Propaganda vaccinului mortii se relanseaza in forta, acum si CU SPRIJINUL PATRIARHIEI!/ Preot ortodox marturisitor ucis in Rusia (Stiri 20 nov. 2009)

20-11-2009 28 minute Sublinieri

Image26

OMS reactioneaza in forta fata de refuzurile in masa si fata de sondajele care arata ca majoritatea populatiilor tinta pentru vaccinarea “gripei noi” sunt sceptice fata de vaccin. Evident, oamenii care au murit imediat dupa vaccin si cei cu grave efecte adverse (si netestate), dupa OMS, pure coincidente! In continuare, se insista pentru vaccinarea categoriilor pentru care vaccinul nici macar nu a fost testat (cel putin in cazul Pandemrix, cf. Der Spiegel) cum ar fi femeile gravide. Si nu se pierde ocazia de a se combate “teoriile conspirationiste” cu privire la vaccin. Dupa OMS, a spune ca vaccinul nu intruneste conditiile normale de testare si ca se dovedeste acum practic ca are grave efecte adverse inseamna conspirationism!

8867ab2f7f5d460b9b9d481cd78f47ae-4_displayVaccinarea împotriva virusului A/H1N1 la vârste sub 6 ani se va face doar în cazul copiilor instituţionalizaţi cu handicapuri severe şi al celor cu boli cronice, spun reprezentanţii Comitetului Naţional pentru Gripă. Aceasta va demara în ianuarie 2010, iar imunizarea adulţilor va începe în 26 noiembrie.

„Doar copiii bolnavi cronici instituţionalizaţi, cu handicap, neuromotorii, cu HIV şi cei cu boli cronice, al căror număr nu depăşeşte 20.000, vor fi vaccinaţi împotriva virusului A/H1N1, deoarece nici o ţară din Europa nu vaccinează generalizat toţi copiii“, ne-a precizat conf. dr. Geza Molnar, membru al Comitetului Naţional pentru Gripă şi preşedinte al Societăţii Române de Epidemiologie. Alegerea acestei categorii a fost motivată de riscul apariţiei complicaţiilor în cazul copiilor bolnavi cronici. Dacă evoluţia epidemiei o să impună acest lucru, autorităţile susţin că vor lua în calcul şi o vaccinare în grădiniţe. Conf. dr. Geza Molnar ne-a informat că imunizarea copiilor va începe din ianuarie, deoarece vaccinul produs de Institutul Cantacuzino pentru aceştia nu este încă gata.

Potrivit managerului Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel, vaccinul pentru copii se află în faza de studii clinice la o firmă cu care institutul a încheiat un contract şi al cărei nume nu îl poate da publicităţii (!!!, n.n.) În schimb, 1.300.000 de doze din vaccinul împotriva gripei porcine pentru adulţi sunt deja înfiolate la Cantacuzino şi aşteaptă autorizarea Agenţiei Naţionale a Medicamentului pentru demararea campaniei din 26 noiembrie. Primii vaccinaţi vor fi personalul medical şi cei din sectoarele esenţiale de risc.

Cum e posibil ca autoritatile sa tina secret un lucru esential cum este firma care face testarea vaccinului?! Ce garantie exista ca acest vaccin va fi REALMENTE testat inainte de a fi… apoi aplicat direct pe copii cu handicap si cu boli cronice? Sau cu ei ne permitem “riscurile”, utilizandu-i, eventual, drept cobai?! Mai ales ca in alte tari problema se pune tocmai in cazul celor cu boli cronice si alte probleme grave de sanatate, la care exista o probabilitate crescuta de complicatii la… vaccinare. Daca aici nu miroase a experment de tip malthusianist si nazist… atunci chiar ar insemana ca Dumnezeu ne-a dat degeaba minte…

editia_1085123655Cotidianul patriarhal se inhama si el (prin articol de deschidere, pe prima pagina!) la jugul OMS de a cautiona absolut vaccinurile anti-gripale! Este inexplicabil cum se poate sustine faptul ca vaccinul produs de Cantacuzino a trecut toate etapele de testare, cand acestea, in mod normal, dureaza ani de zile si cand niciun producator de vaccinuri pe plan international nu a pretins asa ceva. Mai mult decat deceptionanata este si lepadarea de adevar a dr. Vasile Astarastoae, care si-a schimbat la aproape 180 de grade convingerile, cel putin cele declarate. Urate si triste vremuri traim!

Pandemia Sclavilor: Ministrul Sanatatii polonez mai informat decat cel din Romania sau doar onest si responsabil ? (VIDEO)

(…)

Eva Kopacz a mentionat ca sunt 3 vaccinuri propuse pentru Polonia cu diferite tipuri de adjuvanti si ingrijorarea sa este legata de faptul ca aceste vaccinuri ar putea fi tratate ca si cum ar fi la fel.

In plus, ea a observat ca numai 13% din populatia Germaniei doreste sa se vaccineze impotriva gripei porcine desi de 5 ori mai multi germani isi fac vaccinul antigripal sezonier, comparativ cu numarul polonezilor. Ea a intrebat de ce nemtii nu sunt doritori sa se vaccineze [cu vaccinul A/H1N1].

O alta problema ridicata de Eva Kopacz  a fost legata de secretomania ce inconjoara continutul vaccinurilor. Nu exista informatii despre cantitatea de  adjuvanti din vaccinuri, a adaugat Ministrul Sanatatii din ewa_kopacz_13054Polonia.

Mai departe, medicul de familie si Ministru al Sanatatii din Polonia a spus ca nu exista absolut nici o informatie despre efectele adverse ale vaccinului impotriva gripei porcine. Companiile farmaceutice nu sunt dispuse sa-si asume responsabilitatea pentru vaccin.

De asemenea, a adaugat ca studiile clinice au fost conduse pe un numar relativ mic de subiecti sanatosi si [din punctul ei de vedere] aceste teste nu sunt adecvate pentru a recomanda administrarea vaccinului.

Kopacz a mai spus ca gripa sezoniera este mult mai raspandita si mai periculoasa decat gripa porcina si totusi nu a fost declarata nici o pandemie pentru gripa sezoniera [n.tr. .. inca :D )

De ce este aceasta panica legat de virusul gripei porcine? a intrebat doamna ministru.

Kopacz a spus ca poporul polonez poate face diferenta intre fapte obiective si intre adevar si minciuni. Ea a mai adaugat ca din cele 193 de persoane suspectate ca au avut gripa porcina, toate au supravietuit.

In final, ea a solicitat populatiei sa-si exprime deschis sprijinul pentru ea, avand in vedere presiunea in crestere ce se exercita asupra ei de catre cei ce promoveaza acest vaccin impotriva “gripei porcine”  si vor vor ca oamenilor sa le fie administrat acest periculos si netestat vaccin.

Evident, sunt altii carora nu le plac declaratiile si pozitia adoptata de  ministrul polonez al sanatatii. Asa ca ….

Transmiterea in direct a dezbaterii parlamentare din Polonia a fost intrerupta timp de 15 minute azi, dupa ce Ministrul Sanatatii din Polonia  Ewa Kopacz a spus ca OMS dezinformeaza in legatura cu pandemia de “gripa porcina” din Ucraina.

Kopacz a ajuns subiectul unor critici dure dupa ce a declarat ca va rezista presiunii de a declansa vaccinarea populatiei cu vaccinurile netestate care ar putea cauza decese si probleme de sanatate cu mult mai mari decat gripa porcina.

Intreruperea neasteptata a transmisiei TV din timpul dezbaterii din parlament va alimenta temerile conform carora anumite parti ale mass mediei si guvernului din Polonia aliate cu marile companii farmaceutice si banci cenzureaza criticile la adresa OMS-ului in legatura cu toxicul si netestatul vaccin impotriva gripei porcine.

Ministrul Sanatatii din polonia a fost intrerupt exact in momentul in care raspundea unor intrebari legate de vaccinul impotriva “gripei porcine” si au fost difuzate imagini cu presedintele francez Nicholas Sarkozy.

Kopacz a fost sarbatorita ca un ” erou ” de catre populatie  pentru incapatanarea ei de a pune pe locul intai sanatatea poporului si nu profiturile companiilor farmaceutice si ale OMS.

  • Saccsiv:

VIDEO: Gripa din Ucraina – ciuma sau plan?

VIDEO: Telefonul mobil DAUNEAZA GRAV SANATATII

***

ORTODOXIA RUSA ARE UN NOU PREOT MUCENIC!

sisoiev-3

Parintele Daniil Syssoev a fost impuscat in biserica sa din Moscova (Sf.Toma), decedand in drum spre spital.

Pr. Syssoev (35 ani) era un critic al neo-stalinistilor rusi, al musulmanilor, al sectantilor. Pentru curajul sau marturisitor primise numeroase amenintari cu moartea, era caricaturizat, insultat.

5728_500Pr. Daniil conducand un mars de protest al credinciosilor ortodocsi impotriva avortului

***

racheta

  • Antena3:

SUA discută cu aliaţii despre noi sancţiuni contra Iranului

Israel a lansat atacuri aeriene asupra Fâşiei Gaza

*

  • Hotnews:

Terorismul electronic va fi combatut de un Centru National de Supercomputing in Romania

Uriasul accelerator de particule LHC a fost reparat si ar putea sa porneasca in week-end

O eleva din Missouri a ucis o fetita in varsta de 9 ani “pentru a vedea ce sezantie ii ofera o crima”

supozitii, exchibitii si premonitii

Fabrica de Sclavi: Radiografie si intrebari

cu un comentariu

AngelA a postat urmatorul mesaj:

Apropos de sclavii zilelor noastre, adica eu si tu si mai bine de 90% din co-planetarii nostri,
iata un film documentar din 2009 despre conditia omului modern ca sclav.

Filmul se numeste:
“De la servitude moderne”

Filmul a fost realizat de Jean-François Brient si Victor L Fuentes.

Puteti descarca filmul de la adresa (copy-left!, adica FREE, fara copyright):
http://www.megaupload.com/?d=8T3PIPQN

Alte info: http://www.delaservitudemoderne.org/

Traducerea im lb. romana o gasiti pe http://www.titrari.ro, mai precis la

http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=0352934

Vizionare placuta tuturor!

Am vazut filmul si este o radiografie extrem de interesanta si relativ completa a sclaviei moderne si merita vazut. Dar mai ales merita meditat asupra caii de eliberare. Evident, intai este necesar ca fiecare sa aleaga in deplina cunostinta de cauza: sclav sau om liber. Si nu este nimic rau in a alege sa fii sclav; dar este necesar sa fii constient ce anume ai ales. Un sclav constient de faptul ca a ales sa fie sclav are o viata linistita, suporta tot ce are de suportat si nu isi mai bate capul cu diversele probleme. Pur si simplu face ceea ce decid “Lorzii sistemului” :D

Un sclav care nu este constient ca este sclav ci se pretinde liber este un adevarat teren de lupta” el cu el. E clar cine pierde, nu?

Descrierea filmului “Despre sclavia moderna” este disponibila aici, impreuna cu alte informatii:

http://www.delaservitudemoderne.org/text.html
Modern servitude is voluntary, consented to by the mass of slaves who trudge along the face of the Earth. They themselves buy the commodities that enslave them every day more. Slaves procure alienating jobs that are bestowed upon the tamed. They, themselves, choose the masters whom they will obey. For this absurd tragedy to play-out, it has been necessary to breed in them the ignorance of their own exploitation and alienation. Behold the bizarre modernity of our time. As with the slaves of antiquity, serfs of the Middle Ages or the working-class of the first industrial revolutions, today we bear witness to an emerging class of the totally enslaved. The difference being that they don’t know it or better yet choose to ignore it. They fail to recognize the one weapon available to the enslaved: rebellion. Slaves accept without question the pitiful life that was manufactured on their behalf. Apathy and resignation are the sources of their misfortune.

Behold the nightmare of the modern-day slave; whose sole aspiration is to be swept away by the macabre dance of the machine of alienation.

Oppression becomes modern spreading out everywhere mystifications that hide our slave condition.
Reveal reality as it is and not as power represents it, is indeed the most genuine subversion.
Only truth is revolutionary.

Pandemia Sclavilor: „Sfantul” boier Vaccin si „taranul” Placebo

cu 3 comentarii

Intai sa va spun cate ceva despre „taranul” Placebo care are un real „tupeu” si da batai de cap companiilor farmaceutice si va fi clar de ce au companiile obiceiul sa compare un medicament cu alt medicament, un vaccin cu alt vaccin, orice .. numai sa nu treaca prin fata „taranului” Placebo si DE CE este important pentru companiile pharma ca oamenii sa creada in medicamente , vaccinuri tratamente.

„Taranul asta” face parte din ceea ce Fabrizio Benedetti, cercetator la Universitatea Turin numea „sistemul de sanatate endogen” al corpului, adica  un sistem intern de sanatate pe care-l avem cu noi tot timpul. ( o sa revin si o sa traduc ceea ce este in engleza). “Taranul” Placebo nu-i impresionat nici de terapiile genetice …. se pare.

From 2001 to 2006, the percentage of new products cut from development after Phase II clinical trials, when drugs are first tested against placebo, rose by 20 percent. The failure rate in more extensive Phase III trials increased by 11 percent, mainly due to surprisingly poor showings against placebo. [..]

Last November, a new type of gene therapy for Parkinson’s disease, championed by the Michael J. Fox Foundation, was abruptly withdrawn from Phase II trials after unexpectedly tanking against placebo. A stem-cell startup called Osiris Therapeutics got a drubbing on Wall Street in March, when it suspended trials of its pill for Crohn’s disease, an intestinal ailment, citing an “unusually high” response to placebo. Two days later, Eli Lilly broke off testing of a much-touted new drug for schizophrenia when volunteers showed double the expected level of placebo response.

It’s not only trials of new drugs that are crossing the futility boundary. Some products that have been on the market for decades, like Prozac, are faltering in more recent follow-up tests. In many cases, these are the compounds that, in the late ’90s, made Big Pharma more profitable than Big Oil. But if these same drugs were vetted now, the FDA might not approve some of them. Two comprehensive analyses of antidepressant trials have uncovered a dramatic increase in placebo response since the 1980s. One estimated that the so-called effect size (a measure of statistical significance) in placebo groups had nearly doubled over that time. [..]

In a 1955 paper titled “The Powerful Placebo,” published in The Journal of the American Medical Association, Beecher described how the placebo effect had undermined the results of more than a dozen trials by causing improvement that was mistakenly attributed to the drugs being tested. He demonstrated that trial volunteers who got real medication were also subject to placebo effects; the act of taking a pill was itself somehow therapeutic, boosting the curative power of the medicine.

Primul hohot de ras pe ziua de azi a fost dupa ce am citit articolul – interviu din Hotnews cu Lordul profesor epidemiologist , fost sef al programului anti-SIDA al ONU – UNAIDS ( wow .. cine conduce in Romania programul anti-SIDA ? )  si comentariul pus de unul dintre cititori care s-a prins foarte repede de manevra: aducerea unui lider de opinie, cu titluri diverse pentru a genera un transfer de imagine asupra subiectului in discutie. Trebuie sa fie destul de marea disperarea celro care tin mortis sa vaccineze romanii daca au recurs la o astfel de manevra.

:) amuzant (Miercuri, 11 noiembrie 2009, 22:17)

Bogo [anonim]

cum se scrie un articol manipulant?
1. ai o figura “semi-publica”
2. se insista pe titlurile acestui onorabil domn, am inteles din start ca domnul este “Lord” si ce a facut nu trebuie repetate obsesiv pentru a da credibilitate dansului
3. expui situatii apocaliptice, acestea prind zilele astea mai ceva ca loteria
4. nu se dau spre cercetare nici un fel de studii se merge doar pe “credibilitatea” unui anumit domn, chiar si descoperitorul virusului Ebola.

Offtopic: in privinta virusului Ebola s-a dovedit ca a fost creeat in laborator, in aceste conditii mai putem afirma ca dansul a fost “descoperitorul” acestui virus? daca da, putem face afirmatia ca dansul “descoperise” virusul inainte ca acesta sa fie public knowledge?

Din pacate incep sa ma simt in acea situatie prezentata in “V for Vendetta”.

1. Lordul Peter Piot: “Este Romania atat de speciala si diferita incat sa scape de gripa noua fara vaccin?”

DA, este speciala ( si in bune si in rele)! Ca asa suntem noi.

La fel de speciala precum a fost in timpul marii epidemii de gripa aviara :P Cazuri multe de pasari infectate dar fara cazuri de infectie la om deci nici mortalitate DESI IN DELTA oamenii chiar sunt in contact strans cu pasarile. OK .. este adevarat ca nimeni nu i-a verificat pe romani de anticorpi la H5N1 ( se stie ca exista persoane care au deja anticorpi la diverse tulpini de H5N1). Diferenta majora intre zonele unde a aparut infectia la oameni + decesele si cele in care infectia nu a trecut la oameni este data de prezenta plantelor modificate genetic + substantele folosite. Oricine sapa un pic legat de tratamentele aplicate in zonele unde a aparut H5N1 la oameni osa gaseasca si Monsanto la greu. Oare de ce se chinuie Monsanto sa aduca culturi modificate genetic CAT MAI APROAPE DE DELTA NOASTRA? Oare de ce primul virus triplu reasortat a aparut in SUA taman in statul care a fost primul in plantarea OMG-urilor?

Studiul canadienilor ( aflat in verificari dar exista voci care au spus ca-i ok) s-a desfasurat pe aproximativ 12-13 milioane de oameni si arata ca cei care s-au vaccinat contra gripei sezoniere au de 2 ori mai multe sanse sa faca “gripa noua”.

Studiul  facut de cercetatori Universitatea din California au identificat pe virusul A/H1N1 un grup de elemente importante din punct de vedere imunologic ( epitopi  ) ce sunt prezente si la virusii de gripa sezoniera. Aceste elemente par sa determine un anumit nivel de imunitate la noul virus la persoanele care au fost expuse la virusii de gripa sezoniera.

In rest .. noi suntem bogati in IACRS-uri si penumonii.

Unde nu este Romania speciala: pai si in Romania se desfasoara acelasi spectacol de promovare a noilor vaccinuri, asa cum se intampla in toate celelalte tari, cu tot cu complicitatea guvernantilor si a mass mediei. Deci nimic special, nimic nou sub soare.

Va suna cumva replica lordului ca fiind o amenintare, de genul „ce va face sa credeti ca voi o sa scapati de noi?” Mie asa imi suna dar cred ca azi dispozitia mea nu-i foarte pro-campanii manipulatoare.

2. Despre AS03 , adjuvantul ( cu squalena) din vaccinul Pandemrix exista 13 studii in Pubmed. Primele  3 studii ( in ordine cronologica ) sunt despre folosirea studiului la un vaccin impotriva viermilor cu carlig. Al 4-lea studiu este despre acest vaccin care reduce fecunditatea viermilor cu carlig. Alte 8 studii sunt scrise de cercetatoricare fie fac parte din companie GSK fie au lucrat pentru ei ( de exemplu G. Leroux-Roels a lucrat ca investigator principal in trialurile GSK ). Cel de-al 13-lea studiu din lista este editorialul de care spuneam aici.

Asta-i baza stiintifica ce “demonstreaza” ca vaccinurile pot fi administrate la copii si gravide?

3. O privire scurta la intrunirea FDA legata de adjuvanti ar trebui sa ne ridice niste intrebari cat casa .. referitor la ambele tipuri de vaccinuri si HPV si A/H1N1. Jesse Goodman – seful CBER – FDA spune, printre altele:

– ideea ca adjuvantii lucreaza la un singur nivel este o idee naiva. Impactul lor este mult mai larg si stim destul de putine despre acest impact, mai ales despre stimularea sistemului imunitar cu adjuvanti non-specifici. Si ce este squalena? Eaxct un adjuvant ce stimuleaza sistemul imunitar in mod non-specific.

“nu este clar daca  o reactogenitate crescuta este corelata cu mai multe efecte adverse serioase. Stiti ca uneori este [corelata] . [..] Nu avem date despre asta.”

In traducere libera, ceea ce spune Goodman este ca au fost observate corelari intre reactogenitatea mare a unui vaccin si efectele adverse serioase. Lipsa datelor este si pentru ca NU A FOST STUDIATA sistematic o astfel de corelare. DAR exista posibilitatea ca acea corelare observata pana acum, sa fie reala. In acest caz avem 2 probleme: ambele tipuri de vaccinuri ( HPV si A/H1N1 ) au o reactogenitate mare. Daaca acele corelari sunt general valabile … atunci toate efectele adverse serioase ale acestor vaccinuri vor fi mai mari si se vede deja, au o reactogenitate mai mare.

4. Daca ne uitam STRICT in rezultatele PUBLICE legate de vaccinul Pandemrix vedem ca nu exista grupa de control, s-a comparat un vaccin cu altul, asa incat sa nu se poata vedea marile diferente .. desi se vad si asa ( nu mai spun ca numarul de copiii din trial este extrem de mic).

De exemplu, dintre efecte adverse alegem induratia : 4.5% (n=254) dintre subiectii (adulti) care au primit Fluarix au dezvoltat induratii si 25.8% (n= 954 ) dintre subiectii care au primit vaccinul H5N1 cu adjuvant AS03 care contine squalena. La cei ce au primit vaccinul cu adjuvant s-a mai intamplat ceva: au aparut induratii mai mari de 50 mm (1.8%)  – adica o mica mingiuta de 5 cm diametru!!. Masurati cat inseamna 50mm si suprapuneti peste bratul unui copil, ca sa aveti o idee ce anume s-ar putea intampla. Daca se pastreaza proportia din studiu si in viata reala ( desi in viata reala procentele si tipurile de efecte adverse sunt mai mari decat ce se vede intr-un studiu de cateva luni), atunci vom avea vreo 509 copii cu astfel de induratii. Si asta este doar ceea ce se vede la suprafata. Ce-i pe dinauntru este alta poveste.

La pagina 16 citim despre cele 6 grupe de sobolanite care au fost vaccinate cu o doza de vaccin cu adjuvant  sau vaccin fara adjvant, sau placebo salin etc. Apoi au fost imperechate si s-a urmarit dezvoltarea puilor. Ce s-a mai intamplat cu sobolanitele:

There was one unexpected death in a maternal rat: however, this was judged unrelated to the vaccine. [..]Mating performance, fertility of maternal rats, and length of gestation or ability to give birth to a live litter were unaffected. Embryo-foetal survival, growth and development were not affected by vaccination. In neonates, the reflex development was unimpaired, but among offspring from dams treated with AS03 13 offspring from 7 litters did not show the air righting reflect before day 21 of age and this effect may be related to treatment. However, AS03 did not affect the attainment of the surface righting reflex or the ability of the offspring to show startle response reflexes or the pupil reflex. No abnormalities were evident on macro pathological examination of the offspring. This is considered a suitable study to assess the reproductive toxicity of the vaccine.

Adica scrie clar (autorul fiind GSK): 1 sobolanita a murit, 13 pui din grupa care a primit AS03 au avut intarzieri in dezvoltarea neurologica si acest efect ar putea sa fie legat de tratamentul primit. Apoi mai scrie ca alte reflexe nu au fost afectate si nu au fost anormalitati evidente la examinarea macro patologica ( adica nu s-au uitat si la microscop). Concluzia este „extraordinara”: acest test este considerat a fi un test adecvat pentru evaluarea toxicitatii reproductive a vaccinului. [nu stiu care este codul pentru emoticonul zapacitului perfect]

Ajungem si la vaccinul HPV:

5. Astept cu nerabdare ziua in care un ziarist curios se apuca de investigatii in UPU , mai ales intr-un anume judet ce incepe cu litera C (dar nu numai) si afla cate fetite au avut de suferit de la vaccinarea HPV . “Urgentistii” stiu .. ca doar ei au fost chemati, doar ca le este frica sa vorbeasca! Si apoi se poate sapa DE CE si cine a semnat ca aceste cazuri sa nu fie publice?

Uite ca Anglia le publica: Cervarix aici , cele neclare, daca este Cervarix sau Gardasil (deci neclasificate in celelalte rapoarte ) sunt aici Cine are rabdare sa numere? Iata si raportul FDA cu tot cu concluziile in spiritul campaniei “e normal sa existe efecte adverse ” … dar nu va spunem ca an de an sunt mai multe.

Unde sunt datele din Romania???? Sau suntem acea tara speciala in care vaccinurile nu au efecte adverse?

6. Daca ne bagam nasul cu un pic de responsabilitate in discutiile de la FDA referitoare la vaccinurile HPV vedem ca exista PRINTRE SPECIALISTI ingrijorari mari legate de bolile autoimune si avorturi. Povestea cu rata mare de avorturi la trialul CERVARIX din Brazilia este hilara .. adica femeile au avortat dand vina pe vaccin, pentru ca in Brazilia avortul este interzis. Si trebuie sa credem GSK pe cuvant .. ca datele nu au fost puse la dispozitie independentilor, atatia cati mai sunt independenti.

7. Or fi cercetatorii germani mai prosti decat romanii de s-au apucat sa ia la intrebari decizia guvernului german si decizia STIKO referitor la aprobarea vaccinurilor HPV?. Si stiti ce sustin ei ? Referitor la datele din studiile folosite la aprobarea  Gardasil .. NU se intelege de unde apar, din care burtica! Despre Cervarix .. datele straluceau prin absenta la acea data.

Chiar .. CE CLAUZE EXISTA IN CONTRACTUL DE IMPORT AL VACCINURILOR HPV? Exista clauze ca efectele adverse sa nu fie facute publice ci doar comunicate producatorului?

De la cercetatorii germani citire:

In analizele ce includ toate femeile inrolate [in studiul clinic], FUTURE I a aratat o scadere de 7.8% (3) a incidentei tuturor leziunilor cervicale de grad inalt ( cifra a fost luata de la EMEA 2008 ), iar FUTURE II a aratat o scadere de 17% (4). Aceste evaluari nu au fost considerate de STIKO. Referitor la cel de-al doilea vaccin, Cervarix, STIKO si-a bazat recomandarile exclusiv pe datele despre preventia infectiilor persistente. Date legate de eficacitatea vaccinului Cervarix impotriva stadiilor precanceroase sau a cancerului [de col] nu sunt inca disponibile.

Eficacitatea Gardasil, ce a fost caracterizata ca fiind “modesta”, a fost partial explicata de faptul ca o parte din femeile examinate erau deja infectate cu HPV 16 sau 18. Este bine stiut ca vaccinul nu functioneaza daca o femeie este deja infectata. Asa ca s-a recomandat ca femeile sa fie vaccinate inainte de a fi infectate cu HPV, de exemplu inainte de a deveni active sexual. STIKO, in recomandarile sale, a stabilit varsta ca fiind intre 12 si 17 ani. Datele referitoare la eficacitatea impotriva stadiilor incipiente de cancer de col se refera numai la femeile cu varsta intre 15 si 17 ani si NU la cele intre 12 si 14 ani.

Pentru a acoperi lipsa acestor date, studiile FUTURE au condus analize statistice ce au inclus numai fete si femei ce erau neinfectate cu HPV 16 si 18 la inceputul studiului. Acest grup s-a presupus ca este aproximativ ca cel al fetelor de 12 ani. Oricum, a ramas neclar cum afecteaza Gardasil numarul total de leziuni cervicale de grad inalt in acest grup. Singurele date disponibile vin dintr-un studiu de follow-up timp de 2 ani al studiilor FUTURE publicate de FDA in 2006 , iar acest studiu arata o eficacitate de 16.9% (5). Studiul FUTURE II arata o eficacitate estimata de 27% (6). EMEA ofera o estimare de 37.9% (7) pentru 2006 si 46.1% (8) pentru 2007 in cazul unor populatii variate. Oricum, pentru a ajunge la aceasta cifra de 46.1%,aproximativ jumatate din femeile inrolate [in studiul clinic] au fost excluse post hoc.[n.tr. dar nu se spue DE CE au fost excluse]

Cand le-au fost cerute date suplimentare, Sanofi-Pasteur MSD Germania a replicat:“Cifrele si tabelele nepublicate sunt disponibile NUMAI colegilor care sunt direct implicati in evaluarea rezultatelor la sediul din SUA. Noi nu avem aceste date si nici nu le vom cere/primi”.

Din nou din articol:

V.M.: O intrebare de la o mama din Romania: “Cum as putea avea incredere in acest vaccin contra gripei porcine daca producatorul cere guvernului sa-si asume responsabilitatea pentru efectele adverse? Eu, ca mama, gandesc ca ceva nu este in regula cu acest vaccin din moment ce producatorul nu-si asuma raspunderea”.
Peter Piot: Nu cunosc detaliile specifice Romaniei dar, in general, in Europa si in SUA exista un fond creat special pentru a acoperi cheltuielile necesare in cazul aparitiei unor efecte adverse consecutiv vaccinarii. Statul are responsabilitatea de a-si proteja cetatenii si pentru acest scop exista acest fond si din aceasta cauza aceasta responsabilitate este asumata in multe tari de catre stat.

Aceasta este o procedura normala. Vaccinul este un bun public, campaniile de vaccinare sunt organizate pentru protectia populatiei si este normal ca statul sa compenseze tratamentul efectelor adverse. ( sursa Hotnews)

8. DE CE trebuie sa plateasca statul  pentru eventualele efecte adverse si nu producatorii? Statul este cel care fabrica vaccinul / medicamentele? Asta-i din ciclul si .. si cu banii luati. Banii statului sunt banii platiti de contribuabili. Adica unii fac afaceri si castiga enorm (vezi profiturile companiilor farmaceutice), populatia suporta efectele adverse si tot populatia plateste despagubirile?  Ce interesant sistem!

Cu dedicatie pentru Lordul Peter Piot:

Lordul John
de George Coşbuc

Se zvonise prin ziare
Că-n Irlanda e-ntr-un sat
Un bărbat grozav de tare.
Lordul John, prinzând de veste
Cine e şi de-unde este,
Pleacă-n grabă ca să vadă
Dacă e adevărat.

Ca mulţi lorzi de viţă veche
Din întunecatul Nord,
Lordul John e-ntr-o ureche:
Fluieră pe drum şi cântă
Şi e cel dintâi la trântă.
Şi-i voinic fără pereche
Şi e cel mai tare lord.

A găsit în urmă satul;
Pe ţăran el l-a găsit
Ocupat cu măturatul
Curţii. Şi, ochindu-l bine,
Lordul drept spre dânsul vine
Şi descalică degrabă
Făr-a zice „bun sosit“.

Ş-apoi gata de luptare!
– „Tu eşti Willy Spucker?“ – „Eu.“
– „Spun că eşti grozav de tare
De ţi-a mers cuvânt prin lume,
Eu din Londra vin anume,
Să ne punem la-ncercare.
Trântă deci cu tine vreau!“

Willy Spucker se cruceşte,
Simte palmele că-i ard,
Leneş târnul şi-l propteşte;
Scuipă-n palme şi se-ntinde
Şi pe lord de brâu îl prinde,
Sus o dată-l răsuceşte
Şi-l azvârlă peste gard.

– „O să stau acum cu tine
Să mă lupt … Mai vrei ceva?
Auzi tu, cu ce gând vine!“
Lordul John privind cu jale
Şi tinându-se de şale:
– „Să-mi azvârli, te rog, creştine,
Şi cel cal, să pot pleca!“ :)

Pandemia Sclavilor: “Sfantul Vaccin”, copiii, femeile gravide si cele 400 de coincidente necesare – 2

leave a comment »

Partea a 2-a

Intai trebuie sa fie mai mult de 400 de pierderi de sarcina RAPORTATE ca sa accepte oficialitatile vreo legatura si sa nu mai spuna ca sunt concidente sau sa spuna ca oricum erau sarcini care se pierdeau.

(1) Jo says:

M-am vaccinat antigripal ( sezoniera nu H1N1) si eram insarcinata in 8 saptamani. 3 zile mai tarziu am pierdut sarcina. Nu am de gand sa-mi fac [vaccinul] H1N1. October 26, 2009 at 11:07 am

(2) Regrets says:

M-am vaccinat cu ambele vaccinuri joi. Eram insarcinata in 9 saptamani.Duminica am pierdut sarcina. Mai multi doctori mi-au spus sa ma vaccinez cu aceste vaccinuri. Acum mi-as dori sa fi urmat instinctul meu si sa nu ma fi vaccinat DELOC! October 29, 2009 at 8:33 am

(3) :( says:

Lucrez intr-un spital [..] si mi s-a spus ca “beneficiile [vaccinarii] sunt mai mari decat riscurile”. L aora 1AM  am fost vaccinata, la ora 3 AM au inceput sangerarile si crampele, la 3PM am pierdut sarcina. Voi decideti. October 31, 2009 at 1:29 pm

(4) sue says:

Mi-a fost administrat vaccinul H1N1 si la 24 de ore am pierdut sarcina. October 31, 2009 at 8:25 pm

(5) Linda Hill says:

Nora mea era insarcinata in 10 saptamani si si-a facut vaccinul H1N1 vineri. In aceeasi noapte a pierdut sarcina. November 1, 2009 at 9:58 pm

(6) Stephanie says:

Am primit vaccinul H1N1 acum o saptamana. Acum sunt [insarcinata] in 5 saptamani. Pana acum sunt bine. November 2, 2009 at 10:52 pm

(7) SoSorry says:

Eram atat de nerabdatoare sa-mi fac vaccinul H1N1 saptamana trecuta si nu se facea decat pentru femeile gravide. Eram gravida in 6 saptamani, m-am vaccinat si in ziua urmatoare au inceput contractiile si am pierdut sarcina. Am avut alte 2 sarcini fara probleme pana acum, niciodata nu am pierdut vreo sarcina si nici nu am avut probleme. Doctorul meu crede ca sunt nebuna ca ma gandesc la o legatura cu vaccinul, dar daca nimeni nu se uita [la aceste conexiuni] alte femei nu vor afla. Imi pare foarte rau ca mi-am facut vaccinul. November 3, 2009 at 4:30 pm

(8) Connie says:

si eu am fost vaccinata cu vaccinul H1N1 in data de 22 octombrie si pe 25 octombrie s-au declansat contractiile, la o sarcina de 16 saptamani; abia auzisem prima data bataile de inima si totul era ok cu sarcina mea pe 16 octombrie. PE 28 octombrie s-a rupt apa si pe 29 octombrie am nascut un copil mort, baiat si nimeni nu-mi poate spune de ce .. Toti imi spun ca nu-i din cauza vaccinulu dar nu cred. Copilul meu crestea in mod corect si fiecare vrea sa exonereze vaccinarea. Eu spun- daca va vaccinati si pierdeti sarcina si daca se poate face o autopsie faceti-o. November 3, 2009 at 4:34 pm

(9) Connie says:

Si eu cred ca treuie facut ceva si examinat cu atentie ceea ce este legat de aceasta vaccinare pentru ca majoritatea femeilor sunt consiliate ca-i doar ceva ce se intampla [pierderea sarcinii], dar am avut 2 sarcini normale si am 2 copii sanatosi si cand am primit acest vaccin, in timpul celei de-a treia sarcini, copilul meu nu mai este.  Contact me at connie.adams@rocketmail.com ; November 4, 2009 at 10:12 pm

(10) sioux falls, south dakota says:

I received the H1N1 vaccine on October 16th and started experiencing cramping on the 22nd. I was nearly 17 weeks pregnant and gave birth to a stillborn baby boy on the 23rd. Like many of the other women here, the first thing I suspected was the H1N1 vaccine. I immediately asked a nurse at the hospital if that would have anything to do with it. Without hesitation, she told me “absolutely not.” I had reservations about getting the vaccine, but followed the advice of my long trusted family doctor. In a follow up appointment with my doctor 3 days after I lost my baby, I asked him if the vaccine would have had any adverse effects on my baby. He also said that it was not possible. I don’t believe that my doctor was necessarily lying to me, he was simply following the accepted practices and opinions of his field. I do, however, believe that as a nation, we are being lied to. This vaccine is NOT safe during pregnancy. There has not been enough testing done to determine this and there are far too many “coincidences” for this to be anything but a result of a vaccine that was hastily pushed into production and distribution in an effort to stop widespread panic. I have read so many stories in defense of the vaccine that will talk about how common miscarriages are, but I would challenge you to ask ANY health care professional how common second trimester miscarriages are. My baby was doing perfect developmentally and I had felt him move earlier that day. My heart goes out to all of you out there who have had to go through the same heartache and loss that I have had in the last couple of weeks. There is no reason that any woman or family should have to go through this. Get the word out to all of the pregnant women that you know. I know that if I had heard that women had been losing their babies shortly after they received the vaccine, I would have followed my gut and not gotten it myself. Maybe then Wyatt would have had a chance at life. November 5, 2009 at 11:51 am

([….] mai multe AICI si AICI

——-

Pamfletul lui Mike Adams despre modul cum pot fi manipulate datele statistice arata faptul ca folosind statisicile in mod denaturat poti trage ce concluzii vrei, asa incat sa justifici orice.

In data de 31 octombrie 2009, jurnalul The Lancet publica un studiu numit  Importance of background rates of disease in assessment of vaccine safety during mass immunisation with pandemic H1N1 influenza vaccines . In studiu sunt prezentate tot felul de rate de incidenta pentru posibilele efecte adverse ale vaccinarii A/H1N1.

Autorii sunt cercetatori proveniti de la agentii medicale ( CDC, FDA), de la OMS ( da, aceeasi organizatie  care a declarat pandemia ) si institutii medicale globale vestite pentru finantarile de la Fundatia Gates ,  dezvoltarea de vaccinuri ( Rotarix – despre care nici medicii nu avertizeaza mamele ca acest vaccin creste riscul de penumonie, boala Kawasaki, bronsite la bebelusi )  sau pentru studiile de genul “femeile vaccinate antigripal dau nastere unor copii cu greutate mai mare ” desi nu se spune nicaieri in articol ca in studiu au fost comparate femeile gravide vaccinate cu vaccin antigripal si femeile gravide vaccinate cu vaccin pneumococcic, fara sa existe  un grup de control, adica femeile gravide NEvaccinate. ( Se stie ca greutatea unui copil este un parametru important legat de starea de sanantate, iar in SUA problema autismului este extrem de mare; au existat studii care spuneau ca autismul este mai frecvent la copiii cu greutate mica la nastere .. asa ca “voila” .. ia vaccinul ca se ingrasa copilul. )

Dar sa ne intoarcem la The Lancet:

“Indiferent daca cineva se vaccineaza sau nu, in fiecare zi oamenilor li se intampla lucruri rele  si, in general, acestea apar cu o rata predictibila” a declarat principalul autor Dr. Steven Black (Center for Global Health and Division of Infectious Diseases at Cincinnati Children) ”identificarea problemelor reale legate de siguranta noilor vaccinuri implica detectarea eventualelor semnale legate de siguranta de celelalte evenimente medicale ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi intervenit vaccinarea.”

Da, este adevarat ca exista evenimente ce se intampla si fara ca o persoana sa fie vaccinata, doar ca acest aspect, in forma lui statistica, a ajuns sa fie un cover up perfect pentru a denatura situatia efectelor adverse ale medicamentelor si vaccinurilor si mai serveste “educarii” opiniei publice pentru a “inghiti” rate de efecte adverse mai mari sau pentru a justifica neinvestigarea altora. Principiul este simplu si este similar celui folosit la cresterea artficiala a numarului de bolnavi, asa cum este exemplificat aici.

In studiul publicat in The Lancet  s- au trecut in revista date medicale din studiile anterioare si din bazele de date ale spitalelor pentru a identifica rata evenimentelor de sanatate ce se produc fara a exista o vaccinare implicata ( evident, este vorba de vaccinari recente ). Rezultatele studiului arata ca ratele evenimentelor medicale nedorite variaza in functie de an, tara, varsta si sex.

Pornind de la aceste date statistice ( 397 de avorturi spontane pe zi in SUA, in afara vaccinarii), autorii declara:

“Este previzibil ca 397 de femei gravide  la 1 million de femei gravide vaccinate sa aiba un avort spontan in 24  de ore de la vaccinare”

Autorii considera ca perceptia publica legat de astfel de evenimente ce sunt considerate doar coincidente ar putea submina eficienta campaniei de vaccinare cu A/H1N1.

Cine poate spune ca sunt doar coincidente fara sa existe o investigatie? Scrie pe fruntea gravidelor ” va avorta oricum  la data de .. la ora de ..  indiferent daca se va vaccina sau nu” ?

Avand in vedere numarul mare de medici pentru care propozitia “vaccinurile nu au efecte adverse serioase” egal axioma deci nu este cazul sa investigheze cauzele unui avort spontan survenit postavaccinare.. cum faci deosebirea intre avorturile generate de vaccinare si cele generate de alte cauze? Doar statistic? Adica astepti ca rata de avort spontan sa treaca de 400 si apoi spui .. “wow, ce chestie, avem o problema cu acest vaccin, ne cerem scuze ..”?

In cazul unui eveniment nedorit intervenit postvaccinare NU ai cum sa stii daca vaccinul a generat sau nu acel eveniment pana nu investighezi amanuntit ( poate doar daca esti Dumnezeu si le stii pe toate) si aceasta investigatie este dificila pentru ca multe evenimente adverse nu sunt OFICIAL considerate ca avand legatura cu vaccinarea, desi studii care arata conexiuni exista.

In cazul adjuvantului AS03 folosit in Pandemrix nu exista suficiente studii. Pubmed listeaza 13 studii, dintre care primele 4 ( in ordine cronologica)  se refera un potential vaccin impotriva  viermilor cu carlig ( la om provoaca anchilostomiaza) si cel de-al 4-lea studiu este despre reducerea fecunditatii viermilor cu carlig prin vaccinul recombinant Ac-16. Acest al 4-lea studiu are, probabil, legatura cu asteptatul vaccin pentru cei 700 de milioane de umani ce traiesc in tarile in curs de dezvoltare (calde :D ) si au nevoie de acest vaccin .. mai ales la copii.

Urmatoarele 7 studii au autori care sunt conectati cu GSK si mai este 1 editorial scris de cercetatori independenti, cel prezentat foarte pe scurt aici. Singurele informatii care mai sunt disponibile public sunt cele de la EMEA, si cele de pe site-ul GSK unde sunt rezumatele rezultatelor studiilor clinice

Dar confirmarea unei astfel de legaturi ar dauna extrem de mult intereselor comerciale.  A porni de la ideea ca un avort spontan survenit la 24 de ore  post vaccinare la o gravida fara antecedente – eventual, dupa ce dus 1-2 sarcini la termen fara probleme , vaccinata cu un vaccin realizat dupa formulare noua si cu adjuvanti despre care nu exista studii in randul gravidelor –  este doar o coincidenta, ca urmare nu faci cercetezi incidentele si astepti sa treaca cele 400 de “concidente” suna a inconstienta.

 

Pandemiile inventate ca strategii de “Disease Mongering”?

leave a comment »

SURSA: Blogul NU VACCINURILOR

Pandemiile inventate ca strategii de “Disease Mongering”?

Noi vaccinuri pandemice pentru “noi bolnavi”. Iata medicarea societatii.

Marcello Pamio – 2 octombrie 2009

Pandemrix (porcina), Prepandrix (aviara) si Focetria (porcina):acestea sunt numele vaccinurilor pandemice, aprobate in Europa. Britanica GlaxoSmithKline si elvetiana Novartis, multumesc bineinteles Agentiei Europene a Medicamentului, (EMEA- “European Medicines Agency”) – Instrumentul principal in mainile lobbies farmaceutice – pentru a fi dat via libera acestor noi “otravuri”.

Decizia importanta a fost luata de catre “Comitetul pentru produse medicinale pentru uz uman” (C.H.M.P. “Commitee for Medicinal Products for Human Use”). Chiar daca stirea este recenta ( 25 septembrie 2009) si priveste sanatatea a sute de milioane de persoane, nicio mass-media nu a dat o binemeritata importanta.

Atentie, pentru ca nu vorbim despre ridicola gripa porcina si/sau sezoniera, sau despre noua-vechia cunostiinta aviara (citeste articolul “Teoria originii virale a bolilor”).

Problema serioasa de fapt nu sunt pandemiile inventate (Antrax, Sars, Aviara, Porcina, etc.) de catre establishment medico-stiintific, ci “remediile” lor: medicamentele-vaccinuri-otravuri.

Nu intamplator epoca noatra este una marcata de “Disease Morgering”, (“tranformarea bolii in marfa”, “crearea bolii”) adica de acea criminala operatiune de Marketing nemilos, menita sa creeze tocmai adevarata boala (a se vedea hipercolesterolemia, osteoporoza, epidemii, pandemii, etc.) si sa medicalizeze aspectele normale ale vietii (graviditatea, nasterea, menopauza, batranetea, etc.) cu dublul obiectiv de a vinde medicamente pe de-o parte si de a avea controlul oamenilor pe de-alta.

O persoana bolnava (chiar si daca obiectiv este sanatoasa) NU este o persoana libera.
O persoana care nu este libera este usor manipulabila…

Cum are loc aceasta “Medicalizare a societatii”?
In 25 iunie 2005 acelasi B.J.M. “British Medical Journal” (jurnalul castei halatelor albe britanice) lanseaza alarma <>.

Ce semnifica aceasta alarma?
Inseamna ca grupurile de interese ale magnatilor farmaceutici cu sprijinul institutiilor sanitare internationale continua sa coboare valorile de “normalitate” (presiune arteriala, colesterol, trigliceride, glicemie, densitatea oaselor, etc.) pe de-o parte si sa ridice “Screening”-ul de masa pe de alta parte, facand sa treaca drept “bolnavi” milioane de oameni, in realitate sanatosi! Aceste persoane sanatoase, cu complacerea/ ignoranta medicilor, vor fi “tratate” cu medicamente si/sau otravuri, intoxicandu-le si facand sa devina cu adevarat bolnave.

Tehnic acest lucru se petrece in 3 faze:

1) “PLANUL CANTITATIV”: COBORAREA PRAGURILOR
Iata cateva exemple:

Trigliceride:
– Valoare “normala” in iunie 2003: 200mg/dl (2,3 mmol/l)
– Noua valoare “normala” (iulie 2003): 150mg/dl (1,7mmol/l)
Inseamna ca la sfarsitul lui iunie 2003 cei care aveau trigliceridele de la 150 mg/dl la 200mg/dl erau sanatosi si de la intai iulie bolnavi! continuarea aici

Written by nostrabrucanus

noiembrie 9, 2009 at 6:52 pm

Pandemia Sclavilor: Italia – Bari – Te vaccinezi pentru noua gripa si mori

cu un comentariu

Spuneam aici despre editorialul din Medical Microbiology and Immunology unde oamenii de stiinta avertizeaza despre potentiale efecte adverse ale vaccinarii A/H1N1 … dar nestudiate pana acum, neincluse in design-ul studiilor clinice.

Iata un nou caz, in Italia, unde un barbat ce avea un pic peste 50 de ani  a murit la 10 ore de la vaccinarea cu A/H1N1. Persoana respectiva avea o boala cardiaca si diabet. Evident, decesul sau nu cred ca va fi conectat de vaccin ci boala cardiaca va fi de vina. Faptul ca NU exista studii care sa fi investigat efectele vaccinarii A/H1N1 in cazul administrarii persoanelor cu conditii medicale pre-existente ofera acoperirea perfecta.

Written by nostrabrucanus

noiembrie 8, 2009 at 8:55 am

Pandemia Sclavilor: “Sfantul Vaccin”, copiii, femeile gravide si cele 400 de coincidente necesare

leave a comment »

Asa vrem sa fie si cu copiii romani?

UPDATE: Un baietel de 4 ani a trecut pe langa moarte din cauza vaccinului Pandemrix (GSK)

Tacerea aproape completa din Suedia referitor la decese si alte efecte adverse serioase cauzate de vaccinul impotriva “gripei porcine” Pandemrix (GSK) este inspaimantatoare. Cateva povesti reusesc sa ajunga [in atentia publicului], asa cum este povestea lui Kevin ce are 4 ani, locuieste in Stockolm cu mama sa Mia, insarcinata in al trilea trimestru.

“Am fost sigura ca era mort” a spus mama intr-un articol publicat initial doar in versiunea tiparita a ziarului Aftonbladet si abia maitarziu adaugata online dupa ce cititorii le-au ” amintit ” sa faca asta. […]

Copilul a intrat in convulsii, si-a pierdut cunostinta si a necesitat prim ajutor acordat de mama, urmand instructiunile a doua asistente medicale prezente in aceeasi locatie (cafenea). Si-a revenit cat de cat si a fost transportat la spital.

In timpul drumului spre spital, Kevin a exprimat o singura frica “Mami, nu mai vreau inca o injectie ..”

Doctorii care au avut grija de el la sosirea in spital au fost de acord ca singura explicatie pentru aceste manifestari este faptul ca in urma cu doua zile Kein fusese vaccinat cu otravitorul Pandemrix. Doctorii au mai spus “este cel de-al doilea pe ziua de azi, nu este in nici un caz o situatie unica”.

Ziarul a contactat Agentia pentru Medicamente din Suedia si a vorbit cu Prof. Jan Liliemark care a sustinut ca nu a auzit niciodata de un caz similar. “Copiii pot intra in coma din mai multe motive. S-ar putea sa fie din cauza vaccionului dar s-ar putea sa fie si alte motive. “

Parintii lui Kevin au decis sa vorbeasca despre ceea ce s-a intamplat cu copilul lor pentru ca alti parinti sa fie mai informati decat au fost ei. Ei nu au stiut ca astfel de lucruri se pot intampla dupa vaccinare.

Mia a spus “Cum ar fi fost daca toate astea se intamplau acasa in timp ce el se juca singur in camera lui iar eu faceam curatenie la parter?”  Original article in Swedish

We have received unconfirmed reports that the number of vaccine “adverse effects” in sweden is now well over 500 including “severe adverse effects” which means life threatening conditions or death. The number of deaths is reported to us to be higher than 50 so far. This information is unconfirmed and the official numbers kept secret according to the also secret agreement between Sweden and GSK, GlaxoSmithKline who produces the poisonous Pandemrix vaccine.

I today spoke with a vaccine manufacturer (a supplier of the API, the active ingredient) at their plant here in Switzerland and they stated that they felt they had to play along in producing and supplying active ingredients to the larger “big” pharma companies since these companies are “so powerful”. The person I spoke with thought it was something seriously wrong with the way the whole “swine flu” scare has unfolded and the role of WHO. The same person also acknowledged that very much research in the medical field which does not support planned products of other businesses is hidden or buried. The two people I spoke with would “absolutely not” take the “swine flu” shot. They did say that the “swine flu” meant good business.

Johan Niklasson

PARTEA1

Elvetia nu a autorizat folosirea Pandemrix (GSK) pentru copii sub 18 ani, adulti peste 60 de ani si pentru gravide. De ce? Pentru ca producatorul nu a putut pune la dispozitie date pentru aceste categorii de populatie. Despre gravide nu au absolut nici o informatie, despre copii foarte putine.

[..] in the case of Pandemrix we mainly have data for adults, but still do not have any data for pregnant women and very little data for children. For this reason, Swissmedic has not yet authorised the administration of Pandemrix to pregnant women, children under the age of 18 and adults over 60. However, adults over 60 can be inoculated with Pandemrix under recommendations from the Swiss Federal Office of Public Health (FOPH).

Romania a cumparat 500.000 de doze de Pandemrix pentru a fi administrate copiilor, conform unui contract despre care nu stim foarte multe .. de exemplu NU STIM ce date stiintifice au pus la dispozitie cei de la GSK catre ministerul sanatatii din Romania ( poate i-au impresionat ai nostri mai multi si s-au indurat cei de la GSK sa dea mai multe date) avand in vedere ca aceleasi date prezentate in Elvetia si Polonia, de exemplu, n-au convins nici un specialist cu scaun la cap sa faca Pandemrix copiilor si gravidelor!

Ce clauze contine acest contract si a cui este responsabilitatea in cazul unor evenimente nefericite? Care sunt efectele adverse asteptate si care sunt cele neasteptate – lista clara, punct cu punct  per grup cu toate datele grupurilor- care au aparut in trial-urile de copii??  SI NU STIM DACA ADMINISTRAREA SE VA FACE CU ACE SPECIALE !!!

Evident, pentru Ministerul Sanatatii din Romania nu conteaza faptul ca NU exista studii despre administrarea acestui vaccin la copii, mai ales ca vor sa-l administreze la copii foarte mici:

Vaccinul va fi utilizat pentru imunizarea copiilor cu vârste cuprinse între 6 luni şi 6 ani, categorie la risc neacoperită de vaccinul produs de Institutul Cantacuzino”, a mai spus demnitarul.

Avem o problema … de la GSK ( producatorii vaccinurilor ce vor fi administrate in Romania ) nu sunt date, iar vaccinurile similare dar produse de alte companii au avut rezultate jalnice. Chiar NIAID a publicat cifrele : la 75% dintre copiii sub 35 de luni  si la 65% din copiii cu varste intre 3 si 9 ani vaccinul A/H1N1 nu a produs anticorpi standard considerati pentru a putea presupune/ considera ca vaccinul este eficient.

Dupa cum spune chiar Dr. Fauci:

Aceste rezultate nu sunt neasteptate si sunt amandoua similare cu ceea ce am vazut [ ca se intampla] in cazul vaccinurilor pentru gripa sezoniera si [rezultatele] sunt consistente cu ceea ce noi si colegii de la FDA am anticipat ”

Daca se asteptau ( pentru ca se stie de ceva timp ca imunizarea impotriva gripei sezoniere in cazul copiilor nu functioneaza – vezi aici ) de ce au mai “exersat” pe copii?

Intr-un interviu, Dr. Russell Blaylock (neurochirurg ) spune urmatoarele:

Un factor major neluat in discutiile legate de aceste vaccinuri, in special cele pentru copii mici si bebelusi, este efectul altor vaccinuri [administrate anterior] asupra infectiilor virale in circulatie, asa cum este varianta de H1N1. Se stie ca mai multe vaccinuri au un puternic efect imunosupresant. De exemplu, vaccinul impotriva virusilor de rubeola, oreion si pojar au un puternic efect supresant, dupa cum s-a constatat cu vacinul MMR, un vaccin ce contine virus viu. ( vezi aici si aici)

Asta inseamna ca atunci cand un copil este vaccinat cu vaccinul MMR, pentru aproximativ 2 saptamani de la administrare, sistemul sau imun este in supresat, ceea ce-i face foarte susceptibili sa la infectiile virale si bacteriene ce circula in randul populatiei. Sunt foarte putine mamele carora li se spune acest lucru, chiar daca este  acceptat in literatura medicala.

De fapt, se stie ca vaccinul Hib pentru haemophilus influenzae este un vaccin imuno supresant si astfel copii vaccinati au un risc mai mare de a dezvolta meningita haemophilus influenzae timp de cel putin 1 saptamana dupa vaccinare. ( vezi aici si aici ). Copiii mici primesc ambele vaccinuri [mmr si hib]

In fact, it is known that the Hib vaccine for haemophilus influenzae is an immune suppressing vaccine and that vaccinated children are at a higher risk of developing haemophilus influenzae meningitis for at least one week after receiving the vaccine.10,14 These small children receive both of these vaccines.

Conform programului de vaccinare recomandat de CDC si folosit de majoritatea statelor (SUA), un copil este vaccinat cu vaccinul MMR si Hib la varsta de 1 ani sm ambele vaccinuri sunt imunosupresante.

[..] Studiul din Noua Zeelanda / Australia descoperit ca cea mai mare rata de mortalitate la bebelusi a fost in perioada de la nastere la 1 ani, adica exact in perioada cand le sunt adminsitrate aceste vaccinuri imunosupresante.

Acei asa numiti copii sanatosi care au ajuns in spital si au murit s-ar putea sa fie exact victimele supresiei sistemului imunitar cauzata chiar de vaccinurile “de rutina” administrate. Probabil ca nu vor sti niciodata ce anume s-a intamplat, pentru ca elita medicala nu inregistreaza astfel de date si nici nu conduc studiile necesare. Amintiti-va ca vaccinul entru gripa de sezon recomandat pentru toti copiii peste 6 luni este si el imunosupresant din cauza timerosalului – compusul ce contine mercur. (vezi aici )

[Prin vaccinarile de rutina]  se ajunge la aceste cantitati enorme de aluminiu si mercur precum si la o intensa inflamare a creierului declansata de activarea celulelor gliale declansata de vaccin.   [ vezi aici]

Inainte ca vreunui parinte sa-i vina ideea sa-si vaccineze copilul, poate ar interesant ca autoritatile si producatorul sa raspunda DE CE la vaccinurile acestea pandemice se folosesc ace speciale. Daca vaccinul este asa cum s-a spus , adica similar vaccinului antigripal sezonier bla bla .. atunci CE ANUME ESTE DEOSEBIT CU ACEST VACCIN DE NECESITA ACE SPECIALE ?

Acele folosite pentru admnistrarea H1N1 sunt diferite, conform declaratiilor dr. olandez Jan Takken. daca introduci acest ac in pacient, senzatia este iritanta, de aspru  ….

Asociatia Medicilor Olandezi (LHV) confirma ca pentru vaccinarea impotriva H1N1 se folosesc ace diferite fata de cele folosite la vaccinarea antigripala sezoniera! “

[am editat link-ul spre ziarul olandez ]
Se pot specula multe, de la chipuri la orice altceva, dar eu vreau sa stiu explicatia logica, pentru ca povestea cu acele speciale si statul dupa aprovizionarea cu ace NU BATE CU URGENTA SI MESAJUL TRAMBITAT “VACCINATI-VA CAT MAI REPEDE” . Mai degraba se pare ca prioritate au ACELE .. adica sa se foloseaca acele cu pricina, altfel nu se explica de ce in Norvegia asteapta cu vaccinarea .. ca sa vina acele speciale!

Si totusi ce se intampla? De ce sa fie injectati 500.000 de copii romani fara sa stim CE ANUME se injecteaza si cu ce efecte?

– partea a 2-a –

Pandemia Sclavilor: Ministrul Sanatatii polonez mai informat decat cel din Romania sau doar onest si responsabil ?

cu 3 comentarii

Daca citesti / asculti ce spune Ministrul Sanatatii din Polonia despre noua gripa (“gripa porcina”) si vaccinurile aferente, (calitatea si continutul lor, ce fel de contracte trebuie incheiate cu companiile farmaceutice, clauze secrete ce incalca legislatia nationala etc) si ceea ce “propovaduiesc” reprezentantii romani din Ministerul Sanatatii, guvernul Romaniei, mass media din Romania, ajungi sa te intrebi daca este vorba despre aceeasi pandemie, despre acelasi virus A/H1N1 2009, aceeasi era.

Evident si in Romania contractul de cumparare al vaccinurilor ce vor fi administrate COPIILOR va fi secret si va fi conform “normelor” GSK. Adica guvernul va avea interzis sa comunice efectele adverse si sunt muuulte clauze in acel contract. Va fi greu sa determinam desecretizarea contractelor, dar nu imposibil daca nu vrem ca 500.000 de copii romani sa fie cobaii GSK. Important este ca aceasta de-secretizare sa fie ceruta de cat mai multe organizatii, cati mai multi cetateni.

Exista si ministri ai sanatatii care nu se indoaie la prima strigare a companiilor farmaceutice. Dar asta s-a intamplat la polonezi.  Si exista cel putin 2 prim ministri care au refuzat manipularea companiilor farmaceutice si chiar presiunilor din mass media si a politicienilor inregimentati. Primul tot in Polonia, al doilea in Turcia. Nu-i prima data cand polonezii dovedesc ca au alt fel de politicieni si sper ca nici ultima. Au polonezii un talent aparte sa nu-si uite istoria.

3 noiembrie 2009 – Ministrul Sanatatii din Polonia refuza vaccinarea cu netestatul vaccin “anti gripa porcina”.

Ministrul polonez al sanatatii,  Ewa Kopacz a declarat ieri la o conferinta de presa transmisa de canalul de televiziune TVN24 ca guvernul va refuza vaccinarea in masa a populatiei impotriva gripei porcine din cauza problemelor legate de siguranta vaccinurilor.

Kopacz a spus ca guvernul isi va fundamenta decizia de a folosi vaccinul pe baza datelor de incredere din studiile clinice, dar acum NU exista astfel de date .

“Nu vom comanda nici un vaccin A/H1N1 daca nu exista dovezi clare ca [vaccinul] este  complet sigur” a spus doamna Ministru.

“Fiecare guvern este responsabil pentru bunastarea si sanatatea propriilor cetateni, pentru recomandarile de medicamente sigure pe care le face. Pana acum nici o companie cu care am negociat nu a fost in stare sa ne puna la dispozitie cele mai importante lucruri pentru noi – dovezile ca vaccinul este sigur si ca nu vom avea efecte adverse [serioase]“ a mai adaugat ea.

Ewa Kopacz a mai spus ca gripa sezoniera este mult mai epriculoasa decat “gripa porcina” “.

In 5 noiembrie disputele din Polonia se mai incalzesc un pic:

Ministrul Sanatatii din Polonia,  Eva Kopacz a spus azi in Parlament, in timpul unei dezbateri aprinse despre vaccinarea impotriva “gripei porcine” ca ea, ca si medic de familie cu mai mult de 20 de ani de experienta, nu va autoriza folosirea pe milioane de polonezi a unui vaccin netestat si despre care nu exista informatii adecvate referitor la siguranta.

Ea a mai spus ca guvernul polonez ar trebui sa semneze un contract secret cu companiile farmaceutice si acest contract are 20 de clauze ce sunt impotriva legislatiei [din Polonia].

Kopacz a mai mentionat ca guvernele din Europa de Vest au semnat aceste acorduri secrete cu companiile farmaceutice dar pentru ea prosperitatea poporului polonez este mai importanta decat profiturile marilor companii farmaceutice.

Eva Kopacz a mentionat ca sunt 3 vaccinuri propuse pentru Polonia cu diferite tipuri de adjuvanti si ingrijorarea sa este legata de faptul ca aceste vaccinuri ar putea fi tratate ca si cum ar fi la fel.

In plus, ea a observat ca numai 13% din populatia Germaniei doreste sa se vaccineze impotriva gripei porcine desi de 5 ori mai multi germani isi fac vaccinul antigripal sezonier, comparativ cu numarul polonezilor. Ea a intrebat de ce nemtii nu sunt doritori sa se vaccineze [cu vaccinul A/H1N1].

O alta problema ridicata de Eva Kopacz  a fost legata de secretomania ce inconjoara continutul vaccinurilor. Nu exista informatii despre cantitatea de  adjuvanti din vaccinuri, a adaugat Ministrul Sanatatii din Polonia.

Mai departe, medicul de familie si Ministru al Sanatatii din Polonia a spus ca nu exista absolut nici o informatie despre efectele adverse ale vaccinului impotriva gripei porcine. Companiile farmaceutice nu sunt dispuse sa-si asume responsabilitatea pentru vaccin.

De asemenea, a adaugat ca studiile clinice au fost conduse pe un numar relativ mic de subiecti sanatosi si [din punctul ei de vedere] aceste teste nu sunt adecvate pentru a recomanda administrarea vaccinului.

Kopacz a mai spus ca gripa sezoniera este mult mai raspandita si mai periculoasa decat gripa porcina si totusi nu a fost declarata nici o pandemie pentru gripa sezoniera [n.tr. .. inca :D )

De ce este aceasta panica legat de virusul gripei porcine? a intrebat doamna ministru.

Kopacz a spus ca poporul polonez poate face diferenta intre fapte obiective si intre adevar si minciuni. Ea a mai adaugat ca din cele 193 de persoane suspectate ca au avut gripa porcina, toate au supravietuit.

In final, ea a solicitat populatiei sa-si exprime deschis sprijinul pentru ea, avand in vedere presiunea in crestere ce se exercita asupra ei de catre cei ce promoveaza acest vaccin impotriva “gripei porcine”  si vor vor ca oamenilor sa le fie administrat acest periculos si netestat vaccin.

Evident, sunt altii carora nu le plac declaratiile si pozitia adoptata de  ministrul polonez al sanatatii. Asa ca ….

Transmiterea in direct a dezbaterii parlamentare din Polonia a fost intrerupta timp de 15 minute azi, dupa ce Ministrul Sanatatii din Polonia  Ewa Kopacz a spus ca OMS dezinformeaza in legatura cu pandemia de “gripa porcina” din Ucraina.

Kopacz a ajuns subiectul unor critici dure dupa ce a declarat ca va rezista presiunii de a declansa vaccinarea populatiei cu vaccinurile netestate care ar putea cauza decese si probleme de sanatate cu mult mai mari decat gripa porcina.

Intreruperea neasteptata a transmisiei TV din timpul dezbaterii din parlament va alimenta temerile conform carora anumite parti ale mass mediei si guvernului din Polonia aliate cu marile companii farmaceutice si banci cenzureaza criticile la adresa OMS-ului in legatura cu toxicul si netestatul vaccin impotriva gripei porcine.

Ministrul Sanatatii din polonia a fost intrerupt exact in momentul in care raspundea unor intrebari legate de vaccinul impotriva “gripei porcine” si au fost difuzate imagini cu presedintele francez Nicholas Sarkozy.

Kopacz a fost sarbatorita ca un ” erou ” de catre populatie  pentru incapatanarea ei de a pune pe locul intai sanatatea poporului si nu profiturile companiilor farmaceutice si ale OMS.


Categorii

Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Propaganda vaccinului mortii se relanseaza in forta, acum si CU SPRIJINUL PATRIARHIEI!/ Preot ortodox marturisitor ucis in Rusia (Stiri 20 nov. 2009)

  1. La ziarul Lumina cenzura comentariilor nefavorabile functioneaza cu brio.

    Cand din intamplare astazi am vazut titlul din Lumina nu m-am putut abtine sa nu comentez, dar totusi cu tristete, intrucat asa cum s-ar presupune din denumirea ce o poarta, aceasta fituica trebuia sa aduca Lumina si nu sa incerce sa o acopere. Iata comentariul aparut initial si apoi sters, la articolul “Vaccinul, cea mai bună metodă de protecţie împotriva gripei noi”, aparut astazi 20.11.2009 in ziarul Patriarhiei:

    “Aceasta se numeste propaganda pro-vaccinare facuta de ziarul celei mai inalte autoritati bisericesi din Romania si incearca sa-si convinga credinciosii (probabil pe cei creduli sau doar simpatizanti) sa se vaccineze avand in vedere de greutatea cuvantului patriarhal.
    Sunt multe semne de intrebare legate de acest vaccin antigripal.
    Binenteles ca sunt efecte secundare care nu trebuie minimalizate, ci trebuie cercetate cu seriozitate fiindca ele nu sunt povesti si reprezinta un risc real.
    S-a vorbit de raportul risc-beneficiu, dar daca nu se stie real care sunt riscurile, cum putem vorbi ca beneficiile sunt mai mari decat riscurile?
    Sunt multe jumatati de adevar spuse cu jumatate de gura cand e vorba de riscuri, iar presupusele beneficii ale vaccinarii sunt trambitate in gura mare.
    Ma mir ca a intrat si Patriarhia in acest concert pandemic care numai a bine nu miroase.
    Cand cineva incearca cu tot dinadinsul sa te convinga de un anumit lucru si nu-ti lasa libertatea alegerii cu siguranta ceva nu e in regula acolo.
    Si sunt atatea perdele de fum in acesta poveste cu gripa porcina si cu vaccinarea……
    Iar cand nu ai raspunsuri ar trebui totusi sa ne intrebam, in aceasta harmalaie generala, in definitiv: qui prodest?
    Cui ii apartin de fapt beneficiile cu adevarat uriase ale unei vaccinari facute in asemenea conditii??
    Este cu adevarat populatia beneficiara vaccinarii sau de fapt scopurile n-au nicio treaba cu sanatatea, ci mai degraba cu profitul?!
    Dar la ce te poti astepta de la un ziar care isi obliga cititorii sa-l cumpere (vezi obligativitatea tuturor parohiilor din tara de a avea un nr de abonamente cumparate care depinde de nr enoriasilor)?!
    Oricum slava Domnului ca nu e obligat nimeni sa-l citeasca!”

    Cu adevarat este trist insa altceva: ca domnul de la Colegiul Medicilor a “sucit-o” si mi se parea o voce extrem de necesara in acest context in care era nevoie de voci autorizate care sa incerce sa arate ceva adevar. Insa….

    Dar sa inchei cu ceva frumos, cu faptul ca ma minunez cum poate am avut un sfant printre noi, la un aemenea nivel si abia acum incepem, cel putin eu, sa-i cunoastem trairea sa smerita. Ce frumos suna ceea ce a spus patriarul sarbilor la intronizare: “n-am niciun program…..”. Iar modul apostolic de a fi ales este extraordinar. Dar s-au dus vremurile acestea normale.

    Desi a inceput de aproape o saptamana, va doresc tuturor, realizatorilor si cititorilor acestui site, un post plin de binecuvantari duhovnicesti.

  2. Dumnezeu sa-l odihneasca pe parintele Daniil Syssoev!

  3. Cu ziarul Lumina nu e nimic.
    Stai să asculţi Radio Trinitas, să vezi ce propagandă se face Uniunii Europene. Să auzi ce muzică laică se difuzează în cea mai mare parte a timpului. Să auzi ce ştiri alarmante sunt despre “pandemia” de gripă porcină…
    În fine, asta este !
    Poate că pentru păcatele noastre a rânduit Domnul asemenea stăpânire bisericească.
    Nu în ultimul rând, poate că ar trebui să ne rugăm mai mult, să-i lumineze Dumnezeu şi să înţeleagă că slugărnicia faţă de statul ateu nu are nimic a face cu viaţa în Hristos.

  4. Pingback: Război întru Cuvânt » PREOTUL MARTIR DANIIL SASOEV – 1 AN DE LA MOARTEA SA MUCENICEASCA. Ultimul sau cuvant, unul aproape profetic: Despre ispita certurilor neincetate dintre crestini (video)
  5. bunulDdumnezeu sa-l tina la pieptul sau si sa ne ajute pe toti sa avem parte de o asa moarte martirica care cred ca ne-ar ierta de toate pacatela.Sotiei toata admiratia sibunul Dumnezeu sa o ajute si sotul eisigur are mai mult timp acum sa le fie alaturi de ea si copilasii lui cred ca de acolo ii ajuta mai mult sa fie puternica asa cum a fost sotul ei DOAMNE AJUTA

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare