Vaccin experimental refuzat de doctori dar recomandat gravidelor, o noua era pentru UE si “semne” pro-ecumeniste ale vremurilor vazute de PF Kirill (Stiri 30 nov. – 2 dec. 2009)

2-12-2009 7 minute Sublinieri

Pregnant lady being vaccinated

Cluj: o treime dintre medici acceptă vaccinul

La Spitalul Clinic Judeţean Cluj doar 30% din personalul medical a acceptat vaccinul împotriva virusului A(H1N1). „Dintre cei 3.000 de angajaţi, aproximativ 900 au semnat lista de acceptare”, a declarat Cristiana Ciortea, managerul Spitalului Clinic Judeţean Cluj.

Chiar dacă directoarea a încercat să dea un exemplu şi s-a vaccinat, peste 2.000 de colegi ai ei nu au fost de acord.Unii au refuzat vaccinul din cauza contraindicaţiilor, fiind alergici la proteina din ou şi la neomicină. Un alt motiv al refuzului este acela că personalul medical consideră că vaccinul nu a fost suficient de mult testat, explică managerul spitalului.

  • Cotidianul:

Vaccinarea HPV, blocată de Protecţia Copilului

Campania de vaccinare HPV a fetiţelor de clasa a VI-a şi a VII-a a fost boicotată de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copilului, care a solicitat, oficial, invocând Convenţia ONU, acordul scris al părinţilor pentru imunizarea copiilor. Ministerul Sănătăţii, Ministerul Educaţiei şi direcţiile teritoriale de protecţie a copilului au primit o adresă din partea Autorităţii Naţionale de Protecţie a Copilului (ANPDC) prin care se solicita, în mod expres, acordul scris al părinţilor pentru vaccinarea HPV. „Răspunsul MS a fost unul de genul că ar cunoaşte şi ei dispoziţiile legii şi că vor avea în vedere recomandările noastre. Ministerul Educaţiei ne-a comunicat că va transmite adresa noastră tuturor inspectoratelor şcolare, ceea ce au şi făcut“, ne-a declarat Mioara Bogdan, secretar general al ANPDC. În adresa ANPDC se atrăgea atenţia că, potrivit prevederilor Convenţiei ONU şi a Legii nr. 272/2004, răspunderea pentru creşterea copilului aparţine părinţilor şi că statul are obligativitatea de a sprijini părinţii şi copiii în folosirea cunoştinţelor de bază despre sănătatea copilului. „Vaccinarea HPV nu poate fi făcută decât cu acordul reprezentantului legal al copilului“, se arată în documentul ANPDC. „Vorbim despre un vaccin controversat, asupra căruia nu s-a dat un verdict în ce priveşte reacţiile adverse“, a afirmat Mioara Bogdan.

Dr. Dr. Russell Blaylock mentioneaza cateva dintre efecte adverse ce apar la vaccinarea gravidelor:

Intotdeauna a fost un principiu al medicinei ca o femeie gravida sa nu fie vaccinata, exceptand cazurile speciale, din cauza faptului ca riscurile pentru bebelus sunt prea mari. Recent am vazut 2 exemple ce violeaza aceasta politica. Atunci cand vaccinul Gardasil (HPV) a fost pus pe piata, CDC si producatorul Merck au recomandat ca acest vaccin sa fie adminsitrat femeilor gravide. La scurt timp dupa inceperea acestei periculoase practici s-a ordonat incetarea ei pentru ca un numar mare de femei si-au pierdut bebelusii si au fost bebelusi nascuti cu malformatii majore.[…]

Spuneam aici ca in cazul adjuvantului AS03 folosit in Pandemrix nu exista suficiente studii. Dar cititind documentatia de la EMEA pentru Pandemrix nu am putut sa nu remarc urmatoarele (pg 16):

–          Nu s-a facut nici o administrare de vaccin in faza de implantare a embrionului pentru ca s-a considerat ca folosirea vaccinului cu adjuvant AS03 in perioada initiala a sarcinii nu face subiectul prezentului studiu. [ n.tr. Wow .. asa ca nu se stie nimic! Dar spune cineva femeilor “Aveti grija, daca aveti vreo sarcina in faza incipienta nu stim ce efect ar putea avea !” ??? ] […]

Cu un paragraf inainte, ceea ce se spune in documentul EMEA este ca:

1 sobolanita a murit, 13 pui proveniti de la femelele din grupa care a primit AS03 au avut intarzieri in dezvoltarea neurologica si acest efect ar putea sa fie legat de tratamentul primit. Apoi mai scrie ca alte reflexe nu au fost afectate si nu au fost anormalitati evidente la examinarea macro patologica . Concluzia este „extraordinara”: acest test este considerat a fi un test adecvat pentru evaluarea toxicitatii reproductive a vaccinului.

Adica un vaccin care a cauzat intarzieri in dezvoltarea neurologica la puii proveniti din femelele sobolan  vaccinate  .. este OK sa fie administrat gravidelor si copiilor mici !  Cu alte cuvinte, daca vor fi copii care vor suferi de diverse afectiuni neurologice pentru ca mamele lor au fost vaccinate ( si vor fi, asa cum s-a intamplat si la sobolanite) este CONSIDERAT normal!

Fabrica de Minciuni: Ceata din medicina ce se pretinde ca fiind “bazata pe dovezi”

Premierul sloven Borut Pahor a lansat un apel urgent către cetăţeni să se vaccineze împotriva virusului gripei A (H1N1), în timp ce bilanţul epidemiei în această ţară cu două milioane de locuitori a ajuns luni la şapte morţi, relatează AFP… La rândul lor, serviciile de sănătate şi-au exprimat îngrijorarea în legătură cu interesul scăzut al slovenilor faţă de centrele de vaccinare, în special din cauza temerilor privind efectele secundare negative.

*

Dacă înainte de 1989, 58% dintre români se uitau zilnic la televizor, în prezent ponderea consumatorilor zilnici de televiziune este de 92%, arată un sondaj CURS realizat în exclusivitate pentru Jurnalul Naţional. Aşa cum se observă în toate studiile de specialitate, în cele de evaluare a ratingurilor, dar şi a modalităţilor de petrecere a timpului liber, televiziunea este cea care domină cultura populaţiei. Televiziunea nu este numai un mare consumator de timp liber, ci are efecte majore în ceea ce priveşte informarea populaţiei, divertismentul acesteia şi chiar asupra orientărilor valorice (afectând mai ales orientările valorice ale tinerilor). Tot mai puţini oameni se pot sustrage impactului direct sau indirect al televiziunii, aceasta fiind zeul modern la care se închină majoritatea oamenilor.[…] Mai mult, ponderea consumatorilor “grei” de televiziune, respectiv a celor care petrec zilnic peste trei ore în faţa televizorului, a crescut de la 31% înainte de 1989 la 59% în prezent, această categorie reprezentând de fapt ceea ce se cheamă “audienţa dependentă”, categoria celor care nu se pot sustrage “alcoolului” televiziunii, chiar dacă nu conştientizează acest lucru. Am putea spune, forţând puţin lucrurile, că o anumită parte a populaţiei este în pragul înecării în cultura televizuală, nerecepţionând alte produse culturale. Partea optimistă a lucrurilor, dacă există, este că majoritatea acestora sunt pensionari. Partea proastă este că această categorie de populaţie poate suferi de ceea ce specialiştii numesc “pierderea controlului asupra proprietăţii spirituale”. Mai rar decât săptămânal urmăresc emisiunile tv 29% dintre cei intervievaţi, dar numai 2% dintre cetăţenii din România fac parte, în prezent, din categoria “slabi consumatori de televiziune”. Dacă înainte de 1989, populaţia consuma produsele televiziuale încercând să reziste îndoctrinării propagandistice, astăzi populaţia nu se protejează deoarece nu cunoaşte, deşi au început să existe tot mai multe studii, impactul negativ al consumului exagerat, şi mai ales de la vârste tinere, de emisiuni de televiziune.


UERSSOpinia lui Vaclav Klaus, presedintele eurosceptic al Cehiei: UE este un proiect nedemocratic si elitist, comparabil cu dictaturile comuniste care interziceau opiniile diferite (foto si text Cotidianul).

***

Premierul suedez, Fredrick Reinfeldt, aprecia ca “s-a deschis o era noua pentru cooperarea in cadrul UE. Cu Tratatul de la Lisabona, intrat in vigoare, UE s-a dotat cu mijloace care ii permit sa faca fata noilor sfidari”.

  • Cotidianul:

A doua constituţie a României

Tratatul garantează însă pe mai departe influenţa marilor state europene, într-o Uniune reprezentată pe viitor de domnul şi doamna „Nimeni”… Tot pentru prima dată, UE va căpăta personalitate juridică şi va putea astfel să negocieze şi să încheie acorduri internaţionale. De asemenea, va putea adera la Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, o temă intens dezbătută la Bruxelles.

După votul din Elveţia, de interzicere a minaretelor, criticile şi chiar lipsa de înţelegere pentru această opţiune populară s-au înmulţit în interiorul UE. Pe de altă parte, nu trebuie să mire pe nimeni că populiştii şi radicalii de dreapta îi felicită pe elveţieni… Politicienii europeni au dubii cu privire la capacitatea cetăţenilor elveţieni de a lua decizii politice corecte. (!!! – n.n.) Ei sunt de asemenea miraţi că este posibil ca în Ţara Cantoanelor să se desfăşoare plebiscite legate de construcţia minaretelor.

  • Ziua:

UE vrea ca Ierusalimul sa fie si capitala Palestinei

Europa, vulnerabila in fata unei noi crize: 15 banci au active mai mari decat PIB-ul tarilor din care provin

Speculatiile financiare si achizitiile realizate de mai multe banci europene in acest an au crescut artificial activele acestora, fara a lua in calcul riscurile, avertizeaza expertii citati de presa internationala, noteaza, miercuri, Money.ro. Cel putin 353 de banci sunt acum, intr-un moment de cotitura pentru economia globala, chiar mai mari decat la inceputul crizei financiare. S-a ajuns pina la situatii de-a dreptul paradoxale. 15 banci europene au ajuns sa valoreze mai mult decat economia statelor din care provin, cu 5 mai multe decat in 2007. Printre acestea se afla Barclays si Banco Santander. Toata aceasta crestere isi are insa pretul ei, spun specialistii. Semne de intrebare ridica, de exemplu, Deutsche Bank si UniCredit care au, in acest moment, rate de adecvare a capitalului sub medie pe sistem, semn ca s-ar putea sa nu faca atat de bine fata pierderilor potentiale. Specialistii avertizeaza ca aceste date indica o vulnerabilitate a Europei in fata unei viitoare crize bancare.

Liderul reţelei teroriste al-Qaida era ca şi prins în munţii Tora Bora, în 2001, şi chiar îşi scrisese testamentul. Dar fostul secretar american al Apărării Donald Rumsfeld a împiedicat trupele americane din Afganistan să îl captureze.

Liderul de la Casa Albă a anunţat că va trimite întăriri în Afganistan, dar a avertizat că SUA îşi va retrage trupele din statul asiatic până la sfârşitul anului 2011. În această noapte, preşedintele SUA, Barack Obama, a susţinut un discurs la academia militară de la West Point, statul New York, în cursul căruia a anunţat noua strategie a Casei Albe pentru conflictul din Afganistan. În conformitate cu preconizările analiştilor din domeniul militar şi din cel al relaţiilor externe, şeful statului american a declarat că 30.000 de soldaţi vor fi trimişi în Afganistan în cursul următoarelor şase luni, pentru a sprijini eforturile de anihilare a forţelor talibane din zonă. După sosirea întăririlor în teatrul de război, numărul de militari americani prezenţi în Afganistan va creşte la peste 100.000. Preşedintele Obama a făcut un apel şi către aliaţii din cadrul NATO, cărora le-a cerut să îşi sporească efectivele din statul asiatic.

Organizatia al-Qaida pregateste “noi atentate in momentul in care va vorbesc”, a afirmat marti seara presedintele american Barack Obama, argumentandu-si decizia privind trimiterea a 30.000 de militari suplimentari in Afganistan, relateaza AFP consultata de Mediafax. In cadrul unui discurs solemn sustinut la Academia militara West Point, Obama a amintit ca Afganistanul si Pakistanul sunt “epicentrul extremismului violent al al-Qaida”.

Fenomenul Dubai are toate şansele să se transforme într-un element esenţial al crizei actuale. În timp ce peste tot se vorbeşte despre reintrarea pe creştere, fenomenele cauzate de excesele trecutului ies cu forţă la suprafaţă, semnalizându-ne faptul că fundamental nu s-a schimbat nimic… Dar ceea ce este mult mai interesant este modul în care analiştii şi investitorii vor privi de-acum înainte statele şi economiile lor, prin prisma datoriilor pe care le au… Probabil sunt mulţi cei care consideră că gradul de îndatorare al unei ţări nu reprezintă un indicator care ar trebui să fie luat în seamă. Personal eu mă opun acestei opinii. Cheltuind mai mult decât produci nu faci altceva decât să te îndrepţi inevitabil spre groapa default-ului şi asta indiferent că eşti persoană sau stat. Sunt tare curios să înţeleg cum vor reuşi să-şi respecte obligaţiile statele supraîndatorate în condiţiile creşeterii dobânzilor. Este numai una din întrebările care ar trebui să le producă fiori oficialilor europeni capabili în ultima vreme doar de spectacol şi declaraţii sforăitoare.

Perfidul Albion si momentul adevarului

  • Saccsiv:

CODEX ALIMENTARIUS: De la 31 decembrie 2009 va incepe prohibitia? Sa ne facem stocuri de vitamine, minerale si suplimenti nutritivi?

30 noiembrie 2009: Serie de CUTREMURE in zona Marea Neagra – Bulgaria. CUM NE PREGATIM?

***

kiril-benedict

  • Interfax-Religion:

Orthodox and Catholics will prepare a common position on dialogue with EU

Ortodocsii si Catolicii intentioneaza sa dezvolte o abordare comuna asupra dialogului in ce va avea loc cu Uniunea Europeana. Prima intalnire de lucru a avut loc Joia trecuta. Sefii reprezentantelor Bisericilor Ortodoxe pe langa UE si Secretarul General al Comisiei Conferintei Episcopilor Comunitatii Europene, parintele Piotr Mazurkiewicz, au luat parte la ea.  “Partile au notat importanta momentului istoric al intrarii in vigoare a Tratatului de la Lisabona, ce contine articolul 17 despre instituirea dialogului regulat al UE cu Bisericile si comunitatile religioase. [Partile] au luat decizia de a incepe pregatirea unei pozitii comune care sa fie inmanata conducerii UE”, a afirmat pentru Interfax-Religion unul din participanti, reprezentantul pe langa UE al Patriarhiei Ruse, pr. Antony Ilyin. “In timpul discutiei participantii la intalnire au subliniat importanta dezvoltarii unei abordari uniforme a Bisericilor Crestine din UE pentru dialogul institutional cu UE. Au notat, in special, importanta misiunii comune a Bisericilor Ortodoxe si Catolice, datorita faptului ca au aceleasi pozitii pe majoritatea problemelor presante”, a afirmat el. Ca un rezultat al acestei intalniri, participantii au decis sa tina astfel de consultari in mod regulat incepand cu decembrie anul acesta.

Patriarch Kirill urges Russians not to lose hope, country’s authorities to give strong response to terrorists – iata cum “citeste” PF Kirill semnele vremurilor – atentatele teroriste arata ca Dumnezeu ne ameninta pentru a avea relatii bune cu cei de alte confesiuni:

Conform [PF Kirill], tragedia de la Oktyabrskaya este un “semn amenintator” dat de Domnul si Biserica poate da doar singurul raspuns: ar trebui intarita credinta si bazele morale ale vietii si, pe aceasta credinta, ar trebui sa construim relatii atat cu vecinii, cat si cu cei de departe, cu oameni de diferite nationalitati si variate confesiuni.

Lukashenko doesn’t rule out meeting of Patriarch Kirill with Benedict XVI in Byelorussia

Daca liderii celor doua confesiuni Crestine [PF Kirill si Papa Benedict] cad de acord asupra unei astfel de intalniri si posibilitatea tinerii ei in Bielorusia, va fi un cadou pentru poporul bielorus”, a afirmat presedintele Lukashenko. Solicitat sa faca o previziune cu privire la posibilitatea unei astfel de intalniri in viitorul apropiat, pe baza intalnirilor sale cu Papa de la Roma si Patriarhul Kirill, Lukashenko a spus ca optimisul a fost intotdeauna caracteristica sa: “Nu exclud nicio posibilitate”, a spus liderul bielorus.

Medvedev may affirm similarity of church views at meeting with Pontiff

Presedintele [Medvedev] ar putea atrage atentie Pontifului asupra atitudinilor similare ale celor doua biserici in multe probleme, cum ar fi relatiile publice, morala crestina si nevoia de cooperare”, a declarat secretarul pentru relatii inter-crestine al Patriarhiei Moscovei Igor Vyzanhov. Clericul a spus ca a auzit de multe ori de la diplomati de la Sfantul Scaun despre “viziunile similare ale Bisericilor Ortodoxe si Catolice, ca si ale Rusiei si Vaticanului, asupra radacinilor morale ale Europei, mostenirii Crestine si bioeticii.”

Patriarch Kirill became one of the heroes of a documentary film about Europe, created by Vatican

  • Parintele Savatie:

Ministrul de Interne al RM a întocmit listele preoţilor implicaţi în campania pro comunistă

Fără milă şi fără remuşcări: curs de politică moldovenească

Probabil sunt mulţi cei care consideră că gradul de îndatorare al unei ţări nu reprezintă un indicator care ar trebui să fie luat în seamă. Personal eu mă opun acestei opinii. Cheltuind mai mult decât produci nu faci altceva decât să te îndrepţi inevitabil spre groapa default-ului şi asta indiferent că eşti persoană sau stat. Sunt tare curios să înţeleg cum vor reuşi să-şi respecte obligaţiile statele supraîndatorate în condiţiile creşeterii dobânzilor. Este numai una din întrebările care ar trebui să le producă fiori oficialilor europeni capabili în ultima vreme doar de spectacol şi declaraţii sforăitoare.

Categorii

Ecumenism, Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Vaccin experimental refuzat de doctori dar recomandat gravidelor, o noua era pentru UE si “semne” pro-ecumeniste ale vremurilor vazute de PF Kirill (Stiri 30 nov. – 2 dec. 2009)

  1. Doamne ajuta si ne intelepteste!De prostie si ignoranta cine se vaccineaza?…Acest vaccin este aplicat cu interes(din interes), celor care nu au cunostinta despre pericolul ce-i asteapta,avand incredere(oarba)in “doctori”.Se cunoaste lipsa de informatie in mediul rural,dar nu numai.E vorba de buna informare,fara interese meschine europene, sau in interesul si beneficiul oamenilor…Cine mai lucreaza in interesul celuilalt?Putini se mai gandesc la riscul vatamarii semenilor,prioritar fiind interesul propriu de a trai cat mai “bine” si a avansa in functii europene…ce le faciliteaza viata spre un confort sporit fata de cei de rand.Ma refer indeosebi la medicii din conducera Ministerelor de sanatate,care au obligatia si atributia sa salveze vietile oamenilor si nicidecum sa le induca (si sa duca) spre moarte sau insemnare cu ea.Sa ne ajute Domnul,sa iasa la lumina si cadre de specialitate,oameni cu frica lui Dumnezeu,descoperindu-ne adevarul despre aceste vaccinuri,A(H1N1)HPV…si ce s-o mai inventa in detrimentul omenirii.

  2. …mai ales doctorii(medici) pot deveni MARTURISITORI AI BUNEI VIETUIRI,fara a risca viata si sanatatea oamenilor.Curaj medicilor si angajatilor ce TREBUIE SA NE SALVEZE,prin pozitiile si CONSTIINTELE LOR!
    MEDICILOR,FITI DOCTORI FARA DE ARGINTI AI ZILELOR NOASTRE!
    DUMNEZEU SA-I LUMINEZE SI INTAREASCA PE TOTI CEI CARE POT
    SI AU UN CUVANT DE SPUS PRIN LUME,PARLAMENTE,CONSILII,ASOCIATII MEDICALE,PENTRU SALVAREA NOASTRA,A COPIILOR NOSTRI,AL VIITORULUI VIITORULUI,INAINTEA LUI DUMNEZEU!
    AMIN!

  3. PROTOCOL NR.5-DIABOLIC MASONIC-fragment:
    “Pentru a dezbina si castiga opinia publica, trebuie sa o buimacim raspandind din diferite parti si vreme indelungata atatea pareri care se bat cap in cap, incat crestinii vor sfarsi prin a se pierde in labirintul acesta si vor sfarsi prin a considera ca este mult mai bine sa nu ai nici o parere in politica. Vor recunoaste in final ca acestea sunt fapte care nu privesc deloc societatea si ca el nu sunt menite a fi cunoscute decat de acela care o conduce. Acesta este primul secret.
    Al doilea secret, necesar pentru a guverna cu succes prin dezbinare, consta in a inmulti in asa fel greselile poporului, apoi obiceiurile rele, patimile si regulile vietii in comun, incat nimeni sa nu mai fie in stare sa descurce acest haos si oamenii sa ajunga sa nu se mai inteleaga unii cu altii. Aceasta tactica va mai avea ca urmare raspandirea discordiei in toate partidele, risipirea in directii divergente a tuturor fortelor colective care nu vor inca sa ni se supuna. Ea va descuraja de asemenea orice initiativa personala oricat de geniala si va fi mai puternica decat milioane de oameni printre care a imprastiat suspiciunea si neintelegerea. Trebuie sa indrumam permanent educatia societatilor crestine astfel incat mainile lor sa cada in jos obosite, intr-o neputinta deznadajduita, in fata oricarui lucru care va cere initiativa, perseverenta si vointa.
    Sfortarile, eforurile, care sub regimul libertatii se desfasoara nestanjenite si neingradite, sunt neputincioase in acest caz, deoarece se izbesc de eforturile libere si contrare ale altora. De aici se nasc apoi dureroase conflicte morale, dezamagiri si infrangeri. Noi vom obosi atat de mult pe crestini cu aceasta libertate, incat ii vom sili sa ne ofere o stapanire internationala a carei natura va fi asa de eficienta incat va putea ingloba in mod abil, fara o lupta fatisa, toate Statele lumii pentru a forma Guvernul nostru Suprem care va conduce intreaga planeta.”

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare