INTRE GENOCIDUL PREMEDITAT SI VIRUSUL ISTERIEI PANDEMICE, dar si multe alte stiri si opinii (29-30 octombrie 2009)

30-10-2009 10 minute Sublinieri

UPDATE

HysteriaContageous

Demonstratia clara a genocidului cu premeditare, am zice noi:

Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din SUA (CDC) a declarat oficial ca vor fi cel putin 30.000 de efecte adverse, potential letale, datorate noului vaccin H1N1, iar ghidul FDA eficienta vaccinului H1N1 [anti gripa porcina ] pentru a fi licentiat  cere ca vaccinul sa fie eficient doar la 3 din 10 vaccinati. Asta este un mod mai putin direct de a spune ca riscul [noului vaccin H1N1] este cam la fel ca in cazul campaniei de vaccinare in masa din 1976 si ca 1 persoana la fiecare 100.000 de vacc1918flu-vaccineinati va dezvolta sindromul Guillain Barré sau alta reactie adversa grava. CDC stabileste un sistem de supraveghere intensiv pentru a monitoriza si detecta cazurile de GBS (sindromul Guillain Barré, n.n. ) care ar putea rezulta ca urmare a vaccinarii cu [noul] vaccin H1N1. (…)

FDA a anuntat ca un vaccin va fi aceptat daca produce anticorpi la 4 din 10 persoane vaccinate (40%) si cel putin 70% din cei 4 sa atinga nivelul de anticorpi despre care se crede ca aduce beneficii. Asta inseamna ca un vaccin candidat va fi acceptat daca va oferi « protectie » pentru 28% dintre vaccinati ( 70% din cei 40% ), sau, altfel spus, la mai putin de 3 persoane din 10. Standardul coboara la 18% eficacitate pentru cei peste 65 de ani ( 60% din 30% ).

Si iata faptele, asa cum sunt ele prezentate de CDC si FDA:

Aproximativ 30.000 de americani vor suferi [efecte adverse grave sau letale] din cauza noului vaccine H1N1. Vaccinul s-ar putea sa fie ineficace in mai mult de 7 din 10 persoane vaccinate.

*

FluPanic

Ieri a fost o zi nebuna in ce priveste evolutia si succesiunea halucinanta a stirilor sau a comentariilor, care mai de care mai alarma(n)te privitoare la asa-zisul “virus pandemic” al gripei noi… A inceput cam asa:

  • Realitatea.net:

Ion Bazac acuză Ministerul Sănătăţii că nu aplică măsurile împotriva virusului AH1N1

De asemenea, Bazac a spus că, la cum “evoluază deciziile în autoritatea centrală”, se aşteaptă ca “următorul pas să fie limitarea întrunirilor publice, concerte, competiţii sportive, chiar şi mitinguri electorale”.”Acest pas este însă greşit, ar fi o măsură fără precedent şi disproporţionată în acest moment, mai ales că nici în SUA, unde sunt peste 1.000 de decese şi s-a declanşat starea de urgenţă sanitară, o asemenea măsură nu se aplică“, a mai spus social-democratul.

G.Molnar: Mai mulţi copii şi profesori au luat AH1N1 de la învăţătoarea bolnavă (si audio) – Geza Molnar parea sa mai domoleasca ieri dimineata isteria creata de colegul sau de minister si infirma implicit procentul estimat de dr. Streinu Cercel de 2,5% decese din populatia imbolnavita cu asa-zisul virus pandemic. Peste zi, isteria avea sa reizbucneasca si mai intens, gratie ministrului Videanu si a altor stiri si declaratii panicarde, inclusiv din lumea… fotbalului romanesc! Dar acestea… mai jos.

Pe plan global există 6 şuşe (tipuri) ale virusului pandemic. România va dispune de un vaccin care este eficient împotriva unei singure şuşe, responsabilă de pandemiile din Australia şi cele două Americi. În ultima sinteză a evoluţiei pandemiei mondiale de gripă, Centrul European pentru Prevenirea şi Combaterea Bolilor (ECDC) arată că vaccinul împotriva virusului A-H1N1, care provoacă gripa tradiţională (sezonieră), nu este eficient împotriva virusului A-H1N1v, responsabil de actuala pandemie. Documentul ECDC, datat septembrie 2009, susţine că, în varianta cea mai pesimistă, rata de spitalizare a celor infectaţi ar ajunge la 1%, iar rata mortalităţii – la o zecime din acest procent.

Cum se explică procentul de 2,5%, avansat de autorităţile de la Bucureşti, pentru rata mortalităţii cauzată de pandemia gripală? Prof. dr. Molnar Geza, preşedintele Societăţii române de epidemiologie, susţine că, deja, în Marea Britanie, rata mortalităţii a urcat la 0,8%, ceea ce contrazice calculele ECDC. Totuşi, Geza este optimist, arătând că, în opinia sa, rata mortalităţii nu va trece de 1 – 1,2%. Opinia este împărtăşită de Ionuţ Bazac, fostul ministru al sănătăţii, care precizează că rata de mortalitate de 2,5% a fost provocată de gripa spaniolă, în 1918, însă avansul medicinei face improbabilă repetarea unei asemenea tragedii.

Bazac mai susţine că, printr-o prevenţie serioasă în şcoli, răspândirea gripei poate fi redusă cu până la 50%. “În cazul în care avem un caz confirmat de laborator, contacţii săi care dezvoltă simptomatologia ar trebui să fie trecuţi direct pe antivirale fără să li se mai proceseze probe la Cantacuzino.

Institutul este supraaglomerat cu sute de testări AH1N1, iar reactivii şi consumabilele sunt scumpe. Ar trebui să se implementeze sistemul de supraveghere «santinelă». Acesta presupune ca în fiecare săptămână să se facă testări pentru gripa nouă în zone/oraşe în care A-H1N1 nu a fost confirmat”, mai spune Bazac.

  • Realitatea.net:

Cursurile de la două clase din două licee ieşene au fost suspendate din cauza gripei porcine

30 de persoane care au intrat în contact cu bolnavii de gripă nouă din Iaşi au fost internate

Soţul femeii din Bihor diagnosticată cu gripă porcină a contractat şi el virusul

Apoi, ca reactie la declaratia lui Bazac, dar perfect contrar celor spuse de el, iese cu bomba zilei, saptamanii si… a anului si interimarul fantomatic de la Sanatate, ministrul (si sinistrul) Videanu:

  • Gandul:

ULTIMA ORĂ: Autorităţile române iau în calcul interzicerea întrunirilor publice – greve, meciuri de fotbal, concerte – de frica gripei AH1N1

(vezi si comentariul de pe blogul Saccsiv: DEJA AU SARIT CALUL…)

Dar dupa cateva ore, la loc comanda…

Numărul de cazuri de gripă nouă din Romania nu ne surprinde. In acest al doilea val, ne aşteptam la o creştere a numărului de persoane care se imbolnăvesc de această gripă. Suntem ‘in grafic'”, a spus Cercel.

Gura pacatosului… Sunteti deci in grafic cu planurile campaniei trasate de OMS si cu norma de bolnavi pe fiecare “val”, domnule Cercel?!

Iata si urmatorul pas, fiindca “ne plangeam” ca nu avem vaccinul gata…

Deci noi achizitii de vaccin de import, in regim de urgenta, decise prin hotarare de guvern, in conditiile in care farmaciile care dau compensate sunt aproape de faliment?! Nici asta nu ne da nimic de gandit?

Ministerul Sănătăţii intenţionează să achiziţioneze în regim de urgenţă, de pe piaţa internaţională, un milion de doze de vaccin pandemic pentru intervenţia în cele două focare, de la Bucureşti şi Iaşi, în acest sens luându-se decizia de a iniţia o H.G. prin care să fie alocaţi banii necesari. “Propunerea ar putea fi discutată cu prioritate în şedinţa de guvern de săptămâna viitoare, iar dacă va fi aprobată, vom organiza o licitaţie pentru cumpărarea dozelor”, a precizat pentru NewsIn purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Oana Grigore. „În momentul de faţă, Ministerul Sănătăţii trebuie să ia măsuri suplimentare, în special în focarele existente, pentru a preveni răspândirea virusului. Vorbim, în aceste zile, despre un virus cu transmitere locală, destul de agresiv şi care se poate răspândi cu repeziciune dacă nu acţionăm adecvat”, a declarat prof.dr. Adrian Streinu Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Joi, în cadrul Comitetului de Coordonare pentru gripă, s-a decis iniţierea unei hotărâri de guvern prin care Ministerul Sănătăţii să poată realoca o parte din sumele diponibile pentru achiziţia de măşti şi dezinfectanţi către achiziţionarea de vaccin pandemic. Dozele vor fi cumpărate în regim de urgenţă şi se vor utiliza pentru imunizarea elevilor din şcolile şi liceele celor două oraşe unde există focare, Iaşi şi Bucureşti. Vor fi vaccinaţi, prioritar, elevii de liceu, deoarece aceştia prezintă, prin frecventarea zonelor publice aglomerate, un risc mai mare de răspândire a virusului, precizează Ministerul Sănătăţii. De asemenea, în perioada imediat următoare, Ministerul Sănătăţii va transmite către toate unităţile spitaliceşti un nou protocol privind modul în care se va face evaluarea cazurilor A/H1N1.

Presa aservita “sistemului”, evident, ridica potul prin tonul disperat si ultra-alarmist:

150.000 de romani in pericol de moarte

Ucraina este ”atacata” de un virus necunoscut care a produs numeroase decese si a contaminat zeci de mii de persoane

  • Gandul:

România – la un pas să fie închisă de gripa A-H1N1

Reuniuni publice interzise în Bulgaria
Bulgaria devine primul stat UE care interzice reuniunile publice, în oraşele Triavna şi Iambol, unde sute de elevi au fost infectaţi cu virusul A-H1N1. Şcolile au fost închise după infectarea a peste 240 de elevi, care se află toţi într-o stare bună, deşi 20 sunt internaţi pentru probleme respiratorii. Autorităţile din Triavna (oraş turistic) suspectează că virusul a venit din străinătate. Interzicerea reuniunilor publice este prima asemenea măsură drastică, după ce, în aprilie (la debutul pandemiei), autorităţile din capitala Mexicului au decis cinci zile de vacanţă forţată pentru şcolari şi majoritatea angajaţilor.

poza front Gandul

Mitică de la Ligă: „De la Bănel la Becali, toată lumea se vaccinează”

Şeful LPF a spus că, în momentul în care va apărea vaccinul, acesta va deveni obligatoriu pentru toţi fotbaliştii din Liga I, în vreme ce preşedinţii de federaţii se declară dispuşi să-şi bage sportivii în carantină

  • Antena3:

În Bulgaria s-a înregistrat al doilea deces provocat de gripa porcină

Si o stire care, in sfarsit, poate fi utila:

Antioxidanţii – “călcâiul lui Ahile” al virusului A H1N1, potrivit unor cercetători

***

paraian

Chiar daca ni s-a solicitat, nu am fost de parere sa ne inscriem in corul general si sa tratam in mod foarte special aceasta veste, care este foarte trista, fara doar si poate. Pentru ca, aceasta este situatia, nu putem fi ipocriti si nu avem cum sa impartasim subit parerea ultraelogioasa cvasiunanima la adresa parintelui, dar nici nu facem precum unii sacali si hiene ale duhului, obsedate de a lovi nonstop, cu violenta, in tot ce inseamna BOR, si care, chiar si la moartea unui parinte ortodox venerabil, s-au napustit sa-l pomeneasca vartos de rau. Ne pastram, la nivel de principiu, parerile exprimate si altadata, dar cu si mai mare durere acum, insa nu dorim decat sa ne rugam cu toata inima ca parintele Teofil sa gaseasca si el mila si iertare de la Domnul, la fel cum dorim pentru oricare suflet si pentru noi insine… Asa ca acum se cuvine sa adunam numai cele bune si sa rugam pe Dumnezeu sa le spele pe cele rele, sa-l ierte pe parintele Teofil de toate greselile si sa-i faca parte in lumina Sa vesnica!

Va recomandam doua cuvinte deosebit de sensibile, de adevarate si de frumoase pentru buna pomenire a parintelui Teofil:

Arhimandrit Teofil Părăian – Cuvânt foarte frumos si miscator la pomenirea Sfintei Maria Magdalena

Parintele Teofil Paraian – care este pretul mirului si ce mir avem noi de dat?

***

news_img_147633_116991

  • Blogul lui Claudiu Tarziu:

Ion Coja confirmă că lucrează cu foşti securişti

Patru episcopi noi, al12568214668065436602eşi pe tăcute

  • Basilica:

COMUNICAT DE PRESĂ: Alegeri de noi ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române

Popasul moaştelor Sfântului Vasile cel Mare pe Colina Patriarhiei Române s-a încheiat în această seară

… in care aflam ca… insusi Sfantul Vasile cel Mare ar dori neaparat ca bisericile ortodoxe sa faca misiune in Uniunea Europeana (se intelege, cu Uniunea Europeana…). Asteptam, atunci sa se implineasca aceasta promisiune, si sa vedem BOR cum face misiune macar pentru viata (si impotriva avortului), pentru familie (si impotriva homosexualitatii) si multe altele macar de acest gen, fiindca dinspre ecumenism ne-am lamurit…

La plecarea de pe Dealul Patriarhiei, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a mulţumit înaltului oaspete pentru extraordinara bucurie, binecuvântare şi onoare, făcută Bisericii Ortodoxe Române prin aducerea mâinii drepte a Sfântului Vasile cel Mare: „Mulţumim Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Vasilios pentru marea bucurie, binecuvântare şi onoare pe care ne-a făcut-o, aducând mâna dreaptă a Sfântului Vasile ce Mare. Îl rugăm să transmită Preafericitului Arhiepiscop Ieronim al Atenei şi al Întregii Elade profunda noastră dragoste frăţească şi recunoştinţă pentru acest dar, care a adunat, aici, sute de mii de pelerini. Mâna Sfântului Vasile cel Mare a trasat, deja, pentru viitorul relaţiilor noastre frăţeşti un program pentru viitor. Acest program se numeşte ‘Comuniune frăţească şi cooperare misionară în Uniunea Europeană’. Ne bucurăm că Biserica Ortodoxă soră a Greciei a fost prima Biserică Ortodoxă, care a mărturisit în Uniunea Europeană valorile Ortodoxiei. Şi cred că împreună cu Patriarhia Ecumenică, Biserica Ortodoxă a Greciei şi Biserica Ortodoxă a României pot aduce o contribuţie valoroasă, în înţelesul că noi reamintim cea mai sănătoasă tradiţie comună a creştinătăţii. Noi niciodată nu facem o contribuţie împotriva cuiva, ci dorim pentru alţii ca împreună să arătăm iubirea lui Dumnezeu pentru lume”.

Un articol mincinos si rauvoitor cap-coada (cu exceptia datelor statistice, dar si ele interpretare cu o rea credinta mai rar intalnita) care, chipurile, reprezinta un “demers jurnalistic”. Dar ce demers jurnalistic este acela unde se citeaza DOAR opiniile unor luptatori si activisti atei si anti-biserica? Se numeste ca Evenimenul zilei duce o campanie intensa si violenta anti-BOR, din motive pe care doar autoarea si sefii ei le cunosc, dar in niciun caz din buna credinta sau obiectivitate jurnalistica. Probabil ca preotii, ca si bolnavii cronici, reprezinta o parte a societatii care trebuie sacrificata, pe aceste vremuri de criza economica si de “pandemie”… Este absolut de neinteles lipsa de reactie a celor de la biroul patriarhal, care s-au gasit tocmai acum sa doarma in pantofii lor de firma… Altminteri, cand era vorba de organizatiile civice ortodoxe erau extrem de prompti si reactivi!

Un interviu care merita analizat, pentru surprinderea strategiilor de aparare a imaginii si de propaganda ale masonilor

  • Saccsiv:

DANION VASILE invitat la B1TV, vineri, 30 octombrie 2009, la ora 20.00. Tema: MINUNEA IZVORARII DE MIR din moaştele unor mărturisitori ortodocşi din temniţa Aiudului

Florentin Crihalmeanu, episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, despre reuniunea de dialog catolico-ortodox din Cipru

Anglicanii se vor unii cu catolicii prin absorbtie? Principalul motiv ar fi chestiunea homosexualitatii

iran-centrifuga-uraniuAHMADINEJAD: „Iranul va avea arme nucleare atata timp cat va avea si Israelul”

(JTA) – Iranul isi va continua programul sau nuclear atata timp cat Israelul va continua sa detina arme nucleare, a afirmat Mahmoud Ahmadinejad. Presedintele iranian a facut aceste afirmatii marti, in timpul unei intalniri cu prim ministrul turc Recep Tayyip Erdogan, raporteaza agentia de stiri ISNR. ״Cand un regim ilegal poseda arme nucleare, nu pot fi negate drepturile celorlaltor tari pentru a avea energie nucleara״, il citeaza ISNR pe Ahmadinejad.

Iranul a transmis că nu va accepta planul AIEA care prevede trimiterea uraniului în alte ţări pentru a fi tratat, afirmă diplomaţi europeni şi oficiali americani citaţi de ediţia online a New York Times. Nici Iranul şi nici Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică nu au dezvăluit în public detalii despre obiecţiile formulate de Teheran. Preşedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, afirma joi că este pregătit să coopereze cu Occidentul. Însă diplomaţi europeni şi oficiali americani afirmă că Iranul refuză să accepte principala condiţie formulată în proiectul de acord de săptămâna trecută. Planul prevedea trimiterea în străinătate, pentru procesare, a trei sferturi din uraniul uşor îmbogăţit în Iran…Oficialii americani apreciau că acordul le va da un an în plus pentru a negocia un acord mai larg cu Iranul, evitând riscul unui atac israelian asupra instalaţiilor nucleare iraniene. Administraţia Barack Obama anticipa că Iranul nu va accepta acest acord. Zilele trecute, directorul în exerciţiu al AIEA, Mohamed ElBaradei, s-a deplasat în secret la Washington pentru a discuta despre alte variante posibile în dosarul nuclear iranian.

Raportul care acuza Israelul de crime de razboi

Vina palestinienilor

Rusia se pregateste de razboi: Mai multe unitati militare au fost aduse in zona Caucazului, in apropierea Georgiei

thumb_lisabona

  • Adevarul:

Tratat de la Lisabona: UE acceptă derogarea cerută de cehi

Tratatul de la Lisabona ar putea fi pus în practică până la sfârşitul anului 2009

Jose Luiz Zapatero: “Vreau un preşedinte al CE cu adevărat european”

Liderii UE nu au ajuns la un compromis asupra finanţării luptei contra schimbărilor climatice

Ruşii şi chinezii pot schimba clima

***

1256831763

Darpa a lansat de curând ideea de a pune în funcţiune o conexiune terestră broadband care să deservească navele cosmice care orbitează în imediata apropiere a Pământului. Un astfel de proiect ar oferi sateliţilor un flux constant de 100 kbps, care să funcţioneze în ambele sensuri. Potrivit Wired, sistemul va deveni operaţional în 2012 sau 2013.

  • Hotnews:

“Legea celor trei lovituri” impotriva pirateriei online castiga teren in Europa. Va mai fi nevoie de ordin judecatoresc inainte de taierea conexiunii la internet?

UPDATE: Raspuns dur al Ministerului Comunicatiilor: Bruxelles-ul impune vanzarea actiunilor statului roman la Romtelecom si Radiocom

economic-collapseRomania, in top la minusuri economice, intre statele din Europa Centrala si de Est

Nu e deloc exclus sa vedem astfel de scene, foarte curand, si la noi, din pacate… Mai ales daca legam aceasta si de urmatoarele articole:

  • Hotnews: 

Putina realitate. Ziua de ieri este inceputul sfarsitului

Ramasi fara medicamente, bolnavii cronici anunta un miting de protest pe 9 noiembrie, in Capitala

    ***
    eng_marx_GBT_BM_Bay_727127g

La 21 octombrie, numarul 21 al publicatiei oficiale a Vaticanului, L’Osservatore Romano, a publicat un articol in care indeamna oamenii sa citeasca operele lui Marx, fapt care ii va ajuta sa gaseasca un raspuns la intrebarile privind actuala criza economica, scrie Boris Kagarlitki, directorul Institutului de Studii pentru Globalizare, in ziarul The Moscow Times, in editia de joi, 29 octombrie, potrivit Agerpres. De asemenea, scrie si Timesonline.co.uk, Marx, care a descris religia ca “opiumul popoarelor” s-a alaturat lui Galileo, Charles Darwin si Oscar Wilde pe o lista crescanda de personalitati istorice care au fost reevaluate de Biserica Romano-Catolica.

Se pare ca totusi “informatia” legata de  “meniul” satanic al chinezilor este numai un hoax, o sinistra pacaleala…

news_img_147589_116931

  • Gandul:

Sexul neprotejat, principalul factor de deces (de fapt, propaganda pentru contraceptie…)

Chirilă: „Nu poţi lăsa doar statul să se ocupe de şcoală“

Privitul timp îndelungat la televizor creşte riscul de depresie

  • Antena3:

Adolescentă violată de zece tineri, în timp ce trecătorii râdeau şi făceau poze

Eleve de 12 ani, molestate sexual în autobuzul şcolii (VIDEO)


Categorii

Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “INTRE GENOCIDUL PREMEDITAT SI VIRUSUL ISTERIEI PANDEMICE, dar si multe alte stiri si opinii (29-30 octombrie 2009)

  1. Chiar nu ma mir de cele afirmate de Soros. De ce nu zice ca inafara de puterea economica, China mai are si altele de “oferit”: executii urmate de colectarea si vinderea organelor (asta nu e hoax), avorturi fortate, lagare de concentrare, politie politica, persecutie religioasa, controlul internetului, fabrici unde omul de rind se speteste pentru citiva dolari pe zi s.a.m.d.

    Deci o tara unde turma e bine tinuta sub control…ceea ce se preconizeaza sa se aplice global tocmai de catre cei de teapa lui Soros

  2. Astazi este inmormantarea IPS Ilarion, Mitropolitul Durostorumului. Ma doare sa vad ca nu s-a scris nimic despre adormirea sa. A fost un ierarh care l-a slujit pe Dumnezeu cu adevarat. A murit la 96 de ani si de 50 de ani dormea doar pe un scaunel. Era nelipsit de la toate sfintele slujbe in fiecare zi. Il vedeai stand toata slujba in picioare, nemiscat, langa strana. Iar cuvintele lui lucrau cu multa putere in sufletul celor care il ascultau. A fost cu adevarat un om al lui Dumnezeu. Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii.

  3. @ Vasile Teodora:

    Va multumim mult pentru marturie. Citisem stirea despre moartea sa, dar nu auzisem nimic pana acum si nu stiam ca a fost un om atat de duhovnicesc.

  4. Confirm cele spuse de @Vasile Teodora – IPS Ilarion al Durostorului a fost un ierarh cum rar se mai intalneste astazi; sunt multi care considera ca se apropia de sfintenie. Biseica este in doliu.

    Dumnezeu sa-l odihneasca.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare