA SCRUPULE?”. Plus alte opinii care pun la indoiala probitatea Dr. Cercel si beneficiile vaccinarii

11-01-2010 7 minute Sublinieri

bscap0015

Romanii au o vorbă: “mortul de la groapă nu se mai întoarce”. Aşa este, oricât de mult mi-aș dori, nu îl voi mai vedea niciodată pe fratele meu în aceasta lume. Acest gând este trist, dureros, sfâşietor, însa trebuie să-l accept. Si il accept, dar tot nu am linişte. De când fratele meu a părăsit această lume, îmi vin în minte tot felul de întrebări… “De ce Toni nu s-a dus din timp la doctor?”, “De ce, când speram că își revine, a murit?”, “De ce Dumnezeu a vrut să-l ia de lângă mine atât de devreme?”. Niciun răspuns…

Încerc sa fiu tare, însă sunt neliniştit. Îmi amintesc exact toate vorbele pe care medicii mi le-au spus în cele 11 zile în care Toni a fost internat la terapie intensivă, la Institutul “Matei Balş”. Ceva nu se leagă! Informaţiile pe care le-am primit se bat cap în cap. Profesorul Adrian Streinu-Cercel afirma răspicat: “Toni Tecuceanu a murit de gripa porcină”. Degeaba, nu am linişte.

Fratele meu a fost internat la spital în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2009 în stare gravă. Plămânii i-au fost afectaţi aproape în totalitate. Doar vârfurile plămânilor mai erau sănătoase. Medicii au spun încă de atunci că şansele de supravieţuire sunt mici, iar după simptome erau convinşi că este vorba de gripă porcină.

toni 2I s-au făcut două teste, iar rezultatele au fost negative. Abia după ce i s-a luat a treia oară din secreţie, rezultatul a fost pozitiv. Iniţial, medicii mi-au spus că Toni avea virusul AH1N1 în organism de opt zile. Apoi, profesorul Adrian Streinu-Cercel a anunţat că acest virus se instalase în organismul fratelui meu de trei zile. Mai mult, uneia dintre ”bebelușele” de la Cronica Cârcotaşilor i s-a spus, de către medici: “Toni Tecuceanu nu are gripă porcină”. Ciudat, nu? Asta nu e tot! Răcit fiind, Toni a petrecut foarte mult timp alături de cârcotaşi. Oana Ioniță chiar a mâncat din mâncarea lui. Au mâncat unul după altul. Au respirat acelaşi aer. Au mers în aceeaşi maşină. Totuşi, niciunul dintre ei nu s-a îmbolnăvit, deşi medicii au anunţat ca în lume este pandemie și că gripa porcină are contagiozitate foarte mare. În plus, cu câteva zile înainte de a fi internat la spital, Toni a acordat un interviu unui jurnalist de la Adevărul timp de trei ore. Întâlnirea a avut loc în casa fratelui meu, care nu se simţea deloc bine. Cu toate acestea, ziaristul respectiv nu a contractat nici el boala. Nimeni dintre cei ce au intrat în contact direct cu el, în perioada de trei zile de când zicea profesorul Adrian Streinu-Cercel că Toni contactase virusul, nu a fost infectat cu virusul AH1N1.

Pe parcursul zilelor în care Toni a fost internat la terapie intensivă la “Matei Balş”, medicii mi-au spus ca, în afara plămânilor, celelalte organe ale fratelui meu nu sunt afectate. Apoi, după necropsie, m-au anunţat că toate organele i-au fost afectate. Alta ciudăţenie, nu? Si, totuşi, lucrurile bizare nu se opresc aici. În ziua în care fratele meu a încetat din viață, doctorii mi-au spus ca a murit, cel mai probabil, din cauza unui infarct. Apoi, după efectuarea necropsiei, am întrebat: “Care a fost cauza decesului?”. Mi s-a răspuns că încă nu se ştie cu exactitate și că în foile oficiale au trecut ”Insuficienta cardio-respiratorie acută, bronhopneumopatie acută bilaterală și obezitate-gradul II”. Am întrebat de infarct… “Cauza decesului o puteţi afla peste trei săptămâni, după ce vom analiza totul la microscop. Daca a fost vorba de infarct, vom vedea la microscop”, a fost răspunsul, cel puţin ciudat, care mi-a fost oferit.

Acum, după moartea lui Toni, toţi romanii dau navală la spitale pentru a se vaccina. Se vorbeşte de “Fenomenul Tecuceanu”Oare e un fenomen sau doar o manipulare fără scrupule? Nu ştiu…

Profesorul Streinu-Cercel susţine că vaccinul nu are efecte secundare. Eu am aflat, din surse medicale, că acest vaccin nu este prea indicat, că după un an începe sa atace organismul. Probabil, nu voi primi niciodată răspunsuri la aceste nedumeriri, însa nu vreau ca moartea fratelui meu să fie folosită în scopuri murdare.Eu nu am putere, însă sunt convins că Bunul Dumnezeu va face lumină în acest caz. (Paul Tecuceanu)

  • Blogul Oanei Ionita

Vaccinul, ep.2

Vaccinul, ep.3

Ma bucura faptul ca ne-am trezit!HysteriaContageous

Am primit multe comentarii pertinente, care trag un semnal de alarma, la toata isteria generata in Romania.

As vrea ca macar o parte din informatia de pe blog sa fie data spre analiza media. Imi doresc ca la stiri sa vad pe langa aceasta campanie de manipulare, de ce sunt oamenii circumspecti la vaccinare si la efectele provocate in timp. Parerile unor oameni de specialitate care sunt impotriva vaccinarii, nu numai pe acest Domn Strainu care repeta aceleasi lucruri si oameni care-si fac vaccin in direct. E patetic!

Nu s-au facut suficiente cercetari, nu se moare numai de la gripa, ci si de la vaccin.

Multumesc celor care au lasat comentarii si multumesc ca m-ati ajutat sa ma informez!

Citesc ingrozita ziarele din Romania. Despre cozile la vaccinare, despre profu Cercel, acest “salvator al neamului”. Pur si simplu nu imi vine sa cred. Da , pun la indoiala probitatea profesorului Cercel care azi ne spunea ca antibioticul X e bun si maine ca Y e bun, in functie de cum erau interesele domniei sale. Ambele indecenbig pharmat de scumpe bineinteles.

In Romania ampicilina e banala si aproape nu se mai foloseste, aveam in reanimare cazuri tratate exclusiv si de la incep ut cu antibiotice de varf de gama, ca asa recomanda dom profesor. Ajunsa in Franta descopar altceva. Ca aceste antibiotice sunt intradevar rezervate cazurilor grave care nu raspund la terapia obisnuita. Si extrem de rar se folosesc.

De ce s- a ajuns in Romania la asta? Pentru ca germenii sunt inteligenti. Odata ce il ataci dur , el se va “obisnui” , va dezvolta noi suse care stiu foarte bine sa se apere. Ajungem la o “batalie ” intre noi , medicii si germeni, adica intre antibiotice si germeni.

In anii 50 totul se tratata cu banala azi, Penicilina. Plagi oribile, cangrene, tot, erau imediat aseptizate.

Acum se intampla altceva. Dupa 90 in Romania isi fac aparitia laboratoarele de medicamente. Ne trezim intr-o epoca de inflorire a terapiilor antibiotice. Ce invatam la scoala acum un an deja peste un an nu mai e valabil. Apar antibiotice, noi medicii le prescriem, convinsi de eficienta lor. Eram genul acela de servitori care brusc se aseaza la masa stapanilor unde mananca pana cad jos. Foloseam in prostie cele mai scumpe antibiotice. Ca noi credeam ca daca sunt scumpe sunt bune. Pentru orice. E drept uneori chiar neonvinsi fiind, le folosesam la rugamintea sefului de sectie care “beneficia ” de un sejur impreuna cu prietena sau nevasta la un congres in strainatate... Normal in unele cazuri se asteapta poate antibiograma, se vedem la ce raspunde germenele. Nu o mai asteptam nici p’aia. Si “da-i la cap ” microbului cu Kalashnikov-ul din dotare. Era ciudat ca oamenii bietii de ei aduceau seringi si spirt de acasa, dar spitalul avea intotdeauna bani pentru antibiotice foarte scumpe…

In plus sa nu mai amintim de faptul ca orice roman putea sa isi cumpere fara probleme ce antibiotic dorea muschii lui fara reteta….

Anii au trecut…. In Romania la ora actuala se gasesc suse de germen extrem de rezistente la antibioticele uzuale, ca asa ne trebuie, spuneam ca germenii au memorie. Si visul laboratoarelor s-a implinit, ca prostii cumpara ca acum chiar au nevoie….

Sa revenim la gripa porcina. Este o boala care are niste particularitati. In primul rand exista indivizi bolnavi care nu au nimic si altii care mor. Din cei care mor, ce s-a constatat la autopsie ne pune iarasi pe ganduri. Exista trei tipuri de leziuni pulmonare. Habar nu avem de ce unii fac un tip si altii alt tip.

Pe urma, din cei care mor 86 % au si alte boli si primeaza obezitatea, hipertensiunea, diabetul.

Se pare ca unii dezvolta un rapsuns inflamator exagerat la virus, un raspuns aberant care determina leziunile pulmonare. Intre paranteze un raspuns inflamator este normal la interactiunea cu orice virus, bacterie, etc si ajuta la vindecare , in timp ce unul exagerat exacerbeaza eliberarea de mediatori ducand la leziuni ireversibile.

vaccine_moneyS-a pus si problema “sigurantei ” unui vaccin facut la repezeala si care contine adjuvanti posibil periculosi pentru sanatate si care pot induce o boala neurologica grava numita sindrom Guillan Barré. Cum este cazul sotului unei colege de aici de exemplu.

In Algeria unde cazurile de gripa H1N1 sunt si asa foarte rare un medic care era -ironie-chiar seful reanimarii, a murit in urma vaccinului si atunci ei incearca acum sa vanda dozele de vaccin ramase.

Franta face la fel, se incearca cu disperare vinderea dozelor ramase dupa ce isi dau seama ca au cumparat prea mult. Deja au vandul 5 milioane de doze pentru Quatar. Iar cei care le-au comandat sunt trasi serios la 000011-titleimageraspundere. Pentru ca doar in Romania cred se merge in sejur pe banii laboratorului doar daca prescrii medicamente…

Se pune insasi la indoiala probitatea unor “creiere “din OMS care lucreaza pentru laboratoarele care fac vaccin si care alarmeaza, zic unii, nejustificat populatia.

Bref,

-Boala exista si poate deveni mortala la unii pacienti. Cei cu alte maladii sau cei care- fara sa stim de ce -raspund aberant la prezenta virusului.

Ca si contagiozitate , desi “stramosul ” acestui virus este cel al gripei spaniole de la inceput de secol care a ucis milioane de oameni-nu cred din ce am vazut ca aceasta e foarte mare. Am avut pacienti cu gripa porcina si toti din familie erau foarte bine, chiara daca bolnavul tusea in nestire si scuipa temeinic prin toata casa. Un caz celebru aici – o familie in care el cheama salvarea ca sotia era cu gripa si astmatica, ea e dusa la spital si salvata , el “tusea un pic “. A doua zi ea e bine si el grav si pana seara moare. Repet, ca niciodata reactivitatea individuala este extrem de variata si aproape nimeni nu reactioneaza la fel.

-Nu sunt de acord cu vaccinarea la gravida pentru ca nu stim ce efecte poate sa aiba pe fat-desi unii o recomanda cu spor.

-boala are un tratament- cu conditia desigur sa se mearga la timp la medic

-lumea se trezeste, isi pune probleme, in timp ce in Romania se vaccineaza ziua si noaptea, pipite la televizor se vacineaza in direct, o luam razna cu totul.

-eu nu m-am vaccinat si nici colegii mei nu au facut-o. …Desi nepotul sefei in varsta de 16 ani a facut boala….

 

Foto-Hans-TolzinConferinţă susţinută de jurnalistul german pe probleme medicale Hans Tolzin
la 1 octombrie 2009 la Stuttgart/Germania

CONCLUZII:

pandemie de gripă nu există(!) dar există un test [experiment] pandemic creat de CDC !
– CDC poate să declare o pandemie (schimbând criteriile) oricând şi oriunde! Iar această stare se poate repeta oricând. Ei o doresc şi atunci se va repeta!

– Nu am date, dar se pare că există laboratoare ale Armatei care cultivă virusuri pandemice;
Cine profită? Producătorii de vaccinuri şi de medicamente antivirale (Tamiflu, etc)! Este vorba de 100 de miliarde de Euro, bani proveniţi din vânzarea vaccinurilor;
După administrarea de Tamiflu la adolescenţii din Japonia a crescut mult numărul de sinucideri în rândul acestora. Să fie efecte secundare? Se ştie că acest medicament scurteaza doar cu o zi boala!
– Putem avea încredere în WHO? Ea de fapt nu apără interesele populaţiei, ci ale producătorilor de vaccinuri şi medicamente. Vicepreşedintele de la WHO a lucrat înainte la CDC.
– Putem avea încredere în CDC? Nu. Ei au creat şi o stare de panică.
– În Germania, putem avea încredere în Instituţiile noastre? Nu. Institutul Robert Koch (IRK) nu critică nici WHO, nici CDC şi a acceptat imediat starea de pandemie. Preşedintele de la IRK (membru şi la Compania farmaceutică Shering) şi cel de la STIKO afirmă că “este un drept al omului să se vaccineze iar cel care refuză vaccinul este un om iresponsabil”. Fostul şef de la STIKO a “ajuns“ acum la Firma Novartis. Fostul Ministru al Sănătăţii (Andreas Fischer) lucrează acum pentru Industria Farmaceutică. Institutul Paul-Ehrlich a renunţat în cazul vaccinului pentru gripa prcină la verificarea efectelor secundare ale vaccinului. Nu există studii! Acesta este motivul pentru care nu se cunosc efectele secundare şi nu faptul că ele nu er exista! Doar pacienţii vor fi cei care vor afla pe pielea lor care sunt aceste efecte secundare în timp!

Angela Merkel se gândeşte să creeze un “Health Care Center” pentru a desfiinţa medicii de familie…Dar prin introducerea unei linii telefonice se vor da probabil indicaţii pentru tratamente..(Te doare piciorul stang? Apasă tasta1 Te doare piciorul drept?Apasă tasta 2..). Un Ministru din Bavaria declară foarte sincer că Politica nu are nici o putere asupra acestui Lobby al Firmelor Farmaceutice.
Pandemiile “planificate” sunt foarte avantajoase. Pentru stadiul 1 de pandemie se pot aloca din buget deja 100 miliarde de Euro . Pentru stadiul 2 se alocă din nou această sumă tot la 2-3 ani. Pentru st.3 la fel, etc.
– Ne punem întrebarea: ”Va fi vaccinul obligatoriu?” Nu, aş zice. Apar prea multe discuţii oficiale, oamenii sunt alertaţi şi scade vânzarea vaccinului, asa cum s-a întâmplat în cazul vaccinului Gradasil. Mai bine spun ei (producătorii): “să lăsăm să meargă oamenii singuri, ca oile, la vaccinare, nu trebuie să-i împingem, dar nici nu dorim discuţii oficiale care ne dăunează!”
Adjuvanţii din vaccinuri: nu sunt testaţi suficienţi şi sunt periculoşi. La gravide stimulează imunitatea celulară TH1 prin care va fi respins fătul şi avortat. S-au şi întâmplat astfel de avorturi spontane. Sqalena este un astfel de adjuvant. Vaccinul Pandemrix produs de Glaxo Smith Kline şi vaccinul Focetria produs de Novartis sunt astfel de vaccinuri periculoase. Hidroxidul de aluminiu este neurotoxic! Mercurul din vaccinuri este de asemenea foarte periculos, fiind neurotoxic. O vreme el nu a mai existat în vaccinurile din Germania dar acum s-a reintrodus. Mercurul este un conservant care previne infectarea vaccinului, fiind în cantitate de 5 micrograme în vaccinul Pandemrix (flacon cu o doză) şi 50 de micrograme în vaccinul Focetria (flacon cu 10 doze). Dar între timp au fost modificate dozele de mercur de către Institutul Paul Ehrlich (IPE) crescând de la 5 la 25 micrograme mercur per doză! Am scris despre asta la IPE dar mi-au răspuns că nu am dreptul la astfel de date.
nu avem dovezi de la nici un Institut sau Companie Farmaceutică că cei vaccinaţi vor fi mai sănătoşi decât cei nevacinaţi;
“riscul vaccinului nu este calculabil!” spun cei de la IPE;
– Corupţia nu poate fi înlăturată de la o zi la alta dar este nevoie de programe îndelungate şi să fim mereu activi, să facem proteste în faţa Ministerului Sănătăţii iar mass-media va reacţiona şi în felul acesta şi populaţia se va trezi şi îşi va da seama că ceva nu este in regulă.

Traducere: dr. Christa Todea- Gross
10.01.2010, Cluj-Napoca

Legaturi:


Categorii

Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la “Framantarile lui PAUL TECUCEANU despre cauzele mai mult decat dubioase ale mortii fratelui sau, Toni. “NU CUMVA ESTE DOAR O MANIPULARE FARA SCRUPULE?”. Plus alte opinii care pun la indoiala probitatea Dr. Cercel si beneficiile vaccinarii

  1. ISTERIA loveste Romania!Intentionat s-au folosit de numele lui Toni Tecuceanu, pentru ca ce nu au facut cu reclama cu amenintarile personalului medical care refuzau vaccinarea, au reusit prin disparitia unei persoane publice.Pentru ei disparitia actorului a fost mana cereasca.Consecintele se vor vedea mai tarziu.Asa este de mare impactul audio vizualului… in tara noastra!Stirile pot anula si studii stiintifice, si voci medicale … daca s-a spus la televizor… e lege!Imi este mila de noi. Doamne apara si pazeste de zvonistica ,scenarii si minciuna.

  2. http://www.cuvantul-ortodox.ro/2010/01/11/epidemiologul-si-deputatul-wolfgang-wodarg-denunta-cardasia-dintre-oms-si-big-pharma-campania-de-vaccinare-demarata-pe-baza-unei-farse-istorice/comment-page-1/#comment-31704

    Da in Finlanda nu a fost isterie, insa media a incurajat vaccinarea si chiar imaginile de aici aratau ca cele din Romania din ultimile zile, cozi lungi pe mai multe randuri. Vaccinul s-a introdus si-n scoli, insa ptr a fi facut fiecare copil trebuia sa prezinte semnatura parintilor ca sunt de acord cu vaccinarea.

    Dupa primul val de vaccinari, multe persoane au ramas cu urmari: maini tremurande, dureri mari de cap, paralizie partiala, si cu cateva morti dintre care un copilas de 2 ani.

    Toate astea i-au facut pe finlandezi sa nu mai doreasca vaccinul.

    Pe site-ul dedicat virusului porcin se apreciaza ca anual in Finlanda de gripa obisnuita mor aproximativ 500-1000 finlandezi, iar de gripa porcina se apreciaza ca pot muri anual 40-50 finlandezi (normal ar trebui sa ne fie frica de gripa obisnuita). Se preconizeaza ca incepand de acest an cu acelasi vaccin oamenii sa fie vaccinati si ptr gripa de sezon si ptr cea porcina. Nu stiu cati vor fi de acord sa mai faca un astfel de vaccin.

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2009/09/18/provita-romania-vaccinul-pentru-gripa-porcina-periculos-si-ineficient/comment-page-1/#comment-31659

    Am facut si eu vaccinul impotriva gripei porcine, deoarece lucrez in sanatate si am considerat ca sunt expus. La 24 de ore de la inoculare am facut accident vascular cerebral cu urmari – deficiente de vedere, micsorare de camp vizual. Mentionez ca am varsta de 36 de ani si am fost sanatos tun. Am 3 saptamani de la eveniment si de atunci stau numai prin spitale si caut raspuns la intrebarea:”Care este cauza?”. Medicii s-au grabit sa spuna ca nu are nici o legatura cu vaccinul si ca a fost o coincidenta. Inca fac investigatii medicale pe banii mei si ai familiei, dar pana in prezent nu gasesc o cauza care mi s-ar datora mie. La inceput am crezut ca este o coincidenta, pana cand am intalnit in rezerva cu mine o alta persoana tot cu accident vascular cerebral care facuse cu o saptamana inainte acelasi faimos vaccin, sa fie tot o coincidenta? Sper sa sa aflu odata si odata adevarul.

  3. Buna! Vreau sa va semnalez si eu niste cazuri clare, imbolnaviri si decese aparute imediat dupa ce si-au administrat vacinul asta blestemat.
    Am o colega de serviciu al carei frate este in coma in Tg Mures. Mai bine de o saptamana au lalait-o cu diagnosticul – asa au circulara interna acum medicii se pare – ba ca are leucemie, ba ca are aprindere la plamani, similar cu Toni. Baiatul i-a venit rau de craciun…si in 2 zile a intrat in coma…L-au dus de la Aiud la Alba.Si apoi parintii au cerut sa fie dus la Tg Mures unde a fost transp cu elicopterul, abia de 2 zile le-au spus ca are gripa porcina. De fapt cu 2 zile inainte de imbolnavire au chemat toti membrii familiei, sa se vaccineze.Am intrebat-o pe colega mea daca e obligatoriu. A spus ca nu. Dar te pune sa semnezi pe propria raspundere ca daca te imbolnavesti suporti toate cheltuielile de spitalizare. Acum le pare rau la toata familia ca si-au facut-o aproape cu mana lor. In Aiud cica e carantina, a murit si o femeie insarcinata, de acelasi virus si vaccin.
    Si ce mai auzeam de la colega mea…ziceau doctorii, care nu isi fac deloc vacinul, ca sunt 3 categorii de oamenii, unii care duc virusul pe picioare fara sa fie afectaci f tare, altii care bolesc ca la o gripa normala… si ceilalti care sunt cazuri f grave si care multi si mor.
    Oricum cine nu moare acum, dintre cei care si-au facut vaccinul va muri pana intr-un an, cand cel de-al doilea vaccin criminal va fi obligatoriu prin lege pt cei care si-au facut deja primul vaccin. Asa ca nu mai mergeti credulilor ca oile la taiere, cu toata familia, ca o sa va para rau, dar prea tarziu, pt ca astia nu se joaca!

  4. Interviu radio SOS anti vaccin

    2010.01.11-analiza zilei-dr mircea puscasu-antivaccinare.wav
    Click pe linkul de mai jos pentru a le downloada (sau click dreapta+save as):
    http://dl.transfer.ro/Transfer_ro-11Jan-bbace4dbd5.zip (14.2Mb )
    linkul este valabil o perioada limitata (10 zile)

    Dati mai departe departe daca considerati util altora.

  5. http://saccsiv.wordpress.com/2010/01/09/actorul-toni-tecuceanu-a-murit-intr-adevar-de-gripa-porcina/#comment-19077

    Cantaretul de la biserica unde ma duc eu are cateva rude pe la tara. Una din rudele acelea, o batranica de vreo 70 de ani, o fi vazut pe la televizor rahatii mancati (scuzati expresia) despre gripa asta si s-a dus si s-a vaccinat.
    Dupa vaccin, nu stiu sigur la cat timp, a racit, a facut o complicatie la plamani si a murit 😐

    http://saccsiv.wordpress.com/2010/01/09/la-realitatea-s-au-descoperit-vinovatii-raspandirii-gripei-porcine-si-ai-refuzului-vaccinarii-crestinii-%e2%80%a6/#comment-19174

    E posibil ca directia intoleranta indicata de cei 2 sa fie noua tendinta de a arata lumii pe crestini ca reprezinta un pericol in societate deoarece refuza sa se vaccineze si arata si celorlalti de ce trebuie refuzata vaccinarea , crestinii devenind astfel potentiale focare de infectie . E posibil ca asta sa fie scuza pentru persecutiile viitoare si pentru obligativitatea unor tratamente .

  6. @ Anghel:

    Am avea nevoie de niste precizari: fratele colegei isi facuse vaccinul?
    Si mai spuneti:

    Vreau sa va semnalez si eu niste cazuri clare, imbolnaviri si decese aparute imediat dupa ce si-au administrat vaccinul asta blestemat.

    Care sunt cazurile?

    Multumim!

  7. Pingback: Razboi întru Cuvânt » DEZVALUIRI SOCANTE DESPRE TAMIFLU, GRIPELE AVIARA SI PORCINA SI DESPRE DR. STREINU-CERCEL. “Doar 25% e porcina din ce se declara!”
  8. Cred ca medicii ar trebui sa se constituie in Asociatii medicale si sa ia pozitie impotriva amenintarilor facute de “Strainul cu Cercel”.
    De asemenea, ar trebui ca Asociatiile pro-vita, etc. sa formuleze o plangere penala la Parchetul General sau la DNA pentru a se investiga :
    -daca intr-adevar au fost atatea cazuri (confirmate sereologic) de bolnavi cati au fost anuntati de catre Srainu Cercel ?
    -cine sta in spatele acestei afaceri;
    -in ce masura actiunile si amenintarile lui Strainu Cercel nu sunt infractiuni de abuz in serviciu ?
    -etc.

  9. De acord cu Maximus. Cred ca si pe Marele Dinica l-ar fi “porcit” daca nu era atît de cunoscut, popular si îndrăgit! Dar si dacă le reușea…eram duși acum cu totii cu noaptea-n cap ( si la propriu si la figurat) la medicii de familie dătători de vaccinuri…..

  10. Pingback: Un medic curajos despre “pandemia gripei porcine”, panica si vaccinare: “SUNTEM MINTITI PE FATA! ESTE O VANATOARE DE MORTI ACUM”. Ce contine, de fapt, vaccinul de la Cantacuzino si ce riscam? « Adrian Gafita 's Blog
  11. Pingback: Razboi întru Cuvânt » OFICIALII MINISTERULUI AGRICULTURII PROMOVEAZA AGRESIV OMG-URILE, CONSIDERANDU-LE ”VIITORUL OMENIRII”/ Bulgaria le respinge…/ CUM FUNCTIONEAZA IDEOLOGIA PRO-OMG?/ Vaccinul Pandemrix contra gripei porcine, pentru car
  12. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Curtea Suprema din SUA decide ca parintii nu mai au dreptul de a da in judecata producatorii de vaccinuri. PRILEJ DE REFLECTIE ASUPRA MEGA-CAPCANEI CARE NI SE INTINDE ASTAZI, PRIN PROVOCAREA DISPERARII SI A REVOLTEI
  13. Pingback: STARE DE URGENTA LA NEW YORK SI COD ROSU IN EUROPA DIN CAUZA GRIPEI. Epidemie de… ISTERIE PROGRAMATA pentru VACCINARE IN MASA, DE URGENTA, INCLUSIV A BEBELUSILOR (!) si pentru profitul BIG PHARMA. Se pare ca e programata sa ajunga si la noi… -
  14. Pingback: ISTERIA PANDEMIILOR DE GRIPA si mega-profiturile industriei farmaceutice - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  15. Pingback: CORPORATIILE VACCINURILOR nu se lasa: Ministerul Sanatatii vrea sa reia CAMPANIA HPV/ Raport oficial: vaccinurile impotriva GRIPEI PORCINE sunt asociate cu NARCOLEPSIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare