NOI ETAPE ALE “GRIPEI NOI”: PRIMELE DECESE DUPA VACCINURI SI POLITICI MEDICALE NAZISTE IN SUA! (Stiri 24-27 octombrie 2009)

27-10-2009 6 minute Sublinieri

57421896[1]

  • Ziua:

Obama, scenarist pentru Apocalipsa

Administratia Obama a decis ca, in cazul unei pandemii AH1N1, batranii, persoanele cu dizabilitati si detinutii vor fi lasati sa moara

hitler_obama_0-previewZiarul The New York Times a dezvaluit, in acest context, din culisele situatiei. In multe state autoritatile sanitare se pregatesc pentru eventualitatea cea mai tragica: rationalizarea fortata a ingrijirilor. In vederea unui scenariu extrem, similar epidemiei de gripa spaniola din 1918, este necesar sa se pregateasca criterii si reguli pentru o selectie cruda – decizia privind cine va fi salvat si cine va fi lasat in voia destinului, noteaza cotidianul La Repubblica.

Daca contaminarea depaseste un anumit prag, structurile sanitare vor exploda iar sectiile de reanimare vor fi nevoite sa faca alegeri. Liniile-ghid pentru aceasta teribila discriminare au fost astfel dezvaluite. Patru categorii de pacienti vor fi primele sacrificate. Este vorba despre cei din categoria “Do Not Resuscitate” – cum sunt numiti cei care au dat dispozitie in testamentul lor biologic ca vor sa se sustraga oricarei folosiri perseverente a terapiei – varstnicii, pacientii cu dializa si cei cu patologii neurologice grave. In aceste cazuri, daca epidemia depaseste un prag critic, autoritatile sanitare vor putea ”impiedica internarea in structuri spitalicesti, sau nega folosirea de aparate artificiale de respirat”, potrivit dezvaluirilor cotidianului american New York Times. Statul american Utah a stabilit un tabel de parcurs precis: acest tip de rationament si refuz al ingrijirilor va pleca in primul rand din azilurile pentru batranii care nu sunt autosuficienti, penitenciare si institutii pentru persoane cu dizabilitati, pana la extinderea acelorasi criterii la totalitatea populatiei.

Este o logica darwiniana infricosatoare de selectie a celor mai puternici sau a celor mai adaptati la supravietuire, apreciaza La Repubblica. Dar scenariul este inevitabil, sustin responsabilii ”task-force’‘ antigripa, deoarece intr-un scenariu “1918” ar fi o ipocrizie sa te prefaci ca-i poti ingriji pe toti. Statul New York a codificat aceste reguli extreme, care sunt accesibile publicului, iar ele au fost insotite de 90 de pagini de comentarii culese de Health Department.

‘Triere”, cu alte cuvinte ‘‘subdivizare selectiva’‘, este cuvantul-cheie care apare in acel document. Mary Buckley-Davis, specialista in reanimare avand 30 de ani experienta la activ, a denuntat public autoritatilor sanitare aceste reguli.

”Vor avea loc revolte pe strazile New York-ului de indata ce se va afla ca spitalele scot masca de respirat a unor pacienti. Nu exista nici o campanie de comunicare care sa poata determina acceptarea de catre familii a deciziei de incetare a ingrijirii pentru cei dragi lor”, a scris Buckley-Davis. Autoritatile statale s-au aparat explicand ca este mai rau sa se lase aceste alegeri – inevitabile – la latitudinea improvizatiilor personalului sanitar care lucreaza sub imperiul urgentei. Ar fi nedrept, pe langa faptul ca ar fi ineficient.

”Perspectiva se schimba – a explicat medicul Ann Knebel de la Department of Health – daca in loc sa te gandesti la pacientul individual privesti la comunitatea celor bolnavi‘. Knebel are gradul de ofiter deoarece provine din serviciile medicale ale Fortelor armate. Nu este intamplator. Planurile de rationalizare au fost studiate si experimentate initial tocmai in situatii de razboi, unde medicii militari pot fi constransi sa faca alegeri crude: pe cine sa trateze mai intai atunci cand mijloacele sunt reduse. Directivele care au fost ”scoase de la naftalina” pentru gripa AH1N1 si-au avut ”botezul” dupa 11 septembrie, pentru un scenariu de atac terorist cu arme biologice sau nucleare si un macel in Manhattan.

“Conform informaţiilor de care dispunem, până la 30% din populaţie poate contracta gripa porcină. În acest caz, din nefericire, va trebui să ne aşteptăm la un număr BELGIUM-EU-HEALTH-VASSILIOUimportant de decese”, a precizat ea. “Există temeri ca virusul ar putea evolua şi deveni mult mai periculos în următoarele luni”, a explicat ea, făcând apel la europeni “să rămână vigilenţi” şi “să nu neglijeze” efectele socio-economice ale gripei AH1N1.

“Relansarea economică în UE ar putea fi afectată. Anumite sectoare economice, precum turismul, ar putea suferi prejudicii”, a subliniat comisarul cipriot. Potrivit acesteia “este posibil să aibă o creştere a numărului de concedii medicale şi o scădere a consumului din cauza sentimentului de nesiguranţă”.

Comisarul european pentru sănătate a făcut apel la europeni să se vaccineze în număr mare, reamintind că, “cu cât numărul persoanelor vaccinate este mai mare, cu atât pandemia se poate extinde mai puţin“. Androulla Vassiliou s-a pronunţat în favoarea închiderii “imediate” a unităţilor şcolare în care sunt confirmate cazuri de infectare cu virusul AH1N1 şi “anularea” spectacolelor sportive sau artistice afectate.

Epidemia de gripă A este pentru moment departe de a atinge momentul de vârf în Europa, o situaţie cauzată în parte de condiţiile meteo blânde, notează AFP.

SwinefluTVHypeNe intrebam daca nu cumva aceste scurgeri de informatii (cazul SUA) si, respectiv, comunicate oficiale (comisarul UE pentru sanatate), pe langa “imbolnavirile” in serie ale unor fotbalisti din campionate mari, care duc la suspendarea unor meciuri (decizie extrem de impopulara si care atrage furia unor categorii de populatie dintre cele mai violente si mai gregare: suporterii) ar putea fi menite fie sa creeze gradul optim de alarma si de panica “preventiva” in populatie, ca sa o mobilizeze catre vaccinare (pentru a evita, cred oamenii, orice astfel de scenariu tragic si apocaliptic, precum cele anuntate senin de oficiali – si aici pare sa “bata” declaratia Dnei Vassiliou), fie pentru a pregati terenul pentru a doua faza a planului “A H1N1” si anume instigarea la revolte de amploare si deosebit de violente, la haos si anarhie sociala (prin asociere si cu criza economica), care sa faca posibile – si mult mai legitime – ulterior masuri de forta de tip totalitar si, in final, sa duca la instaurarea noii ordini antihristice.

Nota noastra: mesajul “linistitor” este ca persoanele vaccinate prezentau riscuri din cauza varstei si starii de sanatate. Ceva nu se leaga insa: de ce au mai fost vaccinate, daca prezentau aceste riscuri? Nu OMS a stabilit tintele de vaccinare prioritara, printre care se numara batranii? Si cati batrani se afla intr-o stare de sanatate perfecta, astfel incat sa nu prezinte “riscuri”? Rationamentul se aplica, de altfel, la toate grupele de varsta, caci rar, foarte rar, mai gasesti astazi oameni perfect sanatosi…

(…) Ce nu se spune in articolul in romana:

50mil-3–      Suedia a raportat 2 decese considerate ca fiind din cauza gripei porcine.

–     In presa straina s-a scris si despre multe alte aspecte aparute post vaccinarea A(H1N1)-2009, nu numai despre cele 4 decese.

–      NICI O AUTORITATE de sanatate nu mentioneaza informatii de bun simt, de exemplu cate doze de vaccin au fost efectiv administrate. Fara aceste informatii nu se poate evalua amploarea efectelor adverse cauzate de vaccin.

Iata ceea ce a rasuflat in presa suedeza ( pentru ca realitatea nu o stie nimeni):

–          4 decese survenite dupa vaccinare sunt in investigatii acum.

–         Au existat mai multe reactii alergice grave

–          Peste 190 de persoane au avut efecte adverse ce au necesitat deplasarea la spital

–          Exista persoane la care efectele adverse dureaza mai mult de 1 saptamana

–       Autoritatile suedeze au recunoscut ca vaccinul anti gripa porcina are efecte adverse mai multe si mai violente decat vaccinul antigripal sezonier

–          Suedia a fost obligata sa comande vaccinuri in anumite cantitati

(…)

Ca de obicei, in cadrul campaniei de manipulare, s-a dat publicitatii numai numarul de doze distribuite, dar nu si numarul de doze injectate. Acest aspect este foarte important din punct de vedere al perceptiei publice create pana acum.

Se stie ca publicul este deja indoctrinat sa accepte ca normalitate un anumit procent de efecte adverse. Doar ca normalitatea aceasta a „evoluat” si an de an se accepta niveluri mai mari de efecte adverse; companiile farmaceutice, autoritatile si medicii de pe statul de plata al companiilor farma au muncit din greu sa construiasca aceasta perceptie.

Cifrele aparute in declaratiile persoanelor mentionate in articole sugereaza ca ar fi loc pentru extrem de multa ingrijorare:

–          5 din 19 tineri sanatosi vaccinati au avut efecte adverse ce au afectat profund starea personala. == 26.32%

–          10 din 80 de persoane ( presupunem ca toate 80 au fost vaccinate si doar cele 10 mentionate de asistenta medicala sunt cu probleme) == adica 12.5%

Faptul ca se pregatesc sa atentioneze persoanele din grupele de risc legat de vaccinare arata clar ca „pe teren” se intampla ceva.

An alt aspect interesant este cresterea numarului de cazuri de gripa porcina odata cu extinderea campaniei de vaccinare. Saptamana trecuta au fost 198 de cazuri noi ( evident .. nimeni nu spune daca sunt cazuri confirmate) iar in saptamana anterioara fusesera 93. POATE FI o coincidenta .. dar la fel de bine s-ar putea sa nu fie.

Tot ca de obicei, „melodia” principala este ca „decesele nu au avut legatura cu vaccinarea” . Dar a mai aparut o „melodie” ce pare a fi deschizatoare de noi orizonturi in materie de vaccinare:

Annika Linde, director al The Swedish Institute for Infectious Disease Control (SMI) a reusit sa deturneze aceste probleme [numarul mare de efecte adverse post vaccinare] in ceva pozitiv spunand Vaccinul [anti A(H1N1)-2009] are mai multe efecte adverse decat vaccinul antigripal obisnuit. Asta este un semn ca [vaccinul] ofera o protectie eficienta”.

Interesanta logica .. deci medicamentele, vaccinurile cu cele mai multe efecte adverse sunt cele mai eficiente? Iar eficienta maxima este „efectul advers” numit moarte sau cel in care sistemul imunitar devine atat de „viteaz” incat distruge chiar si propiul organism ? :)

Probabil se apropie rapid ziua in care decesul din cauza efectelor adverse ale unui vaccin sau medicament va fi mentionat in stilul ..”persoana X nu s-a ridicat la inaltimea vaccinului nostru” .. adica oamenii sunt cei defecti, nu vaccinurile sau medicamentele.

Jalnice intrebari, mizerabil si.. criminal de mincinoase (cel putin unele) raspunsuri… Totul ca parte a programului de PROPAGANDA SI MANIPULARE pentru vaccinarea contra HPV. O mostra:

Care sunt sursele de informare ale vocilor care au argumentat impotriva vaccinului? De ce nu au fost combatute?

Cei care argumenteaza impotriva vaccinarii anti-HPV si de fapt impotriva ideii de vaccinare in general, aduc argumente nefondate sau scoase din context cum ar fi cazurile de efecte adverse raportate. Toate anchetele medicale desfasurate au concluzionat ca nu exista nici o legatura intre aceste efecte adverse si vaccinare, cauzele reale find de multe ori accidente de masina, afectiuni cronice pre-existente sau supra doze de droguri (!!!). Din pacate presa nu a mediatizat decat raportarile acestor cazuri nu si concluziile anchetelor. De asemenea, intreaga comunitate medicala internationala recunoaste beneficiile si importanta vaccinarii. Cei care contesta acest lucru sunt pseudo medici (!!!).

***

new_age

  • Saccsiv:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Global Research.ca, meditatia si religia …(vezi si comentariul nostru)

ALTERMEDIA promoveaza rataciri

Sloganul de promovare turistică a României, controversatul şi contestatul “The land of choice”, are conotaţii negative pentru publi­cul american. În Statele Unite, “The land of choice” înseamnă pentru mulţi “ţara în care se poate face avort”. Producând confuzie, ideea centrală a campaniei promovate pe bani grei de Elena Udrea aduce multe deservicii României.

  • Ziua:

Socant: Medicii au suprins momentul in care sufletul unui pacient se ridica deasupra trupului!

***

no-to-lisbon-treaty

Klaus vrea referendum pentru Lisabona

  • Ziua:

Israelul gata sa atace in Iran

1254039866In cursul unei vizite oficiale la Beirut, ministrul francez de externe Bernard Kouchner a declarat: “Israelienii nu vor suporta amenintarea existentei unei bombe atomice iraniene. Cu totii stim acest lucru”. Kouchner a subliniat ca trebuie actionat de urgenta, in speranta ca puterile occidentale vor reusi sa stopeze cursa infruntarii dintre Israel si Iran. Minis­trul francez de Externe a dezvaluit ca in acest mo­ment, Israelul a lasat ragazul unei febrile activitati diplomatice, dar, “in clipa in care israelienii vor sti in mod categoric ca peri­colul atomic iranian devine concret, ei vor actiona”.

Ayatollahul Iranului Ali Khamenei, conducatorul spiritual al Revolutiei Islamice, a interzis ieri orice tratative directe intre Iran si Statele Unite. Consiliul National de Securitate al Iranului si Conducatorul nostru spiritual se opun tratativelor directe cu Statele Unite”, a declarat ieri Mohammad Reza Bahonehr, un responsabil apropiat al lui Khamenei. Si a adaugat: “Strategia noastra se bazeaza pe inexistenta unor asemenea tratative cu americanii”.

Iranul sustine ca Occidentul incearca sa il insele in dosarul nuclear

Premierul Turciei acuza statele occidentale ca trateaza incorect Iranul in privinta programului nuclear

  • Hotnews:

Rusia a cerut comunitatii internationale “maximum de rabdare” in criza nucleara iraniana

Washington Post: Pentagonul a testat un “joc de razboi” secret, cu doua strategii militare pentru Afganistan

Cardinalul din Ghana a fost numit seful biroului pentru pace al Vaticanului (se pregateste, oare, un Papa negru?)

***

foame1

***

ARNAUTOIU Toma


Categorii

Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “NOI ETAPE ALE “GRIPEI NOI”: PRIMELE DECESE DUPA VACCINURI SI POLITICI MEDICALE NAZISTE IN SUA! (Stiri 24-27 octombrie 2009)

  1. Cateva amanunte importante…pana acum vaccinul pt H1N1 nu este obligatoriu in SUA decat pt personalul militar. Nu se va stii insa dupa cele decretate saptamana trecuta. Vaccinul pt gripa obisnuita a fost impus la intreg personal medical din majoritatea spitalelor. In rest se fac multe divagatii in presa.
    Ce este sigur: Conform amendamentului 1 din constitutia SUA exista un “way out” (scapare pe baza legala pe care nici un tribunal nu o poate sa “overturned”): principiile religioase. Adica poti sa refuzi legal pe baza credintei (adica dreptului garantat de constitutie la libertate religioasa) orice vaccin. Binenteles ca trebuie sa demonstrezi asta, ca esti activ intr-o biserica si membru al ei. Lupta cu sistemul din ce in ce mai totalitar nu este usora, insa Bunul Dumnezeu deschide portite, si asa cum spuea sfantul nostru parinte Gh Calciu, nici cu legea nici impotriva ei, pe sus lege! Din ce in ce mai multi oameni aici se folosesc de acest principiu. Sunt convinsa ca el va deveni singurul, poate ultimul obstacol pt ei
    Sper ca un astfel de drept – de a refuza pe baza principiilor religioase – sa se poate folosi si in Romania si Europa.
    Hristos cu noi!

  2. @ Ellaina:

    Cred ca depinde (inca) de statul in care te gasesti. In New York a fost protestul cadrelor medicale si acolo este obligatoriu vaccinul contra gripei noi. De asemenea am auzit si de alte cateva state.

    La noi nu exista aceasta prevedere si aceasta posibilitate, plus ca nu cred ca s-ar tine seama, decat daca, oficial, cultul de care apartii se declara impotriva – ceea ce nu cred ca va fi cazul. Deocamdata nici aici nu va fi formal obligatoriu, dar practic presiunea va fi extrem de mare. Iar cand se va trece intr-o alta faza, nu stiu daca vom mai fi intrebati…

  3. Dupa ce am citi acest articol cu privire la decizia luata de Administratia Obama,am inteles de ce i-a fost acordat–Nobel pentru pace—;
    TOTUL V-A TRECE,NUMAI CUVINTUL MEU,NU ;Maica Preacutata,ai grija de noi,pacatosii

  4. Da, nu s-a pronuntat inca nimic ca fiind obligatoriu nici in Canada, dar ei fac continuu teste de opinie ca sa vad starea de lucruri. De exemplu,in Quebec aproape jumatate din populatie este impotriva vaccinarii si 25% este nedecisa. Astfel incat campaniile de publicitate iau o amploare care sfideaza bunul simt! Incepi sa fii stresat si agresat de atata grija din partea guvernantilor!

    La unul dintre cursurile pe care le urmez, profesoara de dreptul muncii a deschis discutia despre vaccinarea anti gripa A.
    E o femeie inteligenta si sensibila, care isi ajuta mult elevii.A spus ca pare o campanie de isterizare dusa de catre companiile farmaceutice, in scopul profitului. Zicea: cine-si mai aminteste de gripa aviara atazi? Dar oameni bolnavi de gripa porcina cine a cunoscut personal? Dar pe de alta parte, zice ca nu are rost sa crezi ca cineva urmareste sa ne omoare, ca ar fi hilar, etc.
    Intrucat e avocata, profesoara de dreptul muncii si supervizor de stagiu, a fost pusa sa faca instructie in legatura cu o eventuala pandemie, dar ea insasi e circumspecta…
    I-am trimis Legea adoptata de gouvernul Quebecului in iulie(si eu am aflat datorita voua !), care pregateste terenul pt o stare de urgenta dinainte”prevazuta” de mai mari.
    I-am spus tot ce cred ca ni se pregateste si i-am pomenit despre continutul vaccinului in mercur si squalene.
    A fost uimita,nu stia nici de legea asta, prin care ca ni se incalca dreptul fundamental de a decide asupra propriului corp. Unde-s drepturile omului atat de… fluturate pe sub nasul nostru ?!

    Nu-i usor sa iei decizia sa le vorbesti,… dar mare-i Dumnezeu!

  5. Pt cei din SUA, situl unui avocat cu 7 ani de experienta in court in astfel de probleme (de respingere a vaccinarii pe principii religioase),
    http://www.know-vaccines.org/exemptionFAQ.html
    nu trebuie ca biserica de care apartii sa se pronunte oficial, o singura scrisore de la preotul parohial este suficienta.
    Nu cunosc cazul statului NY, vorbesc din experienta proprie, eu m-am putut folosi de aceast drept. Majoritatea statelor din SUA prevad acest drept prin constitutie.
    Daca incerci sa protestezi ca vaccinul este periclos, sau ca se lezeaza libertatea de alegere individului, etc. nu prea ajungi departe (din nefericire!!) pt ca ei iti vin cu comtraargumentele lor cum ar fi de pilda rata benefit/risk, etc. plus ca argumentul lor cum ca cadrele medicale trebuie vaccinate este ca sa-i protejeze pe pacienti, etc. Sunt mult prea parsivi sa te poti lupta fatis, o iei pe ocolite.

  6. Multumiri dnei Ellaina.
    Sper sa ne folosim si noi de acest site.

    @ admini
    Subscriu la afirmatia dnei Ellaina si asta pentru ca am aflat de la parintii romani care au copii la scolile publice si private ca pt vaccinul anti-guit trebuie sa completezi o cerere “VREI” sau “NU VREI”. Problema e ca eu doar intreaba in soapta pe cativa daca DA sau daca NU. EU una am zis NU, am fost sfatuita si de medicul pediatru al baietelului meu.
    CE va mai fi… http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2009/10/27/parintele-justin-despre-vaccinuri-si-vremurile-de-acum-nu-avem-decat-solutii-dureroase-trebuie-sa-ne-pregatim-de-martiraj/
    Am citit aici si SPER sa fi inteles. Macar cu mintea daca nu si cu inima.
    Maica Domnului cu voi, sa va ocroteasca si sa va binecuvanteze.

  7. Pingback: Război întru Cuvânt » FASCISM “MEDICAL”? Streinu-Cercel apasa cu toata puterea butonul de panica “porcina” si ameninta cu vaccinarea anti-HPV fara avizul parintilor!
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare