Comunicat de la Man. Petru-Voda despre starea de sanatate a parintelui Justin

28-12-2009 25 secunde Sublinieri

Parintele Justin Parvu Manastirea Petru Voda

(…) In urma supra­so­lic­i­tarii noas­tre, a tuturor, dar mai ales in urma obosi­toarelor iesiri din man­a­s­tire, in ved­erea slu­jirii Sfan­tu­lui Maslu, Par­in­tele a cap­atat o usoara pneu­monie si slabirea organ­is­mu­lui. Medicii i-au pre­scris un trata­ment care tre­buie urmat cu strictete si care, in pofida dor­in­tei Par­in­telui de a primi cred­in­ciosii spre sfat si folos duhovnicesc, ii interz­ice insa orice solic­itare, toc­mai pen­tru a grabi implinirea aces­tei dorinte.

Va astep­tam in con­tin­uare cu dragoste in sfanta noas­tra man­a­s­tire, sa luati parte la sfin­tele slu­jbe, avand incred­intarea ca Par­in­tele Justin veg­heaza din chilia sfin­tiei sale in duh de rugaci­une pen­tru fiecare (…)

UPDATE:


Categorii

Comunicate, Pagini Ortodoxe, Parintele Iustin

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

22 Commentarii la “Comunicat de la Man. Petru-Voda despre starea de sanatate a parintelui Justin

  1. Domnul sa il miluiasca si sa-l ajute pe Parintele Iustin, si Sfantul Ierarh Nectarie Taumaturgul sa-l vindece, ca sa-l mai avem printre noi cat mai mult timp ! Amin.

  2. Il vom pomeni in rugaciunile noastre! Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere sa mai duca inca putin Crucea. Caci fara el, si Crucile noastre vor fi mult mai greu de purtat…

  3. Din tot sufletul ii doresc Parintelui Iustin sanatate.Doamne e unul din “stalpii” crestinilor romani,mai lasa-l te rog printre noi!

  4. Domnul sa il miluiasca si sa-l ajute pe Parintele Iustin. noisa il pomenim in toate rugile .

  5. Maica Domnului sa-l aiba in paza Ei; Multa sanatate,parinte; Doamne ajuta!LA MULTI ANI !!!

  6. Dumnezeu si Maica Domnului, pentru rugaciunile Sfintilor marturisitori din temnitele comuniste sa-l aiba in paza si sa-l ocroteasca pe parintele Iustin.

  7. Sunt alaturi de toti cei care se roaga pentru Parintele Justin , atat de iubit de multimi de crestini , care , mai ales , au avut si fericirea sa-l vada
    personal , sa-i sarute dreapta , sa ia binecuvantare …
    O femeie de la biserica noastra , Mariuca , a fost , in vara trecuta la Petru Voda , n-a rezistat cand l-a vazut pe Parintele si a cazut la picioarele Sfintiei Sale … a povestit , emotionata , cum , dupa ce Parintele a intrebat-o cum o cheama si de unde este , i-a spus ca binecuvinteaza tot Turnu Magurele … plangea , zambind bucuroasa…

    Sarut mainile , Parinte iubit , sa va faceti sanatos cat mai repede , ca Dumnezeu inca mai are destule sarcini sa vi le dea , pentru noi , pacatosii !

  8. Multa sanatate Parinte si Domnul sa va binecuvinteze!

  9. Am fost la un pas de al vedea pe Parinte in aceasta vara… eram insarcinata in luna a 8 si imi doream sa iau binecuvantare… din pacate problemele de sanatate m-au impiedicat sa mai ajung la Petru Voda dar sper ca Dumnezeu sa imi faca acest mare dar si sa ajung… Multa sanatate Parintelui nostru scump si insanatosire grabnica! Dumnezeu sa va aiba in paza! Acest popor are multa nevoie de indrumarile dumneavoastra! Doamne ajuta!

  10. Parintele Justin este unul dintre putinii nostri marturisitori intru Hristos.
    Lucrarea parintelui priveste sufletele noastre, este deosebit de grea si solicitanta. Parintele arde ca o lumanare pentru fiecare dintre noi, atunci cand ii cerem ajutorul.Il rog pe bunul Dumnezeu sa ni-l mai lase fiindca avem atata nevoie de oameni ca parintele, capabili sa ne mijloceasca drumul apropierii de Mantuitorul Nostru Iisus Hristos.

  11. Bunul este cu parintele…el este printre noi atata timp cat trebuie sa fie…sa ne rugam ca Voia Tatalui sa se faca in viata parintelui si in vietile noastre…sa ne rugam neincetat, sa ne bucuram neincetat!
    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii!

  12. Va doresc multa sanatate!
    Tatal meu are 91 de ani( d.n.1918), sta la mine de cind mama a plecat la DOMNUL. ACUM 5-6 saptamini a fost f. f. bolnav. A venit preotul nostru l-a spovedit ,l-a impartasit ,am chemat si medicul ,care i-a recomandat citeva medicamente pentru rinichi si ,ca vitamine “VITA MAX ” ( 1 TABLETA LA 2 ZILE).In zilele cind nu ii dadeam “Vita max”i-am cumparat vitamine cu “Ging seng “. Tatal meu s-a facut bine, este foarte bine .
    Aceste lucruri vi le-am spus din dragoste fata de parinte.
    Eu am o consideratie deosebita , pentru acest Sfint Parinte , (care are aceeasi virsta cu tatal meu) si am dorit sa va povestesc, cum s-a facut tatal meu bine , cu ajutorul lui Dumnezeu.
    Ma rog bunului Dumnezeu pentru sanatatea Sfintului Parinte Iustin Pirvu ,pe care il iubesc, il am in suflet
    Avem nevoie de dumneavoastra
    Doamne ajuta!

  13. Doamne,te rugam fierbinte,
    Ni-l mai lasa pe parinte,
    Ca dintru sfanta,lumina Ta,
    Sa mai poata inca da,
    Celor ce Te cauta pe Tine,
    Si voiesc al Tau ceresc bine.

    SFINTE DUMNEZEULE, SFINTE TARE, SFINTE FARA DE MOARTE, MILUIESTE-NE PRE NOI.

  14. Ma gandesc cu teama ce vom face noi fara bunul( Sfantul)Parinte daca Dumnezeu il va chema la Dansul?Ultima data cand am fost acum doua luni,il astepa autocare si siruri de masini ca sa vina de la un SF. Maslu,am intrebat de cand se sta la rand si mi-au raspuns ca de o zi si o noapte si nici unul dintre ei nu dadea semne de nerabdare.Cu cata dragoste il asteptau!Am profitat de un moment cand nu era nimeni in camera de asteptare si am sters cu hainele mele totii peretii,usa,manerul,macar de s-ar duce vreun duh necurat din mine!Am vorbit cu un parinte-monah mai mult si am inteles ca este tare suparat pe autoritatile (crestine)ca nu vor sa-i aprecieze efortul pentru a construi m-re la Aiud.Nu as vrea sa plece la Domnul fara indeplinirea acestui vis divin!Sa ne rugam cu totii,pote Dumnezeu pe careva dintre noi il va auzi si va face o minune cu dansul,sa ne rugam si pentru locasul cuvenit Sfintilor de la Aiud,cine stie?!Nadajduim!

  15. Sa se miolostiveasca Dumnezeu spre a-l insanatosi degrab si sa ne ierte si pe noi pacatosii pentru pacatele noastre pe care le-am facut si le facem zi si noapte.Daca n-ar mai fi trait parintele Iustin Parvu pe langa faptul ca va fi totul complicat pentru manastire redactia Razboi intru cuvant il pierde si in calitate de fondator al acestui site pe care este si patron.

  16. – Parinte Ilie Lacatusu, care ai suferit impreuna cu Parintele Iustin,
    te rog ai grija de el si roaga-te pentru sanatatea lui, roaga-l pe bunul Dumnezeu sa se indure de noi pacatosii sa ni-l mai lase printre noi ca avem mare nevoie. Eu sint in Italia datorita Parintelui Iustin care m-a incredintat Parintelui Ilie Lacatusu care m-a ajutat sa trec peste toate greutatile.Slava lui Dumnezeu!

  17. Multa sanatate,Cuvioase Parinte Iustin!Mi-ati adus lumina sfanta in suflet si sunteti printre putinii Oameni care mi-au inteles durerea,chinul! Daca Domnul ar vrea,mi-as da lumina ochilor pentru viata acestui Parinte.

  18. Va multumesc din suflet, ca ne-ati adus macar cateva informatii despre starea de sanatate a parintelui Iustin. De cand am auzit de parintele ca este bolnav, ma gandesc mereu la Sfintia Sa si sper din tot sufletul ca Preabunul si Preamilostivul Dumnezeu, sa ni-l mai tina pe parintele, sa ne mai sfatuiasca, cu putere si cu atata tarie, asa cum stie sa o faca. Avem nevoie de acest stalp al Bisericii Ortodoxe, care ia atitudine si ne invata si pe noi sa luam atitudine, in aceste vremuri grele. Doamne ajuta!

  19. Sfanta Treime si Maica Domnului sa-i dea sanatate si sa ne miluiasca si pe noi pacatosii! Amin

  20. In nevrednicia noastra sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului sa-l faca sanatos pe Parintele Iustin si sa ne mai ingaduie un timp pe care sa-l petrecem in prezenta blandului Parinte Iustin .Sfanta Treime iarta-ne si fa-l sanatos pe Parintele Iustin pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu , ale tuturor sfintilor , rugatorilor, ingerilor ! Amin.

  21. Pazestel Doamne.

  22. Sarut mana parinte!Va doresc din tot sufletul multa sanatate,maica Domnului si bunul Dumnezeu sa va ocroteasca,sa va daruiasca sanatate in continuare sa ne puteti da sfaturi intelepte,fiindca multa nevoie avem de sfintia voastra.Doamne ajuta.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare