IN CATE FELURI SE CAUTA SILUIREA DEMNITATII NOASTRE (Stiri 13-15 octombrie 2009)

15-10-2009 5 minute Sublinieri

UPDATE

Dictatorship-symbol

Susţineti-l pe Vaclav Klaus – cereţi-i să NU ratifice Tratatul de la Lisabona!

Violarea vointei unui popor

  • Antena3:

Cehia, avertizată că rămâne fără comisar dacă nu semnează Tratatul UE

“Vălul care transformă femeile musulmane în fantome”, subiect de dispută în statele UE

Scanerul care “vede” prin haine, utilizat pe aeroportul din Manchester (VIDEO)

  • Ziua:

Amendat pentru ca… si-a tinut vacile in intuneric

Baietelul care a devenit fetita

  • Saccsiv:

ANTI-CRESTINISMUL senatorului IULIAN URBAN

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

VITAMINA D va ajuta sa treceti cu bine peste orice fel de gripa, fara sa va vaccinati

Articolul zilei (13.10.2009): ziarul „ADEVARUL” ataca Fundatia “Sfintii Martiri Brancoveni”, datorita campaniei sale ANTI-VACCINARE …

STUDIU: Vaccinurile impotriva gripei sunt cea mai mare excrocherie din istoria medicinei

O actiune in justitie urmeaza sa fie declansata joi, la un tribunal federal de la Washington, in numele personalului din domeniul sanatatii din statul New York care refuza vaccinarea obligatorie impotriva gripei A H1N1, a declarat un avocat care ii reprezinta, citat de AFP. Acest avocat, Jim Turner, din cadrul biroului de avocatura Swankin and Turner din Washington, a declarat ca aceasta procedura vizeaza FDA (Food and Drug Administration), agentia americana de reglementare a medicamentelor, pentru autorizarea a patru vaccinuri experimentale impotriva virusului gripei A H1N1, fara sa procedeze la toate testele clinice cerute de legislatie, informeaza Mediafax. “Riscurile pentru sanatate, prezentate de aceste vaccinuri, sunt total necunoscute”, a declarat acesta, precizand ca este vorba despre prima actiune in justitie de aceasta natura si ca se va aplica pe intreg teritoriul Statelor Unite in caz de succes. “Vaccinul nu trebuia sa fie autorizat atat timp cat FDA nu a terminat testele”, a subliniat avocatul.

Medicamentele destinate bolnavilor de cancer, precum şi cele folosite în tratamentul persoanelor care suferăde gripă porcină au sporit vânzările grupului farmaceutic elveţian Roche cu 10% în trimestrul al treilea.Veniturile încasate din vânzările de Tamiflu, folosit la tratarea îmbolnăvirilor cu gripa H1N1, au depăşit aşteptările companiei, transmite Reuters, fiind de patru ori mai mari decât se anticipase. Roche şi-a reevaluat estimările, preconizând că până la finele anului Tamiflu va genera vânzări de 1,8 miliarde de euro. În intervalul ianuarie-septembrie, compania a realizat vânzări de 24 de miliarde de euro. Grupul este liderul pieţei locale de medicamente, cu vânzări de 38,6 milioane de euro în primul trimestru.

  • Hotnews:

Discutie online Rodica Tanasescu, presedinta Asociatiei Medicilor de Familie: Vaccinarea impotriva virusului AH1N1 nu este obligatorie

Întrebarea nr. 2: De ce OMS a schimbat definitia prin care raspandirea unui virus este considerata epidemie, renuntand la unele criterii mai restrictive? Daca nu ar fi fost schimbata definitia, virusul H1N1 nu ar fi putut fi considerat pandemic. Depinde, asadar, campania de vaccinare de modul in care OMS defineste epidemia?

Rodica Tanasescu: Da, depinde. Probabil ca s-au temut tot de acea instabilitate genetica.

Întrebarea nr. 11: Ce inseamna ca vaccinul este gratuit? Nu este cumva platit de guvernul roman, adica de noi toti?

Rodica Tanasescu: Ba da, ca orice este gratuit se plateste. Bineinteles ca este platit din fonduri publice ca orice vaccin din programul national de vaccinare.

VIDEO Rodica Tanasescu: “Exista o instabilitate genetica a virusului AH1N1 care ar putea duce la niste mutatii si, in cazul acesta, la boli mai serioase”

Gripa clasica omoara anual mult mai multi bolnavi decat virusul AH1N1, dar asta nu inseamna ca nu exista un risc.

Exista o instabilitate genetica a acestui virus care ar putea duce la niste mutatii si in cazul acesta a unor boli mai serioase.

Nu noi (medicii de familie) suntem cei care hotaram, noi suntem in acest sens executanti.

In afara schemei asa-zise obligatorii de vaccinare, exista categorii carora le recomandam bucuros vaccinarea: pacientilor mai expusi la imbolnavire, mai expusi la complicatiile imbolnavirii; copii cu probleme deosebite de sanatate, cu boli respiratorii frecvente, cu deficiente in capacitatea de aparare, bolnavi cronici, diabeticii, pacientii cu astm bronsic, bronsite cronice, pacienti cu boli cardio-vasculare.

Asteptam sa vedem ce indicatii specifice exista pentru acest vaccin impotriva virusului AH1N.

In fiecare an am primit o cantitate insuficienta vaccinarii populatiei la risc cu vaccinul anti-gripal sezonier.

Sunt sceptica in privinta inceperii campaniei de vaccinare impotriva virusului AH1N1 deoarece stiu ca cel romanesc nu s-a pus pe piata, exista documentatia depusa, dar inca nu este disponibil si pentru ca totul este intr-o oarecare ceata.

Deocamdata exista intentii, dar nu exista vaccin, si nicio strategie pentru administrarea acestuia.

  • Ziua:

Rodica Tanasescu, presedinta Asociatiei Medicilor de Familie: Nici o vaccinare nu este obligatorie

O adolescenta insarcinata a decedat din cauza gripei porcine

Este vorba despre al doilea caz din Scotia in care o femeie insarcinata moare in urma contactarii virusului H1N1. In urma cu doar cateva zile, o alta femeie, in varsta de 21 de ani, bolnava de gripa porcina, a decedat imediat dupa ce si-a adus pe lume bebelusul care, desi nascut prematur, are toate sansele de supravietuire. Secretarul general al Sanatatii din aceasta tara a anuntat ca toate femeile insarcinate din Scotia vor fi vaccinate impotriva virusului H1N1, pana la sfarsitul lunii. Se stie ca in cazul femeilor gravide pot aparea complicatii in urma contactarii virusului H1N1. “Nu exista nici o evidenta conform careia virusul a devenit mai periculos pentru oameni insa aceste morti tragice ne-au demonstrat ca unele grupuri de indivizi au un risc mai mare de aparitie a complicatiilor si ar trebui vaccinate“, a subliniat oficialul.

Pericol: Vaccinul pentru gripa de sezon mareste riscul de infectare cu H1N1

Vaccinul pentru gripa de sezon dubleaza riscul infectarii cu virusul care declaseaza gripa porcina, concluzioneaza un studiu recent realizat in Canada, scrie, miercuri, dailymail.co.uk. Descoperirile au facut ca oficialii din mai multe tari sa amane campaniile de vaccinare impotriva gripei sezoniere, de teama ca nu cumva sa faca mai mult rau oamenilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) nu este de acord cu descoperirile cercetatorilor canadieni, spunand ca nu exista dovezi in acest sens, ci, dimpotriva, studiul mareste controversele din jurul vaccinului (deci singurul “argument” inaintat de OMS este ca studiul mareste controversele..., n.n.). Mai mult de atat, un studiu realizat de OMS a concluzionat ca vaccinul impotriva gripei sezoniere poate chiar sa ii protejeze pe indivizi si de virusul H1N1. Astfel, OMS sfatuieste tarile atinse de pandemie sa nu isi schimbe pozitia fata de vaccinuri si sa nu se lase influentate de studiul derulat in Canada. Specialistii din sanatate (care? pe baza caror studii? – n.n.) din Marea Britanie au declarat ca sunt sceptici in ceea ce priveste descoperirea oamenilor de stiinta canadieni si ca datele obtinute de canadieni nu sunt corecte.

  • Realitatea.net:

Campania de vaccinare împotriva gripei de sezon a început astăzi şi se va încheia pe 30 noiembrie

La Iaşi a fost confirmat al 14-lea caz de gripă porcină în focarul de la Gaudeamus

  • Hotnews:

Bill Gates ii invinuieste pe militantii care sunt impotriva cerealelor modificate genetic

Raport ONU: 1, 5 milioane de copii sub cinci ani mor din cauza diareei

  • Hotnews:

“Razboi” in sistemul medical din SUA. Planul de reforma al lui Obama a trecut de Comisia pentru finante din Senat

Comitetul Nobel isi apara decizia: Nimeni nu a facut atat de multe pentru pace in ultimul an ca Obama

Departamentul de stat al SUA critica excluderea aviatiei Israelului de la la exercitiile internationale

  • Mediafax:

Putin: Este “prea devreme” pentru a discuta despre noi sancţiuni împotriva Iranului

ONU le cere părţilor anchete credibile în legătură cu ofensiva israeliană din Gaza

  • Adevarul:

Sute de palestinieni sunt aruncaţi în închisorile israeliene fără a fi judecaţi

Situaţia militară din Afganistan, disperată

Vlad Filat: “Acordul cu FMI este vital pentru Republica Moldova”

  • Gardianul:

Moscova nu admite predarea istoriei Romaniei in scolile din Basarabia

Hillary Clinton pledeaza la Moscova pentru drepturile homosexualilor

Misiunea lui Hillary Clinton in Rusia a fost un esec

  • Ziua:

Putin avocatul Iranului

Stratfor: Vizita lui Biden in Romania este motivata de castigarea influentei in detrimentul Rusiei

Vizita de saptamana viitoare in Romania a vicepresedintelui american Joe Biden nu va avea legatura cu scutul antiracheta, ci cu lupta dintre Rusia si SUA pentru influenta in Europa, Romania oferind singura linie directa catre “punctul sensibil” al Rusiei, scrie think tankul american Stratfor, informeaza NewsIn… “Romania are singurul punct de acces geografic altenativ la campia nord europeana, intre Rusia si continenul european, avand in vedere ca lantul carpatic blocheaza aceasta ruta. Este vorba despre depresiunea basarabiana (Campia Romana, n.r.), aflata intre Muntii Carpati si Marea Neagra”, atrage atentia analiza. Potrivit Stratfor, Romania “a aratat un interes agresiv in a-si proiecta propriile interese in R. Moldova, pe care Moscova o considera inca parte a propriei sfere de influenta“. “De aceea, vizita lui Biden in Europa Centrala face parte dintr-o perpetua batalie dintre Rusia si SUA pentru influenta in Europa, dar are legatura si cu problema geopolitica mai ampla a Iranului. Tinand cont de faptul ca Rusia ia in considerare continuarea colaborarii cu Teheranul, SUA il trimit pe Biden in Europa Centrala ca mesaj ca poate continua sa joace dur chiar acolo unde Rusia este afectata cel mai mult”, puncteaza Stratfor.

Bogdan Aurescu spune ca noul scut antiracheta propus de Statele Unite acopera intreg teritoriul Romaniei

SUA pregatesc militari din R. Moldova pentru misiuni speciale

SUA si Rusia baga scutul in negocieri

Violentele din Irak s-au soldat cu 85.694 de morti intre 2004 si 2008

  • Gandul:

Coreea de Nord vrea un acord oficial de pace cu SUA

China se îmbogăţeşte în miliardari când peste tot în lume numărul acestora scade

Marea Britanie şi Spania, în pericol de a intra în incapacitate de plată

  • Antena3:

Criza falimentează farmaciile

Numărul şomerilor din România va atinge 1.000.000, la începutul lui 2010

  • Adevarul:

VIDEO Ceauşescu n-a înţeles ce-i pregătea Gorbaciov

VIDEO Conflictele Ceauşescu – Gorbaciov şi schimbările din Europa

untitled_42


Categorii

Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “IN CATE FELURI SE CAUTA SILUIREA DEMNITATII NOASTRE (Stiri 13-15 octombrie 2009)

  1. Referitor la articolul ”Presa Ortodoxa de limba greaca: Sinodul discută “Mărturisirea”, dialogul, epistolele ecumenice şi situaţia din Comisia Mixtă”.
    Mandatul cerut de Mitropolitul Ierotheos de Nafpaktos este legitim, avind in vedere desele tradari si viclenia partenerilor de discutie. Este si necesar pentru a se putea inlatura fara dificultate si tulburari orice posibila deviatie de la ortodoxie a delegatilor ortodocsi.
    Indignarea celor ce s-au opus este vicleana. Ca si jurist o stiu, iar colegii mei de meserie pot confirma: cu cit un mandat este mai general si mai putin circumstantiat, cu atit poate fi folosit mai abuziv de catre mandatatar, chiar in contra intereselor mandantului (celui ce ce da mandatul).
    Este ceva asemanator cu ceea ce fac politicienii, care folosesc abuziv mandatul dat de electorat pe baza promisiunilor electorale, si fac, odata investiti, doar ceea ce doresc ei, interpretind cit mai vag obligatiile lor.
    In contextul actual, lipsa unui mandat clar, este o vicleana inginerie juridica prin care se vor impune hotariri neortodoxe, iar cei care se vor opune ulterior vor fi aratati de infernala masinarie mass-media aservita ecumenistilor ca fanatici si doritori de tulburare (mass-media care tot abuziv isi interpreteaza vag mandatul dat de legi – fiind un serviciu de importanta publica – de a informa populatia, dezinformind populatia conform cu dorinta celui care plateste mai bine) .
    Singura cale prin care se poate evita asta este emiterea unui mandat clar de catre Sinod. Din stiinta medicala aflam ca profilaxia bolii este mult mai eficienta si mai ieftina, decit tratamentul, care, daca mai este aplicat si de un medic ”nepriceput” sau de rea credinta poate duce la decesul pacientului.
    Daca se indura cineva sa traduca in greaca acest punct de vedere si sa-l inmineze unui participant de buna credinta de la Sinod, poate ii va fi de folos.
    Iertati-mi indrazneala!

  2. Imi cer scuze ca revin. Important!
    Se poate semna direct on-line Marturisirea de credinta impotriva ecumenismului la adresa http://www.petitieonline.ro/petitie-p11864050.html
    Trimiteti link-ul pe toate listele ortodoxe de discutii.

  3. Sindromul oboselii cronice
    Site 9 Am News, 16 octombrie 2009

    Desi milioane de persoane din intreaga lume, cu precadere tinerii, se plang de acest sindrom, nu se cunosc cauzele exacte ale afectiunii. Cercetatorii indica insa cativa factori favorizanti, dar si prezenta unui virus, ca posibila cauza
    Cum recunoastem sindromul de oboseala cronica
    • Starea de oboseala continua (prezenta in 100% din cazuri)
    • Dureri de cap
    • Tulburari de memorie, confuzie, dispozitie instabila, iritabilitate
    • Insomnie, ameteli
    • Slabiciune musculara neexplicata
    • Dureri musculare si articulare
    • Lipsa de concentrare si scaderea randamentului intelectual
    • Respiratie sacadata, durere toracica, variatii in greutate, noduli limfatici durererosi, transpiratii, variatii ale poftei de mancare
    • Imbolnavirea frecventa de diverse infectii, pe fondul unei scaderi imunitare neexplicate etc.

    Recent, cercetatori de la Institutul Whittemore Peterson din Reno, Nevada, au descoperit la majoritatea persoanelor investigate, care sufereau de sindromul oboselii cronice, si prezenta unui virus, numit xenotropic murine leukemia virus-related virus sau XMRV, noteaza Healthy.

    Virusul face parte din clasa retrovirusurilor, precum HIV, modul de actiune fiind reprezentat de localizraea materialului genetic al acestuia in ARN-ul celular uman. Robert Silvermann, profesor in biologia cancerului la Institutul de cercetari Lerner, din Cleveland, a descoperit pentru prima oara virusul la barbati care sufereau de o deficienta a sistemului imunitar, dar si in cazul unor pacienti care sufereau de cancer la prostata. Cercetatorii imtrepind in continuare teste pentru a depista modalitatile de transmitere interumana a virusului.

    Xenotropic murine leukemia virus-related virus (XMRV) is a recently identified gammaretrovirus which may be involved in the pathology of familial prostate cancer and chronic fatigue syndrome. Its name refers to its similarity to xenotropic murine leukemia viruses, although it does show some substantial differences. It is thought to be linked to both prostate cancer and chronic fatigue syndrome by ribonuclease L (RNase L), part of the cell’s natural defense against viruses. When activated, RNase L destroys RNA in an effort to halt viral gene expression.
    Previous research has shown that R462Q mutation that results in a decreased level of RNase L function, was associated with more susceptible XMRV infection in men; however, a later study has found that XMRV infection typically occurred independent of the RNase L gene variation.[1]
    The virus was discovered in cancerous prostate tissues using a microarray containing samples of genetic material from over 1,000 viruses. The screen revealed the presence of a gammaretrovirus in a substantial number of the homozygous R462Q cells, but very few of the heterozygous or wild type cells. An expanded screen showed the virus present in 40% of men homozygous for R462Q and only 1.5% of those not, and also demonstrated that each case showed the same virus.[2] In another study, the viral genome was reconstructed from prostate mRNA and used to infect prostate tissues in vitro. The researchers were able to show that RNase L deficient lines were more susceptible to infection.[3] These data do not necessarily show that XMRV causes prostate cancer, but they do show that RNase L deficiency makes prostate tissue more susceptible to the virus. This in turn suggests the possibility of a link between the virus and the disease.
    XMRV has been even more strongly implicated in chronic fatigue syndrome: according to a study published in Science XMRV DNA was found in 67% of CFS patients compared to 3.7% in healthy controls. [4] If larger studies confirm these numbers, it could mean that as many as 10 million people in the U.S. and hundreds of millions of people around the world are infected with a virus that is already strongly associated with at least two diseases.
    So far, XMRX doesn’t appear to replicate as quickly as HIV does. Scientists also don’t know how XMRV is transmitted, but the infection was found in patients’ blood samples, raising the possibility that it could be transmitted through blood or bodily fluids like saliva. It has been suggested that XMRV could be sexually transmitted.[5][6][7].
    The test for XMRV that has been reported is currently used only in research settings. Scientists are quickly working to develop a validated blood test or other assay that could be used in doctors’ offices to determine who is infected with XMRV.

  4. Buna Monica-Laura. Ai gresit site-ul. Asa cred, pentru ca explicatie nu ai dat de ce ai postat link-ul. Dar daca tot esti pe aici, citeste, este mult mai interesant decit link-ul tau. Pace.

  5. @Monica Laura si Miron: Totusi e posibil ca Monica sa fi dat linkul nu pentru ca a gresit site-ul, ci ca sa arate un experiment de esenta atntihristica, asa cum este Auroville. Si chiar este instructiv luarea la cunostinta a acestui experiment: trebuie sa realizam ca imparatia lui antihrist are nenumarate fatete si ca ea se construieste nu numai de sus in jos, ci si de jos in sus.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare